Εκανε υπομονη ο σαββιδης τοσα χρονια να παρει την επο? ΕΚΑΝΕ
Εκανε γιατι καταλαβε οτι δεν παιρνει πρωταθλημα αλλιως
Τωρα που το παραδεχονται ολοι οτι την πηρε γιατι δεν τον αφηνουν να παρει το πρωταθλημα?
Αυτο δεν καταλαβαινω εγω γι αυτο εκνευριζομαι με μελισσανιδη-μαρινακη
Αφου τα καταφερε γιατι δεν τον αφηνεις να κερδισει στο γηπεδο αυτο που δικαιουται?
Εστω με τα φαλτσοσφυριγματα του οπως τα ειχε και ο οσφπ σε ΠΟΛΥ μεγαλυτερο βαθμο τοσα χρονια
Εστω με το οφσαιτ που λετε οτι πηρε στο ζωσιμαδες
Στο κατω κατω εμεις σαν ΠΑΣ ανοιξαμε τα ποδια και κατσαμε και χασαμε εδω μεσα 1-3
Θα χαθει ο κοσμος αν παρει πρωταθλημα ο παοκ?
Αυτο ρωταω εγω
Οι ομαδες που δεν εχω καλη κουβεντα να πω ειναι οι ολυμπιακος,πανιωνιος,τριπολη,λιβαδεια και σχεδον ολες οι υπολοιπες της αττικης πλην ελαχιστων εξαιρεσεων
Ολες οι αλλες μου ειναι πολυ συμπαθεις και δεν εχω κανενα προβλημα μαζι τους
Επομενως γιατι να μην μου ειναι συμπαθης ο παοκ?
Δεν μου εχει κανει κατι και διαχρονικα βοηθουσε ο ενας τον αλλο με βολικα αποτελεσματα
Καμια κινηση δεν κανει να βγαλει οπλο δεν ειναι μαλακας οπως τον παρουσιαζουν
Αν θελει να βγαλει οπλο το βγαζει και στα αποδυτηρια που δεν τον βλεπεις
Και μην υποκρινεστε γενικα,γιατι και χωρις οπλο παλι θα εμπαινε στο γηπεδο
Και καλα κανει και μπουκαρει στο γηπεδο γιατι πανε να του κλεψουν κατι που ειναι δικο του
Αν μας εκανε τα ιδια ο πανιωνιος σε αγωνα που κρινεται η ευρωπη ξερετε τι θα γινοταν?
0-0 τελικο αποτελεσμα ,χαμενη ευρωπη και τρεχα βρες το δικιο σου μετα οταν το πουλακι εχει πεταξει
Αυτος εχει τα κοτσια και τη δυναμη να το κανει και προασπιζει τα συμφεροντα του
Και επαναλαμβανω οτι αν σηκωσει το σημαιακι αυτος ο βλακας ο εποπτης δεν θα γινει τιποτα
Αλλα δεν το σηκωνει και τρεχει σεντρα που σημαινει οτι το γκολ μετραει και το ματς ληγει ομορφα και ωραια 1-0