Ο Άρης πήρε με ελεύθερη μεταγραφή (χωρίς να σκάσει φράγκο δλδ) και όχι δανεικούς τους Σιώπη και τον Μαρτίνεζ, με ευγενική χορηγία από τον Χοντροβαγγέλα...
Το τίμημα βέβαια θα είναι πιστεύω, μία σκλαβιά 5ετούς τουλάχιστον διάρκειας, με παραγραφούλες στα συμβόλαια, του στυλ σ' εσάς σηκώνουμε τα πόδια ψηλά, ενώ κάνουμε τη ζωή δύσκολη στους υπόλοιπους και άλλα πολλά μυστικά και καλά κλεισμένα στο κασελάκι του Χοντρού στην Καστέλα, σε ένα ρετιρέ που φρουρείται σε 48ωρη βάση στο 24ωρο, από ορκισμένους νίντζα-ψαράδες του Χατζηκυριάκειου.
Όχι δεν τον θέλω τον ΠΑΣ έτσι...ο Άρης μ' αυτά και μ' αυτά έριξε 3άρα στην Λαμία και βλέπει ήδη ψηλά...εγώ θέλω να βλέπω τον Λεό, τον Ξύδα, τον Νικολιά και τα άλλα παιδιά, να προσπαθούν και ας μην μπορούν, αφού αυτό το Χοντρό υποκείμενο, άφησε για ακόμη μια φορά την ομάδα ανερμάτιστη και προσπαθεί να την φορτώσει με 1 και 2 και 3 και 4 δανεικούς, χωρίς να σπάσει φράγκο ΚΑΙ ΠΑΛΙ, δίνοντας μερικά από τα λεφτουδάκια που έμασε.
Θα μας βρεις μπροστά σου φέτος, αν δεν κάνεις αυτά που πρέπει τις επόμενες μέρες πρόεδρα. Έχεις λίγα μικρά περιθώρια ακόμα...
...κι εσύ Ζάννη, αμφιβάλλω αν θα δεις παρέλαση στη Νομαρχία, αν δεν συλλοιστείς ελεύθερα, σωστά και μάγκικα!