Αποστολέας Θέμα: Θερινη μεταγραφικη περιοδος 2018  (Αναγνώστηκε 166476 φορές)

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
Απ: Θερινη μεταγραφικη περιοδος 2018
« Απάντηση #425 στις: Τετ 13 Ιούν 2018 10:18 »
Βγήκε και δημοσίευμα για Ζαραδούκα, ο οποίος είναι 32 χρόνων. Φαντάζομαι δεν έχει καμία λογική το συγκεκριμένο άρθρο αλλά από τότε που μπήκαμε σε μνημόνια ποίος ήταν ο πιο μεγάλος σε ηλικία παίκτης που αποκτήσαμε;

Πάντος ένας Πάντος στα 34 όταν τον πήραμε μια χαρά μας βγήκε   B-)
Τώρα για τον συγκεκριμένο δεν το πιστεύω.

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #426 στις: Τετ 13 Ιούν 2018 10:31 »
Το νου σας ρεμάλια!!!
Αν ο Ουκρανός μου άρεσε, τούτος δω ο ξανθομπάμπουρας, όπως τον είδα μέσα από το εικοσιπεντάλεπτο βιντεάκι - και ας είναι του 2016 - μ` έκανε και χύθκα ...
Αν είναι υγιής, παπάδες θα κάνει (ορθόδοξους, καθολικούς, ιμάμηδες κλπ).
Κανονίστε να μην γίνει, πάνω που μας τον τάξατε.
Το νου σας ρεμάλια ...

Γιατί έτσι πρέπει να είναι ο σωστός ο οπαδός το καλοκαίρι. Να φαντασιώνεται με τις μεταγραφές του πρόεδρα και να τους βλέπει όλους Μαραντόνες - Μέσι, για όσους γεννήθηκαν από το 90 και μετά B-)

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #427 στις: Τετ 13 Ιούν 2018 11:25 »
Σολτανι με διαφορά από τον επόμενο η πιο μεγάλη σε ηλικία μεταγραφή.

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #428 στις: Τετ 13 Ιούν 2018 11:27 »
Βγήκε και δημοσίευμα για Ζαραδούκα, ο οποίος είναι 32 χρόνων. Φαντάζομαι δεν έχει καμία λογική το συγκεκριμένο άρθρο αλλά από τότε που μπήκαμε σε μνημόνια ποίος ήταν ο πιο μεγάλος σε ηλικία παίκτης που αποκτήσαμε;

Πάντος ένας Πάντος στα 34 όταν τον πήραμε μια χαρά μας βγήκε   B-)
Τώρα για τον συγκεκριμένο δεν το πιστεύω.

Και εκεί που μέχρι τώρα πιστεύω ότι τα πάμε πολύ καλά στις μεταγραφές, διαβάζω αυτό το δημοσίευμα για Ζαραδούκα........και μένω μ@λ@κ@ς.......
Ελπίζω να μείνει μόνο δημοσίευμα....ούτε σαν σκέψη μη σας περνάει εκεί στην ΠΑΕ......

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #429 στις: Τετ 13 Ιούν 2018 12:04 »
Σολτανι με διαφορά από τον επόμενο η πιο μεγάλη σε ηλικία μεταγραφή.
Λουτσιάνο-Πάντος νομίζω έχουν τα πρωτεία.

Αποσυνδεδεμένος JIMMYPAS

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #430 στις: Τετ 13 Ιούν 2018 12:09 »
Καλημερα, απο το sportsioannina σημερα
Τέσσερις συν... μία πινελιές απομένουν για την πιθανή ολοκλήρωση του ρόστερ του ΠΑΣ Γιάννινα.

Σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πηγές θα αποκτηθούν τέσσερις ποδοσφαιριστές από το εξωτερικό ενώ από την έκβαση της υπόθεσης Κόντε ίσως προκύψει και ένα έμψυχο αντάλλαγμα από τον ΠΑΟΚ.

Αναμένεται λοιπόν να αποκτηθεί ένα αριστερό μπακ , ένα ετρέμ , ένα 8αρι και ένα σέντερ φορ. Και οι τέσσερις ποδοσφαιριστές θα είναι από το εξωτερικό.

Από και πέρα ο ΠΑΟΚ δεν δείχνει διευθετημένος να σπάσει την ρήτρα για τον Κόντε και ως εκ τούτου έχει προταθεί μικρότερο χρηματικό ποσό και ένα έμψυχο αντάλλαγμα δίχως ωστόσο να έχει διαρρεύσει αν θα είναι με την μορφή δανεισμού ή ελεύθερος.

Όπως και να έχει μετά την ολοκλήρωση και των τεσσάρων σύν... μία μεταγραφών θα έχει κλείσει...σχεδον το ρόστερ καθότι μέσα από τα φιλικά ίσως να προκύψει κάποιο... κένο.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #431 στις: Τετ 13 Ιούν 2018 14:56 »
Eγω πιστευω οτι θα παρουμε και κεντρικο αμυντικο.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #432 στις: Τετ 13 Ιούν 2018 16:33 »
Το νου σας ρεμάλια!!!
Αν ο Ουκρανός μου άρεσε, τούτος δω ο ξανθομπάμπουρας, όπως τον είδα μέσα από το εικοσιπεντάλεπτο βιντεάκι - και ας είναι του 2016 - μ` έκανε και χύθκα ...
Αν είναι υγιής, παπάδες θα κάνει (ορθόδοξους, καθολικούς, ιμάμηδες κλπ).
Κανονίστε να μην γίνει, πάνω που μας τον τάξατε.
Το νου σας ρεμάλια ...

Γιατί έτσι πρέπει να είναι ο σωστός ο οπαδός το καλοκαίρι. Να φαντασιώνεται με τις μεταγραφές του πρόεδρα και να τους βλέπει όλους Μαραντόνες - Μέσι, για όσους γεννήθηκαν από το 90 και μετά B-)
Παράθεση
(...)
 ΝΕΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ

Μετά τον Ουκρανό επιθετικό Ορέστ Κούζικ, στο στόχαστρο του ΠΑΣ είναι και άλλος μεσοεπιθετικός από την Ουρουγουάη. Οι παράγοντες της τοπικής ομάδας είναι σε επαφές με τον ατζέντη του και πολύ σύντομα αναμένεται να τελειώσει η μεταγραφή και να υπάρξουν ανακοινώσεις. Πρόκειται για πολύ καλή περίπτωση ποδοσφαιριστή, που θα κάνει αίσθηση στα Γιάννινα. Παράλληλα κινούνται σε τα υπόλοιπα μέτωπα, ώστε, όταν ξεκινήσει η προετοιμασία στις 2 Ιουλίου, να έχει διαμορφωθεί κατά 80% το ρόστερ της νέας σεζόν.
(...)   

https://gianninasports.blogspot.com/2018/06/blog-post_12.html?m=1

Λες να ισχύει?  B-)
Σε αυτή την περίπτωση, μπαμΠΑ(μου)Σ,
ετοιμάσου για ταξιδάκι στα Γιάννενα μαζί με jimako και vourbiani.
Πρεμιέρα στο "ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ", λέμε!

Αποσυνδεδεμένος fire_pas

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #433 στις: Τετ 13 Ιούν 2018 17:18 »
 Έχει γενέθλια ο Ουρουγουανός σήμερα. Κάνε του ένα τριετές για δώρο...Έτσι για να χαρεί...

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #434 στις: Τετ 13 Ιούν 2018 22:53 »
Χωρις να θελω να προτρεξω για μια μεταγραφη που δεν εχει γινει καν, αλλα επειδη βγηκε καποιο ονομα ενος Ουρουγουανου, εγω προσωπικα δεν ενθουσιαζομαι με την συγκεκριμενη περιπτωση και τα βιντεακια τα προπερσινα δεν μου λενε και πολλα .Απ οτι ειδα στο transfer markt η χρηματιστηριακη του αξια καθε χρονο πεφτει. Το μαξιμουμ ηταν 800.000 και τωρα ειναι στα 350.000 χιλιαρικα. Ξεκαθαρα φθινουσα  η πορεια του παιχτη δηλαδη , που δεν τον λες και ελπιδοφορο στα 27 προς 28. Να θυμισω οτι ο Ροντριγκες που ηρθε περσι ειχε θεωρητικη αξια 450.000 ευρω και γελασε ο καθε πικραμενος με τα χαλια του. Ενδεικτικα αναφερω οτι η θεωρητικη αξια του Χαλκιαδακη που αποχωρησε απογοητευοντας ολους μας ειναι στο tranfermarkt 600.000  ευρω αυτη τη στιγμη. Τελος παντων ας μην βιαζομαστε.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #435 στις: Πεμ 14 Ιούν 2018 00:24 »
Τον Τζιμακο να τον αφησεις εκει που ειναι  crimson

Ειναι αντικαθεστωτικος,δεν θα μου το χαλασετε και αυτον!!!

Ο Vourbiani απο την αλλη τρωει παρατηρησεις απο την τροικα του φορουμ,που θα μου παει και αυτος αγιουτιζει σιγα σιγα!!!Ευγε vourbiani

Aμα δω και τον sello να κραζει τον ΧΒ,ενταξει τοτε εχουμε ελπιδες οτι κατι θα αλλαξει

B-)

Περιμενω την ουρα μου τον Λαμια να γραψει κατι απο κατωω,δεν μπορει!!Ο κολαουζος μου

« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 14 Ιούν 2018 00:31 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #436 στις: Πεμ 14 Ιούν 2018 00:57 »

Ο Vourbiani απο την αλλη τρωει παρατηρησεις απο την τροικα του φορουμ,που θα μου παει και αυτος αγιουτιζει σιγα σιγα!!!Ευγε vourbiani

Aμα δω και τον sello να κραζει τον ΧΒ,ενταξει τοτε εχουμε ελπιδες οτι κατι θα αλλαξει

B-)

Περιμενω την ουρα μου τον Λαμια να γραψει κατι απο κατωω,δεν μπορει!!Ο κολαουζος μου

Για το καλό σου!

Να γράφεις σώστα και λογικά πράγματα να μη σε διορθωνει κανείς!  B-) B-)
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #437 στις: Πεμ 14 Ιούν 2018 01:13 »
Να γράφεις σώστα και λογικά πράγματα να μη σε διορθωνει κανείς!  B-) B-)
Ζἠτω ἡ Βόρειος Μακεδονία!
Ζήτω ἡ Μακεδονικὴ ἐθνότητα!
Ζήτω ἡ Μακεδονικὴ γλώσσα!
 :joker: :joker: :joker:

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #438 στις: Πεμ 14 Ιούν 2018 01:23 »
Ζητω το αμορε του Μ.Αλεξανδρου η Ρωξανη απο το Αφγανισταν
Ζητω τα τριγωνα και οι μπουγατσες
Ζητω οι επιχειρησεις των Μακεδονων στην Βορεια Μακεδονια

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #439 στις: Πεμ 14 Ιούν 2018 10:37 »

B-)

M@λ@κ@ αγιουτο, μπορει απο μπαλα να μην σκαμπαζεις πολλα, αλλα εχεις ρε φουστη μια γαματη αισθηση του χιουμορ...
Κατι ωρες με αυτα που γραφεις,  πραγματικα προσφερεις απλοχερα το γελιο εδω μεσα...
Πρεπει με καποιο τροπο να το εκμεταλλευτουμε αυτο..
Το γελιο δινει ζωη ρε ....

Υ.Γ Σε περιμενω με jimako για τσιπουρα στο μαγαζι τσ'αννας !!!! Ξερεις εσυ!!!! :P :P

Αποσυνδεδεμένος vagge-lakis-buffon

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://oi42.tinypic.com/x0scud.jpg
« Απάντηση #440 στις: Πεμ 14 Ιούν 2018 10:54 »
Καλημερα σε ολους σας.
Εμενα με προβληματίζει που ωραια εχει μπατζετ η ομαδα ωραία οι πρωτες μεταγραφες ωραια ολα Ζωσιμαδες κ.τ.λ. για να ερθουν ομως παιχτες θα πρεπει να εχεις και ενα προπονητικό κέντρο για τις συνθηκες Ιωαννίνων.
Δλδ απο τα τοσα γηπεδα το ενα θελει μια μεταλλοκατασκευη στεγαστρου ωστε να μπορεις να κανεις προπονηση σε βροχε και χειμωνες. Μονο στεγαστρο ούτε τοιχαρια ουτε γομαρια.
Ανοίχτηκε ωραια και όμορφα στην Αρσεναλ η ομαδα με τν Μαυροπανο, θα μπορουσε να ζητηση δανεισμό ή απο την Χοφενχαιμ αλλά δεν εχουμε εγκαταστάσεις. Για του χρονου απειλουμαστε. Εδω αλλαξαν νομοσχέδιο για να μεινει ο οικονομικα κατεστραμμενος Βαζελος και για του χρονου θελουν να κανουν λιγοτερες ομαδες και πλει ιν και αουτ.
Για τα του Κοντε τον κρατας δεν τον πουλας πουθενα και φέρνεις μαζι 2-3 καλες προσθήκες στην αμυνα (διοτι η αμυνα ειναι η καλύτερη επίθεση) να βγαζουν ματια μεχρι τα Χριστούγεννα τους πατας ολους και εκει τον πουλας εαν ο τζες εχει κανει ανάλογη πορεια. Το μπεχο τελειωσε καθως και επισης οι διαπραγματεύσεις για να.μειωθουν τα χρηματα. Το πολυ πολυ πουλα τον Αγγλία να παρι να χεστει ο παοκ και ο καθε παοκ.
Η ομαδα θελει Τερματοφυλακα στανταρ που να κατεβαζει ρολλα και παντζουρια μαζι και 2 αμυντικους και ενα αριστερο μπακ. Διαβαζα καπου οτι έρχεται Αργεντινός οργανοπαιχτης για το κεντρο.

Θελουμε καθες και σωστε ενισχύσεις, ως πασολεδες θελουμε να βλέπουμε τον ταυρο Ψηλά
Απογονοι των Σουλιωτων Γιαννιωτες λεονταρια, δειξτε και στο ποδοσφαιρο πως ειστε παλικαρια

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #441 στις: Πεμ 14 Ιούν 2018 11:51 »
Χωρις να θελω να προτρεξω για μια μεταγραφη που δεν εχει γινει καν, αλλα επειδη βγηκε καποιο ονομα ενος Ουρουγουανου, εγω προσωπικα δεν ενθουσιαζομαι με την συγκεκριμενη περιπτωση και τα βιντεακια τα προπερσινα δεν μου λενε και πολλα .Απ οτι ειδα στο transfer markt η χρηματιστηριακη του αξια καθε χρονο πεφτει. Το μαξιμουμ ηταν 800.000 και τωρα ειναι στα 350.000 χιλιαρικα. Ξεκαθαρα φθινουσα  η πορεια του παιχτη δηλαδη , που δεν τον λες και ελπιδοφορο στα 27 προς 28. Να θυμισω οτι ο Ροντριγκες που ηρθε περσι ειχε θεωρητικη αξια 450.000 ευρω και γελασε ο καθε πικραμενος με τα χαλια του. Ενδεικτικα αναφερω οτι η θεωρητικη αξια του Χαλκιαδακη που αποχωρησε απογοητευοντας ολους μας ειναι στο tranfermarkt 600.000  ευρω αυτη τη στιγμη. Τελος παντων ας μην βιαζομαστε.
Βρίσκω απολύτως λογικό το σκεπτικό σου και εύλογες τις επιφυλάξεις σου.
Εγώ έθεσα ως προυπόθεση το να είναι υγιής γιατί, για κάποιο λόγο δεν είδα βιντεάκια της φετινής σαιζόν, παρά μόνο του 2016. Από αυτά που είδα όμως, παικτικά - αγωνιστικά και μόνο, ο ξανθούλης δείχνει πράγματα που δεν βλέπεις εύκολα, πράγματα που αν τα επαναλάβει με συνέπεια, θα "πηδηχθώ από το παράθυρο". Αν είναι υγιής - και δεν έχει κάποιο άλλο "κουσούρι" - εγώ το ρίσκο μαζί του θα το έπαιρνα.
Προφανώς, αν έλθει, δεν θα έλθει ως ελπιδοφόρος, αλλά με τη λογική που ήρθε και ο Κόντε, ο οποίος στην ίδια ηλικία, τον Οκτώβριο του 2016, σύμφωνα με το MARKET VALUE PROGRESS του transfermarkt, είχε, ομοίως, χρηματιστηριακή αξία το πολύ 350.000 €.
Για το Χαλκιαδάκη δεν νομίζω να βρεθεί ούτε ένας που θα ισχυριστεί ότι δεν ξέρει "καντάρια μπάλα".Από κει και πέρα όμως, ξεκινούν τα "κουσούρια" του που δεν βοηθούν ούτε τον ίδιο ούτε την ομάδα ...
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 14 Ιούν 2018 11:55 από μπαμΠΑΣ »

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #442 στις: Πεμ 14 Ιούν 2018 12:37 »

ΜΠΑΚ ΛΕΦΤ

« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 14 Ιούν 2018 12:41 από thodoris »

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #443 στις: Πεμ 14 Ιούν 2018 12:53 »
Δλδ θα πάρουμε πορτογάλο και σκωτσέζο??? B-) B-)
....

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #444 στις: Πεμ 14 Ιούν 2018 12:56 »
Σκωτσεζο εχουμε  και σκωτσεζικα ντουζ μας κανει,αρα ειμαστε κομπλε....Για κανενα κουμ κουατ απο Κερκυρα και πολυ μας ειναι

Παλι καλα που δεν ειπαμε στις Πουταν'ς vourbianni και βρεθουμε αλλου για αλλου
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 14 Ιούν 2018 13:02 από ayuto1966 »

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #445 στις: Πεμ 14 Ιούν 2018 12:56 »
Μηπως είναι Ποτογάλος πότης;
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #446 στις: Πεμ 14 Ιούν 2018 13:17 »

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #448 στις: Πεμ 14 Ιούν 2018 13:41 »
Μηπως είναι Ποτογάλος πότης;

Το Ποτογάλος αρκεί...αν είναι δικό σου, έξυπνο, καλό!
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #449 στις: Πεμ 14 Ιούν 2018 13:48 »
Ο μόνος που ταιριάζει στα χαρακτηριστικα που έδωκες είναι σε καλή ηλικία και λήγει το συμβόλαιο του ειναι αυτός.
https://www.transfermarkt.com/david-sualehe/profil/spieler/344540