αλανι μου παμε ενα ενα.
Ερώτημα 1: Μήπως κατηγορώντας τον Ντεμόλ στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή γιατί δεν έκανε την αυτοκριτική του σε συνέντευξη που έχει πει ΤΟΣΟ σημαντικά πράγματα βλέπουμε το δέντρο...και χάνουμε το δάσος απο πίσω που καίγεται??
εγω δεν βλεπω τιποτα σημαντικα στα λογια του ντε μωλ που δεν ηξερα.δεν μου λενε τα λογια του απολυτως τιποτα.ισα ισα ψαχνει γινοντας μαιντανος να ριξει τις ευθυνες του αλλου. το συγκεριμενο πλανο το λεει καθαρα το συμφωνησε με την διοικηση το καλοκαιρι.αρα,πως συμφωνεις σε κατι και μετα το κατακρινεις??ας παραιτηθεις γιατι εχεις αξιοπρεπεια,οχι να κλαψομουνιαζεις αφου σε σουταρουν και παρεις αποζημιωση 140.000 ευρω.....
λεει για τους παιχτες.ο αγγελης ή εγω φταιω που ο λιλα δεν κανει για αριστερο μπακ που θελει να τον βαλει με το ζορι?? ή φταιω εγω που οι παιχτες τον γραφουν στα αρχιδια τους γιατι εχει καταντησει για αυτους κλοουν??δεν δεν μιλαμε για τζανηδες,μιλαμε για παντους,πατσα κτλ κτλ ακομα και δικα του παιδια οπως ο κειτα....
ο ρολος του αγγελη ηταν γνωστος στην ομαδα.και ξαναρωτω,εγω λεω οτι ο αγγελης ηθελε να τον φαει,γιατι δεν τον ετρωγε το καλοκαιρι που εληγε το συμβολαιο του??τωρα θυμηθηκε οτι δεν μας εκανε ο ντε μωλ??
ακομα,στην ανατολη εφοσον ο αγγελης ηταν τοοοοοσο κακος,γιατι ηταν ολο αγκαλιες και φιλια?εκει ημουν και απορησα,οπως και ολα τα παιδια που ειμασταν...λεμε δεν ειναι δυνατον.και ομως,οχι απλα αγγαλιες αλλα χαμογελα και φιλικα σπρωξηματα...αυτο δειχνει ανθρωπο με προβλημα??
Ερώτημα 2: Εσένα σε ικανοποιεί σαν οπαδό η ομάδα σου να έχει ένα μάναντζερ ποδοσφαιριστών να της κάνει κουμάντο? ΣΕ ΟΛΑ
οχι και τοχω πει πολλες φορες.ομως δεν ειμαι προεδρος και δεν μπορω να κανω κατι,ουτε να κατηγορω χωρις αποδειξεις.εδω ο παναιτωλικος εχει μπατσο(μπελεβωνης) που του κανει κουμαντο,τι να λεμε τωρα....στην ελλαδα ζουμε,την χωρα του αστειου και του παραλογου...
Ερώτηση 3: Εαν δούλευες σε μια επιχείρηση στην οποία ήξερες πως ο ανταγωνιστής σου (εν προκειμένω κάποιος παίχτης της ομάδος που παίζει στην ίδια θέση με κάποιον ο οποίος έχει μάναντζερ αυτόν που κάνει κουμάντο στην ομάδα) έχει το προϊστάμενο που δίνει τις προαγωγές κολλητό-αδερφό-ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο θα μπορούσες να είσαι το ίδιο παραγωγικός με το να γνωρίζεις οτι παιζεις επι ίσoiς όροις και αξιοκρατικά με όλους?
το εψαξα το ζητημα και να λοιπον τι βρηκα.ο αγγελης εχει μονο 2 παιχτες στην ομαδα σαν μανατζερ.ο ενας ειναι ο παντος..αρα ακυρο.οι μαροκινοι και αλγερινοι ειναι ολοι του κολοβου,μανατζερ απο αθηνα,καμια σχεση με αγγελη.
αρα ακυρο τα περι παιζουν παιδια του αγγελη,οπως εγινε προπερσυ...ο αγγελης εχει τον μαντζιο,ανετα τον εφερνε εδω αν ηθελε...(δεν κανω θεο τον αγγελη,ισα ισα δεδομενα λεω)
Ερώτηση 4: Πιστεύεις στις συμπτώσεις?? Και πόσο σύμπτωση μπορεί να είναι που όποιος φεύγει απο την ομάδα έχει έναν κακό λόγο να πεί για το συγκεκριμένο άτομο??Και πόσο μάλλον άτομα απο διοικητικά πόστα...τα οποία είναι ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ της ομάδας...
δεν διαφωνω,αν και πχ για την οικογεννεια χητου ξερω πως αλλος ηταν ο λογος,καμια σχεση με αγγελη που βγηκαν.το οτι συμπτωσεις που επαναλαμβανονται παυουν να ειναι συμπτωσεις σιγουρα....αλλα στην προκειμενη δεν φταει κανενας αγγελης.φταει ο ιδιος ο ντε μωλ με την συμπεριφορα και τις επιλογες του.φανερο ειναι,και ψαχνει να ριξει ευθυνες σε ολους τους αλλους(που σαφως εχουν,αλλα οχι στον βαθμο τον δικο του).μονο και μονο για μενα το ματς στο περιστερι ηταν καταλυτικο.μεχρι εκει τον στηριζα γαμιωντας.απο κει και περα φανηκε επικυνδινος...
αρα για μενα η ουσια ειναι η εξης.η παε δεχετε πολεμο απο παντου.απο εφορια σταδιου,απο ερασιτεχνη που καλα εκανε ο μοσχογλου και τους τα εχωσε,τυπο γιαννιωτικο και μή.ολα αυτα για μενα ειναι κατευθυνομενα να πληξουν την ομαδα.
μεσα στην παε δεν δουλευει σωστα τιποτα,θα μου πεις,μα ποτε δουλευε.σωστα.σιγουρα η παε εχει ανθρωπους ή ανθρωπο που δημιουργει προβληματα ενιοτε αλλα ολες οι ομαδες εχουν τετοια ατομα(λυρακης κτλ κτλ) που αργει ή γρηγορα παιρνουν ποδι.το θεμα ειναι του προεδρου.
ομως σε μια εποχη που πρεπει να σταθει ορθια η ομαδα,και επειδη την αγαπαω οσο λιγα πραγματα στην ζωη μου,για μενα κανεας κλοουν ντε μωλ ή οποιοσδηποτε αλλο θα με ξευτυλιζεις χωρις λογο.για στην ουσια χωρις λογο τα κανει ολα.αμα δεν εφευγε ολα θαταν καλα με αγγελη και ποσο καλος ειναι και βοηθαει κτλ κτλ.αλλα επειδη εφυγε βρισκει τους τοπικους χομπιστες και κανει περιοδεια στα σαιτ και τα καναλια.ε οχι,αν ειχε τσιπα θα εφευγε με ψηλα το κεφαλι,μαγγας.οχι κλαψομουνης.δεν μου αρεσουν οι ανθρωποι που ριχνουν τις ευθυνες τους αλλου.ειδες πουθενα ο ντε μωλ να αναλαμβανει ευθυνη για το μπουρδελο που αφηνει πισω??ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ και αυτο με ενοχλει.
και ακομα,μερικοι προσπαθουν να μειωσουν την αξια του ροστερ του ΠΑΣ.ναι,εχει ελλειψεις.ομως εχεις πολυ καλους παιχτες,εμπειρους και ανερχομενους.παμε για σωτηρια μην ξεχνατε,και η ομαδα ειναι τελεια για αυτο.δεν νομιζω ο οφη,ο παναιτωλικος,ο εργοτελης,τριπολη,κερκυρα να εχουν καλυτερους....αυτοι στηριζουν την ομαδα τους σαν μια γροθια,εδω την τρωμε εκ των εσω...
για μενα καλυτερος αντικαταστατης,τακης λεμονης αν δεν ερθει ο αναστασιαδης.προπονητης που ειναι μαθημενος στα δυσκολα και εχει επιτυχει κατω απο αντιξοες συνθηκες.αυτα
Φιλε μου pas1966 καλως κακως κανεις δεν ειπε οτι δεν εκανε λαθη ο demall αλλα να φτασουμε στο σημειο να λεμε πως ειναι ο μοναδικος υπευθυνος με βρισκεις αντιθετο,γιατι ??γιατι η ομαδα δεν λειτουργει σαν 'ομαδα' απο την διοικηση μεχρι τον απλο φροντιστη...απο που να ξεκινησεις και μεχρι που να τελειωσεις...............
ρε ayuto λεπρε
,για τα αγωνιστικα μιλαω και ναι για μενα αποκλειστικα υπευθυνος.για τον χαλια Β γυρο περσυ ως και σημερα που βαγερε.τον λαδια να φερναμε καλυτερα θα πηγαινε.απλα τραγικος ο βελγος,απαραδεκτος.
εδω να φανταστεις το κλιμα στην ομαδα, βασικοτατος παιχτης μας με παραστασεις απο αλλου,τον ειδε τα πινει νερο στην προπονηση και πηγε και τσουγκρισε τα μπουκαλακια και τουπε viva...ελεος να πουμε.τα ειδαμε και με τα ιδια μας τα ματια 2-3 φορες,5 το πρωι εξω απο φαγαδικα.δεν τα λεω να τον μειωσω απλα ο τζες τοχε χασει και γαμαγε ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ την ομαδα...τα αλλα ειναι για τους αλλους.