Αποστολέας Θέμα: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ  (Αναγνώστηκε 162757 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.793
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #800 στις: Παρ 25 Νοέ 2011 12:00 »
Ειπα να μιλησει Ο Ντε Μολ και μιλησε, δεν επαιζα τζοκερ καλυτερα να κονομησω...

Η μια αποψη φταει ο ντε μολ.

Η αλλη φταει ο Αγγελης.

Περιγραμματικα παντα...

Εγω λεω οτι φταει μονο ο ΧΒ! Αυτος τους εφερε, αυτος τους "καλυπτε" και τους"προστατευε" στα στραβα τους, αυτος τους αφηνει να εχουνα "παρει αερα", αυτος δεν τους βαγερει! Αν τους κανουν κακο στο μαγαζι του (γιατι επειχηρηματιας ειναι και μαγαζι μας βλεπει, μην πει κανεις τιποτις), αν δεν τον πολυνοιαζει ειναι αδιαφορος, αν δεν μπορει ειναι ανεπαρκης!

Και μην μου πειτε οτι "βαζει τα λεφτα του..." ειναι ποτε δυνατον να μην ενδιαφερεται;;; Δυστηχως στην Ελλαδα οσοι μπαινουν στο ποδοσφαιρο κανουν αποσβεση των χρηματων τους ακομα και οταν χανουν οικονομικα. Για δικους τους λογους μπαινουν...

Αν δεν αντεχει αλλο (οικονομικα κλπ.) ας φυγει να παει να ξαναπαρει τον Ηλυσιακο και ακομα καλυτερα τα αγναντα!

Μην πεις κανενας ΛΑΚΑΜΑΣ μετα τον ΧΒ τι; Τι θα κανουμε; Θα διαλυθουμε!!! Ο ΠΑΣ ειναι ΠΑΣ δεν ειναι ηλυσιακος αγναντων και δεν θα κανει την χατηρι κανενος π...η να διαλυθει! Και σαν επιχειρηση ειναι μαγαζι γωνια!

Υ.Γ. Σεβομαι σαν ανθρωπο τον ΧΒ, δεν κανει τις μαϊμουδιες και τα γραφικα αλλων.....αλλα δεν μου κανει για προεδρος του ΠΑΣ!!!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.222
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #801 στις: Παρ 25 Νοέ 2011 12:02 »
Ο ντεμολ κυριος ηρθε κυριος φευγει με τα λαθη του οπως και ολοι αλλωστε αλλα με περισσοτερα θετικα
Το ονομα του θα μεινει στην ιστορια της ομαδας για αυτα που πετυχε και ισως ετσι οπως τον διωξανε τον κανανε περισσοτερο ηρωα κατι αναλογο με τον ογιος
Ειναι λογικο σε μια χωρα οπως την δικια μας η υπομονη να ειναι αγνωστη λεξη
Αυτο σημαινει οτι και ο σερ τακης την ιδια τυχη θα εχει και ο επομενος του και ο μεθεπομενος κτλ................αναλογα με τις ορεξεις του καθε εμπλεκομενου στα συμφεροντα της παε και του εαυτου του
Αλλωστε το προσκαιρο κερδος δεν μετραει πια?
Ο ντεμολ πανω απο ολα διδαξε ηθος και πολιτισμο πραγμα που ταιριαζε απολυτα με τον ΠΑΣ αλλων εποχων και αλλων φιλαθλων
Αυτη η ομαδα δεν πεθανε το 84 στο μπαραζ οπως καποιοι πιστευουν, αλλα πεθανε το 2001 στο αλλο μπαραζ με τον οφη και απο τοτε που αρχισαμε να ασχολουμαστε με αυτον
Απο τοτε γιναμε μικρη ομαδα και περιμενουμε τον σωτηρα που θα βγαλει την ταφοπλακα απο πανω μας βαζοντας πραγματικα μια ταξη στην ομαδα και ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ οπως ακριβως θα επρεπε
Καλη επιτυχια στον νεο προσωρινο προπονητη
Η παραμονη ητανε σιγουρη φετος οποτε κριμα που δεν θα την πιστωθει ο ντεμολ αλλα καποιος αλλος
Ισως αυτος που τον εδιωξε για να λεει μετα οτι μας εσωσε με τις επιλογες του
Α ρε κατακαημενα γιαννενα

Υ.Γ. Κανονιστε σε ενα μηνα που θα παιξουμε με οφη<ετσι λεγεται η ομαδα ναι> να ξαναγραψουμε 100 σελιδες μαλακιες για να αποδειξουμε ποσο κομπλεξικοι συνεχιζουμε να ειμαστε





 :mono: :pas: :joker: :pashat:





Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.514
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #802 στις: Παρ 25 Νοέ 2011 12:11 »
Μήπως και η αποζημίωση ήταν από τα κολπάκια της διοίκησης-δημοσιογράφων και μήπως τελικά δεν παίζει τέτοιο θέμα;
Ή ξαφνικά βρήκε τα λεφτά ο χβ;

Αποσυνδεδεμένος John

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 306
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #803 στις: Παρ 25 Νοέ 2011 14:03 »
Φίλε μου Pas1966...
Παράθεση
εγω δεν βλεπω τιποτα σημαντικα στα λογια του ντε μωλ που δεν ηξερα.δεν μου λενε τα λογια του απολυτως τιποτα.ισα ισα ψαχνει γινοντας μαιντανος να ριξει τις ευθυνες του αλλου. το συγκεριμενο πλανο το λεει καθαρα το συμφωνησε με την διοικηση το καλοκαιρι.αρα,πως συμφωνεις σε κατι και μετα το κατακρινεις??ας παραιτηθεις γιατι εχεις αξιοπρεπεια,οχι να κλαψομουνιαζεις αφου σε σουταρουν και παρεις αποζημιωση 140.000 ευρω.....
Ναι ....συμφώνησες. Το λέει ξεκάθαρα. Αλλά σε περίπτωση που δεν σου κρατάνε τις συμφωνίες που έχεις κάνει πως αντιδράς?? Τα μουτζώνεις όλα και φεύγεις??Η' μήπως κάνεις υποχωρήσεις γιατί πιστεύεις στο πρότζεκτ? 2 απλά πράγματα να σου θυμήσω:

1) Ντεμόλ: "Μπορεί να άλλαξε κάτι κι από τις δύο πλευρές. Αλλά εγώ αυτό που ξέρω ως λογικό είναι ότι από την στιγμή που κερδίσαμε την άνοδο θα έπρεπε να φωνάξει τον προπονητή και να ζητήσει την γνώμη για την νέα σεζόν. Είπα κάποια πράγματα και το 80-90% το απέρριψαν."
2) Του είχαν υποσχεθεί πλαστικό γήπεδο για προπονήσεις αλλά ακόμα πελέ. Η ομάδα έχει γίνει νομάς. Απο γήπεδο σε γήπεδο και αυτά μετα κόπων και βασάνων φέτος.

Παράθεση
λεει για τους παιχτες.ο αγγελης ή εγω φταιω που ο λιλα δεν κανει για αριστερο μπακ που θελει να τον βαλει με το ζορι?? ή φταιω εγω που οι παιχτες τον γραφουν στα αρχιδια τους γιατι εχει καταντησει για αυτους κλοουν??δεν δεν μιλαμε για τζανηδες,μιλαμε για παντους,πατσα κτλ κτλ ακομα και δικα του παιδια οπως ο κειτα....
Είπαμε...σε ότι εχει να κάνει με το τεχνικό κομμάτι συμφωνούμε απόλυτα. Έχει κάνει λάθη αρκετά.

Παράθεση
ο ρολος του αγγελη ηταν γνωστος στην ομαδα.και ξαναρωτω,εγω λεω οτι ο αγγελης ηθελε να τον φαει,γιατι δεν τον ετρωγε το καλοκαιρι που εληγε το συμβολαιο του??τωρα θυμηθηκε οτι δεν μας εκανε ο ντε μωλ??
ακομα,στην ανατολη εφοσον ο αγγελης ηταν τοοοοοσο κακος,γιατι ηταν ολο αγκαλιες και φιλια?εκει ημουν και απορησα,οπως και ολα τα παιδια που ειμασταν...λεμε δεν ειναι δυνατον.και ομως,οχι απλα αγγαλιες αλλα χαμογελα και φιλικα σπρωξηματα...αυτο δειχνει ανθρωπο με προβλημα??
Εαν εργάζεσαι θα ξέρεις πως η σχέση εργοδότη-υπαλλήλου (εν προκειμένω Αγγελή-Ντεμόλ) είναι μια ιδιόμορφη σχέση. Ο υπάλληλος συνήθως είναι δυσαρεστημένος γιατί θέλει περισσότερα λεφτά-άδεια-δικαιώματα αλλά δεν πάει να παίξει μπουνιές με τα αφεντικά του επειδή δεν του τα δίνουν. Υπάρχει μια διπλωματία σε αυτές τις σχέσεις. Εργοδότης και υπάλληλος δεν μπορούν να είναι ποτέ φίλοι διότι τα συμφέροντά τους έρχονται σε μόνιμη κόντρα. Εαν έχεις δουλέψεις θα το ξέρεις αυτό. Οπότε μην σου κάνουν εντύπωση οι αγκαλιές τα φιλιά και τα πειράγματα. Εμένα δεν μου κάνει εντύπωση. Είναι στα πλαίσια της συνεργασίας.
Οσο για τον λόγο που δεν τον έδιωξε νομίζω είναι προφανής : ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ....όπως και μετά τον Ατρόμητο.

Παράθεση
οχι και τοχω πει πολλες φορες.ομως δεν ειμαι προεδρος και δεν μπορω να κανω κατι,ουτε να κατηγορω χωρις αποδειξεις.εδω ο παναιτωλικος εχει μπατσο(μπελεβωνης) που του κανει κουμαντο,τι να λεμε τωρα....στην ελλαδα ζουμε,την χωρα του αστειου και του παραλογου...
Δεν νομίζω πως πρέπει να κοιτάζουμε τα χειρότερα απο εμάς. Τα καλύτερα είναι που πρέπει να μας ενδιαφέρουν για να έρθει η πρόοδος. Όσο για τον εαν μπορούμε να κάνουμε κάτι νομίζω οτι υπάρχει. Εαν καθολικά κάνει γνωστό ο κόσμος οτι ο συγκεκριμένος είναι ανεπιθύμητος δεν θα μπορεί να κάνει αλλιώς και ο ΧΒ. Ήδη έχει βαγέρει πολύ κόσμο απο το γήπεδο με την τακτική του. Αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα.

Παράθεση
το εψαξα το ζητημα και να λοιπον τι βρηκα.ο αγγελης εχει μονο 2 παιχτες στην ομαδα σαν μανατζερ.ο ενας ειναι ο παντος..αρα ακυρο.οι μαροκινοι και αλγερινοι ειναι ολοι του κολοβου,μανατζερ απο αθηνα,καμια σχεση με αγγελη.
αρα ακυρο τα περι παιζουν παιδια του αγγελη,οπως εγινε προπερσυ...ο αγγελης εχει τον μαντζιο,ανετα τον εφερνε εδω αν ηθελε...(δεν κανω θεο τον αγγελη,ισα ισα δεδομενα λεω)
Σ αυτό θέλω να το ψάξω λίγο καλύτερα για να έχω πιο ολοκληρωμένη άποψη. ΩΣΤΟΣΟ το λάθος είναι λάθος. Είναι σαν να λέμε είναι λίγο έγκυος. Δεν υπάρχει αυτό. Για μένα δεν θα έπρεπε να υπάρχει ούτε μισός παίχτη του μάνατζερ αυτού στην ομάδα για να είναι κρυστάλλινες οι διαδικασίες. Εαν έπρεπε να υπάρχει οπωσδήποτε ο συγκεκριμένος στην ομάδα.

Παράθεση
δεν διαφωνω,αν και πχ για την οικογεννεια χητου ξερω πως αλλος ηταν ο λογος,καμια σχεση με αγγελη που βγηκαν.το οτι συμπτωσεις που επαναλαμβανονται παυουν να ειναι συμπτωσεις σιγουρα....αλλα στην προκειμενη δεν φταει κανενας αγγελης.φταει ο ιδιος ο ντε μωλ με την συμπεριφορα και τις επιλογες του.φανερο ειναι,και ψαχνει να ριξει ευθυνες σε ολους τους αλλους(που σαφως εχουν,αλλα οχι στον βαθμο τον δικο του).μονο και μονο για μενα το ματς στο περιστερι ηταν καταλυτικο.μεχρι εκει τον στηριζα γαμιωντας.απο κει και περα φανηκε επικυνδινος...
Για την οικογένεια Χήτου εγώ γνωρίζω άλλο παρασκήνιο το οποίο μου επιβεβαιώνει τον λόγο εξόδου απο την ΠΑΕ.
Όπως σου ανέφερα και στο ερώτημα 1 δεν θέλω να σταθώ στις ευθύνες του Ντεμόλ αλλά σε αυτά που κατονομάζει. Εαν θέλεις μπορούμε να κάνουμε μια ξεχωριστή κουβέντα για τον "Προπονητή Ντεμόλ" στην οποία είμαι σίγουρος πως δεν θα έχουμε καμία διαφωνία αφού και γώ ήμουν υπέρμαχος του και θεωρώ πως έχει βγάλει και μόνος του τα μάτια του.

Παράθεση
αρα για μενα η ουσια ειναι η εξης.η παε δεχετε πολεμο απο παντου.απο εφορια σταδιου,απο ερασιτεχνη που καλα εκανε ο μοσχογλου και τους τα εχωσε,τυπο γιαννιωτικο και μή.ολα αυτα για μενα ειναι κατευθυνομενα να πληξουν την ομαδα.
μεσα στην παε δεν δουλευει σωστα τιποτα,θα μου πεις,μα ποτε δουλευε.σωστα.σιγουρα η παε εχει ανθρωπους ή ανθρωπο που δημιουργει προβληματα ενιοτε αλλα ολες οι ομαδες εχουν τετοια ατομα(λυρακης κτλ κτλ) που αργει ή γρηγορα παιρνουν ποδι.το θεμα ειναι του προεδρου.
Το είπες μόνος σου. Η παε δεν δούλευε σωστά ποτέ. Δεν δουλεύει και τώρα. Οπότε εμείς δεν πρέπει να κλέισουμε τα μάτια και τα αυτιά. Καμία ανοχή σε άτομα τα οποία διαχειρίζονται την αρρώστια μας. Θα τους πάρει ο διάολος όλους. Όπως πήρε και τους προηγούμενους που ήταν ανίκανοι. Ο πρόεδρος δεν δίχνει σημάδια ζωής...περισσότερο σαν τους σπασμους του νεκρού αντιδρά. Μια στην χάση και μια στην φέξη. Οπότε αμα περιμένουμε απο αυτόν. Μάλλον θα είναι αργά και θα το έχουμε χάσει το παιχνίδι. Μπορεί να είναι εξαίρετος επιχειρηματίας και άνθρωπος αλλά για ποδόσφαιρο ΔΕΝ κάνει. Μην κάνουμε τον φόβο της επόμενης ημέρας σημαία για να καλύψουμε την ανικανότητα κάποιων.

Παράθεση
και ακομα,μερικοι προσπαθουν να μειωσουν την αξια του ροστερ του ΠΑΣ.ναι,εχει ελλειψεις.ομως εχεις πολυ καλους παιχτες,εμπειρους και ανερχομενους.παμε για σωτηρια μην ξεχνατε,και η ομαδα ειναι τελεια για αυτο.δεν νομιζω ο οφη,ο παναιτωλικος,ο εργοτελης,τριπολη,κερκυρα να εχουν καλυτερους....αυτοι στηριζουν την ομαδα τους σαν μια γροθια,εδω την τρωμε εκ των εσω...
για μενα καλυτερος αντικαταστατης,τακης λεμονης αν δεν ερθει ο αναστασιαδης.προπονητης που ειναι μαθημενος στα δυσκολα και εχει επιτυχει κατω απο αντιξοες συνθηκες.αυτα
ΜΑΖΙ ΣΟΥ....

Και για να σου δώσω να καταλάβεις τον λόγο που βλέπω έτσι τα πράγματα σου παραθέτω το παρακάτω:

Παράθεση
Η απολογία του ΠΑΣ Γιάννινα
.......
Ο Αλέξης Κούγιας για τον Γιώργο Χριστοβασίλη τόνισε ότι είναι έντιμος άνθρωπος ενώ για τον Βαγγέλη που ακούγεται στις συνομιλίες δήλωσε πως μάλλον πρόκειται για τον Βαγγέλη Αγγελή τον οποίο και θεωρεί επικίνδυνο.

 Όταν πήρε τον λόγο ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ τόνισε ότι αν μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο πίσω δεν θα επέλεγε να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο: "Λυπάμαι. Αν μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω δε θα ασχολιόμουν με το ποδόσφαιρο ξανά", είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Χριστοβασίλης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα συνέχισε λέγοντας: "Έχω πληγεί επαγγελματικά από όλο αυτό που γίνεται. Ο Αγγελής είναι ένας μάνατζερ που συνεργάζεται και όχι μέλος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Στο παιχνίδι που αναφέρεται υπήρξε και ακυρωθέν γκολ του ΠΑΣ".
http://www.sport24.gr/football/ellada/stimena-paixnidia/apologhthhkan_kai_perimenoyn.1391935.html

Τι να πρωτοπώ....οτι μας κάνει κουμάντο ένας εξωθεσμικός (άτομο εκτός οργανογράμματος)???οτι υπάρχει προφανέστατη συγκάλυψη ανθρώπων και καταστάσεων??? Οτι ο συγκεκριμένος άνθρωπος πήγε να μας πετάξει στον καιάδα και γλιτώσαμε στο παρα ένα???

Σιχαίνομαι αυτούς που με κοροϊδεύουν. Σιχαίνομαι αυτούς που προκαλούν την λογική μου. Σιχαίνομαι αυτούς που εκμεταλλεύονται μια απο τις μεγαλύτερες αγάπες της ζωής μου όπως τους σιχαίνεσαι και εσύ. Γι αυτό έχω πάρει θέση απέναντι τους και θα με βρίσκουν με κάθε αφορμή εκεί. Εσύ θα ανεχθείς τον εμπαιγμό?
3η Πτέρυγα Ψυχιατρικής Κλινικής CLUB[/size]


Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.846
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #804 στις: Παρ 25 Νοέ 2011 14:28 »
Να τα βάλουμε σε μια σειρά, γιατί θα ξεφύγουμε. Και είπε αρκετά πράγματα που χρήζουν κουβέντας ο Στέφανος.

Μια και ο Ορέστης δείχνει να έχει ασχοληθεί διεξοδικά εστιάζω εκεί

το συγκεριμενο πλανο το λεει καθαρα το συμφωνησε με την διοικηση το καλοκαιρι.αρα,πως συμφωνεις σε κατι και μετα το κατακρινεις?

Που ακριβώς κατέκρινε το συγκεκριμένο πλάνο, γιατί η μόνη ένσταση που ίσως διακρίνω διαβάζοντας τις δύο συνεντεύξεις είναι αυτή:
Αλλά εγώ αυτό που ξέρω ως λογικό είναι ότι από την στιγμή που κερδίσαμε την άνοδο θα έπρεπε να φωνάξει τον προπονητή και να ζητήσει την γνώμη για την νέα σεζόν. Είπα κάποια πράγματα και το 80-90% το απέρριψαν.
Όμως αναφέρει:
Το ήξερα από την αρχή όμως και δεν ήταν πρόβλημα για μένα, καθώς γνώριζα εκ των προτέρων πως λειτουργεί ο ΠΑΣ και δέχτηκα να δουλέψω υπό αυτές τις συνθήκες.
και
Δέχτηκα να δουλέψω σε μια ομάδα στην οποία το μεταγραφικό σχεδιασμό δεν τον υλοποιεί ο προπονητής
και
Την ευθύνη είχε μόνο ο Βαγγέλης Αγγελής. Αυτός μπορεί να μιλήσει και για τον προγραμματισμό, από την στιγμή που και ο πρόεδρος του δίνει την απόλυτη δύναμη

Δηλαδή τι έπρεπε να κάνει να φορτωθεί και ευθύνες που δεν είχε;
Το μόνο που κάνει είναι να γνωστοποιεί πως πάει η δουλειά στην ομάδα, ότι έχει συμφωνήσει μ' αυτό και αποκαλύπτει, για όσους δεν το ξέραν, ότι για τις μεταγραφές δεν φέρει ευθύνη ο ίδιος. Και το τελευταίο μάλλον το κάνει γιατί γνωρίζει, ότι μετά την απόλυσή του, είναι πιθανό να του φορτωθούν και όλες οι μεταγραφές του καλοκαιριού (όσες δεν βγήκαν φυσικά).
Δεν υπάρχει άλλο σημείο να κατηγορεί τον Αγγελή για το συγκεκριμένο θέμα.
Απλά εκφράζει απορία, ότι από τη στιγμή που ανέβασε την ομάδα, γιατί τουλάχιστον δεν εισακούστηκαν κάποιες από τις εισηγήσεις του (περίμενε με το φτωχό του το μυαλό φαίνεται να αναβαθμισθεί λίγο ο ρόλος του, μετά την άνοδο).

εδω ο παναιτωλικος εχει μπατσο(μπελεβωνης) που του κανει κουμαντο,τι να λεμε τωρα

Ο μπάτσος όμως δεν θα μπορούσε να κατηγορηθεί για μεροληψία (λόγω επαγγέλματος) υπέρ του ενός ή του άλλου υποψήφιου μεταγραφικού στόχου.

το εψαξα το ζητημα και να λοιπον τι βρηκα.ο αγγελης εχει μονο 2 παιχτες στην ομαδα σαν μανατζερ.ο ενας ειναι ο παντος..αρα ακυρο.οι μαροκινοι και αλγερινοι ειναι ολοι του κολοβου,μανατζερ απο αθηνα

Μάλλον λάθος έχεις όσον αφορά τα νούμερα. Και δεν μπαίνω σε ονόματα, γιατί η στοχοποίηση είναι αγαπημένο σπορ στα Γιάννενα. Δεν είναι εκεί όμως το θέμα που σου βάζει ο John.

φταει ο ιδιος ο ντε μωλ με την συμπεριφορα και τις επιλογες του.φανερο ειναι,και ψαχνει να ριξει ευθυνες σε ολους τους αλλους(που σαφως εχουν,αλλα οχι στον βαθμο τον δικο του).

Ο Ντεμόλ αναφέρει ότι έχει κάνει κι αυτός λάθη. Σε ποιό ακριβώς σημείο μεταθέτει ευθύνες δεν μπορώ να βρω Πάντως.

Συμπερασματικά και στις δύο συνεντεύξεις καταγγέλει 
ότι εδώ και 5-6 βδομάδες υπήρξε ενορχηστρωμένο σχέδιο φαγώματός του
ότι η απόλυσή του δεν είναι απόφαση του προέδρου
ότι έχει να πληρωθεί από τον Ιούλιο
ότι η ομάδα αντί να ανεβεί επίπεδο με την άνοδό της, έπεσε επίπεδο
ότι έκανε κάποιες εισηγήσεις, που κατά 80-905 δεν εισακούστηκαν

Γνωστοποιεί αυτά που πολλοί μουρμούραγαν και λίγοι έλεγαν με το όνομά τους
ότι στο ποδοσφαιρικό τμήμα γενικό κουμάντο κάνει ο Αγγελής
ότι τα δρώμενα γύρω από την ομάδα επηρρεάζουν τους ποδοσφαιριστές
ότι στις μεταγραφές, αυτός έλεγε που χρειάζεται παίχτες, πρότεινε και κάποιους και άλλος τελικά αποφάσιζε
ότι περίμενε να αναβαθμισθεί ο ρόλος του μετά την άνοδο πράγμα που δεν έγινε

Το μόνο σημείο που άφησε φλου είναι για το αν είναι απλήρωτοι ή όχι ποδοσφαιριστές, λέγοντας ότι για τη πάρτη του μπορεί να αποδείξει ότι έχει να πληρωθεί 4 μήνες και υποθέτει από όσα του λέγαν οι παίχτες του ότι κι αυτοί θα έχουν ανάλογο θέμα.

Επίσης αναφέρει ότι δεν είπε πριν ότι λέει τώρα, γιατί σκέφτηκε ότι αν το έκανε θα έρριχνε λάδι στη φωτιά.
Δεκτόν, άσχετα αν συμφωνείς ή όχι. Προσωπικά πιστεύω ότι καλύτερα θα ήταν να μιλούσε αμέσως μόλις πήρε στήριξη εντός ή εκτός εισαγωγικών από τον πρόεδρο.

Και τέλος εκφράζει παράπονο-απορία, γιατί δεν επικοινώνησε μαζί του ο πρόεδρος να του ανακοινώσει την απόλυσή του.

Για να σχολάω, μια και έχω καταθέσει άποψη.
Ο Βέλγος απομακρύνθηκε, περιμένουμε τον καινούργιο.
Προσωπικά δεν είμαι υπέρ αλλαγών προπονητή μεσούσης της σεζόν, εκτός κι αν είμαστε στο γκρεμό και ο περί ου ο λόγος είναι επικίνδυνος. Δε νομίζω ότι συνέβαινε ούτε το ένα ούτε το άλλο. Αλλά αν συνεχιζόταν το ροκάνισμα πως στα σκατά θα δούλευε; Γι' αυτό λέω ότι έπρεπε να μιλήσει μερικές βδομάδες πριν, μπας και μπουν τα πράγματα στη θέση τους και σταματήσουν τα τρωκτικά.
Ανέλυσε το τρόπο λειτουργίας της ομάδας και τον τρόπο που φαγώθηκε.
Σα να μας ρωτούσε "Σας ικανοποιεί;"
Φίλε Βέλγε, όχι δαγκωτό, δεν με ικανοποιεί, τίποτε από τα δύο
Δυστυχώς όμως εσύ συμβιβάστηκες με τον τρόπο λειτουργίας, ίσως έχοντας στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου, ότι θα μπορούσες εκ των έσω να διορθώσεις πράγματα (βαθειά νυχτωμένος ήσουν)
Για τη συνοπτική διαδικασία φαγώματός σου απλή περιγραφή του έργου που παρακολουθήσαμε έκανες, για όσους δεν το είχαν δει.

Καλή σου συνέχεια.

Υ.Γ.1
Οι δηλώσεις που ανέβασα προψέ, δεν είναι της φαντασίας μου. Είναι οι δηλώσεις (dejas vu) που έκανε κανα 20ήμερο πριν φαγωθεί, ο πρώτος χρονικά προπονητής που άλλαξε ο ΠΑΣ μέσα στη σεζόν, στην α εθνική. Ο σχωρεμένος ο Γκερντ Πρόκοπ δηλαδή το 84. Υπήρξε και άλλη μια αλλαγή πριν -του Αλέφαντου- αλλά δε γινόταν αλλιώς, εκτός αν πήγαινε η ομάδα στο προαύλιο τς φυλακής για προπόνηση. Ελπίζω ο καινούργιος προπονητής να σΠΑΣει τη παράδοση, που λέει ότι όποτε αλλάξαμε προπονητή στην α εθνική, πέσαμε.

Υ.Γ.2
Ντεμόλ προς όλους: Ο Χρηστοβασίλης βάζει τα λεφτά, άλλος τα διαχειρίζεται. Θα μπορούσε να μας πει αν τα μπινελίκια που ακούει ο πρόεδρος σωστά τα ακούει αυτός, ή ίσως επίτηδες το άφησε σαν κατ' οίκον προβληματισμό.

Υ.Γ.3
Ευτχώς ο αυτονόΗττος πάει καλά στο νησί.

Υ.Γ.4
Στου κασίδη το κεφάλι, προσπαθούν να μάθουν όλοι. Μαθαίνουν καλά ή όχι, το δείχνουν τα εισιτήρια.

Υ.Γ.5
Χαρά το ποντίκια, που προφανώς και θα καταστεναχωρέθηκαν π χάσαμαν από τη σκόντα έ; Μιζέρια.

Υ.Γ.6

Αποσυνδεδεμένος VAMOS PAS

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 994
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #805 στις: Παρ 25 Νοέ 2011 17:02 »
Εντελως ενημερωτικα αν οντως ο Evans εχει φερει μονο δυο παικτες δικους του, του αναλογει περιπου ενα 20% ως αμοιβη. Αν τους αλλους ολους τους εχει φερει ο Κολοβος, τοτε κ παλι υπαρχει αλισβερισι μεταξυ τους κ ο Evans εχει να λαμβανει ενα 10% νομιζω. Υπαρχει παντα ομως κ η πιθανοτητα ο Evans να μην πηρε τιποτα απλα επειδη κανει εξυπηρετηση σ αυτον που δουλευει.

Αποσυνδεδεμένος Blue_cat

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 63
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #806 στις: Παρ 25 Νοέ 2011 17:16 »
Ειπα να μιλησει Ο Ντε Μολ και μιλησε, δεν επαιζα τζοκερ καλυτερα να κονομησω...

Η μια αποψη φταει ο ντε μολ.

Η αλλη φταει ο Αγγελης.

Περιγραμματικα παντα...

Εγω λεω οτι φταει μονο ο ΧΒ! Αυτος τους εφερε, αυτος τους "καλυπτε" και τους"προστατευε" στα στραβα τους, αυτος τους αφηνει να εχουνα "παρει αερα", αυτος δεν τους βαγερει! Αν τους κανουν κακο στο μαγαζι του (γιατι επειχηρηματιας ειναι και μαγαζι μας βλεπει, μην πει κανεις τιποτις), αν δεν τον πολυνοιαζει ειναι αδιαφορος, αν δεν μπορει ειναι ανεπαρκης!

Και μην μου πειτε οτι "βαζει τα λεφτα του..." ειναι ποτε δυνατον να μην ενδιαφερεται;;; Δυστηχως στην Ελλαδα οσοι μπαινουν στο ποδοσφαιρο κανουν αποσβεση των χρηματων τους ακομα και οταν χανουν οικονομικα. Για δικους τους λογους μπαινουν...

Αν δεν αντεχει αλλο (οικονομικα κλπ.) ας φυγει να παει να ξαναπαρει τον Ηλυσιακο και ακομα καλυτερα τα αγναντα!

Μην πεις κανενας ΛΑΚΑΜΑΣ μετα τον ΧΒ τι; Τι θα κανουμε; Θα διαλυθουμε!!! Ο ΠΑΣ ειναι ΠΑΣ δεν ειναι ηλυσιακος αγναντων και δεν θα κανει την χατηρι κανενος π...η να διαλυθει! Και σαν επιχειρηση ειναι μαγαζι γωνια!

Υ.Γ. Σεβομαι σαν ανθρωπο τον ΧΒ, δεν κανει τις μαϊμουδιες και τα γραφικα αλλων.....αλλα δεν μου κανει για προεδρος του ΠΑΣ!!!

Συμφωνώ απόλυτα θα έλεγα με την άποψη σου.. γιατί αυτός είναι ο ¨κύρης του σπιτιού" !! Αν είχε κόψει από νωρίς το βήχα (και όχι τώρα, αν και ποτέ δεν είναι αργά..) ίσως να μην είχαμε φτάσει σε αυτό το σημείο. Ένα πράγμα που έπρεπε να κάνει, πέρα από το να είναι εντάξει με την ομάδα (πληρωμές κτλ. χωρίς να θέλω να το υποβαθμίσω) έπρεπε να την ανεβάσει ένα επίπεδο.. και όταν λέω επίπεδο, εννοώ πως έπρεπε να την οργανώσει διοικητικά και να έχει τον απόλυτο έλεγχο, να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα, να επιλέγει με προσοχή τους συνεργάτες που θα γνωρίζουν το αντικείμενο και τη "φύση" της ομάδας.. Ξέρω πως δεν είναι εύκολο αυτό το πράγμα και θα φας τα σκ___α μέχρι να το καταφέρεις, αλλά υπήρχε χρόνος όλο αυτό το διάστημα που βρίσκεται στην ομάδα να κάνει μια αρχή και σιγά σιγά να χτίσει σχέσεις εμπιστοσύνης και να πετάξει έξω από την ομάδα τυχοδιώκτες.. εγώ αντιθέτως βλέπω στασιμότητα και κρυφτούλι!!!
Vamos ΠΑΣ, vamos Argentina!!

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.127
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #807 στις: Παρ 25 Νοέ 2011 18:07 »
Συμφωνώ απόλυτα θα έλεγα με την άποψη σου.. γιατί αυτός είναι ο ¨κύρης του σπιτιού" !! Αν είχε κόψει από νωρίς το βήχα (και όχι τώρα, αν και ποτέ δεν είναι αργά..) ίσως να μην είχαμε φτάσει σε αυτό το σημείο. Ένα πράγμα που έπρεπε να κάνει, πέρα από το να είναι εντάξει με την ομάδα (πληρωμές κτλ. χωρίς να θέλω να το υποβαθμίσω) έπρεπε να την ανεβάσει ένα επίπεδο.. και όταν λέω επίπεδο, εννοώ πως έπρεπε να την οργανώσει διοικητικά και να έχει τον απόλυτο έλεγχο, να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα, να επιλέγει με προσοχή τους συνεργάτες που θα γνωρίζουν το αντικείμενο και τη "φύση" της ομάδας.. Ξέρω πως δεν είναι εύκολο αυτό το πράγμα και θα φας τα σκ___α μέχρι να το καταφέρεις, αλλά υπήρχε χρόνος όλο αυτό το διάστημα που βρίσκεται στην ομάδα να κάνει μια αρχή και σιγά σιγά να χτίσει σχέσεις εμπιστοσύνης και να πετάξει έξω από την ομάδα τυχοδιώκτες.. εγώ αντιθέτως βλέπω στασιμότητα και κρυφτούλι!!!


ooo Blue_cat

σι νιωθω παιδι μ
καλα λες κι ετσ θα θελμαν ολοι
αλλα τι;;;;;να γεντ'ναν κι προηδρος;;;;;;;;;

αυτηνα απ λες περαν το χερ κι το μυλο τ προεδρ αμανε δγιαθετ
[οοο χερ έχει μυλο δεν εχει]
κι ο Ντιμολς ηταν ενας φτωχος κι μοναχος προποντης ηταν 
δεν ηταν προηδρας για να τα καμει αυτηνα ουλα απ λες

κι επ εσυ καλα τα ειπες
κι μπραβο απ γλεπς τα κουσουρια τ Πας

ετσ 
ααα γειασ ετσ :pas:

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.435
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #808 στις: Παρ 25 Νοέ 2011 19:03 »
Δεν επαιρνα εγω αποφασεις ελεγε ο ΝΤΕΜΟΛ..........ο ντεμολ συνυπεγραφε στις αποφασεις λεει ο αλλος ...μια ετσι μια αλλιως....




στα αρχιδια μας κυριοι!

Μου γαματε την ομαδα ,φερνετε γκρινια κακομοιρια και μιζερια στον κοσμο και στους παιχτες και το ολο σκηνικο δεν βγαινει!Φτανει πια με τους τελειωμενους υπαλληλους στην ομαδα μας ειτε παιχτες ειτε μανατζερ ειτε ειτε ειτε......



ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣ! :mono: :mono:

ισως το μοναδικο ποστ που αξιζει και επικεντρωνει στην ουσια του θεματος......!
ολα τα αλλα πιστευω ειναι προς καταναλωση.
αυτοι κανουν τις δουλειες τους κι εμας μας πονανε τα στομαχια με τη συρικνωση της αγαπημενης μας ομαδας.

καληνυχτα μας και καληνυχτα

υγ.κι οποιος εδω μεσα περιμενε την συνεντευξη του ντεμολ για να καταλαβει τι γινεται εκει μεσα στην ερμη την ομαδουλα μας τοτε κοιμαται στα χαμομηλια.....!

υγ1.την αμερικη την ανακαλυψαν ή να παμε εμεις τα τσακαλια??
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 25 Νοέ 2011 19:28 από ΑΠΕΙΡΟΣ »
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος SirBak

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 706
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #809 στις: Παρ 25 Νοέ 2011 20:36 »
Εμενα παντως οι δηλωσεις Ντεμολ δεν με καλυψαν
Αν διαβασα καλα,ειπε πως δεχτηκε να ειναι ο καθενας στο ποστο του.Δηλ ο Αγγελης στα μεταγραφικα και ο ιδιος στο κοουτσαρισμα της ομαδας.Αφου το δεχτηκε,γιατι διαμαρτυρεται τωρα οτι δεν εγιναν δεκτες οι προτασεις του για τα μεταγραφικα?Σωστος ειναι.Πρεπει ο προπονητης να συμμετεχει στα μεταγραφικα ,αλλα γιατι δεν αντιδρουσε την ωρα που επρεπε?Γιατι ελεγε δεξια και αριστερα οτι ηταν συμφωνος με τα μεταγραφικα μας αποκτηματα?
Και αφου ηθελε να τον διωξει ο Αγγελης (οπως υπονοει ο Βελγος) γιατι δεν το εκανε το καλοκαιρι που τελειωνε και το συμβολαιο του?
Παιδια σορυ,αλλα εμενα δεν με ικανοποιησαν οι δηλωσεις του.Καλυτερα να μη μιλαγε καθολου (οπως εκανε ο Ογιος) παρα να δηλωνει αντιφασεις και αυτοαναιρειται.

Οσον αφορα το οικονομικο ,ενταξει......Ολες οι ομαδες εχουν τετοια προβληματα.Δηλαδη ποιος πληρωνει αμεσως και στην ωρα του?

Οπως ηρθαν τα πραγματα η ομαδα χρειαζεται ενα ηλεκτροσοκ.Φερτε τον Αγγελο να τα γ@@@σει ολα και ολους .Τετοια αποδυτηρια δεν ειχαμε ουτε επι Παρασχου,που ειχαμε και πιο πολλους ψευτομουρατους.... ;)

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.127
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #810 στις: Σαβ 26 Νοέ 2011 00:34 »
οσ δε καλυφκαν  μι λογο Χάρμπας ή Μπίρμπας Χαρίλαος σ τσ 24 μαρτη το δεκα
κι δε ματακύφκαν μι λογο Ντιμολ ή Διμόλ Στεφος σ τσ 24 νοεμβρη το εντεκα
να παν'νε  να καλφτουν απκταν κανα υποστεγο ωσνε τσ 24 μαη το δωδεκα

σα  πολυ πα πα πα πα πα κι μπροστα τ μυτη μ (



Παράθεση

εγραψα τσ 24 μαρτη το δεκα κι με γραψταν

ο Αγγελής είπε ότι είναι όλα ΟΚ με ΝτεΜολ

αν το θέλτε, ο Μπούλς ροστάρ στον Πας, καλως – κακως αυτήνος καν κουμαντο
τωρα κι ο Ντιμόλς ξερ μερκους παιχτες κι απ νομίζ ότ τ κάνουν για τ χρόν κι τσ προτειν, διοτ τσ ξερ απ το γηπδο μεσα,
η διαφορά είν ότ ο Μπούλς,  τσ ξέρ τσ παιχται απ τα βιογραφκά κι απ τα ράφια των μανατζαραιων κι απ το υπόλπο αττκης

αλλα φαίνται, μας αρεζε το περνό το μπάχαλο, απ δε ξεραμαν ποιος ειν ο χαφ κι ποιος ο χαφτας


τσ πίτας των B.V Αθήνας.
ωρε, αφου ο άνθρωπος φιλελευθρος, πρωτον,  βγαζ μοναχος τ τν εντεκάδα κι δε χρειαζτε ορμηνιες
κι δευτερον, δε γουσταρ τα οπαδλικια κι τσ παπαρις τ μιανου κι τ αλλνου απο τεμας
για χαμενον τον περάτε το Ντιμόλη;

ααα γειασ ετσ μπραβο


δγυο αγκαθια  στο  δάχλο τ Διμόμ STEPHANE DEMOL

Παράθεση
τραγουδσα τσ  24 μαρτη το δεκα κι μ τα ψαλταν


"Τρία μπαϊράκια κίνησαν να πάν' στη Σουπιρλιγκα,
τό 'να ήταν του Κομποτη-πασιά, τ' άλλο του Κουστούλα,
το τρίτο του καλύτερο ήταν του Κιτσιουμπίλι.
Μια παπαδιά-ν-εφώναξε πο μεσ απο τσ Ζωσμάδες:
-Πούστε, παδιά τ Πασγιάννινα, πούστε κι του Ντιμόλη,
Αρβανιτιά μας πλάκωσε και θέ' να μας σκλαβώσει,
για να μας πάει στα γκεμα, ν' αλλάξουμε τη στράτα"

ωραιο  τραγουδ

υστ---λιμορσερο καπ σι ξερω ιτσ δε θμιουμι δε σιαπερω ::)

ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΑΛΛΗ ΜΝΙΑ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΔΓΥΟ
ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΠΕΝΤ ΕΞ ΦΟΡΕΣ ΑΚΟΜΑ
ΚΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΑΓΓΕΛΗ ΜΟΥ ΚΙ ΦΟΝΙΑ ΓΙΑ Τ ΝΟΣΟΚΟΜΑ
(τω Ζωσμάδων ;))


υγρφ---τα συφωναω δεν ειν απαραιτ'τα μας τα χρωστατε ωζ τν αλλ φορα
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 26 Νοέ 2011 00:39 από HarMPas »

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.127
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #811 στις: Σαβ 26 Νοέ 2011 00:45 »
συφωνας επδης θα τσ φας οοο σιεμο;;;;;;;;;;; :P :joker:

Αποσυνδεδεμένος nakos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.141
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #812 στις: Σαβ 26 Νοέ 2011 10:03 »
επεσαν οι δημοσιογραφαρες μας να τα ριξουν στο ντεμολ ολα! αυτος φταιει για ολα! ο κοντος και κατ επεκταση ο χοντρος για τιποτα! Αι σιαπερα ορε >:(
Χριστοπουλος-Γεωργουλης για κανα 3-4 αγωνιστικες και μετα αναστοχαβοβλαχομπαντοβιτσης για το υπολοιπο!
ΝΟΒΑ και ξερο βατραχοποδαρο που λεει και καποιος συνταυρος!
Τι γκαντεμια αυτη η ομαδα , ρε φουστη μου! :stop:

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #813 στις: Σαβ 26 Νοέ 2011 10:19 »
τα ιδια μας τα ματια 2-3 φορες,5 το πρωι εξω απο φαγαδικα.δεν τα λεω να τον μειωσω απλα ο τζες τοχε χασει και γαμαγε ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ την ομαδα...τα αλλα ειναι για τους αλλους.

Υπάρχει καμιά φωτο ή να μοντάρουμε καμία???

ΥΓ: Οι μετανάστες μας σε Βέλγιο - Γερμανία έπιναν τη μπύρα και τα σναπς, υποκαθιστώντας το νερό και ξανάπιναν νερό με την άδειά τους στην Ελλάδα.
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 26 Νοέ 2011 10:25 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος christos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.726
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #814 στις: Σαβ 26 Νοέ 2011 11:32 »
Ρε Σύντροφοι , μήπως ήρθε η ώρα να κλείνει σιγά-σιγά το συγκρκριμένο topic ?Μπορούμε να μιλάμε για μήνες,να γράφουμε χιλιάδες σελίδες και να μην καταλήγουμε πουθενά !!! Σε λίγες ημέρες άλλωστε -ίσως να έχει συμβεί ήδη - ο Ντεμολ θα μας έχει ξεχάσει , όπως γίνεται σχεδόν πάντα στην ζωή και στον κόσμο του ποδοσφαίρου ειδικότερα με τους Προπονητές της μιας χρονιάς...
Ο ΠΑΣ όμως θα μείνει,όπως και εμείς,όπως και η ''μικρή μας πόλη'' .Ας κοιτάξουμε μπροστά και ας έχουμε την υγειά μας για να ζήσουμε ανόδους,υποβιβασμούς,,γκρίνιες,ήττες,νίκες,μουρμούρες,γλέντια,εκδρομές...Ας ευχηθούμε καλή συνέχεια στον Ντεμόλ και πάμε γι'άλλα...

Αποσυνδεδεμένος pantser

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 520
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #815 στις: Σαβ 26 Νοέ 2011 12:24 »
Ο Ντεμολ εχασε και το δικιο του! Αφου ρε μαγκα σε πειραζε ο Αγγελης γιατι δεν εβγαινες στο Ζεφιλντ να τα πεις και να γινεις και πρωτος μαγκας στα Γιαννενα;
Βγηκε  και θιγμενος τωρα ο Αγγελης!!! καταλαβες;
ΠΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #816 στις: Σαβ 26 Νοέ 2011 13:07 »
Ο Ντεμολ εχασε και το δικιο του! Αφου ρε μαγκα σε πειραζε ο Αγγελης γιατι δεν εβγαινες στο Ζεφιλντ να τα πεις και να γινεις και πρωτος μαγκας στα Γιαννενα;
Βγηκε  και θιγμενος τωρα ο Αγγελης!!! καταλαβες;

Επέτρεψέ μου να μη έχω καταλάβει.

* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.483
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #817 στις: Σαβ 26 Νοέ 2011 14:06 »
καλα ειναι να το μαζευουμε σιγα σιγα το νου μας απ το θεμα του ντε Μολ αν κ το θεμα προπονητη παραμενει επικαιρο ....οταν δουμε τον καινουργιο τιμονιερη του ΠΑΣ τοτε θα μπορουμε να κανουμε τς συγκρισεις...
 το συμπερασμα που κατεληξα απ τς δηλωσεις ενθεν κακηθεν ειναι οτι το μοντελο λειτουργιας τ ΠΑΣ ηταν κ ειναι τετοιο που δεν επιτρεπει ν ανταπεξερχεται σ τς δυσκολες καταστασεις κ να αισιοδοξουμε ... :(
  δυστυχως στο μοντελο αυτο συμφωνησε εξ αρχης κ ο ντε Μολ(δυσκολοι οι καιροι για ολους κ επομενως κ για προπονητες ,ετσι εξηγουνται οι εκπτωσεις στις συνθηκες δουλειας που δεχθηκε) και παρα τις αδιαμφισβητητες αρετες του δεν καταφερε να οδηγησει την ομαδα οπως θελαμε ολοι κ να παραμεινει για πολλα χρονια...η γνωση του αντικειμενου,η εμπειρια,η εργατικοτητα ,η σοβαροτητα,ο αντιβεντετισμος κ η φιλικη ανθρωπινη συμπεριφορα στις εκτος δουλειας σχεσεις του ειναι αρετες που ταιριαζουν γαντι στη στομφα του Ηπειρωτη κ γ αυτο η απομακρυνση του μ αφηνει μια πικρη γευση παρα την κριτικη που κατα καιρους του κανα..δυστυχως οι συνθηκες δουλειας ηταν τετοιες που δεν μπορουσε να χει καλυτερο αποτελεσμα...η προβλεψη μου για το μελλον με βαση το δειγμα γραφης(μεγαλα λογια ,λιγες πραξεις)  του χοντρου ως τα τωρα ειναι οτι τα χειροτερα ερχονται...
  (ΑΠ ΑΥΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ Ο ΚΟΣΜΟς ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΟΣΟ Η ΓΗ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΤΣΟΜΠΑΝΟΣΚΥΛΟ ..τι λετε, να τον προτεινουμε  στη ΝΑΣΑ  :P να συμμετεχει στην επομενη της αποστολη,να κανει κ αυτος πραξη τ ονειρο του? :P )
ελπιζω καποια στιγμη στο μελλον κατω απο αλλες συνθηκες δουλειας κ με αλλο εργοδοτη να τον ξαναδουμε σ τς Ζωσιμαδες με τη φορμα του ΠΑΣ... :pas:
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.127
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #818 στις: Σαβ 26 Νοέ 2011 14:24 »
σι καμποσα συφωναω πασπαλιαρ κι αλιυρωμενε

ακ μον ενα
εργατες υπαρχνε κομβοια --- εργοδοται  ολιγοι
δομ ψια νιρο π το  μυλο οοοο κι στεγνωσα ντιπ

αααα γεισ ετσ

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.483
    • Προφίλ
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος chilly

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.780
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #820 στις: Κυρ 27 Νοέ 2011 23:02 »
Το άρθρο αυτό υπήρχε στην sportday στις 25/11 αλλά το www.super-fm.gr το έδωσε σήμερα και ευτυχώς γιατί το έψαχνα και συμφωνώ 1000% και μην πει κανείς οτι είναι δάχτυλος dj και Χριστοβασίλη ούτε ότι ο Σαμπράκος είναι κομπλεξικός με τον ΠΑΣ:
Παράθεση
Β. Σαμπράκος: «Σου έκανε εντύπωση που απομάκρυνε τον Ντεμόλ ο ΠΑΣ»;
Μου έκανε εντύπωση το καλοκαίρι που τον κράτησε. Μια, την ανέβασε την ομάδα στη Superleague, αλλά η άνοδος δεν αποτελεί εγγύηση παραμονής και η δουλειά του Βέλγου δεν είχε βάθος. Όχι μόνο επειδή δεν κέρδισε πολλούς νέους παίκτες από τα χέρια του Ντεμόλ ο ΠΑΣ, αλλά κυρίως επειδή δεν εμφανίστηκε δουλεμένος και ώριμος τακτικά στη Superleague. Από τον ΠΑΣ έχω απαιτήσεις, διότι με έχει μάθει να περιμένω να δω ποδόσφαιρο από αυτόν, όχι αυτό που παρακολουθούσα στα βαρετά παιχνίδια του μέχρι σήμερα.
Αυτή η έκδοση του ΠΑΣ που εμφάνισε ο Βέλγος είναι παρωχημένη. Δεν επιβιώνει και κυρίως δεν αρέσει, δεν είναι ελκυστικό το είδος του ποδοσφαίρου που «δεν» προσπάθησε να παίξει ο ΠΑΣ από την αρχή της σεζόν μέχρι εδώ. O.k., δεν έχει το ποιοτικότερο ρόστερ της κατηγορίας. Αυτή η παραδοχή όμως δεν υποχρεώνει έναν προπονητή να σηκώσει τα χέρια ή να καθίσει κάτω από την ομπρέλα και να παρακολουθεί την προπόνηση. Αν εκείνος δεν πίστευε ότι με αυτό το ρόστερ ο ΠΑΣ μπορεί να παρουσιάσει ελκυστικό ποδόσφαιρο, θα έπρεπε να είχε μοιραστεί την ανησυχία του εκ των προτέρων, το καλοκαίρι, με τη διοίκηση. Δεν το έκανε. Ούτε προσπάθησε πολύ να παρουσιάσει κάτι καλύτερο από αυτό το φλατ πράγμα που παρακολουθούσαμε από τα πρώτα παιχνίδια. Και αν προσπάθησε, δεν υπήρξε αποτελεσματικός.
Το λάθος ήταν, από την πλευρά του ΠΑΣ, που τον κράτησε. Και τώρα εύχομαι να μην διορθώσει το λάθος με άλλο λάθος, δηλαδή να μην προσλάβει προπονητή που δεν μπορεί να δημιουργήσει ποδόσφαιρο.

Και αν κάποιος διαφωνεί με τα παραπάνω μάλλον διαφωνεί και με τα μάτια του.
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #821 στις: Κυρ 27 Νοέ 2011 23:04 »
Θα συμφωνήσω chilly στα 1000% εφ'  όσον κρίνω ουδέτερα και μόνο εκ του αποτελέσματος και χωρίς να λάβω υπόψη άλλες "πολυσυζητημένες" εκτός χόρτου παραμέτρους. 
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 27 Νοέ 2011 23:15 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος chilly

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.780
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #822 στις: Κυρ 27 Νοέ 2011 23:19 »
Παράθεση
άλλες "πολυσυζητημένες" εκτός χόρτου παραμέτρους. 
Aν υπάρχουν (που υπάρχουν) έπρεπε να βγεί και να τα πει. Όχι να κάτσει πάνω στο συμβολαίο του. Εξ' 'αλλου δεν ανανέωσε τον Γενάρη. Πολύ αργότερα, που έιχε καταλάβει τι παιζόταν. Θα μπορούσε να βάλει όρους στον Χριστοβασίλη για να ανανέωσει το συμβολαίο του όταν ακόμα είχε την πλειοψηφία του κόσμου μαζί του.
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος pas1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 841
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #823 στις: Κυρ 27 Νοέ 2011 23:28 »
Παράθεση
Aν υπάρχουν (που υπάρχουν) έπρεπε να βγεί και να τα πει. Όχι να κάτσει πάνω στο συμβολαίο του. Εξ' 'αλλου δεν ανανέωσε τον Γενάρη. Πολύ αργότερα, που έιχε καταλάβει τι παιζόταν. Θα μπορούσε να βάλει όρους στον Χριστοβασίλη για να ανανέωσει το συμβολαίο του όταν ακόμα είχε την πλειοψηφία του κόσμου μαζί του.
γιαυτο και πιστευω πως 100% ειναι δικια του ευθυνη η τωρινη αγωνιστικη κατασταση...
και αν βαλεις οτι το 50% αποτι λεει ο καθενας σε τετοιες ''κλαψομουνικες'' συνεντευξεις ειναι αληθεια τοτε καταλαβανεις...το ιδιο ισχυει για χβ-αγγελη.
ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΟΛ
« Απάντηση #824 στις: Δευ 28 Νοέ 2011 00:41 »
Πάλι θα συμφωνήσω με chilly, ωστόσο όμως θα πω ότι, από μεριάς μας ως παραδοσιακοί οπαδοί (νέοι – γέροι)  και το ξέρεις καλά,  έχουμε ξεκάθαρη  στάση  και σχέση με τον ΠΑΣ, πάντα κριτικά απέναντι στην ΠΑΕ χωρίς εναγκαλισμούς,  χωρίς εμμονές  και  σκοπιμότητες  που δυστυχώς  παρατηρούνται  παραδόξως  τελευταία και σε περιόδους διοικητικής κρίσης με συνέπεια την αγωνιστική, από  τα  τσιράκια  των  άτυπων συνδέσμων  και από τα υπαλληλάκια  των εμποράκων του μαζικού αθλητισμού και του γιαννιώτικου ποδοσφαίρου.

Προκειμένου  λοιπόν  να  βρούμε τι και ποιος φταίει  για όλα αυτά που ξεπηδάνε μέσα από  αυτό  το παρακμιακό  τοπίο των Ζωσιμάδων,   οφείλουμε να εξαντλήσουμε κάθε επιχείρημα  κριτικής  και «ανακριτικής» απέναντί τους και μεταξύ μας  και να φωτίσουμε ως Πασολέδες ανιδιοτελώς κάθε πτυχή αυτής της  κωλορόμπας  που κρέμεται μέσα στα αποδυτήρια και στα διοικητήρια του ΠΑΣ  που κοντεύουμε να τη φορέσουμε οσονούπω κανονικά.

Και η  συνέχεια προς τρίτους.

Επειδή  λοιπόν έφυγε ο ξεφτίλας Ντεμόλ  μαζί με το τομάρι του και επειδή ουδείς αναντικατάστατος, ας σώσουμε  τώρα το τομάρι μας από τα τομάρια που το παίζουν Πασγιαννινάρες  και αν ήμαστε ακτιβιστές και όχι απλά ανεξάρτητοι μενονωμένοι οπαδοί, ας σώσουμε και τον ΠΑΣ.

Ο Ντεμόλ:
- ευθύνεται  που ο Χριστοβασίλης έχει χάσει τη μπάλα της διοίκησης?
- Κρατούσε τα λογιστικά της ΠΑΕ και επαναπροσδιόρισε  τον αγωνιστικό στόχο λόγο οικ. στενότητας?
- υπέδειξε τη Ριζούπολη (γάντι για Λεμονή) και τα καουομποηλίκια για να ανεβάσει το κερκιδικό τζίρο?
- έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό του Χριστοβασίλη και  τον εξανάγκασε να μείνει?
- φταίει  που αξιολογήθηκε από τα «κεντρικά»  τεχνικά κλιμάκια του ΧΒ  για την  προπονητική του επάρκεια και δεν
  απορρίφθηκε έγκαιρα?
- είναι ο εργοδότης  του ρόστερ και των υπαλλήλων της ΠΑΕ, αν υποθέσουμε ότι υπάρχει  γενικά πρόβλημα πληρωμών?
- θα άφηνε στρωμένη δουλειά  αρνούμενος  να συν - εργαστεί με ένα  ρόστερ  που του υπέδειξαν τα αφεντικά που
  βάζουν  τους οικονομικούς - αγωνιστικούς στόχους και χαράζουν προοπτικές σε μια ομάδα?
- θα το συνεχίσουμε ακόμα αυτό το βιολί του Ντεμόλ?

Στο μέλλον θα φταίει  σίγουρα ο επόμενος  και για τα ίδια, αν  δεν προκύψει νέο ΔΣ με τομές και  ράμματα?

Να ξηλώσουν την παράγκα των Σκύλων, να φέρουν Προπονητή,  να επαναφέρουν το «εξόριστο» ΔΣ  και να τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους.
Κάθε τι άλλο, θα είναι παραμύθι  για κουτά ορνίθια και παπαγάλους.

Το πρόβλημά μας τώρα  εδώ που συζητάμε  είναι ακόμα,   εκτός από  το «να ξέρουν κάποιοι  ότι δεν ξέρουν»,  είναι  και  ότι ψάχνουμε ειλικρινείς συζητητές  και  όχι ερωδιούς  με επιλεκτική επικοινωνία πα πα πα.

Είπαμε, σεβασμό στους αφελείς, αλλά όχι και στους κακοήθεις   κουτοπόνηρους  που μασάνε το χόρτο και καπνίζουν τη μαστίχα.


« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 28 Νοέ 2011 01:08 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς