Το πώς συμπέρανα ότι αναφέρθηκες σε μένα, διάβασέ το παραπανω. Επίσης δεν είμαι από αυτούς που συνηθίζουν να μεταφέρουν στο forum ότι ακούνε στην πλατεία. Το ακριβώς αντίθετο. Δεν έχω αναφέρει όνομα ή πληροφορία καμία άλλη φορά. Κι ακούω 100άδες κάθε μέρα, ειδικά στο γήπεδο.
Απειλές; Επειδή έγραψα ότι θα ασχοληθώ μαζί σου στο forum; Μήπως έστειλα και κανέναν να σου χτυπήσει την πόρτα; Δεν είμαστε καλά.
Το πόσο ΠΑΣ είναι ο καθένας μας δε θα το κρίνω εγώ. Το μόνο που έγραψα είναι αυτό που βλέπω να κάνεις μέσα στο forum. Πρώτος στις στραβές, εξαφανισμένος στα υπόλοιπα. Και να πω την αλήθεια, με κάποιον που Αύγουστο μήνα μετά το ματς της πρεμιέρας έχει την πρεμούρα να γράψει ότι ο "επερχόμενος" (!!!) υποβιβασμός θα είναι ευεργετικός για την ομάδα, δε θα καθόμουν μαζί του στην ίδια κερκίδα. Αυτή ειναι η τοξικότητα του forum, κι όχι όποιος λέει οτι η ομάδα προχθές δε βλεπότανε (που δεν βλεπότανε). Αλλά ακόμα κάνουν πώς δε καταλαβαίνουν τι εννοώ όσοι μιλάνε για προσβολές κι ανεβάζουν μπανεράκια.
Πάντως το ότι δεν θα ξανασχοληθείς μαζί μου με καλύπτει απόλυτα.
Περί forum γενικώς: Γραμμή ή σενάριο δεν έχει το forum, έχει όμως μια συνειδητή ανεκτικότητα σε γραφόμενα που το ίδιο επιμένει να τα χαρακτηρίζει "απόψεις" ενώ δεν είναι τέτοιες. Τα άτομα που συνήθως τις εκφράζουν, έχουν το δικό τους σταθερό σενάριο.
Το έχω πει πολλές φορές ότι όσο μου επιτρέπεται να γράφω, ΔΕΝ θα τις αντιμετωπίζω ως απόψεις και δεν θα τις σέβομαι. Αν το forum δεν έχει πρόβλημα να αυτοχαρακτηρίζεται με αυτόν τον τρόπο, έχω εγώ να τις συνυπογράφω μέσω της απάθειας. Αν δεν αρέσει, να μου ανακοινωθεί ευθέως να ξεμπαστακωθώ ήσυχα κι ωραία στο δευτερόλεπτο. Αλλιώς θα έχουμε την ίδια άβολη συζήτηση κάθε φορά.