Αποστολέας Θέμα: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ  (Αναγνώστηκε 164566 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #475 στις: Σαβ 22 Οκτ 2011 21:21 »
Το χέρι στην τσέπη και τα κονέ τα κάνουν άλλοι όμως.Το τι έχει πει ο ντεμόλ με την διοίκηση δεν το ξέρω.Μπορεί αυτός να ζήτησε και να του είπαν όχι.Αν έγινε κάτι τέτοιο δεν βγαίνει να το πει.Δεν γίνονται αυτά.Σαν θέση μπορεί να είμαστε καλυμμένοι.Να έχουμε παίχτες να καλύψουν την θέση.Δεν ξέρω αν μπορούν να την καλύψουν επιτυχημένα.Αριστερά και κέντρο παίζει και ο μιχαήλ.Και ο Πάντος μπορεί επίσης να παίξει.Δεν ξέρω αν αρκεί..Εξήγησε μου πως έγινε μπαρτσελόνα και πήρε τόσα διπλά.2-3 μεταγραφές τις έκανε νομίζω.Εσύ έναν και αυτός ανέτοιμος.

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #476 στις: Σαβ 22 Οκτ 2011 21:29 »
Παράθεση
Το χέρι στην τσέπη και τα κονέ τα κάνουν άλλοι όμως.Το τι έχει πει ο ντεμόλ με την διοίκηση δεν το ξέρω.Μπορεί αυτός να ζήτησε και να του είπαν όχι.Αν έγινε κάτι τέτοιο δεν βγαίνει να το πει.Δεν γίνονται αυτά.Σαν θέση μπορεί να είμαστε καλυμμένοι.Να έχουμε παίχτες να καλύψουν την θέση.Δεν ξέρω αν μπορούν να την καλύψουν επιτυχημένα.Αριστερά και κέντρο παίζει και ο μιχαήλ.Και ο Πάντος μπορεί επίσης να παίξει.Δεν ξέρω αν αρκεί..Εξήγησε μου πως έγινε μπαρτσελόνα και πήρε τόσα διπλά.2-3 μεταγραφές τις έκανε νομίζω.Εσύ έναν και αυτός ανέτοιμος.
Aν ισχύουν αυτά τότε έχει έρθει για τα λεφτά και δεν τον νοιάζει αν η ομάδα πάει καλά, αν οι φίλαθλοι γουστάρουν την μπαλάρα που δεν παίζεις κλπ. Τον νοιάζει μόνο να είναι ευχαριστημένη η διοίκηση... Δεν νομίζω όμως οτι είναι τετοιος άνθρωπος. Το πλάνο του φταίει και η μειωμένη αντιληψή του.
Και αν εσύ (και άλλοι χιλιάδες) μπορείς και βλέπεις οτι ο Μιχαήλ και ο Λίλα δεν μπορουν να παίξουν αριστερά και ο Πάντος δεν μπορεί να παίξει  στόπερ (επίπεδο Superleague) και δεν μπορεί να τα δεί ο Ντεμολ τότε κάποιο πρόβλημα υπάρχει.
Όσο για τον Παναιτωλικό, μην την ψάχνεις. Δεν έκανε ουσιώδης μεταγραφές. Μπορεί να έγινε Μπαρτσελόνα (ίσως και με έμμεσο τρόπο) αλλά εσύ στο 2ο γύρο ήσουν ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ και σε έφτασε και σε πέρασε...
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #477 στις: Σαβ 22 Οκτ 2011 21:43 »
Εσύ ξέρεις πολλούς προπονητές να βγαίνουν να κράζουν τα αφεντικά τους;Επίσης από αυτούς που έκραξαν πόσο έμειναν;Ο Ντεμόλ είναι προπονητής καριέρας.Θέλει να κάνει το κάτι παραπάνω.Εδώ έχει κάποιους περιορισμούς.Όπως είπα άλλοι κάνουν τις μεταγραφές και βάζουν τα λεφτά.Με ότι έχει πειραματίζεται.Δεν είναι ότι κρατάει στον πάγκο τον μαραντόνα,Άντε έβαζε γεωργίου,μπεσέρα,ντεβινσέντι σήμερα.Αν δεν τράβαγαν τι θα γινόταν;Δεν ξέρεις από πριν τι θα γίνει.Θα άλλαζε τόσο δραματικά η εικόνα;Αν έρθει άλλος θα δούμε τόσο μεγάλη μπάλα;Στο δεύτερο γύρο πέρυσι κατεβάσαμε ταχύτητα.Έπαιζαν οι ίδιοι και οι ίδιοι.Κλάταρε η ομάδα.Κάπου είναι λογικό.Φθορά.Οι άλλοι κέρδιζαν παντού.Εμένα δεν μου κάνει λογικό.

Δεν λέω ότι ο ντεμόλ είναι και κανένας άλλος αλλά από το να μου φέρουν τον κάθε απίθανο χάβο προτιμώ ντεμόλ.

Αποσυνδεδεμένος obli-07

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #478 στις: Κυρ 23 Οκτ 2011 23:29 »
ΑΝτε διωχτε και το Ντεμολ τωρα με την πρωτη στραβη ... τουλαχιστον ειναι σοβαρο κ σωστο ατομο και  σα χαρακτηρας(προσωπικα δε θα γουσταρα να χα πχ τον τεννε την αδερφαρα που η φατσα του θυμιζει φιλολογο σε γυμνασιο και ειναι καραγκιοζαρα)...κ σιγουρα θα ναι καλυτερος απο το επομενο καραγκιοζακι <<γατα>> ελληνα προπονητη που θα παρουμε(αν)...
Αντε μαγκες ελατε κανα γηπεδο λεω εγω ,η κριση,η οικογενεια,η υγεια,τα μουνια δεν ειναι πανω απο τον ΠΑΣ

:pas: :pas: :pas: :pas:

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #479 στις: Κυρ 23 Οκτ 2011 23:30 »
Παράθεση
Επίσης από αυτούς που έκραξαν πόσο έμειναν;Ο Ντεμόλ είναι προπονητής καριέρας.Θέλει να κάνει το κάτι παραπάνω.Εδώ έχει κάποιους περιορισμούς.Όπως είπα άλλοι κάνουν τις μεταγραφές και βάζουν τα λεφτά
Τι καριέρα να κάνει χωρίς να παίρνουν αποτελέσματα οι ομάδες που προπονεί? Και σε ρωτάω γιατί δεν έχει μείνει σε μια ομάδα πάνω από ένα χρόνο?Δεν γίνεται όλες οι ομάδες που προπονεί να μην έχουν λεφτά και να μην έκαναν μεταγραφές...

Παράθεση
Με ότι έχει πειραματίζεται
Πειραματίζεται στα φιλικά του καλοκαιριού, πειραματίζεται και τώρα που φτάνουμε Νοέμβριο?Ακόμα να μάθει τι υλικό έχει?

Παράθεση
Άντε έβαζε γεωργίου,μπεσέρα,ντεβινσέντι σήμερα.Αν δεν τράβαγαν τι θα γινόταν;Δεν ξέρεις από πριν τι θα γίνει.Θα άλλαζε τόσο δραματικά η εικόνα
Δεν θα ήταν το μερίδιο ευθύνης του τόσο μεγάλο γιατί τώρα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ.

Παράθεση
Αν έρθει άλλος θα δούμε τόσο μεγάλη μπάλα;
Αμφιβάλεις?Δεν θα αναφέρω τον Όγιος γιατί θα με πουν νοσταλγό, αλλά ακόμα και με τον Πέρι περισσότερο ενδιαφέρον είχαν τα παιχνίδια μας...

Παράθεση
Στο δεύτερο γύρο πέρυσι κατεβάσαμε ταχύτητα.Έπαιζαν οι ίδιοι και οι ίδιοι.Κλάταρε η ομάδα.Κάπου είναι λογικό.Φθορά
Και ποιός έφταιγε για αυτό?Εγώ ή εσύ, κατέβαζες και διάλεγες την ομάδα?Όχι. Ο Ντεμολ.

Παράθεση
Οι άλλοι κέρδιζαν παντού.Εμένα δεν μου κάνει λογικό.
Άσε τους άλλους ρε φίλε. Μια έκτος έδρας νίκη να είχες κάνει από τον Γενάρη ώς τον Μαίο και θα είχες βγεί πρώτος. Αλλά δεν προσπάθησες καν για εκτός έδρας νίκες. Πήγαινες για να μην χάσεις...

Παράθεση
από το να μου φέρουν τον κάθε απίθανο χάβο προτιμώ ντεμόλ.
Εγώ από κάθε Χάβο και από κάθε Ντεμόλ προτιμώ Τσώλη ή τέλος πάντων δεν θέλω ούτε4 Χάβο ούτε Ντεμολ.

Παράθεση
ΑΝτε διωχτε και το Ντεμολ τωρα με την πρωτη στραβη ... τουλαχιστον ειναι σοβαρο κ σωστο ατομο και  σα χαρακτηρας(προσωπικα δε θα γουσταρα να χα πχ τον τεννε την αδερφαρα που η φατσα του θυμιζει φιλολογο σε γυμνασιο και ειναι καραγκιοζαρα)...κ σιγουρα θα ναι καλυτερος απο το επομενο καραγκιοζακι <<γατα>> ελληνα προπονητη που θα παρουμε(αν)...
Αντε μαγκες ελατε κανα γηπεδο λεω εγω ,η κριση,η οικογενεια,η υγεια,τα μουνια δεν ειναι πανω απο τον ΠΑΣ
Σε μας αναφέρεσαι?
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #480 στις: Δευ 24 Οκτ 2011 00:31 »
Σύνταυρε obli συμφωνώ ως προς το Ντεμολ με καλύπτεις απόλυτα,
αλλά
υπάρχουν πράγματα όπως η υγεία και η οικογένεια είναι πάνω από τον ΠΑΣ και από οτιδήποτε άλλο....
προσωπική άποψη πάντα
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 24 Οκτ 2011 00:59 από Kun_Aguero »
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #481 στις: Δευ 24 Οκτ 2011 01:10 »
Τι καριέρα να κάνει χωρίς να παίρνουν αποτελέσματα οι ομάδες που προπονεί? Και σε ρωτάω γιατί δεν έχει μείνει σε μια ομάδα πάνω από ένα χρόνο?Δεν γίνεται όλες οι ομάδες που προπονεί να μην έχουν λεφτά και να μην έκαναν μεταγραφές...

Δες πρώτα και γιατί φεύγει...Δεν είναι πάντα τα αποτελέσματα.

Πειραματίζεται στα φιλικά του καλοκαιριού, πειραματίζεται και τώρα που φτάνουμε Νοέμβριο?Ακόμα να μάθει τι υλικό έχει?

Ίσως λίγο άστοχο το πειραματίζεται.Κάνει ότι μπορεί με το υλικό που έχει.

Δεν θα ήταν το μερίδιο ευθύνης του τόσο μεγάλο γιατί τώρα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ.

Ευθύνη έχει αλλά δεν θα πάω στο άλλο άκρο να τα μηδενίσω όλα.

Αμφιβάλεις?Δεν θα αναφέρω τον Όγιος γιατί θα με πουν νοσταλγό, αλλά ακόμα και με τον Πέρι περισσότερο ενδιαφέρον είχαν τα παιχνίδια μας...

Ούτε πέρι,ούτε αναστό,ούτε χάβο,ούτε κάποιον παρόμοιο.Τόσα χρόνια τους φάγαμε στην μάπα.Όχι άλλο.Ακόμα και όγιος που γουστάρω αυτήν την στιγμή δεν θα έκανε.Η ομάδα έχει άλλο στυλ.Βορειοευρωπαίος ο ένας,λατίνος ο άλλος.Θέλει λατίνους και εμείς δεν.Χαμένος χρόνος μέχρι να περάσει την φιλοσοφία του και φυσικά μεταγραφές λατίνων και αποδεσμεύσεις αφρικανών.

Και ποιός έφταιγε για αυτό?Εγώ ή εσύ, κατέβαζες και διάλεγες την ομάδα?Όχι. Ο Ντεμολ.

Αυτός διάλεγε ναι αλλά από τι πάγκο.

Άσε τους άλλους ρε φίλε. Μια έκτος έδρας νίκη να είχες κάνει από τον Γενάρη ώς τον Μαίο και θα είχες βγεί πρώτος. Αλλά δεν προσπάθησες καν για εκτός έδρας νίκες. Πήγαινες για να μην χάσεις...

Τι να αφήσω;Ξαφνικά έγιναν μπαρτσελόνες;Να θυμηθούμε και την βεροιώτικη μπαρτσελόνα και πως κατέληξε;Το ίδιο πράγμα έκανε και αυτή.Εμένα δεν μου κάνει για λογικό...Στο δεύτερο γύρο αν θυμάμαι καλά έκανες ένα διπλό στον πάνθρακα και είχες κάποιες ισοπαλίες (αγρίνιο,νίκαια,ηλιούπολη κτλ).

Εγώ από κάθε Χάβο και από κάθε Ντεμόλ προτιμώ Τσώλη ή τέλος πάντων δεν θέλω ούτε4 Χάβο ούτε Ντεμολ.

Και ο τσώλης φαίνεται να μην τραβάει...Ή νομίζεις θα αλλάξει τόσο δραματικά η κατάσταση;Αν φύγει ο ντεμόλ ποιος νομίζεις θα έρθει;Τέτοια εποχή οι γνωστοί άγνωστοι έρχονται.

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #482 στις: Δευ 24 Οκτ 2011 05:59 »
Ενταξει ημουν σιγουρος πως το καλο κλιμα στις ταξεις των φιλαθλων θα χαλουσε στα μεσα της χρονιας. Βρηκαμε ασχολια τωρα.. Ντεμολικοι vs ΑντιΝτεμολικοι.

Καταρχην δικιο εχουν αυτοι που κραζουν τον ντε μολ μεχρι στιγμης και αποτελουν το 95% των φιλαθλων μας. Δικα του λαθη εχουν μας εχουν στοιχισει αρκετους βαθμους φετος. Και οταν εισαι Σουπερ Λιγκ αυτα τα λαθη πρεπει να ειναι ΕΛΑΧΙΣΤΑ αν θες να επιζησεις.

Ανουσιοι πειραματισμοι, επιμονη στο να βαζει συγκεκριμενα παλτα, ναι τον Τζανη εννοω που εχει 1 καλο ματς και 10 που ειναι για τα σκυλια, δικαιολογιες του στυλ ο ντεβιτσεντης δεν επαιξε λογω πειθαρχικου παραπτωματος αλλα ενταξει μωρε τον εβαλε στο β ημιχρονο, ο Ζαιρης ανετοιμος εδω και 2 μηνες και ας επαιξε προηγουμενα ματς τωρα του ηρθε πως ειναι ανετοιμος, ο γεωργιου δεν κοιμηθηκε καλα το βραδυ, ο κειτα εφαγε βαρια πριν το ματς κτλ.. Στο οακα επιθεση στο περιστερι 7-8 αμυντικογενεις παιχτες. Στον παναιτωλικο περιμενε το 80 για να....παιξει πασουλες και να κλειδωσει το Χ!!!! Αυτα τα κουλα εννοειται θα τα κρινουμε γιατι πληρωνουμε καθε κυριακη την ομαδα μας βγαινει η φωνη και θελουμε να βλεπουμε προσπαθεια (προσοχη οχι αποτελεσματα παντα, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ και λογικες τακτικες, επιλογες ενδεκαδας και αλλαγες)

Το ερωτημα να φυγει η να μεινει ο ντε μολ ειναι μεγαλο. Εγω μετα το ματς επειδη ειχα και νευρακια ελεγα να φυγει. Αλλα βλεποντας μετα αυτους που φημολογουνται για να τον αντικαταστησουν το ξανασκεφτηκα. Επισης δεν γνωριζουμε αν παιζει τιποτα στην προσωπικη ζωη του ντε μολ και αν εχει στο κεφαλι του. Εκανε και ταξιδακι τις προαλλες βελγιο για προσωπικο θεμα. Αν συμβαινει τιποτα τετοιο καλο θα ηταν να αποχωρησει απο μονος του. Η λογικη λεει πως περιμενουμε τις επομενες μερες συζητηση ντε μολ Χριστοβασιλη και ή θα του δωσει στηριξη ή θα τον βαγιερει.
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος Steve-ToRosLoCosS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #483 στις: Δευ 24 Οκτ 2011 08:45 »
Α ρε ΕΛΛΑΔΑΡΑ αυτη εισαι!!!!!!!...Μια κακη εμφανιση και ο κοουτς ειναι για φευγα!Αμα εισαι μαγκας και αφου βλεπεις οτι ο ανθρωπος γενικα το χει τον κρατας πολυ καιρο και απλα το βοηθας να κοψει τυχον κολληματα που εχει....αλλα οχι εμεις θελουμε 5 προπονητες καθε χρονο για να  εχουμε κατι να γκρινιαζουμε γιατι φυσικα εμεις στην εκρκιδα ως συνηθως ειμαστε καλυτεροι προπονητες απτον ηδη υπαρχον καθε φορα!...να φυγει,λοιπον, να ερθει ο καθε τυχαρπαστος Ελληνας να πεσουμε(γιατι με αυτους που ακουγονται δεν περιμενω κατι καλυτερο) να τελειωνουμε μια ωρα αρχιτερα!

Υ.Γ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ-ΜΟΝΟ ΠΑΣ! :pas: :mono:
Αναστασιάδης: «Θα κάνω μια έκκληση, κοιτάξτε να τα βρείτε στα Γιάννινα και να ενωθείτε.» .

Αποσυνδεδεμένος ''Alejandro''

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #484 στις: Δευ 24 Οκτ 2011 08:49 »
Α ρε ΕΛΛΑΔΑΡΑ αυτη εισαι!!!!!!!...Μια κακη εμφανιση και ο κοουτς ειναι για φευγα!Αμα εισαι μαγκας και αφου βλεπεις οτι ο ανθρωπος γενικα το χει τον κρατας πολυ καιρο και απλα το βοηθας να κοψει τυχον κολληματα που εχει....αλλα οχι εμεις θελουμε 5 προπονητες καθε χρονο για να  εχουμε κατι να γκρινιαζουμε γιατι φυσικα εμεις στην εκρκιδα ως συνηθως ειμαστε καλυτεροι προπονητες απτον ηδη υπαρχον καθε φορα!...να φυγει,λοιπον, να ερθει ο καθε τυχαρπαστος Ελληνας να πεσουμε(γιατι με αυτους που ακουγονται δεν περιμενω κατι καλυτερο) να τελειωνουμε μια ωρα αρχιτερα!

Υ.Γ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ-ΜΟΝΟ ΠΑΣ! :pas: :mono:
ΜΙΑ?? μπα...δεν μομιζω.

Αποσυνδεδεμένος yazid

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #485 στις: Δευ 24 Οκτ 2011 09:04 »
Όλοι συμφωνούμε ότι ήταν κάκιστη η όλη αντιμετώπιση του ματς και η διαχείριση του υλικού προχτές.Αναμφίβολα.Αυτό φαίνεται και απ'ότι κάναμε τόσα λάθη όσα δεν κάναμε συνολικά στις 6 προηγούμενες αγωνιστικές.

Καλό θα είναι να κοιτάξουμε και την επόμενη μέρα όμως.Άντε κι έφυγε ο Ντεμόλ.Το μόνο εύκολο.Ποιος έρχεται? Ο Χάβος? ΕΛΕΟΣ! Να περιμένουμε 1-2 εβδομάδες να απολυθούν/παραιτηθούν Τσώλης,Τεννές,Αναστόπουλος,Κωστένογλου? Ο Δερμιτζάκης?

Δε λέμε ότι ο Ντεμόλ είναι υπεράνω κριτικής (ειδικά μετά το ματς με Ατρόμητο),αλλά το να συζητάμε αλλαγή του με κάποιο από τα παραπάνω ονόματα έιναι αυτοκτονία.

Αν είναι έτσι,ας γυρίσουμε σε παλιές δοκιμασμένες λύσεις Ξανθόπουλου,Μίχου,Γούναρη.Χειρότεροι από το Χάβο δεν μπορεί να είναι.
Γιατί σε τέτοιες εποχές βλέπω να γυρνάμε.Με προπονητές ''έμπειρους,εργατικούς και γνώστες της κατηγορίας''.

Αποσυνδεδεμένος ''Alejandro''

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #486 στις: Δευ 24 Οκτ 2011 09:24 »
Υπαρχει και ο Αναστασιαδης,ο οποιος δεν ειναι και ασχημος προπονητης για την ομαδα μας,επισης και ο Τσιωλης αρκετα καλος και μην λεμε για την στημενη ομαδα του Βολου γιατι πραγματικα ειχε ενα πολυ καλο συνολο και ο προπονητης ηξερε να διαχειριστει το υλικο του.Ομως το μεγαλο βημα με τον Αρη δεν μπορεσε να το κανει,για να δουμε ομως...

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #487 στις: Δευ 24 Οκτ 2011 09:53 »
ΥΓ: Πριν καταφθάσει ο Ντεμόλ (ζωή να χει), ο Τσιώλης προτίμησε το μεγάλο σωματείο (με το οποίο παραγοντικά συνδεόμαστε φιλικά και αλλαξοπρωκτούμε στο χρηματιστήριο των μεταγραφών), το σωματείο που μόλις προχτές έκανε σεφτέ … γκολ.
Αυτή είναι η εντύπωση που αφήνει ο προπονητής Τσιώλης στο χόρτο, αναποτελεσματικός ... απλά βρήκε πέρσι έδαφος Κούπερ ... προερχόμενος από τις Βολιώτικες αλχημείες, έδαφος που σύμφωνα με την υπόθεσή μου, οι αρειανοί το λιπαίνουν  για τον Μπάγιεβιτς.
Αφήστε το Χάβο, το ερώτημα είναι τι θα κάνει ο Τσιώλης, δεδομένου ότι έχει αρκετούς φίλους στα πράματα και στα θάματα των παρελάσεων.

Ο Τσιώλης ανέβαζε το Μπέο και ο Ντεμόλ τον ΠΑΣ.

Κάποιοι Μπινέδες μέσα στον ΠΑΣ θέλουν - επιδιώκουν ώστε, τα προβλήματα του Άρη να είναι και δικά μας προβλήματα κια ότι ο ΠΑΣ είναι ο ΟΑΕΔ των άνεργων ή παλινοστούντων προπονητών.
Δηλαδή, το ότι έμεινε ο Ντεμόλ ως τώρα, έμεινε ελέω Τσιώλη???
Γιατί, αρχίσαμε και επικίνδυνα να σκιαγραφούμε τον Ντεμόλ του ΠΑΣ, ως τον Τσιώλη του Άρη.
Γιατί αυτή η εξομοίωση, στα ανόμοια???

Και να τονίσω εδώ ότι, δεν ασπάζομαι την άποψη Βαζάκα, περί ξένων προπονητών και ελληνικού ψωμιού.

ΥΓ: Σίγουρα είμαι off topic όταν μιλάω  τρίτους προπονητές στο "ΝΤΕ ΜΟΛ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ".

ΥΓ: Αν όμως γνωρίζει κάποιος, ποιές είναι οι μεταγραφές που υπέδειξε ο Ντεμόλ μιά προς μια και ποιές άλλος/άλλη, να μας τις πει.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 24 Οκτ 2011 09:57 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος jesPAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #488 στις: Δευ 24 Οκτ 2011 10:00 »
Αν είναι έτσι,ας γυρίσουμε σε παλιές δοκιμασμένες λύσεις Ξανθόπουλου,Μίχου,Γούναρη.Χειρότεροι από το Χάβο δεν μπορεί να είναι.

Εγώ θέλω τον Κόβη!!!! :P :P :P :P
Χαμογελάτε!!!  Κάνετε τους άλλους ν' ανησυχούν....

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #489 στις: Δευ 24 Οκτ 2011 10:52 »
  ρε λετε να το καν επιτηδες ο βελγος ?η υγρασια του χειμωνα στο λεκανοπεδιο ειναι βαρια κ τρυπαει το κοκκαλο...πως αλλιως να εξηγησει κανεις τς επιλογες του στο Κυριακατικο ματς?
  νομιζα οτι τα πειθαρχικα παραπτωματα τιμωρηθηκαν χρηματικα...χρειαζονταν κ ο αγωνιστικος παραγκωνισμος για να συμμορφωθουν?υπερβολικα αυστηρη η επιλογη του  κ με δυσαρεστες συνεπειες..
ειπαμε  στον ΠΑΣ ειμαστε καμενοι απ το γαλα κ φυσαμε κ το γιαουρτι...σπασαμε τν παραδοση ,αλλα μηπως το γιαουρτι εχ ξυνισει ?
   κ ξυνισμενο γιαουρτι φαγαμε αρκετα,απο περσι το τρωμε,το συνδυασαμε μ ολους τους τροπους,ποσο θ αντεξουμε ακομα πριν μας πιασει κοψιμο? :P :mono:
Υ.Γ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕς Π ΔΕΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ... ;)

....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος pas1966

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #490 στις: Δευ 24 Οκτ 2011 13:34 »
οτι και να λεμε ο ντε μωλ εβγαλε τα ματια του ΜΟΝΟΣ του.
αλχημειες με κεκρυρα,μπανταλομαρες με πανιωνιο και τελος το σαββατιατικο φιασκο...
επιμενω οτι εχουμε πολυ καλη ομαδα και παιχτες αλλα ο ντε μωλ δειχνει να χαλαει τα παντα.
ημουν απ τους πιο θερμους υποστηριχτες του ως το σαββατο...πλεον οτι γινει θα φταει αυτος 100% και θαχει δικιο η διοιηκηση αν τον στειλει...απολυτο δικιο.
ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος john-PAS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Ενας οχτρός...
    • Προφίλ
« Απάντηση #491 στις: Δευ 24 Οκτ 2011 13:56 »
Η διοίκηση έχει το δίκιο με το μέρος της για να στείλει τον Ντε Μολ σπίτι του (?)
αρκεί να μην το χάσει με αυτόν που θα φέρει για προπονητή.... 8)
Keep Walking...

Αποσυνδεδεμένος pas1966

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #492 στις: Δευ 24 Οκτ 2011 14:00 »
εχει και δικιο,και ενα μηνα διακοπη να δουλεψει ο νεος προπονητης αν αποφασισει να αλλαξει.
οπως ειναι τα πραγματα ή τωρα αλλαγη ή συνεχιζουμε με ντε μωλ.
ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #493 στις: Δευ 24 Οκτ 2011 14:24 »
Ο Δερμιτζάκης σας ακουγεται για προπονηταράς????  :( :( :( :(

Αποσυνδεδεμένος pas1966

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #494 στις: Δευ 24 Οκτ 2011 14:31 »
Ποιος δερμιτζακης.αραξτε να δουμε τις εξελιξεις.λεγονται οτι μαλακιες θελετε περιμεντε να ξεκαθαρισει το θεμα.
ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος Anton

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #495 στις: Δευ 24 Οκτ 2011 15:21 »
Εδώ και καιρό ο Αγγελής, και φυσικά ο υποτακτικός του μέσα στην ομάδα (Νιαρχάκος), πριονίζουν τεχνιέντως την καρέκλα του Ντεμώλ για διάφορους λόγους (κυρίως ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ  ;)) δημιουργώντας πάλι κλίμα όμοιο της σεζόν 2009-2010. Όποιος λοιπόν από εδώ μέσα επιθυμεί να φάει στη μάπα υποδείξεις - επιβολές και εργασιακή αποκατάσταση "προπονητών" τύπου Χάβου, Δερμιτζάκη καλά κάνει, αλλά εγώ ευχαριστώ δεν θα πάρω!

Υ.Γ.1 Δεν δίνω το αλάθητο στο Ντεμώλ

Υ.Γ.2 Για όσους έχουν ασθενή μνήμη ή εθελοτυφλούν να θυμίσω τον ιστορικό διάλογο-δίλημμα μεταξύ της αγίας τριάδας Αγγελή-ΧΒ-Βρυκόλακα περί μεταγραφών ή Αναστόπουλου το Γενάρη του 2010 και τα αποτελέσματα της επιλογής προπονητή που ξέρει την ελληνική πραγματικότητα.....

Υ.Γ.3 ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ  :mono:

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #496 στις: Δευ 24 Οκτ 2011 19:11 »
Κόουτς, έχουμε απορίες
Βασίλης Μοιρώτσος

Είναι έξυπνος, είναι διαβασμένος, είναι καλός προπονητής. Δεν είναι όμως τέλειος. Και αυτό πρέπει να το αντιληφθεί πρώτα απ' όλα ο ίδιος.

Ο Στέφαν Ντεμόλ - όπως και όλοι οι άνθρωποι - κάνει κι αυτός λάθη. Ετυχε κόντρα στον Ατρόμητο να τα κάνει μαζεμένα. Με αποτέλεσμα να φέρει εκείνος τη μεγαλύτερη ευθύνη, πρώτα απ' όλα για την πολύ άσχημη εικόνα του ΠΑΣ Γιάννινα και δευτερευόντως για την ήττα.

Στη συνέντευξη Τύπου προσπάθησε να δικαιολογήσει πράγματα που φαντάζουν... αδικαιολόγητα. Επρεπε να τον ρωτήσουν αν θεωρεί πως έχει ευθύνη για να την αναλάβει. Το «sday.gr» έχει ορισμένες απορίες προς τον κόουτς Ντεμόλ για τις επιλογές του και τους τις παραθέτει.

1. Κόουτς, λες ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τον Ζαουάντ Ζαϊρί. Ξεπερνάω το γεγονός πως από τον ίδιο τον Μαροκινό δεν έχουμε ακόμα κάποια παρόμοια δήλωση και ρωτάω. Αν ο Ζαϊρί είναι ανέτοιμος, όπως ισχυρίζεσαι, γιατί αγωνίστηκε 26 λεπτά απέναντι στον Πανιώνιο και κόντρα στον Ατρόμητο ήταν εκτός αποστολής; Αν μπορούσε να παίξει με τον Πανιώνιο μισή ώρα, δεν θα μπορούσε να παίξει και στο αμέσως επόμενο ματς, έχοντας ακόμα περισσότερες προπονήσεις στα πόδια του; Ούτε για δέκα λεπτά δεν θα μπορούσε να βοηθήσει ένας παίκτης σαν τον Ζαϊρί;

2. Η ομάδα σου έπαιξε με φουλ επιθετικό σχήμα στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό και στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό. Ξέρεις, στα παιχνίδια που όλη η Ελλάδα κατάλαβε πως το ρόστερ του ΠΑΣ είναι πολύ ποιοτικό και επιθετικό. Που διαπίστωσαν πως ο Ντε Βινσέντι μπορεί να φέρει εκατομμύρια στα ταμεία του συλλόγου, πως ο Γεωργίου είναι επικίνδυνος για κάθε άμυνα, πως ο Μπεσέρα έχει ένα από τα καλύτερα αριστερά πόδια της κατηγορίας, πως η παρουσία του Κεϊτά στη μεσαία γραμμή είναι επιβλητική. Γιατί και οι τέσσερις συγκεκριμένοι βρίσκονταν στον πάγκο το Σάββατο; Ούτε ένας δεν χωρούσε στην αρχική ενδεκάδα, βάσει του πλάνου που είχες καταστρώσει; Πως περίμενες να αναπτυχθεί η ομάδα και να δημιουργήσει με οχτώ από τους έντεκα να είναι αμυντικογενείς;

3. Θεώρησες λοιπόν πως κανένας απ' αυτούς δεν θα βοηθούσε στο συγκεκριμένο ματς. Ετσι το σκέφτηκε, έτσι έκανες. Ομως θα ήθελα να μας εξηγήσεις κάτι ακόμα. Αποφασίζεις να παίξεις με Τζάνη, Κυριάκο και Βίλα στην τριάδα πίσω από τον επιθετικό. Με ποιο σκεπτικό βάζεις τον Κυριάκο «δεκάρι», από τη στιγμή που δεν έχει παίξει ποτέ στη ζωή του εκεί; Πρόκειται για παίκτη γραμμής, που κάνει εξαιρετική δουλειά όταν παίζει εκεί. Μπορεί να πλαγιοκοπήσει, να σεντράρει καλά, να πατήσει περιοχή και να απειλήσει. Είναι καλός στο ένας εναντίον ενός. Οπως θα κατάλαβες το Σάββατο, όταν «στριμώχνεται» στον άξονα δεν έχει χώρο, με αποτέλεσμα να «ακυρώνεται». Τον ρώτησες ποτέ αν ήθελε να παίξει εκεί και να πέσει πάνω στον Ζουέλα;

4. Σκέφτηκες πως απέναντι στην ποιότητα του Ατρομήτου καλό θα είναι να βάλεις τη δύναμη και να πας το παιχνίδι εκεί. Δεκτό. Από που προκύπτει όμως η συγκεκριμένη εντεκάδα, στην οποία βρίσκονταν παίκτες που δεν έχουν ξανά παίξει ποτέ μαζί; Η τριάδα Τζημόπουλος, Ανδράλας, Κυριάκος στον άξονα έχει χρησιμοποιηθεί έστω σε οικογενειακό διπλό; Οι Πάντος και Βίλα στην ίδια πλευρά έχουν ξανά παίξει; Αν όχι, είδες ότι δεν μπορούν να συνυπάρξουν. Αν πάλι τους έχει ξανά δει, τότε το λάθος είναι μεγαλύτερο που τους έβαλες να παίξουν. Πίτου Γκαρσία, Επστάιν και Γιαννούλης τους εξέθεσαν. Νομίζεις ότι φταίνει οι ποδοσφαιριστές γι' αυτό;

5. Η ομάδα σου βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο και έπαιζε με δέκα παίκτες πίσω από τη σέντρα. Ο Ιτάντζ ήταν ο μοναδικός θεατής που δεν πλήρωσε εισιτήριο για να δει το ματς. Μήπως μπορείς να μας εξηγήσεις γιατί η πρώτη σου αλλαγή ήταν ο αριστερός μπακ; Δηλαδή για το γεγονός ότι η ομάδα δεν είχε ΚΑΘΟΛΟΥ ανάπτυξη, έφταιγε ο αριστερός μπακ και με την είσοδο του Βάντερσον η ομάδα θα απειλούσε σε κάθε φάση; Ο Ντε Βινσέντι και ο Γεωργίου, που μπήκαν στο τελευταίο ημίωρο - και η ομάδα κυκλοφόρησε λίγο τη μπάλα - δεν θα μπορούσαν να μπουν νωρίτερα;

6. Και κάτι τελευταίο, κόουτς, έτσι για να μου φύγει επιτέλους η απορία και να κοιμηθώ ήσυχος απόψε. Οταν σε ρωτάει ένας δημοσιογράφος «γιατί δεν ξεκίνησαν ο Βάντερσον και ο Γεωργίου, που ήταν οι καλύτεροι στο προηγούμενο ματς», δεν μπορείς να απαντήσεις με ποδοσφαιρικά κριτήρια και να τελειώνουμε εκεί; Πρέπει να επαναλαμβάνεις «με θεωρείς ηλίθιο;», όπως έκανες το Σάββατο; Η δουλειά του δημοσιογράφου είναι να ρωτάει τον προπονητή για να καταλάβει τι είχε στο μυαλό του και όχι για να καταλάβει αν είναι ηλίθιος ή όχι. Εγώ λοιπόν σου λέω πως δεν σε θεωρώ καθόλου ηλίθιο. Το ακριβώς αντίθετο σε θεωρώ. Απ' τους πιο έξυπνους ανθρώπους που έχω συναντήσει. Ομως την επόμενη φορά θα ήθελα να ενημερώσω τον κόσμο με ποδοσφαιρικό τρόπο γιατί έκανες το Α και όχι το Β... Διαφορετικά, αντί για χαρτί και στυλό θα ερχόμαστε στις συνεντεύξεις Τύπου με... βλακόμετρα για να ελέγχουμε το IQ του καθενός...

Απορία μπόνους

Και μια απορία μπόνους, που δεν αφορά τον Στέφαν Ντεμόλ, αλλά τον Γιώργο Χριστοβασίλη: Αλήθεια πρόεδρε, πως νιώθετε που ένας παίκτης τον οποίο πληρώνεται με 300.000 ευρώ, τη στιγμή που ξέρουμε όλοι ότι δεν είστε για... ανοίγματα, έχει αγωνιστεί μόλις 60 λεπτά σε εφτά αγώνες; Εμείς τον ρωτάμε τον προπονητή γιατί δεν παίζει ο Ζαϊρί. Εσείς το έχετε κάνει ποτέ;

http://www.sday.gr

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #497 στις: Δευ 24 Οκτ 2011 19:29 »
Παράθεση
Εμείς τον ρωτάμε τον προπονητή γιατί δεν παίζει ο Ζαϊρί. Εσείς το έχετε κάνει ποτέ;

"Καλά τα λέτε αλλά ακούστε. Εγώ είμαι εδώ για να πληρώνω τους ποδοσφαιριστάς κι όχι να αποφασίζω ποιοι θα παίζουν. Γι' αυτό πληρώνω και τον προπονητή άλλωστε. Ειδάλλως, θα έφερνα τον κ. Χάβο ή κάποιον απ' αυτούς που θέλετε να μου φορτώσετε και θα αποφάσιζα εγώ. Ηλίθιοι δεν είμαστε, προσπαθούμε να φτιάξουμε ομάδα εδώ κι όχι να κάνουμε χατήρια. Θα στηρίξουμε τον προπονητή, αφού ως τώρα μοιάζει να έκανε καλή δουλειά. Αν στην πορεία δούμε οτι το εγχείρημα δεν τραβάει, θα διορθώσουμε τα πράγματα. Κάποια πράγματα μας φάνηκαν ακατανόητα προχτες και θα μιλήσουμε με τον προπονητή για να δούμε τι συμβαίνει."

χβ  
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Μολοσσός

• Επισκέπτης
« Απάντηση #498 στις: Δευ 24 Οκτ 2011 19:41 »
Παράθεση
Εμείς τον ρωτάμε τον προπονητή γιατί δεν παίζει ο Ζαϊρί. Εσείς το έχετε κάνει ποτέ;

"Καλά τα λέτε αλλά ακούστε. Εγώ είμαι εδώ για να πληρώνω τους ποδοσφαιριστάς κι όχι να αποφασίζω ποιοι θα παίζουν. Γι' αυτό πληρώνω και τον προπονητή άλλωστε. Ειδάλλως, θα έφερνα τον κ. Χάβο ή κάποιον απ' αυτούς που θέλετε να μου φορτώσετε και θα αποφάσιζα εγώ. Ηλίθιοι δεν είμαστε, προσπαθούμε να φτιάξουμε ομάδα εδώ κι όχι να κάνουμε χατήρια. Θα στηρίξουμε τον προπονητή, αφού ως τώρα μοιάζει να έκανε καλή δουλειά. Αν στην πορεία δούμε οτι το εγχείρημα δεν τραβάει, θα διορθώσουμε τα πράγματα. Κάποια πράγματα μας φάνηκαν ακατανόητα προχτες και θα μιλήσουμε με τον προπονητή για να δούμε τι συμβαίνει."

χβ

αν σκεφτόταν και λειτουργούσε έτσι ο πρόεδρος,θα τους είχε όλους "σούζα" εκεί μέσα...

πολύ καλό για να είναι αληθινό Μιχάλη...

Αποσυνδεδεμένος Geopasoles

• Hero Member
  • ΠΟΥΛΑ ΕΦΥΓΕΣ....ΟΤΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΕΒΓΑΛΕΣ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #499 στις: Δευ 24 Οκτ 2011 20:14 »
ας περιμενουμε να δουμε τι θα πει στην συνεντευξη τυπου ο Κ. Ντεμολ...ας αφησουμε τους αλλους προπονητες προτιμω να πεσω με τον Ντεμολ(που αυτο δν προκειται να γινει γιατι ειναι προπονηταρα)παρα να ερθει κανενας παρασχαβοτσιωλδερμιτζνοπλιας και να τραβαω τα μαλια μου με το καινουριο ετος...εμεις γουσταρουμε Ντεμολ...ολοι κανουν λαθοι...και πειτε μου εναν προπονητη που ηρθε κ εσωσε τον ΠΑΣ μετα την αντικατασταση του προκατοχωτου...κανενας...επαιξε πολυ αμυντικα με τον ατρομητο και την πατησε...η ομαδαρα μας παιζει με συστηματα 4-3-3 και 4-2-3-1...ΝΤΕΜΟΛ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΟΛΟΙ ΧΩΡΑ...(εκτος απο τους ρουφιανοδημοσιογραφους...που τα λαθη τσιωλη τα περνανε στο ντουκου και μας τα πρηζουν με την ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ ΜΑΣ...ο βαλβερδε δν κανει λαθη...ενω ο ΝΤΕΜΟΛ...ο καραγεωργιου δν εκανε λαθη που εχασε απο παο 0-4...ο ΝΤΕΜΟΛ σας πηραξε...)μην μας ζαλιζετε βρε καφροι δημοσιογραφοι επιτελους...σε λιγο θα μας πειτε οτι ειστε αντικειμενικη...βρε ουστ...
:pas: και  :mono:   :flag: