Ο Τζημόπουλος όπως φαίνεται (γιατί δεν παρακολούθησα σήμερα) έβγαλε ξανά το ίδιο πρόβλημα στον προσαγωγό στο σημερινό χαλάρωμα και έμεινε εκτός την τελευταία στιγμή. Άσχημο νέο, καθώς ήταν να ξεκινήσει βασικός.
Ο Μπέριος από την άλλη δεν προπονήθηκε όλη την περασμένη εβδομάδα και το θεωρώ πολύ δύσκολο να ξεκινήσει. Υπό κανονικές συνθήκες δεν θα ήταν ούτε στην αποστολή, αλλά λόγω Τζημόπουλου μπήκε.
Έτσι μάλλον πάμε για λύση Σκόνδρα-Μιχαήλ στο κέντρο της άμυνας. Όρκο πάντως δεν παίρνω, αφού δεν ξέρω αν έγινε κάποια δοκιμή της τελευταίας στιγμής σήμερα (που συνήθως δεν γίνεται την παραμονή του αγώνα).
Πολύ περίεργη βδομάδα αυτή που μας πέρασε σε σχέση με τους απόντες. Συνοπτικά:
Ο Σολτάνι προπονήθηκε την Τετάρτη, έκανε ατομικό την Πέμπτη, εκτός αποστολής σήμερα.
Ο Τζημόπουλος κανονικά μέσα και βασικός Τετάρτη-Πέμπτη, εκτός αποστολής σήμερα.
Ο Μπέριος εκτός προπόνησης όλες τις μέρες, στην αποστολή σήμερα.
Ο Χέλκβιστ προπονήθηκε την Τετάρτη, έλειπε την Πέμπτη, στη 19άδα σήμερα.
Ο Τσικάρσκι χτύπησε και αποχώρησε την Τετάρτη, απουσίαζε την Πέμπτη, στη 19άδα σήμερα.
Και μέσα σε όλα αυτά μια ΠΑΕ, που στις καθημερινές ενημερώσεις δεν ανέφερε τους περισσότερους απόντες.
Ελπίζω τουλάχιστον να μας διάβαζε ο Ματζουράκης και να μπερδεύτηκε. Ακόμα περισσότερο ελπίζω να μην επηρεαστούμε εμείς από αυτό το "μέσα-έξω".
Κατά τα άλλα νομίζω είναι τελείως άκαιρη και άσκοπη αυτή η ονοματολογία που ανοίξαμε για την 11άδα. Έχουμε προπονητή που γνωρίζει εδώ και 4 χρόνια την ομάδα απ' έξω κι ανακατωτά. Προσωπικά δεν έχω λόγο για να μην τον εμπιστεύομαι τυφλά. Δεν έχω μπει ούτε μία φορά στη διαδικασία να πω γιατί παίζει ο ένας κι όχι ο άλλος παίχτης, γι' αυτό να με συγχωρεί ο φίλος fadomas που δεν θα το κάνω ούτε τώρα.
Να πω μόνο πως τόσο ο Γιάκος, όσο και ο Λίλα, για τους οποίους υπήρχαν ερωτήματα στα προηγούμενα σχόλια, είναι 100% εντάξει και είναι καθαρά αγωνιστική επιλογή του Πετράκη η (μη) συμμετοχή τους ως βασικοί.
Ο δε Νικολιάς, έμεινε 40 μέρες στο σπίτι από τον ιό τον οποίο είχε κολλήσει. Τόσες είναι οι διακοπές που κάνουν το καλοκαίρι οι παίχτες πριν γυρίσουν για προετοιμασία. Με τη διαφορά ότι ο Νικολιάς λόγω του ιού δεν μπορούσε να κάνει ούτε την ελάχιστη προπόνηση που κάνουν οι παίχτες στις διακοπές τους για να συντηρούνται πριν γυρίσουν στις προπονήσεις. Επομένως όταν επέστρεψε ήταν λες και ξεκινούσε προετοιμασία Ιούλιο μήνα, με αποτέλεσμα να βγάλει αμέσως θλάση στην προπόνηση. Έμεινε άλλον ένα μήνα εκτός και νομίζω είναι κατανοητό γιατί δεν μπορεί ακόμα να ξεκινήσει.
Ας πάρουμε το διπλό και τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε μετά.