Η συζήτηση για Ντεμόλ δεν έχει κάποιο ντοκουμέντο χειροπιαστό, εκτός αν μου διαφεύγει κάτι ... αν σκεφτείτε από που έπεσε το θέμα Ντεμόλ αρχικά, θα καταλάβετε και ίσως και εγώ, το λάθος μου να συζητάω ακόμα.
Σέντρα γκολ και ΓΑΤΑ, όπου όλα λέγονται χύμα, ανυπόγραφα και σχεδόν σταρχιδιστείν.
Έριξαν μια σπόντα - είδηση, παραγγελιά της γάτας των αποδυτηρίων, αναζητώντας έτσι εθελοντές συζητητές για να βγάλουν πέρα ένα κατασκευασμένο θέμα, που έπρεπε να πάρει έκταση προκειμένου να θεωρηθεί και υπαρκτό ως πρόβλημα.
Αρχικά, μια για κόντρα με Σκούφαλη, μετά μια για δυσαρέσκεια Ελλήνων παικτών και το σημαντικότερο, πλασάρονται και τα παράπονα των Παραγόντων! του ΠΑΣ για Ντεμόλ.
Ποιός, πότε, πού, πως???
Τεκμήριο ουδέν, από τη γάτα των αποδυτηρίων.
Θέμα συζήτησης εκ του μη όντος και άνευ αποδείξεων ή απλών ενδείξεων με ένα ομιλών - δηλών πρόσωπο, είναι κακοστημένη προπαγάνδα και απευθύνεται σε "μανδαρίνους" ή "κωσταλεξικούς".
Υποθέστε για τα κίνητρα αυτών που πετάνε σπόντες για να γίνουν επιχειρήματα.
Το να μετέχουμε σε μια συζήτηση που κάποιοι την παρήγγειλαν με κατασκευασμένα ντοκουμέντα, μπαίνουμε στο τρυπάκι τους να παπαγαλίζουμε τα ψευδή και ανυπόγραφα δημοσιοκαφρικά ειδησεοποιήματα.
Κουβαλάμε νερό και συγχρόνως καταστρέφουμε το αυλάκι μας.
Αθελά μας, γινόμαστε συζητητές - συνωμότες.
Το ερώτημα είναι ...
Ποιός ωφελείται από μια συζήτηση Σκούφαλη ... όταν το ζήτημα είναι του προπονητή και του προέδρου που πληρώνει?
Ποιοί είναι αυτοί οι τόσο ΒΑΡΒΑΤΟΙ Παράγοντες του ΠΑΣ που έχουν παράπονα από το Ντεμόλ και δεν είχαν παράπονα όταν η φανέλα επί 3 μήνες "έγραφε" ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΣ ... ο Χήτος έφυγε και ΤΖΌΚΕΡ - Πόκερ??
Οι "παράγοντες" έτσι στο αόριστο, δεν διαφέρουν απολύτως από τους γνωστούς ... αφανείς παράγοντες.
Κύριε Χριστοβασίλη, είτε τρέχει, είτε δεν δεν τρέχει τίποτα, είναι ξεπεσμός και ρεμπετασκερισμός για τον ΠΑΣ και την κοινωνία του να μαθαίνουμε από την Αθήνα τι συμβαίνει στα Γιάννινα ... πόσο μαλλον όταν στην πασαρέλα της συζήτησης ανεβαίνουν οι Παράγοντές σου.
Τελικά ο Κύριος Χήτος φαίνεται μπροστά σε αυτό το παραγοντικό μεγαλείο των παραπόνων ... ένας ασήμαντος παραγοντίσκος.
Ποιός φοβάται Ατζέλικα Στρούμφς περισσότερο από τη Βιρτζίνια Γούλφς?
Φοβάται ο Παραποντικός τη Γάτα ή και οι δυο τη Φάκα?
Το άλλο ... το λένε Ντόμινο ή ... έφυγε ο πόντος ... πάει η κάλτσα.