Καλησπερα στους απανταχου ΠΑΣολεδες του φορουμ και καλως σας βρηκα.
δυστυχως με γκρινια θα ξεκινησω και γω αφου η εικονα της ομαδας ηταν αποκαρδιωτικη προχτες. και δεν μπορω να εκλαβω ως δικαιολογια το μεγεθος του αντιπαλου, γιατι δεν απογοητευσε τους φιλαθλους το αποτελεσμα αλλα η -ανυπαρκτη- εμφανιση μας.
και ο Λεβαδειακος επαιζε με γαυρο στο Καραισκακη αλλα εκανε πιο αισθητη την παρουσια του!
στο δια ταυτα. ερασιτεχνικη οργανωση απο διοικηση διοτι ενω ξερεις απο την αρχη οτι θα φυγει ο Κοντε
(φυσικα και το ηθελε κ ο ιδιος, εσεις τη θα κανατε αν ειχατε την ευκαιρια να εξασφαλισετε το μελλον σας ειδικα στην τελευταια ευκαιρια σας; βλ. 30 ετων)
εστω την τελευταια μερα των μεταγραφων εστω με μικροτερο ποσο απο αυτο που προσδοκας (αστειο να μη γνωριζει καν το ποσο της ρητρας ο ΧΒ, οπως θυμαμαι σε κατι δηλωσεις στο τελος της προηγουμενης αγ. χρονιας) δεν εχεις φροντισει να φερεις εξ αρχης τον αντικαταστατη του. τι; φοβηθηκαν μη δε βγει η επιλογη και χασουν τα οποια φραγκα διεθεταν;
εχουν βγει ποτε ολες οι μεταγραφες ακομα και στα κορυφαια Ευρωπαικα κλαμπ που ξοδευουν πακτωλο μυριων; φυσικα οχι!
τι περιμενες; τωρα σαν να το βλεπω μπροστα μου θα ακουσουμε 1 Σεπτεμβριου δηλωσεις του προεδρου του στυλ '' ψαξαμε για αντικαταστατη αλλα δυστυχως οπως ξερετε τετοιες μερες, τελευταιες των μεταγραφων ειναι δυσκολο να βρεις αυτο που ψαχνεις κτλ κτλ''.
2ον. προβλημα ηδη απο την αποχωρηση του Ντε Βισεντι (καθως ο Τσαβες δεν ηταν δημιουργος ) στην οργανωση του παιχνιδιου.
το βλεπεις, κανει μπαμ τοσο καιρο, σου εχει κοστισει τοσους βαθμους ειδικα στους Ζωσιμαδες. τι περιμενεις ή καλυτερα πως περιμενεις να λυθει;
οκ, χρεη, οι υπολοιποι τι ειναι, πλουσιοι; δεν χρωστανε; μιλαμε για ομαδες οπως ΑΕΛ, Λιβαδεια, ΟΦΗ, Αρη κτλ που εχουν εστω εναν Σουμπινιο ή Λεοζινιο; (αν κ εφυγε νομιζω) του ΟΦΗ ηδη εκλεψε τις εντυπωσεις. εμεις;
δεν καταλαβαινουν οτι το ποδοσφαιρο κ οι πιο κρισιμοι παιχτες ειναι στα χαφ; οχι χαφ του 1980 διοτι οι συγχρονοι χαφ κανουν τα παντα, μαρκαρουν, πασαρουν, δημιουργουν, εκτελουν. για το επιπεδο της S/L τετοιος ηταν ο Τσουκαλας.
εχεις τον Βιδαλ, βλεπεις οτι 3 χρονια δεν σου εχει βγει και ειναι και ο μοναδικος! ετσι πορευεσαι;
τραγικο να βλεπω τα στημενα να εκτελουνται απο τα 2 μπακ!
3ον, οποιος χρησιμος πουληθηκε ή χαθηκε, κανενας δεν αντικατασταθηκε. κανενας! απο Μπεσερα μεχρι Φονσε. ειναι δυνατον να χανεις τον Φονσε για να τον βλεπεις να καταληγει στον Απολλων; με σεβασμο στην ελαφρα ταξιαρχεια, ειναι ντροπη για τον ΠΑΣ να συμβαινει αυτο.
το να πουλας δεν ειναι ντροπη. χρονια η γνωμη μου ηταν πως οι Ελληνικες ομαδες ''μικρες'' ή ''μεγαλες'' επρεπε να εχουν προτυπο τις Πορτογαλικες. πουλας και μαλιστα ακριβα αλλα αντικαθιστας!
4ον, φυσικα στοπερ. ποσα χρονια να αντεξουν πια οι Μιχαηλ-Τζημοπουλος; και απο κει ποσοι βαθμοι χαθηκαν περισυ;
εν κατακλειδι ( γιατι οσο γραφω μου ερχονται κι αλλα, κι αλλα ) αυτο που κυριως εχει κοστισει στον φιλαθλο κοσμο και τον απομακρυνε ειναι η διαχρονικη κοροιδια και το ψεμα. και μαλιστα χαζα ψεμματα, γελοια! προβατα δεν ειναι οι Γιαννιωτες φιλαθλοι, ρομαντικοι ειναι και εχει μεγαλη διαφορα, οσο κι αν μπερδευει.
αν υπηρχε ειλικρινια απο τον ΧΒ κυριως μετα την 2η επανοδο στην Α', οσα μα οσα προβληματα και να υπηρχαν, οικονομικα ή πασης φυσεως, ο κοσμος θα ηταν διπλα. οπως ηταν στην Γ' με αντιπαλους τυπου Αμπελοκηποι και εκοβε μινιμουμ 3000 εισιτήρια.
εγω τοσα χρονια αυτο εχω διαπιστωσει απο τον κοσμο του ΠΑΣ, παλιους κ νεους ΠΑΣολεδες ως 40αρης κατοικος Αττικης (δυστυχως). οτι ως διαφορετικη παστα φιλαθλου απο ολους τους υπολοιπους ανα την Ελλαδα( κ το πιστευω κ το εννοω αυτο που λεω ) με κουλτουρα και ρομαντισμο ζηταμε απλα ειλικρινεια και θεαμα για να σταθουμε μαζικα διπλα στην ομαδα και την εκαστοτε διοικηση. κι ας μην ερχονται παντα τα αποτελεσματα.
αυτα κι ας ελπισουμε να διαψευστουμε τοσο απο την διοικηση (αμεσα) οσο και απο το υπαρχων υλικο!