Ευστοχο αυτο που ειπες οτι κολλησα αγιουτο,μου αρεσε στα αληθεια
Συνιστω υπομονη για οποιον διαβασει παρακατω
Οι αθεοι και αυτοι που απορριπτουν οτιδηποτε πριν το ψαξουν θα εχουν προβλημα
Δεν μου τη βιδωσε μια μερα και ειπα να το παιξω εξυπνος στο φορουμ
Δεν θεωρω τον εαυτο μου πιο εξυπνο απο κανεναν εδω στο φορουμ ουτε γενικα στη ζωη μου
Οποτε δεν τιθεται τετοιο θεμα εγωιστικο
Αλλωστε φαινεται τοσο καιρο αν λεω μαλακιες γενικα απο αυτα που γραφω
Σχετικα με το θεμα μας καταλαβαινω οτι ειναι απιστευτα δυσκολο για καποιον να μπει εστω στη διαδικασια αυτη να σκεφτει ολα αυτα
Περα απο το χρονο που θα χρειαστει να σπαταλησει για να ασχοληθει με τετοια θεματα
Ειναι πολυ δυσκολο να ανατρεψεις ολη σου τη ζωη σου μονομιας και να σκεφτεις εστω να αμφισβητησεις αυτα που σε μαθαινουν απο τοτε που γεννηθηκες
Εγω τυχαια ασχοληθηκα με τα ζητηματα αυτα και πολυ ανετα θα μπορουσα να ανηκω ακομα στην κατηγορια αυτων που δεν εχουν ασχοληθει ποτε
Και φυσικα η πρωτη μου αντιδραση ηταν η γνωστη και δικαιολογημενη' τι μαλακιες λενε αυτοι μωρε'
Αλλα ειχα την διαθεση να κατσω πραγματικα να βρω τι συμβαινει ακριβως
Αναρρωτηθηκα για πολλα πραγματα οπως πιστευω οτι θα επρεπε να κανει ο καθενας μας
Ηθελα να ξερω τι πραγματικα συμβαινει και αν ειναι οντως ετσι οπως μας τα εμαθαν
Και αν ηταν, δεν ειχα κανενα προβλημα να συνεχισω απο εκει που τα αφησα
Αλλα βλεποντας το ενα βιντεο μετα το αλλο και σκεπτομενος μονος μου διαφορα πραγματα ,κατεληξα στο συμπερασμα οτι πολλα πραγματα δεν κολλανε
Δεν με εβαλε κανενας με το ζορι να πιστεψω οτι ισχυει κατι διαφοερτικο
Απλα χρησιμοποιησα ελευθερα την γνωση που μου παρειχαν αλλοι και μου ηταν ευκολο να καταληξω εκει
Σε εμενα ηταν σχετικα ευκολο ,σε αλλους μπορει να μην ειναι
Αλλα πριν καποιος μιλησει για το αν λεω μαλακιες ή οχι πρεπει να ειναι σε θεση να περασει και απο την αλλη πλευρα
Αν δεν περασει και δεν το ψαξει δεν νομιζω οτι μπορει να μιλαει εκ του ασφαλους γιατι στο τελος θα βρεθει προ μεγαλων εκπληξεων
Σχετικα με τον χοκινγκ θε ελεγα το εξης σημαντικο
Δεν μπορω να παρω στα σοβαρα καποιον που εν ετει 2018 μου λεει οτι καποτε θα παμε να κατοικησουμε στον αρη
Και καθεται ο κοσμακης και ακουει τετοιες ανοησιες και τις πιστευει
Ειμαστε ανημποροι να καταλαβουμε τι συμβαινει με σεληνη,ηλιο,αρη και ολα αυτα τα ουρανια σωματα
Και κατα πασα πιθανοτητα δεν μπορει καποιος να πλησιασει καν ολα αυτα
Και φυσικα δεν υπαρχει αυτο το χαοτικο συμπαν που μας περιγραφουν το οποιο διερυνεται συνεχως
Και καθε μερα που περναει σε φοβιζουν ολο και πιο πολυ για το τι υπαρχει εκει εξω
Ολα ειναι τοποθετημενα στην εντελεια και με ακριβεια στη θεση τους απο τοτε που τα εφτιαξε ο θεος
Και εκει ειναι το προβλημα τους τελικα
Ο θεος ειναι αυτος που τους δημιουργει αυτο το τερσστιο προβλημα
Τους ειναι αδιανοητο να δεχτουν το πως στεκουν ολα αυτα εκει και αυτοι δεν μπορουν να κανουν κατι
Οποτε τι απομενει?
Ας φτιαξουμε τη δικια μας θεωρια που ανατρεπει ακομα και το βιβλιο της γενεσης
Ρωταω εγω λοιπον για οποιον γουσταρει να ασχοληθει και να δει κατι διαφορετικο
Ποιοι ειναι οι 2-3-4 πρακτικοι τροποι για καποιον να διαπιστωσει αν οντως η γη ειναι στρογγυλη?
Αν ειχατε τη δυνατοτητα να διαπιστωσετε μονοι σας πως ειναι η γη τι θα κανατε εσεις?
Μια απλη ερωτηση ειναι
Ολη αυτη η αναζητηση δεν τελειωνει εδω, ακομα υπαρχουν πραγματα που δεν ξερω και θελω να μαθω
Και φυσικα υπαρχει και η περιπτωση μεσα απο συζητησες καποια στιγμη να επανελθω σε αυτα που πιστευα παλια
Με το να συζηταμε βγαινει ακρη παντα, με το να αφοριζουμε δεν βγαινει τιποτα σιγουρα