Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΛ 28η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 13198 φορές)

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΛ 28η αγωνιστική
« Απάντηση #50 στις: Κυρ 22 Απρ 2018 23:01 »
Κρίμα...αν έμενε ο μαυροπανος ίσως χτύπαγε και τον κόντε για περισσότερα γκολ

Αυτό το α-γκολ-ο συνοθυλευμα ήρθε ο καιρός να διορθωθεί

Με την αποχώρηση κόντε αλλάζουν όλα....αλλά εδώ που τα λέμε και να έμενε πάλι έπρεπε να αλλάξουν

Η φετινή απογοήτευση είναι η παρουσία του Χαλκιαδάκη...οι συνεχόμενοι τραυματισμοί του νικολια...και η απουσία γενικά χαφ που να είναι ποιότητας κ να  σκοράρουν

Άιντε 2 κ σήμερα να αρχίσουμε να ασχολούμαστε με τα τσιμέντα που θα πεσουν :pashat:

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Κυρ 22 Απρ 2018 23:20 »
Συνταυρε, τα τσιμεντα εχουν πεσει .Εκει που παιζαμε με Παυλο Μελλα, θερμαικο, Τυρναβο, Μεσσηνιακο ,Ιαλυσο και καθε καρυδιας καρυδι,Εδω και 8 [οχτω] χρονια παιζουμε εκει που μας αξιζει. Ποτε δεν ειμαστε καλυτεροι ,ποτε  ομως και χειροτεροι απο τωρα. Ψυχραιμια.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Κυρ 22 Απρ 2018 23:39 »
Ο βάζελος όντας απλήρωτοι οι παίκτες με τι ψυχικά αποθέματα παίζουν και χώνουν 3 μέσα στη Νέα Σμύρνη κι εμείς σε ελάχιστα παιχνίδια μόνο δείξαμε πάθος;  Μεγάλη η ευθύνη του προπονητή σε αυτόν τον τομέα. Ούτε καν στην Α1 κατηγορία είμαστε αν τελικά γίνει, που δεν το πιστεύω, αλλά απλά.... τραγικό.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Κυρ 22 Απρ 2018 23:39 »
Δεν ηταν αδιαφορη η ομαδα σημερα. Προσπαθησε. Κακως εχουν παραπονα καποιοι για σημερα. Σιγουρα πρεπει να γινουν πολλες και καλες κινησεις για την ενδυναμωση και ανανεωση της ομαδας. Μπουκουβαλας και Νικολιας πρεπει να μεινουν. Ο Βιδαλ με ειχε απογοητευσει φετος στην αρχη αλλα μαλλον αναθεωρω. Νομιζω οτι ειναι ακριβως στη στιγμη που παιρνει τη στροφη να γινει κανονικος και καλος ποδοσφαιριστης. Αν το συμβολαιο του ληγει του χρονου και ο Πετρακης τον βλεπει να δουλευει (μου φαινεται πως δουλευει), ισως θα ηταν εξυπνο να τον ανανεωσουν φετος πριν αρχισουν ν' ανεβαινουν οι μετοχες του.

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Κυρ 22 Απρ 2018 23:45 »
Συνταυρε, τα τσιμεντα εχουν πεσει .Εκει που παιζαμε με Παυλο Μελλα, θερμαικο, Τυρναβο, Μεσσηνιακο ,Ιαλυσο και καθε καρυδιας καρυδι,Εδω και 8 [οχτω] χρονια παιζουμε εκει που μας αξιζει. Ποτε δεν ειμαστε καλυτεροι ,ποτε  ομως και χειροτεροι απο τωρα. Ψυχραιμια.
Εμένα δεν μου λέει κάτι ότι παίζουμε Α εθνική αν η απόδοση μας είναι όπως τα τελευταία 2 χρόνια.Μπορείς να μου πεις πότε αλλάχτηκαν πάνω  από 3 πάσες σήμερα;Συγγνώμη αλλά σε αυτό το σίχαμα που μοιάζει με άλλο άθλημα και όχι με ποδόσφαιρο,η κατηγορία που αγωνίζεσαι δεν παίζει κανένα ρόλο.Καλύτερα το φουλ επιθετικό ποδόσφαιρο του Γκιγέρμο Όγιος στην Β εθνική παρά αυτή η κλωτσοπατινάδα στην Α εθνική.Βλέπω 35 χρόνια ΠΑΣ και αυτό το φετινό είναι ένα από τα πιο αποκρουστικά θεάματα που έχει προσφέρει η ομάδα μας.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Δευ 23 Απρ 2018 00:25 »

Σωστα οπως επισης και με 2.5-3 χιλλιαδες κοσμο παραπανω στις κερκιδες ξεχασες να αναφερεις σε σχεση με την ερημια του ΧΒ της Α εθνικης
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Δευ 23 Απρ 2018 01:46 »
Μια φιλικη και ελικρινα  μεσα απο την καρδια μου απαντηση προς τους συνταυρους , ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ [Γεια σου ρε συνονοματε και συναδελφε] αλλα και ayuto 1966. Σας εκτιμω απεριοριστα και τους δυο. Γνωριζω και σεβομαι απεριοριστα τις αποψεις σας  για την ομαδα μας. Δεν ειμαι δογματικος . Απλα  μπαφιασα να παιζω τοπικα ντερμπι [ μετα μουσικης μαλιστα] , με την Αρτα, το ΑΕ Ιωαννινων, την Πρεβεζα και καθε απιθανο που προκυπτει κατα καιρους. Και γω ρε παιδια θελω ακομα καλυτερα πραγματα. Δεν γουσταρω να ερχονται εδω μεσα τα καπνα [με κοσμο κι ολας], η Λαμια, η Ξανθη και τελος παντων ο καθε απιθανος και να μου χαλαει το Σαββατοκυριακο. Ομως σκεφτομαι και το παρελθον [μετα το καταραμενο μπαραζ του Αλκαζαρ το 84] και λεω. ΟΚειμαστε τωρα.Οχι εκει που θελουμε αλλα τουλαχιστον βγηκαμε οριστικα  απο το τελμα και την ταπεινωση δεκαετιων. Αν μπορει καποτε να ερθουν καλυτερες μερες ολοι μαζι θα ειμαστε μια γροθια. Να στε σιγουροι γι αυτο συνταυροι.

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Δευ 23 Απρ 2018 08:51 »
Θέλαμε, αλλά δεν μπορούσαμε.
Η ιστορία της χρονιάς επαναληφθηκε σημερα.
Δυστυχώς

Επίσης φέτος δεν ειχαμε και ποδοσφαιρική τυχη (Αν το δοκάρι του Κοντε γίνονταν γκολ, όλοι θα μιλούσαν για το γκόλ της αγωνιστικής)

Για να χτίσεις μια ομάδα θέλεις: 
Τερματοφύλακα, δυο γρήγορα σέντερ μπακ, ένα οκταρι και ένα εννιάρι
Του χρόνου δεν θα εχουμε τιποτα απο αυτα, ας το σκεφτούν οι υπεύθυνοι, και ας πράξουν..

ΥΓ1 MVP ο (ευθραυστος) Νικολιάς.
ΥΓ2 Να βγει ο Μανθατης να μπει ποιός;
ΥΓ3 Ο δευτερος σκορερ μας ειναι στην Αρσεναλ

Συνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Δευ 23 Απρ 2018 09:11 »
ένα πράγμα μου έμεινε μόνο σαν συμπέρασμα από χθες

τον Νικολιά και τα μάτια μας

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Δευ 23 Απρ 2018 10:01 »
Εμφανης η ελλειψη κινητρου εκατερωθεν. Σβηστο ματς με πρωτο σημειο το Χ[ απ την αρχη φαινονταν]. Για μενα αυτο ειναι ανεξηγητο. Μεταξυ δυο ομαδων ,χωρις στοχους,χωρις αγχος, θα περιμενα τουλαχιστον να ρισκαρουν λιγο παραπανω και ειδικα η δικη μας ομαδα που ζητουσε μια εξιλεωση μετα απο συνεχομενα ανεπιτυχη αποτελεσματα. Κλεινουμε ομως κι αυτη τη χρονια  με θετικο απολογισμο [ξερω θα φαω κραξιμο γι αυτο]. Εχουμε και ογδοη σερι  συμμετοχη στην super league,με εξασφαλισμενο τηλεοπτικο συμβολαιο, και χρεη κανονισμενα. Αυτο για μας τους παλιους,ειναι πολυτελεια.
Θα διαφωνήσω αλλά όχι κράζοντας.  ;)
Το κίνητρο το δημιουργούν ο πρόεδρας, ο προπονητής και ο αθλητικός εγωισμός κάθε ποδοσφαιριστή.
Απέτυχαν ΟΛΟΙ, εάν εξαιρέσω τα δύο 10λεπτα που αναφέρει ο fon.
Άθλιο θέαμα από τον Π.Α.Σ., μοναδική όαση ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ Σκόνδρας και ο ΔΑΙΜΟΝΑΣ Νικολιάς.

Τον ψηλό πρέπει ΝΑ ΤΟΝ ΠατΑΣ όπου κι αν τον βρίσκεις!
Αποτυχία το αποτέλεσμα...

Φίλε ΠΑΣ, με έξι μόλις νίκες, η χρονιά είναι αποτυχημένη.

Πρόεδρας και κόουτς πρέπει να πάρουν σοβαρές αποφάσεις για τη νέα σεζόν.
Και όποιος παίκτης δεν μπορεί, στο καλό να πάει.

Ο Π.Α.Σ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΧΑΜΠΑΡΙ!
Από πρόεδρα, κόουτς, παίκτες, μέχρι...γενικό αρχηγό!

Άλλη τέτοια χρονιά δεν αντέχεται.  :stop:

Από τα ελάχιστα ποστ που συμφώνησα μαζί σου, αλλά φίλε Crimson εγώ θέλω να κράξω.
Δεν αντέχω άλλο Πετράκη και μου φαίνεται αδιανόητο ότι στο γήπεδο καθόμαστε όλοι απαθείς και δεν τον κράζει κανένας.
Τι σύστημα ήταν αυτό που κατέβασε πάλι; Φουλ άμυνα για να κρατήσουμε το αποτέλεσμα απέναντι στο μεγαθήριο ΑΕΛ;
Και να μου βάζει πάλι στην εντεκάδα Βελίδη και Μανθάτη;
Τον Βιδάλ τον έβαλε δίπλα στον Κόντε και τον αχρήστεψε. Δεν υπήρχε κάποιος να οργανώσει το παιχνίδι.
Μόνο ο Νικολιάς προσπάθησε το παιδί να κάνει κάτι καλό.
Καλοί ήταν επίσης Μιχαήλ, Σκόνδρας, Λίλα και Κόντε που προσπάθησε κατά διαστήματα και αυτός να πάρει πάνω του την ομάδα.
Διαφωνώ με κάποιους σύνταυρους που γράφουν για τον Μπουκουβάλα να μείνει, να είναι βασικός κλπ...Χτες ήταν κατά τη γνώμη μου τραγικός.
Όσο για το Νταβέλη που ρωτάει να βγει ο Μανθάτης να μπει ποιος, να γίνω και εγώ τώρα προπονητής της κερκίδας και να πω ότι θα έβαζα το Βιδάλ στο κέντρο και θα μπροστά έναν εκ των Φρανκ ή Χέλγκβιστ.
Υ.Γ.: Αλήθεια ο Φράνκ γιατί εξαφανίστηκε από την 11αδα;

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Δευ 23 Απρ 2018 11:05 »
Παράθεση
Σήμερα βρεθήκαμε στα γραφεία του Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα με σκοπό να απονείμουμε το βραβείο MVP Car.gr της 25ης αγωνιστικής.

Το βραβείο ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ αποφάσισε να το δώσει σε όλο τον κόσμο της ομάδας, που είναι πάντα δίπλα μας στα δύσκολα και στα εύκολα..

Τιμής ένεκεν το βραβείο το παρέλαβε ο Δημητρης βελλης Βέλλης, ένας αγνός φίλαθλος του ΠΑΣ, ο οποίος είναι πάντα στο πλευρό μας και δίνει και αυτός τον δικό του αγώνα...

Την βράβευση την έκαναν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Kostas Peristeridis και Franck Betra...

Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο για την στήριξη του στα εύκολα και στα δύσκολα...

#pas #pasgiannina #pasgianninafc #pasfamily #cargr
PAS Giannina FC (φωτογραφίες)

Παράθεση
«Θέλουμε παίκτες να βάζουν την μπάλα στο πλεκτό»
Στο γεγονός ότι υπάρχει αφλογιστία στα τελευταία παιχνίδια στάθηκε ο Γιάννης Πετράκης, συνεπώς ο σχεδιασμός πρέπει να γίνει με βάση ότι πρέπει να υπάρχουν παίκτες να βάλουν την μπάλα στο πλεκτό.

Αναλυτικά:

«Θα δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μας που έκαναν σπουδαία προσπάθεια. Ελέγχαμε το παιχνίδι, ανεξάρτητα αν αφήναμε στον αντίπαλο κατοχή μπάλας κάποιες στιγμές.
Δεν θυμάμαι ευκαιρίες της Λάρισας. Είχαμε 2-3 καλές ευκαιρίες στην αρχή και άλλες 2-3 στο τέλος να κερδίσουμε. Κατά διαστήματα είχαμε πολύ καλή η εικόνα. Μας έλειπε πάλι το γκολ, αλλά δημιουργήσαμε ευκαιρίες.
Ευχαριστούμε τον κόσμο που παρότι λίγος, στήριξε την προσπάθειά μας».

Για τις 133 συμμετοχές στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα, με τις οποίες ξεπέρασε τον Αντώνη Γεωργιάδη:
«Είναι πολλή μεγάλη χαρά και μεγάλη τιμή. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι μεγάλο σωματείο και είμαι ευτυχής που έχω μείνει τόσα χρόνια. Τα Γιάννινα με κάνουν να αισθάνομαι οικεία. Αγαπώ την πόλη και την ομάδα κι αυτό έχει να κάνει με το τι έχω βιώσει όλα αυτά τα χρόνια. Δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο».

Για τον σχεδιασμό που έγινε στο πρόσφατο ραντεβού με τον κ. Χριστοβασίλη:
«Άστοχη η ερώτηση, γιατί δεν πρέπει να ανακοινωθεί κάτι που αφορά δύο πλευρές και όχι μόνο εμένα. Ό,τι υπάρχει θα ανακοινωθεί».

Για το αν θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στον πάγκο: «Επαναλαμβάνω, δεν μου αρέσει να προκαταλαμβάνω καταστάσεις από τη στιγμή που το θέμα αφορά και την άλλη πλευρά. Είμαστε ομάδα και δεν μπορώ να μεταφέρω πράγματα. Σ' αυτό το κομμάτι θα ενημερωθείτε όταν τελειώσει το πρωτάθλημα».

Για τα έξι ματς χωρίς νίκη και χωρίς γκολ του Κόντε:
«Η στατιστική εικόνα μας δείχνει ότι δημιουργούμε, αλλά δεν αξιοποιούμε τις ευκαιρίες. Σήμερα άδικα δεν κερδίσαμε, γιατί ήμασταν πιο δημιουργικοί. Υπάρχει προβληματισμός και πρέπει να είναι οδηγός για την επόμενη μέρα. Να υπάρχουν παίκτες να βάζουν την μπάλα στο πλεκτό».
sportsioannina.gr

Παράθεση
«Ομάδα με μέταλλο»
Στα προβλήματα που είχε η ΑΕΛ πριν το ματς στάθηκε ο Σωτήρης Αντωνίου.

Ο προπονητής της ΑΕΛ ανέφερε τα εξής:

«Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε να διαχειριστούμε αρκετά προβλήματα και υπήρχε ψυχολογική κούραση από το ματς με την ΑΕΚ και τον αποκλεισμό. Έπρεπε να δώσουμε ένα κίνητρο στα παιδιά.
Είχαμε τραυματισμούς, τιμωρίες, δύο αναγκαστικές αλλαγές και δύσκολο έργο. Δείξαμε όμως ομάδα με μέταλλο.
Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε το διάστημα που είμαστε με τα παιδιά. Όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, προσπάθησαν αρκετά, μέχρι το 85 δεν απειληθήκαμε και είχαμε κάποιες ευκαιρίες για γκολ. Όποιος σκόραρε σήμερα θα κέρδιζε.
Συγχαρητήρια για την προσπάθεια και τη νοοτροπία που δείχνουν τα παιδιά. Απομένουν δύο παιχνίδια, θέλουμε να έχουμε καλή εικόνα και η ΑΕΛ του χρόνου θα είναι εντελώς διαφορετική ομάδα».

Για το πόσο εύκολο ήταν το ματς μετά τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ:
«Ήταν δύσκολο, γιατί έπρεπε να βρούμε κίνητρο. Θεωρώ ότι το καταφέραμε. Γι' αυτό είπα συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί ήταν μεγάλη η στενοχώρια που χάθηκε ένας τελικός. Τα πιο πολλά είναι νέα παιδιά, έχουν μέλλον και συμβόλαια, με σωστή διαχείριση του υλικού θα έχουμε καλύτερο μέλλον».
sportsioannina.gr

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #61 στις: Δευ 23 Απρ 2018 11:10 »
Από τη σελίδα Antinazi PAS Giannina στο facebook
Παράθεση

Μέσα στο βαθύ σκοτάδι της 22ας Σεπτεμβρίου 2009 κάποιοι «μάγκες χουλίγκανοι» με βυσσινί αποφάσισαν να διαπράξουν μια διάρρηξη και να ξαφρίσουν το σύνδεσμο του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ «Toros Locos» στην Αθήνα. Το αρρωστημένο μυαλό αυτών των διαρρηκτών (ανάμεσα στους οποίους υπήρχε ένα κλειδαράς και ένας μπάτσος…) απαιτούσε τα κλοπιμαία να εκτεθούν στο πέταλο των οργανωμένων της λάρισας για να μας πικάρουν. Ευτυχώς οι πραγματικοί οπαδοί δεν άφησαν την ιστορική κόντρα μεταξύ ΠΑΣ και αελ να τους τυφλώσει και τα κλοπιμαία δεν είδαν ποτέ προβολείς γηπέδου.
Από αυτή τη δεξαμενή ανθρώπων, φορείς αυτών των αρρωστημένων ιδεών, στρατολόγησε κάποια χρόνια μετά ο κοντός μοντελοπνίχτης την αυλή του. Αυτό που όλη η πόλη της λάρισας γνώριζε καλά, δηλαδή ότι ο παρα-οπαδικός στρατός του σχιζοφρενή γυρολόγου κατέχει το εμπόριο ναρκωτικών, ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά από τις συλλήψεις του περασμένου Νοεμβρίου. Για «καλή» τους τύχη, την υπεράσπιση τους ανέλαβε γνωστός ποινικολόγος της Αθήνας, ισόβιος παράγοντας και εξυγιαντής του ελληνικού ποδοσφαίρου…
Πιστοί σε όσα πρεσβεύουμε όλα αυτά τα χρόνια, αφιερώνουμε το σημερινό πανό σε αυτούς που βρωμίζουν με την ύπαρξη τους την οπαδική σκηνή, σε αυτούς που καταστρέφουν τις Κυριακές μας…

ΠΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ

antinazi pas giannina – est.2006
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Δευ 23 Απρ 2018 12:27 »
Ασχετο , αλλα ο νεος συνδεσμος φιλαθλων , με την εναρξη του ΗΔΗ   τα εχει κανει μαλε βρασε στην γειτονια. Μπραβο ρε λεβεντες.  Ετσι μπραβο. Τα δακρυγονα των μπατσων μπηκαν και στο σπιτι μου.  Τι σας φταινε ωρεεεεεεεεεεεεεε τα μικρα παιδια;;;;;;;;;; Αντε απο κει ρε.
Φιλε μου ΠΑΣ καλο θα ειναι πρωτα να μαθαινεις τι εγινε και μετα να κρινεις.
Ριχνεις το φταιξιμο στον <νεο συνδεσμο φιλαθλων> που οι αστυνομικοι απροκλητα παραλιγο να σκοτωσουν φιλαθλους μας?
Αν θελεις σου εξηγω σε προσωπικο μηνυμα τι ακριβως εγινε χθες και μετα βγες και πες οτι νομιζεις

Συνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Δευ 23 Απρ 2018 12:28 »
H χθεσινή εμφάνιση ήταν αρκετά καλή μετά από καιρό (με εξαίρεση φυσικά έναν ποδοσφαιριστή, από τον οποίο πάντως δεν περιμέναμε τίποτε περισσότερο) , δεδομένου ότι η ΑΕΛ έπαιζε μια πολύ σφιχτή άμυνα με αλληλοκαλύψεις.
Όταν μάλιστα έγιναν οι διορθωτικές κινήσεις από τον πάγκο, η ομάδα έγινε και πιο απειλητική.
Με τέτοιες καλές εμφανίσεις, θα μπορούσαμε να έχουμε ένα θετικό τέλος στο πρωτάθλημα, που θα αφήσει έστω μια κάποια γλύκα στη φετινή πολύ περίεργη χρονιά.

Μπράβο και στα παιδιά με τις σημαίες στους οργανωμένους, έδωσαν ένα ωραίο χρώμα στο γήπεδο με τους πολλούς γερο-γκρινιάρηδες.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Δευ 23 Απρ 2018 12:34 »
Ασχετο , αλλα ο νεος συνδεσμος φιλαθλων , με την εναρξη του ΗΔΗ   τα εχει κανει μαλε βρασε στην γειτονια. Μπραβο ρε λεβεντες.  Ετσι μπραβο. Τα δακρυγονα των μπατσων μπηκαν και στο σπιτι μου.  Τι σας φταινε ωρεεεεεεεεεεεεεε τα μικρα παιδια;;;;;;;;;; Αντε απο κει ρε.
Ριχνεις το φταιξιμο στον <νεο συνδεσμο φιλαθλων> που οι αστυνομικοι απροκλητα παραλιγο να σκοτωσουν φιλαθλους μας?
Αν θελεις σου εξηγω σε προσωπικο μηνυμα τι ακριβως εγινε χθες και μετα βγες και πες οτι νομιζεις
Δεν μου φαίνεται ότι ρίχνει το φταίξιμο στα παιδιά πάντως.

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Δευ 23 Απρ 2018 13:16 »
Δεν μου φαίνεται ότι ρίχνει το φταίξιμο στα παιδιά πάντως.
Με αυτό που έγραψε, τα παιδιά του συνδέσμου κατηγορεί ξεκάθαρα 

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Δευ 23 Απρ 2018 13:43 »
Παράθεση
Όσο για το Νταβέλη που ρωτάει να βγει ο Μανθάτης να μπει ποιος, να γίνω και εγώ τώρα προπονητής της κερκίδας και να πω ότι θα έβαζα το Βιδάλ στο κέντρο και θα μπροστά έναν εκ των Φρανκ ή Χέλγκβιστ.

Συμφωνω, Οταν μπηκε ο Σουηδός, ανεβηκε κι ο Κόντε. Αλλά γιναμε πισω ευαλωτοι.
Θα μου πεις, φιλικό ηταν, επρεπε να παιξουν ελευθερα.

Παράθεση
Υ.Γ.: Αλήθεια ο Φράνκ γιατί εξαφανίστηκε από την 11αδα;
Επισημως τον ποναει το πόδι...

Συνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Δευ 23 Απρ 2018 16:55 »
Να βγει ο Μανθατης να μπει ποιός;

Aυτός που 'ταν πριν μπει στην 11άδα ο Μ ( κατά τη 10 αγωνιστική αν ενθυμούμαι καλώς ).
Με άλλα λόγια ο .....ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ.
Καρανίκας λ.χ. Στο φιλικό με Κέρκυρα στις 25 Μάρτη έβαλε δυο γκολ.

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Δευ 23 Απρ 2018 19:05 »
Το ματς ήταν ο ορισμός του ντέρμπι Παρακάλαμος-Ρεπετίστ'

Αποσυνδεδεμένος FanaticPaS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Τρι 24 Απρ 2018 01:14 »
Την κυριακή θα χει στη λαμία το: Άνω κουκουσούμστα - γκριμποβό
Μεγαλωσα δν εβαλα μυαλο

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Τετ 25 Απρ 2018 12:43 »
H αστυνομια απ'οτι φαινεται κατεγραψε τη μικρη ενταση εξω απο το γηπεδο και υπαρχει κινδυνος τιμωριας εως 2 αγωνιστικων.
Με τη Σαββιδης FC ομως εκλεισε επιλεκτικα τα ματια και δεν εγραψε τιποτα στην αναφορα της.

Μπραβο ηλιθιοι.
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Τετ 25 Απρ 2018 13:23 »
Παράθεση
     Κλήση σε απολογία για το πανό κατά Κούγια

Σε απολογία κλήθηκε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα από την Πειθαρχική της Super League για το πανό που ανέβηκε στη θύρα 10 του γηπέδου με περιεχόμενο κατά του Αλέξη Κούγια, ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ. Να σημειωθεί ότι ζήτησε ο ίδιος ο κ. Κούγιας να αναγραφεί στις εκθέσεις παρατηρητή και διαιτητή το συγκεκριμένο πανό, το οποίο θα επιφέρει πρόστιμο 5.000 ως 15.000 ευρώ, βάσει του άρθρου με το οποίο κλήθηκε σε απολογία η «κυανόλευκη» ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ενημέρωση:
Β) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: «Βάσει των αναφερομένων στο από 22/04/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 22/04/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 6777/18/809332 από 24/4/2018 αναφορά συμβάντων της αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΕ ΑΕΛ.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 1, 2, 3 και 4, 15 παρ. 1 εδ. α΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ.

http://super-fm.gr/32691/klisi-se-apologia-gia-to-pano-kata-koygia/

Siatro, η κλήση της ΠΑΕ δε νομίζω να αφορά το "επεισόδιο" της Κυριακής αλλά το πανώ κατά του "Έβερεστ".

Ο οποίος "Έβερεστ" ευχαρίστησε και τον ΧΒ προσωπικά  :-? για τη φιλοξενία και μάλλον μάταια θα αναμένουμε τις... "αποκαλύψεις" του...

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Πεμ 26 Απρ 2018 18:30 »
Β) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: «Βάσει των αναφερομένων στο από 22/04/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 22/04/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 6777/18/809332 από 24/4/2018 αναφορά συμβάντων της αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: απαλλάσσεται
http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/459946/apallaxthikan-treis-pae-tis-super-league-poy-eixan-klithei-se