Αποστολέας Θέμα: Θερινη μεταγραφικη περιοδος 2018  (Αναγνώστηκε 166560 φορές)

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Θερινη μεταγραφικη περιοδος 2018
« Απάντηση #400 στις: Δευ 11 Ιούν 2018 19:51 »
Ἀγόραζε φθηνὰ ποὺλα ἀκριβὰ!

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #401 στις: Δευ 11 Ιούν 2018 20:17 »
Για πες μας ρε μαστορα ποσο κοστολογεις την καθε μεταγραφη που συνολικα φτανουν τα 200000 ?

Την εφορια την εχεις βαλει μεσα στα 200 ή χώρια αυτη?
Από να την λες στον καθένα γιατί απλά δεν μας λες τι ξέρεις για να μάθουμε και εμείς όλοι.Εδώ δεν κάνουμε διαγωνισμό για το ποιος ξέρει καλύτερα τα της ομάδας αλλά να μάθουμε για τα της ομάδας.

Χαλάρωνουμε λίγο πρώτα γιατι μάλλον με παρεξήγησες.....
Δεν την λεώ σε κανέναν...
Εξάλλου δε το συνηθίζω κιολας (πέρα του ayiouto που η σχέση μας κραταει χρονια και εχω πιει και 5-6 τσιπουρα μαζι του  :P ).
Ερωτήση κάνω ρε ΠΑΣΑ μου μηπως ξέρει κάτι παραπάνω το παιδί.
Τον ειδα πολύ σιγουρο.
Φανταστηκα λοιπον οτι κάτι παραπάνω θα ξέρει.
Επίσης μια ερώτηση γιατι δε το ξέρω κάλα το θέμα.
Την εφορία τελικά την πληρωνει ο παίκτης ή η ομάδα (είχαμε στο παρελθόν ένα αντιστοιχο θέμα με τον Ιλιτς που το κέρδισαμε δικαστικά στο τέλος)?
Η εφορία είναι 45%, λιγότερο, περισσότερο?
Γιατι 200χιλιαρικα και με την εφορία μέσα μάλλον δε βγαίνουν τα κουκιά....

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #402 στις: Δευ 11 Ιούν 2018 20:33 »
Για πες μας ρε μαστορα ποσο κοστολογεις την καθε μεταγραφη που συνολικα φτανουν τα 200000 ?

Την εφορια την εχεις βαλει μεσα στα 200 ή χώρια αυτη?
Από να την λες στον καθένα γιατί απλά δεν μας λες τι ξέρεις για να μάθουμε και εμείς όλοι.Εδώ δεν κάνουμε διαγωνισμό για το ποιος ξέρει καλύτερα τα της ομάδας αλλά να μάθουμε για τα της ομάδας.

Χαλάρωνουμε λίγο πρώτα γιατι μάλλον με παρεξήγησες.....
Δεν την λεώ σε κανέναν...
Εξάλλου δε το συνηθίζω κιολας (πέρα του ayiouto που η σχέση μας κραταει χρονια και εχω πιει και 5-6 τσιπουρα μαζι του  :P ).
Ερωτήση κάνω ρε ΠΑΣΑ μου μηπως ξέρει κάτι παραπάνω το παιδί.
Τον ειδα πολύ σιγουρο.
Φανταστηκα λοιπον οτι κάτι παραπάνω θα ξέρει.
Επίσης μια ερώτηση γιατι δε το ξέρω κάλα το θέμα.
Την εφορία τελικά την πληρωνει ο παίκτης ή η ομάδα (είχαμε στο παρελθόν ένα αντιστοιχο θέμα με τον Ιλιτς που το κέρδισαμε δικαστικά στο τέλος)?
Η εφορία είναι 45%, λιγότερο, περισσότερο?
Γιατι 200χιλιαρικα και με την εφορία μέσα μάλλον δε βγαίνουν τα κουκιά....
Επειδή όμως εδώ μέσα είναι γραπτός λόγος,απρόσωπος και πολλές φορές μεταξύ αγνώστων που μπορεί να παρεξηγηθούν,καλό θα ήταν να προσέχουμε λίγο το ύφος το κειμένου.Εδώ έχουμε δει να πλακώνονται και φίλοι μεταξύ τους.Οπότε λίγο να προσέχουμε.Μπορείς να εκφράσεις πολύ πιο ήπια (για να είμαι και ον τόπικ) αυτό που έγραψες.Θέλεις να σου γράψω εγώ το πως;Δεν νομίζω πως χρειάζεται.
Τώρα αν ξέρεις κάτι παραπάνω από τους υπόλοιπους σχετικά με τις μεταγραφές είμαστε όλο αυτιά (μάτια βασικά) για να μάθουμε και εμείς.Άλλωστε αυτό μας νοιάζει όλους.Τι γίνεται με τον ΠΑΣ.Η γνώση διώχνει τις εντάσεις.

Αποσυνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #403 στις: Δευ 11 Ιούν 2018 23:02 »
Eδώ να σημειωθεί ότι και το Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο να φέρει ο ΠΑΣ, πάλι θα βρεθούν χρήστες του pas.gr να γράψουν ένα κακό λόγο.

"Τα γερόντια πήγαν και πήραν ωρέ".
"Κάποια π@@@@ά παίζει".
"Πάλι παντελόνιασε ο πρόεδρος".

Οι κακοί του σύμπαντος είναι ο ΠΑΣ, οι καλοί όλοι οι άλλοι ( Ολυμπιακοί, Αστέρες, Λεβαδειακοί κλπ.)
ΠΑΣ = Θάνος, Λοιπή Σκουπρολίγδ = Avengers.

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #404 στις: Τρι 12 Ιούν 2018 11:15 »

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #406 στις: Τρι 12 Ιούν 2018 12:12 »

Ξανθός, όμορφο μουτράκι και ελπίζω με "όμορφο" δεξί ποδαράκι.
Μαζί με τους επιθετικούς μας που θα ζαλιστούν από τις ασσίστ του,
προβλέπω να ζαλίζονται και οι PASολούδες μας...  :P
Μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος να μακρύνεις και το μαλλί!
Έλα ρε Federico!!

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #407 στις: Τρι 12 Ιούν 2018 12:55 »
λαμβάνοντας υπόψη ότι η ομάδα (αν έρθουν όλοι αυτοί που λένε) θα έχει :

έναν Αλβανό
έναν Βραζιλιάνο
έναν Σκοπιανό
έναν Σέρβο
έναν Ισπανό
έναν Ουρουγουανό
έναν Αυστρο-φιλιππινέζο
έναν Ελληνο-νεοζηλανδό
και μερικούς Έλληνες

μπορεί κάποιος να υποθέσει ότι ο Πετράκης ετοιμάζει το βιογραφικό του για τον ΟΗΕ

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #408 στις: Τρι 12 Ιούν 2018 13:36 »
Federico Gallego. Πληροφορία ἤ εὐσεβὴς πόθος;

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #409 στις: Τρι 12 Ιούν 2018 14:34 »

Τώρα αν ξέρεις κάτι παραπάνω από τους υπόλοιπους σχετικά με τις μεταγραφές είμαστε όλο αυτιά (μάτια βασικά) για να μάθουμε και εμείς.Άλλωστε αυτό μας νοιάζει όλους.Τι γίνεται με τον ΠΑΣ.Η γνώση διώχνει τις εντάσεις.

Δώστε γνωση παιδια....
Δωστε και σε μας που δε ξέρουμε και καιγομαστε να μαθουμε .....

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #410 στις: Τρι 12 Ιούν 2018 14:41 »
Δώστε γνωση παιδια....

Εσύ δεν ξέρω αν καίγεσαι αλλά βλέπω αρκετούς που καίγονται ακόμα για τα περί του ΠΑΣ.Όχι για πολύ ακόμα όμως αν δεν κοπούν κάποια πράγματα.Ναι τότε θα μείνει 3 και ο κούκος μέχρι να φύγουν και αυτοί και να διαλυθεί εντελώς ο ΠΑΣ.Αν διώξεις τον κόσμο,τέλειωσε ο ΠΑΣ.Επειδή εσύ είπες για πάρε δώσε με παίχτες κτλ,ευκαιρία να μοιράστεις τις γνώσεις σου με τους υπολοίπους παρά να ειρωνεύεσαι περί καψίματος...

Αποσυνδεδεμένος ahpas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #411 στις: Τρι 12 Ιούν 2018 15:22 »
Δεν εχω πληροφορια απο μεσα απο την παε εγω υπολογιζω περιπου απο δικη μου εκτιμιση οτι τοσα χρηματα περιπου κοστιζουν οι μεχρι τωρα μετεγραφες αντα βαλε αλλα 90000 εφορια συνολο 290.000.Εσεις που εχεται αντιριση τι λετε πειτε μια δικια σας εκτιμηση δεν χρειαζεται να ειρωνευσσται και να κανετε επιθεση διαλογο κανουμε εδω ολοι αγαπαμε την ομαδα και θελουμε το καλο της ο καθε ενας το βλεπει αυτο το καλο με τα δικα του πιστευω και αποψεις πχ εγω πιστευω οτι με χβ προεδρο και ζαννη προπονητη δεν θα προκοψουμε το ταβανι θα ειναι η μεση της βαθμολογιας και βασικος στοχος η παραμονη αυτο πιστευω.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #412 στις: Τρι 12 Ιούν 2018 16:42 »
Δώστε γνωση παιδια....

Εσύ δεν ξέρω αν καίγεσαι αλλά βλέπω αρκετούς που καίγονται ακόμα για τα περί του ΠΑΣ.Όχι για πολύ ακόμα όμως αν δεν κοπούν κάποια πράγματα.Ναι τότε θα μείνει 3 και ο κούκος μέχρι να φύγουν και αυτοί και να διαλυθεί εντελώς ο ΠΑΣ.Αν διώξεις τον κόσμο,τέλειωσε ο ΠΑΣ.Επειδή εσύ είπες για πάρε δώσε με παίχτες κτλ,ευκαιρία να μοιράστεις τις γνώσεις σου με τους υπολοίπους παρά να ειρωνεύεσαι περί καψίματος...

Eπιμένεις να μάθεις πράγματα απο ανθρώπο που προφάνως δε γνωρίζει.
Εγω ειπα για παρε δωσε με παικτες οπως έχουν ολες οι ομαδες αυτη την περίοδο.
Επιμένεις οτι ειρωνευομαι και συνεχιζεις να κανεις τον δικηγορο αλλου, που απο οτι εχω καταλαβει το παλικαρι δε εχει τετοια αναγκη, οταν σου εχω εξηγησει οτι δε ειρωνευομαι.
Ο γραπτος λογος του καθενος ειναι οπως πολυ σωστα ειπες παρεξηγησιμος μεχρι αποδειξεως του εναντιου.
Το οτι εσυ πιστευεις οτι ειρωνευομαι ειναι ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ δικαιωμα σου, οπως και ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ δικαιωμα μου ειναι να σου λεω οτι δε ειρωνευομαι.
Αν  πιστευεις οτι δεν μπορεις να διαβαζεις τα λεγομενα μου γιατι ειμαι είρωνας (εἴρων κατα τον drako  :P ) ή σε προσβαλω, υπαρχει συγκεκριμενη διαδικασια που μπορεις να ακολουθησεις και να μην με διαβαζεις σε αυτον εδω τον καφενε. Όπως και οποιος άλλος το επιθυμεί ή πιστεύει κάτι αντιστοιχο.
Να μπω σε διαδικασια να αλλαξω το τροπο γραψιματος που εχω τοσα χρονια εδω μεσα, επειδη εσυ τουτη την περιοδο θεωρεις οτι ειρωνευομαι, με συγχωρεις αλλα δε θα το κανω.
Το μονο σιγουρο ειναι οτι δε θα ηθελα να επανελθω με ενα off topic ποστ, επειδη εσυ θεωρεις οτι εχω βαλει σκοπο να ειρωνευομαι οποιον εχει αποψη διαφορετικη απο μενα.
Επανήλθα γιατι το συνεχίζεις...

Αποσυνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #413 στις: Τρι 12 Ιούν 2018 17:01 »
Θα αναγκαστώ να παρέμβω.

Αν εγώ ισχυριστώ ότι ο παπάς είναι γκαστρωμένος, θα πρέπει να κληθείτε εσείς να αποδείξετε ότι δεν είναι ή εγώ ότι είναι ;
Ποιος φέρει το βάρος της απόδειξης ;
Αυτός που ισχυρίζεται κάτι ή αυτός που καλεί τον άλλο να αποδείξει τον ισχυρισμό ;

fon7, προς εσένα το ερώτημα.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #414 στις: Τρι 12 Ιούν 2018 17:03 »
Επιμένεις οτι ειρωνευομαι και συνεχιζεις να κανεις τον δικηγορο αλλου, που απο οτι εχω καταλαβει το παλικαρι δε εχει τετοια αναγκη, οταν σου εχω εξηγησει οτι δε ειρωνευομαι.
Ο γραπτος λογος του καθενος ειναι οπως πολυ σωστα ειπες παρεξηγησιμος μεχρι αποδειξεως του εναντιου.
Το οτι εσυ πιστευεις οτι ειρωνευομαι ειναι ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ δικαιωμα σου, οπως και ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ δικαιωμα μου ειναι να σου λεω οτι δε ειρωνευομαι.
Αν  πιστευεις οτι δεν μπορεις να διαβαζεις τα λεγομενα μου γιατι ειμαι είρωνας (εἴρων κατα τον drako  :P ) ή σε προσβαλω, υπαρχει συγκεκριμενη διαδικασια που μπορεις να ακολουθησεις και να μην με διαβαζεις σε αυτον εδω τον καφενε. Όπως και οποιος άλλος το επιθυμεί ή πιστεύει κάτι αντιστοιχο.
Να μπω σε διαδικασια να αλλαξω το τροπο γραψιματος που εχω τοσα χρονια εδω μεσα, επειδη εσυ τουτη την περιοδο θεωρεις οτι ειρωνευομαι, με συγχωρεις αλλα δε θα το κανω.
Το μονο σιγουρο ειναι οτι δε θα ηθελα να επανελθω με ενα off topic ποστ, επειδη εσυ θεωρεις οτι εχω βαλει σκοπο να ειρωνευομαι οποιον εχει αποψη διαφορετικη απο μενα.

Αφού λοιπόν δεν ξέρεις όπως λες τότε γιατί την λες στον ahpas για την γνώμη του;Την λες με άσχημο τρόπο;Όσο γνωρίζει αυτός,άλλο τόσο γνωρίζεις και εσύ.
Δεν είπες αυτό για τους παίχτες.Είπες συγκεκριμένα
Παράθεση
Για μενα προσωπικα τρανη αποδειξη ειναι να μαθαινω απο παικτες και επαγγελματιες που συνεργαστηκαν με τον ηπιο
http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=6443.msg187343#msg187343
Οπότε από το να την λες στον καθένα που εκφράζει μια άποψη,μπορείς να μας πεις τις δικές σου γνώσεις.Εσύ που έχεις πάρε δώσε με παίχτες.
Δεν κάνω τον δικηγόρο.Δεν χρειάζεται.Προσωπικά για μένα είναι αδιάφορο σαν θέμα.Επειδή όμως σαν μοντ με αφορά,τότε παρεμβαίνω.Δικαιώμα σου είναι να εκφράσεις την άποψη σου για κάποιο θέμα.Όχι να την λες στο κάθε μέλος που διαφωνείς.Εκεί σταματάνε τα δικαιώματα σου.Αρχίζουν τα δικαιώματα του άλλου.Το ίδιο ισχύει για όλους.
Θα μπορούσα να σε βάλω στο ignore.Δεν το έχω κάνει ποτέ.Σαν μοντ δεν θα ήταν σωστό να το κάνω.
Ο τρόπος γραφής σου όμως αν προσβάλει άλλους με αφορά.Γιατί θέλω να μπορούν όλοι να εκφραστούν.Άσχετα αν μας αρέσει η γνώμη του άλλου,αν μας νευριάζει,αν αν αν.Δεν θεωρώ μόνο εγώ τα περί ειρωνίας.Τα ανέφερε και ο ahpas.
Ούτε εγώ θα ήθελα να επανέλθω.Οπότε μπορείς να μείνεις στις γνώμες σου που ευχαρίστως να τις διαβάσουμε.Στις πληροφορίες σου με τα πάρε δώσε που έχεις με παίχτες και άλλους.Όχι όμως να την λες σε άλλα μέλη.Αυτό δεν γίνεται ανεκτό.
Τα έγραψα και πριν λίγες μέρες.Να μην τα ξαναλέμε.
http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=40.msg187349#msg187349

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #415 στις: Τρι 12 Ιούν 2018 17:08 »
Θα αναγκαστώ να παρέμβω.

Αν εγώ ισχυριστώ ότι ο παπάς είναι γκαστρωμένος, θα πρέπει να κληθείτε εσείς να αποδείξετε ότι δεν είναι ή εγώ ότι είναι ;
Ποιος φέρει το βάρος της απόδειξης ;
Αυτός που ισχυρίζεται κάτι ή αυτός που καλεί τον άλλο να αποδείξει τον ισχυρισμό ;

fon7, προς εσένα το ερώτημα.
Δεν έχω πρόβλημα με την αντιπαράθεση.Με ωραίο τρόπο όμως.Χωρίς να προσβάλει.Όχι να φτάσουμε σε σημείο να κοιτάει ο ένας τον άλλον με μισό μάτι.Όχι προεδρικοί,όχι αντιπροεδρικοί.
Γράφω κάτι.Μπορείς να μου πεις γιατί το λες.Με ωραίο τρόπο.Μπορείς να μου πεις όχι δεν είναι έτσι γιατί 1-2-3 κτλ.Με ωραίο τρόπο.
Μπορεί να είμαστε γνωστοί και να μην το ξέρουμε.Μπορεί να είμαστε άγνωστοι.Να μπορούμε να επικοινωνούμε.Όπως θα μίλαγες και σε έναν άγνωστο,έτσι πρέπει να μιλήσεις και εδώ.Απλά πράγματα είναι.Πολύ απλά.Δεν έχουμε να χωρίσουμε χωράφια.Την αγάπη για την ίδια ομάδα μοιραζόμαστε.

Αυτά δεν λέω να τα κάνεις με μένα.Λέω να το κάνεις με το κάθε μέλος που συμμετέχει.
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 12 Ιούν 2018 17:14 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #416 στις: Τρι 12 Ιούν 2018 17:11 »
Αν  πιστευεις οτι δεν μπορεις να διαβαζεις τα λεγομενα μου γιατι ειμαι είρωνας (εἴρων
 κατα τον drako  :P ) ή σε προσβαλω, υπαρχει συγκεκριμενη διαδικασια που μπορεις να ακολουθησεις και να μην με διαβαζεις σε αυτον εδω τον καφενε. Όπως και οποιος άλλος το επιθυμεί ή πιστεύει κάτι αντιστοιχο.

Αφού λοιπόν δεν ξέρεις όπως λες τότε γιατί την λες στον ahpas για την γνώμη του;Την λες με άσχημο τρόπο;Όσο γνωρίζει αυτός,άλλο τόσο γνωρίζεις και εσύ.
Δεν είπες αυτό για τους παίχτες.Είπες συγκεκριμένα
Παράθεση
Για μενα προσωπικα τρανη αποδειξη ειναι να μαθαινω απο παικτες και επαγγελματιες που συνεργαστηκαν με τον ηπιο
http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=6443.msg187343#msg187343
Οπότε από το να την λες στον καθένα που εκφράζει μια άποψη,μπορείς να μας πεις τις δικές σου γνώσεις.Εσύ που έχεις πάρε δώσε με παίχτες.
Δεν κάνω τον δικηγόρο.Δεν χρειάζεται.Προσωπικά για μένα είναι αδιάφορο σαν θέμα.Επειδή όμως σαν μοντ με αφορά,τότε παρεμβαίνω.Δικαιώμα σου είναι να εκφράσεις την άποψη σου για κάποιο θέμα.Όχι να την λες στο κάθε μέλος που διαφωνείς.Εκεί σταματάνε τα δικαιώματα σου.Αρχίζουν τα δικαιώματα του άλλου.Το ίδιο ισχύει για όλους.
Θα μπορούσα να σε βάλω στο ignore.Δεν το έχω κάνει ποτέ.Σαν μοντ δεν θα ήταν σωστό να το κάνω.
Ο τρόπος γραφής σου όμως αν προσβάλει άλλους με αφορά.Γιατί θέλω να μπορούν όλοι να εκφραστούν.Άσχετα αν μας αρέσει η γνώμη του άλλου,αν μας νευριάζει,αν αν αν.Δεν θεωρώ μόνο εγώ τα περί ειρωνίας.Τα ανέφερε και ο ahpas.
Ούτε εγώ θα ήθελα να επανέλθω.Οπότε μπορείς να μείνεις στις γνώμες σου που ευχαρίστως να τις διαβάσουμε.Στις πληροφορίες σου με τα πάρε δώσε που έχεις με παίχτες και άλλους.Όχι όμως να την λες σε άλλα μέλη.Αυτό δεν γίνεται ανεκτό.
Τα έγραψα και πριν λίγες μέρες.Να μην τα ξαναλέμε.
http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=40.msg187349#msg187349
Ασφαλώς όχι φιλικά, πάντως καλοπροαίρετα και με καλή διάθεση - τουλάχιστον. Μήπως να επαναξιολογήσεις τα κριτήρια και τις εκτιμήσεις σου; Μπορεί κάπου να έχεις κάνει λάθος, να είχες εσφαλμένη ή ατυχή προσέγγιση ... Σκέψου το και μην βιάζεσαι...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #417 στις: Τρι 12 Ιούν 2018 17:18 »
Ασφαλώς όχι φιλικά, πάντως καλοπροαίρετα και με καλή διάθεση - τουλάχιστον. Μήπως να επαναξιολογήσεις τα κριτήρια και τις εκτιμήσεις σου; Μπορεί κάπου να έχεις κάνει λάθος, να είχες εσφαλμένη ή ατυχή προσέγγιση ... Σκέψου το και μην βιάζεσαι...
Σε μόνιμη βάση ακούω γκρίνιες και από τις δυο πλευρές.Όχι ο ένας είπε έτσι,ο άλλος είπε αλλιώς.Είναι απλά πράγματα για όλους να μπορούμε να ανταλλάζουμε απόψεις.Χωρίς να προσβάλουμε,χωρίς να τσακωνόμαστε.Χωρίς κάθε τι αρνητικό.Δεν υπάρχει πρόβλημα με την διαφωνία αλλά πως αυτή εκφράζεται.
Βοηθήστε όλοι.Είναι στο χέρι όλων.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #418 στις: Τρι 12 Ιούν 2018 17:28 »
Eπειδη ειμαστε off topic και βλεπω οτι το συνεχιζεις...
Θελεις να μεταφερεις ολο το κειμενο στo τοπικ "διαφωνιες" και να συνεχισουμε εκει???
Δε θελεις να το σταματησεις και καλα κανεις αφου εχεις το θαρρος της γνωμης σου και θελεις να την υπερασπιστεις με τα δικα σου επιχειρηματα.
Εχω ομως και εγω αδερφε την δικη μου αποψη και γνωμη που διαφερει απο την δικη σου.
Συνεχιζεις να μιλας για ειρωνια οταν στο εκανα ξεκαθαρο οτι δε ειρωνευομαι.
Συνεχιζεις να σηκωνεις το θεμα περι ειρωνειας και "εθελοτυφλεις" σχετικα με το τι γινεται σε αλλα ποστ? Δες στο θεμα που γραφουμε "Θερινη μεταγραφικη περιοδος 2018" προηγουμενα ποστ και πες μου αν βλεπεις πουθενα καποιον/καποιους να ειρωνευονται....? Εγω προσωπικα βλεπω αλλα το θεμα δε εγινε "πεδιο αντιπαραθεσης" οπως εδω γιατι δε το σηκωσαν. Αν ειχε προβλημα ο ahpas με το ειρωνικο μου ποστ να μου το ελεγε, τον προλαβες εσυ ως mod.
Δικαιωμα σου, αλλα δικαιωμα μου να πιστευω και εγω οτι τα κριτηρια σου ειναι διαφορετικα καθε φορα, γιατι ανθρωπος εισαι βρε αδερφε και μπορει σημερα να εισαι καπως και αυριο να εισαι μεσα στη καλη χαρα. Σημερα βλεπεις εμενα να "ειρωνευομαι", αυριο τον crimson, μεθαυριο τον ΛΑΜΙΑ ή τον αyiouto κοκ.

Επειδη το ανεφερες, περι συζητησεων μου με παικτες και ανθρωπους που εκαναν δουλεια με τον ηπιο. Μενω στην Αθηνα και απο προσωπικες γνωριμιες με 2-3 παικτες που συνεργαστηκαν με τον ηπιο εχω την γνωση οτι δε χασαν ποτε λεφτα απο αυτον. Εσυ αν μενεις στα Γιαννενα ,σιγουρα μπορεις να εχεις και εσυ αποψη απο καποιους παικτες που συνεργαστηκαν... Μπορει να σου πουν το αντιθετο, αν ναι, μπορεις να το μοιραστεις μαζι μας. Αν οχι μπορεις να επιβεβαιωσεις τα ως ανω λεγομενα μου.
Πιστευω οτι ειναι μια καλη αρχη να συμφωνησουμε και σε κατι...  ;)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #419 στις: Τρι 12 Ιούν 2018 17:40 »
Εξήγησα κάποια πράγματα.Σε σένα και προς όλους.Ούτε έχω προσωπικά με σένα ούτε με κανέναν.Χωράφια δεν έχω να χωρίσω με κανέναν.Ούτε κάτι άλλο.Δεν έχω πρόβλημα να εκφράσεις την άποψη σου.Έχω πρόβλημα με τον τρόπο που γίνεται.Βλέπω τον τελευταίο καιρό να παραγίνεται το κακό.Έγραψα για σένα,έγραψα και γενικότερα.Δεν είναι ότι μένει κάτι έτσι.Όταν κάτι αρχίζει και παραγίνεται,το κόβουμε.
Απλοί καθημερινοί κανόνες ευγένειας που τους συναντάμε καθημερινά.

Το ότι εγώ μπορεί να είμαι Γιάννενα,δεν σημαίνει ότι έχω απαραίτητα πάρε δώσε με παίχτες,προπονητές,διοίκηση.Δεν ξέρω κανέναν και ούτε θέλω.Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να εκφράσω άποψη.Οι μεταγραφές πχ είναι φθηνές.Πρέπει να πάω να ζητήσω το λογιστήριο της ΠΑΕ για να γράψω;Γράφω μια γνώμη υπολογίζοντας πάνω κάτω.Διαφωνείς εσύ μαζί μου.Καλά κάνεις.Πες μου την δική σου άποψη.Όχι τι λες ρε μάστορα,ρε γαυροβάζελε,έτσι αλλιώς.Μετά θα σκοτωθούμε και θα ησυχάσουμε.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #420 στις: Τρι 12 Ιούν 2018 18:03 »
Δεν εχω πληροφορια απο μεσα απο την παε εγω υπολογιζω περιπου απο δικη μου εκτιμιση οτι τοσα χρηματα περιπου κοστιζουν οι μεχρι τωρα μετεγραφες αντα βαλε αλλα 90000 εφορια συνολο 290.000.Εσεις που εχεται αντιριση τι λετε πειτε μια δικια σας εκτιμηση δεν χρειαζεται να ειρωνευσσται και να κανετε επιθεση διαλογο κανουμε εδω ολοι αγαπαμε την ομαδα και θελουμε το καλο της ο καθε ενας το βλεπει αυτο το καλο με τα δικα του πιστευω και αποψεις πχ εγω πιστευω οτι με χβ προεδρο και ζαννη προπονητη δεν θα προκοψουμε το ταβανι θα ειναι η μεση της βαθμολογιας και βασικος στοχος η παραμονη αυτο πιστευω.

Νομιζω πως με το συμβολαιο του Ορεστη θα ειναι λιγο παραπανω  το συνολικο ετησιο κοστος των παιχτων που ηρθαν.
Ασχετα με το κοστος θεωρω οτι Λεο, ορεστης και παμλιδης θα βοηθησουν. Τουλαχιστον εχουν δειξει οτι διαθετουν  δυνατοτητες και πιστευω θα εχουν μεγαλυτερη προσφορα απο μπετρα, σολτανι, χαλκιαδακη. Για τον Σιοντη εχω πολλες αμφιβολιες κατα ποσο μπορει να χωρεσει σε μια ομαδα που χτυπαει ευρωπη, ενω ο Λουκινας ειναι ενας παιχτης που θα κριθει απο τα γκολ και μακαρι να ειναι ικανος και τυχερος σεψαυτο τον τομεα.

Η ομαδα χρειαζεται κατα τη γνωμη μου βασικο τερματοφυλακα, ενα στοπερ, ενα βασικο αμυντικο χαφ, ενα νεαρο αριστερο μπακ και εναν γκολτζη απο τη στιγμη που ο κοντε ειναι φευγατος.

Για τα αλλα που συζητατε τα εχω πει χιλιες φορες. Δεν προκειται να ασχοληθω ξανα. Και αν μπω στον πειρασμο να ασχοληθω θα προτιμησω να πατησω το κουμπακι της αποσυνδεσης οπως εκανα αυτες τις μερες.

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #421 στις: Τρι 12 Ιούν 2018 20:09 »
ε ρε γκρίνια..άντε να κινήσει το μουντιάλ,να χουμε λίγο πιο χαζές  αφορμές για φαγωμάρα.....  :pashat:
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #422 στις: Τρι 12 Ιούν 2018 21:19 »
Δε θέλω να σκεφτώ τι θα γίνει αν μείνει ο Κόντε,παίξει καλά ο Νικολιάς και βγει κι ο Κούζικ...
Πολύ καλό παιχτρόνι...μακάρι να ισχύει!

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #423 στις: Τρι 12 Ιούν 2018 22:00 »
Πλησιάζει ο μέσος στον ΠΑΣ Γιάννινα
Οι Ηπειρώτες βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με εσωτερικό χαφ από τη Λατινική Αμερική

Από την στιγμή που ανακοινώθηκε και η ανανέωση με τον Νικολιά, το ενδιαφέρον του ΠΑΣ Γιάννινα στρέφεται πλέον στην απόκτηση αριστερού μπακ και εσωτερικού μέσου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Ηπειρώτες βρίσκονται κοντά σε μέσο από τη Λατινική Αμερική και είναι θέμα χρόνου να ανακοινώσουν την απόκτησή του. Μάλιστα έγινε λόγος για ποδοσφαιριστή από την Ουρουγουάη, αν και από τον ΠΑΣ κρατούν μυστικό –ακόμη- το όνομα και τη χώρα προέλευσης του ποδοσφαιριστή, όπως έκανε και με τον Ουκρανό, Ορέστ Κίζικ.

Λογικά αυτή η υπόθεση θα κλείσει πρώτη και στη συνέχεια θα πέσει το ενδιαφέρον στον αριστερό μπακ. Έχουν προταθεί κάποιες περιπτώσεις από το εξωτερικό, όπως του Αυστριακού Στέφαν Πάλα, αλλά εξετάζονται και εγχώριοι στόχοι, από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Παράλληλα, η διοίκηση κοιτάζει και για επιθετικούς, αφού είναι θέμα χρόνου, η αποχώρηση του Πέδρο Κόντε και οι ιθύνοντες θέλουν να έτοιμοι για παν ενδεχόμενο…
http://www.sportime.gr/pas-giannina/74441/plisiazei-o-mesos-ston-pas-giannina/

Συνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #424 στις: Τετ 13 Ιούν 2018 10:07 »
Βγήκε και δημοσίευμα για Ζαραδούκα, ο οποίος είναι 32 χρόνων. Φαντάζομαι δεν έχει καμία λογική το συγκεκριμένο άρθρο αλλά από τότε που μπήκαμε σε μνημόνια ποίος ήταν ο πιο μεγάλος σε ηλικία παίκτης που αποκτήσαμε;