Αποστολέας Θέμα: Θερινη μεταγραφικη περιοδος 2018  (Αναγνώστηκε 166495 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Θερινη μεταγραφικη περιοδος 2018
« Απάντηση #750 στις: Δευ 27 Αύγ 2018 10:09 »
Στην ηλικία που λες,με τα γκολ που λες και ότι είναι ξένος δεν βλέπω παίχτη της superleague με τόσα γκολ...δε το κάνεις ποιο φραγκοδίφραγκα; :P

Αποσυνδεδεμένος stefpas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #751 στις: Δευ 27 Αύγ 2018 10:15 »
Κάιπερς
:mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono:

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #752 στις: Δευ 27 Αύγ 2018 10:25 »
Υπάρχουν αυτή τη στιγμή που μιλάμε διαθέσιμα 22 περσινά γκολ στην ελληνική αγορά, ξένου φορ περιοχής, 21 ετών, που ανήκει σε ομάδα με την οποία διατηρεί φιλικές σχέσεις ο coach και πρόκειται να τον δώσουν έως τις 31 Αυγούστου γιατί το καλοκαίρι μένει ελεύθερος.
Τιμή βιτρίνας: 300.000
Μεταπωλητική αξία: Πιθανώς πολλαπλάσια

Εάν κλείσει το deal Κόντε εγκαίρως και είναι στις 900.000, δηλαδή 300.000 παραπάνω σε σχέση με τις 600.000 που πρόσφερε ο Αστέρας και είχαμε αποδεχτεί, βγαίνουν τα κουκιά. Χωρίς το έξτρα μετρητό Κόντε, δεν υπάρχει περίπτωση.
Αγκάθι το πώς θα ψηθεί ο παίχτης να συνεχίσει στην Ελλάδα, απ' όσο γνωρίζω. θα πρέπει επίσης να σπάσουμε αυγά (τόσο εμείς, όσο και η ομάδα του) με τον προχθεσινό μας αντίπαλο.

Άκουσα, έμαθα, μεταφέρω με επιφύλαξη.

Θα ήταν ιδανική προσθήκη (για την εποχή που βρισκόμαστε), σε σχέση με τις αγωνιστικές ανάγκες της ομάδας και το ατομικό του προφίλ που ταιριάζει με την πολιτική της ομάδας (ηλικία, κίνητρο, φιλοδοξίες).
Εννοείται και μακάρι.

Θα ήταν βέβαια το τρολάρισμα της δεκαετίας  :)) πιθανότατα θα μπαίναμε για τα καλά στο μάτι του Μελισσανίδη
αλλά αξίζει
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 27 Αύγ 2018 10:29 από OV1950 »

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #753 στις: Δευ 27 Αύγ 2018 10:40 »
Η ομάδα του πάντως δε νομίζω ότι μπορεί να κάνει τίποτα. Υπάρχει η ρήτρα, αν την πληρώσουμε δε μπορεί να φέρει καμία αντίρρηση. Το θέμα είναι αυτός. Από τη στιγμή που από Βέλγιο δεν έσκασε πρόταση τώρα, έχουμε πιθανότητες. Ένα επιπλέον θεματάκι που σκέφτομαι είναι το αν έχει κάνει καθόλου προετοιμασία.
Με τα χίλια πάντως

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #754 στις: Δευ 27 Αύγ 2018 10:42 »
Όπως όλοι γνωρίζετε ο Κάιπερς δεν θέλησε να παίξει στην αεκ,παρ'ότι η ομάδα του είχε συμφωνήσει σε όλα με τον Μελισσανίδη,γιατί θεώρησε υποτιμητικό για την αξία του το συμβόλαιο γύρω στο 100ρικο που του πρότεινε η αεκ.Δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι ο χοντρός θα προσφέρει παραπάνω στον παίχτη;Εγώ λέω ότι αυτές οι ειδήσεις διαρρέονται από τους γνωστούς κύκλους της ΠΑΕ που επιδιώκουν να μας πείσουν ότι γίνονται προσπάθειες για καλό επιθετικό.Έτσι θα χρυσωθεί λίγο το χάπι μόλις έρθει κάποιος ελεύθερος από το πανέρι.Η δικαιολογία έτοιμη.Προσπαθήσαμε κύριοι αλλά τέτοια εποχή δύσκολο να βρεις παίκτη να αγοράσεις.Να πουλήσεις όμως είναι πανεύκολο.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #755 στις: Δευ 27 Αύγ 2018 10:50 »
Ακριβώς τα ίδια διέρρεαν πέρσι για τον Ναπολεόνι και τελικά πήραμε τον Ροντρίγκεζ.Παλιό το κόλπο χοντρέ και λοιποί κολλητοί και δεν πιάνει πια.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #756 στις: Δευ 27 Αύγ 2018 10:50 »
Δεν νομίζω.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #757 στις: Δευ 27 Αύγ 2018 10:52 »
Όπως όλοι γνωρίζετε ο Κάιπερς δεν θέλησε να παίξει στην αεκ,παρ'ότι η ομάδα του είχε συμφωνήσει σε όλα με τον Μελισσανίδη,γιατί θεώρησε υποτιμητικό για την αξία του το συμβόλαιο γύρω στο 100ρικο που του πρότεινε η αεκ.Δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι ο χοντρός θα προσφέρει παραπάνω στον παίχτη;Εγώ λέω ότι αυτές οι ειδήσεις διαρρέονται από τους γνωστούς κύκλους της ΠΑΕ που επιδιώκουν να μας πείσουν ότι γίνονται προσπάθειες για καλό επιθετικό.Έτσι θα χρυσωθεί λίγο το χάπι μόλις έρθει κάποιος ελεύθερος από το πανέρι.Η δικαιολογία έτοιμη.Προσπαθήσαμε κύριοι αλλά τέτοια εποχή δύσκολο να βρεις παίκτη να αγοράσεις.Να πουλήσεις όμως είναι πανεύκολο.
Δεν είναι ακριβώς έτσι. Του είχαν προτείνει τετραετές κλιμακωτό που πρέπει να ξεκίναγε αρκετά κάτω από 100.000. Συν ότι πηγαίνοντας στη συγκεκριμένη ομάδα ξέρεις ότι δεν είναι πολύ εύκολο να σε αφήσουν να πάρεις μεταγραφή αλλά ούτε και να πάρεις πολύ χρόνο συμμετοχή. Πραγματικά έχουμε πιθανότητες

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #758 στις: Δευ 27 Αύγ 2018 11:02 »
Ο ποδοσφαιριστής πάντως είχε δηλώσει πως δεν θέλει να παίξει στην ΑΕΚ
κι όχι πως δεν θέλει να συνεχισει στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Λέγοντας χαρακτηριστικά πως προτιμά να παίξει πόλο παρά να πάει στην ΑΕΚ.

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #759 στις: Δευ 27 Αύγ 2018 11:04 »
Ακομη και για τον Καιπερς που τον θεωρω πολυ καλο παιχτη, το πρώτιστο ζητημα για τον ηπιο ειναιΠΟΣΟ και σε πια μεταγραφικη περιοδο θα τον πουλησει!
Ο Μελισσανιδης θα του εδινε μαξιμουμ 70 με 80 χιλιαρικα το χρονο!
Ο ηπιος για παιχτη 20 ετων θα ξεπερνουσε τα 50;
Ουτε με σφαιρες!
Εκει ομως που η δουλεια εχει τελειωσει εξ ορισμου ειναι στη ρητρα!!!
Αν ο ηπιος δωσει 300 χιλιαρικα που δεν εχει δωσει για ολες τις μεταγραφες φετος,
εγω θα παω να παρω διαρκειας!!!!!!! B-)

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #760 στις: Δευ 27 Αύγ 2018 11:06 »
Σε 4 μέρες τελειώνει η μεταγραφική περίοδος για παίκτες με συμβόλαιο.Όλοι λοιπόν θα δούμε τι θα γίνει τελικά.Και για τον Κάιπερς και για ότι ψωνίσει από την λαϊκή στην Πλατεία Χατζή ο χοντρός.

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #761 στις: Δευ 27 Αύγ 2018 11:11 »
Βαγγέλη δεν ασχολούμαι γενικώς μαζί σου γιατί δεν βρίσκω λόγο. Αν συνεχίσεις όμως το ρεσιτάλ χαρακτηρισμών και συμπερασμάτων του καναπέ για ανθρώπους που δε γνωρίζεις, θα αναγκαστώ να κάνω εξαίρεση.
Δεν ξέρω τι κάνουν οι "κύκλοι", με τους οποίους προφανώς εσύ συναναστρέφεσαι για να τους ξέρεις, αλλά προσωπικά ούτε τους ξέρω, ούτε με ξέρουν. Εγώ ξέρω μόνο από κερκίδες, χορτάρι και τσιμέντα.
Άντε γιατί ο καθένας εδώ μέσα νομίζει ότι βρίζοντας το σύμπαν παράγει έργο και οι υπόλοιποι που σας χαλάμε το "σενάριο" είμαστε κάτι σαν πράκτορες. Κούνια που σας κούναγε. Δε θα κυριαρχήσει η γραφικότητα, όσο κι αν το παλεύεις.
Ο Τοπούζης κι ο Παναγιωτόπουλος μπορεί να έρθουν στο τέλος, αλλά δε θα μου πεις εσύ ποιος είμαι και για ποιο λόγο γράφω. Εγώ θα είμαι στο γήπεδο με το διαρκείας μου με οποιαδήποτε 11άδα, κι εσύ εδώ να κράζεις στις ήττες και να κρύβεσαι στις νίκες.

ΥΓ. Να υποθέσω πως για άλλη μια φορά το forum αντιμετωπίζει τα παραπάνω ως "άποψη" κι εμένα ως "προσβλητικό" που δεν τη σέβομαι.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #762 στις: Δευ 27 Αύγ 2018 11:21 »
Pasas
δεν βλεπω να αναφερεται σε εσενα ο Βαγγελης.

Εγραψες πως "ακουσες" αρα ξεκαθαρισες οτι δεν εισαι εσυ που διαδιδεις αυτη τη φημη αλλα καποιοι αλλοι.

Αρα δεν εχεις καποια σχεση με τους "γνωστους κυκλους της ΠΑΕ που διαδιδουν"... Απλα μετεφερες αυτα που ακουσες και καλα εκανες.
Δεν βρισκω λογο να παρεξηγηθειτε μεταξυ σας.

Υγ. Τωρα αν αναφερθηκε σε εσενα ο Βαγγελης κακως το εκανε για τους λογους που εξηγω παραπανω... Δεν μπορουμε ομως να ειμαστε ατο μυαλο του καθενως και να αποκρυπτογραφουμε τι εννοει πισω απο τις λεξεις.

Αντιθετως σε βλεπω παλι να μιλας για ατομα που κραζουν στις ηττες κτλ κτλ... Δικαιωμα του καθενως να πει τη γνωμη του. Σωστη ή λαθος δεν μπορουμε να την κρινουμε εμεις. Ολοι ΠΑΣ ειμαστε. Κανεις δεν αγαπα την ομαδα περισσοτερο απο τον αλλο. Κανεις δεν μπορει να ξερει τι εκανε ο διπλανος μας στο γηπεδο γι αυτη την ομαδα..
 Και επισης να πω οτι σεναριο δεν υπαρχει εδω μεσα..

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #763 στις: Δευ 27 Αύγ 2018 11:22 »
δεν υπαρχει περιπτωση να πληρωσει ρητρα ο κιτσος
300.000 ευρω?....μαστιγωμα στην κεντρικη πλατεια προς συμορφωση

εκτος κι αν......φιφτι-φιφτι και ολιγον πιο κατω......λυσεις υπαρχουν...λεμε τωρα

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #764 στις: Δευ 27 Αύγ 2018 11:31 »
Και εγω πασας και αρκετοι αλλοι στηλιτευουμε τα κακως κειμενα του ηπιου οπως και αλλοι υπερθεματιζουν υπερ του!
Δεν γνωριζω προσωπικα κανενα και γενικα δεν "τη λεω" προσβλητικα σε κανενα!
Ολοι ΠΑΣ ειμαστε!
Αλλοι γκρινιαζουν αλλοι ειναι ευχαριστημενοι με τα δρωμενα στην ομαδα. Αποψεις εκφραζονται οπως πρεπει να γινεται σε ολες τις ΜΕΓΑΛΕΣ ομαδες!
Ειτε υπερθεματιστες ειτε γκρινιαρηδες αναφερουμε αποψεις και ας κρινουν το τι λεγεται αυτοι που διαβαζουν!

Συνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #765 στις: Δευ 27 Αύγ 2018 11:31 »
Το ρόλο του Μμπαπε και του Κριεζμαν στον ΠΑΣ τον έχουν ο Νικολιάς και ο Βιδαλ (ιεροσυλία μεν αλλά κάπως έτσι είτε το), τον ρόλο του καντέ ο κάστρο και παέι λέγοντας...Σχετικά με τον Κοντε (ο οποίος δεν αξίζει τόσα λεφτα) ΠΌΣΕς ΦΟΡΈς ΕΧΕΙ ΧΆΣΕΙ ΤΕΤ Α ΤΕΤ. Πόσες φορές ταλαιπώρησε τη μπάλα, πόσες φορές και ειδικά περυσι δεν έσπαγε τη μπάλα δίπλα...πάντως γκολ έβαζε και σιγουρα αν ήταν πιο ομαδικός θα έβαζε περισσότερα. Επίσης υπήρχαν 4-5 μάτς που ήταν αόρατος στο γήπεδο.

Τελος πάντων, καλός παίχτης ήτανε αλλά ως γνωστό η κατάρα του ΠΑΣ θα τον ακολουθήσει και αυτόν. Βλέπε Κοροβεση, Γεωργίου, Ναδάλες, Τσουκαλά, Ιλιτς κ.α.

Ο χοντρός δεν είναι βλάκας να μη πάρει επιθετικό καλό και να τα σπάσει με τον κυρ Ζαννη.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #766 στις: Δευ 27 Αύγ 2018 11:37 »
Καλος παιχτης ο Καιπερς αλλα δεν ειναι μονο τα 300 του εργοτελη. Ειναι και το συμβολαιο που θα ζητησει...  Δεν τον εχω τον προεδρο να κανει επενδυσεις 800 χιλιαδων ευρω.
Εκτος αν αφησει τα μισα δικαιωματα μεταπωλησης στον εργοτελη αλλα και παλι τα ποσα ειναι μεγαλα.
Ουσιαστικα θα πρεπει να σπρωξει ολα τα λεφτα κοντε σε ενα τριετες συμβολαιο με τον Βελγο.
Σαν επενδυση ειναι αψογη κινηση. Αλλα ο χριστοβασιλης δεν κανει τετοιου ειδους επενδυσεις..

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #767 στις: Δευ 27 Αύγ 2018 11:46 »
Εγώ το έγραψα pagourenko και προφανώς σε εμένα αναφέρεται η απάντηση. Την μια ως "κύκλο" και τη δεύτερη ως "κολλητό".
Οι κύκλοι λοιπόν επέλεξαν εμένα για να το μεταφέρω και να κάνω αντιπερισπασμό στην κριτική του Βαγγέλη.
Εκτός αν κρυβόμαστε πίσω από τις λέξεις.

Και ξαναλέω: Μπορεί να έρθει παλτό ή και κανένας στο τέλος, αλλά δε θα απολογηθώ σε κανένα για τις προθέσεις μου. Ένα κουμπάκι υπόθεση είναι το μπανάρισμα μέλους αν δε γουστάρουμε να διαβάζουμε την "προπαγάνδα" του.

ΥΓ1. nako δεν αναφέρθηκα σε εσένα και γενικώς συμφωνώ με αυτό που γράφεις. Δεν έχω πρόβλημα με την κριτική, αλλά με το να φορτώνουμε προθέσεις και να χαρακτηρίζουμε συνομωσιολογικά όποιον λέει κάτι που δεν ταιριάζει με αυτό που θέλουμε να ακούμε.

ΥΓ2. Το συμβόλαιο του όποιου παίχτη έρθει είναι προϋπολογισμένο στα max 110.000 ευρώ που "γλιτώνουμε" από το συμβόλαιο Κόντε. Μέχρι αυτό το ποσό, δεν "τρώμε" από τα έτοιμα της ρήτρας του Κόντε. Τώρα αν κάποιος ζητήσει 150 ή 200, προφανώς δε θα έρθει. Χουβαρδάς δε θα γίνει ξαφνικά ο Χριστοβασίλης, τον ξέρουμε. Μόνο αν του βγαινουν τα κουκιά και τον συμφέρει θα το κάνει.
Ως καλή και δύσκολη περίπτωση (με πολλά "ΑΝ") την ανέφερα κι όχι ως κλεισμένη ή δεδομένη.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #768 στις: Δευ 27 Αύγ 2018 11:51 »
Βαγγέλη δεν ασχολούμαι γενικώς μαζί σου γιατί δεν βρίσκω λόγο. Αν συνεχίσεις όμως το ρεσιτάλ χαρακτηρισμών και συμπερασμάτων του καναπέ για ανθρώπους που δε γνωρίζεις, θα αναγκαστώ να κάνω εξαίρεση.
Δεν ξέρω τι κάνουν οι "κύκλοι", με τους οποίους προφανώς εσύ συναναστρέφεσαι για να τους ξέρεις, αλλά προσωπικά ούτε τους ξέρω, ούτε με ξέρουν. Εγώ ξέρω μόνο από κερκίδες, χορτάρι και τσιμέντα.
Άντε γιατί ο καθένας εδώ μέσα νομίζει ότι βρίζοντας το σύμπαν παράγει έργο και οι υπόλοιποι που σας χαλάμε το "σενάριο" είμαστε κάτι σαν πράκτορες. Κούνια που σας κούναγε. Δε θα κυριαρχήσει η γραφικότητα, όσο κι αν το παλεύεις.
Ο Τοπούζης κι ο Παναγιωτόπουλος μπορεί να έρθουν στο τέλος, αλλά δε θα μου πεις εσύ ποιος είμαι και για ποιο λόγο γράφω. Εγώ θα είμαι στο γήπεδο με το διαρκείας μου με οποιαδήποτε 11άδα, κι εσύ εδώ να κράζεις στις ήττες και να κρύβεσαι στις νίκες.

ΥΓ. Να υποθέσω πως για άλλη μια φορά το forum αντιμετωπίζει τα παραπάνω ως "άποψη" κι εμένα ως "προσβλητικό" που δεν τη σέβομαι.
Πρώτα και κύρια πως συμπέρανες ότι αναφέρθηκα σε σένα.Και δεύτερον οι απειλές όχι σε μένα.Ποτέ δεν απείλησα κανένα και πάντα εξέθετα προσωπικές απόψεις.Βλέπω όμως ότι μετά τα όσα ανέφερες για τοξικότητα και προσέβαλλες όλο το  forum δεν διστάζεις να προχωρήσεις και σε προσωπικές απειλές.Επειδή δεν πρόκειται να πέσω σε αυτό το επίπεδο δεν πρόκειται να ξανακάνω κουβέντα μαζί σου.Απειλές και bullying αλλού.

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #769 στις: Δευ 27 Αύγ 2018 11:53 »
κουλαρετε

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #770 στις: Δευ 27 Αύγ 2018 11:57 »
Στην τελική δεν είσαι μόνο εσύ ΠΑΣ επειδή έχεις διαρκείας.Είχα 14 σερί χρόνια διαρκείας,και στην Γ Εθνική αλλά δεν βγήκα να το βροντοφωνάξω για να επιβεβαιωθώ.Αυτό βέβαια είναι δικό σου θέμα.Οι απειλές όμως εμπίπτουν αλλού...

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #771 στις: Δευ 27 Αύγ 2018 12:05 »
εγω παντως ειμαι πιο πολυ ΠΑΣ  και απο τους δυο σας μαζι    :pas: :pas:

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #772 στις: Δευ 27 Αύγ 2018 12:11 »
Και για να τελειώνει το ζήτημα εδώ.Και βέβαια δεν αναφέρθηκα σε σένα γιατί δεν είχα κανένα λόγο να το κάνω.Όλοι κυκλοφορούμε στην πόλη και ακούμε διάφορα εξωπραγματικά.Εσύ βέβαια δεν έχασες χρόνο να με απειλήσεις και να μου την πεις μόνο και μόνο γιατί δεν υπερασπίζομαι την πολιτική του χοντρού.Υπάρχουν και άλλες απόψεις και οφείλεις να σέβεσαι και την γνώμη του άλλου όταν συμμετέχεις σε ένα forum.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #773 στις: Δευ 27 Αύγ 2018 12:15 »
Ρε χαλαρώστε λιγάκι κάθε λίγο με τις παρεξηγήσεις...

Και στην όποιος δεν θέλει να διαβάζει τον άλλον υπάρχει και το ignore.

Όσον αφορά τις μεταγραφές, ποτέ μα ποτέ στην παρουσία του χβ δεν έχει δώσει για να πάρει παίκτη. Ε νομίζω και φέτος το ίδιο θα γίνει.
Μακάρι να πάρουμε τον Καιπερς αλλά είναι δύσκολο έως αδύνατο...
....

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #774 στις: Δευ 27 Αύγ 2018 12:16 »
Το πώς συμπέρανα ότι αναφέρθηκες σε μένα, διάβασέ το παραπανω. Επίσης δεν είμαι από αυτούς που συνηθίζουν να μεταφέρουν στο forum ότι ακούνε στην πλατεία. Το ακριβώς αντίθετο. Δεν έχω αναφέρει όνομα ή πληροφορία καμία άλλη φορά. Κι ακούω 100άδες κάθε μέρα, ειδικά στο γήπεδο.
Απειλές; Επειδή έγραψα ότι θα ασχοληθώ μαζί σου στο forum; Μήπως έστειλα και κανέναν να σου χτυπήσει την πόρτα; Δεν είμαστε καλά.
Το πόσο ΠΑΣ είναι ο καθένας μας δε θα το κρίνω εγώ. Το μόνο που έγραψα είναι αυτό που βλέπω να κάνεις μέσα στο forum. Πρώτος στις στραβές, εξαφανισμένος στα υπόλοιπα. Και να πω την αλήθεια, με κάποιον που Αύγουστο μήνα μετά το ματς της πρεμιέρας έχει την πρεμούρα να γράψει ότι ο "επερχόμενος" (!!!) υποβιβασμός θα είναι ευεργετικός για την ομάδα, δε θα καθόμουν μαζί του στην ίδια κερκίδα. Αυτή ειναι η τοξικότητα του forum, κι όχι όποιος λέει οτι η ομάδα προχθές δε βλεπότανε (που δεν βλεπότανε). Αλλά ακόμα κάνουν πώς δε καταλαβαίνουν τι εννοώ όσοι μιλάνε για προσβολές κι ανεβάζουν μπανεράκια.
Πάντως το ότι δεν θα ξανασχοληθείς μαζί μου με καλύπτει απόλυτα.

Περί forum γενικώς: Γραμμή ή σενάριο δεν έχει το forum, έχει όμως μια συνειδητή ανεκτικότητα σε γραφόμενα που το ίδιο επιμένει να τα χαρακτηρίζει "απόψεις" ενώ δεν είναι τέτοιες. Τα άτομα που συνήθως τις εκφράζουν, έχουν το δικό τους σταθερό σενάριο.
Το έχω πει πολλές φορές ότι όσο μου επιτρέπεται να γράφω, ΔΕΝ θα τις αντιμετωπίζω ως απόψεις και δεν θα τις σέβομαι. Αν το forum δεν έχει πρόβλημα να αυτοχαρακτηρίζεται με αυτόν τον τρόπο, έχω εγώ να τις συνυπογράφω μέσω της απάθειας. Αν δεν αρέσει, να μου ανακοινωθεί ευθέως να ξεμπαστακωθώ ήσυχα κι ωραία στο δευτερόλεπτο. Αλλιώς θα έχουμε την ίδια άβολη συζήτηση κάθε φορά.