Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 30η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 17236 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 30η αγωνιστική
« Απάντηση #100 στις: Δευ 07 Μάι 2018 22:46 »
Στον χειρότερο Ολυμπιακό των τελευταίων χρόνων που έχασε το πρωτάθλημα.Αδιάφορο από κάθε άποψη.Με Κόντη προπονητή,ας πούμε προπονητής.
Οι 14 γαύροι
Χουτεσιώτης,Σίλβα,Ταχτσίδης,Φορτούνης,Τζούρτζεβιτς,Ανσαριφάρντ,Χατζισαφί,Ανδρούτσος,Έγκελς,Σισέ,Βρουσάι και Βέργος,Κωστανάσιος.

Η ομάδα στους προηγούμενους αγώνες ήταν μαύρο χάλι.Εσάς μπορεί να σας άρεσε οκ.Εμένα πάλι όχι.Πονέσαν τα ματάκια μου με αυτά που έβλεπα.Αν σας άρεσε ο ΠΑΣ των προηγούμενων αγωνιστικών,μόνοι σας βάζετε τον πήχη χαμηλά.Γιατί αυτό δεν ήταν καν ΠΑΣ.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Δευ 07 Μάι 2018 23:03 »
Και ο φετινός Π.Α.Σ. ήταν ίσως ο χειρότερος της τελευταίας 5ετίας.
Κι εμείς αδιάφοροι ήμασταν.

Η νίκη και ο διασυρμός που υπέστη ο γαύρος θα μείνουν στην ιστορία.
4 χρόνια είχε να χάσει η ομάδα του Πειραιά με 3-0, έτσι διάβασα κάπου.
Αυτό έγραψε και αυτό θα θυμόμαστε.
Ας μήν υποβαθμίζουμε μόνοι μας τέτοιες νίκες.
Ποιά δεύτερα του γαύρου???
Έχουμε καμία ιδέα για το πόσο στοιχίζουν αυτοί οι 14???

Π.Α.Σ. - γαύρος 3-0 και τέλος λέμε!     
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 07 Μάι 2018 23:07 από Crimson Glory »

Συνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Δευ 07 Μάι 2018 23:09 »
Η ομάδα ήταν μαύρο χάλι στα 2 ματς με τον Απόλλωνα.
Όλα τα άλλα τα πάλεψε.

Όμως να έχουμε κι ένα μέτρο.
Που να τον βάλω τον πήχη όταν προέρχομαι από μια φτωχή πόλη 100.000 κατοίκων στην οποία τα 2/3 τουλάχιστον υποστηρίζουν άλλες ομάδες ;

Ζούμε την καλύτερη περίοδο της ιστορίας του ΠΑΣ.

Ας το νοιώσουμε, ας το χαρούμε , γιατί δεν ξέρουμε και τι μας επιφυλάσσει το αύριο.
Ο οργανισμός ΠΑΣ για τα οικονομικά του δεδομένα, έχει πετύχει ένα τεράστιο θαύμα την περίοδο 2012-2018, έστω κι αν τον υποστηρίζουν λίγοι σε πανελλήνια κλίμακα.

Αποσυνδεδεμένος PaRaDoX

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Δευ 07 Μάι 2018 23:20 »
Τον θίασο του ολυμπιακού τον νίκησε την προ προηγούμενη αγωνιστική και η "ομαδαρα" του Απόλλων Σμύρνης...

Το αφήνω έτσι αυτό εδω να υπάρχει μη νομίζουμε ότι με μια τέτοιου είδους νίκη άλλαξε κάτι...

Προς παίχτες.... με ΠΟΚ βλέπω βρίσκετε κίνητρο, με όλες τις άλλες ομάδες ξέρετε να πετάτε αετό...

:pas:  :pas:  :pas:
Εκείνο το ματς έπρεπε να λήξει 1-10.
Επίσης δεν του έδωσαν και 2-3 πέναλτι.
Φοβερή η προσπάθειά σου να μειώσεις τον χθεσινό θρίαμβο του Π.Α.Σ. και μία, αν μη τί άλλο, ιστορική νίκη.
Απορώ το γιατί...
Τι από όσα είπα δεν ισχύει;;;
ΣΤΟΝ  ΠΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΓΩ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΝΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΤΙ ΠΑΣ ΘΕΛΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΠΑΣ ΑΡΚΕΙΣΑΙ ΕΣΥ...

Τον θίασο του ολυμπιακού τον νίκησε την προ προηγούμενη αγωνιστική και η "ομαδαρα" του Απόλλων Σμύρνης...

Το αφήνω έτσι αυτό εδω να υπάρχει μη νομίζουμε ότι με μια τέτοιου είδους νίκη άλλαξε κάτι...

Προς παίχτες.... με ΠΟΚ βλέπω βρίσκετε κίνητρο, με όλες τις άλλες ομάδες ξέρετε να πετάτε αετό...

Διπλο το ειχες παιξει στο στοιχημα;

Καλύτερα να διαβάζεις δυο τρεις φορές τα γραφόμενα κάποιων πριν σχολιάσεις γιατί από ότι βλέπω με την πρώτη δεν τα πιάνεις...

Πόνεσε πολύ η 3αρα , έτσι ;
Ξυδάκι !!!!!

Θες να μου πεις ακριβώς τι θες να πεις εδώ ;;;
Ομοίως θα σου πρότεινα και εσένα καλύτερα να διαβάζεις δυο τρεις φορές τα γραφόμενα πριν σχολιάσεις γιατί από ότι βλέπω με την πρώτη δεν τα πιάνεις...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Δευ 07 Μάι 2018 23:38 »
Κι εγώ, ρε φίλε, θέλω τον Π.Α.Σ. διαγαλαξιακό υπερπρωταθλητή,
αλλά αυτό δεν με εμποδίζει να χαίρομαι με "μικρές νικούλες" 3-0 επί του γαύρου.
Ούτε προσπαθώ να μειώσω τέτοιες νίκες.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ...

Αποσυνδεδεμένος PaRaDoX

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Δευ 07 Μάι 2018 23:43 »
Κι εγώ, ρε φίλε, θέλω τον Π.Α.Σ. διαγαλαξιακό υπερπρωταθλητή,
αλλά αυτό δεν με εμποδίζει να χαίρομαι με "μικρές νικούλες" 3-0 επί του γαύρου.
Ούτε προσπαθώ να μειώσω τέτοιες νίκες.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ...

Εσύ θεωρείς ότι εγώ μείωσα την νίκη , εγώ θεωρώ ότι εσύ μεγαλοποιείς την νίκη... Σύμφωνοι;
Το πρόβλημα είναι ότι μεγαλοποιώντας μια νίκη είναι σαν την κανείς χαλάκι που θα κρύψεις από κάτω τα σκουπίδια...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Δευ 07 Μάι 2018 23:55 »
Καθόλου σύμφωνοι.
Ίσα ίσα που γράφω παραπάνω ότι ήμασταν ο χειρότερος Π.Α.Σ. της τελευταίας 5ετίας.
Κι όμως αναγκάσαμε την αρκούδα την λιμανίσια να ομολογήσει ότι ο χθεσινός διασυρμός που υπέστη είναι μαύρη κηλίδα στην ιστορία της ομαδούλας του.
Τόσο μαύρη, που αποκάλεσε την ομάδα του "κωλόχαρτα".
Τίποτα δεν μεγαλοποιώ, το κάνουν από μόνοι τους οι Πειραιώτες.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Τρι 08 Μάι 2018 00:46 »
Όλα τα άλλα τα πάλεψε.

Που να τον βάλω τον πήχη όταν προέρχομαι από μια φτωχή πόλη 100.000 κατοίκων στην οποία τα 2/3 τουλάχιστον υποστηρίζουν άλλες ομάδες ;

Ας το νοιώσουμε, ας το χαρούμε , γιατί δεν ξέρουμε και τι μας επιφυλάσσει το αύριο.
Ο οργανισμός ΠΑΣ για τα οικονομικά του δεδομένα, έχει πετύχει ένα τεράστιο θαύμα την περίοδο 2012-2018, έστω κι αν τον υποστηρίζουν λίγοι σε πανελλήνια κλίμακα.
Μόνο με τον Απόλλων τα δυο ματς θυμάσαι.Για ξαναδές λίγο τα ματς του δεύτερου γύρου.Τώρα έπρεπε στην καλύτερη να κοιτάγαμε τους ευρωπαικούς μας αντιπάλους και στο κύπελλο τουλάχιστον στους τέσσερις.Στην χειρότερη θα έπρεπε να χάσεις στο τσακ την 5η θέση αφού τα έδωσες όλα και στο κύπελλο στους 4.
Τελικά 9ος και στους 8.
Από τους ίδιους που έπαιξαν με τον Ολυμπιακό.Για εκεί ήταν η ομάδα.Τελικά δεν είναι.Γιατί;
Γιατί πονέσαν τα ματάκια μας.
Γιατί κοροιδεύαν.
Γιατί δεν είχαν κίνητρο.
Γιατί οι άλλοι το ήθελαν περισσότερο.

Κρίμσον δεν θα έλεγα ότι είναι ο χειρότερος ΠΑΣ της πενταετίας.Για τους παραπάνω λόγους.Έπρεπε να δούμε πολύ περισσότερα από αυτήν την ομάδα.Γιατί μπορούν.Αλλά....

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Τρι 08 Μάι 2018 02:28 »
Η απολυτη ηδονη. Νικες με βαζελο. γαυρο την ιδια χρονια και Χ με την πρωταθλητρια  αεκ, [που θα πρεπε να ταν κι αυτη νικη] δεν το θυμαμαι οσο κι αν ανατρεξω. Μεχρι τωρα ειχαμε να λεμε το 3-0  με τον γαυρο στο ξερο το 77 , το 4-1 με τον βαζελο το 80 και το 2-1 το 81. [Πρεμιερα με βαζελο με τα φαουλ του Ανανιαδη]. Να λοιπον που ηρθαν μαζεμενα σε μια σεζον τα αποτελεσματα. Βαρια η φανελα μας.  Πολυ βαρια. Και μην μου πει κανενας οτι ο γαυρος ηρθε αδιαφορος και καλα........ Το ποσο αδιαφορος ηρθε, φαινεται απο τις ψυχραιμες ανακοινωσεις που εβγαλε ο χοντρος μετα τον αγωνα, οπως και με την παρουσια στα επισημα του νεου τους κοουτς ,που ηρθε για να αξιολογησει την καινουργια του ομαδα.Πραγματι ομως νομιζω πως ειναι κριμα που δεν μπορεσαμε φετος να κανουμε το κατι παραπανω, με αντιπαλους αυτων των κυβικων.  Η ομαδα μας θεωρω πως ηταν αναωτερη και απο Ξανθη και απο Τριπολη και περιπου ισαξια με Ατρομητο. Αυτο αλλωστε φανηκε και στα μεταξυ μας με τον Ατρομητο. Κουλουρακια στο Περιστερι ,2-2 εδω με τον τροπο που ολοι θυμομαστε στο 94. Τελος παντων .Θεωρω πως το κατι παραπανω για φετος χαθηκε σε λεπτομερειες ,που ομως στο τελος  δυστυχως αυτες κανουν την διαφορα. ΥΓ . Ο τροπος με τον οποιο κλεισαμε την χρονια ,για μενα ισοδυναμει με ευρωπαικη εξοδο. Σαραντα χρονια περιμενα τετοιο διασυρμο και με τετοια εμφανιση στον γαυρο ρε πο@@@ μου. Αντε και απο χρονου καλυτερα συνταυροι.

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Τρι 08 Μάι 2018 08:13 »
Ούτε ο Μαρινάκης τόσα νεύρα...

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Τρι 08 Μάι 2018 12:07 »
Όλα τα άλλα τα πάλεψε.

Μόνο με τον Απόλλων τα δυο ματς θυμάσαι.Για ξαναδές λίγο τα ματς του δεύτερου γύρου.Τώρα έπρεπε στην καλύτερη να κοιτάγαμε τους ευρωπαικούς μας αντιπάλους και στο κύπελλο τουλάχιστον στους τέσσερις.Στην χειρότερη θα έπρεπε να χάσεις στο τσακ την 5η θέση αφού τα έδωσες όλα και στο κύπελλο στους 4.
Τελικά 9ος και στους 8.
Από τους ίδιους που έπαιξαν με τον Ολυμπιακό.Για εκεί ήταν η ομάδα.Τελικά δεν είναι.Γιατί;
Γιατί πονέσαν τα ματάκια μας.
Γιατί κοροιδεύαν.
Γιατί δεν είχαν κίνητρο.
Γιατί οι άλλοι το ήθελαν περισσότερο.

Κρίμσον δεν θα έλεγα ότι είναι ο χειρότερος ΠΑΣ της πενταετίας.Για τους παραπάνω λόγους.Έπρεπε να δούμε πολύ περισσότερα από αυτήν την ομάδα.Γιατί μπορούν.Αλλά....

'Ετσι ακριβώς όπως τα λέει ο Φον είναι. Μπορούσαν και μάλιστα ΧΑΛΑΡΑ Ευρώπη και για κάποιους λόγους μαλακίστηκαν ασύστολα.....
Και 2 παρατηρήσεις στα γραφόμενά σου Pablo:
- Η Τρίπολη πόσους κατοίκους έχει και τι ποσοστό απ' αυτούς υποστηρίζει Αστέρα;
- Τα οικονομικά της ομάδας τα διαμορφώνει ο πρόεδρος. Τώρα αν ο δικός μας έχει μεγάλη κοιλιά και δεν μπορεί να την χορτάσει, είναι πρόβλημα δικό του. Ας κάνει λίγο δίαιτα.
Θέλω να πω με αυτά ότι ήρθε κομήτης ο Αστέρας από το πουθενά και σε διάστημα 10 ετών έχει βγει 5 φορές Ευρώπη.
Ο χοντρός αν είχε κάνει καλύτερη οικονομική διαχείριση θα έπρεπε να είχε βγει και αυτός τουλάχιστον άλλες τόσες.
Γιατί και φανέλα έχουμε και κόσμο από πίσω. Γι΄αυτό και πήραμε και τηλεοπτικό συμβόλαιο ενώ οι άλλοι ακόμη ψάχνονται....

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Τρι 08 Μάι 2018 12:24 »
Και 2 παρατηρήσεις στα γραφόμενά σου Pablo:
- Η Τρίπολη πόσους κατοίκους έχει και τι ποσοστό απ' αυτούς υποστηρίζει Αστέρα;
- Τα οικονομικά της ομάδας τα διαμορφώνει ο πρόεδρος. Τώρα αν ο δικός μας έχει μεγάλη κοιλιά και δεν μπορεί να την χορτάσει, είναι πρόβλημα δικό του. Ας κάνει λίγο δίαιτα.
Θέλω να πω με αυτά ότι ήρθε κομήτης ο Αστέρας από το πουθενά και σε διάστημα 10 ετών έχει βγει 5 φορές Ευρώπη.
Ο χοντρός αν είχε κάνει καλύτερη οικονομική διαχείριση θα έπρεπε να είχε βγει και αυτός τουλάχιστον άλλες τόσες.
Γιατί και φανέλα έχουμε και κόσμο από πίσω. Γι΄αυτό και πήραμε και τηλεοπτικό συμβόλαιο ενώ οι άλλοι ακόμη ψάχνονται....
H οικονομική επιφάνεια της ιδιοκτησίας του Αστέρα είναι πολύ μεγαλύτερη του Χριστοβασίλη. Εκτός από αυτού, η φημολογία γύρω από τον Αστέρα δεν είναι και η καλύτερη. Αυτό δεν το βάζω με την έννοια ότι αποδέχομαι οτιδήποτε ακούγεται για τον οποιονδήποτε. Το βάζω συγκριτικά με την φημολογία για τον ΧΒ. Δεν έχω προλάβει τη δεκαετία του '70 (όση πρόλαβα από αυτήν ήμουν πολύ μικρός για να θυμάμαι οτιδήποτε ποδοσφαιρικό), από εκεί και πέρα όμως, η περίοδος του ΧΒ είναι όντως η καλύτερη αντικειμενικά

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #112 στις: Τρι 08 Μάι 2018 12:35 »
Νομίζω μερικοί κάνουν λάθος δίνοντας υπερβολική σημασία στο τελευταίο ματς (χωρίς να θέλω να μειώσω τη συμβολική σημασία του αποτελέσματος). Το παιχνίδι θα μπορούσε να ήταν 0-1 ή και 0-2 στο εικοσάλεπτο και μετά να ήταν τελείως διαφορετικό ματς. Με τον Παναθηναϊκό παίξαμε με μια ομάδα που ήταν σε πολύ προβληματική κατάσταση. Αυτά είναι δεδομένα που δε μπορούμε να τα παραβλέψουμε όσο κι αν η χαρά είναι μεγάλη. Η ομάδα είχε χτυπητές αδυναμίες φέτος κι αν ο Κόντε δεν είχε τόσο ψηλή απόδοση, ίσως μπαίναμε και σε περιπέτειες. Σίγουρα ήταν άτυχη (και δοκάρια πολλά είχαμε και ατυχίες σε γκολ που φάγαμε) αλλά όχι, δεν αξίζαμε Ευρώπη φέτος (και δεν το μπορούσαμε). Η ομάδα χρειάζεται άμεση ενίσχυση του χρόνου και πάντα πρώτος στόχος θα πρέπει να είναι η όσο το δυνατό πιο γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής. Δε λέω ότι δε πρέπει να έχομε στο μυαλό την ευρωπαϊκή έξοδο και το κύπελλο (ασφαλώς πρέπει και μας αξίζει να τα έχουμε), πρέπει όμως να είμαστε συγκρατημένοι ώστε οι όποιες ατυχίες να μη γκρεμίζουν τη ψυχολογία του σωματείου. Αυτά τα λέω όντας από αυτούς που βγάζουν θετικό το ισοζύγιο για τον κύριο ΧΒ.

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Τρι 08 Μάι 2018 13:40 »
Στο συγκεκριμμένο παιχνίδι η ομάδα και ο Προπονητής έκανε τα αυτονόητα (εκτός από τον Βελλίδη στο τέρμα, που μάταια προσπαθεί να τον πουλήσει ο προεδρας, μάταια αυτός προσπαθεί να παίξει και μάται τρώμε και μεις τα γκολ και μάταια δε θα πουληθεί τελικά).

Η ομάδα έπαιξε κατ εμε "χωρίς βαρίδια" και ελεύθερα. Ακόμα και στα καλά του να ήταν ο γάβρος το μάτς θα τελειωνε 1-1.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Τρι 08 Μάι 2018 13:44 »
H οικονομική επιφάνεια της ιδιοκτησίας του Αστέρα είναι πολύ μεγαλύτερη του Χριστοβασίλη.
Δε μίλησε κανείς για οικονομική επιφάνεια, ούτε να ξεφραγκιαστεί ο Χριστοβασίλης.
Μιλάμε συγκεκριμένα για καλύτερη οικονομική διαχείριση. Είμαστε μια ομάδα που μπορεί να έχει έσοδα από πολλές πηγές και κατά συνέπεια πλεονασματικό προϋπολογισμό και όχι ομάδα που στηρίζεται μόνο από την οικονομική επιφάνεια του προέδρου της.

Νομίζω μερικοί κάνουν λάθος δίνοντας υπερβολική σημασία στο τελευταίο ματς (χωρίς να θέλω να μειώσω τη συμβολική σημασία του αποτελέσματος). Το παιχνίδι θα μπορούσε να ήταν 0-1 ή και 0-2 στο εικοσάλεπτο και μετά να ήταν τελείως διαφορετικό ματς. Με τον Παναθηναϊκό παίξαμε με μια ομάδα που ήταν σε πολύ προβληματική κατάσταση. Αυτά είναι δεδομένα που δε μπορούμε να τα παραβλέψουμε όσο κι αν η χαρά είναι μεγάλη. Η ομάδα είχε χτυπητές αδυναμίες φέτος κι αν ο Κόντε δεν είχε τόσο ψηλή απόδοση, ίσως μπαίναμε και σε περιπέτειες. Σίγουρα ήταν άτυχη (και δοκάρια πολλά είχαμε και ατυχίες σε γκολ που φάγαμε) αλλά όχι, δεν αξίζαμε Ευρώπη φέτος (και δεν το μπορούσαμε). Η ομάδα χρειάζεται άμεση ενίσχυση του χρόνου και πάντα πρώτος στόχος θα πρέπει να είναι η όσο το δυνατό πιο γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής. Δε λέω ότι δε πρέπει να έχομε στο μυαλό την ευρωπαϊκή έξοδο και το κύπελλο (ασφαλώς πρέπει και μας αξίζει να τα έχουμε), πρέπει όμως να είμαστε συγκρατημένοι ώστε οι όποιες ατυχίες να μη γκρεμίζουν τη ψυχολογία του σωματείου. Αυτά τα λέω όντας από αυτούς που βγάζουν θετικό το ισοζύγιο για τον κύριο ΧΒ.

Μου θυμίζεις τον Καρίτσα. Συγνώμη, αλλά εγώ αυτή την άποψη τη θεωρώ το επαρχιώτικο σύνδρομο του φτωχού συγγενή και του κακομοίρη. Από αυτά θέλω να απαλλαγεί η ομάδα.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Τρι 08 Μάι 2018 13:48 »
α και κάτι άλλο...ο ντολοβατς έπαιξε άσχημα? γιατί στη θέση αυτή δεν έβαζε το παληκαράκι τόσο καιρό που δεν είχαμε κίνητρο. θα μου πείς είχε το πουλέν καρανίκα που 4 χρόνια εδώ δε ξεραμε τι μπορεί να κάνει τώρα τον μάθαμε....

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Τρι 08 Μάι 2018 14:02 »
Και τέλος OV1950 για να μη λέμε αερολογίες και μπουρδολογίες περί οικονομικής επιφάνειας σου παραθέτω τα πραγματικά γεγονότα που συνιστούν την απόλυτα αποτυχημένη χρονιά.
Ο Αστέρας που ήταν στο τέλος του πρώτου γύρου; Υποψήφιος για υποβιβασμό. Πόσους βαθμούς πήραμε στα μεταξύ μας ματς από τους βασικούς συνδιεκδικητές της 5ης θέσης;
4 από τον Αστέρα και με τον Ατρόμητο είχαμε 2 ισοπαλίες και παραλίγο να είχαμε και εκεί 4. Επίσης πήραμε 3 πόντους από ΟΣΦΠ, ΠΑΟ και 1 από ΑΕΚ. Άρα στα θεωρητικά πιο δύσκολα παιχνίδια τα πήγαμε από αρκετά ως πολύ καλά.
Τους πόντους που μας λείπουν τους χάσαμε από όλες τις υπόλοιπες ομάδες-καφενεία. Και μη μου πεις ότι κάποια άλλη ομάδα ήταν καλύτερή μας. Και αυτούς τους πόντους τους χάσαμε κατά τη γνώμη μου από μια σχετική αδιαφορία και χαλαρότητα που έδειξαν όλοι και κυρίως από τη χρησιμοποίηση Μανθάτη και Βελίδη στα περισσότερα ματς του πρωταθλήματος.

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Τρι 08 Μάι 2018 14:18 »
Και επειδή, κάποιοι, προκειμένου να πείσουν τους υπόλοιπους για το "δίκιο" τους, υποβαθμίζουν το μέγεθος της νίκης, παρουσιάζοντας το ΘΡΗΝΟ, ωσάν να αγωνίστηκε με τα "τρίτα",
βλέποντας τις συνθέσεις των ομάδων
(ΠΑΣ: Βελλίδης, Ντόλοβατς, Τζημόπουλος (83' Μπέριος), Τσικάρσκι, Αποστολόπουλος, Σκόνδρας, Γαρουφαλιάς, Μιχαήλ, Νικολιάς (89' Μπουκουβάλας), Χαλκιαδάκης (83' Βιντάλ) και Κόντε.
Ολυμπιακός: Χουτεσιώτης, Ιγκόρ, Ένγκελς, Σισέ, Χατζισαφί, Ταχτσίδης, Ανδρούτσος, Φορτούνης, Βρουσάι (88' Κωστανάσιος), Τζούρτζεβιτς (67' Βέργος) και Ανσαριφάρντ),
Θα ήθελα απλώς να υπενθυμίσω ότι στο γαύρο παίζανε διεθνείς, παίκτες που έπαιζαν σε πρωταθλήματα του εξωτερικού (πιο σοβαρά από το δικό μας, όπως θέλουν πολλοί να λέμε), παίκτες που έπαιξαν στο τσάμπιον λιγκ, και παίκτες που θα πάνε μουντιάλ, παίκτες εκατομμυρίων και όχι των σαράντα χιλιάδων (όπως τα δικά μας παιδιά - τι είπα ρε τώρα).
Αν θεωρήσετε "τρίτα" τους Βρουσάι, Κωστανάσιο και Βέργο (ο Ανδρούτσος έχει παίξει φέτος ακόμη και σε ευρωπαικά παιγνίδια, ο Ιγκορ έχει παίξει ολοκληρο πρωτάθλημα στον Αστέρα και ο Χουτεσιώτης είναι καλύτερος από τους δικούς μας τερματζήδες, άσε που δεν έφταιγε στα γκολ), τότε και εμείς παίξαμε με αντίστοιχα "τρίτα" (τουλάχιστον με βάση τις συμμετοχές τους), τον Τσικάρσκι και τον Ντόλοβατς.

Ήταν μία μεγάλη νίκη, από αυτές που τονώνουν την περηφάνια σου, σου φτιάχνουν τη διάθεση μετριάζοντας το "ξενέρωμα", σου προσθέτουν κάποιους νέους, μικρούς πασολέδες, και σε "βάζουν στη πρίζα" για του χρόνου (ακόμη και σαν το "τυράκι στη φάκα" για τους καχύποπτους). Μέχρι εκεί. Τίποτε άλλο.
Όχι όμως και να αυτουπονομεύουμε την επιτυχία μας. Έλεος πια.
Δεν μας διδάσκει, ούτε μας προσφέρει τίποτε, το να μεγαλοποιούμε τις ήττες - αποτυχίες μας και να μικραίνουμε τις νίκες - επιτυχίες μας, μόνο και μόνο για να υπερθεματίζουμε, εγωιστικά, τις δικές μας "απόψεις".

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Τρι 08 Μάι 2018 14:24 »
Ξαναθυμίζω σε σχεση με το παραπάνω ποστ ότι τη χρονια που βγήκαμε ουεφα, όταν εφυγε ο βελλίδης και μπήκε ο Περιστερίδης στο τέρμα, η ομάδα έτρωγε γκολ με το σταγονόμετρο. Στα μάτς του πρώτου γύρου τότε η ομάδα ετρωγε κατά μ.ο. 1 γκολ ανα ματς.

Σ'υγκριση του τοτε και του τώρα? Αμεση. Σε κάθε μάτς έτρωγες κατά μ.ο. 1 γκολ. όταν ο αντίπαλος ξέρεις ότι θα σου βάλει τουλάχιστο 1 πρέπει εσύ να κυνηγάς 2 για να κερδίσεις. Δες τωρα τις ισοπαλίες (13 τον αριθμό) και δες πόσα από αυτά τα ματς θα έπαιρνες. Τουλάχιστο τα μισά λέω εγώ (6) χ 2 βαθμούς επιπλέον και μειον ένα βαθμό ο αντίπαλος άρα θα είχες ελάχιστο εσύ αλλους 12 πόντους (τελικά 46). Βαλε και τα δύο μάτς με τους φούρνους βενέτη που ζυμωνες τα πελέ σου και βγήκε το γλυκό (52 πονταλάκια).

Τα παραπάνω ματς που αναφέρω τα έχασες εσύ, δε τα πήραν οι αντίπαλοι. Επιβεβαίωση των παραπάνω αποτελεί το μάτς στη Ν. Σμύρνη όπου ο Βελίδειος επαιξε καλά και πήρες το μάτς. Γιατι στατιστικά και σύ 1 γκολ ανα αγωνιστική το έβαζες και φέτος και πέρσι και προπερσι.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Τρι 08 Μάι 2018 14:31 »
Και τέλος OV1950 για να μη λέμε αερολογίες και μπουρδολογίες περί οικονομικής επιφάνειας σου παραθέτω τα πραγματικά γεγονότα που συνιστούν την απόλυτα αποτυχημένη χρονιά.
Ο Αστέρας που ήταν στο τέλος του πρώτου γύρου; Υποψήφιος για υποβιβασμό.
H θέση του Αστέρα το Φθινόπωρο ήταν αρκετά πλασματική. Είχε φέρει ισοπαλία εκτός με Ολυμπιακό, είχε νικήσει εντός την ΑΕΚ αλλά είχε φάει τριάρα εντός από τον ...Πλατανιά.
Δεν βλέπω πώς κάποιος μπορεί να θεωρήσει μπουρδολογία το ότι ο Καϋμενάκης έχει πολύ μεγαλύτερη οικονομική επιφάνεια από τον Χριστοβασίλη και ταυτόχρονα να θέλει να πιστώνεται σοβαρότητα.
Η μεγαλύτερη οικονομική επιφάνεια του ιδιοκτήτη, του δίνει και μεγαλύτερη ασφάλεια στο να προβεί σε διορθωτικές κινήσεις και ανοίγματα εν μέσω της σεζόν. 
Κανείς (πάντως σίγουρα όχι εγώ) δεν λέει ότι δεν υπάρχουν μεγαλύτερα περιθώρια για (πολύ) καλύτερη οικονομική διαχείριση από πλευράς εσόδων, όταν όμως πχ το ματς με την Odd δεν ήταν sold out να μην τα φορτώνουμε όλα αλλού.

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #120 στις: Τρι 08 Μάι 2018 15:02 »
Με αφορμή την πολύ σωστή επισήμανση:
Πόσους βαθμούς πήραμε στα μεταξύ μας ματς από τους βασικούς συνδιεκδικητές της 5ης θέσης;
4 από τον Αστέρα και με τον Ατρόμητο είχαμε 2 ισοπαλίες και παραλίγο να είχαμε και εκεί 4. Επίσης πήραμε 3 πόντους από ΟΣΦΠ, ΠΑΟ και 1 από ΑΕΚ. Άρα στα θεωρητικά πιο δύσκολα παιχνίδια τα πήγαμε από αρκετά ως πολύ καλά.
Τους πόντους που μας λείπουν τους χάσαμε από όλες τις υπόλοιπες ομάδες-καφενεία.
Αναλύοντας τα παιγνίδια ποδοσφαιρικά, και όχι με βάση τη σοβαρότητα, τη χαλαρότητα, το πάθος, κλπ, είναι προφανές ότι με τις ομάδες τις "δύσκολες" πήγαμε σχετικά καλά γιατί αυτές έμπαιναν στο γήπεδο για να παίξουν μπάλα και να κερδίσουν.Στα παιγνίδια αυτά, εμείς με σαφώς υποδεέστερο υλικό ("φρόντισε" γι` αυτό ο Πρόεδρας, στο μέτρο που μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο), ακολουθώντας πιστά το πλάνο του κόουτς, βρήκαμε χώρους και οργανωμένα φτάσαμε στο γκολ.
Με τις άλλες - μην τις λέμε καφενεία (ο κάθε Τεννές με τα όπλα του) - οι χώροι ήταν από ελάχιστοι έως κανένας (τόσο κλειστά και πίσω που παίζανε), και από τη στιγμή που δεν είχαμε παίκτες ικανούς στο ένας έναντίον ενός, διεμβολιστές και παίκτες που μπορούσαν να απειλήσουν (ακόμη δεύτερος σκόρερ είναι ο Μαυροπάνος!!!), είχαμε τρομερό πρόβλημα, που με βάση το δυναμικό μας (αχ ρε προέδρε) δεν μπορούσαμε να λύσουμε. Αν συνυπολογίσουμε και το γεγονός ότι (σε μία χρονιά που είχαμε τις λιγότερες ευκαιρίες - απειλές σε βάρος μας), τρώγαμε γκολ στη πρώτη φάση (αρκετές φορές και μοναδική) που μας δημιουργούσαν (ας όψονται οι "κέρβεροι", κυρίως), να η φετινή μας χρονιά...
ΥΓ. Για να ενισχύσω και αυτά που είπε ο κόουτς μετά το ματς, στη φετινή χρονιά, μπήκαν στην ομάδα ο Μαυροπάνος, ο Γαρουφαλιάς (βασικότατος φέτος, και, ανεξαρτήτως της ποιότητάς του, με προσφορά μεγαλύτερη του Λίλα), ο Νικολιάς, ο Βιδάλ (που, επιτέλους, από free styler επιδειξίας της μπάλας, έγινε χρησιμότατος παίκτης ομάδας πρώτης εθνικής με προοπτικές) και ο Μπετρά (που από οικοδόμος, χρησίμευσε ως πολιορκητικός κριος, ανοίγοντας χώρους και βοηθώντας τον Κόντε). Σύνολο πέντε (5), δεν το λες και μικρό νούμερο..
ΥΓ 2. Αν κρίνω από τα προηγούμενα δείγματα του κόουτς (των Γαρουφαλιά, Νικολιά και Μαυροπάνου, κλπ, και πως τους ενέταξε στην ομάδα), κάνω την πρόβλεψη ότι στη νέα χρονιά (και εφόσον μείνει ο κόουτς) θα δούμε πολύ Ντόλοβατς.
ΥΓ 3. Θέλω τόσα να πω για κάποιους άλλους παίκτες, αλλά από τη στιγμή που ακόμη τουλάχιστον λογίζονται παίκτες του ΠΑΣ, προς το παρόν, θα "βράσω στο ζουμί" μου ("καίει" το γαμ%&$#νο).

Αποσυνδεδεμένος paslim

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Τρι 08 Μάι 2018 22:19 »
Στην αθλητική ιστορία θα μείνει το 3-0 του ΠΑΣ επί του γαύρου, όλα τ΄άλλα θα ξεχαστούν γρήγορα.
Στο ματς με τον γαύρο πιστεύω ότι την διαφορά την έκανε ο Νικολιάς, με την ταχύτητά του και τις διεισδύσεις του δημιούργησε αρκετά προβλήματα στον γαύρο, μακάρι να είχαμε έναν τέτοιο παίκτη και στην αριστερή πλευρά. Δεν ξέρω πως θα εξελιχτεί ο Ντόλοβατς, αλλά προς το παρόν δεν δείχνει να διαθέτει τα προσόντα του Νικολιά.