αιντε αιντε που φτάκαμαν ...
μ φαίν-ται ότ ο προπον-τής Ντιμόλς, να είν περσσότρο Πας κι απ τον πρόεδρο
η δλειά ειν να πετυχει η μετάφρασ
διοτ μι τον Ογιο, ηταν ζήτμα μετάφρασς
ασχέτως πιρίστασης όμως τ Πας - Ντιμόλ, ας πάμε ένα πιρίπατο ως το Αιγάλιο να ακούσμε τί ειπε ένας,
μι τα μάτια θα πάμε, δε θα πάτε μι το ποδάρ,
(κι μη πάει ο νους στ ΣΛ)
anwdynos
Σαβ Jul 24, 2010 3:56 amΚαλημέρα αγαπητοί φίλοι του ιστορικού ΠΑΣ!Μου ζητήθηκε από τον admin να καταθέσω την άποψή μου για τον κ. Ντεμόλ που ως τεχνικός εργάσθηκε και στο Αιγάλεω, πριν μερικά χρόνια. Όπως ίσως οι περισσότεροι θα θυμάστε, ο κ. Ντεμόλ προσελήφθη ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ, την περίοδο 2004-05 και ήταν ασφαλώς ο διασημότερος ξένος προπονητής που κάθισε στον πάγκο της, αν εξαιρέσουμε βέβαια τον αείμνηστο Λες Σάννον (περίοδος 1984-85). Τα δείγματα γραφής του κ. Ντεμόλ ήταν κατά τη γνώμη μου άριστα. Όσο έμεινε στο "Σίτι", η ομάδα (χτισμένη βέβαια από τον κ. Χατζάρα την πενταετία 1999-2004) απέκτησε ιδιαίτερη προσωπικότητα και αρχικά εντυπωσίασε με τα επιτεύγματά της να παραμένει αήττητη και στους τρεις θεσμούς που συμμετείχε ταυτόχρονα (Ευρώπη, Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας) Η πρόκρισή της δε, στη φάση των ομίλων του ΟΥΕΦΑ μετά την τεράστια επιτυχία επί της τουρκικής Γκενσλερμπιρλιγκί (1-0 στο "Γεώργιος Καμάρας" και 1-1 στην Άγκυρα) ήταν μνημειώδης, καθότι οι ποδοσφαιριστές είχαν προετοιμασθεί ελάχιστα.
Προσωπικά, πιστεύω ότι το Αιγάλεω επί Ντεμόλ 'εφθασε στο καλύτερο επίπεδο απόδοσης, όλων των εποχών. Θυμάμαι την έξοχη εμφάνιση κατά της Μίντλσμπρο, αλλά και το απίθανο 2-2 με τη Λάτσιο, που κόστισε τον αποκλεισμό του ιταλικού συλλόγου απ' τη συνέχεια της διοργάνωσης. Όμως, εκεί που όλα έδειχναν ιδανικά, με καταλυτική του παρέμβαση ο μεγαλομέτοχος της ομάδας τα έκανε "μπάχαλο"! Απάιτησε από προπονητή και ποδοσφαιριστές να αφοσοιωθούν μόνο στις εγχώριες διοργανώσεις (!) και ανάγκασε τον κ. Ντεμόλ να υποβαθμίσει τον ευρωπαϊκό στόχο.
Μη μπορώντας να αντέξει στην ιδέα ότι δεν αποφάσιζε εκείνος για τις αγωνιστικές τύχες του σωματείου (μάλιστα μετά το ματς με τη Λάτσιο το δήλωσε ξεκάθαρα), ο βέλγος κώουτς απομακρύνθηκε στα τέλη του χρόνου και το Αιγάλεω έχασε την ευκαιρία να κάνει επιτέλους ένα βήμα παραπάνω...
Μάλιστα, σε συνέντευξη που είχα πάρει εκείνη την εποχή από τον βετεράνο Δημήτρη Πηγαδίτη και είναι δημοσιευμένη στο
http://www.egaleocity.gr , ο πολύπειρος μέσος μου εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την αποπομπή Ντεμόλ και
πρόβλεψε 'οτι για την ομάδα έρχονταν άσχημες μέρες. Έντονη ήταν και η απογοήτευση των ποδοσφαιριστών, που είδαν να γκρεμίζονται άδικα τα όνειρά τους για διάκριση στην Ευρώπη και την καριέρα τους να παραμένει στάσιμη...
Αυτά τα ολίγα και ελπίζω ότι οι παράγοντες του ΠΑΣΓ θα επιδείξουν την αναγκαία σοβαρότητα στο θέμα.