Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 30η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 17232 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Kronos

• Jr. Member
  • **
  • Ζούλα όλοι οι αργιλέδες φυλαχτείτ' από τους τζέδες
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 30η αγωνιστική
« Απάντηση #75 στις: Δευ 07 Μάι 2018 00:45 »
https://media.giphy.com/media/RIFZWl6JWP9K5skNuj/giphy.gif
αυτο μονο, για οση πικρα και νευρα φετος μια πορωση στο τελος.

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Δευ 07 Μάι 2018 01:04 »
Μόνο αυτή η ομάδα μπορεί να το καταφέρει αυτό. Εκεί που είσαι τέρμα ξενερωμένος και δεν θες να δεις ούτε τον αγώνα τσακ ρίχνει μια 3άρα στον γαύρο και σε κάνει να τραγουδάς συνθήματα της ομαδάρας μέχρι και στο σπίτι μόνος σου.  :mono:  :mono:  :joker:  :joker:

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Δευ 07 Μάι 2018 01:27 »
Παράθεση
Όλα ανοιχτά για την παραμονή του, τα άφησε ο Πετράκης
και πετυχημένη. Δεν είναι ώρα απολογισμού, αλλά στο σύνολο η βαθμολογική συγκομιδή είναι μικρότερη απ’ ότι δικαιούμασταν. Αυτή είναι η πραγματικότητα και δεν αλλάζει. Και μας αφήνει ικανοποίηση ο τρόπος που κλείσαμε τη χρονιά.

Στο αγωνιστικό μέρος, ξεκίνησε καλά το ματς ο Ολυμπιακός, είχε ευκαιρίες και σταθήκαμε τυχεροί σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά μετά το 20λεπτο ελέγξαμε απόλυτα το παιχνίδι, είχαμε 3 γκολ και ευκαιρίες και γι’ άλλα. Στη ροή του ματς είχαμε τον έλεγχο και καλύτερη εικόνα. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την εικόνα και στον κόσμο που δεν σταμάτησε να βοηθάει την ομάδα. Καλό καλοκαίρι».

Ρωτήθηκε, «και εις το επανιδείν;» για να απαντήσει: «Ο θεός ξέρει».

Για το αν τελικά άξιζε αυτό και όχι κάτι παραπάνω ο ΠΑΣ στη βαθμολογία: «Αν αναλογιστούμε ότι στην ομάδα μπήκαν πολλά νέα παιδιά μαζεμένα ότι έφυγαν σπουδαίοι παίκτες, νομίζω ότι ανταποδοτικά είχαμε κέρδος σε βάθος χρόνου. Πίστευα στα παιδιά και τη δουλειά μας. Η πολιτική του σωματείου είναι να εξυγιανθεί και έπρεπε να πορευτεί έτσι.

Για να πάρουμε κάτι παραπάνω έπρεπε πρώτα να μας βοηθήσουνε τα παιδιά και μετά να τα βοηθήσουμε. Ήταν καθοριστικός παράγοντας ότι δεν πήραμε κάτι παραπάνω. Όμως, πάντα κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις στη ζωή. Διεκδικούσαμε την Ευρώπη, αλλά μπήκαν πολλά νέα παιδιά και αυτό ήταν το πραγματικό όφελος. Θεωρώ ότι έδωσαν τα διαπιστευτήρια».

Για το αν αδίκησε η ομάδα τον εαυτό της τις προηγούμενες 7 αγωνιστικές, με βάση τη σημερινή εμφάνιση: «Αυτό που είπα το εννοώ. Όλοι πιστεύουμε στο θεό και τη δουλειά μας. Δεν είμαστε εμείς οι έξυπνοι και οι άλλοι οι μη έξυπνοι. Εμπιστευτήκαμε πολλά παιδιά μαζεμένα που έπρεπε να μας βοηθήσουν για να τα βοηθήσουμε, αλλά μας πήγε ανάποδα. Δεν είχαν την εμπειρία. Εγώ αναλαμβάνω την ευθύνη. Δεν μπορούμε, όμως, να βγαίνουμε κάθε χρόνο Ευρώπη. Έχουν δημιουργήσει κάποιες ομάδες καλύτερες προοπτικές. Εγώ αποτιμώ θετικά όσα κάναμε».

Για το αν μπορούν να δημιουργηθούν αυτές οι προϋποθέσεις και στον ΠΑΣ: «Από τη βούληση του προέδρου εξαρτάται να δημιουργήσουμε κι εμείς προϋποθέσεις να είμαστε ανταγωνιστές. Δεν υπάρχουν μαγικά ραβδιά, τα εργαλεία που έχεις τα αναβαθμίζεις. Αλλά η πραγματικότητα είναι κοινή διαπίστωση σε όλους μας. Υπάρχουν συγκεκριμένα δεδομένα».

Για την αν έχει την επιθυμία να μείνει: «Την αγάπη την εκτίμηση και τον σεβασμό τα έχω δείξει έμπρακτα. Είμαι 4,5 χρόνια εδώ και τα έχω εισπράξει και από τον κόσμο. Από μόνο του δεν λέει τίποτα αυτό όμως».

Για το αν υπάρχει κορεσμός από τον ίδιο: «Αμα κορεστώ θα σταματήσω να κάνω τον προπονητή. Έχει να κάνει με τον τρόπο που σκέφτομαι. Αν φύγει αυτό, θα σταματήσω να κάνω τον προπονητή».

Για το ποια ήταν η Αχίλλειος πτέρνα της ομάδας: «Το κατέθεσα ήδη. Με ευθύνη δικιά μου, έπαιξαν μαζεμένα κάποια παιδιά. Αλλά ανταποδοτικά θα υπάρξει καλό στην ομάδα. Από το κέντρο και μπροστά δεν ήταν έτοιμοι να μπουν όλοι μαζί. Μπήκαν μαζεμένα και η ομάδα δεν ήταν ουσιαστική και παραγωγική. Στο κομμάτι της επίθεσης πρώτος σκόρερ ήταν ο Κόντε και ακολουθούν Μαυροπάνος, Χαλκιαδάκης και Τζημόπουλος. Τα προηγούμενα χρόνια είχαμε Μανιά, Ίλιτς, Κοροβέση, Τσουκαλά που σκόραραν κι αυτοί. Έγιναν πωλήσεις, αλλά δεν κινδυνεύσαμε να υποβιβαστούμε. Εξυγιάνθηκε η ομάδα και σε βάθος χρόνου θα είναι θετικό. Δεν ήταν εύκολη η Ευρώπη».

Για το αν θέλει να παραμείνει: «Μην το κουράσουμε άλλο, θα μιλήσω με τον πρόεδρο».
super-fm.gr

Παράθεση
Κόντης: «Ολικό μπλακ-άουτ»
Δεν υπήρχε διάθεση για δηλώσεις από τον προπονητή του Ολυμπιακού, που αρκέστηκε ουσιαστικά σε… τηλεγράφημα, ενδεικτικό της απογοήτευσης.

« Με τη γενική εικόνα δεν είμαστε ικανοποιημένοι, δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Κάναμε ευκαιρίες στο α’ ημίχρονο, μπορούσαμε να πετύχουμε το γκολ, αλλά δυσκόλεψε το ματς με τις καιρικές συνθήκες. Στο β’ πάθαμε ολικό μπλακ άουτ. Ο ΠΑΣ Γιάννινα άξιζε τη νίκη, εμείς όχι κάτι περισσότερο. Θα κάνουμε επανεκκίνηση από αύριο και θα ασχοληθούμε την επόμενη μέρα».
super-fm.gr

Παράθεση
Τζημόπουλος: «Να θέσουμε στόχο την Ευρώπη τη νέα σεζόν»
Ο Θέμης Τζημόπουλος «γιόρτασε» την ανανέωση του συμβολαίου του μ’ ένα ακόμα γκολ μέσα στη σεζόν και δήλωσε ότι αν η ομάδα είχε δείξει το ίδιο πρόσωπο και με χαμηλότερης δυναμικότητας αντιπάλους, θα μπορούσε να βρεθεί στην πεντάδα. Ευχήθηκε, όμως, ο στόχος αυτός να εκπληρωθεί του χρόνου, με τη διόρθωση κάποιων λεπτομερειών.

*Να σημειώσουμε ότι η κίτρινη που είδε σήμερα ο Τζημόπουλος ήταν η 7η και θα χάσει τα δύο πρώτα ματς της επόμενης σεζόν.

«Όταν έχεις να κερδίσεις 2 και κάτι μήνες, σίγουρα ο Ολυμπιακός σου δίνει ένα κίνητρο επιπλέον να προσπαθήσεις. Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, ο Ολυμπιακός είχε 2-3 ευκαιρίες και μπορούσε να ανοίξει το σκορ. Μετά το 20λεπτο, όμως, ισορροπήσαμε το παιχνίδι και έληξε το ημίχρονο 0-0.

Υπήρχε πολλή βροχή, δεν μπορούσες να παίξεις καλό ποδόσφαιρο . Στο β’ ημίχρονο το γήπεδο ήταν καλύτερο. Καταφέραμε να σκοράρουμε από μια στημένη φάση. Μετά ο Ολυμπιακός ανοίχτηκε, μπορέσαμε να βάλουμε κι άλλα γκολ, ένα πολύ όμορφο με τον Πέδρο κι ένα στην αντεπίθεση και ήταν ο καλύτερος τρόπος να κλείσουμε τη χρονιά.

Νομίζω ότι δεν πήραμε αυτό που δικαιούμασταν τη φετινή χρονιά. Πιστεύω να ευχαριστήσαμε τους οπαδούς μας και να ξεκινήσουμε τη νέα χρονιά από εκεί που τη σταματήσαμε.

Για το γλυκόπικρο φινάλε: «Κερδίζεις τον Ολυμπιακό και είναι αυτό ακριβώς, λες γιατί να μην μπορώ να παίξω έτσι και με μικρότερης δυναμικότητας ομάδες. Ο Ολυμπιακός είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Σήμερα παρουσιάσαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο, που αν το παρουσιάζαμε στα προηγούμενα παιχνίδια, θα ήμασταν πολύ πιο ψηλά στη βαθμολογία».

Για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΠΑΣ: «Ήταν κάτι που το θέλαμε και οι δύο πλευρές. Είμαι χαρούμενος στα Γιάννενα, περνάω πολύ ωραία, είναι η δεύτερη οικογένειά μου. Να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΠΑΣ Γιάννινα που πιστεύουν σ’ εμένα. Πιστεύω να ανταποκριθώ κι εγώ στις απαιτήσεις που έχουν.

Θέλω τη νέα χρονιά ο στόχος της ομάδας να είναι η έξοδος στην Ευρώπη. Δεν είναι πολύ μακριά, είναι κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να διορθώσουμε. Η δυναμική της ομάδας πιστεύω ότι μπορεί να φτάσει αυτόν τον στόχο».
super-fm.gr
Εμ αυτό το άλλο πρόσωπο που είναι κρυμμένο εδώ και καιρό που να ναι...Γιατί δεν εμφανίστηκε τόσο καιρό;;;Γιατί τώρα θα ήσουν πέμπτος.

Παράθεση
Συγχαρητήρια στα αποδυτήρια του ΠΑΣ έδωσε ο Θεοδωρίδης
Τα αποδυτήρια του ΠΑΣ Γιάννινα ζήτησε να επισκεφθεί στο τέλος του ματς με τον Ολυμπιακό ο κ. Σάββας Θεοδωρίδης, αντιπρόεδρος των «ερυθρολεύκων». Αρχικά ρώτησε τον κ. Πετράκη αν επιτρέπεται να περάσει προς τα αποδυτήρια του ΠΑΣ και ο κόουτς με χαρά το δέχτηκε και τον συνόδευσε ο ίδιος.

Ο κυρ-Σάββας συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές για την εξαιρετική τους εμφάνιση, με τους παίκτες να τον ευχαριστούν και να του εύχονται τα καλύτερα για την υγεία του.
super-fm.gr

Παράθεση
Μαρινάκης: «Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στο Ρέντη»
Έξω φρενών με την εμφάνιση όλης της ομάδας στα Γιάννενα ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στον οποίο ο Ολυμπιακός υπέστη βαριά ήττα με 3-0 ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ έστειλε ένα μήνυμα σε παίκτες και μέλη του προπονητικού επιτελείου με πολύ σκληρά λόγια…

«Κανονικά έπρεπε αντί να γυρίσετε να μείνετε όλοι εκεί διότι δεν μπορεί να είστε παίκτες του Ολυμπιακού εσείς… Αντί να σας πούμε καλές διακοπές θα σας πούμε να πάτε να πνιγείτε. Και ισχύει για όλους σας. Παίκτες και προπονητές. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στο Ρέντη και δεν φταίει κανένας άλλος, φταίω εγώ που σας πήρα και σας χρυσοπληρώνω», ήταν το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη το οποίο μεταφέρθηκε στους παίκτες από τους υπεύθυνους των ερυθρολεύκων.
super-fm.gr

και τώρα μπορείτε να πάτε να πνιγείτε!!!!Θα ήταν ωραίο πικάρισμα στην κερκίδα...
Ακούς Μανθάτη...Να ακούς λες...
Μακριά από το λιμάνι παιδιά,μακριά.Κουνάνε οι βάρκες.Είναι επίφοβες.Στεριά.

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Δευ 07 Μάι 2018 01:33 »
Ἐκειὸς ὁ ayouto ποὺ εἶναι;

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Δευ 07 Μάι 2018 01:49 »
Παράθεση
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ο Στέφανος Κουμπαράκης είχε μία από τις συνηθισμένες διαιτησίες που αντιμετώπισε αυτήν την αγωνιστική χρονιά ο Ολυμπιακός. Προφανώς και δεν επηρέασε το αποτέλεσμα, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» δεν πήραν ούτε ένα σφύριγμα.

Έλα ρε φιλαράκι ...το καταλάβαμε και μεις  και είπαμε να βοηθήσουμε....σου "σφυριξαμε τρία"

Σε καλή μερια

Πέντρο αγόρι μου απλά απολαυστικός...απίθανο γκολ

Νικολια παιχταρα μου έχουμε χάσει πολλά απ' τους τραυματισμούς σου....από τους πιο ολοκληρωμένος παίχτες που έχουν περάσει
Δυστυχώς δεν ξέρω κατά πόσο μπορούμε να στηριχθούμε στον παίκτες λόγω των πολύ συχνών τραυματισμών

Τα κεφάλια μέσα και κινήσεις για πιο παραγωγικό ποδόσφαιρο του χρόνου

Υ.γ...προς γαύρους...τον Αύγουστο δεν πρόκειται να πάω σε κανένα πανηγύρι σε χωριά....με χορτάσατε εσεις

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Δευ 07 Μάι 2018 01:51 »
Έγινε μια ενέργεια με ακαδημίες και με την βοήθεια της Ύπατης αρμοστείας του ΟΗΕ.Έγινε ανακοίνωση στο γήπεδο.Στο site και στο fb τίποτα.Γιατί;Αυτά τα παρουσίαζεις.

Παράθεση
Στο Ζωσιμάδες ο Κούτρης (photo)

Στο Ζωσιμάδες βρέθηκε ο Λεονάρντο Κούτρης.

Ο τέως παίκτης του ΠΑΣ ο οποίος έχει υποβληθεί σε εγχείρηση κατάχειροκροτήθηκε κατά την είσοδο του ανταποδίδωντας την ευγνομοσύνη του προς τον κόσμο του ΠΑΣ.

Μάλιστα τον παίκτη του Ολυμπιακού συνόδευσε στην σκεπαστή κερκίδα ο κ.Πότσης.
sportsioannina.gr

Παράθεση
Ευχαριστήριο των Γυναικών της Ανατολής στον ΠΑΣ για την φιλοξενία

Η Γυναικεία Ομάδα του Α.Ο. Ανατολής παρακολούθησε την Κυριακή 06 Μαΐου 2018 τον αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Ολυμπιακό στο γήπεδο των Ζωσιμάδων, προσκαλεσμένη της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966. Έναν αγώνα που συνοδεύτηκε από την θριαμβευτική νίκη της ομάδας της πόλης μας με 3-0!

"Η Διοίκηση, η Προπονήτρια και οι Αθλήτριες της ομάδας, θα ήθελαν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους προς την οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα για την τιμή που τους έγινε να παρακολουθήσουν τον τελευταίο αγώνα του ΠΑΣ για φέτος, και να δώσουν τις θερμότερες ευχές τους για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες!", αναφέρει με ανακοίνωση ο ΑΟ Ανατολής.
sportsioannina.gr

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Δευ 07 Μάι 2018 08:04 »
Πόσα χρόνια είχαμε να κερδίσουμε γαύρο και βάζελο την ίδια σεζόν στο "ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ"?
Με το χανούμι μείναμε στα... προκαταρκτικά,
δεν πειράζει, τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά θα τους ικανοποιήσουμε και τους τρεις!

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Δευ 07 Μάι 2018 10:00 »
Εκλεισε καλά μια χρονιά που έφερνε (για δευτερη φορά) απογοήτευση στους Πασολέδες.
Είδαμε έναν εκπληκτικό Νικολιά (με τριπλα κλειστή και κάθετες), οργανωτή της ομάδας.
Είδαμε έναν Αποστολοπουλο και εναν Τσικάρσκι πολύ καλούς (έβαλε κι ο Κοντης τον Τζουρτζεβιτς δεξιά, και βοήθησε τον Σκοπιανό)

Και τέλος είδαμε ένα από τα καλυτερα γκολ της χρονιάς (το γκολ της χρονιάς για την ομάδα μας πιστεύω) από τον μεγαλύτερο σύγχρονο σκόρερ της Ιστορίας μας. (Καλό του ταξίδι, κανένας δεν πιστεύει ότι θα μείνει.)

Κανένα οφσάιντ στο τρίτο γκολ βέβαια.

Γενικά φύγαμε με ένα χαμόγελο να και αναρρωτιωμαστε που θα ήταν αυτη η ομάδα φέτος αν:
Είχαμε έναν σοβαρό ή τυχερό τερματοφυλακα
Είχαμε ένα σοβαρό αμυντικό χαφ
Είχαμε έναν σοβαρό δευτερο επιθετικό.

Τες πα.
Θα μας λείψει μέχρι τον Ιούλιο η ομάδα.

Προς διοίκηση:
Αμεσο κλείσιμο ανοικτών θεμάτων, για σχεδιασμό στόχων. (προπονητή, παίκτες)
Κι όταν λέω άμεσο, εννοώ αυτη την εβδομάδα.
Σπάστε και κανα φράγκο, μην είστε φραγκοφονιάδες.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Δευ 07 Μάι 2018 10:32 »
Η διαφορά σκέψης και συμπεριφοράς ανάμεσα σε δυο κατηγορίες φιλάθλων.

Τους ρεαλιστές και τους γκρινιάρηδες....

Όχι μόνο στον ΠΑΣ....

Όχι μόνο εδώ μέσα....

Οι πρώτοι είναι συνεπείς και παρόντες σε κάθε στιγμή της ομάδας και στις καλές και στις κακές.

Οι δεύτεροι δηλώνουν παρίν στις κακές για να γκρινιάξουν και να βγάλουν τα ...εσωψυχά τους και στις καλές τοςυ ψάχνουμε στο AMBER ALERT.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Δευ 07 Μάι 2018 10:55 »
Ωραίο δώρο μας επιφύλαξε η ομάδα μας χτες. Αυτά να τα βλέπουν και οι γονείς που στέλνουν τα παιδιά τους να γίνουν γενίτσαροι.
Φάνηκε πόσο μας στοίχισε η απουσία του Νικολιά και η αντικατάστασή του από έναν ανούσιο ντριμπλαδόρο που χάλαγε τις μισές μας επιθέσεις όλη τη χρονιά.
Καλό θα ήταν να κρατήσουμε τον Πετράκη και φυσικά να γίνουν τουλάχιστον 3 καλές προσθήκες γιατί του χρόνου ανεβαίνουν ομάδες που είναι αρκετά καλύτερες από την Κασσιόπη και τον Πλατανιά, και με πολύ κόσμο.
Πώς θα περάσουν τώρα 2 μήνες γμτ... τουλάχιστον θα έχει μουντιάλ να μας ξεγελάει και να ξεχάσουμε λίγο την καψούρα μας.

Υ.Γ. Θρύλος είναι ο ΠΑΣ και όχι ο Πειραιάς.  :mono:

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Δευ 07 Μάι 2018 12:23 »
Εμφάνιση και αποτέλεσμα που σε κάνουν να αναρωτιέσαι ένα μεγαλοπρεπέστατο ΓΙΑΤΙ;

Γιατί στα περισσότερα από τα προηγούμενα ματς η ομάδα δεν είχε νεύρο,δεν το ήθελε όσο οι αντίπαλοι (α ρε Πετράκη),δεν είχε κάποιο στόχο...

Μπορώ να κάνω τον συνήγορο του διαβόλου και να πω ότι κάποιος συγκεκριμένος τραβάει τα χαλινάρια ώστε να μην προπορευθεί το άρμα και κάνει κανένα "λάθος" και διεκδικήσει πάλι Ευρώπη...

ΑΛΛΑ δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος αυτή τη στιγμή για θεωρίες συνωμοσίας.Κλείνει μια πολύ άσχημη χρονιά για την ομάδα μας όχι τόσο για το βαθμολογικό κομμάτι,όσο για την γενικότερη σοφτ και εκνευριστική ώρες ώρες παρουσία της στο μεγαλύτερο κομμάτι της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Μεταγραφές φωνάζουμε εδώ και αρκετά χρόνια ΑΛΛΑ σχεδόν ποτέ δεν ακουγόμαστε.Βοήθησε τις προηγούμενες χρονιές που βγήκαν κάποιοι "μικροί",βάλε και το χαμηλό επίπεδο που έχει φτάσει το πρωτάθλημα και έβγαινε λαδάκι ο ήπιος. Μόνο που είναι πιο εξοργιστικό να βλέπεις ότι με 1-2 καλούς παίχτες σήμερα θα ήσουν χαλαρά στην 5αδα ή και σε έναν τελικό κυπέλλου.

Ελπίζουμε ακόμα μια φορά λοιπόν ΜΠΑΣ ΚΑΙ αποφασίσει να πάρει 2-3 σοβαρούς παίχτες σε καίριες θέσεις κι από εκεί και μετά ας τους πλαισιώσει με παίχτες σαν τον Νικολιά (που δεν είναι στο πάνω ράφι αλλά βγάζουν δουλειά και αποτέλεσμα).
Όσο για τον Πετράκη,προφανώς και θέλω να παραμείνει (κι ας έχει και αυτός τα στραβά του). Έτσι κι αλλιώς 1-2 κολλήματα ή θέματα νομίζω ότι είναι μικρότερα από όσα έχει δείξει ότι μπορεί να καταφέρει αυτός και το πολύ καλό του επιτελείο. Με σωστή βοήθεια από τον πρόεδρο σίγουρα μπορεί ωραία πράγματα.

Εγώ θα μείνω και θα κλείσω στις δηλώσεις Τζημο. Σ
Στόχος η Ευρώπη του χρόνου!

υγ: Κόντε, αν όντως έχει κλείσει παοκ και αποδειχθεί και το ωραιότατο ντιλ του ήπιου, θεωρώ ότι κάνει μαλακία (μπορεί να διαψευσθώ). Με ανανεωμένο τον Πρίγιοβιτς το να πας για να είσαι ο νούμερο Β στο ελληνικό πρωτάθλημα το θεωρώ τουλάχιστον ανάξιο. Χίλιες φορές σε μια μεσαία ομάδα της Ιταλίας(Μπολόνια κτλπ) κι ας είσαι εκεί δεύτερο φορ).

Καλό Καλοκαίρι και αναμένουμε να δούμε κινήσεις στην ομάδα (σε όλα τα επίπεδα) που αρμόζουν στο μέγεθός της.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Δευ 07 Μάι 2018 12:42 »
υγ: Κόντε, αν όντως έχει κλείσει παοκ και αποδειχθεί και το ωραιότατο ντιλ του ήπιου, θεωρώ ότι κάνει μαλακία (μπορεί να διαψευσθώ). Με ανανεωμένο τον Πρίγιοβιτς το να πας για να είσαι ο νούμερο Β στο ελληνικό πρωτάθλημα το θεωρώ τουλάχιστον ανάξιο. Χίλιες φορές σε μια μεσαία ομάδα της Ιταλίας(Μπολόνια κτλπ) κι ας είσαι εκεί δεύτερο φορ).
To καλοκαίρι γίνεται 30. Με δεδομένο ότι του γίνεται προσφορά που να τον καλύπτει οικονομικά, τότε προφανώς θα έχει τη φιλοδοξία να φτάσει κοντά σε έναν τίτλο. Προφανώς ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη επιλογή γι' αυτόν από μια μικρομεσαία της Ιταλίας. Εδώ ξέρει το περιβάλλον, δε θα έχει θέμα εγκλιματισμού.
Ο Πρίγιοβιτς δε θα του είναι πρόβλημα.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Δευ 07 Μάι 2018 13:44 »
Εκεί στην ΠΑΕ μην ξεχαστούν ο Λίλα χρωστάει μια αγωνιστική και ο Τζημόπουλος 2.Για την νέα χρονιά.

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Δευ 07 Μάι 2018 14:15 »
Δεν θέλω να πω τίποτα απόψε για το ματς και την κολοσσιαία τσαπού στο Γαύρο. Ούτε για την ευκαιρία που είχαμε να του ρίξουμε πεντάρα και μετά να βγάλουμε μπλουζάκι...

Δεν θέλω να γκρινιάξω για το χαμένο δεύτερο γύρο, για την αδιαφορία του Χοντρού προς την ενίσχυση της ομάδας και όχι της τσέπης του, για τους 3.000 Παοκτζήδες που μας κατέβασε.

Θέλω, προσωρινά, να ξεχάσω όλα τα κακώς κείμενα μιας χρονιάς, που δυστυχώς για όσους σκέφτονται αισιόδοξα ήταν απολύτως αποτυχημένη.

Στο τρίτο γκολ κάθισα στο βρεγμένο καθισματάκι. Είχα την ανάγκη να σκεφτώ πέντε πράγματα. Γιατί πάω/πάμε γήπεδο; Γιατί δεν έγινα ακόμη άνθρωπος της ηλικίας μου και είμαι έτοιμος να τσακωθώ ακόμη με όποιον με προκαλέσει; Τι στόχο έχει αυτή η ομάδα; Τι στόχους έχω για εκείνη και πως μπορεί να μου βελτιώσει τη ζωή μου, αν μπορεί βέβαια...

Όλα αυτά σκεφτόμουν και μου πέρναγαν σκέψεις από τη Β΄ από τη Γ΄, από τα ξύλα και τα κυνηγητά στα Γιάννινα, από τα τρεξίματα σε Νίκαια, Κορυδαλλό, Λάρισα, από ένα επεισοδιακό ματς με τον Ακράτητο, τέτοια εποχή του 2003.

Τόσα χρόνια, τόσα όνειρα, τόσες εκδρομές, τόση προσπάθεια. Ο καθένας μας έβαλε το λιθαράκι του. Άλλος περισσότερο άλλος λιγότερο. Τι έχουμε καταφέρει όλα αυτά τα 25-6 χρόνια που εγώ τουλάχιστον θυμάμαι και πηγαίνω σχεδόν ανελλιπώς γήπεδο;

Τα απολύτως απαραίτητα. Τίποτα άλλο. Καταφέραμε να βάλουμε την ομάδα στον ποδοσφαιρικό χάρτη, εκεί όπου είχε μπει θριαμβευτικά τη δεκαετία του ΄70 και βγήκε γρήγορα, υποχωρώντας στην πίεση των "μεγάλων", της διοικητικής ανημποριάς της και μιας βαθιάς επαρχιωτικής αντίληψης για τα πράγματα που ακόμη υπάρχει στη μικρή μας πόλη και δεν λέει να φύγει παρά τα βήματα που γίναν προς τα μπρος.

Που μπορούμε όμως να φτάσουμε; Υπάρχει ταβάνι; Αυτή η ομάδα ειδικά στα Γιάννινα μπορεί τα πάντα. Μπορεί να γίνει το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό αφήγημα της Ελλάδος και ο τρίτος ποδοσφαιρικός πόλος. Μπορεί να ξεπεράσει τα ασφυκτικά όρια της μικρής μας περιφέρειας και της ακόμη πιο μικρής μας πόλης.

Υπάρχει δυναμική, που δυστυχώς δεν εκφράζεται και δεν συμμετέχει. Χρέος μας είναι να απελευθερώσουμε αυτή τη δυναμική που μπορεί να σπρώξει την ομάδα ακόμη ψηλότερα.

Όλα ξεκινάνε από τη διοίκηση. Αν ποτέ αποκτήσουμε ποτέ μια διορατική διοίκηση, χωρίς επαρχιωτισμό και σύνδρομα μικρής ομάδας, αυτό το όνειρο μπορεί να επιτευχθεί.

Κοιτάω που ήμασταν πριν 15 χρόνια. Κοιτάω που ήμαστε τώρα. Όλα μα όλα μπορούν να γίνουν!

Mpakoulieros τέλειο το ποστάρισμά σου. Κρατάω την τελευταία σου πρόταση και κάνω την απλή ερώτηση:

ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ;
Γιατί πετάξατε μια χρονιά που ήταν στα μέτρα σας και μας γεμίσατε πίκρα και ξενέρωμα;
Κερδίσατε για πλάκα τον γαύρο και χάσατε από όλα τα σκούπρα του πρωταθλήματος.....
Και βέβαια η δήλωση του Θέμη ότι του χρόνου πάνε για Ευρώπη θα έπρεπε να ισχύει από φέτος και για όλα τα χρόνια που θα ακολουθήσουν.
Ως ΠΑΣ δεν θα πρέπει να τίθεται στόχος χαμηλότερος της 5ης θέσης κάθε χρόνο.

Η επαρχιώτικη αντίληψη του φτωχού συγγενή πρέπει να εξαφανιστεί και χρέος του προέδρου είναι να βοηθήσει στην απελευθέρωση της δυναμικής της ομάδας όπως πολύ εύστοχα αναφέρεις, γιατί μόνο με επιτυχίες (καλώς ή κακώς) μεγαλώνει μια ομάδα.
Και ο δικός μας ΠΑΣ έχει όλες τις προϋποθέσεις να γράψει ιστορία....

Αποσυνδεδεμένος PaRaDoX

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Δευ 07 Μάι 2018 18:11 »
Τον θίασο του ολυμπιακού τον νίκησε την προ προηγούμενη αγωνιστική και η "ομαδαρα" του Απόλλων Σμύρνης...

Το αφήνω έτσι αυτό εδω να υπάρχει μη νομίζουμε ότι με μια τέτοιου είδους νίκη άλλαξε κάτι...

Προς παίχτες.... με ΠΟΚ βλέπω βρίσκετε κίνητρο, με όλες τις άλλες ομάδες ξέρετε να πετάτε αετό...

:pas:  :pas:  :pas:

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
  • Η αρχή του τέλους ... ή ... το τέλος της αρχής;
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Δευ 07 Μάι 2018 19:11 »
Τον θίασο του ολυμπιακού τον νίκησε την προ προηγούμενη αγωνιστική και η "ομαδαρα" του Απόλλων Σμύρνης...

Το αφήνω έτσι αυτό εδω να υπάρχει μη νομίζουμε ότι με μια τέτοιου είδους νίκη άλλαξε κάτι...

Προς παίχτες.... με ΠΟΚ βλέπω βρίσκετε κίνητρο, με όλες τις άλλες ομάδες ξέρετε να πετάτε αετό...

Απλά να αναφερω πως οι νικες επι του σιχαμένου ποκ χαλυβδώνουν ΠΑΣΟΛΕΔΙΚΕΣ συνειδήσεις και δημιουργούν νέους οπαδούς!! Κάτι τέτοιο έλαβε χώρα και εχθες στην μεγαλη σκεπαστη, όπως με διαβεβαίωσε φίλος! Ενα απο τα δύο παιδάκια έγινε ΜΟΝΟ ΠΑΣ, σε αντίθεση με τον πατέρα του που ήταν οσφπ και ΠΑΣ (ελεος ρε τραβέλι - εμπριμέ!)

ΧΘΕΣ ΓΕΜΙΣΕ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΑΣΟΛΕΔΙΚΗ ΑΥΡΑ!!!! ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΟΜΑΔΑΡΑ-ΛΑΟΣ-ΦΑΝΕΛΑ !!!Καιρό είχα να αισθανθώ έτσι!!! Ομολογώ πως είχα κάπως ξεχάσει!!! Α ΡΕ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΕ ΜΑΣ!!! Τι υπερηφάνεια να πατας στον λαιμό τον γαυρο , την ζελα αλλα και την κουλα (σχεδόν) την ίδια χρονια!! (το 2015 έλειπε αυτη, αλλά στην θεση της πετσώσαμε την κουλα λάητ του βορρά!), έννοια σας παοκια και του χρόνου θα επιστρέψετε στις καθιερωμένες ποδοσφαιρικές φάπες εκ των ΠΑΣολεδων! Επιστροφή στην κανονικότητα δηλαδή!

Πραγματικά χθες ξέχασα πολλά άσχημα αυτής της χρονιάς (ελπίζω να μην επαναληφθούν) και με αυτή την νίκη αισθάνομαι σαν να έχω σηκώσει κούπες άπειρες σε άπειρες εξόδους στην Ευρώπη!

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Δευ 07 Μάι 2018 19:34 »

Εκείνο το ματς έπρεπε να λήξει 1-10.
Επίσης δεν του έδωσαν και 2-3 πέναλτι.
Φοβερή η προσπάθειά σου να μειώσεις τον χθεσινό θρίαμβο του Π.Α.Σ. και μία, αν μη τί άλλο, ιστορική νίκη.
Απορώ το γιατί...
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 07 Μάι 2018 19:37 από Crimson Glory »

Αποσυνδεδεμένος JIMMYPAS

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Δευ 07 Μάι 2018 19:45 »
καλησπερα, εγω εχω να πω ενα μεγαλο μπραβο στην ομαδα και στον κοσμο!!!

και ενα μπραβο στον ΠΕΤΡΑΚΗ, που εβαλε μεσα την αδυναμια μου τον DOLOVAZ

Συνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Δευ 07 Μάι 2018 19:53 »
και ένα μπράβο σε όσους ασχολήθηκαν με τον χλοοτάπητα γιατί χθες αποδείχτηκε ότι έχει γίνει καλή δουλειά

με τόσο νερό που έπεσε και η μπάλα ούτε κάν κολλούσε ενώ το νερό απορροφήθηκε αμέσως μόλις χαλάρωσε η βροχή

τουλάχιστο φέτος κερδίσαμε ένα γήπεδο που μπορείς να βλέπεις μπάλα ακόμα και με τις χθεσινές συνθήκες

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Δευ 07 Μάι 2018 20:15 »

Διπλο το ειχες παιξει στο στοιχημα;

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Δευ 07 Μάι 2018 20:43 »
Μπραβο για τη νικη. Ιστορικη και τεραστια. Νικη απο αυτες που φτιαχνουν νεους ΠΑΣολεδες οπως ειπαν και τα παιδια παραπσνω.

Απο εκει και περα αν τα τεραστια προβληματα καμουφλαριστουν απο μια μεγαλη νικη επι ενος μεγαλου αλλα σε κατασταση αποσυνθεσης αντιπαλου σε ενα βαθμολογικα αδιαφορο παιχνιδι τοτε ετοιμαστειτε του χρονου για φουνταρισμα.

Με αυτους δεν ΠΑΣ πουθενα...

« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 07 Μάι 2018 21:01 από pagourenko1966 »

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Δευ 07 Μάι 2018 21:51 »
αν μείνει ο Κόντε,τα γλύτωσε τα μπινελίκια ο χοντρός....αν όχι,ούτε στον πάτο της λίμνης δε θα μπορεί να κρυφτεί!
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Δευ 07 Μάι 2018 22:19 »

Πόνεσε πολύ η 3αρα , έτσι ;
Ξυδάκι !!!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Δευ 07 Μάι 2018 22:24 »
Ηρεμήστε λίγο.Δεν είπε κάτι παράλογο.Κάναμε μια καλή εμφάνιση μετά από καιρό.Κερδίσαμε έναν γαύρο αδιάφορο και με ρεζέρβες.Ας τον βρούμε του χρόνου πρώτη αγωνιστική να του ρίξουμε τρία και παραπάνω.
Ωραία είναι η νίκη,χαρήκαμε επιτέλους μετά από πολύ καιρό γιατί είχαμε ξεχάσει και τις νίκες και τα γκολ.Η ομάδα έχει πρόβλημα και πρέπει να λυθεί.Για να μην βλέπουμε αυτό το χάλι που βλέπουμε εδώ και πολύ καιρό.Να παίζουν καλά και να έχουν κίνητρο σε όλους τους αγώνες.

Αποσυνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Δευ 07 Μάι 2018 22:33 »
Ηρεμήστε λίγο.Δεν είπε κάτι παράλογο.Κάναμε μια καλή εμφάνιση μετά από καιρό.Κερδίσαμε έναν γαύρο αδιάφορο και με ρεζέρβες.Ας τον βρούμε του χρόνου πρώτη αγωνιστική να του ρίξουμε τρία και παραπάνω.
Ωραία είναι η νίκη,χαρήκαμε επιτέλους μετά από πολύ καιρό γιατί είχαμε ξεχάσει και τις νίκες και τα γκολ.Η ομάδα έχει πρόβλημα και πρέπει να λυθεί.Για να μην βλέπουμε αυτό το χάλι που βλέπουμε εδώ και πολύ καιρό.Να παίζουν καλά και να έχουν κίνητρο σε όλους τους αγώνες.

Χάλι αδελφέ είναι ο Πανσερραϊκός κι ο Ολυμπιακός Βόλου ( στη θέση των οποίων θα θέλανε ίσως ορισμένοι να μας βλέπανε), όχι μια ομάδα που ρίχνει 3-0 στους βασικούς του γαύρου και που έχει καταξιωθεί στις συνειδήσεις όλης της φίλαθλης Ελλάδας ( πλην Ιωαννίνων).
3-0 στο Φορτούνη, στο Σισέ, στον Έγγελς των 7.000.000, στον Ταχτσίδη της Εθνικής Ελλάδας, στον Ανσαριφάρντ κλπ.