Αποστολέας Θέμα: Γιώργος Παμλίδης  (Αναγνώστηκε 16209 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Γιώργος Παμλίδης
« Απάντηση #25 στις: Τρι 19 Μάι 2020 18:17 »
Παμλίδης: «Εμείς θα ξεκινήσουμε προπονήσεις, άλλες ομάδες όχι»

Ο ΠΑΣ Γιάννινα το έχει αποφασίσει. Θα ξεκινήσει προπονήσεις αυτές τις μέρες και θα είναι η πρώτη ομάδα της Super League 2 που το πράττει.
Ωστόσο, το πρωτάθλημα είναι στον αέρα. Το παραδέχτηκε και ο Γιώργος Παμλίδης με συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Real fm 97,8.

Αναλυτικά ο Παμλίδης είπε:

Για το πως κύλησε το διάστημα της καραντίνας: «Εμείς από την αρχή είχαμε ειδοποίηση από την ομάδα και σταματήσαμε τις προπονήσεις έγκαιρα. Εγώ προσωπικά πήγα στο σπίτι μου στην Κατερίνη γιατί μου έτυχε κάποιο οικογενειακό θέμα, αλλά πολλοί συμπαίκτες μου έμειναν στα Γιάννινα όπως και τα παιδιά που ήταν εκτός Ελλάδας. Η αλήθεια είναι ότι ήταν κάτι πρωτόγνωρο για όλους μας, εγώ πέρασα μια χαρά γιατί ήμουν με την οικογένεια μου και ήταν διαφορετικό. Πρέπει να τύχουν κάτι τέτοιες στιγμές για να εκτιμήσουμε την οικογενειακή θαλπωρή και το κατάλαβα αυτή την περίοδο».

Για το πώς το περνούσαν αυτό οι συμπαίκτες του στα Γιάννινα: «Μας είχαν δώσει ένα καθημερινό πρόγραμμα για όλη την περίοδο και το τηρούσαμε όλοι περιμένοντας φυσικά να δούμε και τις εξελίξεις. Κάποιοι συμπαίκτες μου έχουν τις οικογένειες τους στα Γιάννινα, κάποιοι ήταν μόνοι τους αλλά τουλάχιστον έχει τελειώσει όλο αυτό πιστεύω με τον καλύτερο τρόπο».

Για το αν είναι έτοιμοι να μπουν σε ρυθμό προπόνησης μέσα στην εβδομάδα: «Ναι έτσι είναι. Έχουμε κάνει κάποιες εξετάσεις και περιμένουμε να δούμε τι εξελίξεις θα υπάρχουν στο συμβούλιο της Super League 2 και την Τρίτη θα περάσουμε πάλι από τα τεστ ώστε την Πέμπτη να επανέλθουμε στις προπονήσεις».

Ο ΠΑΣ είναι αντικειμενικά η καλύτερη ομάδα στην κατηγορία. Εσείς τι εικόνα έχετε; Υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσει πάλι το πρωτάθλημα; «Να σας πω την αλήθεια κανείς δεν ξέρει με σιγουριά τι θα γίνει και για αυτό περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις. Επειδή έχω φίλους και σε άλλες ομάδες μαθαίνω ότι αρκετές ομάδες δεν θα ξεκινήσουν καθόλου προπονήσεις οπότε όλα είναι στον αέρα. Εμείς θα ξεκινήσουμε κανονικά τις προπονήσεις και πρέπει να μπούμε σε ρυθμούς γιατί δεν είναι μόνο η φετινή χρονιά είναι και η επόμενη γιατί αν ξεκινήσουμε να καθόμαστε από τώρα θα είναι μεγάλο το χρονικό διάστημα αποχής από τις προπονήσεις».

Από αυτά που λες ακούγεται πολύ δύσκολο να ξεκινήσει το πρωτάθλημα: «Προσωπική μου άποψη είναι ότι πολύ δύσκολα θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Μακάρι να κάνω λάθος γιατί ποιος ποδοσφαιριστής δεν θέλει να παίξει, αλλά δεν είναι ποιοι θέλουν να παίξουν και ποιοι όχι, είναι το πιο δύσκολο κομμάτι στη μέση που είναι το οικονομικό. Αυτό το πρόβλημα έχει επηρεάσει όλη την κοινωνία και φυσικά και τον χώρο του ποδοσφαίρου και εννοείται ότι θα έρθει σε δεύτερη μοίρα το ποδόσφαιρο μιας και πρώτα προέχει η υγεία μας. Απλά βλέπουμε σε άλλες χώρες που έχουν ξεκινήσει τα πρωταθλήματα ότι δεν είναι ανέφικτο να ξεκινήσουν και εδώ, απλά θα πρέπει να τηρηθούν τα πρωτόκολλα».

Με ποδοσφαιρική δικαιοσύνη θα πρέπει να δούμε τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Super League 1: «Καλώς ή κακώς μετά από τέτοιες στιγμές θα υπάρχουν κάποιες ομάδες που θα ευνοηθούν και κάποιες που θα αδικηθούν. Εμείς δεν θεωρώ ότι θα ευνοηθούμε αφού ούτως ή άλλως είμαστε στην πρώτη θέση και θα τον πετυχαίναμε τον στόχο μας αλλά αν γίνει η αναδιάρθρωση θα ισχύσει αυτό που είπα παραπάνω. Από τη στιγμή που θα ξεκινήσει η Super League 1 πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να παίξουμε και εμείς».

Για το τι περιμένει να δει όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League 1: «Επειδή ο χρόνος αποχής ήταν αρκετός θεωρώ ότι όλοι οι παίκτες θα χρειαστούν χρόνο προσαρμογής. Αυτό που θα ευχηθώ σε όλους τους παίκτες είναι να έχουν την υγεία τους να μην έχουμε τραυματισμούς γιατί δυστυχώς ήδη υπάρχουν, ο χρόνος αποχής είναι μεγάλος θα πρέπει να κάνουν μια μίνι προετοιμασία και μετά θα παίξουν δύσκολα παιχνίδια».

Για το ότι θα πρέπει να προσαρμοστούν και στην αίσθηση της άδειας εξέδρας: «Δυστυχώς αυτό είναι από τα πιο δύσκολα. Αυτό θα στοιχίσει στις ομάδες στον οικονομικό τομέα αλλά για τον απαιτούμενο χρόνο πρέπει να προσαρμοστούμε δεν υπάρχει άλλη λύση».

https://www.sportime.gr/pas-giannina/pamlidis-emis-tha-xekinisoume-proponisis-alles-omades-ochi/

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Σαβ 24 Οκτ 2020 18:49 »
Παμλίδης: Ενα παιδί που έκανε όνειρα στον Κορινό (pics)
Ο Γιώργος Παμλίδης σκόραρε για τρίτο σερί παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα-Η διαδρομή του 27χρονου Κατερινιώτη-Στο ποδόσφαιρο και ο 17χρονος αδερφός του, Αλέξανδρος

Αρχισε την καριέρα του από τον Θερμαϊκό Κορινού (από όπου και η βασική φωτογραφία), τοπική ερασιτεχνική ομάδα της Πιερίας. Από εκεί είναι η καταγωγή του.

Ο Κατερινιώτης επιθετικός έκανε τα δικά του μεγάλα όνειρα για το ποδόσφαιρο. Τον Αύγουστο του 2013 πήγε στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας της Πιερίας στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Από εκεί τον απέκτησε ο Εργοτέλης. Στις 19 Αυγούστου 2014, η κρητική ομάδα είχε ανακοινώσει τη μετεγγραφή.

Στην επίσημη ανακοίνωση -από όπου και η φωτογραφία- υπήρχαν και δηλώσεις του παίκτη. Ελεγε τα εξής:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι και επίσημα μέλος του Εργοτέλη. Προσπάθησα πολύ όλο αυτό το διάστημα για να κερδίσω μία θέση στην ομάδα και θα κάνω τα πάντα για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν”.

Ο γιος του Λάζου και της Ιωάννας παρέα πάντα με τα όνειρά του. Με τη φανέλα του Εργοτέλη εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη SL.

Το ντεμπούτο του είχε γίνει στις 25 Αυγούστου 2014, στο παιχνίδι Πανιώνιος-Εργοτέλης 2-1. Με προπονητή της κρητικής ομάδας, τον Ισπανό, Χουάν Φεράντο, ο 21χρονος, τότε, Παμλίδης, είχε περάσει ως αλλαγή στη θέση του Γιουσούφ.

Από τον Εργοτέλη, τον Ιανουάριο του 2015 και μέχρι το τέλος εκείνης της σεζόν, πήγε δανεικός στην ΑΕΛ.

Κι από τον Δεκέμβριο του 2015, όταν λύθηκε η συνεργασία με τον Εργοτέλη, πήγε στον ΑΟΚ, στην Κέρκυρα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2018.

Με τη φανέλα της ηπειρωτικής ομάδας είναι ένας από τους πρωταγωνιστές του ΠΑΣ στο τρέχον Πρωτάθλημα.

Ο Παμλίδης στη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα επί του Απόλλωνα Σμύρνης σκόραρε για τρίτο σερί παιχνίδι. Κατά σειρά πέτυχε γκολ με τον Ολυμπιακό, με τον Ν.Π.Σ. Βόλος και τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Με τον ΠΑΣ δεν είχε σκοράρει καθόλου στα 15 παιχνίδια της σεζόν 2018-2019 στη SL.

Πέτυχε 8 γκολ στην προηγούμενη σεζόν, τη σεζόν της ανόδου της ηπειρωτικής ομάδας.

Και τώρα έχει πετύχει τα τρία από τα έξι γκολ της ηπειρωτικής ομάδας.

Είναι επίσης χαρακτηριστικό ότι ο Παμλίδης έχει πετύχει -σε επίπεδο SL- τρία γκολ σε τέσσερα παιχνίδια στο τρέχον Πρωτάθλημα ενώ -πάντα σε επίπεδο SL- είχε πετύχει 4 γκολ στα προηγούμενα 59 με Εργοτέλη, ΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα.

Η οικογένεια έχει έναν ακόμη ποδοσφαιριστή, τον 17χρονο αδερφό του (γεννημένος στις 24 Φεβρουαρίου 2003), τον Αλέξανδρο Παμλίδη.

Ο Αλέξανδρος τον προηγούμενο Αύγουστο ανακοινώθηκε από τον Δία Δίου, ομάδα της Πιερίας, από όπου και η παραπάνω φωτογραφία.
novasports.gr

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Τρι 08 Δεκ 2020 22:12 »
Σε δημοπρασία φανέλες του Παμλίδη και του Λίλα για κοινωνικό σκοπό

Σε δημοπρασία από τη γνωστή ιστοσελίδα charityidols.com βγήκαν φανέλες του Γιώργου Παμλίδη και του Άντι Λίλα. Οι δύο ποδοσφαιριστές δώρισαν φανέλες τους στην ιστοσελίδα προκειμένου να δημοπρατηθούν για κοινωνικούς σκοπούς.

Η φανέλα του Παμλίδη έχει φορεθεί τη φετινή σεζόν στον αγώνα με τον Ατρόμητο, ενώ του Άντι Λίλα είναι από τη σεζόν 2016-2017.

https://super-fm.gr/66053/se-dimoprasia-faneles-toy-pamlidi-kai-toy-lila-gia-koinoniko-skopo/

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Κυρ 21 Φεβ 2021 20:34 »
Παράθεση
Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

Για το παιχνίδι: «Θεωρώ ότι ήταν μια συνολική προσπάθεια. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα, νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την υπεροχή και δεν απειληθήκαμε σχεδόν καθόλου, ενώ είχαμε και κάποιες ευκαιρίες να πετύχουμε και δεύτερο τέρμα. Στο δευτερο ημίχρονο θεωρώ πως δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερ και έτσι καταφέραμε να κερδίσουμε».

Για το αν το παιχνίδι του ΠΑΣ έχει ωριμάσει: «Στον πρώτο γύρο, όταν τελείωναν τα παιχνίδια, όλο λέγαμε "να μας γίνει μάθημα". Νομίζω ότι φτάσαμε σε ένα σημείο που μας έχει γίνει μάθημα και όταν καταφέρνουμε να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ έχουμε τη δυνατότητα και την εμπερία σαν ομάδα να κρατήσουμε το υπέρ μας σκορ και να παίρνουμε τις νίκες».

Για το αν αυτή η νίκη τους απελευθερώνει: «Θέλω να πιστεύω ότι θα είναι κομβικό για τη συνέχεια. Σίγουρα είμαστε πολύ χαρούμενοι, δώσαμε χαρά και στον κοσμο, ο οποίος σήμερα γιορτάζει την απελευθέρωση της πόλης, γιορτάζουν 108 χρόνια ελευθερίας. Τους δώσαμε και εμείς μια χαρά παραπάνω, είναι πολύτιμη αυτή η νίκη για τη συνέχεια και είμαστε όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι».

Από gazzeta.gr

Τα bolds δικά μου στα οποία και θέλω να σταθώ.

Δεν θυμάμαι να έχω ακούσει ποτέ παίκτη της ΑΜΟ να αναφέρθει στην απελευθέρωση της πόλης. Μου κάνει τρομερή και συνάμα ευχάριστη εντύπωση, για το πώς οι παίκτες της ΑΜΟ αντιλαμβάνονται τη σημασία της πόλης των Ιωαννίνων σε σχέση με τον ΠΑΣ.

Σε συνέχεια της δήλωσης του αρχηγού Γιάννη Κάργα, άξιος συγχαρητηρίων είσαι και εσυ Γιώργο Παμλίδη!

:mono: ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ  :mono:
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Κυρ 21 Φεβ 2021 20:36 »
Δεν θυμάμαι να έχω ακούσει ποτέ παίκτη της ΑΜΟ να αναφέρθει στην απελευθέρωση της πόλης. Μου κάνει τρομερή και συνάμα ευχάριστη εντύπωση, για το πώς οι παίκτες της ΑΜΟ αντιλαμβάνονται τη σημασία της πόλης των Ιωαννίνων σε σχέση με τον ΠΑΣ.

Αυτό πρέπει πρώτα να το καταλάβουμε εμείς μέσα στην πόλη.Ότι αυτά τα 2 είναι συγκοινωνούντα δοχεία.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Σαβ 06 Μάρ 2021 13:32 »
Πρέσινγκ σε Παμλίδη, αλλά ετοιμάζει βαλίτσες!

Ο Παμλίδης δέχεται στενό «μαρκάρισμα» για να ανανεώσει, αλλά ήδη ομάδες από Super League και εξωτερικό, έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του!
Από τους mvp φέτος στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Γιώργος Παμλίδης. Ο 27χρονος επιθετικός με πέντε γκολ στο ενεργητικό του, διάγει μια από τις καλύτερες χρονιές του.

Το συμβόλαιο του με τους Γιαννιώτες λήγει το καλοκαίρι. Στενό πρέσινγκ του ασκεί ο Γιώργος Χριστοβασίλης για να υπογράψει άμεσα νέο συμβόλαιο, αλλά ο Παμλίδης μάλλον ετοιμάζει βαλίτσες για άλλες ποδοσφαιρικές πολιτείες!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.gr βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων τόσο εντός, όσο και εκτός των τειχών.

Στην Ελλάδα, τον έχει στη λίστα του ο Ατρόμητος. Τον παρακολουθεί και στο πλαίσιο των ριζικών αλλαγών που θα γίνουν το καλοκαίρι στο Περιστέρι, ο Παμλίδης είναι πολύ πιθανό να δεχθεί επίσημη πρόταση από τους «κυανόλευκους».

Δεν είναι μόνο οι Περιστεριώτες που τον έχουν στη λίστα τους. Υπάρχει ενδιαφέρον και από κλαμπ του εξωτερικού. Από την Τουρκία,χωρίς να έχει γίνει γνωστό το όνομα του συλλόγου.

Αν το ενδιαφέρον από τους γείτονες γίνει έμπρακτο, με επίσημη πρόταση, είναι πολύ πιθανό να ξενιτευθεί ο 27χρονος επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα. Και σε καλή ηλικία είναι για το εξωτερικό και τα οικονομικά μεγέθη τελείως διαφορετικά.

Το καλοκαίρι θα ξεκαθαρίσει. Πάντως στον ΠΑΣ Γιάννινα δεν ανανεώνει. Ντε φάκτο αυτό.

https://www.sportime.gr/pas-giannina/pas-giannina-presingk-se-pamlidi-alla-etimazi-valitses/

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Σαβ 06 Μάρ 2021 14:17 »
Γνωστη πλεον σε ολους μας η αθλια τακτικη συγκεκριμενων φυλλαδων -site παραμονες κρισιμων αγωνων. Ειναι ομως τοσο ανοητοι που δεν μπορουν να καταλαβουν οτι τετοιου τυπου ανηθικα χτυπηματα ,συνηθως γυριζουν μπουμερανγκ ως προς τα συμφεροντα που θελουν καθε φορα να εξυπηρετησουν.Οσον αφορα την ουσια του θεματος ,οταν ερθει ο καιρος, το παιδι ας αποφασισει ηρεμα και λογικα για το μελλον του.

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Σαβ 06 Μάρ 2021 17:26 »
Τι εγινε ;;; Αλλαξε γνωμη ο λεθρεμπορος και μενει ; Αν οχι , ποιος κανει τα πλανα της Χαλκηδωνας για του χρονου ;
Εκτος και εαν ανελαβε επισημα ηδη καποιος εκ των Μαρινακη . Σαββιδη .

Ασταδιαλα !!!

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Σαβ 06 Μάρ 2021 17:56 »
Ρε γιγαντα Γιωργαρε ,ανεξαρτητα το τι θα αποφασισεις για την καριερα σου, κανε σημερα ενα δωρακι συστημενο σ αυτον τον [εξυπνο δημοσιογραφο ] κυριο Μαρκατο. Απλα καρφωσε το.
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 06 Μάρ 2021 17:59 από ΠΑΣ »

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Σαβ 06 Μάρ 2021 19:18 »
Σύντροφοι,

Μικρή η Πόλη και αν δε γνωρίζετε οι ίδιοι, όλοι έχετε έναν φίλο που έχει έναν φίλο...

Δυστυχώς για την Ομάδα μας, οι περισσότεροι θα έμεναν ΑΝ είχαν μια σοβαρή πρόταση. Δεν την είχαν
κι έφυγαν γι' αλλού. Υπάρχουν εξαιρέσεις που όντως δεν μπορούσες να κρατήσεις κι αυτό δεν είναι
πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι οτι δεν μπορείς να κρατήσεις ούτε τους παίχτες που μπορούν να αποδώσουν
και θα έμεναν ΑΝ τους έκανες μια καλύτερη πρόταση.

Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια στα Γιάννενα είχαμε αρκετούς τέτοιους. Σπάνιες ευκαιρίες για ομάδες με
χαμηλό μπάτζετ που δεν αρέσκονται αποκλειστικά σε "μισθοφόρους" για να παρουσιάσουν ένα καλό σύνολο
στον "καθρέφτη".

Καλή συνέχεια, υγεία κι επιτυχίες σε έναν καλό παίχτη κι ένα καλό παιδί που θα θέλαμε να έχουμε μαζί μας
και στο μέλλον, στην Αγαπημένη Μας Ομάδα.

:mono: 
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Σαβ 06 Μάρ 2021 19:38 »
Παράθεση
Το πρόβλημα είναι οτι δεν μπορείς να κρατήσεις ούτε τους παίχτες που μπορούν να αποδώσουν
και θα έμεναν ΑΝ τους έκανες μια καλύτερη πρόταση.

Προσυπογράφω Mike.

Το έγραψα και στο αντίστοιχο thread για την περίπτωση του Λέο. Είναι μεγάλο λάθος του ΧΒ που δεν προχώρησε σε προτάσεις ανανέωσης σε συμβόλαια που έληγαν τη φετινή χρονιά (προπονητή και παίκτες) νωρίτερα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, όσο περίεργη και αν ήταν η κατάσταση λόγω της πανδημίας. Ίσα ίσα που τότε θεωρώ ότι οι απαιτήσεις, των παικτών ιδιαίτερα, θα ήταν μικρότερες σε σχέση με τώρα. Για παράδειγμα ποιος τον ήξερε τον Παμλίδη το προηγούμενο καλοκαίρι? Ή τον Καρτάλη?

Υ.γ.: Με αυτό το γαμημένο το sportime μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι με αυτά που γράφουν κάθε φορά. Θα μου πείτε τι περιμένεις έτσι κάνουν.
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Σαβ 06 Μάρ 2021 23:52 »
Μιστερ Μαρκατος απο sportime. gr  εχεις το κουραγιο αυριο να μας πεις που παει ο Παμλιδης;;;;;;;;;;;;; Εδω παπας εκει παπας ,που ειναι ο παπας [κυριε] Μαρκατο;;;;  Θα επρεπε αυτη την ομαδα και αυτη την περιφερεια, που ποτε καμια κυβερνηση και καμια πολιτεια δεν της εριξε ουτε μια ματια, να την σεβεστε. Sir markatos στο φιναλε πηρατε  αυτο που σας αξιζε. Απο τα τρια το μακρυτερο. Αντε γεια και καλα μυαλα.
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 06 Μάρ 2021 23:55 από ΠΑΣ »

Αποσυνδεδεμένος dio

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Σαβ 17 Απρ 2021 14:27 »
Αξίωσε συμβόλαιο Κριζμάν αλλά ο Χριστοβασίλης δεν παρασύρεται

Σεβαστό απόλυτα. Ζούμε σε μία ελεύθερη αγορά. Ο Γιώργος Παμλίδης, στα 27 του, κάνει μία «γεμάτη» ποδοσφαιρικά χρονιά (33 ματς/8 γκολ/5 ασίστ).
Γιώργος Παμλίδης: Η πρώτη της καριέρας του. Ο ΠΑΣ Γιάννινα δε «χάνεται» στη μέθη της επιτυχίας και παραμένει «σφιχτός» στην τσέπη.

Μία, δύο, τρεις συζητήσεις, αλλά το εξαψήφιο νούμερο (για την ακρίβεια 120.000 ευρώ) που αξίωσε ο Παμλίδης και ισοδυναμεί με συμβόλαιο Κριζμάν όπως αναφέρει η στήλη Παρασκήνια στο Sportime του Σαββάτου, δεν βρήκε σύμφωνη τη φαμίλια Χριστοβασίλη!

Πολιτισμένο «αντίο»…

https://www.sportime.gr/parafootball/pas-giannina-pamlidis-axiose-simvoleo-krizman-alla-o-christovasilis-den-parasirete/

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Κυρ 18 Απρ 2021 02:42 »
Το sportime όχι απλά ξέρει ποιος μένει και ποιος φεύγει αλλά ξέρει και τι ζητάει ο κάθε παίκτης για να μείνει ..... λογικά πρέπει να χει κονέ με τον ΧΒ και να τους τα λέει κρυφά. Δεν εξηγείται  :P
ΒΡΩΜΟΣΑΙΤ...

:mono: :mono:

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Κυρ 18 Απρ 2021 16:55 »
Ρε παιδιά, απορώ γιατί τα παίρνετε κρανίο κάθε φορά με τα δημοσιεύματα του sportime, αλλά και της οποιασδήποτε εφημερίδας;
Τη δουλειά τους κάνουν και αυτοί. Και μαλακίες να γράφουν, πρέπει να γεμίσουν σελίδες......
Δε νομιζω να το κάνουν γιατί θέλουν το κακό της ομάδας.

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Κυρ 18 Απρ 2021 21:15 »
Απλά προσωπικά μου κάνει εντύπωση που σχεδόν όλα τα δημοσιεύματα βγαίνουν στοχευμένα κάποιες ώρες πριν τους αγώνες της ομάδας μας ...

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Δευ 19 Απρ 2021 08:21 »
Sportime είναι.. Τι περιμένετε....
Ακόμα τσούζει...
....

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Δευ 19 Απρ 2021 10:31 »
Εμένα το sportime με εκνευρίζει γτ όλη την ώρα γράφει ότι είναι δύσκολο να κρατήσουμε τους παίχτες μας γτ τους θέλει ο ατρόμητος κι ο οφη.
Θεωρεί τις 2 ομάδες ανώτερες απο τον ΠΑΣ για κάποιο δικό του λόγο.
Γτ ένας παίχτης να θέλει να φύγει απο τον ΠΑΣ για να πάει στον ατρόμητο που δεν έχει πρόεδρο και παραπαίει;
Ο οφη απο που κι ως που είναι πιο πάνω απο τον ΠΑΣ;

Δεν ξέρουν τα ονόματα των παιχτών μας αλλά ξέρουν τόσες λεπτομέρειες για την ομάδα
Έχουν κουράσει 

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Δευ 19 Απρ 2021 22:30 »
Παράθεση
Θεωρεί τις 2 ομάδες ανώτερες απο τον ΠΑΣ για κάποιο δικό του λόγο.

Σε άσχετο θέμα -συγνώμη απ' τον παίχτη- αλλά έτσι για να υπάρχει. Ο λόγος δεν είναι του "Μέσου". Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, η λαοφιλέστερη Ομάδα της ελληνικής επαρχίας και το πλέον γωνιακό μαγαζί της, από το '84 και μετά δεν έχει διοίκηση. Απ' όλα τ' άλλα έχει, απ' αυτό όχι. Και 37 χρόνια ήταν αρκετά για να το εμπεδώσουν.

On topic, αν ο Παμλίδης αξιώνει συμβόλαιο Κριζμάν, έχει δίκιο. Δεν ξέρω αν ισχύουν τα δημοσιεύματα. Απλά και ρεαλιστικά, αν ο παίχτης που ξέρεις και σε ξέρει ζητά ένα ποσό Χ που θεωρείς οτι αξίζει, εξετάζεις πιθανές εναλλακτικές. Αν δεν μπορείς να βρεις ισάξιες οικονομικότερες, του τα δίνεις. Αν μπορείς να βρεις ισάξιες και οικονομικότερες, του εύχεσαι "καλή συνέχεια στην καριέρα του".   
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Δευ 19 Απρ 2021 22:44 »
Πρώτος σκόρερ φέτος, ελληνόπουλο, καλός χαρακτήρας και ακόμα σε καλή ηλικία και εξελίξιμος .... νομίζω τα αξίζει τα λεφτά που ζητάει. Δεν νομίζω ότι θα βρεθεί παίκτης που να προσφέρει τα ίδια με λιγότερα λεφτά. Καιρός να κάνει το κάτι παραπάνω ο ΧΒ και να τα δώσει..

:mono:

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Δευ 19 Απρ 2021 22:54 »
Αν είναι να έρθει ο Κόντε ας φύγει, αν είναι να πάρεις τον Κάστρο του Ιωνικού (αν και θα έλεγα να κρατήσεις και τον Γιώργο) ας φύγει.
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΠΟΤΑ ΕΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙ 1 ΓΚΟΛ ΣΕ 25 ΑΓΩΝΕΣ φύγε εσύ.  :dab:

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Τρι 20 Απρ 2021 10:14 »
Ναι παικταρας ο Καστρο 3 χρονια στην SL με την Ξανθη 10 γκολ με το ζορι θα εχει βαλει.

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Τρι 20 Απρ 2021 12:49 »
Από sportime. Ελπίζω να μη με κράξετε.  :P

ΠΑΣ Γιάννινα: O Χριστοβασίλης πρότεινε, ο Παμλίδης σφύριξε (αδιάφορα) και έληξε!

ΠΑΣ Γιάννινα: Πρόταση για νέο τριετές συμβόλαιο κατέθεσε στον επιθετικό ο Χριστοβασίλης. Με συνολικές απολαβές στις 270 χιλιάδες ευρώ, αλλά ο Παμλίδης δεν «ψήνεται»!
ΠΑΣ Γιάννινα: Αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές στους οποίους ο Γιώργος Χριστοβασίλης έχει καταθέσει πρόταση για να ανανεώσουν το συμβόλαιο τους.

Ενας εξ αυτών, όπως έχει αποκαλύψει το Sportime και ο Γιώργος Παμλίδης, ο οποίος ωστόσο έχει προτεραιότητα του το εξωτερικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, η διοίκηση της ΠΑΕ car.gr ΠΑΣ Γιάννινα έχει καταθέσει πρόταση για τριετές συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστή, την οποία όμως δεν έκανε αποδεκτή ο πρώτος σκόρερ του «Άγιαξ της Ηπείρου».

Οι οικονομικές απολαβές που του πρότεινε το αφεντικό της ομάδας των Ιωαννίνων, με κλιμακωτή αύξηση. 80 χιλιάρικα τον πρωτο χρόνο, 90 τον δεύτερο και 100 χιλιάρικα τον τρίτο.

Ο Παμλίδης δεν την έκανε αποδεκτή, αφού όπως αναφέρει στο περιβάλλον του θέλει να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό. Μια από τις αγορές που έχει προταθεί, εκείνη της Τουρκίας. Σε ομάδες της β’ κατηγορίας.

Από Ελλάδα, τον προσέγγισε ομάδα των πλέι άουτ. Με επίσημη πρόταση που έφτασε τις 120 χιλιάδες ευρώ. Δεν προχώρησε όμως, αφού ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η σεζόν.

https://www.sportime.gr/pas-giannina/pas-giannina-5/

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Τρι 20 Απρ 2021 13:07 »
Αν τα νουμερα αληθευουν μια χαρα προταση ειναι.

Αποσυνδεδεμένος echo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Τρι 20 Απρ 2021 13:12 »
Τώρα πώς ακούγεται αυτό, αν αληθεύει; Αφήνεις τον ΠΑΣ για τη Β Τουρκίας!! Και η πρόταση που γράφουν ότι έγινε, εμένα μια χαρά μου φαίνεται.