Αποστολέας Θέμα: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ  (Αναγνώστηκε 162763 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PAnoS

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 4
  • MONO PAS
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #25 στις: Σαβ 05 Ιούν 2010 01:15 »
kala me ooolous tous paixtes+anasto pou exoun fugei o nte mol einai apla ena proswpo...elpizw na ma8oume na ton agapame oso pio suntoma ginetai.. egw vlepw mia allagh selidas stin omada kaka ta psemmata o kosmos pou efyge itan o kormos ta teleutaia xronia.. an ma8oume na mh fovomaste tis allages kai AN o k. proedros pra3ei san na noiazetai gia tin omada elpizw polla.....

Αποσυνδεδεμένος apax3001

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 53
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #26 στις: Σαβ 05 Ιούν 2010 14:33 »
Οταν ανεβήκαμε πέρσι είχαμε παίκτες που έκαναν τη διαφορά και οι οποίοι πήραν πάνω τους την υπόθεση "άνοδος".. τώρα έχουμε; εγώ βλέπω ότι όλα είναι θέμα αριθμητικής και όχι προσόντων.. έχουμε 23 αν έρθουν και οι δανεικοί πάμε 32, ο Ντεμόλ θέλει 27-28, με τις νέες μεταγραφές θα πάμε 36 .. ετούτος δεν θέλει να φύγει, τον άλλον τον δένει το συμβόλαιο..να τους παρακαλέσουμε μήπως και το ξανασκεφτούν.. κάτι τέτοια γίνονται -όπως και πέρυσι δηλαδή- ..νομίζω ότι το πρωτάθλημα φέτος θα είναι πιο δυνατό  από πέρσι και με τέτοιες νοοτροπίες δεν θα πάμε και πολύ μακριά..ο Ντεμόλ ξέρει τις εθνικές γιορτές μας άραγε; του ανέλυσε κανείς το συμβολισμό της 28ης Οκτωβρίου; ξέρει τι είναι οι παρελάσεις; 

Υ.Γ αλήθεια, για τις μεταγραφές ποιος αποφασίζει; ο Αγγελής είναι ακόμη εδώ;τα άλλα τα καλά παιδιά;

Αποσυνδεδεμένος GEROKSEKOYTIS

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 147
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #27 στις: Σαβ 05 Ιούν 2010 20:55 »
Δεν ξερω παιδια......

Καποιος να στειλει στον νεο προπονητη εφημεριδες απτα περυσι,που ημασταν η μονη ομαδα που δεν μπορουσε και δεν ηθελε να διωξει παιχτες που δεν υπολογιζοταν,και εγιναν τα αποδυτηρια μπορντελο....

Ο κοιμησας ο Παρασχος δεν πιεζε τον προεδρο,γιατι δεν τον ενοιαζε (μαζευει τα τελευταια ενσημα)

ΤΩΡΑ ειναι η ευκαιρια για Ντεμολ να θεσει στα σοβαρα θεμα εγκαταστασεων-Ζωσιμαδες,και θεμα υλικου......

Ας μη επαναπαυτει στα ''θα δουμε'' και στα ''ναι ναι,μην ανησυχεις...''

Η αρχη ειναι το ημισι των παντων....

Αποσυνδεδεμένος mh_per_

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 620
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #28 στις: Δευ 07 Ιούν 2010 19:35 »
Παράθεση
Συνέντευξη στο επίσημο σάιτ της ομάδας παραχώρησε ο Στέφαν Ντεμόλ. Ο Βέλγος τεχνικός τόνισε ότι στόχος του είναι η άμεση επάνοδος στην Σούπερ Λιγκ, ενώ ζήτησε επτά μεταγραφές.

Αναλυτικά η συνέντευξη Ντεμόλ:

Για τις προτάσεις που είχε: Προτάσεις είχα αρκετές . Οι σοβαρότερες όμως , εκτός του ΠΑΣ, ήταν από δυο ομάδες στην Κύπρο, από μια Ελληνική ομάδα της super league και από μια ομάδα που αγωνίζεται στην Α εθνική στο Βέλγιο. Είχα κάνει τις συζητήσεις αλλά τους είχα δηλώσει ότι ήθελα χρόνο 2-3 βδομάδες για να τους απαντήσω. Ήμουν ανοιχτός σε κάθε πρόταση, αλλά το μεγάλο ενδιαφέρον του κου Χριστοβασίλη και η εμπιστοσύνη που μου έδειξε, με έκανε να αποφασίσω και να επιλέξω τον ΠΑΣ

Τι εικόνα είχε για τον ΠΑΣ: Είχα ακούσει την ιστορία του ΠΑΣ Γιάννινα και μετά την συνάντησή μου με τον πρόεδρο ρώτησα και έμαθα για τα πάντα. Εκτός αυτού ενημερώθηκα από το internet, από κοινούς φίλους από παλιούς παίκτες που ξέρουν τον ΠΑΣ αλλά και από τον Σιντιπέ που αγωνιζόταν στην Κύπρο. Όλοι μου μίλησαν με τα καλύτερα λόγια...

Για τον Χριστοβασίλη: Εμπιστεύθηκα τον πρόεδρο και τον πίστεψα όσον αφορά το οικονομικό επίπεδο, το συμβόλαιό μου και τις εργασιακές σχέσεις γενικότερα, αλλά τον εμπιστεύομαι και σε ότι αφορά την ομάδα. Ότι θα την κάνει πιο δυνατή και έτοιμη να αντιμετωπίσει όλες αυτές τις προκλήσεις που την περιμένουν για να επανέλθει στην super league

Γιατί επέλεξε ΠΑΣ: Εγώ από τον Κολοβό ζήτησα να εργασθώ σε ομάδα Super league είτε στο Βέλγιο, είτε στην Ελλάδα είτε οπουδήποτε αλλού. Το πρόβλημα μου αρχικά, όταν μου μίλησε για τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν να εργασθώ στην Β εθνική. Η πρόταση του ΠΑΣ όμως ήταν εξαιρετική, γιατί κατάλαβα πως θα είχα μια μεγάλη πρόκληση να αντιμετωπίσω και μια μεγάλη ευκαιρία να προχωρήσω σαν προπονητής, αλλά επίσης και οι οικονομικές απολαβές ήταν πολύ καλές. Αυτά ήταν τα δυο πράγματα που με έπεισαν να αναλάβω την ομάδα μιας και ο κος Χριστοβασίλης ήταν πολύ καλός στις διαπραγματεύσεις και με έπεισε ότι θα καταφέρουμε κάτι εξαιρετικό. Με ήθελε πολύ γρήγορα και έτσι γρήγορα συμφωνήσαμε.

Για τον στόχο: Πρώτος στόχος είναι η super league. Ο πρώτος μου στόχος όμως είναι η άνοδος και μέσα από αυτόν θα δουλέψουμε και με τους νέους. Αν επιτύχουμε να προωθήσουμε κι ένα -δυο νέους θα είναι μεγάλη επιτυχία.Μην περιμένετε όμως να αποτελείται η μισή ομάδα από νέους γιατί δεν είναι αυτός ο στόχος... Αν καταφέρουμε κάθε χρόνο να βγάζουμε έναν και να τον βάζουμε στην πρώτη ομάδα, σε πέντε χρόνια θα έχουμε πέντε...Και αυτό θα είναι μεγάλη επιτυχία.

Για τους νεαρούς παίκτες: Στον ΠΑΣ αυτή την στιγμή, οι Παπάς και Μαργαρίτης είναι οι πιο έτοιμοι να μπούνε στην ομάδα όπως και ο Ντε Βιτσέντι. Θα τους παρακολουθήσω όμως όλους, μέχρι το τέλος Αυγούστου, και θα αποφασίσω αν ορισμένοι θα πρέπει να πάνε σε κάποια ομάδα Γ εθνικής, ώστε να πάρουν παιχνίδια, ή να παραμείνουν στην Β ομάδα, ή ακόμη και αν αξίζουν κάποιοι να τους ανεβάσω κατευθείαν στην πρώτη. Όλους όμως, για όσους υπάρχει ενδιαφέρον, είτε μείνουν στην Β ομάδα , είτε φύγουν σαν δανεικοί θα παρακολουθώ συνεχώς την εξέλιξή τους .

Για τις μεταγραφές: Σύμφωνα με την εως τώρα κατάσταση έχουμε δεκαεννέα ποδοσφαιριστές. Εγώ χρειάζομαι maximum είκοσι έξι, άρα θέλουμε ακόμη επτά παίχτες. Για τις θέσεις θα δούμε, αλλά είναι αυτονόητο πως όταν φεύγει ένας τερματοφύλακας χρειάζεται να τον αντικαταστήσεις, όταν φεύγει ένας στόπερ πρέπει να πάρεις στόπερ. Δεν θέλω όμως αυτή την στιγμή να αναφέρω ονόματα.

Για την απόκτηση Κυριάκου: Υπήρχαν ήδη διαπραγματεύσεις μαζί του πριν αναλάβω εγώ. Δεν είναι ένας παίχτης που ζήτησα εγώ την απόκτησή του αλλά, ναι, συμφωνώ με αυτήν. Έχω να προτείνω συγκεκριμένα ονόματα για μεταγραφές και την Δευτέρα, που θα συναντηθώ με τον πρόεδρο, θα αποφασίσουμε για τον βοηθό μου. Πιθανότητα θα φέρω δικό μου.

Για τον κόσμο: Μου αρέσει η κριτική, μου αρέσει να έχει πολλούς οπαδούς η ομάδα. Πιστεύεις ότι σε όλες αυτές τις μεγάλες ομάδες που έχω δουλέψει - Άντερλεχτ, Πόρτο, Στάνταρ Λιέγης, Μπολώνια... δεν είχα κριτική; Εάν είναι με φυσιολογικό τρόπο η κριτική βοηθά την ομάδα. Την προηγούμενη χρονιά δεν ήταν ευτυχισμένοι οι οπαδοί του ΠΑΣ αλλά σιγά- σιγά θα ξεκινήσουμε να τους κάνουμε χαρούμενους. Δεν μου αρέσει η έκφραση σιγά - σιγά αλλά οι Έλληνες την χρησιμοποιούν συχνά. Εγώ θέλω να κάνω τους οπαδούς ευτυχισμένους, αλλά πρέπει να δουν και την πραγματικότητα. Αυτή την χρονιά θα προσπαθήσουμε να ανέβουμε στην super league άρα αυτό πρέπει να τους κάνει ευτυχισμένους... Για την ιστορία του AJAX της Ηπείρου, θα ξεκινήσω σιγά-σιγά να δημιουργήσω πάλι μια τέτοια ομάδα. Αυτό δεν γίνεται βέβαια σε μια χρονιά ... αυτό μπορεί να πάρει δυο ή τρία χρόνια. Γι αυτό χρειάζεται η πρόκληση και η δύναμη της super league

Για το συμβόλαιο του: Έχω ένα χρόνο αλλά έχουμε συμφωνήσει με τον πρόεδρο τον Ιανουάριο να συζητήσουμε για ανανέωση. Δεν θέλω να πέφτει όλη η σημασία στο συμβόλαιο, αλλά ελπίζω ότι η παραμονή μου στην Β εθνική θα είναι μόνο ένδεκα μήνες.

Για την φιλοσοφία του ως προπονητής: Η φιλοσοφία η δική μου είναι ότι πρέπει να συμφωνεί με την φιλοσοφία της ομάδας γενικότερα-προέδρου, παιχτών φιλάθλων.  Έτσι μόνο θα πετύχουμε τον στόχο μας . Θέλω να παίζω για να κερδίζω και όχι για να μην χάσω. Μου αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο. Φιλοσοφία μου είναι να προλαβαίνουμε τα αποτελέσματα και όχι να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Έτσι ενεργώ και στην προσωπική μου ζωή. Είμαι θετικός άνθρωπος και μου αρέσει να δίνω αυτοπεποίθηση στους άλλους. Δεν ξεχνώ όμως ποτέ όσους μου την φέρουν από πίσω... ποτέ!
sportnet.gr

Bolds δικα μου
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 07 Ιούν 2010 19:41 από mh_per_ »
When the going gets tough, the tough get going

Αποσυνδεδεμένος pas_asty

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 38
    • Προφίλ
    • imageshack
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #29 στις: Δευ 07 Ιούν 2010 20:16 »
Αντε καλή επιτυχεία στον νέο μας προπονητή. Φαίνεται φιλόδοξος με όραμα και αυτό είναι καλό. Φαίνεται σίγουρος ότι σε ένα χρόνο απο τώρα θα ήμαστε σουπερ λιγκ. Μακάρι.

 :mono:
ΠΑΣ Γιάννινα - Ajax of Epirus


Αποσυνδεδεμένος Steve-ToRosLoCosS

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 343
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #30 στις: Δευ 07 Ιούν 2010 20:24 »
Δεν θελω να ειμαι υπεραισιοδοξος αλλα ο Ντε μολ δεν λεω...μου γεμιζει αρκετα το ματι ενω φενεται να εχει ενα αερακι Ευρωπαικο που τον διακατεχει.Ιδωμεν......
Ελπιζω παντως .....ενω με χαροποιησε ιδιαιτερα φρασεξς στη συνεντευξη του που ουσιαστικα ελεγαν οτι αυτος κανει κουμαντο στα αποδυτηρια!!!ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ!!
Αναστασιάδης: «Θα κάνω μια έκκληση, κοιτάξτε να τα βρείτε στα Γιάννινα και να ενωθείτε.» .

Αποσυνδεδεμένος Kradas

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 254
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #31 στις: Δευ 07 Ιούν 2010 21:09 »
Καλά τα λόγια αλλά να δούμε και πράξεις. Τον άνθρωπο δεν τον ξέρω, μακάρι να είναι ντόμπρος και καλός. Το θέμα είναι να τον αφήσουν ήσυχο να κάνει τη δουλειά του οι διάφοροι παρατρεχάμενοι.
Βάλτε στη φανέλα πιεσόμετρα για χορηγό!  :mono:

Αποσυνδεδεμένος pastakis

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.908
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #32 στις: Δευ 07 Ιούν 2010 21:20 »
Ζητωντας συγνωμη απο ολα τα παιδια του FORUM που θα διαβασουν παλι καποια ιδια πραματα βαζω ολη την συνεντευξη ΝΤΕΜΟΛ

ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΗ_PER_ για την ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΑΥΤΗ

Σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης  για λογαριασμό του επίσημου site του ΠΑΣ Γιάννινα,

ο νέος προπονητής της ομάδας μας Στεφάν Ντεμόλ αποκαλύπτει όλα όσα θα θέλαμε να ξέρουμε για τον ίδιο αλλά και ότι τον αφορά σε σχέση με την  ομάδα μας .

Kε Ντεμόλ είχατε προτάσεις και από άλλες ομάδες  πριν από τον ΠΑΣ Γιάννινα;

Προτάσεις είχα αρκετές . Οι σοβαρότερες όμως  , εκτός του ΠΑΣ, ήταν  από δυο ομάδες στην  Κύπρο, από μια Ελληνική ομάδα της super league  και από μια ομάδα που αγωνίζεται στην Α εθνική στο Βέλγιο. Είχα κάνει τις συζητήσεις αλλά τους είχα δηλώσει ότι ήθελα χρόνο 2-3 βδομάδες για να τους απαντήσω. Ήμουν ανοιχτός σε κάθε πρόταση, αλλά το μεγάλο ενδιαφέρον του κου Χριστοβασίλη και η εμπιστοσύνη που μου έδειξε,  με έκανε να αποφασίσω και να επιλέξω τον ΠΑΣ

Ποιος σε έφερε σε επαφή με τον ΠΑΣ ;

Μετά το πέρασμά μου  από  το Αιγάλεω συνάντησα τον Γιώργο  Κολοβό , ο οποίος ήταν μάνατζερ αρκετών  ποδοσφαιριστών στην Α και Β εθνική αλλά και κάποιων της Εθνικής Ελλάδος  όπως ο Τοροσίδης. Γίναμε φίλοι ,  συνεργαζόμαστε και μέσω αυτού ήρθα σε επαφή με τον ΠΑΣ. Τα Γιάννενα ψάχνανε για προπονητή και ο Κολοβός πρότεινε εμένα. Δεν γνωρίζω με ποιόν μίλησε για πρώτη φορά ο Κολοβός αλλά μέσω αυτού έγινε η επαφή.

Γνώριζες  τον ΠΑΣ πριν την  πρώτη σου επαφή μαζί του;

Ναι ,  είχα ακούσει  την ιστορία του ΠΑΣ Γιάννινα και μετά την συνάντησή μου με τον πρόεδρο ρώτησα και έμαθα για τα πάντα. Εκτός αυτού ενημερώθηκα από το internet, από κοινούς φίλους από παλιούς παίκτες που ξέρουν τον ΠΑΣ  αλλά και από τον Σιντιπέ που αγωνιζόταν στην Κύπρο. Όλοι μου μίλησαν με τα καλύτερα λόγια...

Τι εικόνα σας  έδωσε για τον ΠΑΣ ο Σιντιμπέ, ο οποίος δεν είχε πετυχημένο πέρασμα από την ομάδα μας;

Μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα, τους παίχτες,  την πόλη, και τους φιλάθλους. Εγώ τον είχα στο Αιγάλεω και στον Εθνικό Άχνας, όπου βγήκε ο καλύτερος τερματοφύλακας του πρωταθλήματος της Κύπρου και έκανε μετά μεταγραφή στην Ομόνοια. Πολύ καλός τερματοφύλακας. Μπορεί να μην είχε το καλύτερο πέρασμα  στον ΠΑΣ ο Σιντιπέ ,όμως με το που έφυγε έβαλε τέλος και μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα.

Σας τρομάζει η οικονομική κρίση που ταλαιπωρεί την Ελλάδα όσον αφορά το εργασιακό περιβάλλον - αισθάνεστε ασφαλής στον ΠΑΣ ; Τι εντύπωση σας έκανε ο Πρόεδρος;...

Εντάξει,  στην Ελλάδα είναι κακή η κατάσταση λόγω της οικονομικής κρίσης που υπάρχει,  αλλά σε έξι μήνες αυτή θα ξεκινήσει και στην χώρα μου. Οικονομική κρίση θα υπάρχει παντού από εδώ και πέρα,  αλλά πιστεύω ότι ο πρόεδρος είναι ειλικρινής και θα κάνει ότι μου  έχει υποσχεθεί. Εμπιστεύθηκα τον πρόεδρο και τον πίστεψα  όσον αφορά το οικονομικό επίπεδο, το συμβόλαιό μου και τις εργασιακές σχέσεις γενικότερα,  αλλά τον εμπιστεύομαι και σε ότι αφορά την ομάδα. Ότι θα την κάνει πιο δυνατή και έτοιμη να αντιμετωπίσει όλες αυτές τις προκλήσεις που την  περιμένουν για να επανέλθει στην super league

 Γιατί αποφασίσατε τελικά να συμφωνήσετε με τον ΠΑΣ;

Εγώ από τον Κολοβό ζήτησα να εργασθώ σε ομάδα  Super league είτε στο Βέλγιο, είτε στην Ελλάδα είτε οπουδήποτε αλλού. Το πρόβλημα μου αρχικά, όταν μου μίλησε για τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν να εργασθώ στην Β εθνική. Η πρόταση του ΠΑΣ όμως ήταν εξαιρετική,  γιατί κατάλαβα πως θα είχα μια  μεγάλη πρόκληση να αντιμετωπίσω και μια μεγάλη ευκαιρία να προχωρήσω σαν προπονητής, αλλά  επίσης και  οι οικονομικές απολαβές ήταν πολύ καλές. Αυτά ήταν τα δυο πράγματα που με έπεισαν να αναλάβω την ομάδα μιας και ο κος Χριστοβασίλης ήταν πολύ καλός στις διαπραγματεύσεις και με έπεισε ότι θα καταφέρουμε κάτι εξαιρετικό. Με ήθελε πολύ γρήγορα και έτσι γρήγορα συμφωνήσαμε.

 Ο στόχος σας είναι μόνο ο  πρωταθλητισμός; ή  συγχρόνως και η δημιουργία ομάδας με βάσεις, δίνοντας έμφαση και σε νεαρούς ποδοσφαιριστές

Πρώτος στόχος είναι η super league. Δεν έχω πρόβλημα με τους νεαρούς  και είναι καλό να έχεις μικρούς γιατί έτσι όλοι είναι ευχαριστημένοι. Θα δουλέψω μαζί τους ,όσο είναι δυνατόν και θα τους προετοιμάσω ώστε να είναι έτοιμοι για την ομάδα. Αν αυτό χρειάζεται τρείς μήνες,  θα παίξουν σε τρείς μήνες... αν είναι σε έξι σε έξι... αν σε έναν χρόνο σε έναν χρόνο. Μόνο όταν θα είναι εντελώς έτοιμοι θα προωθηθούν. Ο πρώτος μου στόχος όμως είναι η άνοδος και μέσα από αυτόν θα δουλέψουμε και με τους νέους. Αν επιτύχουμε να προωθήσουμε κι ένα -δυο  νέους θα είναι μεγάλη επιτυχία. Μην περιμένετε όμως  να αποτελείται η μισή ομάδα από νέους γιατί δεν είναι αυτός ο στόχος... Αν καταφέρουμε κάθε χρόνο να βγάζουμε έναν και να τον βάζουμε στην πρώτη ομάδα, σε πέντε χρόνια θα έχουμε πέντε...Και αυτό θα είναι μεγάλη επιτυχία.

Γενικά σας αρέσει να δουλεύεται με νεαρούς ποδοσφαιριστές και να στηρίζεστε σε αυτούς;

Στο συμβόλαιό μου υπάρχει όρος ότι όταν έχω χρόνο θα παρακολουθώ και την δεύτερη ομάδα. Μίλησα προ ημερών με  τον κο. Λαυδαριά -υπεύθυνος ακαδημιών- και τον κάλεσα να παρακολουθήσει την προετοιμασία ώστε να έχουμε μια συνεχή επικοινωνία και συνεργασία. Αν υπάρχει κάποιος καλός από 16-18 χρονών θα πάει κατευθείαν στην Κ21. Αν είναι και πολύ καλός, θα έρθει κατευθείαν στην πρώτη ομάδα. Σε κάθε ομάδα πάντως που εργάσθηκα έβαλα ένα ή δυο νεαρούς,  όχι απλά να είναι στην 26άδα αλλά να αγωνίζονται στην ενδεκάδα.

Από 16 χρονών και πάνω όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στην δική μου  ευθύνη και επιλογή για το αν θα προωθηθούν ή όχι.

Υπάρχουν αυτή την στιγμή κάποιοι νεαροί, που σύμφωνα με την ενημέρωση σας, ξεχωρίζουν;

Στον ΠΑΣ αυτή την στιγμή,  οι Παπάς και Μαργαρίτης είναι οι πιο έτοιμοι να μπούνε στην ομάδα όπως και ο Ντε Βιτσέντσι. Θα τους παρακολουθήσω όμως όλους, μέχρι το τέλος Αυγούστου, και θα αποφασίσω αν ορισμένοι  θα πρέπει να πάνε σε κάποια ομάδα Γ εθνικής, ώστε να πάρουν παιχνίδια, ή να παραμείνουν στην Β ομάδα, ή ακόμη και αν αξίζουν κάποιοι να τους ανεβάσω κατευθείαν στην πρώτη. Όλους όμως, για όσους υπάρχει ενδιαφέρον, είτε μείνουν στην Β ομάδα  , είτε φύγουν σαν δανεικοί θα   παρακολουθώ συνεχώς την εξέλιξή τους .

Με τις άλλες ομάδες της περιοχής θα έχετε επαφή; Σας ενδιαφέρουν κάποιοι ποδοσφαιριστές από αυτές;

 Ήδη είναι στο πρόγραμμα φιλικό με την Κρανούλα, με την Φιλλιπιάδα, την Ανατολή, το Πέραμα ενώ τόσο εγώ  όταν το επιτρέπει το πρόγραμμα, όσο και οι βοηθοί μου,  αν δεν μπορώ  εγώ,  θα παρακολουθούν τις ομάδες της περιοχής  ώστε να μπορέσουμε  να έχουμε  άποψη για όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε αυτές,  με σκοπό όσοι ξεχωρίσουν να αποκτηθούν από τον ΠΑΣ.

Θα έχεις συνεργασία με τους προπονητές των άλλων ομάδων της περιοχής ;

Αυτή την στιγμή όχι. Αργότερα αν είναι ανοιχτές αυτές οι ομάδες για κάτι τέτοιο, φυσικά και θέλω να έχω.. Για τους πρώτους έξι μήνες όμως προέχει η πρώτη ομάδα του ΠΑΣ.

Σύμφωνα  με την πληροφόρηση που έχετε για την ομάδα και το υπάρχον υλικό, πού θεωρείται ότι χρειάζεστε ενίσχυση; Με πόσες μεταγραφές θα είσαστε ικανοποιημένος και σε ποιες θέσεις;

 Σύμφωνα με την εως τώρα  κατάσταση έχουμε δεκαεννέα ποδοσφαιριστές. Εγώ χρειάζομαι maximum  είκοσι έξι,  άρα θέλουμε ακόμη επτά παίχτες.  Για τις θέσεις θα δούμε,  αλλά είναι αυτονόητο πως όταν φεύγει ένας τερματοφύλακας χρειάζεται να τον αντικαταστήσεις, όταν φεύγει ένας στόπερ πρέπει να πάρεις στόπερ. Δεν θέλω όμως αυτή την στιγμή να αναφέρω ονόματα.

Σας προβληματίζει ότι έχουν αποχωρίσει πολλοί βασικοί ποδοσφαιριστές από την ομάδα,  κάποιοι εκ των οποίων ήταν πολλά χρόνια σε αυτή;

Μερικές φορές χρειάζονται οι αλλαγές. Έχω ένδεκα D.V.D. στο δωμάτιό μου και συνεχώς ενημερώνομαι για ώρες. Δεν ξεχνάω ότι η περσινή χρονιά δεν ήταν καλή,  οπότε ήταν και λογικό να γίνουν αλλαγές. Και οι αλλαγές δεν είναι απαραίτητο να γίνονται μόνο  από τεχνικής  πλευράς. Όταν έχεις είκοσι έξι παίχτες είναι φυσιολογικό  κάποιες σχέσεις να διαταραχθούν οπότε κάποιος ή κάποιοι να πρέπει να φύγουν γιατί δεν θα κολλάνε στην ομάδα. Χρειαζόμαστε καλούς ποδοσφαιριστές αλλά χρειάζεται και καλή ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια.

 Οι μεταγραφές θα γίνουν σύμφωνα με δικές σας υποδείξεις;

Από την ημέρα που ανέλαβα, όλες οι επιλογές θα είναι δικές μου και για όσους θα φύγουν στο εξής αλλά και για όσους θα έρθουν. Για όσους φύγανε ή ήρθαν νωρίτερα από εμένα,  δεν έχω καμία ευθύνη.

Για την απόκτηση του Κυριάκου έχετε άποψη;...Τον γνωρίζατε σαν ποδοσφαιριστή μιας και αγωνίσθηκε και στο Κυπριακό πρωτάθλημα...

 Υπήρχαν ήδη διαπραγματεύσεις μαζί του πριν αναλάβω εγώ. Δεν είναι ένας παίχτης που  ζήτησα εγώ την απόκτησή του αλλά, ναι,  συμφωνώ με αυτήν.

Έχετε να προτείνεται συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές; Θα φέρετε κάποιους δικούς σας συνεργάτες- όπως βοηθό προπονητή ;

 Έχω να προτείνω συγκεκριμένα ονόματα για μεταγραφές και την Δευτέρα, που θα συναντηθώ με τον πρόεδρο,  θα αποφασίσουμε για τον βοηθό μου. Πιθανότητα θα φέρω δικό μου.

Πιστεύεις ότι πρέπει να χρησιμοποιηθούν από την ΠΑΕ  για συνεργάτες σου, σε διάφορες θέσεις   παλαίμαχοι  ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ;

 Ήδη υπάρχει σκέψη να αναλάβει στην θέση του team manager ένας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.  Δεν έχω πρόβλημα. Θέλω τους παλαιμάχους  κοντά στην ομάδα, γιατί αν είσαι από την πόλη και έχεις αγωνισθεί στην ομάδα την αγαπάς και μπορείς να την βοηθήσεις να κάνεις κάτι παραπάνω. Δεν υπάρχουν όμως τόσες πολλές θέσεις, ώστε να απορροφηθούν όλοι.

Έχετε δει το κέντρο προετοιμασίας στο  Ελατοχώρι. Σας ικανοποιεί η επιλογή - συμφωνείτε να γίνει εκεί η προετοιμασία; - ποιες οι εντυπώσεις σας;

Ήμουν πριν έξι χρόνια με το Αιγάλεω  και έκανα προετοιμασία εκεί. Τότε που είχα πάει ήταν καλό. Πήγα πρόσφατα να  το  ξαναδώ  και διαπίστωσα πως  τώρα είναι ακόμη καλύτερο. Θα μείνουμε στο ίδιο ξενοδοχείο με την Βέροια που θα κάνει την ίδια εποχή με εμάς εκεί προετοιμασία,  ενώ σε διπλανά χωριά  θα είναι και οι Πιερικός, Παναχαική, οπότε θα μπορούν να  γίνουν και φιλικά μεταξύ μας και αυτό είναι πολύ καλό.

Πότε αρχίζει η προετοιμασία - θα γίνουν πολλά φιλικά;

 Στις 14/7 αρχίζει η προετοιμασία και μέχρι τις 17 θα έχουμε τις εργομετρικές εξετάσεις και λίγη προπόνηση.  Στην συνέχεια, από τις 19 του μηνός έως τις 24 θα γίνονται προπονήσεις σε γήπεδο της περιοχής και στις 26/7 έως τις 6/8 Αυγούστου  θα πάμε στο Ελατοχώρι. Από τις δέκα του μηνός και μετά θα συνεχισθεί η προετοιμασία στα Γιάννινα πάλι σε κάποιο γήπεδο της περιοχής. Στο Ελατοχώρι,  έχουμε προγραμματίσει 2-3  φιλικά  και στην συνέχεια μετά τις 14 του μηνός θα δοθούν άλλα τρία τουλάχιστον  με ομάδες super-  league  και άλλα τόσα με ομάδες μικρότερων κατηγοριών . Πέραν αυτών των φιλικών όμως η ομάδα  θα  πάρει παιχνίδια και από τους  αγώνες  κυπέλου που αρχίζει 28-29 Αυγούστου κι έτσι όταν θα αρχίσει το πρωτάθλημα της Β εθνικής, 11-12 Σεπτεμβρίου θα παρουσιαστούμε πανέτοιμοι.

Έχετε ενημερωθεί για το πρωτάθλημα της Β εθνικής  στην Ελλάδα και τις ιδιαιτερότητες που παρουσιάζει ; Mιλάμε για ένα πρωτάθλημα που δεν έχει καμία σχέση με την super league

 Έχω ενημερωθεί και γι αυτό θέλω να μείνω μόνο ένδεκα μήνες σε αυτό...(γέλια) Είμαι 44 χρονών και βρίσκομαι από τα δεκαεπτά μου  χρόνια στο  επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Έχω μάθει πολλά ΚΑΙ για το Ευρωπαικό ΚΑΙ για το Ελληνικό ποδόσφαιρο, οπότε ξέρω ...

Οι γηπεδικές  εγκαταστάσεις σας προβληματίζουν; - αν δεν λυθεί το πρόβλημα θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες;

Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΠΑΣ. Αν είχα δει το γήπεδο πριν υπογράψω, ίσως και να ζητούσα περισσότερες μέρες για να το σκεφτώ , γιατί το γήπεδο και το προπονητικό κέντρο σήμερα,  δεν έχουν την ποιότητα για μια επαγγελματική ομάδα. ΑΛΛΑ, από την Δευτέρα θα συζητήσω το πότε θα ξεκινήσουν οι εργασίες ώστε να βγάλω ένα πρόγραμμα. Το ίδιο πρόβλημα που υπάρχει στους Ζωσιμάδες  υπάρχει και με το Πανηπειρωτικό.  Χρειάζονται σίγουρα να φτιαχτούν και τα τρία γήπεδα και μάλλον δεν θα μπορέσουν να φτιαχτούν άμεσα όλα... Ένα όμως πρέπει να φτιαχτεί σίγουρα. Από σήμερα μέχρι τις 11 Αυγούστου δεν θα χρησιμοποιούμε τα γήπεδα., οπότε αν ξεκινήσουν από τώρα έχουν χρόνο να δουλέψουν και να κατασκευάσουν  κάποια πράγματα. Αν δεν ξεκινήσουν όμως, τώρα σίγουρα δεν θα υπάρχει χρόνος.  Εγώ, δεν έχω πρόβλημα όλα τα φιλικά να τα παίξω οπουδήποτε , θέλω να βοηθήσω τους ανθρώπους να φτιάξουν το γήπεδο δίνοντας τους όσο γίνεται περισσότερο χρόνο  , αλλά τον πρώτο επίσημο αγώνα πρέπει  και θέλω να τον δώσουμε οπωσδήποτε στους Ζωσιμάδες.

Ο ΠΑΣ έχει πολλούς οπαδούς που το ακολουθούν πιστά. Είναι δε από τις λίγες ομάδες, αν εξαιρέσουμε τις λεγόμενες μεγάλες -Ολυμπιακό, Παναθηναικό, Α.Ε.Κ,  που  έχει φιλάθλους σε όλα τα παιχνίδια όταν  αγωνίζεται μακριά από την έδρα του. Ειδικά στη Αθήνα. Όμως αυτός ο  κόσμος  έχει μεγάλες απαιτήσεις, γιατί δεν μπορεί να ξεχάσει και την μεγάλη ομάδα που είχε ο ΠΑΣ την δεκαετία του 80, τότε που με την παρουσία των Αργεντινών εντυπωσίαζε στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Έτσι ζει με το όνειρο να ξαναδημιουργηθεί μια τέτοια ομάδα  και αυτό δημιουργεί μεγάλη πίεση πάντα σε όλη την ομάδα, με αποτέλεσμα την συνεχή και έντονη κριτική . Αυτό μπορεί να σας προβληματίσει ίσως και να μην το αντέξετε ή να μην το δεχθείτε  κάποια στιγμή ;  Θέλετε την κριτική;

Όλα αυτά τα γνωρίζω. Μου αρέσει η κριτική, μου αρέσει να έχει πολλούς οπαδούς η ομάδα. Πιστεύεις ότι σε όλες αυτές τις μεγάλες ομάδες που έχω δουλέψει - Άντερλεχτ, Πόρτο, Στάνταρ Λιέγης, Μπολώνια... δεν είχα κριτική; Εάν είναι με φυσιολογικό τρόπο η κριτική βοηθά την ομάδα. Την προηγούμενη χρονιά δεν ήταν ευτυχισμένοι οι οπαδοί του ΠΑΣ αλλά σιγά- σιγά θα ξεκινήσουμε να τους κάνουμε χαρούμενους. Δεν μου αρέσει η έκφραση σιγά - σιγά αλλά οι Έλληνες την χρησιμοποιούν συχνά. Εγώ θέλω να κάνω τους οπαδούς ευτυχισμένους, αλλά πρέπει να δουν και την πραγματικότητα.

 Αυτή την χρονιά θα προσπαθήσουμε να ανέβουμε στην  super league άρα αυτό πρέπει να τους κάνει ευτυχισμένους... Για την ιστορία του AJAX της Ηπείρου,  θα ξεκινήσω σιγά-σιγά να δημιουργήσω πάλι  μια τέτοια ομάδα. Αυτό δεν γίνεται  βέβαια σε μια χρονιά ... αυτό μπορεί να πάρει δυο ή τρία χρόνια. Γι αυτό χρειάζεται η πρόκληση και η δύναμη της super league

Τι συμβόλαιο σε χρονική διάρκεια έχετε;

Έχω ένα χρόνο αλλά έχουμε συμφωνήσει με τον πρόεδρο τον Ιανουάριο να συζητήσουμε για ανανέωση.

Σας δημιουργεί πρόβλημα η μικρή του διάρκεια;

Δεν θέλω να πέφτει όλη η σημασία στο συμβόλαιο, αλλά ελπίζω ότι η παραμονή μου στην Β εθνική θα είναι μόνο ένδεκα μήνες.

 Το γεγονός ότι μέχρι σήμερα δε έχετε παραμείνει , δεύτερη χρονιά -πλην της Εθνικής Βελγίου, στην ίδια ομάδα, και στον ΠΑΣ ένα  χρόνο υπογράψατε,   που  το αποδίδεται;...Από την άλλη, καμία χρονιά δεν παραμείνατε και χωρίς ομάδα. Δεν πιστεύετε στα μακροχρόνια συμβόλαια ώστε να φανεί το έργο σας περισσότερο;...

 Δεν έχω πρόβλημα με τα μεγάλα συμβόλαια αλλά όλα αυτά τα χρόνια κάτι συνέβαινε. Υπήρχαν οικονομικοί και προσωπικοί λόγοι. Δυο χρόνια ήμουν στην Β εθνική και έφυγα για να πάω στην Α, δυο ομάδες που ανέλαβα χρεοκόπησαν,  στο δε  Αιγάλεω όλοι ήταν ευχαριστημένοι μαζί μου ,εκτός από έναν και αυτός ήταν ο λόγος της φυγής μου. Στο Εθνικό Άχνας έπρεπε να φύγω για να πάω στην οικογένειά μου στο Βέλγιο Παντού υπήρχαν διαφορετικοί λόγοι... είτε οικονομικοί είτε προσωπικοί είτε τεχνικοί... Τώρα  στον ΠΑΣ δεν έχω πρόβλημα με την οικογένειά μου, ελπίζω ότι ο ΠΑΣ δεν θα έχει οικονομικά προβλήματα, η σχέση μου με τον πρόεδρο έχει ξεκινήσει πολύ καλά και ελπίζω ότι αυτή την φορά θα παραμείνω πολύ καιρό στην Ελλάδα και στον ΠΑΣ.

Θέλω να είμαι ο προπονητής που θα τον οδηγήσει  στην super league,  οπότε δεν βλέπω και το πρόβλημα να συνεχίσω να είμαι και εκεί ο προπονητής του. Στην συνέντευξη που έδωσα στα Γιάννινα κάποιοι  με ρώτησαν αν γνωρίζω ότι ο ΠΑΣ αλλάζει προπονητές τρείς φορές το χρόνο... Απάντησα ναι,  αλλά αυτό αλλάζει από σήμερα. Αυτό είπε και ο πρόεδρος γιατί έχουν αντιληφθεί πλέον πως αυτή δεν είναι η σωστή λύση.

Ποια είναι η φιλοσοφία σας σαν προπονητής - σχέσεις με παράγοντες -  ποδοσφαιριστές - λειτουργία αποδυτηρίων

 Η φιλοσοφία η δική μου είναι ότι πρέπει να συμφωνεί με την φιλοσοφία της ομάδας γενικότερα-προέδρου, παιχτών φιλάθλων. Έτσι μόνο θα πετύχουμε τον στόχο μας . Θέλω να παίζω για να κερδίζω και όχι για να μην χάσω. Μου αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο. Φιλοσοφία μου είναι να προλαβαίνουμε τα αποτελέσματα και όχι να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει.  Έτσι ενεργώ και στην προσωπική μου ζωή. Είμαι θετικός άνθρωπος  και μου αρέσει να δίνω αυτοπεποίθηση στους άλλους. Δεν ξεχνώ όμως ποτέ όσους μου την φέρουν από πίσω,... ποτέ!

Δεν είμαι εγώ το αφεντικό του ΠΑΣ. Αυτό είναι ο Πρόεδρος. Είμαι όμως το αφεντικό στην ομάδα. Αυτό είναι ξεκάθαρο και αυτό το δέχθηκε ο πρόεδρος και μάλιστα το γράψαμε και στο συμβόλαιο. Είναι ο μόνος πρόεδρος που μου ζήτησε να βάλουμε και αυτόν τον όρο. Θα είμαι πολύ κοντά με τον πρόεδρο , αλλά εγώ θα έχω την απόλυτη ευθύνη και θα είμαι το απόλυτο αφεντικό ακόμη και στους φροντιστές της ομάδας.

Είναι δική μου δουλειά να μπορούν να μένουν μαζί όλη την ημέρα οι παίχτες και να βρίσκονται σε ευχάριστο περιβάλλον. Είναι πολύ σημαντικό όμως όλοι να ακολουθούν τις οδηγίες του προπονητή για να πετύχουν τον στόχο.

Αν υπάρξει πρόβλημα με κάποιον ποδοσφαιριστή,  που όμως μπορεί να είναι αναγκαίος;

Θα τον πάνε αμέσως  στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων για να φύγει... Είμαι ενημερωμένος πάντως του τι συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια...

Υπάρχει συνταγή στην επιτυχία?

Πολύ και καλή δουλεια.

Μεγάλοι παίχτες -  μεγάλη ομάδα .... Ή μεγάλος προπονητής - μεγάλη ομάδα;

Μεγάλοι παίχτες , μεγάλη ομάδα. Αν έχεις μεγάλους παίχτες και μεγάλη ομάδα  μετά έχεις σίγουρα και μεγάλο προπονητή...

Παίζει ρόλο η τύχη στο ποδόσφαιρο...;

Ναι πιστεύω στη τύχη αλλά για μεγάλο χρονικό διάστημα,  η δουλειά έχει μεγαλύτερη σημασία από την τύχη.

 

Τι προσόντα πρέπει να διαθέτει ο καλός προπονητής και τι ο καλός πρόεδρος;

Πρέπει  να μπορούν να δουλεύουν και οι δυο μαζί και να μην θέλει ο προπονητής να γίνει πρόεδρος και ο πρόεδρος  προπονητής. .. Άρα πρέπει να συνεργάζονται σωστά  και γι αυτό γίνονται οι συμφωνίες άλλωστε  από την αρχή , ώστε να υπάρχει καλή λειτουργία.

 Με τους ποδοσφαιριστές σου λειτουργείς σαν επαγγελματίας προπονητής ή σαν δάσκαλος;

 Σαν κόουτς. Αν ήθελα να είμαι δάσκαλος θα ήμουν στις ακαδημίες

 Υπάρχει ρατσισμός στο ποδόσφαιρο ;

 Ναι, αλλά εγώ δεν τον αποδέχομαι.

 ΠΕΡΙ ΜΟΥΝΤΙΑΛ...

Τι σημαίνει για έναν ποδοσφαιριστή η συμμετοχή σε Μουντιάλ;

Γι αυτό παίζουμε...

ΜΕΧΙΚΟ 86- μία εκπληκτική δική σου ασίστ  στον μεγάλο Κέλεμανς  που σκοράρει οδηγεί το Βέλγιο στην παράταση και ένα δικό σου γκολ εναντίον της τότε εκπληκτικής Σοβιετικής Ένωσης οδηγεί το Βέλγιο στα προημιτελικά με την Ισπανία . Ήταν ο αγώνας του Ντεμόλ;

 Αυτός ο αγώνας  ήταν για τον έξω κόσμο η πρώτη φορά που είδε τον ΝτεΜόλ. Ήμουν μόλις είκοσι χρονών και ήταν πολύ σημαντικό. Η Ρωσία σε εκείνο τον αγώνα , στο πρώτο ημίχρονο  ήταν καλύτερη αλλά ένα παιχνίδι δεν είναι ποτέ ένα ημίχρονο. Το γκολ που πέτυχα τότε ήταν μια από τις κορυφαίες στιγμές μου...

Μετά από  τέσσερα χρόνια στην Ιταλία η παρουσία του Βελγίου ήταν πολύ καλύτερη.

 Μπορούσε να προκριθεί σε εκείνο το Μουντιάλ το Βέλγιο στον τελικό ή η  Αργεντινή του Μαραντόνα δεν παίζονταν ; Τι θυμάσαι από εκείνο τον ημιτελικό Αργεντινής- Βελγίου;

 Θυμάμαι ότι στο 40ό λεπτό  είχαμε ένα τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της Αργεντινής αλλά ο διαιτητής σφύριξε οφσάιντ ενώ δεν ήταν. Μπορούσαμε τότε να είχαμε προηγηθεί  εμείς. Πιστεύω όμως ότι και να σκοράραμε πρώτοι ο Μαραντόνα ήταν πολύ μεγάλος για να χάσει εκείνο το Μουντιάλ.

ΜΟΥΝΤΙΑΛ SOUTH AFRIKA 2010

 Ζευγάρι τελικού

Πιστεύω ότι θα είναι μεταξύ Ισπανίας-Αργεντινής-Βραζιλίας-Αγγλίας

 Ομάδα που θα πάρει το Μουντιάλ

Θέλω την Ισπανία, γιατί έχει αυτή την στιγμή την καλύτερη ομάδα

Ομάδα έκπληξη θα υπάρχει;

Ελπίζω μια Αφρικανική ομάδα

Εθνική Ελλάδος 

Πιθανόν να διακριθεί και να περάσει στην επόμενη φάση. Έχει πολλούς ποδοσφαιριστές που είναι χρόνια στην Εθνική και γι' αυτούς είναι η τελευταία τους ευκαιρία.

 Οτο Ρεχαγκελ

Από τότε που ήρθε στην Ελλάδα έχει αποτελέσματα. Άρα τι θες παραπάνω; Να παίξεις καλύτερα από την  Αργεντινή ή την Βραζιλία;  Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει δεχθεί τόση κριτική.

 Με λίγα λόγια... ΔΙΕΘΝΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ..

Κορυφαίος ποδοσφαιριστής 

Κρόιφ

Πιο δύσκολος αντίπαλος

Μαραντόνα

Κορυφαίος Βέλγος  ποδοσφαιριστής

Ζαν Μαρί Πφάαφ

Ομάδα που αγάπησες

 Άντερλεχτ

Καλύτερος προπονητής σήμερα

 Μουρίνιο... γιατί αυτός το λέει  για τον εαυτό του. Τον γνωρίζω γιατί έπαιζα στην Πορτογαλία. Είναι γεννημένος νικητής. Όλοι οι ποδοσφαιριστές του τον αγαπάνε. Είναι απόμακρος στον έξω κόσμο  και δεν είναι συμπαθής, αλλά με τους ποδοσφαιριστές του είναι πολύ καλός ...και αυτό είναι το σημαντικό.

Καλύτερος ποδοσφαιριστής σήμερα

 Μέσι. Είναι special!

Καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών

Γιοχαν Κρόιφ !

Χειρότερη στιγμή  στην ποδοσφαιρική του καριέρα...

Το γκολ  των Άγγλων με τον Πλάτ στο τελευταίο λεπτό της παράτασης στο Μουντιάλ της Ιταλίας που δεν μας άφησε να πάμε στα πέναλτυ.

Σημαντική  ποδοσφαιρική στιγμή

Ο πρώτος μου αγώνας σαν επαγγελματίας  στο Αντερλεχτ-Λόκερεν 5-3 όπου και σκόραρα.

Με λίγα λόγια...ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ

Καλύτερος προπονητής που εργάζεται στην Ελλάδα

Σάντος.

Στον Πανιώνιο το 1995-96

Πολύ καλή ομάδα τότε. Έξι μήνες στην Ελλάδα...δύο μήνες  με λεφτά...και τέσσερεις χωρίς...και μετά όλη η ομάδα χωρίς λεφτά...και μετά «ΝΕΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ»...

Στο Αιγάλεω το 2004-05

Πέρασα έξι πολύ καλούς μήνες στο Αιγάλεω. Φέραμε καλά αποτελέσματα, είχα πολύ καλές σχέσεις με όλους τους ανθρώπους εκεί, με τους ποδοσφαιριστές, με τους φιλάθλους, πολύ καλή σχέση με όλους εκτός από «έναν»... Πέντε μήνες άφησαν τον προπονητή να δουλέψει αλλά τον τελευταίο μήνα άρχισαν να εμπλέκονται στην δουλειά του και ...Τέλος.

Στην Κύπρο το 2008-09

Είχα μια πολύ καλή χρονιά με τον Εθνικό Άχνας όπου δημιουργήσαμε μια πολύ καλή ομάδα  και τερματίσαμε τέταρτοι βγαίνοντας στο intertoto πίσω από τις παραδοσιακά μεγάλες ομάδες της Κύπρου, Ανόρθωση, Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ. Η Κύπρος είναι μια πολύ ωραία χώρα για να ζήσεις και το ποδόσφαιρό της συνεχώς ανεβαίνει , ενώ δεν είναι τόσο άσχημο όσο πιστεύουν στην Ελλάδα. Η διαφορά πλέον δεν είναι μεγάλη.

Έλληνας ποδοσφαιριστής - Ελληνικό ποδόσφαιρο - Ελληνικό πρωτάθλημα.

Μετά το Euro ήταν σημαντικό για την ψυχολογία του ότι απέκτησε την νοοτροπία του να νικά και να αποδεικνύει αυτό που είναι . Η Ελλάδα δεν είναι όμως το Νο1 στο ποδόσφαιρο ...Κάλμα φίλε. Τώρα η Ελλάδα είναι σαν το Βέλγιο πριν από 25 χρόνια. Τώρα βγάζει ποδοσφαιριστές . Απόδειξη του ότι τώρα έχει  παίχτες που παίζουν στο εξωτερικό. Σίγουρα πάντως  έχει ταλέντο ο Έλληνας ποδοσφαιριστής

Θεωρώ ότι τα τελευταία χρόνια και εξαιτίας της εθνικής έγινε πολύ καλύτερο  το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Κάποτε από αυτό  όλοι γνώριζαν μόνο  τον ΟΣΦΠ, και τον ΠΑΟ. Τώρα το γενικό επίπεδο έχει ανέβει και είναι γνωστές πλέον και άλλες ομάδες.

Στην Ελλάδα ο Έλληνας ποδοσφαιριστής θεωρείται ακόμη και στα είκοσι τέσσερα χρόνια του  ταλέντο. Τι λέτε εσείς;

Τι να πω;...εγώ είκοσι τεσσάρων χρονών είχα αγωνισθεί ήδη σε δυο Μουντιάλ

Ο Ντεμόλ εκτός γηπέδων

Αν δεν ήταν προπονητής τι θα ήσουν;

Θα ήμουν ευτυχισμένος στην ζωή μου όπως είμαι σήμερα. Δεν το σκέφτομαι έτσι. Δεν με ενδιαφέρει τι έχω κάνει. Με ενδιαφέρει αν κάνω κάποιο λάθος  να μην το ξανακάνω

Χειρότερη στιγμή στην ζωή σου...

Όταν σταμάτησα το ποδόσφαιρο.

Κορυφαία προσωπικότητα που γνώρισες

Γκορμπατσόφ.

Κορυφαία  προσωπική στιγμή

Η γέννηση των τριών παιδιών μου.

Μουσική

Ακούω μουσική από τα νιάτα μου...

Θέατρο

Μου αρέσει το Γαλλικό θέατρο και η κωμωδία.

Κουζίνα

Η Ελληνική κουζίνα είναι καλή,  προτιμώ όμως την Ιταλική. 

Οικογένεια

Για μένα είναι σημαντική, όχι όμως με την έννοια που επικρατεί στην Νότια Ευρώπη. Υπάρχει λιγότερο θέατρο  και είναι εντελώς φυσιολογική η σχέση μας. Έχω τρία παιδιά, δυο αγόρια και ένα κορίτσι που θα έρθουν από το Βέλγιο μόλις τελειώσουν τα σχολεία τους.

Μαγειρική

Μαγειρεύω... Δεν θα μπορούσα να κάνω άλλωστε και διαφορετικά μιας και αναγκαστικά λόγω της δουλειάς μου πρέπει να μένω μεγάλο χρονικό διάστημα μόνος .

Μου αρέσει ...

να κάνω ποδήλατο

Κινηματογράφο

Πηγαίνω,  ειδικά όταν θέλω να καλοπιάσω την γυναίκα μου...

Απόφαση ζωής...

Σαν μαθητής ήμουν από τους πολύ καλούς. Όταν ήμουν δέκα επτά χρονών, η  Άντερλεχτ μου ζήτησε να υπογράψω επαγγελματικό συμβόλαιο μαζί της. Τότε έπρεπε να διαλέξω, αν θα συνέχιζα τις σπουδές μου ή θα με απορροφούσε το ποδόσφαιρο. Διάλεξα, το ποδόσφαιρο, γιατί θα ήταν αδύνατο να μπορώ να τα παρακολουθώ εξ ίσου καλά και τα δυο.  Με βοήθησε βέβαια και ο πατέρας μου, που μου έδωσε το περιθώριο λέγοντάς μου, να πάω ένα χρόνο με την Άντερλεχτ και αν δεν τα καταφέρω να συνεχίσω τις σπουδές μου...

Η συνεντευξη στον αλεκο Καρυτσα


Αποσυνδεδεμένος mh_per_

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 620
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #33 στις: Δευ 07 Ιούν 2010 21:28 »
Ουι, τον λογοκρινα χοντρα τον κοουτς..... Το κομματι που ανεβασα παρατεθηκε αυτουσιο απο το sportnet.gr, το οποιο δε σημειωνε πουθενα οτι αυτο ηταν μονο ενα κομματι της συνεντευξης. Κ επειδη αποφευγω καθε επαφη με την ΠΑΕ (  8) ) δεν τσεκαρα το σαιτ της..... Σορρυ φορουμ, σορρυ κοουτς, σορρυ Αλεκο Καρυτσα (πανω απ'ολα.....  %-| ) για την παραλειψη!
When the going gets tough, the tough get going

Αποσυνδεδεμένος astralon

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.817
  • Plavo srce
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #34 στις: Δευ 07 Ιούν 2010 23:04 »
ΜΕΧΙΚΟ 86- μία εκπληκτική δική σου ασίστ  στον μεγάλο Κέλεμανς  που σκοράρει οδηγεί το Βέλγιο στην παράταση και ένα δικό σου γκολ εναντίον της τότε εκπληκτικής Σοβιετικής Ένωσης οδηγεί το Βέλγιο στα προημιτελικά με την Ισπανία . Ήταν ο αγώνας του Ντεμόλ;

 Αυτός ο αγώνας  ήταν για τον έξω κόσμο η πρώτη φορά που είδε τον ΝτεΜόλ. Ήμουν μόλις είκοσι χρονών και ήταν πολύ σημαντικό. Η Ρωσία σε εκείνο τον αγώνα , στο πρώτο ημίχρονο  ήταν καλύτερη αλλά ένα παιχνίδι δεν είναι ποτέ ένα ημίχρονο. Το γκολ που πέτυχα τότε ήταν μια από τις κορυφαίες στιγμές μου...

Για βοηθάτε ρε παιδιά και δεν ξέρω ξένα...
Στο 1:10 βλέπουμε τον Ντεμόλ να σκοράρει...?

België vs USSR - WK 1986 Mexico
 
KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος los_italos

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 59
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #35 στις: Τρι 08 Ιούν 2010 06:41 »
Παράθεση
Δεν έχω πρόβλημα με τα μεγάλα συμβόλαια αλλά όλα αυτά τα χρόνια κάτι συνέβαινε. Υπήρχαν οικονομικοί και προσωπικοί λόγοι. Δυο χρόνια ήμουν στην Β εθνική και έφυγα για να πάω στην Α, δυο ομάδες που ανέλαβα χρεοκόπησαν,  στο δε  Αιγάλεω όλοι ήταν ευχαριστημένοι μαζί μου ,εκτός από έναν και αυτός ήταν ο λόγος της φυγής μου. Στο Εθνικό Άχνας έπρεπε να φύγω για να πάω στην οικογένειά μου στο Βέλγιο Παντού υπήρχαν διαφορετικοί λόγοι... είτε οικονομικοί είτε προσωπικοί είτε τεχνικοί... Τώρα  στον ΠΑΣ δεν έχω πρόβλημα με την οικογένειά μου, ελπίζω ότι ο ΠΑΣ δεν θα έχει οικονομικά προβλήματα, η σχέση μου με τον πρόεδρο έχει ξεκινήσει πολύ καλά και ελπίζω ότι αυτή την φορά θα παραμείνω πολύ καιρό στην Ελλάδα και στον ΠΑΣ.
Θέλω να είμαι ο προπονητής που θα τον οδηγήσει  στην super league,  οπότε δεν βλέπω και το πρόβλημα να συνεχίσω να είμαι και εκεί ο προπονητής του. Στην συνέντευξη που έδωσα στα Γιάννινα κάποιοι  με ρώτησαν αν γνωρίζω ότι ο ΠΑΣ αλλάζει προπονητές τρείς φορές το χρόνο... Απάντησα ναι,  αλλά αυτό αλλάζει από σήμερα. Αυτό είπε και ο πρόεδρος γιατί έχουν αντιληφθεί πλέον πως αυτή δεν είναι η σωστή λύση.
δεν κολλησα σ' αυτα τα λογια του προπονητη μας, απλως ευχομαι αυτο το κομματι της συνεντευξης του να μην ειναι μονο φιλολογικο, αλλα να γινει πραγματικοτητα οπως το ελπιζει. τουλαχιστον να μην το κανουμε σε συντομο χρονικο διαστημα quote και σχολιασμο... να βγαλει ολη την χρονια ας πουμε.
κι ο λογος που το σχολιαζω ειναι οτι η ομαδα μας με τις παραδωσεις, κυριως τις αρνητικες, καπως δεν τα εχει καλα. πχ, οσο και να μην θελουμε να το κατανοησουμε και να το καταπιουμε, παιχτες και προπονητες αλλαξαν πολλοι, ομως ολα τα χρονια η ομαδα μας λες και κατι παθαινει και μολις περναει η' την μπαλντουμα η' το αυγο, μεταμορφωνεται σε σκιαχτρο σε σχεση με αυτο που παιζει μεσα στο λεκανοπεδιο μας. λιγο με τον ογιο καλυτερευση αυτη η υποθεση, ομως παιζαμε και με πολυ πιο ευκολες απο εμας ομαδες, αρα δεν μετραει εξ ολοκληρου στην στατιστικη.

Παράθεση
Εάν είναι με φυσιολογικό τρόπο η κριτική βοηθά την ομάδα. Την προηγούμενη χρονιά δεν ήταν ευτυχισμένοι οι οπαδοί του ΠΑΣ αλλά σιγά- σιγά θα ξεκινήσουμε να τους κάνουμε χαρούμενους. Δεν μου αρέσει η έκφραση σιγά - σιγά αλλά οι Έλληνες την χρησιμοποιούν συχνά. Εγώ θέλω να κάνω τους οπαδούς ευτυχισμένους, αλλά πρέπει να δουν και την πραγματικότητα. Αυτή την χρονιά θα προσπαθήσουμε να ανέβουμε στην  super league άρα αυτό πρέπει να τους κάνει ευτυχισμένους... Για την ιστορία του AJAX της Ηπείρου,  θα ξεκινήσω σιγά-σιγά να δημιουργήσω πάλι  μια τέτοια ομάδα. Αυτό δεν γίνεται  βέβαια σε μια χρονιά ... αυτό μπορεί να πάρει δυο ή τρία χρόνια.
Παράθεση
Θέλω να παίζω για να κερδίζω και όχι για να μην χάσω. Μου αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο. Φιλοσοφία μου είναι να προλαβαίνουμε τα αποτελέσματα και όχι να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει.
φυσικα θα τον περιμενουμε να τον κρινουμε απο την δουλεια του και την διαθεση του και τι θα βγαλει μεσα στο γηπεδο. επισης πρεπει να δουμε ποσο καλα θα τα καταφερει και στα αποδυτηρια, αλλα αν φεραμε τον τατση να βοηθησει σ' αυτον τον τομεα, μαλλον δεν θα εχουμε ακραια περιστατικα, αλλα ισως κατι μεμονωμενα.

παντως κι εμεις θα πρεπει να διαλεξουμε τι θελουμε πραγματικα σαν φιλαθλοι. πχ ο ρεχαγκελ δεν αρεσει στο 70% απο τους ελληνες (κι εγω ανηκω σ' αυτους) για τα κολληματα του και τις επιλογες του, ομως μας χαρισε ενα ευρωπαικο και μας πηγε συνεχωμενα στις μεγαλες διοργανωσεις (δεν εχει σημασια το ποσο τυχη και ποσο αξια ηταν ο κυριως παραγοντας αυτου του θεματος), οπου πριν κατι χρονια ηταν το ταβανι της εθνικης μας τετοιες συμμετοχες. επι την ευκαιρια καλη τυχη στην εθνικη μας (in bocca al lupo), ωστοσο πληροφοριακα να θυμησω οτι στην ιστορια μας στο παγκοσμιο εχουμε μηδεν γκολ και μηδεν βαθμους!! (υπαρχει χειροτερη απο εμας η βολιβια), οποτε ας ελπισουμε οτι με την δευτερη συμμετοχη μας και τα δυο αυτα αρνητικα στατιστικα να τα σταματησουμε.
δυστυχως το τιμημα ειναι αναλογο της αξιας του!!

Αποσυνδεδεμένος SirBak

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 706
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #36 στις: Τρι 08 Ιούν 2010 10:35 »
Παράθεση
πχ ο ρεχαγκελ δεν αρεσει στο 70% απο τους ελληνες (κι εγω ανηκω σ' αυτους) για τα κολληματα του και τις επιλογες του,

Καπου ακουσα οτι και ο Ντεμολ εχει κωληματα με χρησιμοποιηση παιχτων...
Ας ελπισουμε να μη κωλησει σε παιχτες τυπου Μιχαλοπουλου η' Κωτσιου,γιατι θα υπαρχει μεγααααλη γκρινια στη κερκιδα   :P

Αποσυνδεδεμένος PAGOURASourdias

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 23
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #37 στις: Τρι 08 Ιούν 2010 13:55 »
απο οσα διαβαζω ειμαι ιδιαιτερα ευχαριστημενος για τον κοουτς ,οσο για τις μεταγραφηκες κινησεις ελπιζω να μην ειναι μακακιες των δημοσιογραφων..
PAS GIANNINA KOZANI-GROUP
ΚΑΙ Η ΣΟΥΡΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ Ο ΠΑΣ ΟΛΕ ΟΛΕ
ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ..ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΩΣ ΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ..!!!

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #38 στις: Τρι 08 Ιούν 2010 19:24 »
Παράθεση
Ντεμόλ, λόγω μπάτζετ

Ο υποβιβασμός στη Β' Εθνική επισύρει και «ψαλίδι» στον προϋπολογισμό μιας ομάδας. Ο ΠΑΣ Γιάννινα -εν προκειμένω- φιλοδοξεί να επιστρέψει άμεσα στη Super League, ωστόσο «κόβει» απ' όπου μπορεί. Αυτές οι περικοπές μάλιστα αποθάρρυναν τους Μπάμπη Τεννέ και Σάκη Τσιώλη (χωρίς να είναι αυτός ο μοναδικός λόγος) να συνεργαστούν με τον "Αγιαξ της Ηπείρου". Κάπως έτσι ο Γιώργος Χριστοβασίλης και οι συνεργάτες του κατέληξαν ακολούθως στην πιο οικονομική λύση του Στεφάν Ντεμόλ. Συμπερασματικά, λοιπόν, ο Βέλγος προπονητής ήταν η ενδεδειγμένη λύση για τον πάγκο της ηπειρώτικης ΠΑΕ βάσει των περιορισμών του μπάτζετ.

sentragoal.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #39 στις: Τρι 08 Ιούν 2010 22:39 »
Μαλιστα.
Κελεπουρι μοιαζει να ειναι αυτος ο Ντεμολ τελικα...
Και φτηνος ειναι λεει και τα λεει και μια χαρα!
Ωραιο ακουγεται αυτο, αρκει βεβαια να μη τα λεει μονο καλα αλλα να τα κανει και καλα.
Γιατι καλα μπορει να τα λεει, αλλα αμα δεν εχει στεριωσει και πουθενα ουτε καν σε ομαδουλες στην Κυπρο και σε σκεψεις με βαζει κι υπαρχει ενα θεματακι.
Γιατι νομιζω λογικο ειναι μετα να χουμε την απαιτηση να αποδειξει πραγματα εκτος του να λεει...
Εκτος πια κι αν ειναι τοοοοσο ατυχος και δεν μπορεσε να τα κανει αυτα τα καλα καμμια απο τις πολλες φορες που προσπαθησε σε ομαδα, γιατι επεφτε συνεχεια και παντα πανω σε ''περιεργους''* παραγοντες που φταιγαν καθε φορα αυτοι κι ετσι δεν μπορουσε να δειξει εργο αυτος!
Εργο προπονητικο εννοω, γιατι για προπονητη τον θες κι οχι για παιχτη που διαβαζω συνεχεια και συνεχεια τι μεγαλος παιχτης ηταν... κι ουτε για μεταφραστη με ευρωπαϊκο αερα που λεν συνεχεια οτι γυρισε τον κοσμο ολο και ξερει και 7 γλωσσες...
Και τα λεω γιατι δεν θελω να αποδειχτει πως ειναι τιποτα απο εκεινους που τα λεν καλα, αλλα λεν τα ιδια και τα ιδια σε ολες(τις ομαδες  :P ) και τον περνουν γρηγορα χαμπαρι κι αυτες και ετσι δεν στεριωνει πουθενα!
Ή οτι ειναι φτηνος κι εξυπηρετικος να πει τωρα αυτα που θελουμε... και μετα βλεπουμε παλι...
Γιατι τριγυρναν και τετοιοι που δεν στεριωσουν μετα με καμμια(ομαδα  :P ) ξερετε.
Γιατι πως να το κανουμε δηλαδη, εχω εναν τετοιο φοβο, ειδικα με αυτους που ειναι στα πραγματα και τωρα κι απο πριν και που πρωτα προτεινουν, μετα εγκρινουν, ο αλλος δεχεται και στηριζουν μεχρι να αρουν την εμπιστοσυνη και να υποδειξουν αλλον(συνηθως τον ιδιο αλλον) κι ο αλλος να ξαναδεχτει, γιατι ουτε αγνοι ειναι αυτοι, συνδυαζουν και τα συμφεροντα τους με αυτα της ομαδας, μια ζωη προκοβουν αυτοι και μια ζωη μενει η ομαδα ανεπροκοπη...

*εδω ειδικα πανω σε αυτο θα προκοψει...

Υ.Γ: Εχει προσλαβει η ΠΑΕ υπαλληλο να παιρνει συνεντευξεις για λογαριασμο του σαϊτ της ή προκειται τιποτα περι φιλικης εξυπηρετησουλας;

.
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος my8os

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.408
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #40 στις: Τρι 08 Ιούν 2010 22:51 »
Και φτηνος ειναι λεει και τα λεει και μια χαρα!

Μπορεί να είναι φτηνός (που δεν το πολυπιστεύω) αλλά είμαι σίγουρος ότι μέσα στο συμβόλαιό του θα έχει σαν όρο μεγάλο μπόνους σε περίπτωση ανόδου. Εγώ στη θέση του αυτό θα έκανα για να είμαι 'φτηνός'...

Αποσυνδεδεμένος koukouroukou

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 7
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #41 στις: Τετ 09 Ιούν 2010 02:23 »
Ντε μπέχο μολ  :P ::) :'(

Μη λες πολλά Στεφάν, γιατί scripta manem!
Η συνέντευξη δε μου φαίνεται απλά στημένη, θα έλεγα οτι είναι! Τι τον νοιάζει τον κόσμο ποιός τον έφερε και επιμένει οτι τον έφερε ο κολοβός πως τον λένε; Άρα θέλουν να απεμπλέξουν Αγγελή από επιλογή του.

Επίσης τονίζει οτι όλοι οι παίχτες θα είναι δική του επιλογή. Οι άλλοι την πάτησαν πέρσι για το ποιός έφερε τους παίχτες και σου λένε, άστον αυτόν να πάρει την ευθύνη νωρίς νωρίς, του κοτσάρουμε εμείς τους δικούς μας μετά αλλά αυτός οτι και να γίνει το έχει δηλώσει πως είναι δικοί του. Τον πρώτο τον λούστηκε πάντως χωρίς να είναι δικός του.

Αποσυνδεδεμένος SirBak

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 706
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #42 στις: Τετ 09 Ιούν 2010 10:35 »
Ρε παιδια,γιατι δηλ ηρθε στον ΠΑΣ επειδη συμφωνησε με φτηνο μπατζετ?Επειδη το ειπε το Σεντραγκολ?Και δηλ ο Τεννες στη Κερκυρα ειχε ακριβο μπατζετ?Μην τρελαθουμε κιολας...
Επισης,ενταξει.....συμφωνησαμε ολοι οτι ηταν καπως ρισκο να φερεις προπονητη που δεν στεριωσε σε αλλες ομαδες....Αλλα μη ξεχνατε πως ηρθε και σε ομαδα που δεν ριζωνει ΚΑΝΕΝΑΣ προπονητης....Δηλ ποιος σοβαρος προπονητης θαρθει στον ΠΑΣ οταν βλεπει τετοιες συμπεριφορες,ακομα και σε προπονητες που προσφεραν εργο οπως ο Ογιος...?
Δεν ειπα οτι ο Ντεμολ ειναι αχρηστος.Απλα πρεπει να τον δουμε.Ας μην το κουραζουμε συνεχεια με το οτι ειναι γυρολογος,γιατι θα τον βλεπουμε συνεχεια με προκαταλυψη......Και ολοι ξερουμε τι σημαινει να σε βλεπει ενας ΠΑΣολες προκατελειμενα.... ::)
Ας του ευχηθουμε καλη τυχη,και αν ξερει κανενας τη γλωσσα του ας τον ενημερωσει για τα ντοπια τρωκτικα... ;)

Αποσυνδεδεμένος pantelis1970

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 27
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #43 στις: Τετ 09 Ιούν 2010 17:00 »
ακομη δεν  ηρθε τον βγαλατε αχρηστο ρε derven με τον αλλο τι θελετε τελικα εγω αγανακτησα μαζι σας σημερα με αυτα που γραφετε γκρινια για ολα ρε παιδια απο τις καλοιτερες  συνεντευξεις που εχω διαβασει και λετε τα δικα σας ειστε λαθος  μονο εσεις λετε αυτα γιατι το κανετε τι θελετε ? ειδατε και το μπεχο συμβολαιο του ολα τα ξερετε πειτε και ποιον επρπεπε να φερει για να καταλαβουμε

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #44 στις: Τετ 09 Ιούν 2010 23:13 »
Παράθεση
Ο Αλέκος Καρύτσας μιλά για την περίφημη συνέντευξη με Ντεμόλ

Ήταν ομολογουμένως εντυπωσιακή και πλήρης από κάθε άποψη η συνέντευξη που έδωσε ο Στεφάν Ντεμόλ στον Αλέκο Καρύτσα για λογαριασμό της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.
 
Και απόδειξη αυτού το γεγονός ότι αναρτήθηκε σε πολλές άλλες ιστοσελίδες και σημαντικά αποσπάσματα δημοσιεύτηκαν σε εφημερίδες και μεταδόθηκαν από ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Πάνω από δύο ώρες ήταν η «ανάκριση» του κ. Ντεμόλ από τον Αλέκο Καρύτσα (επί σειρά ετών συνεργάτη της εφημερίδας ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ και νυν συνεργάτη της ιστοσελίδας Paspartoy.gr) και ο Βέλγος τεχνικός δεν άφησε τίποτα αναπάντητο. Περισσότερα γι’ αυτή τη συνέντευξη με τον Βέλγο προπονητή του ΠΑΣ έδωσε ο Αλέκος Καρύτσας στην αθλητική εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού ΗΧΩ 102.7 που μεταξύ άλλων σημείωσε: «Για να μη υπάρξουν παράπονα από μέσα ενημέρωσης, δηλαδή που να πρωτομιλήσει ο κ. Ντεμόλ, κρίθηκε σκόπιμο να δώσει την πρώτη συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ και μετά το κάθε μέσο ενημέρωσης να κάνει τις δικές του συνεντεύξεις».

Για τις εντυπώσεις που του άφησε ο Στεφάν Ντεμόλ υπογράμμισε: «Σαν προπονητής θα κριθεί από το έργο του. Είναι όμως μια σημαντική προσωπικότητα με γνώσεις, ευστροφία και πολλές εμπειρίες από το ποδόσφαιρο. Δεν είναι τυχαίο που σε ηλικία 24 ετών σαν ποδοσφαιριστής έλαβε μέρος σε δύο Παγκόσμια κύπελλα με την εθνική Βελγίου. Έχει κύρος και μπορείς να μιλήσεις για πάρα πολλά πράγματα. Σε μαγνητίζει με τις γνώσεις και εμπειρίες του και σου γίνεται εξαιρετικά συμπαθής ως προσωπικότητα».

Ακόμα ο Αλέκος Καρύτσας τόνισε: «Έπαιξε ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου, είναι προπονητής που θέλει να κάνει καριέρα και ότι γνώσεις και εμπειρίες αποκόμισε θα προσπαθήσει να τις βγάλει μέσα από τη δουλειά του. Φαίνεται αξιόλογη περίπτωση, προσέχει και την τελευταία λεπτομέρεια, θα είναι το απόλυτο αφεντικό στο ποδοσφαιρικό τμήμα και είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Χρειάζεται τη στήριξη όλων για να μπορέσει να πετύχει στο έργο του και να βρει η ομάδα μας στο πρόσωπο του κ. Ντεμόλ έναν καλό και αξιόλογο προπονητή».
gianninasports.gr


Εγω καλυφτηκα στην απορια που ειχα Κουκουρουκου μου(αλλοι δεν ξερω αν θελουν ή αν θα καλυφθουν ποτε...) και εβγαλα τα συμπερασματα μου διαβαζοντας και τα παραπανω απο το σαϊτ του κυρ Βαγγελ και τα παρακατω απο σενα...


Παράθεση
γιατί σου προκαλεί εντύπωση η συνέντευξη στο site της ομάδας;   εκεί μπορεί να είναι ελεγχόμενα, οι αρχιφίλαθλοι χάλασαν τις σχέσεις τους με το ραδιοφωνικό σταθμό άρα δε πρέπει να τον ενισχύουμε, ο δημοσιογράφος/εκδότης/φίλαθλος/κριτής και παντογνώστης δκό μας παιδί είναι της γνωστής φαμίλιας της τζαβέλλα, όλα ρόδινα!

Αν κι εχω μια ενσταση για το ολα ροδινα... Οι μαυρες τριχες στο κεφαλι, ασπρες εγιναν ολωνων τς αυτες κι οχι ροδινες!
Αλλα μετα... μπορει να μ' πεις... δεν εχει και τοση σημασια αυτο... γιατι οι τριχες... παντα τριχες παραμενουν... ειτε μαυρες ειτε ασπρες ειτε ροδινες...
Σωστα και καλα θα μου τα λες αμα μου τα πεις ετσι.

Εχω ομως απο παλια κι αλλη απορια κι αυτη να δω πως θα καλυφθει...

Ο κυρ Βαγγελτς, εκτος απο το να γραφει και να ξαναγραφει, εκτος απο το να μιλαει και να ξαναμιλαει, σε καθε μεσο που γραφει και μιλαει, τι καλος που ειναι ο προεδρος, τι καλο προπονητη που εφερε, τι καλες μεταγραφαρες θα ξανακανει, τι καλους συνεργατες εχει στην ΠΑΕ και στην διοικηση και θα φερει κι αλλους, τι καλοι και χρησιμοι που ειναι συγκεκριμενοι για τα παντα ολα περιξ της ΠΑΕ οργανωμενοι... τι κακο μας κανουν μονο οι αλλοι και τι καλα που τα κανουμε εμεις,  εκτος απο το να κανει δλδ οτι εκανε αποκλειστικα και μονο ολη την περσινη χρονια φτου κι απ' την αρχη ξανα φετος... για συνεντευξη Κοντογουλιδη δεν ειπε τιποτα, τιποτα δεν ανεφερε και για οσα ειπαν προσφατα ο Κουγιας, ο Μπασιουκας, ο Παπαχρηστου, ο Γεωργουλης κι ειναι ολα σοβαροτατα, ασε δε εκεινη την ερευνα που χρωσταει για τον ρολο μανατζερ-οργανωμενων στα αποδυτηρια περυσι... για τα πιστολιδια στη Λιβαδεια... για κατι πιστολια στην Καβαλα στην Β εθνικη προπερσι...
Γιατι αραγε;
Γιατι  δεν γραφει και καμμια σοβαρη ειδηση-πικρη αληθεια-πραγματικα χρησιμη κριτικη;
Δεν τα μαθαινει, τα μαθαινει και τα ξεχναει, δεν προλαβαινει απο τα πολλα καλα που εχει να γραψει για τους καλους ολους;

Και κατι τελευταιο.
Δεν υπαρχει σαλιο ειπε ο Λοβερδος, σωστα.
Τα ιδια λεει κι ο Γκοντας σε οσους χρωσταει.
Και πραγματικα δεν εχουμε κι εμεις σαλιο να μασησουμε, ποσο μαλλον να γλυψουμε, ασε δε για να φτυσουμε...
Κι επειδη ουτε σαλιο εχουμε ουτε κουραγιο εχουμε, αμα ο κυρ Βαγγελτς εχει σαλιο για μασημα και γλυψιμο, ας ριξει κι ενα φτυσιμο πανω του για οσο εχει σαλιο...
Και μην παει ο νους του στο κακο κι οτι του την λεω κτλ, ετσι για να μη τον πιανει το ματι το λεω... γι' αυτο το λεω.
Αμα εχει σαλιο και για οσο εχει, ας ριξει κι ενα φτυσιμο στον... κορφο του καλου κακου.
Δεν ξερεις ποτε για ποσο εχεις, τι εχεις και τι γινεται μετα αμα δεν εχεις εσυ ή εχουν μονο αλλοι...
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος mh_per_

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 620
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #45 στις: Δευ 28 Ιούν 2010 15:18 »
Παράθεση
Βοηθός του Στέφαν Ντεμόλ στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα θα είναι για την φετινή σεζόν ο Βασίλης Παπαγγέλης όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ. «Εύχομαι να έχουμε μια καλή και δημιουργική χρονιά και μακάρι του χρόνου τέτοιο καιρό να πανηγυρίζουμε όλοι μας την επιστροφή στην Super League, όπου εκεί αξίζει να βρίσκεται η ομάδα» είπε στις πρώτες δηλώσεις του ο νέος βοηθός του Βέλγου τεχνικού.

Επίσης ανακοινώθηκε η έναρξη της συνεργασίας με τον παλιό παίκτη του ΠΑΣ Γιάννη Τάτση που αναλαμβάνει το πόστο του τιμ μάνατζερ, ενώ νέος γυμναστής θα είναι και πάλι μετά από ένα μικρό διάλειμμα την περασμένη σεζόν ο Θωμάς Γιαννιτόπουλος.
sportnet.gr
When the going gets tough, the tough get going

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #46 στις: Σαβ 03 Ιούλ 2010 00:47 »
Στέφανος Δεμόλις, ο γητευτίς του Ταύρου

O Stéphane Auguste Demol, αλλιώς Στέφανος Αύγουστος Δεμόλις κι αλλιώς απλά, Στέφο Δεμόλς γεννέθκε στ 11 Μαρτίου του 1966 στο Watermael-Boitsfort των Βρυξελλών (σαν Μπιζντούνι κάτι).

Σε λικία  14 ετών, γράφτκε στ Ακαδμίες τσ Anderlecht και μετά από τέσσερα χρόνια πέρασε σαν επαγγελματίας στν ομάδα.  Πρώτ εμφάνισ  στο πρωτάθλμα και με τέσσερα γκολ σε μόλις 17 αγώνες.

Η φίμ τ Στέφανου πέρασε τα σύνορα τ Βελγίου και τον άρπαξαν στ Μπολόνια. Το μεγάλο μπαμ όμως έγινε τν παράλλ χρονιά σε Πόρτο, όπου με 11 γκολ του τσάκωσαν το πρωτάθλμα.
 
Αμέσως τν παράλλ χρονιά υπογράφτει σε Τουλούζ και τέλος του 1991 γύρσε στο Βέλγιο, στη Standard Λιέγις.

Στη θτεία τ’ ως παίχτς είχε περάσει κι από Σερκλ Μπριζ χωρίς πολλές συμμετοχές, από τη Sporting de Braga, απ τον  Πανιώνιο το 1995 (η ομάδα φτώχεψε).  Μετά πάει από τ Λουγκάνο κι Σπόρτινγκ Toulon Var, σαν παίχτς μεσαίας κλάσς πλέον.

Ο Στέφανος έκλεισε καριέρα το 2000 στα 34 (στ λικία περίπ τ Πάντ κι τ Στολτίδ, ο Σκούφαλς θα φοράει τα παπούτσια δυο χρόνια ακόμα με βάσ’ το Στέφανο) αφού πρώτα έπαιξε κι λίγο στ Denderleeuw FC και στ SK Halle, όπου άρχίνσε τν καριέρ τ ως τεχνικός.

Το 2003-04 πάει στο Γκάλεω (σύχναζε στ Νταβέρνα Καλάμια)  και το φτακε στο κύπελλο τσ ΟΥΕΦΑ.

Το 2005 και μετά από κάποιες σύντομες θτείες ως τεχνικός πλέον, παέι σαν δεύτερος τεχνικός στ Standard Λιέγης. Μια σύντομ θτεία είχε και σε Κύπρο με Εθνικό Άχνας και  με Άρη Λεμεσού.

Βρέθκε μετά σε Charleroi SC ως το 2009, αλλά τα παράτσε λόγω κακών αποτελεσμάτων.

Με τον ερχομό τ στον ΠΑΣ, είπε μεταξύ άλλων: «Ελπίζω τώρα να είναι  τρίτ και τυχερί» (σε σχέσ με τ γκίνια που χε στν Ελλάδα).

Ο ίδιος, ο Στέφανος, επιθυμεί να μείν και να δλέψει. Ας τ δώκουν λοιπόν φουλ ταιμ το λόγο, το χώρο και τα υλικά που χρειάζετ ο άνθρωπος κι ας τον αφοίκουν ύσυχο να κάν τ δλειά τ και να τουμπεκιαστούν μερικοί.

Αυτός έλαχε.

Καλί επιτυχία Στεφανάκο.


ΧΠΜΨ
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 03 Ιούλ 2010 01:02 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος boo bit

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 66
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #47 στις: Δευ 06 Σεπ 2010 18:18 »

Αποσυνδεδεμένος bulux

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 539
    • Προφίλ
    • Βούτυρο στο ψωμί σας
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #48 στις: Δευ 06 Σεπ 2010 20:04 »
Αφησες πάλι στο στίγμα σου Boo bit.
H σιωπή σου λέει πολλά...
Καλό θα είναι να βλέπουν τέτοια posts  προπονητής και διοίκηση και να προβληματίζονται.
'ΠΑΣ μην μας λυπασαι'... και κάποιοι το πήραν τοις μετρητοις και μας έχουν γονατίσει
ΠΑΣ και ξερό βατραχοπόδαρο

Αποσυνδεδεμένος boo bit

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 66
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #49 στις: Τρι 07 Σεπ 2010 12:22 »
καλά ντε, ένα λαθάκι κάναμε ..

κάτω κάτω στη σελίδα 39 από το άλμπουμ της πανίνι για το παγκόσμιο στην ιταλία το 90 μπορείτε να δείτε τον ντεμόλ με τα εξής στοιχεία:
γέννηση boosvorde 11.3.1966
θέση αμυντικός 1.88 83 κιλά
κι έπαιζε στην πόρτο

στην ομάδα και ο michel preud'homme
για όσους μαζεύανε φανατικά τα χαρτάκια