Χωρις να θελω να προτρεξω για μια μεταγραφη που δεν εχει γινει καν, αλλα επειδη βγηκε καποιο ονομα ενος Ουρουγουανου, εγω προσωπικα δεν ενθουσιαζομαι με την συγκεκριμενη περιπτωση και τα βιντεακια τα προπερσινα δεν μου λενε και πολλα .Απ οτι ειδα στο transfer markt η χρηματιστηριακη του αξια καθε χρονο πεφτει. Το μαξιμουμ ηταν 800.000 και τωρα ειναι στα 350.000 χιλιαρικα. Ξεκαθαρα φθινουσα η πορεια του παιχτη δηλαδη , που δεν τον λες και ελπιδοφορο στα 27 προς 28. Να θυμισω οτι ο Ροντριγκες που ηρθε περσι ειχε θεωρητικη αξια 450.000 ευρω και γελασε ο καθε πικραμενος με τα χαλια του. Ενδεικτικα αναφερω οτι η θεωρητικη αξια του Χαλκιαδακη που αποχωρησε απογοητευοντας ολους μας ειναι στο tranfermarkt 600.000 ευρω αυτη τη στιγμη. Τελος παντων ας μην βιαζομαστε.
Βρίσκω απολύτως λογικό το σκεπτικό σου και εύλογες τις επιφυλάξεις σου.
Εγώ έθεσα ως προυπόθεση το να είναι υγιής γιατί, για κάποιο λόγο δεν είδα βιντεάκια της φετινής σαιζόν, παρά μόνο του 2016. Από αυτά που είδα όμως, παικτικά - αγωνιστικά και μόνο, ο ξανθούλης δείχνει πράγματα που δεν βλέπεις εύκολα, πράγματα που αν τα επαναλάβει με συνέπεια, θα "πηδηχθώ από το παράθυρο". Αν είναι υγιής - και δεν έχει κάποιο άλλο "κουσούρι" - εγώ το ρίσκο μαζί του θα το έπαιρνα.
Προφανώς, αν έλθει, δεν θα έλθει ως ελπιδοφόρος, αλλά με τη λογική που ήρθε και ο Κόντε, ο οποίος στην ίδια ηλικία, τον Οκτώβριο του 2016, σύμφωνα με το MARKET VALUE PROGRESS του transfermarkt, είχε, ομοίως, χρηματιστηριακή αξία το πολύ 350.000 €.
Για το Χαλκιαδάκη δεν νομίζω να βρεθεί ούτε ένας που θα ισχυριστεί ότι δεν ξέρει "καντάρια μπάλα".Από κει και πέρα όμως, ξεκινούν τα "κουσούρια" του που δεν βοηθούν ούτε τον ίδιο ούτε την ομάδα ...