Αποστολέας Θέμα: Θερινη μεταγραφικη περιοδος 2018  (Αναγνώστηκε 166930 φορές)

Αποσυνδεδεμένος gecks

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Θερινη μεταγραφικη περιοδος 2018
« Απάντηση #325 στις: Παρ 25 Μάι 2018 16:54 »
To άχρηστο το σκάουτιγκ του ΠΑΣ έφερε στα Γιάννενα Κόντε και Μαυροπάνο, όταν άλλες μεγάλες ομάδες έφερναν ξοφλημένους, οπότε οι αιτιάσεις σας πέφτουν στο κενό.

Δεν υπάρχει σκάουτινγκ στον ΠΑΣ, μόνο πάρε-δώσε με μάνατζερ παικτών.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #326 στις: Παρ 25 Μάι 2018 21:23 »
Μαλιστα. Δεν υπαρχει σκαουτινγκ στον ΠΑΣ. Μιλαμε για την ομαδα που σκ@@τα παιρνει και βγαινουν χρυσαφι. Μεχρι παιχτη στην Αρσεναλ  πουλησαμε.  Ποιος τον βρηκε αυτον;;;; Μας εκατσε στον ληγοντα;; Τον  Κοντε πως τον πηραμε; Δωρο με δυο πιτσες;;; Τον Ναδαλες, λογω τυχης κι αυτος. Τον Κουτρη, τον Πασχαλακη .......κτλ κτλ . Δεν ειναι νομιζω τυχαιο χωρις υπερβολη, ολες οι ομαδες της λιγκας καθε χρονο προς τα δω κοιτανε σαν ξερολουκουμα.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #327 στις: Παρ 25 Μάι 2018 21:34 »
Αμα ξερεις κανενα απο το τμημα σκαουτινγκ του ΠΑΣ στειλε μου ενα ονομα,ενα τηλεφωνο,ενα fax ενα e-mail.Εχω να προτεινω 3-4 ποδοσφαιριστες να δουνε πριν καταληξουνε στον Πανιωνιο,

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #328 στις: Παρ 25 Μάι 2018 21:38 »
Δεν εχω την πολυτελεια συνταυρε να γνωριζω ΚΑΝΕΝΑΝ και ουτε ειχα , εχω η προκειται να εχω σχεσεις και γνωριμιες με κανεναν. Ενας απλος φιλαθλος ειμαι. Τα αποτελεσματα ομως των επιλογων νομιζω οτι μιλανε απο μονα τους.

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #329 στις: Παρ 25 Μάι 2018 22:03 »
Παράθεση
Αμα ξερεις κανενα απο το τμημα σκαουτινγκ του ΠΑΣ στειλε μου ενα ονομα,ενα τηλεφωνο,ενα fax ενα e-mail.Εχω να προτεινω 3-4 ποδοσφαιριστες να δουνε πριν καταληξουνε στον Πανιωνιο,

για ριξε ονοματα ρε μαστορα να δουμε τι ψαρια πιανεις? :mono:

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #330 στις: Παρ 25 Μάι 2018 22:06 »
Ψάξε στο σάιτ του ΠΑΣ αν αναφέρει κάπου.Αν βρεις κάποια ανακοίνωση.Κάτι.Άντε το πολύ ότι δει ή ξέρει το προπονητικό τιμ.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #331 στις: Παρ 25 Μάι 2018 23:26 »
Εγώ θυμάμαι ότι ο Χριστόπουλος είχε αναλάβει θέση σκάουτερ για ένα μικρό διάστημα πριν γίνει προπονητής στον ΠΑΣ. Έκτοτε η θέση παραμένει κενή.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #332 στις: Παρ 25 Μάι 2018 23:30 »
«Πανιώνιος και ΠΑΣ για Σέργκιτσουκ»

Ο εκπρόσωπος του 26χρονου επιθετικού ανέφερε πως οι δύο ελληνικές ομάδες ενδιαφέρονται για τον παίκτη του

Κάθε καλοκαίρι και Γενάρη λέγονται και ακούγονται πολλά. Σε αυτό το πλαίσιο τα ουκρανικά ΜΜΕ μετέδωσαν πριν από λίγο πως ο Μικαϊλο Σέργκιτσουκ βρίσκεται στο «στόχαστρο» του Πανιωνίου και του ΠΑΣ Γιάννινα. Με αφορμή τις σχετικές δηλώσεις που έκανε εκπρόσωπος του 26χρονου Ουκρανού φορ σε ΜΜΕ της χώρας τους. «Εχουμε προτάσεις και θα τις συζητήσουμε με τη διοίκηση της Βόρσκλα», ανέφερε σχετικά.

Ο  Σέργκιτσουκ μεταξύ άλλων έχει παίξει στην καριέρα του στην Ολιμπίκ Ντόνετσκ και την Καρπάτι.

http://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1234280/panionios-kai-pas-gia-sergkitsoyk

Αποσυνδεδεμένος pas-pan

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #333 στις: Παρ 25 Μάι 2018 23:32 »

Δε νομίζω βέβαια να ισχύει κάτι τέτοιο για εμάς. Ο τύπος δεν είναι ελεύθερος αλλά έχει συμβόλαιο μέχρι το Γενάρη, οπότε σημαίνει ότι θα πρέπει να πληρώσουμε για μεταγραφή.
Κρίνοντας από την τελευταία φορά που κάναμε κάτι τέτοιο (δηλαδή ιτς ποτέ) καταλαβαινουμε ότι πρόκειται περί μουφας είδησης.

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #334 στις: Σαβ 26 Μάι 2018 02:28 »
Ας βάλουμε και ένα βιντεάκι του υποτιθέμενου στόχου μας  B-)

Φαντάζει ακόμα ένα Ουκρανικό κριάρι  :P

YΓ: Επικό ζειμπέκικο συμπαίκτη του στο 2:30

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #335 στις: Κυρ 27 Μάι 2018 12:24 »
Διαψεύδει για Σέργκιτσουκ και πάει για άλλα ο ΠΑΣ

Οι Ηπειρώτες λένε ότι άλλος είναι ο παίκτης που θέλουν για αντι-Κόντε
Το όνομα του Μικαΐλο Σέργκιτσουκ γράφτηκε για τον ΠΑΣ Γιάννινα, παρόλα αυτά το σενάριο φαίνεται ότι δεν ισχύει.

Αυτό, τουλάχιστον, αναφέρουν οι Ηπειρώτες που ξεκαθάρισαν ότι ο συγκεκριμένος παίκτης δεν τους απασχολεί.

Όπως λένε, άλλος είναι αυτός που εξετάζουν για να αντικαταστήσει τον Πέδρο Κόντε στην επίθεση.

Βέβαια, θα πρέπει πρώτα να κλείσει η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, καθώς ακόμα η υπόθεση δεν έχει ξεκαθαρίσει.

http://www.a-sports.gr/articles-187271/diapseudei-gia-sergitsouk-kai-paei-gia-alla-o-pas.htm#.Wwp48nqFPIU

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #336 στις: Κυρ 27 Μάι 2018 21:30 »
Eχει μεγαλο επιθετο αυτος,δεν κανει

Που να μπαινει στα εξοδα ο ΧΒ για να τυπωσει τοσα γραμματα  στην φανελα
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #337 στις: Κυρ 27 Μάι 2018 22:22 »
Απο τις περιπτωσεις ποδοσφαιριστων που η διαψευση ηταν αχρειαστη. Δε θα μπορουσε να μας ενδιαφερει καποιος τετοιος.

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #338 στις: Κυρ 27 Μάι 2018 23:51 »
Καιπερς έριξε πούλο στα χανουμια για έλλειψη σεβασμού. Για να δούμε...

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #339 στις: Κυρ 27 Μάι 2018 23:55 »
Καιπερς έριξε πούλο στα χανουμια για έλλειψη σεβασμού. Για να δούμε...
.......σε ποια ομαδα εκτος του ΠΑΣ θα καταληξει.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #340 στις: Δευ 28 Μάι 2018 00:01 »
Αν ισχύουν τα γραφόμενα στις εφημερίδες δεν νομίζω οτι υπάρχει καλυτερος από το θκο μας και τον Πετράκη στις διαπραματεύσεις και στις εγγυήσεις για παιχνίδια. Ασε που ο μικρός μυρίζει πολύ χρήμα μεταπωλητικό. Δεν θυμάμαι κάποιος να έβρισε ποτέ το ΧΒ για κακή συμπεριφορά και περιφρόνηση.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #341 στις: Δευ 28 Μάι 2018 00:04 »
Και πιστευεις οτι θα δωσει ο Χριστοβασιλης 500000€;

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #342 στις: Δευ 28 Μάι 2018 00:07 »
Γιατί εσύ πιστεύεις οτι ο χανουμοπρόεδρος έδωσε τόσα; μπουαχαχαχαχα!!! αυτός είναι χειρότερος καβούριας και από το δικό μας.

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #343 στις: Δευ 28 Μάι 2018 09:00 »
30 χιλιαρικα του εδινε ο Τίγρης.
Γαλαντόμος κι αυτος (Αυτος παιζει να ειναι πιο φραγκοφονιας από όλους)

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #344 στις: Δευ 28 Μάι 2018 09:22 »
ούτε εγώ πιστεύω ότι έχουμε κάποιον έμμισθο συνεργάτη στο τμήμα scouting .  Το μεγάλο ποσοστό επιτυχημένων αν και πολύ φθηνών επιλογών όμως μάλλον μας διαψεύδει .

- Ένα ενδεχόμενο είναι  απλά να συνεργαζόμαστε με τους κατάλληλους μανατζαραίους ?  οι οποίοι να μας προωθούν και καλή "πραμάτεια" από την οποία "επιλέγει" η προπονητική ομάδα.
- Άλλο ενδεχόμενο είναι ότι είναι τόσο χαμηλό το επίπεδο πλέον του ελληνικού πρωταθλήματος που κάνει εφικτό σε μία καλά προπονημένη, στρωτή - δουλεμένη ομάδα (έστω και με 1-2 αγωνιστικά συστήματα),  χωρίς σημαντικά προβλήματα εντός αποδυτηρίων, να ενσωματώνει οποιονδήποτε μέτριο παίκτη στο σύστημά της και να στέκεται άνετα ως μικρομεσαία στην Α΄εθνική.  Σε μία τέτοια ομάδα - απομακρυσμένη από (συμ)πρωτεύουσα συνήθως δεν ευδοκιμούν εύκολα τα εγχώρια παλτά οπότε μας αποφεύγουν και αυτά από μόνα τους...

Ακόμα και αυτά αν ισχύουν τα πιστώνεται ως επιτυχία η προπονητική ομάδα και η διοίκηση. Απλά καταδεικνύεται πόσο ακόμα καλύτερη θα ήταν η εξέλιξη αν υπήρχε σοβαρό scouting (και όχι μόνο)... Αυτό προϋποθέτει όμως να υπάρχουν μεγαλύτερες βλέψεις και αντίστοιχο όραμα.
Αυτές οι βλέψεις όμως θα έθεταν σε κίνδυνο συμφέροντα μεγαλύτερων ψαριών και όταν ξέρεις ότι φυτοζωείς (βλέπει οικονομικές αναλύσεις pasgiannena1967 ) αποφεύγεις σε κάθε τίμημα το να διεκδικήσεις πχ την ευρωπαϊκή θέση ή το κύπελλο από το "μ"ΠΟΚ

Οπότε το εμμέσως καλό scouting και η στρωμένη ομάδα στην περίπτωση μπορούν να εξασφαλίζουν τη θέση στην 12δα, κάποια έσοδα της διοίκησης αλλά δυστυχώς και τη σταδιακή μείωση του όγκου ενεργών φιλάθλων του ΠΑΣ. Εκτιμώ ότι αυτά επαρκούν σε κάποιους και είναι πολύ λίγα για κάποιους άλλους . Το ζήτημα που τροφοδοτεί τις περισσότερες διαφωνίες (και στο pas.gr) είναι ότι η διοίκηση της ομάδας ανήκει στους πρώτους ...
Το μέλλον ενδέχεται να δικαιώσει είτε τη ρεαλιστική είτε την ιδεαλιστική προσέγγιση χωρίς να αποκλείεται να συνεχιστεί ως αέναο αναπάντητο ερώτημα των φιλάθλων της ομάδας.   

Το μήνυμα το έγραψα εδώ καθώς συνδέεται άμεσα νομίζω και με οποιαδήποτε μεταγραφική περίοδο   
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 28 Μάι 2018 09:43 από dk »

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #345 στις: Δευ 28 Μάι 2018 11:05 »
Θα ήθελα έτσι κι αλλιώς τον Κάιπερς στην ομάδα...μιας και συνδυάζει όλα όσα δουλεύει ο κόουτς τόσα χρόνια και όσα θέλει η διοίκηση...νεαρός παίχτης,γρήγορος,γκολτζής και με μεγάλη πιθανότητα καλής μεταγραφής...

Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα είναι ένας ακόμα λόγος να τον θέλω...να μπεις στο μάτι της αεκ...

Να του δώσεις ένα ωραίο συμβόλαιο για 2-3 χρόνια στο ύψος των 100-120 χιλιάδων,βαριά 150...να του βάλεις και μια ωραιότατη ρήτρα 2.000.000 και είσαι άρχοντας.

Δυστυχώς όμως ο ήπιος δεν λειτουργεί έτσι...πόσο μάλλον να δώσει και λεφτά σε Εργοτέλη κτλπ.

Τουλάχιστον ας δώσει τα λεφτά που είναι για έναν αντι-Κόντε και ένα καλό 8αρι-10αρι...
Εγώ που είμαι ρομαντικός που και που,θα περιμένω και την επιστροφή του Ντεβι για την θέση που θέλουμε

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #346 στις: Δευ 28 Μάι 2018 12:11 »
Θα ήθελα έτσι κι αλλιώς τον Κάιπερς στην ομάδα...μιας και συνδυάζει όλα όσα δουλεύει ο κόουτς τόσα χρόνια και όσα θέλει η διοίκηση...νεαρός παίχτης,γρήγορος,γκολτζής και με μεγάλη πιθανότητα καλής μεταγραφής...

Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα είναι ένας ακόμα λόγος να τον θέλω...να μπεις στο μάτι της αεκ...

Να του δώσεις ένα ωραίο συμβόλαιο για 2-3 χρόνια στο ύψος των 100-120 χιλιάδων,βαριά 150...να του βάλεις και μια ωραιότατη ρήτρα 2.000.000 και είσαι άρχοντας.

Δυστυχώς όμως ο ήπιος δεν λειτουργεί έτσι...πόσο μάλλον να δώσει και λεφτά σε Εργοτέλη κτλπ.

Τουλάχιστον ας δώσει τα λεφτά που είναι για έναν αντι-Κόντε και ένα καλό 8αρι-10αρι...
Εγώ που είμαι ρομαντικός που και που,θα περιμένω και την επιστροφή του Ντεβι για την θέση που θέλουμε
Για επιστροφη Ντεβιντσετι ειμαι αρνητικος. Θελουμε ετοιμοπολεμους και γεματους κινητρο παικτες.
Ο Καιπερς ειναι καλος αλλα η μοναδικη ρεαλιστικη πιθανοτητα να τον δουμε ειναι ως δανεικο. Για παραδειγμα: Να τον αγοραζε ο ΠΑΟΚ με τετραετες συμβολαιο και να μας τον εδινε για 1+1 χρονια δανεικο στα πλαισια μιας μεταγραφης Κοντε (που ομως ετσι θα γινοταν με αρκετα μικροτερο ποσο απο τη ρητρα). Θα υπηρχε μια λογικη σε αυτο αλλα και παλι θα ημουν περισσοτερο αρνητικος παρα θετικος

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #347 στις: Δευ 28 Μάι 2018 12:38 »
To Koστος μιας μεταραφης Καιπερς για μια ομαδα ειναι minimum 600.000 ευρω για εργοτελη και 3ετες συμβολαιο στον παικτη...
Δεν θυμαμαι ποτε να τα εχει δωσει ο ηπιος αυτα τα λεφτα ακομη και τις καλες εποχες....300αρια συμβολαια ειχε δωσει αλλα λεφτα σε ομαδα ποτε.

Οποτε για να πραγματοποιηθει αυτη η μεταγραφη θα πρεπει να εμφανιστει αλλος Χρηστοβασιλης ή καποιος πολυ δυνατος συμπαικτης ....

Οσο αφορα για Ντεβι, και εδω οι πιθανοτητες ειναι λιγες καθαρα λογω κασε που εχει ο Ντεβι.... Δεν πεφτει κατω απο 250000 το χρονο (και δικαιολογημενα οταν στην αραβια επαιρνε 1 μυριο και στον αποελ τα τελευταια χρονια ειχε φτασει στα 400000).
Οποτε αν δε πεσει οικονομικα παει και αυτος.

Προσωπικα πιστευω οτι το ταβανι για την ομαδα σε συμβολαια ειναι τα 100.000 και αυτο για 2-3 το πολυ περιπτωσεις.

Επισης ενας βασικοτατος παραγοντας ειναι η εφορια που ολες οι ΠΑΕ ζητανε να μπει στα συμβολαια και να πληρωνεται απο τον παικτη (για να αποφευχθουν δικαστικες διαμαχες τυπου Ιλιτς στο παρελθον). Και για οσους γνωριζουν οι εφορια στην Ελλαδα ειναι κοντα στα μισα λεφτα....

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #348 στις: Δευ 28 Μάι 2018 13:16 »
Ετσι γινονται ομως οι επενδυσεις.
Πηρε απο το μαυροπανο πανω απο 2 εκατομμυρια.
Ας πουμε οτι τα 2 εκ.ηταν το κερδος και τα υπολοιπα οσα του κοστισε ο μαυροπανος τα προηγουμενα χρόνια.
Βαλε το 1 εκατομμυριο να κλεισεις τρυπες, τσεπωσε τα 500.000 γιατι μπορεις και τα αλλα 500 ριξτα στην αγορα να πάρεις εναν παιχτη  που σε 2 χρονια θα τον πουλήσεις πιο ακριβα απο το μαυροπανο.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #349 στις: Τρι 29 Μάι 2018 09:53 »
Όσο πλησιάζει το καλοκαίρι, τόσο φουντώνουν τα σενάρια για τις μεταγραφές των ομάδων και όσα θα συμβούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ωστόσο δεν είναι μόνο οι σύλλογοι οι οποίοι απασχολούνται με τις μεταγραφικές κινήσεις, με το ποιος θα φύγει, ποιος θα έρθει και ποιος θα παραμείνει. Στην πιάτσα των ατζέντηδων γίνονται πράγματα που μπορεί να κρύβουν αρκετό ενδιαφέρον. Και πλούσιο παρασκήνιο.

Ένα τέτοιο «έσκασε» πριν από λίγες μέρες και συζητήθηκε πολύ στον χώρο του ποδοσφαίρου. Γιατί το συγκεκριμένο «διαζύγιο» ίσως να φέρει απρόσμενες εξελίξεις. Ποιους αφορά; Τον Λάζαρο Λάμπρου και τον Λάμπρο Χούτο, οι οποίοι μετά από αρκετά χρόνια συνεργασίας δεν είναι πλέον μαζί.

Ποιος ήταν ο λόγος του «διαζυγίου»; Η μεταγραφική υπόθεση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που είχε εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Λάμπρου με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ. Ο Χούτος είχε πάει στα Γιάννενα και συζήτησε με τον Χριστοβασίλη, ο παίκτης… ψήθηκε να πάει και να παίξει ποδόσφαιρο εκεί, αλλά τελικά η δουλειά χάλασε. Και ο Λάμπρου θεώρησε πως οι λάθος χειρισμοί του Χούτου έφεραν το ναυάγιο στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Αυτό στάθηκε η αφορμή για το φινάλε της συνεργασίας του νεαρού επιθετικού με τον Έλληνα μάνατζερ. Και ο Χούτος αποφάσισε να συνεργαστεί με τον Τάσο Παπαδόπουλο, προκειμένου ο τελευταίος να του βρει ομάδα. Θα συζητήσει με τον ΠΑΟΚ και θα ψάξουν την καλύτερη δυνατή λύση. Διότι στον ΠΑΟΚ ο Λάμπρου δεν πρόκειται να βρει χρόνο συμμετοχής.

Ο παίκτης θέλει να πάει κάπου που να παίζει και ίσως αναθερμανθεί το ενδιαφέρον του ΠΑΣ Γιάννινα. Ιδιαίτερα αν ο Κόντε φύγει από τους Ηπειρώτες, που είναι και το πιο πιθανό, αφού ήδη έχει ξεκινήσει ο σχετικός… πλειστηριασμός γύρω από τον Ισπανό επιθετικό. Ο Χριστοβασίλης περιμένει τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν είναι καθόλου βέβαιο πλέον πως ο δικέφαλος θα κινηθεί τελικά για τον Κόντε. Υπομονή για όλα. Άλλωστε ακόμα δεν έχει μπει ο Ιούνιος και το καλοκαίρι είναι μεγάλο.
http://www.pagenews.gr/2018/05/29/eidhseis/diazygio-ekpliksi-sto-elliniko-podosfairo-pou-paei-proin-paiktis-tou-panathinaikou/