Αποστολέας Θέμα: Κασσιόπη-ΠΑΣ Γιάννινα 24η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 20319 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
Απ: Κασσιόπη-ΠΑΣ Γιάννινα 24η αγωνιστική
« Απάντηση #25 στις: Παρ 02 Μάρ 2018 23:18 »
Ειχα αποφασισει να μην ξαναγραψω. Ομως αυτο που ειδα βγαινοντας σημερα  απο το σπιτι μου , με ξεπερναει. .Ενας σωρος απο φειγ βολαν  πεταμενα απο ΔΗΘΕΝ οπαδους του  ΠΑΣ,  , οι οποιοι  προδιαγραφωντας  με γκεμπελικο τροπο την  ηττα της ομαδας μας αυριο και απειλωντας με δηθεν  αποκαλυψεις ακομα και για παιχτες, λειτουργωντας σαν τσιρακια  του κουγια, με εκανε να ξερασω.  Η απολυτη ξεφτιλα  για αυτους που το εκαναν. Αυτοι ειναι εχθροι της ομαδας. Μονο ντροπη και  αισχος στους κουκουλοφορους συκοφαντες. [Υγ ] Προτροπη προς τον  προπονητη και τους παιχτες. Παιξτε αυριο ελευθερα  και με θαρρος. Ολοι σας στηριζουμε [εκτος απο μυαλα αρρωστημενα].
:-?
Δηλαδή τί έγραφαν?

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Παρ 02 Μάρ 2018 23:24 »
Φωτογραφια δεν εχω. Αλλα σημερα η Φωτου  Τζαβελλα γεμισε με φειγ βολαν  απαραδεκτα ,με υπογραφη  ./ Οι φρουροι της  Ηπειρου  - απληρωτοι ποδοσφαιριστες/.  Μ αυτον τον μαφιοζικο τροπο εκλειναν τον οχετο τους.  Απορω πως δεν το ειδε κανενας. Ισως μονο εγω μενω  Τζαβελλα.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Παρ 02 Μάρ 2018 23:27 »
Αν μπορείς κράτα ένα και βγάλε μια φωτογραφία να το δούμε όλοι.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Παρ 02 Μάρ 2018 23:32 »
Συνταυρε Crimson  με λιγα λογια γραφανε για τριγωνο -ΠΑΣ--παοκ -κερκυρας , για πωληση  της  ΠΑΕ , για στημενο παιχνιδι αυριο, και για δηθεν αποκαλυψεις με ονοματα μετα το αυριανο ματς. Ακομα και για παιχτες. Να δω ομως που θα βρουν τρυπα να κρυφτουν  αυτα τα που@@@κια  μετα το αυριανο νικηφορο αποτελεσμα. :pas: :pas: :pas:

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Παρ 02 Μάρ 2018 23:42 »
Συνταυρε fon και βεβαια θα κρατησω. .Επαναλμβανω  υπογραφουν σαν   [απληρωτοι ποδοσφαιριστες-φρουροι της Ηπειρου]. Ελεος ρε πο@@στη μου . Τετοιο πραγμα ,παραμονη αγωνα δεν εχει ξαναγινει.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Παρ 02 Μάρ 2018 23:44 »
Πολλές φορές έχουν γίνει.Περίεργα πράγματα.Δεν ξέρω αν έχουν σχέση και με τον οπαδικό χώρο.Θα δείξει ο καιρός.Σε πρώτη ευκαιρία πάντως ανέβασε ένα να το δούμε όλοι.Αν χρειαστείς βοήθεια πες μου.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Παρ 02 Μάρ 2018 23:54 »
Και βεβαια θα χρειαστω βοηθεια συνταυρε, καθ οτι σκραπας απο τεχνολογια.  Ομως το καταπτυστο φειγ βολαν πρεπει να βγει. ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Παρ 02 Μάρ 2018 23:55 »
Ωραία πράγματα!
Και σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος "σας τα λέγαμε".

Κι εγώ λέω από τώρα διπλό και σε περίπτωση νίκης θα βγω να πω "σας τα έλεγα".

Τα χαρτάκια καλύπτουν την περίπτωση της ισοπαλίας?  :P

Τραβάτε ρε "φρουροί" στον εισαγγελέα!
Ρε τί γίνεται στον κόσμο...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Σαβ 03 Μάρ 2018 00:02 »

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Σαβ 03 Μάρ 2018 00:19 »
Συνταυρε crimson ,οτι και να γινει  αυριο, αυτοι θα ειναι αφαντοι. Ακομα κι αν χασουμε  [για μενα απιθανο] παλι  θα κρυφτουν. Το καθηκον απεναντι στα αφεντικα τους,η στο αρρωστο μυαλο τους το εκαναν.  Αποκαλυψεις θα κανουν, οσες εκανε κι ο κοντος. Απιστευτο κομπλεξ. Παντως επειδη δεν ειμαι χθεσινος ,αυτο μυριζει δουρειο  ιππο. Απο δηθεν δικους μας οπαδους εγινε ολο αυτο. Βλεπεις  καποιοι  εχουν βαλει σκοπο στην ζωη τους να φυγει  ο Χριστοβασιλης.  Ε λοιπον ξυδι.

Αποσυνδεδεμένος pagouras7

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Σαβ 03 Μάρ 2018 03:34 »
Ανεβαστε το επιτελους το κωλοχαρτο

Αποσυνδεδεμένος pagouras7

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Σαβ 03 Μάρ 2018 03:37 »
Αφιερωσε ρε μεγαλε 10 λεπτα να μεταφερεις γταπτως τι ελεγε το χαρτι αυτο αν δεν μπορεις να το ανεβασεις...ελεος δηλαδη

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Σαβ 03 Μάρ 2018 09:13 »
Το εμετικό φυλλάδιο

Δεν έχω ιδέα ποιοι είναι αυτοί οι τύποι με την γελοία υπογραφή. Αυτά που γράφουν όμως μου είναι αρκετά για να τους χαρακτηρίσω βαλτούς, καραγκιόζηδες, αντιΠΑΣ και πληρωμένους.
Ειλικρινά έχω μεγάλη απορία γιατί δίνουν ραντεβού στην πρώτη προπόνηση ΜΕΤΑ το παιχνίδι και δεν ήρθαν να μοιραστούνε προκαταβολικά τις ανησυχίες τους σε κάποιες από τις προπονήσεις αυτής της βδομάδας. Ένας που...αγαπά την ομάδα και επιθυμεί νίκη σήμερα για να φτάσουμε στην 5άδα (όπως γράφουν), αυτό θα έκανε. Ένας που θέλει απλά να δημιουργήσει εντυπώσεις και να κρυφτεί στην ανωνυμία του σε περίπτωση που σήμερα η ομάδα γυρίσει με το διπλό, θα έκανε αυτό που κάνατε εσείς.

ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ λοιπόν ανώνυμοι υπερασπιστές του αφεντικού σας και οπαδοί της ομαδούλας σας (όποια κι αν είναι αυτή, γιατί  σίγουρα ΠΑΣ δεν είστε). Πάντως το γεγονός ότι προσωπικά το φυλλάδιο το βρήκα ανεβασμένο (από τα μεσάνυχτα!) ΜΟΝΟ σε γαυροsite, μου δείχνει μια κατεύθυνση.

Όσο για τον Χριστοβασίλη, αν δεν νοιάζεται για το τι λένε για αυτόν (δικαίωμά του), μη διανοηθεί και δεν κυνηγήσει να βρει ποιοι είναι αυτοί που χαρακτηρίζουν τους παίχτες ως "εργαλεία". Άλλο να είσαι "ήπιος", κι άλλο νοητικά καθυστερημένος.

Προς παίχτες και προπονητή: Δεν έχετε να αποδείξετε τίποτα και σε κανέναν. Παίξτε τη μπάλα σας, πάρτε ό,τι δικαιούστε όλη τη χρονιά και μοιράστε πόνο σε πολλούς απ' αυτούς που μας άδειασαν τη γωνιά στο Ζωσιμάδες τα τελευταία χρόνια, θεωρώντας πλέον τον ΠΑΣ εχθρό ή ανταγωνιστή της κύριας αγάπης τους.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Σαβ 03 Μάρ 2018 09:31 »
Κάποιες παρατηρήσεις:

- Καλογραμμένο κείμενο και αυτό είναι ύποπτο.
- Αν είναι δυνατόν να υπάρχει άνθρωπος που δη ΠΑΣολες που να πιστεύει τον Κούγια για τα περι παραχώρησης των μετοχών της ομάδας στον Ιβαν. Έχουμε αναλύσει το γιατί.
- Δεν πρόκειται ποτέ  να αποκαλύψουν τίποτα γιατί θα αποκαλύφθουν.
-  Ουτε πρόκειται να εμφανιστούν σε καμία προπόνηση, ότι και αν γίνει.
- Πολύ περίεργη η υπογραφή! Ποιος είναι "Ο φρουρός της Ηπείρου" και ποιοι οι "Απληρωτοι ποδοσφαιριστές του παρελθοντος"; Δηλαδή υπάρχουν ποδοσφαιριστες μας πρωην που είναι απλήρωτοι και βγάζουν τέτοια φυλλάδια. Γιατί;
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Σαβ 03 Μάρ 2018 09:43 »
Παράθεση
    Ειλικρινά έχω μεγάλη απορία γιατί δίνουν ραντεβού στην πρώτη προπόνηση ΜΕΤΑ το παιχνίδι και δεν ήρθαν να μοιραστούνε προκαταβολικά τις ανησυχίες τους σε κάποιες από τις προπονήσεις αυτής της βδομάδας. Ένας που...αγαπά την ομάδα και επιθυμεί νίκη σήμερα για να φτάσουμε στην 5άδα (όπως γράφουν), αυτό θα έκανε 
Όλο το ζουμί είναι στο από πάνω που γράφει ο PASas.
Γιατί άραγε?
Άι σιχτίρ, ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ  :stop:

Αποσυνδεδεμένος THIMIOS

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Σαβ 03 Μάρ 2018 10:22 »
Σήμερα μπαίνεις...παίρνεις το διπλό.....φεύγεις.
Και μετά ασχολούμαστε με οτιδήποτε άλλο.

Έχω ξυπνήσει με διάθεση διπλού σύνταυροι!!!!!!! 

:pas: :pas: :pas:

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Σαβ 03 Μάρ 2018 10:23 »
Οἱ ψυχίατροι στὰ Γιάννινα πρέπει νὰ ἔχουν κονομήσει. Ὂμορφος κόσμος!  Χάνουμε δικαιώθηκαν οἱ μλκ ποὺ ἔγραψαν τὸ κείμενο, κερδίζουμε ἢ ἰσοπαλία, ἀπέτρεψαν τὴν κωμωδία στὴν Κέρκυρα κάνοντας την  γνωστὴ στὸ φίλαθλο κόσμο.
Τί νὰ πῶ; ἐμεῖς θὰ εἲμαστε σκασμένοι ἂν στραβώσει (φτου-φτου)  τὸ μάτς καὶ μερικοὶ τρέχουν στὶς ἐκκλησίες καὶ κάνουν παρακλήσεις γιὰ τὸ ἀντίθετο. Θέλουν νὰ λέγονται καί φίλοι τοῦ ΠΑΣ
Ρέ ἂει στὸ διάολο κωλόπαιδα!

Αποσυνδεδεμένος FanaticPaS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Σαβ 03 Μάρ 2018 12:19 »
Χωρις τουράμ, επσταιν και γεωργιου τα παγανέλια. Δεν γινεται να μας κερδισουν. Αμα κερδισουν θα ειναι όντως υποπτο.
Μεγαλωσα δν εβαλα μυαλο

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Σαβ 03 Μάρ 2018 12:22 »
Χωρις τουράμ, επσταιν και γεωργιου τα παγανέλια. Δεν γινεται να μας κερδισουν. Αμα κερδισουν θα ειναι όντως υποπτο.

Δηλαδή αν ο ΠΑΣ κάνει μια μαγική  εμφάνιση. Χάσει 10 ευκραιρίες, έχει τρια δοκαρια και σε μια αντεπιθεση φαμε γκολ θα είναι υποπτο;;

Ποδόσφαιρο είναι ΌΛΑ γίνονται!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Σαβ 03 Μάρ 2018 12:29 »
Προβοκατσια απο Απολλωνιστες ειναι.Ο Ναδαλες με τον Τσουκαλα τα πεταξανε.

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Σαβ 03 Μάρ 2018 13:12 »
Θα συμφωνησω οτι χωρις επσταιν και τουραμ μου ειναι αδιανοητο οτι μπορει να χασουμε σημερα
Βεβαια και χ να ερθει η αποτυχια ειναι ιδια για εμας, ενω για την κερκυρα καλο ειναι το ποντακι
Αν στο 65-70 το ματς ειναι 1Χ θελω να δω την ομαδα να ρισκαρει και να τα παιξει ολα για ολα για τη νικη
Δεν ειναι απιθανο να φαμε γκολ,αλλα δεν γινεται να μην σκοραρουμε δευτερη συνεχομενη αγωνιστικη

Η κερκυρα αν χασει δεν εχει να φοβαται πολλα γιατι θα κερδισουμε και τον απολλωνα μετα
Αλλα με βαση το προγραμμα θα ελεγα πως της ερχεται κουτι η νικη σημερα και σωνεται κατα 99%

Δεν καταλαβαινω γιατι δεν διαχωριζουμε το αγωνιστικο κομματι της ομαδας με το διοικητικο
Οταν μιλαμε για μπαλα μιλαμε για μπαλα
Και οταν μιλαμε για χριστοβασιλη εχουμε καθε λογο να ειμαστε επιφυλακτικοι και με το δικιο μας
Δεν μας εχει δωσει δεκαδες δικαιωματα τοσα χρονια?

2 νικες σερι λοιπον για να γινει το αυτονοητο και για να μην ξαναζησουμε τα περσινα με ηρακλη
Αλλα ας μην κοροιδευομαστε και ας μην ξεχναμε  οτι Α εθνικη χωρις χριστοβασιλη δεν γινεται προς το παρον

Ο κοντε ειναι φευγατος λενε ολοι και εγω ζω στα δικα μου ονειρα για την ομαδα

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Σαβ 03 Μάρ 2018 14:27 »
Αν εχουμε στοχο την πενταδα το παιχνιδι ειναι ευκολο διπλο.

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Σαβ 03 Μάρ 2018 14:34 »
για το λούτσο καβάλα .....ακόμα κ τη μαλακία,κακότεχνη θα τη κάνουν μερικοί.... άι σιχτίρ
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Σαβ 03 Μάρ 2018 15:38 »
Aναμφίβολα, πρόκειται για ένα από τα πιο τρελλά φυλλάδια που έχουμε δει ποτέ !
Ποιος νους έκατσε και σκάρωσε κάτι τέτοιο 24 ώρες πριν από αγώνα του ΠΑΣ....
Ο Φρουρός....

Πάντως επειδή οι ποδοσφαιριστές μας έχουνε περάσει τα καβδιανά δίκρανα φέτος, δε βλέπω να τους επηρεάζει.

Αποσυνδεδεμένος FanaticPaS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Σαβ 03 Μάρ 2018 15:58 »
Όλες οι στοιχηματικές δινουν ασσο κερκυρα.

Δεν ειναι δυνατόν αυτα που βλεπω. Ποιος θα βαλει γκολ απο αυτους, ο μητσος της ρήνας;
Μεγαλωσα δν εβαλα μυαλο