Πάντως θάταν καλύτερα αντί οι διαδόσεις και τα ψέματα για το άτομο μου και τη δουλειά μου, να μεγαλοποιούνται, να σχημάτιζαν όλοι οι αρμόδιοι φορείς ένα προστατευτικό κλοιό γύρω από την ομάδα
Φεύγει ο De Mol για να έρθει De Small ?Ανεξάρτητα από το ποιος θα έφευγε και ποιος θα έρχονταν, ειλικρινά λυπάμαι που μας συμβαίνουν αυτά, στον ΠΑΣ και εμένω στην αποψή μου που λέει ότι, το πρόβλημα του ΠΑΣ δεν είναι τεχνικής φύσης, αλλά σκωληκοειδούς απόφυσης.
Και μας συμβαίνουν αυτά, όταν ο ΠΑΣ βρίσκεται ήδη στη SL με στόχους για παραμονές και με αξιώσεις για διακρίσεις μετά από αγώνες και αγωνίες δρόμου, μετά από στάνταρ επαναδιαπραγματεύσεις και επαναστοχεύσεις σε τεχνικό - αγωνιστικό επίπεδο παικτών - συνεργατών συμφωνημένου ετήσιου πλάνου και να φτάνει τώρα τέλη Νοέμβρη, να παλινδρομεί υπαρξιακά, να πειραματίζεται τεχνικά και να παραπαίει αγωνιστικά.
Πάντος, έπαψα να «θεωρώ» και στο εξής θα λέω «πιστεύω» και θέλω να πιστεύω ότι, αν ο νέος προπονητής είναι ο Ιησούς ο Ναζωραίος:
- που θα θεραπεύσει τους χωλούς και δαιμονισμένους παίκτες του ΠΑΣ (ευπάθειες γονάτων,
χαλαρά μυϊκά συστήματα και καλοπληρωμένες χαλαρές συνειδήσεις, απειθαρχίες,
παραβατικότητες, ιδιορρυθμίες, κόντρες κ.ά.).
- που θα κάνει την τυφλή και αμαρτωλή διοίκηση του ΠΑΣ να αναβλέψει (ηλεκτρικά,
επικοινωνιακά, φημολογίες, αμφιλεγόμενα, εσωστρέφεια, μυστικισμός, παρασιτισμός,
σταυλισμός κ.ά.)
- που θα μεταστρέψει τους «διώκτες» τελώνες των αθλητικών υποδομών σε συνεργάτες του
ΠΑΣ (έργα, υποδομές, χρήσεις, σχέσεις, διαφορές, οφειλές, ξεβρακώματα, διακόπτες,
τιμολόγια κ.ά.).
- που θα επιφοιτήσει τους φαρισαίους των αθλητικών μέσων ενημέρωσης από λασπωδούς σε
υμνωδούς του ΠΑΣ (κανάλια, ραδιοαρβύλες, κόλακες, αυλοκόλακες, βρικόλακες κ.ά.).
- …
Ας έρθει τότε ο θαυματουργός αυτός και ας μνήσετε άφεση αμαρτιών και στην πόρνη:
- που στήνεται και κάνει ταμείο σουτιέν στο κάγκελο των αποδυτηρίων
- που κουνάει το παράμεσο δακτυλάκι για να υποδείξει ποιος θα περάσει τη φυσούνα
- που πληροφορεί τους γατογράφους για γεγονότα πριν καν αυτά συμβούν
- ...
Αν είναι αυτός ο νέος προπηνητής, ας καλέσει το απολωλόν πλήθος στους Ζωσιμάδες και ας απολαύσουμε την επουράνια χριστοβασιλεία του.
Αμίν.
ΥΓ: Αισθάνομαι εξαπατημένος και μανιωμένος ... μΠΑς και είμαι ΠΑΣ???
ΥΓ1:
ΥΓ3: Ζητάω συγνώμη από τους ΛΟΚΟ, sellos, Anton, Kun_Aguero επειδή η φωτο ανέβηκε μετά τη συμφωνία τους με το κείμενο.