Αποστολέας Θέμα: 25η Αγων. ΚΟΥΣ-ΚΟΥΣ  (Αναγνώστηκε 21124 φορές)

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: 25η Αγων. ΚΟΥΣ-ΚΟΥΣ
« Απάντηση #100 στις: Δευ 12 Μάρ 2018 02:31 »
Μόνο το βλέμμα των μπράβων του να δεις, που προσπαθούν να του κλειδώσουν τα χέρια, αρκεί.

Οι μπράβοι ίσως κατάλαβαν ότι είχε τρελαθεί εκείνη την ώρα και γνωρίζοντας ότι οπλοφορεί κιόλας, μπορεί να φοβήθηκαν για χειρότερα πράγματα και προσπαθούσαν να τον συγκρατήσουν.

Αποσυνδεδεμένος RABO

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Δευ 12 Μάρ 2018 07:21 »

Υ.Γ. 3 Σε άλλη χώρα του κόσμου, θα μετραγε το γκολ.

Σε καμία χώρα του κόσμου δε θα μέτραγε αυτό το γκόλ!!!!!!!!!!!!!!Ο παίκτης που είναι μισό μέτρο of sife επηρεάζει ΑΜΕΣΑ!!!!!!!!.πιο ΑΜΕΣΑ δε γίνεται!!!!!!!!!!!! την φάση!!!Μην παραπληροφορούμε τον κόσμο που δεν ξέρει ποδόσφαιρο και νιώθουν ότι οι νταβατζήδες αδικήθηκαν!!!
Πάμε καλά ρε???Στο Αγίρνιο κάλπικο πέναλτυ στο 88!!!Στα Γιάννενα 80 μέτρα of side!!Στην Τρίπολη πέναλτυ φάντασμα ξανά!!!Δε μιλάμε για το σπρώξιμο σε όλα τα παιχνίδια!!!
Και σιγά την ομάδα που έχουν!!!Τρίτη μπαλιά δεν αλλάζουν!!!Βρήκαν τον ψυχοπαθή τον Χιμένεθ κι έμειναν στο ματς.Αν η ΑΕΚ είχε σοβαρό προπονητή θα είχε καθαρίσει το ματς και δε θα γινόταν τόσος ντόρος!!!

Αποσυνδεδεμένος RABO

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Δευ 12 Μάρ 2018 07:30 »

Αυτη τη στιγμη ειναι αδικημενος ο παοκ γιατι εχει οσφπ-αεκ-παο εναντιον του οι οποιοι κανουν οτι μπορουν για να μην παει το πρωταθλημα στη θεσσαλονικη

:pas: :pashat: :joker:

τώρα σοβαρά!!!!Τα πιστεύεις αυτά που λες????????????????????????????????????????????????????
Αν τα πιστεύεις πραγματικά πρέπει να το ψάξεις!!!!!Τέτοιο σπρώξιμο σε ομάδα για να πάρει το πρωτάθλημα,μόνο στον γάβρο του Κόκκαλη!!!!

Αποσυνδεδεμένος pas-pan

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Δευ 12 Μάρ 2018 08:39 »

Υ.Γ.
Ναι μωρέ, ήρθε η Ρώσικη μαφία και μας χάλασε την εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου,
λες και ο Μελισσανίδης δεν κυκλοφορόυσε με κουμπούρια στα γήπεδα ή ο Βαρδινογιάννης..
Τα ίδια σκατά είναι, και ο Μαρινάκης και όλοι τους...

Συγχωρέστε με αν κάνω λάθος, αλλά εγώ δε θυμάμαι κανέναν από αυτούς που αναφέρεις να εισβάλλει στο χορτάρι αρματωμένος. Βασικά δεν θυμάμαι και κανέναν από αυτούς να μπουκαρει στον αγωνιστικό χώρο και να διακόπτει αγώνα, εστω και φορώντας μαγιό.

Μη προσπαθούμε να δικαιολογησουμε το μαφιοζο στη λογική του ότι τα ίδια σκατα ήταν και οι προηγούμενοι.  Ναι, σκατα ήταν και οι προηγούμενοι αλλά τέτοιες εικόνες είναι πρωτογνωρες ακόμα και για την τρίτοκοσμικη ποδοσφαιρικά Ελλάδα.

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Δευ 12 Μάρ 2018 09:01 »
"Γιατί; Οι άλλοι καλύτεροι ήτανε;"

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Δευ 12 Μάρ 2018 09:08 »
Α ωρε δεν ειστε καλσ.... ξημεροβραδυαστηκατε για αυτους; Εγω τωρα τα διαβαζω και χεστηκα κυριολεκτικα μιας κ ειμαι με το κινητο στην τουαλετα για το ποιος τελικα θα κερδισει....  :mono:

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Δευ 12 Μάρ 2018 09:49 »
Πραγματικά το μόνο που με νοιάζει είναι να μην παρθεί απόφαση διακοπής πριν τις 19.30 σήμερα.
Ας γίνει το σημερινό ματς του ΠΑΣ και ας διακοπεί το πρωτάθλημα μετά το πέρας του αγώνος.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Δευ 12 Μάρ 2018 09:51 »
Ωχ ρε μαγκες δεν θελετε να συννενοηθουμε
Γιατι δεν σηκωνει την σημαια αμεσως ο εποπτης?
Πρεπει να παρει μια αποφαση σαν αντρας και τελος
Στασου ακινητος με το σημαιακι ορθιο αν εισαι σιγουρος
Μετα απο 1 λεπτο δεν υπαρχει γυρισμος
Αν τη σηκωνε δεν θα κατεβαινε κανενας σαββιδης
Απλα θα ειχαμε συζητησεις μετα τον αγωνα αν αδικηθηκε ο παοκ ή οχι και τιποτα παραπανω

Αυτη τη στιγμη ειναι αδικημενος ο παοκ γιατι εχει οσφπ-αεκ-παο εναντιον του οι οποιοι κανουν οτι μπορουν για να μην παει το πρωταθλημα στη θεσσαλονικη
Με τροπους μη ηθικους και ανοητους
Εγω τοσο καιρο κομπλεξικους τους ανεβαζα κομπλεξικους τους κατεβαζα στη θεσσαλονικη
Νομιζα οτι εχουν χαζεψει επειδη εχουν 30 χρονια να παρουν τιτλο
Αλλα μετα απο τα γεγονοτα των τελευταινω 2 εβδομαδων βλεπω οτι εχουν ενα δικιο για το κατεστημενο της αθηνας

Κατευθυνομενη δημοσιογραφια αθλιοτατη
Εμπα σε σαιτ, δες αθλητικες κυριακες και βγαλε συμπερασματα
Κανεις δε λεει το αυτονοητο οτι ο εποπτης φευγει για σεντρα
Ολοι το πανε στο αν ηταν οφσαιτ
Που στο ξαναλεω οτι δεν ειναι σιγουρο τι ειναι τελικα

Βρδινογιαννης,μελισσανιδης,κοκκαλης,μαρινακης αλωνιζανε 40 χρονια ετσι δεν ειναι?
Παρακολουθησε αντιδρασεις αθηναιων τοσο καιρο που βλεπουν σαββιδη να παιρνει τα ηνια
Λες και οι αλλοι δεν εχουν ψυχη μονο αυτοι πρεπει να κανουν κουμαντο στο ελληνικο ποδοσφαιρο

Ας διακοπει το πρωταθλημα λοιπον αφου δεν αντεχουν να δουν μη αθηναικη ομαδα να παιρνει πρωταθλημα
Αυτη ειναι η αληθεια για φετος
Εγω θελω να φυγει το πρωταθλημα απο την αθηνα το δηλωνω ξεκαθαρα και ας με λεει ο σταλονε παοκτση
Στο κατω κατω χριστοβασιλης-σαββιδης ειναι φιλαρακια

Αν δεν βγαλει το μπουφαν και δεν φανει το οπλο ολα ωραια ε?
Σαν τον νομο που τιμωρεισαι μονο αν εισαι ευστοχος και πετυχεις στο δοξα πατρι τον αλλο
Ας τον τιμωρησουν για εισοδο στον αγωνιστικο χωρο με οπλο τι να σου πω δηλαδη

Εγω ξερω οτι 2 μαλακες  γαμησαν ενας ματς ενω δεν υπηρχε λογος

O Σαββίδης θα κατέβαινε ούτως ή άλλως αν ακύρωναν το γκολ.
Η φάση ΔΕΝ έγινε όπως την  περιγράφεις, αλλά όπως στην έγραψα το βράδυ.
Ο ΠΑΟΚ ΤΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΣ!
Ο Τ'ίγρης και ο Αλαφούζος  μέχρι πρότινος ήταν συνέταιρει με τον Ιβαν. Οταν ο ίδιος έγινε χαλίφής, τα έσπασαν.
Τα περι Αθήνας, και "αδικημενης" Θεσσαλονικης είναι ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ για τα πρόβατα τα καρντάσια.
Σε όλα τα αθλητικα σαϊτ και σε όλα τα αθλητικά ραδιόφωνα ειπώθηκε οτι ο επόπτης έφυγε για τη σέντρα.
Διάβασε SDNA που είναι..............αντικειμενικό.
Φέτος είναι ξεκάθιαρο οτι η Κυβέρνηση θέλει να πάρει το Πρώβτάθλημα ο Ιβαν.

'Ένα ακόμη λάθος που κάνεις: Δεν μπαίνει με το όπλο στο γήπεδο, ΚΑΝΕΙ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙ!

ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ;;;;
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Δευ 12 Μάρ 2018 09:57 »
Τι τραβάν κι αυτοί οι φουκαριάρηδες οι διαιτητές...

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Δευ 12 Μάρ 2018 10:10 »
Drakolimni πραγματικά δεν πιστεύω ότι κάθισες και έγραψες ολόκληρο σεντόνι για τον ΠΑΟΚ. Και τι περιεχόμενο....ούτε ΠΑΟΚτζης δεν θα τα έγραφε αυτά!!!
Η φάση ήταν ότι πιο δύσκολο θα μπορούσε να τύχει στο διαιτητή. Ακόμη και οι καθηγητές διαιτησίας διαφωνούνε.
Αλλά να λες ότι αδικείται ο ΠΑΟΚ είναι τουλάχιστον αστείο. Μια ομάδα που κατάφερε να τη σιχαθεί όλη η Ελλάδα μέσα σε ένα χρόνο.....
Που πάει να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη με οποιοδήποτε τρόπο.....που σε λίγο θα μας κάνει από αντιολυμπιακούς να βλέπουμε το Μαρινάκη με συμπάθεια  :-?
Να πω και εγώ την άποψή μου.
Πρώτα να γίνει ο σημερινός αγώνας της ομάδας μας και μετά ας κάνουν διακοπή του πρωταθλήματος ή ότι άλλο θέλουν.
Πάντως το πιο δίκαιο θα ήταν ισόβιος αποκλεισμός του Σαβίδη από τους αγωνιστικούς χώρους και υποβιβασμός του ΠΑΟΚ.

Αποσυνδεδεμένος RABO

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Δευ 12 Μάρ 2018 10:12 »
"Γιατί; Οι άλλοι καλύτεροι ήτανε;"

Όχι ρε!!!!δεν ήταν καλύτεροι!!!!Τσογλαναραίοι του κερατά ήταν!!!Αλλά αυτό τι σημαίνει???Ότι θα δώσουμε δίκιο στον ΜΠΑΡΜΠΑ-ΚΟΥΜΠΟΥΡΑ να εισβάλει με το κουμπούρι λες κι είναι τσιφλίκι του!!!!

Λοιπόν,για να τελειώνουμε γιατί πολύ ασχοληθήκαμε(και πρώτος εγω) με αυτά τα υποκείμενα,πάμε,

-Δε μπορεί οπαδός του ΠΑΣ να παίρνει το μέρος αυτών των καθαρμάτων,ακόμη κι αν είχαν αδικηθεί!!!!,πόσο μάλλον τώρα που ευνοήθηκαν!!
Αυτά τα τσογλάνια ήρθαν μέσα στα Γιάννενα,μπήκαν χωρίς εισιτήριο,με την ανοχή της αστυνομίας και πέταξαν έξω τον κοσμάκη που είχαν εισιτήρια διαρκείας!!
Λεηλέτησαν τα περίπτερα και τα καταστήματα του κοσμάκη που δουλεύουν 15 ώρες την ημέρα για να πάνε ένα μεροκάματο στο σπίτι τους!!!
'Εβαλαν γκολ 70μέτρα of side και το πανηγύρισαν έξαλλα!!!

Επίσης,
απαιτούν να ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ο κανόνας του of side για αυτούς!!!Στην Τρίπολη και χθες που τους ακυρώθηκαν καραμπινάτα of side,τα έκανα <γης μαδιάμ>

Ακόμη

πρώτη φορά στην ιστορία του ποδοσφαίρου αναιρείται ΚΑΛΠΙΚΑ τιμωρία,υπερ ομάδας, στις 3 τα χαράματα!!!!Κανένας δεν σημείωσε ότι χθες έπρεπε να παίζουν χωρίς κόσμο!!!

Εκτός αυτού
τα πέναλτυ που έχουν κερδίσει,συναγωνίζονται τα αντίστοιχα του Γιαννακόπουλου στην εποχή της παράγκας του <Θείου>

Και για να τελειώνουμε
Αγωνιστικά είναι ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ!!!Τους ξεβράκωσε ο Σάββας Παντελίδης που αν κοουτσάριζε και χθες την ΑΕΚ θα τους είχε ΑΝΕΤΑ 0-2!!!Αλλά έπεσαν πάνω σε αυτόν τον ψυχοπαθή τον Χιμένεθ που έβγαλε έξω τον πιο ποιοτικό του παίκτη,τον Λιβάγια κι έβαλε και μέσα το παλτό τον Μασούντ κι άφησε και μέσα το άλλο παλτό τον Αραούχο!!!! και πήγε να χάσει το ματς από μια ομάδα που μέχρι τότε η μόνη ευκαιρεία που είχε δημιουργήσει(δε μιλαμε για τα τσαφ και τις στραβοκλωτσιές της ΑΕΚ που τους έδωσαν ευκαιρείες)ήταν ένα σουτ του Πρίγιοβιτς με τη μπάλα να πάει στα χέρια του Βάργκας σαν σε ριπλέι!!
Να πάρει πρωτάθλημα αυτό το κρέας ο Πρίγιοβιτς?????Τι πρέπει να πάρει μετά ο ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ο Κόντε????????

Όλα τα λέφτα η αντίδραση του Βιειρίνια που πάει να σταματήσει τον μπάρμπα γιατί ο άνθρωπος ενστικτωδώς σκέφτηκε ότι αν αυτό γινόταν στη χώρα του,ο μπάρμπας θα πήγαινε φυλακή κι η ομάδα του για να....μαζεύει χαμομήλια!!!

Αυτάν και τέλος με τους πουθενάδες!!!!

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Δευ 12 Μάρ 2018 10:16 »
Και κάτι άλλο φίλε born in drakolimni,

Αφού όπως ισχυρίζεσαι κυνηγάν τον έρμο ΠΑΟΚ. Για ποιο  λόγο ο Κομίνης δεν αποβάλλει τον Μάτος στο 20΄με δευτερη κίτρινη;

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #112 στις: Δευ 12 Μάρ 2018 10:32 »
Για το γκολ
Ειναι οφσαιτ φανερό και το δινει γιατί τουλάχιστον

4. Κάνει μια προφανή πράξη που εμφανώς επηρεάζει την ικανότητα του αντιπάλου να παίξει την μπάλα.

Για το κουμπούρι και την έργω (φερω πιστόλι) και λόγω ( απειλή Μιχελς σε Κομίνη "τελειωσες")  σε αξιωματούχο του αγώνα:
Υποβιβασμός της ομάδας.

Σε ενα σοβαρό κρατος, με πραγματική δικαιοσύνη.

Στην ολιγαρχία των Βαλκανίων συζηταμε ακόμα...

ΥΓ. Βγήκε ένταλμα σύλληψης για τον Ιβαν..
Σήμερα   :P :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Δευ 12 Μάρ 2018 10:38 »
Το οτι υπαρχουν ακομη καποιοι που ασχολουνται με το αν ...επρεπε να μετρησει το γκολ η οχι , πραγματικα ξεπερνα καθε οριο ανθρωπινης λογικης .
Μιλαω παντα για λογικη διαμορφωθεισα σε πολιτισμενη και ευνομουμενη δυτικη κοινωνια και οχι για λογικη καποιων χωρων της Λατινικης Αμερικης η της υποσαχαριας Αφρικης ...

Ειχαμε ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΝΟΠΛΟΥ σε εξαλλη κατασταση στον αγωνιστικο χωρο , με ΑΠΕΙΛΕΣ κατα της ζωης ανθρωπων απο τον ιδιο και τον ΜΙΧΕΛΣ ( τουλαχιστον ) .
Ενα δευτερολεπτο αρκουσε .
ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ , οπου το θυμικο θα υπερισχυε , ο μπραβος δεν θα προλαβαινε , και το χερι θα τραβουσε το ΠΙΣΤΟΛΙ απο την θηκη .Η αρχικη κινηση ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ , ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ .
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ ???

ΥΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ , το μονο που μπορουσε να κανει ο δυστυχης διαιτητης ηταν να ΧΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΓΚΟΛ για να ΜΗΝ ΜΠΛΕΞΕΙ χειροτερα με την ΡΩΣΙΚΗ ΜΑΦΙΑ που θεριεψε με την υποστηριξη της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ .

ΝΑΙ ! Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ εχει την αποκλειστικη ΕΥΘΥΝΗ για το ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΑΝΕΘΡΕΨΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ .

Το Κρατος Εαλω κυριοι ...

Υ.Γ. Το να σταματησει το Πρωταθλημα και πιθανον να μην βγει καμια ομαδα στην Ευρωπη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΗ ΛΥΣΗ . Διοτι ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ και οσοι ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ . Ο ΜΟΝΟΣ που ΦΤΑΙΕΙ για οσα συμβαινουν ΦΕΤΟΣ ειναι ο ΠΑΟΚ του ΙΒΑΝ ΣΑΒΙΔΗ .
ΜΟΝΟ εαν ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΚΑΙ Ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΙΔΗΣ και ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΘΟΥΝ οσοι αγωνιστικα βγουν Ευρωπη επερχεται καποιας μορφης ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ...

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Δευ 12 Μάρ 2018 10:39 »
να πάει να γαμηθεί ο οποιοδήποτε πρόεδρος,Α-Β-Γ κλπ,εθνικής,αλλά μεταξύ μας τώρα,κ επειδή είναι γιομάτος ο κόσμος από βαρύμαγγες του ίντερνετ,μια ερώτηση....με αυτό το πρόεδρα στον μπαουκ,που απ ότι φαίνεται το κουμπούρι μόνο άγνωστο εργαλείο δεν του είναι,ποιος από μας θα τον έγραφε στ αρχ@##$ του στο μεταξύ μας ματς,ή δε θα ξεκίναγε το παιχνίδι όταν τα ορκ μπούκαραν στο γήπεδο....
υγ...εθνική οδός έχει γίνει το ελληνικό μποδόσφαιρο,καρμανιόλα σκέτη,με τόσους που πεφτουν κάθε βδομάδα από τα σύννεφα κ τσακίζονται.....
καληνύχτα σε όλους μας.
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Δευ 12 Μάρ 2018 11:22 »
Διαμαντάκια από paokmania.gr

Παράθεση
από teod1980 » Δευτ Μαρ 12, 2018 2:32 am
Ποιο οπλο;
Καλα ρε σοβαρευτειτε.
Μπαχατελα κινητο ειναι.
Ρε σοβαρευτειτε.
Χωρις τον ιβαν θα κλαιγαμε σπιτι μας για το ακυρωθεν κανονικο γκολ

Παράθεση
Mīngus έγραψε:
100% φώτοσοπ. Δείτε πώς είναι το όπλο στη θήκη. Ανάποδα. Δεν τραβάς έτσι πιστόλι. Τραγικοί είναι οι άνθρωποι. Και χειρότερος όλων ο υπουργίσκος που βιάστηκε να βγει να μιλήσει.

Παράθεση
Από milhouse777 » Δευτ Μαρ 12, 2018 2:28 am
κακο φοτοσοπ, οχι απλα φοτοσοπ οι φωτογραφιες

Αυτός ο κόσμος εκεί πάνω παίρνει αυτό που του αξίζει. Σανό και τίποτα άλλο. Καθημερινά από μμε, παράγοντες, και οπαδούς τους. Ο ΠΑΟΚ είναι η βρώμα της Θεσσαλονίκης, καμία σχέση με Ηρακλή ίσως και Άρη. Θα είναι πολύ αργά όταν ξυπνήσει ο λαός του Παοκ.
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Δευ 12 Μάρ 2018 11:31 »
Εκανε υπομονη ο σαββιδης τοσα χρονια να παρει την επο? ΕΚΑΝΕ
Εκανε γιατι καταλαβε οτι δεν παιρνει πρωταθλημα αλλιως
Τωρα που το παραδεχονται ολοι οτι την πηρε γιατι δεν τον αφηνουν να παρει το πρωταθλημα?
Αυτο δεν καταλαβαινω εγω γι αυτο εκνευριζομαι με μελισσανιδη-μαρινακη

Αφου τα καταφερε γιατι δεν τον αφηνεις να κερδισει στο γηπεδο αυτο που δικαιουται?
Εστω με τα φαλτσοσφυριγματα του οπως τα ειχε και ο οσφπ σε ΠΟΛΥ μεγαλυτερο βαθμο τοσα χρονια
Εστω με το οφσαιτ που λετε οτι πηρε στο ζωσιμαδες
Στο κατω κατω εμεις σαν ΠΑΣ ανοιξαμε τα ποδια και κατσαμε και χασαμε εδω μεσα 1-3
Θα χαθει ο κοσμος αν παρει πρωταθλημα ο παοκ?
Αυτο ρωταω εγω

Οι ομαδες που δεν εχω καλη κουβεντα να πω ειναι οι ολυμπιακος,πανιωνιος,τριπολη,λιβαδεια και σχεδον ολες οι υπολοιπες της αττικης πλην ελαχιστων εξαιρεσεων
Ολες οι αλλες μου ειναι πολυ συμπαθεις και δεν εχω κανενα προβλημα μαζι τους
Επομενως γιατι να μην μου ειναι συμπαθης ο παοκ?
Δεν μου εχει κανει κατι και διαχρονικα βοηθουσε ο ενας τον αλλο με βολικα αποτελεσματα

Καμια κινηση δεν κανει να βγαλει οπλο δεν ειναι μαλακας οπως τον παρουσιαζουν
Αν θελει να βγαλει οπλο το βγαζει και στα αποδυτηρια που δεν τον βλεπεις
Και μην υποκρινεστε γενικα,γιατι και χωρις οπλο παλι θα εμπαινε στο γηπεδο
Και καλα κανει και μπουκαρει στο γηπεδο γιατι πανε να του κλεψουν κατι που ειναι δικο του

Αν μας εκανε τα ιδια ο πανιωνιος σε αγωνα που κρινεται η ευρωπη ξερετε τι θα γινοταν?
0-0 τελικο αποτελεσμα ,χαμενη ευρωπη και τρεχα βρες το δικιο σου μετα οταν το πουλακι εχει πεταξει
Αυτος εχει τα κοτσια και τη δυναμη να το κανει και προασπιζει τα συμφεροντα του

Και επαναλαμβανω οτι αν σηκωσει το σημαιακι αυτος ο βλακας ο εποπτης δεν θα γινει τιποτα
Αλλα δεν το σηκωνει και τρεχει σεντρα που σημαινει οτι το γκολ μετραει και το ματς ληγει ομορφα και ωραια 1-0

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Δευ 12 Μάρ 2018 11:44 »
Φίλε born,

Χθές ο Σαββίδης ήταν αυτός που δεν άφησε την ομάδα του να πάρει αυτό δικαιούται.

Παράθεση
Εστω με το οφσαιτ που λετε οτι πηρε στο ζωσιμαδες.

Δεν ήταν οφσαιτ; Και ποιοι το λέμε; Οι οπαδοι του ΠΑΣ; Εσύ δεν το λες;

Αφου σου είναι συμπαθής ο ΠΑΟΚ, δέσμευσε να πληρώσεις από τη τσέπεη σου τις ζημιές και τα πλιάτσικα των ορκ στ Γιάννινα; Δεσμευεσαι να πληρώσεις εσύ τις ζημιές στο γήπεδο;

Να ένας λοιπόν λόγος να σου αντιπαθής ο ΠΑΟΚ. Για το ορκ οπαδους που έχει και για την νόοτροπια τους.

Κίνηση να βγάλει όπλο κάνει! Ξεκάθαρα!
Απάγορευεται να οπλοφορείς σε αθλητικό χώρο!
Δεν ξέρω αν το έμαθες αλλά του άσκησε διώξη ο εισαγγελέας. Μήπως ξέρει κάτι περισσότερο;
Δηλαδή όποιος ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ μπαίνει μέσα στο γήπεδο με όπλο και μπραβους και απειλει; Σε ποια χώρα;

Και σε ξαναρωτάω: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΜΑΤΟΣ ΣΤΟ 20;;;;;; Αφου ο ΠΑΟΚ είναι "αδικημένος".

Υ.Γ. Πολύ κάψα ρε φίλε να υπεραπσιστείς τον ΠΑΟΚ και τον Ιβαν. Μάλιστα με ψευδή επιχειρήματα, επαινώντας τη συμπεριφορά του που κάθε λογικός άνθρωπος την καταδικάζει και παρουσιάζοντας τον σαν αδικημένο.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Δευ 12 Μάρ 2018 11:46 »
Παράθεση
ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ 25000,ΧΘΕΣ!!!

Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!...ΑΠΛΑ,ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ.....!

Μήνυμα ΠΑΟΚτζη στο  Paokmania.gr

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Δευ 12 Μάρ 2018 11:48 »
ρε drakilimni ούτε paokmania.gr να διάβαζα...

τελικά ο ιβαν είχε πρόθεση να πιάσει το κουμπούρι ή οχι;
το χέρι του είχε φορά προς την πιστόλα ή οχι;
καλυπτόταν από τον Μιχελ ή οχι;

Όποιος ξέρει τι λέει ο κανονισμός ας απαντήσει...
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 12 Μάρ 2018 11:51 από KASABIAN »
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #120 στις: Δευ 12 Μάρ 2018 11:50 »
Τωρα που το παραδεχονται ολοι οτι την πηρε γιατι δεν τον αφηνουν να παρει το πρωταθλημα?
Αυτο δεν καταλαβαινω εγω γι αυτο εκνευριζομαι με μελισσανιδη-μαρινακη

Αφου τα καταφερε γιατι δεν τον αφηνεις να κερδισει στο γηπεδο αυτο που δικαιουται?
Εστω με τα φαλτσοσφυριγματα του οπως τα ειχε και ο οσφπ σε ΠΟΛΥ μεγαλυτερο βαθμο τοσα χρονια
Στο κατω κατω εμεις σαν ΠΑΣ ανοιξαμε τα ποδια και κατσαμε και χασαμε εδω μεσα 1-3
Αυτο ρωταω εγω

Οι ομαδες που δεν εχω καλη κουβεντα να πω ειναι οι ολυμπιακος,πανιωνιος,τριπολη,λιβαδεια και σχεδον ολες οι υπολοιπες της αττικης πλην ελαχιστων εξαιρεσεων
Ολες οι αλλες μου ειναι πολυ συμπαθεις και δεν εχω κανενα προβλημα μαζι τους
Επομενως γιατι να μην μου ειναι συμπαθης ο παοκ?
Δεν μου εχει κανει κατι και διαχρονικα βοηθουσε ο ενας τον αλλο με βολικα αποτελεσματα

Καμια κινηση δεν κανει να βγαλει οπλο δεν ειναι μαλακας οπως τον παρουσιαζουν
Αν θελει να βγαλει οπλο το βγαζει και στα αποδυτηρια που δεν τον βλεπεις
Και μην υποκρινεστε γενικα,γιατι και χωρις οπλο παλι θα εμπαινε στο γηπεδο
Και καλα κανει και μπουκαρει στο γηπεδο γιατι πανε να του κλεψουν κατι που ειναι δικο του

Αν μας εκανε τα ιδια ο πανιωνιος σε αγωνα που κρινεται η ευρωπη ξερετε τι θα γινοταν?
0-0 τελικο αποτελεσμα ,χαμενη ευρωπη και τρεχα βρες το δικιο σου μετα οταν το πουλακι εχει πεταξει
Αυτος εχει τα κοτσια και τη δυναμη να το κανει και προασπιζει τα συμφεροντα του

Και επαναλαμβανω οτι αν σηκωσει το σημαιακι αυτος ο βλακας ο εποπτης δεν θα γινει τιποτα
Αλλα δεν το σηκωνει και τρεχει σεντρα που σημαινει οτι το γκολ μετραει και το ματς ληγει ομορφα και ωραια 1-0

Μεστή παρέμβαση. Εύγε

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Δευ 12 Μάρ 2018 11:52 »
Ρε born, απάλευτος είσαι, αλήθεια...
Ρε, ποιός το γαμεί το γαμωπρωτάθλημα???
Μπήκε με το όπλο στον χορτάρι, λέμε!
Όσο για το "ανοίξαμε τα πόδια" που λες, ας σου έρθει ο άλλος σπίτι με το πιστόλι και τότε να σε δω τί σε παίρνει να κάνεις και τί όχι...

Καλά λέει ο RASTA:
Παράθεση
  είναι γιομάτος ο κόσμος από βαρύμαγγες του ίντερνετ     

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: Δευ 12 Μάρ 2018 11:55 »
Εγώ πάλι τα θυμάμαι pas-pan,
και τα κουμπούρια του Μελισσανίδη
και του "καπετάνιου"
θυμάμαι και τότε ένα παιχνίδι στην Νέα Σμύρνη, που δεν ξεκίνησε ποτέ
και στην δευτεροβάθμια επιστράφηκαν οι 3 βαθμοί στον Ολυμπιακό, με δημόσιες πολιτικές
παρεμβάσεις στήριξης της ομάδας του Κόκαλη..

Θυμάμαι κι άλλα πολλά..

Η διαφορά σε αυτό είναι η δύναμη της εικόνας
και γιατί ο Σαββίδης εκτέθηκε βγάζοντας το σακάκι (κάτω από το σακάκι, όλοι αυτοί με όπλα κυκλοφορούν)
και γιατί πλέον παντού υπάρχει μια κάμερα κινητού..

Όμως, αυτό είναι και μια καλή συγκυρία..
Η εικόνα αυτή που έχει γίνει διεθνώς viral, ίσως δώσει την ευκαιρία
στην πολιτεία, να πάρει την συγκατάθεση της UEFA για διακοπή επ' αόριστον
(μέχρι να ξεκαθαρίσουν πάρα πολλά, από τα άρρωστα οπαδικά μυαλά, μέχρι τους μαφιόζους πρόεδρους).

Τώρα μου ρχεται στο μυαλό και το μάτς ΠΑΣ - ΠΑΟΚ,
που πολλοί κατηγορούσαν τον ΧΒ, γιατί δεν έδειξε πυγμή στον Σαββίδη.
Τότε είχα γράψει άντε βάλτε τα εσείς με την μαφία.
Ευτυχώς που δεν έχουμε διοίκηση των όπλων...

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: Δευ 12 Μάρ 2018 11:57 »
Δεν θα πω πολλα....
Ολοι ειδαν τι εγινε χθες...
Μια κουβεντα μονο και τιποτα παραπανω....

Ενας νεος "ayouto" γεννιεται...

Food for thinking....!!!!

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: Δευ 12 Μάρ 2018 11:58 »

Αφού την πήρε, ποιος δεν τον αφήνει;

Αυτό που "δικαιούται" με έστω και έστω; Στα πόσα "έστω" μπαίνει το "δεν" μπροστά από το "δικαιούται";

Άλλο το αν θα χαθεί ο κόσμος αν πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, άλλο το να χαθεί για να πάρει.