Αποστολέας Θέμα: Στεφανος Σιοντης  (Αναγνώστηκε 9160 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Στεφανος Σιοντης
« Απάντηση #25 στις: Δευ 14 Μάι 2018 10:04 »
οι ενδεκαδάτοι παίχτες στους οποίους θα βασιστεί η ομάδα για το κάτι παραπάνω έρχονται δυστυχώς προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου

ο συγκεκριμένος σίγουρα δεν κάνει ιδιαίτερη εντύπωση σε πολλούς από μας (μαζί και σε εμένα) και η μεταγραφή του μας παραξενεύει

ας ελπίσουμε ότι ο Πετράκης κάτι παραπάνω ξέρει και αν μείνει θα τον αξιοποιήσει κατάλληλα

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Δευ 14 Μάι 2018 10:10 »
Πληροφοριες απο Γιαννενα λενε οτι με τη μεταγραφη του Σιοντη, ο Γιακος και ο Μιχαηλ πλεουν σε πελαγη ευτυχιας...

Επιτελους βρεθηκε αλλος να τρωει ολο το σκατο οντας Γιαννιωτης σε οτι στραβο γινει στην ομαδα....

Αν κρινουμε και απο την "θερμη" που τον υποδεχτηκαν πολλοι εδω μεσα, οι Γιακος-Μιχαηλ εχουν καθε λογο να χαμογελανε....

Καθρεφτης το γηπεδο συνταυροι, ολα εκει θα κριθουν...

Και στο φιναλε δε τρεχει και καστανο, απο κωλοτουμπες τυφλα να εχει η Κομανετσι και ο Αγιουτο...

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Δευ 14 Μάι 2018 10:29 »
Πληροφοριες απο Γιαννενα λενε οτι με τη μεταγραφη του Σιοντη, ο Γιακος και ο Μιχαηλ πλεουν σε πελαγη ευτυχιας...

Επιτελους βρεθηκε αλλος να τρωει ολο το σκατο οντας Γιαννιωτης σε οτι στραβο γινει στην ομαδα....

Αν κρινουμε και απο την "θερμη" που τον υποδεχτηκαν πολλοι εδω μεσα, οι Γιακος-Μιχαηλ εχουν καθε λογο να χαμογελανε....

Καθρεφτης το γηπεδο συνταυροι, ολα εκει θα κριθουν...

Και στο φιναλε δε τρεχει και καστανο, απο κωλοτουμπες τυφλα να εχει η Κομανετσι και ο Αγιουτο...

Ο Μιχαήλ ΕΑΝ ανανεώσει.

Φαίνεται πάντως ότι το κλίμα δεν είναι καλό για αυτόν. Όχι τόσο για την αγωνιστική  του αξία αλλά για τα ρεπορταζ που τον είχαν φέρει κόντα στον ΠΑΣ και παλιότερα αλλά ο ίδιος αρνήθηκε.

ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Συνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Δευ 14 Μάι 2018 10:35 »
Ακατανοητη μεταγραφη κατα την γνωμη μου , και πραγματικα αδυνατω να καταλαβω τι ειδαν οι ΧΒ και Πετρακης (?) πριν αποφασισουν να του δωσουν ενα ωραιοτατο συμβολαιο στα 31 του .
Γυρολογος μικρομεσαιων ( και χαμηλοτερα ισως ) ομαδων , μετριων ποδοσφαιρικων ικανοτητων που τις βρισκεις παντου , χαμηλου επιπεδου ποδοσφαιρικες παραστασεις ,  και το κυριοτερο , παικτης οποιος εχει αρνηθει επανειλημμένως να παιξει στον ΠΑΣ αν και το ονομα του ακουστηκε πολλακις .
 Ακομη και οταν δεχοταν ''πιεσεις '' απο τον βαζελο να ερθει ως δανεικος , αυτος επελεγε το οτιδηποτε αλλο εκτος απο εδω.

Ενα τυπικο καλωσορισμα λοιπον απο εμενα και τιποτα παραπανω προς το παρον , περιμενοντας να αποδειξει οτι καλως τον εμπιστευτηκαν .

Sorry ...

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Δευ 14 Μάι 2018 13:52 »
Ας βάλουμε και ένα βίντεο από τη θητεία του στη Βέροια!!
Ασυμπάθιστος...ίδωμεν...
υγ: Ίσως να ήρθε να δουλέψει σιγά σιγά το μαγαζί του μπαμπά;; ποιος ξέρει;;

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Δευ 14 Μάι 2018 14:01 »
Μετα τον Βελλιδη αλλος ενας που θα εχει σιγουρη θεση στην ενδεκαδα.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Δευ 14 Μάι 2018 14:14 »
Στεφανοοοοοοοοος Σιοοοοοοοοοντηςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Το νεο μεγαλο αστερι του ΠΑΣ,το νεο μεγαλο μπαμ που ταρακουνησε συθεμελα την πολη  και  που αποκτηθηκε απο τον Γεωργιο Χριστοβασιλη τον Μεγαλοπρεπη

Ολοι μαζι του χρονου για να γεμισουμε το γηπεδο.....

p.s Και θα εχει και αλλες Συνταυροι,οι υποβιβασμενες ομαδες της Αλβανιας,Σκοπιων,Ανδορας,Κυπρου,Μολδαβιας μας περιμενουνε με ανοιχτες αγγαλες

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Δευ 14 Μάι 2018 15:59 »
Παίχτες σαν τον Σιόντη θα τους χρειαστούμε την σαιζόν που έρχεται..
Ήμασταν περισσότερο καλά παιδιά απ'οτι έπρεπε φέτος..

Βέβαια, σημασία έχει να μείνει ο Πετράκης,
όλα τα άλλα έρχονται δεύτερα..

Συνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Δευ 14 Μάι 2018 21:51 »
Δε μπορεί να είναι χειρότερος του Γαρουφαλιά.
Εγκρίνεται.

Αποσυνδεδεμένος ahpas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Δευ 14 Μάι 2018 23:36 »
Ψαρακα σιοντη την εκατσες τη βαρκα φιλε μου σε βλεπω να βγαλεις τα συκωτια σου ως αριστερο μπακ θα παρεις ολη την πλευρα ΜΟΝΟΣ σου συμφωνα με την παγκοσμια προτοτυπη τακτικη πετρακη.καλο κουραγιο

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Δευ 14 Μάι 2018 23:50 »
Ψαρακα σιοντη την εκατσες τη βαρκα φιλε μου σε βλεπω να βγαλεις τα συκωτια σου ως αριστερο μπακ θα παρεις ολη την πλευρα ΜΟΝΟΣ σου συμφωνα με την παγκοσμια προτοτυπη τακτικη πετρακη.καλο κουραγιο

Μόνο ο Πετρακης έχει παίξει 3 - 5 - 2 με φουλ μπακ. Ποια Γιουβέντους, ποια Εθνική Ιταλίας;

Υ.Γ. Όταν οι ποδοσφαιρικές γνώσεις δεν ξεπέρνανε το ντέρμπι Αετού Νήσου -  ΠΑΣ Γραμμένου.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Κυρ 10 Ιούν 2018 13:05 »
Σιδερένιος!!!
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Δευ 23 Ιούλ 2018 13:25 »
«Ήρθα στον ΠΑΣ με μεγάλη χαρά και για μεγάλα πράγματα»!

Ήταν η πρώτη μεταγραφική κίνηση του ΠΑΣ Γιάννινα για τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο. Παρότι είναι γέννημα-θρέμμα Γιαννιώτης και όντας ποδοσφαιριστής με αρκετές παραστάσεις από Super League, ποτέ δεν είχε αγωνιστεί μέχρι τώρα στην ομάδα της περιοχής του.

Ο λόγος για τον Στέφανο Σιόντη, ο οποίος θα φοράει πλέον τη φανέλα του «Άγιαξ της Ηπείρου» για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο 31χρονος ανασταλτικός μέσος, από το Καρπενήσι που βρίσκεται με την υπόλοιπη ομάδα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, μίλησε στους απεσταλμένους του «Πρωινού Λόγου» Χρήστο Καλύβα και Νίκο Γιωτίτσα για τις πρώτες του εντυπώσεις από την ομάδα.
Ο Γιαννιώτης ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στους λόγους που τον έφεραν στον ΠΑΣ, το πώς κυλάει η προετοιμασία, αλλά και το έργο του Γιάννη Πετράκη, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την αβεβαιότητα που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τέλος, μας μίλησε για τη συνύπαρξή του με τον Γιώργο Παμλίδη, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες και στην Κέρκυρα και έδωσε μια υπόσχεση στον κόσμο της ομάδας.
Αναλυτικά η συνέντευξη του Στέφανου Σιόντη στον «Π.Λ.»:
Στέφανε πως προέκυψε η συνεργασία σου με τον ΠΑΣ Γιάννινα;
- «Να διευκρινίσω ότι είναι η πρώτη φορά που συνεργάζομαι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και ήρθα αμέσως στην ομάδα. Για τα όσα λέγονται και ακούστηκαν, εγώ δεν τα ήξερα, όμως μου τα έχουν μεταφέρει. Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στην ομάδα, σε αυτή την οικογένεια και ήρθα με μεγάλη χαρά και πιστεύω ότι θα κάνουμε μεγάλα πράγματα».
Πώς προέκυψε η συνεργασία σου με τον ΠΑΣ;
- «Με πλησίασαν από τον ΠΑΣ, δεν είπαμε πολλά πράγματα, ούτε διαπραγματευτήκαμε πολλά. Για εμένα νομίζω ήταν καλό timing γιατί είμαι ώριμος και μπορώ να διαχειριστώ πολλά πράγματα. Tην πίεση που έχει η ομάδα, αλλά και άλλα πολλά. Αποδέχτηκα αμέσως την πρόταση και ήρθα κατευθείαν με χαρά στον ΠΑΣ».
Πως αισθάνεσαι που ανήκεις στον ΠΑΣ;
- «Πάρα πολύ καλά, πολύ χαρούμενος. Από την πρώτη στιγμή ένιωσα πολύ άνετα, για εμένα δεν υπήρχε προσαρμογή. Στα αποδυτήρια βρήκα γνώριμους ανθρώπους, με πολλά παιδιά έχουμε αγωνιστεί μαζί. Επίσης, η οικογένειά μου ζει στα Γιάννινα και τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα για εμένα. Μακάρι να έχουμε όλοι μας υγεία και καλή συνέχεια στην προετοιμασία».
Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας ολοκληρώθηκε, έγιναν και τα φιλικά με τη Λάρισα και τη Λαμία. Εσύ πώς βλέπεις τα πράγματα αυτές τις πρώτες 15-20 μέρες προετοιμασίας;
- «Δουλεύουμε πολύ καλά και δυνατά. Πάντα στα φιλικά βλέπουμε κάποια πράγματα, αλλά δεν μπορούν να αποτελέσουν κριτήριο γιατί τα πόδια όλων είναι βαριά. Έχουμε κάνει αρκετή και καλή προπόνηση και αυτό θα το βρούμε μπροστά μας. Νομίζω ότι στο φιλικό με τη Λάρισα είχαμε ένα καλό πρώτο δείγμα και ελπίζω να έχουμε ανάλογη συνέχεια».
Οι δικοί σου στόχοι συμβαδίζουν με τους στόχους της ομάδας;
- «Σίγουρα ο ΠΑΣ Γιάννινα τα τελευταία χρόνια έχει κάνει μεγάλα βήματα προόδου και εγώ σαν αθλητής θέλω να βελτιώνομαι πάντα και να κάνω βήματα μπροστά. Νομίζω ότι μπορώ να μπω σε αυτή την οικογένεια και να συνεχίζουμε να κάνουμε βήματα μπροστά».
Μαζί με εσένα ήρθε από την Κέρκυρα και ο Παμλίδης. Τι τον συμβούλευσες για να έρθει στον ΠΑΣ;
- «Δεν χρειάστηκε να πω εγώ κάτι. Ο Γιώργος είχε κάποιες προτάσεις όμως ήθελε να έρθει στον ΠΑΣ. Νομίζω αρκετοί παίκτες ζηλεύουν αυτό που έχει ο ΠΑΣ Γιάννινα, το κλίμα και την ομοιογένεια που βγάζει μέσα στο γήπεδο. Ήθελε να έρθει στην ομάδα, το θεώρησε ένα πολύ καλό βήμα για αυτόν. Του εύχομαι περαστικά γιατί έχει ένα τραυματισμό στο πόδι του και να μπορέσει να γυρίσει γρήγορα και να δώσει βοήθεια στην ομάδα, γιατί είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και εξαιρετικό παιδί».
Είναι εφικτός για τον ΠΑΣ ο στόχος της Ευρώπης για φέτος;
- «Πάντα πρέπει να ξεκινάμε με ταπεινότητα και σοβαρότητα. Βήμα-βήμα να δείχνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε και όταν έρθει αυτό να το πανηγυρίσουμε και να είμαστε όλοι χαρούμενοι. Με δουλειά και ταπεινότητα μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα».
Τι μπορείς να υποσχεθείς στους φιλάθλους του ΠΑΣ;
- «Να υποσχεθώ ότι μέσα από τη δουλειά θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό μέσα στο γήπεδο. Ότι πάθος μπορώ να βγάλω μέσα στο γήπεδο, ότι τρέξιμο και ότι καλύτερο μπορώ να κάνω θα γίνεται και να έχω την υγεία μου. Μπήκα σε αυτή την οικογένεια, με αγκάλιασαν τα παιδιά. Να ξεκαθαρίσω ότι ήθελα να είμαι εδώ και πρώτη φορά μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία, δεν με είχε ξαναπλησιάσει ποτέ κανένας».
Πώς ζεις αυτές τις πρώτες μέρες τον προπονητή Γιάννη Πετράκη;
- «Δεν χρειάζεται να πω εγώ κάτι. Ο κόουτς, ξέρουν όλοι στα Γιάννινα ποιος είναι, είναι πολλά χρόνια στην ομάδα. Είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για έναν παίκτη να έρθει στην ομάδα όταν τον θέλει ένας προπονητής που είναι σε μια ομάδα τόσα χρόνια. Ο τρόπος που δουλεύει φαίνεται και στα αποτελέσματα. Τι μπορώ να πω εγώ;».
• Πώς βλέπεις το ελληνικό πρωτάθλημα;
- «Περίεργη καμπή αυτή τη στιγμή για το ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτή η αβεβαιότητα που υπάρχει για το πόσες ομάδες θα πέσουν, πόσες δεν θα πέσουν. Θα δούμε τι θα γίνει και μακάρι ότι γίνει να είναι για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου και να κάνουμε βήματα μπροστά».
Μια ευχή για τη φετινή χρονιά και το μέλλον του ΠΑΣ Γιάννινα.
- «Να είμαστε οικογένεια έτσι όμως είμαστε και έχουμε ξεκινήσει και οι επιτυχίες που υπήρχαν τα προηγούμενα χρόνια να έρθουν και φέτος. Νομίζω ότι με σκληρή δουλειά και σκυμμένο το κεφάλι, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά».

https://www.proinoslogos.gr/epikairotita/45-%CE%B1%CE%B8%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%83/48988-%C2%AB%CE%AE%CF%81%CE%B8%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CF%83-%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B7-%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%AC-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%AC%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1%C2%BB

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #38 στις: Τετ 13 Φεβ 2019 20:48 »
gazzetta.gr
Παράθεση
Ατυχος ο Σιόντης

Ο χαφ του ΠΑΣ αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για περίπου 1,5 μήνα
Εξαιρετικά άτυχος στάθηκε ο Σιόντης, καθώς ο χαφ του ΠΑΣ ταλαιπωρείται από ένα οστικό οίδημα και θα κληθεί να μείνει εκτός δράσης για περίπου 1,5 μήνα. Ο παίκτης θα ακολουθήσει θεραπεία και αυτόματα ο Πετράκης δεν τον υπολογίζει για τα επόμενα ματς.

Ετσι αυξάνονται τα προβλήματα ενόψει της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο, όπου νοκ άουτ είναι και ο Κρίζμαν, ενώ ο Σεργκελασβίλι εξακολουθεί να μην βρίσκεται στο 100%. Υπό αυτές τις συνθήκες ίσως δούμε τον Νικολιά και πάλι σαν μπακ-χαφ.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος ahpas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Τετ 04 Μάρ 2020 11:56 »
Στεφανε φετος εισαι πολυ καλος και εισαι αξιος συμπαραστατης του Καστρο μπραβο συνεχισε ετσι

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Παρ 02 Απρ 2021 19:56 »
Αρθροσκόπηση ο Σιόντης και τέλος η φετινή σεζόν

Τελικά ο αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα, Στέφανος Σιόντης, δεν απέφυγε τα χειρότερα, αφού χρειάστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση στο γόνατο.

Οι ενοχλήσεις δεν υποχωρούσαν, παρότι οι μαγνητικές του έδειχναν καθαρές και τελικά υποβλήθηκε σε επιτυχημένη αρθροσκόπηση από τον γιατρό της ομάδας κ. Σταύρο Ριστάνη στο νοσοκομείο Metropolitan της Αθήνας.

Ο Σιόντης είχε μία χόνδρινη βλάβη και ο χρόνος αποκατάστασης για τον αρχηγό θα είναι 3 μήνες. Αυτό σημαίνει ότι τελειώνει πρόωρα γι’ αυτόν η σεζόν και θα επιστρέψει ξανά στη δράση στην καλοκαιρινή προετοιμασία.

https://super-fm.gr/69942/arthroskopisi-o-siontis-kai-telos-i-fetini-sezon/

Με το καλό να πάνε όλα, μεγάλο μερίδιο στην φετινή χρονιά  και από την νέα σεζόν να πάμε ακόμα πιο ψηλά.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Τετ 23 Ιούν 2021 19:28 »
Η Car.gr Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την επέκταση συνεργασίας, για τη σεζόν 2021-22, με τον αρχηγό της ομάδας Στέφανο Σιόντη.

Με την ολοκλήρωση της ανανέωσης ο Στέφανος δήλωσε, στο pasgiannina.gr:
“Ευχαριστώ τη διοίκηση και το προπονητικό team του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και νιώθω τιμή και ευθύνη συνεχίζοντας στην ομάδα. Εύχομαι με υγεία να πετύχουμε ακόμα υψηλότερους στόχους και ελπίζω φέτος να έχουμε δίπλα μας τον κόσμο μας, στο γήπεδο.”

Link: https://pasgiannina.gr/anakoinwseis/siontis-21-22/

#pas #pasgiannina #pasgianninafc #siontis

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Δευ 26 Ιούλ 2021 18:29 »
Σιόντης: « Ιδανικό να κλείσω την καριέρα μου στον ΠΑΣ»
Ο 34χρονος Γιαννιώτης αρχηγός του «Άγιαξ της Ηπείρου» Στέφανος Σιόντης μίλησε στον «Π.Λ» και τον Χρήστο Καλύβα από τα Τρία-Πέντε Πηγάδια της Νάουσας που πραγματοποιήθηκε το βασικό στάδιο προετοιμασίας του ΠΑΣ.

Μπορεί να χαρακτηριστεί ο μεγάλος άτυχος της περασμένης σεζόν, καθώς τραυματίστηκε στις 27 Ιανουαρίου στη μεγάλη εκτός έδρας νίκη με την ΑΕΚ(0-2) στο ΟΑΚΑ με αποτέλεσμα να χειρουργηθεί στο γόνατο και να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Μία σεζόν που ήταν η τρίτη του στη γιαννιώτικη ομάδα στην οποία εντάχθηκε το καλοκαίρι του 2018 μετά από μία πετυχημένη καριέρα σε Παναθηναϊκό , Εθνικό Αστέρα, Καβάλα, Παναιτωλικό, Δόξα Κατωκοπιάς, Βέροια και Κέρκυρα

Ο λόγος για τον 34χρονο Γιαννιώτη αρχηγό του «Άγιαξ της Ηπείρου» Στέφανο Σιόντη που μίλησε στον «Π.Λ» και τον Χρήστο Καλύβα από τα Τρία-Πέντε Πηγάδια της Νάουσας που πραγματοποιήθηκε το βασικό στάδιο προετοιμασίας του ΠΑΣ.

Η ταλαιπωρία που υπέστη από τον περσινό τραυματισμό, η ευχαρίστησή του από τις μεγάλες νίκες που πέτυχε πέρυσι η ομάδα, η δυσκολία που υπάρχει από το γεγονός πώς δεν έγιναν ακόμη φιλικά παιχνίδια αλλά και η αδημονία που υπάρχει για την επιστροφή του κόσμου στο «Ζωσιμάδες».

Αναλυτικά η συνέντευξη του Στέφανου Σιόντη στον «Π.Λ.»:

Νιώθεις έτοιμος για την επιστροφή σου μετά τον τραυματισμό;

«Ταλαιπωρήθηκα με την περίεργη φύση του τραυματισμού μου και μέχρι να βρούμε τι ακριβώς τι έγινε. Τώρα όμως νιώθω μέρα με τη μέρα όλο και καλύτερα. Έχω λίγο δρόμο ακόμα για να καλύψω το χαμένο έδαφος, αλλά νιώθω πάρα πολύ καλά. Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να ευχαριστήσω το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, τον κ. Ριστάνη, τον κ. Σκόρδο για την εξαιρετική δουλειά που έκαναν ώστε να μπορέσω να επανέλθω όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Μπαίνεις στην τέταρτη χρονιά σου στον ΠΑΣ Γιάννινα. Είναι επιθυμία σου να κλείσεις την καριέρα σου στην ομάδα;

«Στο ποδόσφαιρο πρέπει να βλέπεις μέρα με τη μέρα, βδομάδα με τη βδομάδα, μήνα με το μήνα. Αυτό θα ήταν σίγουρα το τέλειο πλάνο μέσα στο μυαλό μου, αλλά δεν υπάρχει το τέλειο. Ήρθε ένας τραυματισμός πέρυσι, μπορεί να υπάρξουν και άλλοι παράγοντες που μπορεί να φέρουν αλλιώς τα πλάνα στο μυαλό σου. Αυτό είναι το ιδανικό σενάριο όμως εγώ είμαι εδώ να παλεύω για τη θέση μου, να παλεύω να είμαι στην ενδεκάδα, στο ρόστερ και από εκεί και πέρα θα δούμε».

Πέρυσι ήταν ευκαιρία για τον ΠΑΣ που έπαιξε καλό ποδόσφαιρο να τερματίσει ψηλά. Ωστόσο στα play out παρατηρήθηκε μια χαλαρότητα. Τι έφταιξε και έγινε αυτό;

«Η ομάδα έκανε μια μεγάλη προσπάθεια η οποία έβγαλε μια κόπωση στα παιδιά. Σίγουρα το Κύπελλο με ένα μικρό ρόστερ, με παιχνίδια μεσοβδόμαδα και σε βαριά γήπεδα στοίχισαν πολύ σε ενέργεια. Στο τέλος είχαμε και την περιπέτεια με τον κορωνοϊό που κατεβαίναμε σε παιχνίδια με 12 και 13 παίκτες οπότε όλα μαζί αυτά μας έφεραν σε μια κατάσταση που δεν μας άρεσε.Θέλαμε να τελειώσουμε πιο ψηλά βαθμολογικά τη χρονιά ωστόσο νομίζω ότι σε γενικές γραμμές είχαμε μια επιτυχημένη χρονιά».

Πώς κυλάει η προετοιμασία μέχρι τώρα;

«Είμαστε σε μια φάση όπου έρχονται καινούργιοι παίκτες στην ομάδα. Εμείς προσπαθούμε να καλωσορίζουμε τα παιδιά, να τα κάνουμε να νιώθουν όσο πιο καλά γίνεται και να προσαρμόζονται γρήγορα. Είμαστε σε διαδικασία να γίνουμε ένα γκρουπ το συντομότερο δυνατό και μαθαίνουμε σιγά-σιγά τη φιλοσοφία του προπονητή που σίγουρα θα έχει διαφορές από τον προκάτοχο του. Μας δυσκολεύει αρκετά το κομμάτι των φιλικών γιατί όλοι μας θα θέλαμε να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας και της ομάδας, να δοκιμάσουμε πράγματα και να δοκιμάσει ο προπονητής συστήματα και διάφορα πράγματα. Όμως πρέπει να συμβιβαστούμε με αυτό που έχουμε τώρα καθώς είναι και μια περίεργη κατάσταση λόγω covid. Πρέπει να δουλέψουμε για το καλύτερο».

Για τους νέους παίκτες που ήρθαν στην ομάδα.

«Αυτό που κάνω πάντα είναι να μην κρίνω έναν ποδοσφαιριστή τόσο γρήγορα. Το έχω κάνει πιο παλιά να κρίνω και έχω πέσει πολλές φορές έξω, οπότε προτιμώ να δίνω χρόνο σε παιδιά που έρχονται γιατί ο καθένας έχει διαφορετικό χρόνο προσαρμογής και ο καθένας θα χρειαστεί το διάστημα του, άλλος 10 μέρες, άλλος 1 μήνα. Είδαμε πέρυσι τον Μπρένερ ότι άργησε πολύ να δείξει τον καλό του εαυτό.. Δουλεύουμε όλοι πάρα πολύ καλά και αυτό είναι που μας κάνει να έχουμε καλή ψυχολογία».

Ο Ηρακλής Μεταξάς έχει ως μότο το επιθετικό ποδόσφαιρο και το ποδόσφαιρο κατοχής όπως είχε ο Αργύρης Γιαννίκης;

«Ο καθένας έχει τη φιλοσοφία του. Τον κ. Μεταξά τώρα τον μαθαίνουμε, με τον κ. Γιαννίκη δουλέψαμε δύο χρόνια και ξέραμε τι θέλει και εκείνος ήξερε τι μπορεί να περιμένει από εμάς. Με τον κ. Μεταξά τώρα αρχίζουμε να δουλεύουμε και να καταλαβαίνουμε τη φιλοσοφία του. Θέλουμε πάρα πολύ να κάνουμε τα πράγματα που θα μας ζητήσει και να υλοποιήσουμε το πλάνο που έχει στο μυαλό του και για αυτό το πράγμα δουλεύουμε σκληρά».

Πόσο θα βοηθήσει τον ΠΑΣ η επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα μιας και η ομάδα παίρνει μεγάλη δύναμη από αυτό;

«Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι ομάδα του κόσμου. Το ξέρουμε αυτό και το «Ζωσιμάδες» είναι μια δύσκολη έδρα. Πέρυσι δεν καταφέραμε να κάνουμε όσα θέλαμε στο γήπεδο μας και ένας παράγοντας που δεν μπορέσαμε να κάνουμε πολλές νίκες στο γήπεδο μας ήταν και η απουσία του κόσμου. Βέβαια ήταν μια περίεργη χρονιά και η απουσία του κόσμου μας βοήθησε εκτός έδρας με τις μεγάλες ομάδες όπου δεν είχαμε να παλέψουμε με 30.000 κόσμο και κάναμε καλά παιχνίδια, αλλά αυτό στέρησε και από εμάς να έχουμε τον κόσμο στην έδρα μας και να πιέζει. Περιμένουμε πως και πως την επιστροφή του κόσμου που στο «Ζωσιμάδες» είναι μια τεράστια βοήθεια».

Ποιο παιχνίδι θυμάσαι πιο έντονα την τριετία που είσαι στον ΠΑΣ;

«Θυμάμαι και δυσάρεστα παιχνίδια. Νομίζω ότι στη Super League 2 κάναμε αυτό που έπρεπε ώστε να φέρουμε και πάλι την ομάδα εκεί που ανήκει με το κεφάλι κάτω και χωρίς να λέμε πολλά. Πέρυσι δεν κατάφερα εγώ να ευχαριστηθώ το κομμάτι που πήγαινε η ομάδα πολύ καλά λόγω τραυματισμού. Η μόνη ευχαρίστηση ήταν που έβλεπα την ομάδα να κερδίζει και να κάνει μεγάλες νίκες. Τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό τα ευχαριστήθηκα σαν να έπαιζα γιατί όταν κερδίζουμε μεγάλους αντιπάλους μεγαλώνουμε και εμείς οι ίδιοι».

Μπορεί φέτος ο ΠΑΣ να πάει ψηλότερα από την περσινή χρονιά;

«Περιμένουμε να ολοκληρωθεί το ρόστερ να δούμε που είμαστε και να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας στα φιλικά και να δούμε την φιλοσοφία του προπονητή και βήμα-βήμα να πάμε για το καλύτερο. Μας φέρνει λίγο πίσω ότι έφυγαν αρκετοί παίκτες και αλλάξαμε διάφορα πράγματα. Θα ήταν πιο εύκολο σε μια ομάδα να έχει έναν κορμό μεγαλύτερο και πιο συμπαγή. Ωστόσο χτίζουμε κάτι καινούργιο και πιστεύουμε ότι θα πάει πολύ καλά».
passports.gr

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Τρι 21 Σεπ 2021 23:15 »
&t=2226s
Κάπου στο 14ο λεπτό ξεκινάει η συνέντευξη του. Μου έκανε πολύ εντύπωση ο τρόπος που μιλάει. Πολύ ωραίο λεξιλόγιο για ποδοσφαιριστής και μου φάνηκε και πολύ ισορροπημένος χαρακτήρας. Αυτό που λέει ότι θέλει στο μέλλον να ασχοληθεί με ακαδημίες με κάνει να πιστεύω ότι μετά το τέλος της καριέρας του θα μείνει στον ΠΑΣ στις ακαδημίες.. θεωρώ μάλιστα ότι θα βοηθήσει αρκετά από αυτό το πόστο...

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Δευ 08 Νοέ 2021 19:17 »
Ο Σιόντης ενδέχεται να αποχωρήσει από τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο 34χρονος χαφ έχει συνδέσει το όνομά του με τον «Αγιαξ της Ηπείρου», όμως φέρεται να ζήτησε να συνεχίσει κάπου αλλού την καριέρα του.
Ο Στέφανος Σιόντης έχει συνδέσει το όνομά του με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο φαίνεται πως έφτασε το πλήρωμα του χρόνου και οι δρόμοι τους να «χωρίσουν». Ο 34χρονος πήγε το καλοκαίρι του 2018 στην ομάδα της γενέτειράς του, έκτοτε αγωνίστηκε σε 54 ματς όλων των διοργανώσεων και είναι εκ των αρχηγών του.

Ωστόσο σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες ζήτησε να αποχωρήσει την επερχόμενη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, κάτι που πάντως δεν αναιρεί το «δέσιμό» του με τη διοίκηση, τον κόσμο και εν γένει τον «οργανισμό» που λέγεται ΠΑΣ. Μεταξύ τους υπάρχει άριστη σχέση και αλληλοεκτίμηση και αυτό δεν αλλάζει.

Η επιθυμία του έγκεινται μόνο στο ότι φέρεται να επιθυμεί να συνεχίσει κάπου όπου θα έχει πιο ουσιαστικό ρόλο.

https://www.gazzetta.gr/football/superleague/2059392/o-siontis-endehetai-na-apohorisei-apo-ton-pas-giannina

Θέλετε μεταγραφές εσείς εεεε????

....

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Δευ 08 Νοέ 2021 23:49 »
Καλός παίκτης που είναι κρίμα να φύγει. Δεν θεωρώ τους ξένους χαφ (ακτός του Χουάν) καλύτερους από τον Στέφανο...

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Τρι 09 Νοέ 2021 11:31 »
Έχει φθάσει σε μια ηλικία που πλέον απλά τον νοιαζει να απολαύσει τα τελευταία χρονια μπάλας που του έμειναν. Από το να περνάει το καιρό του τρίβοντας τον πάγκο εδώ προτιμάει να πάει σε μια άλλη ομάδα ( λογικά super League 2) οπου θα παίζει και θα χαίρεται το ποδόσφαιρο.

Μου φαίνεται λογικό το αίτημα του. Η ομάδα οφείλει να τον αφήσει ελεύθερο να κάνει ότι θέλει. Καλή συνέχεια να έχει.

ΥΓ. εννοείται ότι το κενό του πρέπει να καλυφθεί με μεταγραφή ε

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Τρι 09 Νοέ 2021 11:55 »
Γιατί, και πως να θέλεις να μείνεις κάπου που δεν σε αφήνουν να νιώθεις χρήσιμος;;;

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Τρι 09 Νοέ 2021 12:11 »
Πολύ τίμιος παίκτης ο Στέφανος, πάντα έδινε αυτό που μπορούσε και σε αρκετά ματς η παρουσία του ήταν κομβική.
Η αλήθεια είναι ότι ο Καραχάλιος κάνει καλή χρονιά, με ατελείωτο τρέξιμο. Τα χρόνια βλέπεις...
Καλή συνέχεια, του εύχομαι.

Για να μην γράφω αλλού, καταλαβαίνω ότι ο αρχηγός (Κάργας) διανύει πολύ καλή περίοδο και έχει "δέσει" εξαιρετικά  με τον επίσης πολύτιμο Εραμούσπε.
Υπάρχουν στιγμές όμως που στα εις βάρος μας στημένα παρατηρώ ότι χάνουμε τους αντιπάλους. Έχω την αίσθηση ότι με την ψυχάρα τον Παντελάκη θα είχαμε αποφύγει αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις.
Δεν γνωρίζω με ποιον τρόπο θα μπορούσε να αξιοποιηθεί ο Νώντας. Ξέρω όμως ότι είναι κρίμα να χαθεί. Εάν εξαιρέσω τη φετινή χρονιά που δεν έχει σοβαρό χρόνο συμμετοχής, τις προηγούμενες σεζόν ήταν από τους πολυτιμότερους ποδοσφαιριστές μας.

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Τρι 09 Νοέ 2021 12:59 »
Είναι άδικη για πολλούς παίχτες η τακτική του κόουτς.
Πρέπει να δώσει χρόνο και σε άλλους.

Αν θες να φτιάξεις κάτι καλό πρέπει να στηριχτείς σε παντελάκη, λώλη, λιάσο, μπρένερ, μίνα, μορέιρα.
Μιλάω γι αυτούς που δεν παίζουν βασικοί.
Απο τους βασικούς νομίζω οι περισσότεροι που λήγουν τα συμβόλαια, το καλοκαίρι, αν όχι τον γενάρη θα μας χαιρετήσουν.
Ας βγουν μπροστά νέα παιδιά κι ας μην ψάχνουμε 10 γερμανούς απο το ερασιτεχνικό που είναι φτηνοί.

Απλά ο κόουτς είναι πολύ φοβικός.