αλλα δε θα το επιτρεψ ο Ντιμολς αυτηνο να γέν
ΟΔΟΣ ΝΤΕ ΜΟΛ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ 1 - 225Θα μου επιτρέψετε να πάρω το λόγο και να πω δυο πραματάκια, για το περιεχόμενο των αναρτήσεων στην παρούσα ενότητα, επειδή μπήκα στην ευχάριστη διαδικασία να τις «χτενίσω» μια προς μια.
Διαπίστωσα ότι όλες εστιάζουν στο θέμα «ΝΤΕΜΟΛ» (Προπονητής, Συνεντεύξεις, Συμβόλαιο, κ.τ.λ.) και περιστρέφονται γύρω απ’ αυτόν, ως προς τον προπονητικό του ρόλο, την προσφορά (κατάρτιση - χαρακτήρας – επιδιώξεις) και την τύχη του.
Παράλληλα και εν μέσω αυτών των συζητήσεων και των υποθέσεων, αντιθέσεων, διαλεκτικών αντιπαραθέσεων, στα ζητήματα Ντεμόλ, που είναι κομματάκι γρίφοι και αγωνίες για την επόμενη μέρα, εμφανίζονται και κάποιες υπαινικτικές – αλληγορικές προσεγγίσεις (δημώδη π.χ. δύσκολη γραφή για πρίγκιπες) ως τοποθετήσεις απόλυτα σχετικές με το θέμα ή ως ερμηνείες, που το αποφορτίζουν κατά τη γνώμη, ως ευχάριστες εκπλήξεις γραφής, στη ρουτίνα της αόρατης επικαιρότητας του θέματος.
Το ωραίο είναι ότι εγκωμιάζουν με ωραίες μανιέρες τον Ντεμόλ, κάτι που σίγουρα θα ξένιζε μόνο κάποιον αντιντεμολικό.
Τέτοιες γραφές και από συγκεκριμένους Σύνταυρους, που γνωρίζουμε τον Παστζιαρικό τους βίο, τη γηπεδική παρουσία και όχι μόνο, δε νομίζω λοιπόν τα γράφουν μη έχοντας συνείδηση της σοβαρότητας του θέματος, έτσι για να γαμάνε σκόπιμα τη σοβαρή μας συζήτηση και να χαλάνε τα προξενιά της Παε ή απλά έτσι για ικανοποιήσουν κάποιο συγγραφικό τους απωθημένο ή αφελές πλασάρισμα αυτοεπιβεβαίωσης.
Δύσκολο, να παστζιαρολογείς.
Ο Σωτήρης ο Χριστογιώργος, ο Καλλαρυτινός ποιητής κάτοικος Τζαμιου - Καλούτσιανης, έχαιρε σεβασμού και αποδοχής και τύχαινε χορηγίας εκδοτικής στα Γιάννινα από καθημερινούς απλούς ανθρώπους, με τον τρόπο που αντιλαμβάνονταν ο καθένας τη γραφή του κι ακόμα τη φιγούρα του, είτε ως αφελή γραφή, είτε ως δημιουργική γραφή.
Έτσι ξέρω εγώ τους Γιαννιώτες, για τους Γιαννιώτες.
Όλοι αγαπούσαν το Σωτήρη και τον σέβονταν, ως Σωτήρη ποιητή, για τη γραφή του δεν ξέρω αν αποφάνθηκε κανένας.
Θα ρωτήσω το Μπάμπη το Νούτσο τον Καστρινό.
Συγνώμη για το ντεμι τοπικ.