Eπειδη ειμαστε off topic και βλεπω οτι το συνεχιζεις...
Θελεις να μεταφερεις ολο το κειμενο στo τοπικ "διαφωνιες" και να συνεχισουμε εκει???
Δε θελεις να το σταματησεις και καλα κανεις αφου εχεις το θαρρος της γνωμης σου και θελεις να την υπερασπιστεις με τα δικα σου επιχειρηματα.
Εχω ομως και εγω αδερφε την δικη μου αποψη και γνωμη που διαφερει απο την δικη σου.
Συνεχιζεις να μιλας για ειρωνια οταν στο εκανα ξεκαθαρο οτι δε ειρωνευομαι.
Συνεχιζεις να σηκωνεις το θεμα περι ειρωνειας και "εθελοτυφλεις" σχετικα με το τι γινεται σε αλλα ποστ? Δες στο θεμα που γραφουμε "Θερινη μεταγραφικη περιοδος 2018" προηγουμενα ποστ και πες μου αν βλεπεις πουθενα καποιον/καποιους να ειρωνευονται....? Εγω προσωπικα βλεπω αλλα το θεμα δε εγινε "πεδιο αντιπαραθεσης" οπως εδω γιατι δε το σηκωσαν. Αν ειχε προβλημα ο ahpas με το ειρωνικο μου ποστ να μου το ελεγε, τον προλαβες εσυ ως mod.
Δικαιωμα σου, αλλα δικαιωμα μου να πιστευω και εγω οτι τα κριτηρια σου ειναι διαφορετικα καθε φορα, γιατι ανθρωπος εισαι βρε αδερφε και μπορει σημερα να εισαι καπως και αυριο να εισαι μεσα στη καλη χαρα. Σημερα βλεπεις εμενα να "ειρωνευομαι", αυριο τον crimson, μεθαυριο τον ΛΑΜΙΑ ή τον αyiouto κοκ.
Επειδη το ανεφερες, περι συζητησεων μου με παικτες και ανθρωπους που εκαναν δουλεια με τον ηπιο. Μενω στην Αθηνα και απο προσωπικες γνωριμιες με 2-3 παικτες που συνεργαστηκαν με τον ηπιο εχω την γνωση οτι δε χασαν ποτε λεφτα απο αυτον. Εσυ αν μενεις στα Γιαννενα ,σιγουρα μπορεις να εχεις και εσυ αποψη απο καποιους παικτες που συνεργαστηκαν... Μπορει να σου πουν το αντιθετο, αν ναι, μπορεις να το μοιραστεις μαζι μας. Αν οχι μπορεις να επιβεβαιωσεις τα ως ανω λεγομενα μου.
Πιστευω οτι ειναι μια καλη αρχη να συμφωνησουμε και σε κατι...