davelis ηρθε η στιγμη να τελειωσω την κουβεντα απο την πλευρα μου
Κουρασα πολυ και δημιουργησα πολλα εγκεφαλικα
Αλλα δεν μου φταιει η πλειοψηφια του φορουμ που παρακολουθει αποσβωλομενη
Το θεμα ειναι οτι περασα αυτο που ηθελα για οποιον εχει τη διαθεση να ψαξει περισσοτερα πραγματα
Στο κατω κατω δεν ειμαι ο μοναδικος που τα λεει
Αυτος που δεν θελει, δεν θα ψαξει ποτε ετσι και αλλιως και θα πιστευει οτι του λενε αμασητα
Ειτε γιατι τον συμφερει να ειναι ετσι, ειτε γιατι το μυαλο του δεν μπορει να κινηθει σε διαφορετικες κατευθυνσεις
Ειχα σκοπο να το παω μεχρι το πασχα ,αλλα οι διδυμοι πυργοι μου εδωσαν τη χαριστικη βολη
Οταν δεν μπορουμε να συμφωνησουμε στα βασικα δεν εχει νοημα να συζηταμε αλλα πιο πολυπλοκα
Οταν καποιος δεχεται να του παρουσιασουν σαν αληθινο ενα ολογραμμα με αεροπλανο που διαπερναει ουρανοξυστη απο τονους ατσαλι και χαλυβα σαν να ειναι χαρτι παυεις να ασχολεισαι
Ρε mandrakouko θεε τι εκατσες και εγραψες
Φτιαξτο παραμυθι να βγαλεις χρημα
Λοκο για ολα υπαρχει μια εξηγηση γιατι δεν την ψαχνεις?
Παρε ενα τηλεσκοπιακι και βρες τα αστερια μονος σου για να εχεις μια πληρη αποψη και μετα συζηταμε πιο φαινεται και ποιο οχι
Βρες και τα συμπλεγματα αστεριων, τους γαλαξιες, ποσα απο αυτα υπαρχουν και αν ειναι ακριβως ετσι οπως στα λενε
Φτιαξε το δικο σου χαρτη λοιπον
Ριξε και μια ματια κοντινη στην σεληνη και μετα ελα πες μου τι ειναι εκει πανω και ποτε πηγαμε για πρωτη φορα( και μετα δεν ξαναπηγαμε)
Ριξε και μια ματια στον αρη ,τον κρονο ,το δια και προσπαθησε να καταλαβεις αν υπαρχει ποτε περιπτωση να φτασουμε εκει και να κανουμε τι?
Χτυπα και ενα μακρινο σταθερο σημειο στον οριζοντα και μετα με βαση την καμπυλοτητα αναλογισου αν θα επρεπε να το βλεπεις ή οχι
Θα παθεις πλακα οταν καποτε διαπιστωσεις οτι οι εκλειψεις που λες οτι απολαμβανεις συμβαινουν τελικα σε μια επιπεδη γη
Παρε και ενα αεροπλανακι εσυ σαν ιδιωτης και τραβα με το βιντεακι σου πως περασες την ανταρκτικη και αν επιστρεψεις ποτε παρε τηλεφωνο(δεν θα σε αφησουν βεβαια ποτε γιατι δεν υπαρχει επιστροφη)
Ατελειωτη απεραντη ανταρκτικη ολο το μυστικο της γης και δεν σε αφηνουν καν να ΠΑΣ εκει
Η παρε το αεροπλανακι σου και πηγαινε απο το κειπ ταουν στην νεα ζηλανδια να δουμε ποσες ωρες θα κανεις και απο ποια μερη θα περασεις και μετα ξανασυζηταμε
Η απο το μπουενος αιρες προς στην αυστραλια
Η απο ευρωπη για λος αντζελες και σε ποσα ταξιδια θα περνας καθε φορα πανω απο την αλασκα
Εγω δεν σας λεω να πιστεψετε σωνει και καλα αυτα τα πραγματα
Να το ψαξετε λεω
Αν δεν μπορειτε να το ψαξετε και το μυαλο σας δεν αντεχει να κανει κατι τετοιο μην βγαζετε αναρθρες κραυγες και λετε οτι δεν υπαρχουν
Οι περισσοτεροι εδω μεσα δεν ασχοληθηκαν μαζι μου και δεν μπορει να τους κατηγορησει κανεις
Σου λεει τι να μπλεξουμε με τον τρελο
Καποιοι ασχοληθηκαν και το καναν ευπρεπως και στα πλαισια καποιου διαλογου
Υπηρξαν και καποια φασιστακια ομως που μαλλον ετσι πορευονται σε ολη τους τη ζωη
Προσπαθησαν να ειρωνευτουν, να απαξιωσουν ,να χλευασουν χωρις να καταφερουν τιποτα
Οι συγκεκριμενοι θα μπορουσαν να ξερουν πολυ περισσοτερα απο μενα και απλα να παιζουν το παιχνιδι τους(παντου υπαρχουν αυτοι)
Μην αμφιβαλετε αλλωστε οτι ειναι πολυ περισσοτεροι απο οσους νομιζετε αυτοι που γνωριζουν αυτα τα πραγματα
Θα ηθελα πολυ να ανηκουν σε αυτη την κατηγορια,αλλα το πιο πιθανο ειναι οτι δεν μπορουσαν να κανουν κατι αλλο παρα να βγαζουν αναρθρες κραυγες σαν τους δηθεν προγονους τους, τους πιθηκ(ες-ους)
Και κατι τελευταιο σαν κερασακι στην τουρτα
Αν ειναι ποτε δυνατον ο ανθρωπος που ειχε σπανια παθηση απο τις λιγες και προβλεφθηκε στα 21 του οτι θα πεθανει σε 2-3 χρονια να πεθανε το 2018
Δεν ξερω τι ειχε κανει το παλικαρι μεχρι τα 25 του πιθανον να ηταν λαμπρο μυαλο
Αλλα αυτο που του κανανε απο τοτε που πεθανε ,πραγματικα ειναι σπιλωση της μνημης του και μεγιστο καραγκιοζιλικι
Οποτε μας συμφερει η επιστημη κανει θαυματα ε?
Οταν τα κανουν αλλοι ειναι σκοταδισμος και δεν συμμαζευεται
Παρακαλεστε ολοι για ενα θαυμα της επιστημης να πατε στον αρη τωρα που ειστε ζωντανοι και κλειστε και διαρκειας με τον σβαρτζενεγκερ παρεα
Αλλα ξερω για να συμβει αυτο θα περασουν τοσα χρονια που δεν θα ζουμε εμεις, οποτε τζαμπα κουβεντες
Και περνανε τα χρονια με επιστημονικη φαντασια και οποιος ζει το 2600 θα κινηθει αναλογα
Ειρωνευτειτε οσο θελετε απο εδω και περα δεν εχει καμια σημασια για μενα ουτε ειχε τοσο καιρο
Τα μηνυματα των φασιστοειδων τα εχω μπλοκαρισμενα και δεν θα μπω καν στον πειρασμο να τα διαβασω απο εδω και περα
Η δικια μου ειρωνεια γενικα πηγαινει μονο στα φασιστακια που κανουν το ασπρο μαυρο και σε κανενα αλλον
Επιστροφη στην καθημερινοτητα λοιπον με τον χριστοβασιλη, το φιλικο κεκλεισμενων με την κερκυρα και το 4-4-2 με ρομβο και μανθατη-μπετρα στα ακρα
Πιστευω οτι ο γιακος χωραει στο σχημα διδυμο μπροστα με κοντε
Η ταχυτητα του εκει στην περιοχη δεν θα ειναι τοσο ανασταλτικος παραγοντας
Γιατι δεν το δοικιμαζει ο πετρακης?