Όλες οι ομάδες έχουν κλείσει τις μεταγραφές τους, εκτός από εμάς, που για μια ακόμα φορά, τρέχουμε πανικόβλητοι να φέρουμε παίχτες κλειδιά, για τις θέσεις που έχουμε επισημάνει εδώ και καιρό...σέντερ μπακ, φορ και ίσως χαφ. Τι να περιμένεις ρομαντικέ ΠΑΣολέ μου, από τέτοια διοίκηση; Χαϊρια; Μπαααα...μάλλον χα(τ)ίρια βλέπω εγώ... πάμε παντού σαν φτωχός συγγενής και εκλιπαρούμε για δανεικούς. Ευαγγέλου, Μυστ, Μιχαήλ, μέχρι τώρα και ζητάμε ακόμα Γιακουμάκη από ΑΕΚ και Καραμάνο από Γαύρο. Κατάντια ρε...χειρότεροι από Περστέρ γίναμαν...αυτοί τουλάχιστον δανείζονται παίχτες που κάνουν τη διαφορά και όχι χάπατα. Μόνο ο Ουάρντα στάθηκε ικανός να τους βγάλει Ευρώπη. Θα μου πεις, κάτσε μήπως δούμε κι εμείς τον Μυστακίδη να γίνει ίνδαλμα της κερκίδας με τις γκολάρες και τις ασίστ του...μακάρι ωρέ!
Πάντως οι αρχικές ελπίδες για διαφορετική χρονιά εφέτος, διαψεύσθηκαν γρήγορα, από τις -για μία ακόμα φορά- γνωστές φαρσοπαλινωδίες του Κίτσμαν Κλέι Πρόεδρα...αγόρι μου, εσύ! Τώρα στα γεράματα θα αλλάξεις; Σεκιούριτι όμως, προσλαμβάνεις, για την προστασία του γηπέδου και των διάφορων παροικούντων μέσα σ΄αυτό. Καλά κάινς γιατί φέτος, θα αγριέψουν τα πράϊματα. Φέρε μας και τον Πετρόπουλο τώρα, να μας αποτρελάνεις, να τρέχουμε αεροδρόμια, τέλος Αυγούστου.
Η περιβόητη εκδίκαση εναντίον του Κούγια, τι έγινε τελικά; Δικαιώθηκες; Δεν μάθαμαν τπτις ρε συ. Αυτά τα ευχάριστα διαρρέουν γρήγορα, εκτός και αν τα κουκούλωσες κι αυτά, για ευνόητους λόγους...να το παίζεις μισοκακόμοιρος δλδ με πολλά χρέη και να το ΠΑΣ το αγώι, έτσι όπως γουστάρεις εσύ. Πίσω έχει η αχλάς την ουρά της όμως...
Εγώ είμαι ΠΑΣ...αν με χαλάσεις κι εφέτος,δεν θα ξερς που θα ΠΑΣ και που θα καταλήξεις. Μακάρι να κάνω λάθος και να γίνει αντιστροφή της δίνης...πρώτος εγώ θα σε κεράσω μία δωδεκάδα σουβλάκια από τον Σάκη...αλλιώς, δεν σ' λέω, θα τα δεις...
Καλημέρα!