Αποστολέας Θέμα: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ  (Αναγνώστηκε 162799 φορές)

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #425 στις: Τρι 18 Οκτ 2011 06:29 »

έτσι θα τον προστατέψουμε...

οι οργανωμένοι ας μεριμνήσουν για το σύνθημα...[/font]

Mολοσσέ

Αν κάθε τι για τον ΠΑΣ και εντός - εκτός ΠΑΣ γίνεται όποτε ωριμάσει το πεπόνι των οργανωμένων, το υπόλοιπο εκτός τα σπόρια το λένε, πεπονόφλουδες.

Και να καταλάβω ποιοί είναι οι οργανωμένοι, ως επίσημο όργανο και ως καταστατικός σκοπός???
 
ΥΓ: Ο ΝΤεμόλ, έχει σχεδόν δυόμισι χόνια στον ΠΑΣ, αλλά δεν είναι σνομπ με κανέναν.
     Πότε υπάρχει Ντεμόλ? Όταν κάποιοι πάψουν να υπάρχουν και σαν ιδέα?




« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 18 Οκτ 2011 06:39 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.417
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #426 στις: Τρι 18 Οκτ 2011 11:24 »
Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα στο Περιστέρι, πρέπει στον επόμενο αγώνα εντός (με Ομάδα ΑΒ Βασιλόπουλος) ΟΛΟΙ  να χειροκροτήσουμε τον ΝτεΜολ και όλο το γήπεδο να φωνάξει μια φορά το όνομά του. Δεν μπορεί να έχουν φωνάξει πχ Γιώργος Κούσας οεοεοεοε και να μην έχει γίνει αυτό ποτέ για τον ΝτεΜολ. Θα είναι η καλύτερη απάντηση σε όλα τα γατοπόντικα που έχουν αρχίσει να ροκανίζουν τη θέση του:
- Χτες Νικοτσολς & Σια ανέφεραν για Μάκη Χάβο!!!!!!!!!!!!!!!!
- Σήμερα στον Πρωινό Λόγο τη σκυτάλη της λάσπης πήρε εκτός του ..... "Πατριάχρη" και ο υιός!!!! Τι για προπονητή Β' Εθνικής γράφουν τι τι ..... .
Δυστυχώς μια ζωή εδώ τα ίδια. Προκοπή δεν θα δούμε. Οι ΛακΤσολδες ονειρεύονται .... Κούγια. "Πατριάρχης" και υιός .....Αναστό. Άλλοι Τσιώλη (άραγε με Μπέο πρόεδρο;;;;;;), άλλοι Χάβο και φυσικά  δεν έλειψε και ο ... Μάρτης από τη Σαρακοστή ο γνωστός μουσάτος ο υπόλογος του μπαράζ του 84!!
ΕΛΕΟΣ!! Αφήστε την ομάδα ήσυχη!!! Όσοι πονάνε τα ματάκια σας καθήστε στον καναπέ και δείτε ΟΣΦΠ, Βάζελο κλπ να ξεπονέσετε. Όσοι βλέπατε μπαλάρα επί Μήτση, επί Γκλίναβου, επί Χρηστίδη, επί Κολέμπα κι επί Κούγια, δείτε Μπάρτσα και Ρεάλ μιας και σε τέτοιο ποδόσφαιρο σας είχε συνηθίσει ο ΠΑΣ και τώρα ο ΝτεΜΟλ σας το χάλασε!!!!!
Όσοι αναπολείτε τους τίτλους και τα τρόπαια του ΠΑΣ, γίνετε Σέλτικ ή Ρειντζερς να έχετε τίτλο κάθε χρόνο!!!
Όσοι θέλετε ομάδα με Ελληνόπουλα, πάτε σε ομάδα του Παράσχου με Μενδρινούς, Ελέ κλπ.
Τέλος όσοι θέλετε 11άδα με 11 Γιαννιωτόπουλα, κάθε weekend έχει Κατσικά, Ηλιόκαλη, Κλαζιάδες κλπ.. πάτε να χαρείτε μπάλα ..τσάμπα (μιας και ο ΧΒ το χει ακριβό) και φυσικά δεν έχει και ΝτεΜΟλ εκεί!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.091
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #427 στις: Τρι 18 Οκτ 2011 11:37 »
Το θέμα είναι μήπως δεν προλάβουμε να φωνάξουμε το όνομα του Ντε Μολ στον επόμενο εντός έδρας αγώνα με Ξάνθη κ τον έχουν φάει τα λαμόγια μετά το αποτέλεσμα στον Ατρόμητο!!!!!
Έχουν σε εκτίμηση κ υποψήφιο να αναλάβει τον προπονηταρά Μάκη Χάβο!!!Διώξτε τον Ντε Μολ κ διώξτε κ εμάς που ερχόμαστε γήπεδο να δω τι θα καταφέρετε μετά.
Πάρτε κ τον Βαγγέλη Βλάχο τότε να γελάν κ οι πέτρες αντί να διώξεις τον περιβόητο Βαγγέλη που κάνει μπάχαλο την ομάδα να βρει τον δρόμο της
''Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ''

Αποσυνδεδεμένος tauri_7

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 531
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #428 στις: Τρι 18 Οκτ 2011 12:17 »
Πραγματικά αδυνατώ να καταλάβω πως ετσι ξαφνικά προέκυψε θέμα Ντεμόλ. Αν γίνει μια τέτοια πατάτα ξανά μανά πρέπει να φύγουν και οι εναπομείναντες απο το γήπεδο. Πρέπει να καταλάβουν όλοι οτι όσο κάποιοι μασάνε την καραμέλα "εμείς είμαστε ΠΑΣ και ότι και να γίνει θα ειμαστε εκεί" κάποιοι άλλοι που δεν είναι ΠΑΣ και κοιτάνε το συμφέρον τους θα αλωνίζουν στην ομάδα και θα κάνουν ότι θέλουν προς ιδίον όφελος. Και γιατί να μη το κάνουν άλλωστε όταν ξέρουν οτι οι πράξεις τους δεν θα έχουν κάποιο αντίκρυσμα στην κερκίδα. Σκίζετε τα ρούχα σας κάποιοι εδώ μέσα για την δύναμη του κόσμου του ΠΑΣ. Ο κόσμος όμως δεν θα πρέπει να έχει δύναμη μόνο για το παίζει καμπόσος στους αγρίνιους, τα παγανέλια, τους φόφηδες κλπ δημοκρατικές δυνάμεις. Θα πρέπει να δείχνει την δύναμή του - ΑΝ έχει - και στην διοίκηση όταν πάει  να κάνει κινήσεις που είναι κοινώς αποδεκτό οτι κάνουν κακό στην ομάδα. Και την δεδομένη χρονική στιγμή μια αλλαγή προπονητή και κυρίως η αντικατάστασή του με τους απίθανους γνώστες της ελληνικής πραγματικότητα μόνο κακό μπορεί να κάνει. Εδώ μας έχουν χαζέψει όλους και κοιτάμε να βρούμε τρόπο να φύγουμε έστω και νοητά απο την ελληνική πραγματικότητα και κάποιοι θέλουν ντε και καλά να μας επαναφέρουν εκεί.

Ένα πράγμα θα πω κλείνωντας για να τονίσω την ιδιοσυγκρασία των Βέλγων κι ας σας φανεί άσχετο. Εδώ και δύο χρόνια στην ουσία δεν έχουν κυβέρνηση και έχουν υπηρεσιακό πρωθυπουργό κι όμως το κράτος τους δουλεύει ρολόι!!! Θα μπορούσε έστω και ένας να πιστέψει οτι θα μπορούσε να γίνει το ίδιο κι εδώ;;;   


Αποσυνδεδεμένος my8os

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.408
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #429 στις: Τρι 18 Οκτ 2011 12:55 »
Ξύλο που θέλουν μερικοί...

Ντεμόλ Ντεμόλ
fuck them all!

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.483
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #430 στις: Τρι 18 Οκτ 2011 13:00 »
δεν ξερω τι παιζει με λεπτομερειες,αλλα αν βγηκαν στν επιφανεια τα συντηρητικα ενστικτα των ιθυνοντων, κ επηρεασμενοι απο επαγγελματιες μανατζερ κανουν την πατατα μεσουσης της σεζον τς προειδοποιουμε οτι οι Ζωσιμαδες θα ειναι πριβε γι αυτους κ την παρεα τους καθε Κυριακη.... ;) >:(
  ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥς....ΚΑΝΕΝΑς ΑΠ ΤΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥς 2,5-3 ΧΙΛΙΑΔΕς ΔΕ ΘΑ ΤΣ ΕΝΟΧΛΕΙ...ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΘΑ ΤΑ ΦΑΝΕ ΕΞΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ...
  Ειμαι απ αυνους π κανουν κριτικη σε ολους κ για ολα ,κ κατα συνεπεια και για τον κοουτς,κ ισως κ απ τις γνωμες μας να βρισκουν τροφη τα τρωκτικα  ...ομως αλλο αυτο κ αλλο το ροκανισμα των ποντικων...ουδεις αλανθαστος ,κ μετα Χριστον προφητες γινονται πολλοι...αφηστε τον ανθρωπο ησυχο να κανει τη δουλεια του κ ειμαι σιγουρος οτι κ τ χρονου θα μαστε σαλονατοι...ο τυπος ειναι ροκ κ αυτο ισως τσιγκλαει τα βλαχοσυντηρητικα ενστικτα καποιων...προσωπικα  τρεφω σεβασμο στο προσωπο του,κ δε με νοιαζει για το αν πινει και τι κ αν μπορουσα θα τον καλουσα να τα πιουμε κ ανταμα...
 
Υ.Γ.Μη το διανοηθουν και προχωρησουν σε καρατομηση γιατι θ απαντησουμε καταλληλως και στο διλλημα ΠΑΣ ΓΙΑ ΓΟΡΤΗ Η ΠΑΣ ΓΙΑ ΠΟΙΝΗ... ;) ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑΑΑΑ....
Υ.Γ.ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑΑΑΑΑ...
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος mh_per_

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 620
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #431 στις: Τρι 18 Οκτ 2011 14:05 »
Ο Ντεμολ μεγαλος προπονητης δεν ειναι. Αυτο ειναι δεδομενο. Κατα την αποψη μου δεν ειναι καν ο καλυτερος προπονητης που θυμαμαι στον ΠΑΣ απο οταν μπορω να πω οτι αρχισα να καταλαβαινω καπως το ποδοσφαιρο κ το πώς παιζεται. Κανει τα λαθη του, πολλες φορες δειχνει να πελαγωνει στη διαχειριση του παιχνιδιου κατα τη διαρκεια του, αφηνει αρκετα να επιθυμησει ενα φιλος του ΠΑΣ κ της μπαλλας τα οποια δε δειχνει να μπορει να προσφερει.

ΑΛΛΑ.

Ενας προπονητης δεν ειναι μονο για να κουναει τις τελιτσες πανω στο πινακακι σε σχεση με το πώς κουναει τις τελιτσες ο αντιπαλος. Ο Ντεμολ μπορει να υστερει σε αυτο αλλα μας εχει δωσει κ πραγματα που στην πατριδα του (κ αλλα μερη αυτου του κοσμου εξω απο το κατακαημενο Ελλαδισταν) ειναι αυτονοητα αλλα εδω οταν μας τα προσφερει καποιος μας φαινεται σαν κατι το απιθανο. Ειναι ενας προπονητης που μπορεις να τον πιστεψεις οτι θα φτιαξει μια ομαδα αν του δωσεις τα υλικα. Ενας προπονητης με μια υγιη εικονα για το ποδοσφαιρο. Εισαι σιγουρος οτι αν του δωσεις τα στοιχειωδη, ενα μερος να προπονησει την ομαδα οπως θελει, τη δυνατοτητα να παρει τους παιχτες που αυτος θελει κ να τους χρησιμοποιησει με τον τροπο που θελει, να φερει τους συνεργατες που θα ηθελε διπλα του, θα σου φτιαξει κατι καλο. Κ το κυριοτερο, σε μια χωρα οπου οι λεξεις "μετρο" κ "αξιοπρεπεια" συναντωνται συχνοτερα στα λεξικα παρα στην πραγματικη ζωη, ειναι ενας ανθρωπος που τα εχει κ τα δυο.

Ξεκινηστε σιγα σιγα να τον αποχαιρετατε τον Ντεμολ. Πολυ πιθανο να μην τον ξαναδειτε στους Ζωσιμαδες, οποτε αν τον πετυχετε στο δρομο καλου-κακου πειτε του ενα "Ευχαριστουμε για ολα κ καλη συνεχεια". Εχει φυγει απο μονος του ο Βελγος στο παρελθον απο ομαδα (τη Σαρλερουα) οταν ενιωθε οτι η διοικηση μπλεκεται πολυ στα ποδια του κ σιγουρα δε θα ηταν χειροτερα εκει τα πραγματα απο οτι σε αυτον τον ΠΑΣ. Ή που θα φυγει ή που θα τον φυγουνε λοιπον.

Κ τοτε, εγω τουλαχιστον, θα χω ακομα εναν προπονητη να θυμαμαι απο τα χρονια που βλεπω τον ΠΑΣ, κατα συμπτωση (ναι, σιγα που ειναι συμπτωση) εναν ακομη ξενο στα μερη μας. Ντεμολ, Ογιος, Πετερσον. Κανενας τους μεγαλος προπονητης, ολοι τους για παντα κομματι των αναμνησεων μας απο αυτην την κακομοιρη ομαδα.
When the going gets tough, the tough get going

Αποσυνδεδεμένος Nikolaos

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 162
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #432 στις: Τρι 18 Οκτ 2011 14:13 »
Προτείνω να δημιουργηθεί ένα Facebook Page με τίτλο "Στηρίζω τον Stéphane Demol" ή κάτι παρόμοιο και να το επικοινωνήσουμε ανάλογα. Έτσι κι εκείνοι ακόμη που δεν διαβάζουν το forum του Pas.gr να αντιληφθούν ότι οι φίλαθλοι του ΠΑΣ στηρίζουν τον προπονητή της ομάδος και δεν θα ανεχθούν κανένα παιχνίδι στην πλάτη της.

Δείτε το εδω: https://www.facebook.com/pages/%CE%A3%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%AF%CE%B6%CF%89-%CF%84%CE%BF%CE%BD-St%C3%A9phane-Demol/249543488429005
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 18 Οκτ 2011 14:50 από Nikolaos »

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.435
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #433 στις: Τρι 18 Οκτ 2011 14:38 »
επειδη σε αυτη την ερμη την ομαδα μας,κινουνται πολλα ξευτυλισμενα λαμογια που στο νου τους εχουνε μονο την κονομα,και θα την κυνηγησουνε με καθε τροπο.....γι αυτο τον λογο ολα τα σχεδιαζουνε οπως θελουνε.(αφου δεν τους ενοχλει και κανενας ).
τιποτα δεν ειναι τυχαιο.τα κανουνε ολα με προγραμματισμο αλλα μονο για τις λαμογιες τους.

εγραφα τις 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011


Παράθεση
τι γινεται εδω περα?
εχουμε καθολου κινηση?
ειχαμε καμια αποχωρηση?καμια ιντριγκα?
ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΧΑΒΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ?     


απο τοτε ηθελε ο συγκεκριμενος ξευτιλας να τον φαει και εψαχνε αφορμη.
αυτο το ######### που απο τη μερα που πατησε το ξερο του στην ομαδα ,μονο ανακατοσουρες εχει φερει.
θελει να φερει τον χαβο τωρα.ποιον?????????τον χαβο!και οχι γιατι ειναι κανενας προπονητης,αλλα γιατι θα παιρνει την ####### του.
οταν ομως λεω για τον ηπιο οτι ειναι επικυνδηνος ,τοτε γινομαι κακος.

ΟΣΟ ΑΦΗΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ###### ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ,ΜΟΝΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ!
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 18 Οκτ 2011 14:51 από mh_per_ »
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 7.814
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #434 στις: Τρι 18 Οκτ 2011 15:09 »
1. αν και δεν ειμαι απ τους μεγαλυτερους θαυμαστες του ντεμολ(περισσοτερο λογω φιλοσοφιας και τακτικης οχι οτι δεν τον θεωρω καλο προπονητη)
το εργο του στην ομαδα ειναι τεραστιο. με λιγη τυχη θα μας ειχε πρωτους.
ΟΠΟΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΟΓΛΕΝΤΗΔΕΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΠΕΤΑΕΙ.
ΚΑΙ ΦΡΟΣΤΙΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ.


2. να ειναι σιγουρα τα τσομπανοσκυλα οι ηπιοι και οι λοιποι εκει στην παε οτι
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΣΤΥΛ ΧΑΒΟΥ, ΛΕΜΟΝΗ, ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ, ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΚΤΛ
ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ

η φανελα  του ΠΑΣ ειναι βαρια, πολυ πιο βαρια απ οσο τους ενημερωσαν
ρωτηστε τον κοβη που επαιζε στον Πυργο 8-2-0
και τον Βαζακα που τον εδιωξε ο Τσολης σε μια εκπομπη πριν καν ερθει Γιαννενα να σας πουν.

οι εποχες επιστημονων και αμανατιδηδων εχουν περασει.

3. αλητες ρουφιανοι δημοσιογραφοι...

Αποσυνδεδεμένος CPAS1

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 517
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #435 στις: Τρι 18 Οκτ 2011 15:40 »
Τα ίδια καλόπαιδα που φάγαν τον Όγιος και μας φόρτωσαν τον ανεκδιήγητο Οτσαλάν έχουν βάλει μπροστά τη μηχανή να φάνε τον Ντε Μολ.
Λεβέντες σμαζωχτείτε γιατί τα αναδρομικά γίναν πολλά και δεν θα τα αντέξει ο τάχας σας!!!!

Σε ένα πρώην ποδοσφαιριστή και πρώην προπονητή  που έκανε κριτική για τον αγώνα με τον Πανιώνιο μια κουβέντα μοναχά: Ευτυχώς που είμαστε στην Α' Εθνική και δεν πρόκειται να επιδοθεί στο αγαπημένο του τα τελευταία χρόνια σπορ ( πως θα μας κόψει βαθμούς).

Αποσυνδεδεμένος pantser

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 520
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #436 στις: Τρι 18 Οκτ 2011 15:49 »
Η ομαδα εχει προπονητη υστερα απο πολλα χρονια και ο προεδρος πρεπει να βαλει τα πραγματα στην θεση τους.Με λιγα λογια ας ξυπνησει και λιγο και ας βαλει μια ταξη.
Ο κοσμος πρεπει να αντιδρασει γιατι εχει την δυναμη...βλεπε πρωην...
Εδω καθαρισαμε την ομαδα απο τρελους θα την αφησουμε να την φαν τα λαμογια; Ουστ ρε πριν ξεχασουμε την κριση που περναμε και ασχοληθουμε με την παρτυ σας!
ΠΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ

Αποσυνδεδεμένος pas1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 841
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #437 στις: Τρι 18 Οκτ 2011 16:40 »
για μισο λιγο.ειδε κανεις κινηση απ την παε ή μανατζερ ή απο οπουδηποτε να φαν τον ντε μωλ?ειπε κανενας επισημα τιποτα?χαλαει κανεναν οι 9 βαθμοι σε 6 ματς?επειδη βγαινουν οι νικοτσωληδες και ο καθε κατακαημενος σημαινει οτι ισχυει?ισα ισα εγω βλεπω απολυτη στηριξη απο ολους σε ντε μωλ και καλα κανουμε.τωρα που κολλανε μανατζαρεοι κτλ μονο στο μυαλο εγκαθετων και πονηρων υπαρχει.επιτελους βρηκαμε εναν σοβαρο ανθρωπο να τον φαμε?μονο που ασχολουμαστε εδω μεσα δινουμε τροφη για φημες και παρασκηνιο.μερικοι ας ξεκωλησουν επιτελους απο ογιος.ενταξει καλος ηταν,αντε εφερε εναν ριμολντι και λουτσιανο,και?ηταν καλυτερος του ντε μωλ?περσυ ειχαμε την καλυτερη αμυνα και επιθεση παλι,καναμε περισσοτερα διπλα,ενταξει δεν παιξαμε θεαματικη μπαλα αλλα πετυχαμε τον στοχο.τι παραπανω δηλαδη ειχε ο ογιος?στις σερρες τι καταφερε?στην κυπρο που πηγε απολυθηκε στον μηνα.για μενα πιο καλος,αξιολογος και δικαιος ο ντε μωλ.αυτος που παλευει και αξιζει θα παιξει,αποδεδειγμενα.δινει ευκαιρια σε ολους.επι ογιος με μεζα καστρο και γκαρσια να πουμε βρεξει χιονισει.ο καθενας  εχει την φαση του και τους υποστηριχτες του,το να αναπολουμε ογιος και γω ξερω ειναι σαν να υποτιμας τον νυν προπονητη σου που εκτος των αλλων εμπνεει πολιτισμο,ηθος και αξιοπρεπεια.ξερεις πολλους που θα αφηναν παγκο ζαιρι,μπαγκα εστω και αν ηταν ανετοιμοι?ξερεις πολλους που θα εμπιστευονταν παιδια οπως ο τζημοπουλος ή γεωργιου σε σημαντικα ματς?ξερεις πολλους που για ενα απλο σχολιο θα αφηναν τον τζανη εκτος?αυτος ειναι ο ντε μωλ,ηγετης,προσωπικοτητα στα αποδυτηρια και δικαιος με ολους.αυτο μας ελειπε και φωναζαμε και τωρα που τοχουμε δημιουργουμε σεναρια.
ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #438 στις: Τρι 18 Οκτ 2011 17:58 »
Τα σενάρια κάποιοι τα δημιουργούν και κάποιοι άλλοι τα δίνουν στον κόσμο...Όλοι μαζί να το κόψουν το σπορ...Ας ασχοληθούν με κάτι άλλο.Με το τάβλι ας πούμε.Ας αφήσουν έναν προπονητή να κάνει δουλειά.Δεν θέλουμε άλλον μόνο στο όνομα προπονητή.Δεν θέλουμε γνώστες της ελληνικής πραγματικότητας.Δεν θέλουμε αυτονόηττους.Θέλουμε ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.Τον έχουμε.Να κάνουν τα πάντα για να μπορεί να κάνει την δουλειά του όσο καλύτερα γίνεται.
Κάτω τα ξερά σας λοιπόν...ΟΛΟΙ....
Κομμένο το επιστημονικό θάψιμο...
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 18 Οκτ 2011 18:03 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.417
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #439 στις: Τρι 18 Οκτ 2011 19:05 »
Προσωπικά δεν μίλησα για ΠΑΕ, Πρόεδρο,  Αγγελή. Ονομάτισα, Τσολ, Λέκκο πατήρ και υιό, Παπαχρήστου. Τα λαμόγια των ΜΜΕ των ΑΘηνών που σχετίζονται με ...γάτες και ποντίκια ... γραμμένα τα έχω. ΟΜΩΣ τα εν Ιωαννίνοις λαμόγια, που περιμένουν να ξεσκίσουν τη σάρκα του ΠΑΣ φοβάμαι. Και στην πρώτη στραβή θα ορμήξουν. Και ΔΥΣΤΥΧΩΣ παρασύρουν πολλούς εξ ημών. Και η συνέχεια γνωστή. Κάνουν τον βίο αβίωτο στον κόουτς, πιπιλίζουν τα αυτιά του προέδρου, αρχίζουν οι γκρίνιες στους παίκτες και από ότι έχει δείξει στο παρελθόν ο ΧΒ αλλάζει τον προπονητή.
Αν αυτό μας αξίζει ... μπράβο μας!!!
 

Αποσυνδεδεμένος John

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 306
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #440 στις: Τρι 18 Οκτ 2011 20:24 »
ΕΞΩ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ......

ΥΓ: Η ΟΡΓΗ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ.....ΕΦΑΠΑΞ!!!! ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ.
3η Πτέρυγα Ψυχιατρικής Κλινικής CLUB[/size]


Συνδεδεμένος Tsimendos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.514
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #441 στις: Τρι 18 Οκτ 2011 20:31 »
Μήπως τώρα όλοι μας αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε γιατί ο Ντε Μολ δεν ρισκαρε σε αγρίνιο και με πανιωνιο...
Μήπως αν στράβωνε κάτι σε αυτά τα ματς, δεν θα ήταν εδώ την επόμενη μέρα...
Αυτό δείχνει οτι ξέρει τι γίνεται στην ομάδα.
Αυτό που με χαλάει είναι οτι ο χοντρός δεν του εξασφαλίζει τη θέση του, απ'οτι φαίνεται, για να δουλέψει ήρεμος και να δούμε άλλα πράγματα.Η φυγή του Βέλγου θα είναι η ταφόπλακα για τους Ζωσιμάδες.

Αποσυνδεδεμένος Papis

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 8
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #442 στις: Τρι 18 Οκτ 2011 20:36 »
Αφηστε ενα σοβαρο ανθρωπο να δουλεψει επιτελους!!!!
Εχει σωστη νοοτροπια παραστασεις πρωταθλητισμου ως παιχτης  και δουλευει πολλες ωρες ..λιγο υπομονη εκτος και αν θελετε χαβους και δερμιτζακηδες!!
Καμμια ομαδα δεν χτιστηκε σε 2 μηνες...στηριξη στον επομενο εντος θελει...Καποιοι γνωστοι αγνωστοι βγαζουν θεματα απο το πουθενα...
Οσο για τους Προπονητες της Εξεδρας στην Ελλαδα ειναι περιπου 2 με 2.5 μυρια...Οσοι επισεις ειναι της γκρινιας να κατσουν σπιτι τους να δουν τον ολυμπιακο την αεκ τον παο που ναι οι ομαδες τους και να μην ερχονται γηπεδο για ξεχαρμανιασμα...Στο γηπεδο ερχεσαι για να στηριζεις την ομαδα  ...
 :mono: :mono: :mono: :mono:

Αποσυνδεδεμένος ''Alejandro''

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.116
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #443 στις: Τρι 18 Οκτ 2011 20:42 »
Η φυγή του Βέλγου θα είναι η ταφόπλακα για τους Ζωσιμάδες.
[/quote]

Παιχτες-προπονητες-προεδροι,θα ερθουν και θα φυγουν.Εμεις ομως πρεπει να ειμαστε εκει!!



Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #444 στις: Τρι 18 Οκτ 2011 20:43 »
Η συζήτηση για Ντεμόλ δεν έχει κάποιο ντοκουμέντο χειροπιαστό, εκτός αν μου διαφεύγει κάτι ... αν σκεφτείτε από που έπεσε το θέμα Ντεμόλ αρχικά, θα καταλάβετε και ίσως και εγώ, το λάθος μου να συζητάω ακόμα.

Σέντρα γκολ και ΓΑΤΑ, όπου όλα λέγονται χύμα, ανυπόγραφα και σχεδόν σταρχιδιστείν.

Έριξαν μια σπόντα - είδηση,  παραγγελιά της γάτας των αποδυτηρίων, αναζητώντας έτσι εθελοντές συζητητές για να βγάλουν πέρα ένα κατασκευασμένο θέμα, που έπρεπε να πάρει έκταση προκειμένου να θεωρηθεί και υπαρκτό ως πρόβλημα.

Αρχικά, μια για κόντρα με Σκούφαλη, μετά μια για δυσαρέσκεια  Ελλήνων παικτών και το σημαντικότερο, πλασάρονται και τα παράπονα των Παραγόντων! του ΠΑΣ για Ντεμόλ.

Ποιός, πότε, πού, πως???
Τεκμήριο ουδέν, από τη γάτα των αποδυτηρίων.

Θέμα συζήτησης εκ του μη όντος και  άνευ αποδείξεων ή απλών ενδείξεων με ένα ομιλών - δηλών πρόσωπο,  είναι κακοστημένη προπαγάνδα και απευθύνεται σε "μανδαρίνους" ή "κωσταλεξικούς".
Υποθέστε για τα κίνητρα αυτών που πετάνε σπόντες για να γίνουν επιχειρήματα.

Το να μετέχουμε σε μια συζήτηση που κάποιοι την παρήγγειλαν με κατασκευασμένα ντοκουμέντα, μπαίνουμε στο τρυπάκι τους να παπαγαλίζουμε τα ψευδή και ανυπόγραφα δημοσιοκαφρικά ειδησεοποιήματα.
Κουβαλάμε νερό και συγχρόνως καταστρέφουμε το αυλάκι μας.
Αθελά μας, γινόμαστε συζητητές - συνωμότες.

Το ερώτημα είναι ...
Ποιός ωφελείται από μια συζήτηση Σκούφαλη ... όταν το ζήτημα είναι του προπονητή και του προέδρου που πληρώνει?

Ποιοί είναι αυτοί οι τόσο ΒΑΡΒΑΤΟΙ Παράγοντες  του ΠΑΣ που έχουν παράπονα από το Ντεμόλ και δεν είχαν παράπονα όταν η φανέλα επί 3 μήνες  "έγραφε" ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΣ ... ο Χήτος έφυγε και ΤΖΌΚΕΡ - Πόκερ??
Οι "παράγοντες" έτσι στο αόριστο, δεν διαφέρουν απολύτως από τους γνωστούς ... αφανείς παράγοντες.

Κύριε Χριστοβασίλη, είτε τρέχει, είτε δεν δεν τρέχει τίποτα, είναι  ξεπεσμός και ρεμπετασκερισμός για τον ΠΑΣ και την κοινωνία του να μαθαίνουμε από την Αθήνα τι συμβαίνει στα Γιάννινα ... πόσο μαλλον όταν στην πασαρέλα της συζήτησης ανεβαίνουν οι Παράγοντές σου.

Τελικά ο Κύριος Χήτος φαίνεται μπροστά σε αυτό το παραγοντικό μεγαλείο των παραπόνων ... ένας ασήμαντος παραγοντίσκος.

Ποιός φοβάται Ατζέλικα Στρούμφς περισσότερο από τη Βιρτζίνια Γούλφς?
Φοβάται ο Παραποντικός τη Γάτα ή και οι δυο τη Φάκα?
Το άλλο ... το λένε Ντόμινο ή ... έφυγε ο πόντος ... πάει η κάλτσα.
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 18 Οκτ 2011 20:50 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος tauri_7

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 531
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #445 στις: Τρι 18 Οκτ 2011 21:52 »
Στην πόλη που δηλώνουν "δημοσιογράφοι" ο Τσόλης, ο Λάκης, ο Λέκος, ο υιός του Λέκου, ο Γυφτόπουλος κλπ. τι άλλο μπορεί να περιμένει κανείς. Τίποτα σε αυτή την ρημαδοζωή δεν είναι τυχαίο, όπως δεν είναι τυχαία και τα δεινά του κακόμοιρου ΠΑΣ απο το 1984 και μετά. Γιατί δεν μπορεσε ποτέ να ορθοποδήσει;; Έφταιγαν τα κέντρα των Αθηνών. Ναί, αλλά μόνο αυτά;;;

Όχι να μιλάς κι εσύ ρε Μουσάτε. Τα ξέχασες που κάποτε σε έβρισε όλο το γήπεδο εν χορώ - τυχαία άραγε;;; -  και ανέβηκες στην παλιά σκεπαστή να ζητήσεις και τον λόγο απο τον κόσμο βρίζοντας θεούς και δαίμονες;;; Έλα που θα κάνεις κριτική εσύ μεγάλε προπονηταρά!!! Κοίτα να αρθρώσεις καμιά λέξη εκεί που σε εξέλεξαν περιφερειακό σύμβουλο για να λύσεις τα προβλήματα της περιφέρειας - τρομάρα σου -  κι άσε τον ΠΑΣ να τον πονάνε άλλοι, που τον πονάνε και ανιδιοτελώς στο φινάλε...!!!

Αποσυνδεδεμένος john-PAS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.487
  • Ενας οχτρός...
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #446 στις: Τετ 19 Οκτ 2011 10:34 »
Προσπαθει να μαζεψει κοσμο στο γηπεδο και θα διωξει το Ντε Μολ ???

Μια χαρα τα ΠΑΣ προεδρε.....
Keep Walking...

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.435
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #447 στις: Τετ 19 Οκτ 2011 11:35 »
επειδη σε αυτη την ερμη την ομαδα μας,κινουνται πολλα ξευτυλισμενα λαμογια που στο νου τους εχουνε μονο την κονομα,και θα την κυνηγησουνε με καθε τροπο.....γι αυτο τον λογο ολα τα σχεδιαζουνε οπως θελουνε.(αφου δεν τους ενοχλει και κανενας ).
τιποτα δεν ειναι τυχαιο.τα κανουνε ολα με προγραμματισμο αλλα μονο για τις λαμογιες τους.

εγραφα τις 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011


Παράθεση
τι γινεται εδω περα?
εχουμε καθολου κινηση?
ειχαμε καμια αποχωρηση?καμια ιντριγκα?
ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΧΑΒΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ?     


απο τοτε ηθελε ο συγκεκριμενος ξευτιλας να τον φαει και εψαχνε αφορμη.
αυτο το ######### που απο τη μερα που πατησε το ξερο του στην ομαδα ,μονο ανακατοσουρες εχει φερει.
θελει να φερει τον χαβο τωρα.ποιον???@#$%?τον χαβο!και οχι γιατι ειναι κανενας προπονητης,αλλα γιατι θα παιρνει την ####### του.
οταν ομως λεω για τον ηπιο οτι ειναι επικυνδηνος ,τοτε γινομαι κακος.

ΟΣΟ ΑΦΗΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ###### ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ,ΜΟΝΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ!


οπου εχουνε μπει τα ########## να ξερεις τσοπανοσκυλο οτι εβριζα πολυ ασχημα!
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #448 στις: Τετ 19 Οκτ 2011 12:32 »
τι γινεται εδω περα?
εχουμε καθολου κινηση?
ειχαμε καμια αποχωρηση?καμια ιντριγκα?
ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΧΑΒΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ?     


Χάβος
O Χάβος, ο βοηθός του Δερμιτζάκη και μετά βοηθός της τύχης ούτε αυτός ξέρει που είναι, παραμένει όμως στη λίστα των «πλιατσικολόγων» προπονητών … Κωστένογλου (βολεύτηκε) Βλάχος, Παράσχος κ.ά.. μπαλαντέρ.

Μπάγιεβιτς
Ας υποθέσουμε ότι ο Άρης συζητάει σήμερα με Μπάγιεβιτς … ο Τσιώλης έχει μόλις ένα τριήμερο να υποστηρίξει τα ανυποστήρικτα.

Τσιώλης
Άρα, προκύπτει Τσιώλης στη διάθεση και ένα σπρώξιμο στη λίστα των μπαλαντέρ  Ελλήνων προπονητών.
Τι θα γίνει με τον Τσιώλη, που έχει πέσει εντελώς το κασέ του???

ΥΓ: Πριν καταφθάσει ο Ντεμόλ (ζωή να χει), ο Τσιώλης προτίμησε το μεγάλο σωματείο (με το οποίο παραγοντικά συνδεόμαστε φιλικά και αλλαξοπρωκτούμε στο χρηματιστήριο των μεταγραφών), το σωματείο που μόλις προχτές έκανε σεφτέ … γκολ.
Αυτή είναι η εντύπωση που αφήνει ο προπονητής Τσιώλης στο χόρτο, αναποτελεσματικός ... απλά βρήκε πέρσι έδαφος Κούπερ ... προερχόμενος από τις Βολιώτικες αλχημείες, έδαφος που σύμφωνα με την υπόθεσή μου, οι αρειανοί το λιπαίνουν  για τον Μπάγιεβιτς.
Αφήστε το Χάβο, το ερώτημα είναι τι θα κάνει ο Τσιώλης, δεδομένου ότι έχει αρκετούς φίλους στα πράματα και στα θάματα των παρελάσεων.
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 19 Οκτ 2011 12:51 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος astralon

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.817
  • Plavo srce
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #449 στις: Τετ 19 Οκτ 2011 13:22 »
-Έχει αρχίσει μια ακατάσχετη Ντεμολογία
εδώ και κάποιες ημέρες....

-Το μόνο σίγουρο είναι οτι
είναι πολύ δύσκολο για κάποιον που εργάζεται
να ακούει στον ''αέρα'', φωνές αμφισβήτησης
και κακόβουλων σχολίων προς το πρόσωπό του...

-Πχ μέχρι και προπονητή Β' Εθνικής διάβασα απο δημοσιεύματα, οτι χαρακτηρίστηκε... :-?

-Δεν ξέρω αν οι επιθυμίες αντικατάστασης Ντεμόλ προορίζονται για το καλό του ΠΑΣ...
-Δεν ξέρω αν αποσκοπείται μια καλύτερη αγωνιστική παρουσία του ΠΑΣ...
-Δεν ξέρω αν στοχεύεται μια αλλαγή, όσον αφορά τις συμμετοχές των παικτών...
-Δεν ξέρω αν γίνεται προσπάθεια συγκομιδής ακόμα περισσότερων βαθμών....

-Οι παραπάνω είναι κάποιοι ''προφανείς'' και ''συνηθισμένοι'' λόγοι,
που μόνο ο χρόνος μπορεί να δείξει αν θα φέρουν
καλύτερα ''αποτελέσματα''
για την ομάδα μας τον ΠΑΣ ...

-Αν όμως
υπάρξουν άλλοι λόγοι,
οι οποίοι θα εξυπηρετήσουν άλλου είδους επιθυμίες (δεν μπορώ βέβαια να ξέρω ποιές είναι αυτές)
τότε ο λάκκος του ΠΑΣ έχει αρχίσει ήδη να σκάπτεται
και δεν ξέρω πόσο βαθύς θα είναι... :-?
 
KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'