Εμφανης η ελλειψη κινητρου εκατερωθεν. Σβηστο ματς με πρωτο σημειο το Χ[ απ την αρχη φαινονταν]. Για μενα αυτο ειναι ανεξηγητο. Μεταξυ δυο ομαδων ,χωρις στοχους,χωρις αγχος, θα περιμενα τουλαχιστον να ρισκαρουν λιγο παραπανω και ειδικα η δικη μας ομαδα που ζητουσε μια εξιλεωση μετα απο συνεχομενα ανεπιτυχη αποτελεσματα. Κλεινουμε ομως κι αυτη τη χρονια με θετικο απολογισμο [ξερω θα φαω κραξιμο γι αυτο]. Εχουμε και ογδοη σερι συμμετοχη στην super league,με εξασφαλισμενο τηλεοπτικο συμβολαιο, και χρεη κανονισμενα. Αυτο για μας τους παλιους,ειναι πολυτελεια.
Θα διαφωνήσω αλλά όχι κράζοντας.
Το κίνητρο το δημιουργούν ο πρόεδρας, ο προπονητής και ο αθλητικός εγωισμός κάθε ποδοσφαιριστή.
Απέτυχαν ΟΛΟΙ, εάν εξαιρέσω τα δύο 10λεπτα που αναφέρει ο fon.
Άθλιο θέαμα από τον Π.Α.Σ., μοναδική όαση ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ Σκόνδρας και ο ΔΑΙΜΟΝΑΣ Νικολιάς.
Τον ψηλό πρέπει ΝΑ ΤΟΝ ΠατΑΣ όπου κι αν τον βρίσκεις!
Αποτυχία το αποτέλεσμα...
Φίλε ΠΑΣ, με έξι μόλις νίκες, η χρονιά είναι αποτυχημένη.
Πρόεδρας και κόουτς πρέπει να πάρουν σοβαρές αποφάσεις για τη νέα σεζόν.
Και όποιος παίκτης δεν μπορεί, στο καλό να πάει.
Ο Π.Α.Σ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΧΑΜΠΑΡΙ!
Από πρόεδρα, κόουτς, παίκτες, μέχρι...γενικό αρχηγό!
Άλλη τέτοια χρονιά δεν αντέχεται.
Από τα ελάχιστα ποστ που συμφώνησα μαζί σου, αλλά φίλε Crimson εγώ θέλω να κράξω.
Δεν αντέχω άλλο Πετράκη και μου φαίνεται αδιανόητο ότι στο γήπεδο καθόμαστε όλοι απαθείς και δεν τον κράζει κανένας.
Τι σύστημα ήταν αυτό που κατέβασε πάλι; Φουλ άμυνα για να κρατήσουμε το αποτέλεσμα απέναντι στο μεγαθήριο ΑΕΛ;
Και να μου βάζει πάλι στην εντεκάδα Βελίδη και Μανθάτη;
Τον Βιδάλ τον έβαλε δίπλα στον Κόντε και τον αχρήστεψε. Δεν υπήρχε κάποιος να οργανώσει το παιχνίδι.
Μόνο ο Νικολιάς προσπάθησε το παιδί να κάνει κάτι καλό.
Καλοί ήταν επίσης Μιχαήλ, Σκόνδρας, Λίλα και Κόντε που προσπάθησε κατά διαστήματα και αυτός να πάρει πάνω του την ομάδα.
Διαφωνώ με κάποιους σύνταυρους που γράφουν για τον Μπουκουβάλα να μείνει, να είναι βασικός κλπ...Χτες ήταν κατά τη γνώμη μου τραγικός.
Όσο για το Νταβέλη που ρωτάει να βγει ο Μανθάτης να μπει ποιος, να γίνω και εγώ τώρα προπονητής της κερκίδας και να πω ότι θα έβαζα το Βιδάλ στο κέντρο και θα μπροστά έναν εκ των Φρανκ ή Χέλγκβιστ.
Υ.Γ.: Αλήθεια ο Φράνκ γιατί εξαφανίστηκε από την 11αδα;