Αποστολέας Θέμα: JEAN-BAPTISTE LÉO  (Αναγνώστηκε 22148 φορές)

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: JEAN-BAPTISTE LÉO
« Απάντηση #75 στις: Σαβ 27 Φεβ 2021 19:51 »
Δεν φταίει ο Χ/β, ματιασμενοι είμαστε.... ότι χαρούμε,(αν...) , φέτος.... καλά σημάδια δεν φαίνονται για του χρόνου κ μακάρι να βγω λάθος....μια άνοδο πέρσυ,λίγο καλή μπάλα κ σωτηρία φέτος,κ στα εξόν συνετέθη η ομάδα οσονουπω....μη ψάχνετε τις αιτίες,μάτι είναι .....
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Σαβ 27 Φεβ 2021 22:55 »
Εκεί που πάμε να χαρούμε λίγο τσουπ.....
Δηλαδή πήρε το μολδαβο για τν θέση του Λεό που προφανώς ήξεραν νωρίτερα ότι δεν θα ανανεώσει.. Και επειδή ο Λεό μπορούσε να μείνςι 2 μήνες ακόμα, αλλά μετά θα έφευγε στο μπεχο η προεδραρα μας τον σούταρε τώρα για να Μάσεϊ κανένα φράγκο..Εν μέσω περιόδου και με την πρόκριση να παίζεται... Και μετά θέλουμε να μει ει κ Γιαννίκης που τον αφήνεις με μείον έναν βασικό παίκτη... Αλλά μετά θα λέμε... Έγινε πρόταση στον Γιαννικη αλλά την αρνήθηκε.... Πως Ν μην την αρνηθεί ο άνθρωπος με αυτά που γίνονται... Μπράβο στον πρόεδρο μας... Ελπίζω μετά τον αγ να με τον βαζελο να ξαναπαι στον σύνδεσμο για κουβέντα..
....

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Κυρ 28 Φεβ 2021 00:46 »
ov 1950 πολλές φορές η μισή αλήθεια είναι χειρότερη από ψέμμα.

Ασφαλώς και τώρα το καλύτερο που μπορεί να κάνει η διοίκηση είναι να κερδίσει όσα περισσότερα ποσοστιαία σε δικαίωμα μελλοντικής μεταπώλησης του παίκτη. Αυτό με δεδομένο ότι από Λετονία είναι απίθανο να υπάρχει και σοβαρή οικονομική άλλη απολαβή.
Το ζήτημα είναι όμως ότι όπως σίγουρα  γνωρίζεις και εσκεμμένα αποκρύπτεις οι παίκτες έχουν δικαίωμα διαπραγματεύσεων 6 μήνες πριν την λήξη του συμβολαίου τους και γι αυτό οι στοιχειωδώς σοβαρές διοικήσεις κάνουν προσφορές στους παίκτες τους οποίους θέλουν να κρατήσουν πολύ πριν από αυτή την ημερομηνία.

Το ζήτημα είναι πρόκριμα και για άλλους παίκτες και κυρίως για τον προπονητή και είναι αναμενόμενο το αντίστοιχο επιχείρημα από όλα τα τσιράκια γλύφτες της διοίκησης όταν θα φθάσει το πλήρωμα του χρόνου τα οποία θα επικαλούνται την πρόθεση του ιδιοκτήτη να κρατήσει πχ τον προπονητή. Παλαιότερα είχε δεκανίκια και γλοιώδεις εκπροσώπους συλλόγων φιλάθλων οι οποίοι έριχναν λάσπη και σε όποιον έφευγε. Πλέον ευτυχώς είναι πέρα από διαχρονικά ανυπόληπτοι είναι και  ανύπαρκτοι (οι εν λόγω εκπρόσωποι) οπότε ούτε αυτοί δεν έμειναν να στηρίζουν αυτούς που το μόνο όραμά τους σχετίζεται με την τσέπη τους.   
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 28 Φεβ 2021 07:01 από dk »

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Κυρ 28 Φεβ 2021 04:58 »
Dk, είπαμε... Θα ακούμε συχνά το:Ο πρόεδρος έκανε πρόταση, αλλά ο προπονητής-παίκτης δεν ήθελε να συνεχίσει..

Όπως πολύ σωστά είπες όσων λήγουν τα συμβόλαια έχουν δικαίωμα ένα εξάμηνο πριν να κλείσουν όπου θέλουν.. Γι αυτό οι ομάδες που λειτουργούν με τα στοιχειώδη, κάνουν προτάσεις από το προηγούμενο καλοκαίρι δείχνοντάς ότι σε υπολογίζουν...
Τεσπα, υπάρχει περίπτωση να φύγουν αρκετά άτομα..
Το θέμα για καποιους είναι η κριτική στην προεδραρα και όχι η αγωνιστική άνοδο της ομάδας..
....

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Κυρ 28 Φεβ 2021 09:36 »
ov 1950 πολλές φορές η μισή αλήθεια είναι χειρότερη από ψέμμα.

Ασφαλώς και τώρα το καλύτερο που μπορεί να κάνει η διοίκηση είναι να κερδίσει όσα περισσότερα ποσοστιαία σε δικαίωμα μελλοντικής μεταπώλησης του παίκτη. Αυτό με δεδομένο ότι από Λετονία είναι απίθανο να υπάρχει και σοβαρή οικονομική άλλη απολαβή.
Το ζήτημα είναι όμως ότι όπως σίγουρα  γνωρίζεις και εσκεμμένα αποκρύπτεις οι παίκτες έχουν δικαίωμα διαπραγματεύσεων 6 μήνες πριν την λήξη του συμβολαίου τους και γι αυτό οι στοιχειωδώς σοβαρές διοικήσεις κάνουν προσφορές στους παίκτες τους οποίους θέλουν να κρατήσουν πολύ πριν από αυτή την ημερομηνία.

Το ζήτημα είναι πρόκριμα και για άλλους παίκτες και κυρίως για τον προπονητή και είναι αναμενόμενο το αντίστοιχο επιχείρημα από όλα τα τσιράκια γλύφτες της διοίκησης όταν θα φθάσει το πλήρωμα του χρόνου τα οποία θα επικαλούνται την πρόθεση του ιδιοκτήτη να κρατήσει πχ τον προπονητή. Παλαιότερα είχε δεκανίκια και γλοιώδεις εκπροσώπους συλλόγων φιλάθλων οι οποίοι έριχναν λάσπη και σε όποιον έφευγε. Πλέον ευτυχώς είναι πέρα από διαχρονικά ανυπόληπτοι είναι και  ανύπαρκτοι (οι εν λόγω εκπρόσωποι) οπότε ούτε αυτοί δεν έμειναν να στηρίζουν αυτούς που το μόνο όραμά τους σχετίζεται με την τσέπη τους.

Γνωρίζει κάποιος εδώ μέσα πότε ακριβώς ξεκινησαν συζητήσεις με τον Λεό για πρόταση ανανέωσης;
Όχι δεν το γνωρίζει.

Ο Λιβαγια έφυγε ναι ή όχι από την ΑΕΚ χωρίς η ΑΕΚ να πάρει τίποτα;
Ναι έφυγε. Ένας Λιβάγια για τον οποίο η ΑΕΚ είχε δαπανήσει εκατομμύρια, δεν τον είχε πάρει ελεύθερο.

Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει. Τα λόγια τζάμπα είναι. Μπορεί πχ να λέει ότι θα ήθελε να ανανέωνε ο Λεό σπό τον περασμενο Σεπτέμβριο ή κι ακόμα πιο πριν. Η πραγματικότητα όμως λέει ότι όταν δεν ξέρεις σε ποια κατηγορία θα παίζεις του χρόνου και οι οικονομικές δυνατότητες είναι περιορισμένες, τότε δεν κάνεις βεβιασμένες κινήσεις. Εκτός κι αν είναι μόνο του Λεό το συμβόλαιό που πρόκειται να λήξει. Είναι μόνο του Λεό; Όχι, δεν είναι μόνο του Λεό. Η σούμα αναγκαστικά θα πρέπει να γίνει στο τέλος και μαζί της να τεθούν και οι όποιες προτεραιότητες.

Τα λόγια τζάμπα είναι όπως είπα και ενίοτε τα λόγια τα έχουν πιο εύκολα κάτι πουθενάδες, κάτι ανύπαρκτοι τύποι που άμα τους αναποδογυρίσεις θα πέσουν από τις τσέπες τους μόνο φραγκοδίφραγκα. Υπενθυμίζω τις αντιδράσεις όταν έγινε, πριν κάτι μήνες, μια πετυχημένη κίνηση για να ερθουν περισσότερα χρήματα στην ομάδα κι αυτοί αλύχταγαν σα λυσσάρικα σκυλιά γιατί δεν τα άντεχε κάτι τέτοια ο.. "ρομαντισμός" τους... Τρομάρα τους.

Είναι οι ίδιοι που πανηγύριζαν κρυφά (κάποιοι και φανερά) για την πτώση στη Β κατηγορία., σίγουροι ότι θα δρομολογούνταν οι εξελίξεις που ήθελαν. Δεν τους έγινε όμως το χατήρι και η ομάδα ξαναβρήκε το δρόμο της κι αυτοί έχουν μείνει να μιλάνε για προκρίματα, σκοπιμότητες και άλλα τέτοια καραγκιοζιλίκια. Δεν μπορούν και καλύτερα. Για μέχρι εκεί είναι.

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #80 στις: Κυρ 28 Φεβ 2021 10:01 »
Μια απλή ερώτηση γιατί γράφεις πάρα πολλές ανακρίβειες φίλε και δεν έχω διάθεση να ανοίξω συζήτηση. Εγώ θέλω να μου πεις μόνο κάτι που θα σε ρωτήσω. Ποια άλλη ομάδα 1ης κατηγορίας που έχει φέτος μια κάποια πιθανότητα να κάνει κάτι στο κύπελλο, που είμαστε στους 8 έχοντας το 2-1 από τον 1ο αγώνα, παίζουμε τον επαναληπτικό την Τετάρτη (Τελικός!), το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει και δίνει έναν βασικό της παίχτη στην επίθεση στην Riga. Τουλάχιστον ας φύγει το καλοκαίρι όπως και άλλοι πολλοί... Εκτός αν τα έσπασε με τον προπονητή και του είπε δωστον από τώρα... Μας νοιάζει σαν οπαδούς 5 δεκάρες που θα πάνε για επενδύσεις.....στις τσέπες του προέδρου ή να κάνουμε φέτος με Γιαννικη κάτι??? Αν κάνουμε

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #81 στις: Κυρ 28 Φεβ 2021 10:19 »
Ο τίγρης..... Έφτιαξε γήπεδο, τους φτιάχνει τα Σπάτα. Η ΑΕΚ έχει ένα γεμάτο ροστερ μπροστά. Κάθε χρόνο θα  δίνει ροστερ στον εκάστοτε προπονητή  να φτάνει τελικό κυπέλλου και να βγαίνει Ευρώπη μέσω πρωταθλήματος. Μην μπω στα οικονομικά μεγέθη που κερδίζει από Λιβαγια. Γιατί γίνεται αυτή η σύγκριση???? Υπάρχει  στην πραγματικότητα σύγκριση με τον ΠΑΣ και την υπόθεση Λεό? ο τίγρης ΕΠΕΝΔΥΕΙ!!!!! Ας μας έφτιαχνε γήπεδο εδώ (με την βοήθεια του κράτους,) και δεν θα έλεγε αυτή την περίοδο κανένας τίποτα! Ποιο γήπεδο??? Τουλάχιστον να έβρισκαν άκρη με το προπονητικό θα έπρεπε να έλεγα

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Κυρ 28 Φεβ 2021 11:06 »
 "... και η ομάδα ξαναβρήκε το δρόμο της ...."

ποιός ακριβώς είναι ο δρόμος της?

να προπονείται στα χωράφια?, να παίζει στο βούρκο με άδειες κερκίδες (δεν εννοώ λόγω κορονοιού)?, να ανεβοκατεβαίνει κατηγορίες?
και όταν πάει να γίνει κάτι καλό να σηκώνει τα χέρια ψηλά και να ξεβρακώνεται κάνοντας μόνιμα ένα φαύλο κύκλο?

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Κυρ 28 Φεβ 2021 11:07 »
Ερώτηση χωρίς να παίρνω το μέρος κανενός από τους αντιμαχόμενους. Θα έπαιρνε ποτέ ο Λεο 150χιλιάρικα συμβόλαιο από το χβ; θα άξιζε να πάρει 150χιλιάρικα συμβόλαιο από τον χβ; βρήκε κάποιον ο μανατζερ του να του τα δίνει έστω και υποθετικά, γιατί αν δεν τα πάρεις στο χέρι δεν είναι 150χιλιάρικα; τέλος η συζήτηση. Ο παίκτης, που είναι από τους αγαπημένους μου, σύγκρινε προτάσεις και την έκανε.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Κυρ 28 Φεβ 2021 11:14 »
Θα μας φτιάξει ο πρόεδρος γήπεδο λέμε...

Έχει ήδη 2 φτιάξει σε μακέτες..
Προχώρα πρόεδρε.. Πουλά και τον Γιαννικη που δεν θα ανανεώσει λογικά.. Ζήτησε επιθετικό έφερες επιθετικό.. Βέβαια στην μέση της περιόδου πούλησες έναν βασικό σου αλλά εντάξει μωρέ.. Θα έφευγε τζάμπα το καλοκαίρι..
Εδώ είχες πει από Ιανουάριο ότι έχει τελειώσει για εμάς η χρονιά.... Μην ξεχάσεις να πας και στον ΣΦ..
....

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #85 στις: Κυρ 28 Φεβ 2021 11:25 »
Ερώτηση χωρίς να παίρνω το μέρος κανενός από τους αντιμαχόμενους. Θα έπαιρνε ποτέ ο Λεο 150χιλιάρικα συμβόλαιο από το χβ; θα άξιζε να πάρει 150χιλιάρικα συμβόλαιο από τον χβ; βρήκε κάποιον ο μανατζερ του να του τα δίνει έστω και υποθετικά, γιατί αν δεν τα πάρεις στο χέρι δεν είναι 150χιλιάρικα; τέλος η συζήτηση. Ο παίκτης, που είναι από τους αγαπημένους μου, σύγκρινε προτάσεις και την έκανε.
Συγνώμη, αλλά άλλο συζητάμε εδώ τώρα. Δεν είπε κανείς το αντίθετο από αυτό που λες! Προφανώς αυτό μπορεί να γίνει και με πολλούς άλλους το καλοκαίρι και μέσα σε αυτούς η μεγαλύτερη απώλεια για μένα, αυτή του προπονητή. Απλώς εσύ έτσι όπως το γράφεις, είναι σαν να λες, μ@κ@κι@ του προέδρου που δεν πούλησε τον Γενάρη τον Γιαννικη.... Είναι δυνατόν ρε παιδιά να γράφετε τέτοια πράγματα?? Μετά να είμαστε εταιρία εξυπηρέτησης οικονομικών συμφερόντων του εκάστοτε επενδυτή....... Και όχι ο ΠΑΣ Γιάννινα. Δηλαδή δεν περίμενα να γράφονται τέτοια πράγματα από οπαδούς της ομάδας μας!

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Κυρ 28 Φεβ 2021 11:28 »
Παιδια ο Λεό δεν ειναι για Α Εθνική, μην τρελαινόμαστε
3 χρονια επιθετικός και εβαλε πόσα;  15-20 γκόλ; (Τα μισά στην Β')
Και καθε λιγο και λιγάκι εξω.

Δεν θεωρω οτι θα μας λειψει,
Ετσι και αλλιως το καλοκαίρι θα εφευγε (οπως και ο Κρισμαν)
Φευγουν πολλοι το καλοκαιρι (ληγουν τα συμβόλαια)

Ο Προπονητης να μην φυγει κι ολα τα αλλα βρισκονται.

Νίκη σημερα..

Καλό ταξιδι αγαπητε Λεό, ευχαριστουμε οσα προσφερες.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Κυρ 28 Φεβ 2021 11:35 »
Φίλε daveli και πως θα μείνει ο προπονητής? Με τι εγγυήσεις? Και γιατί να μείνει που αν κατατεθεί πρόταση ο άλλος πουλάει και την μάνα του και σε αφήνει ξεκρέμαστο?
....

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #88 στις: Κυρ 28 Φεβ 2021 11:55 »
Εγώ ανακαλώ όλα όσα έχω πει για την περίπτωση Λεό, ΑΝ κρατήσει προπονητή το καλοκαίρι , ΑΝ κάνει μια σοβαρή επένδυση στην ομάδα (πχ προπονητικό, όπως πολλές ομάδες Α κατηγορίας) και κρατήσει σε ένα κάποιο επίπεδο το μπάτζετ του ροστερ (πχ όχι και να έχουμε το μικρότερο στην Α!). Οι υπόλοιποι που λένε καλά έκανε ο πρόεδρος και τον έδωσε ΤΩΡΑ και πολλούς άλλους, θα ανακαλεσουν αν δεν κάνει τίποτα από όλα αυτά το καλοκαίρι??? Απλή ερώτηση κάνω!
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 28 Φεβ 2021 11:59 από tr7 »

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Κυρ 28 Φεβ 2021 12:49 »
O Leo είναι ένας απο τους καλούς φορ που έχουμε και εδώ και αρκετούς αγώνες το βασικό μας φορ.
Το να πουλάς έναν παίχτη ενώ θεωρητικά δεν έχεις σώσει την κατηγορία και πριν απο 2 μεγάλους αγώνες (λαμία, παο) για ποδοσφαιρικά φραγκοδίφραγκα (πόσα μπορείς να παρεις για έναν μέτριο παίχτη που σε 3 μήνες φεύγει ελεύθερος;) δείχνει ξεκάθαρα ότι σε νοιάζει και το τελευταίο ευρώ που μπορείς να βγάλεις.

Το ευρώ που θα βγάλεις όμως που θα πάει;

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Κυρ 28 Φεβ 2021 13:28 »
Tr7 δεν μπορώ να καταλάβω που διάβασες κάτι για Γιαννίκη, ο οποίος είναι άλλη τελείως ιστορία σε σχέση με τον Λεο. Ο παίκτης κοιτάει το συμφέρον του και αφού το βρήκε όπως νομίζει στη Λετονία, δεν μπορείς να του πεις κάτι. Τι σχέση έχει τώρα αυτό με τον Γιαννίκη μόνο εσύ το κατάλαβες. Και δεν είπα τπτ για τον χβ. Και συμφωνώ οτι η μεγαλύτερη ξενέρα για μένα είναι να φύγει ο Γιαννίκης το καλοκαίρι. Το αν έχει ερωτηθεί ο Γιαννίκης για την συγκεκριμένη φυγη το έχει διασταυρώσει κάποιος; το αν ο ποδοσφαιριστής δεν θα ήθελε να προσφέρει τις υπηρεσίες του αν δε γινόταν η μεταγραφή και το είπε στο Γιαννίκη το έχει επίσης διασταυρώσει κάποιος;
Υπάρχει ποδοσφαιριστής που θα του πεις, θέλω να μείνεις και να βοηθήσεις μέχρι το καλοκαίρι αλλά το καλοκαίρι θα πάρεις 50-70 χιλιάρικα λιγότερα και θα δεχθεί; Εγώ στη δουλειά μου θα του έλεγα, να πα να μαμηθείς και συ και η ομάδα σου γιατί εγώ θέλω τα λεφτά. Το θα μείνω γιατί είναι ο ΠΑΣ και αγαπάω την ομάδα μάλλον δεν έχει καμία λογική.

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #91 στις: Κυρ 28 Φεβ 2021 13:33 »
Απορώ γιατί κάποιοι εξακολουθείτε να μπαίνετε σε συζήτηση με τα τρολ του χοντρού.

Δεν τους μάθατε; Δεν έχουν καταλάβει όλοι ποιοι είναι οι σκοποί της διοίκησης;

Δεν ξέρετε όλοι ότι ο Πας με Χβ έχει ως μοναδικό στόχο την παραμονή με κάθε τίμημα στην Σουπερλίγκα,χωρίς να μπει το χέρι στη τσέπη;Χωρίς γήπεδο,υποδομές,σχέδιο,συζήτηση με τον κόσμο του ΠΑΣ,χωρίς όραμα,χωρίς τίποτα;

Όταν σας λέγαμε  ότι γινόμαστε Λεβαδειακός,Πανιώνιος,ξανθη κάποιοι κοροϊδεύετε.

Τώρα τι ζητάτε;

Μεταγραφές;Υποδομές; Γήπεδο; Αξιοπρεπή ομάδα; Σεβασμό στους οπαδούς; Σεβασμό στην ιστορία της ομάδας;

Λυπάμαι αλλά αυτά δεν είναι στο μενού.

Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #92 στις: Κυρ 28 Φεβ 2021 13:37 »
Tr7 δεν μπορώ να καταλάβω που διάβασες κάτι για Γιαννίκη, ο οποίος είναι άλλη τελείως ιστορία σε σχέση με τον Λεο. Ο παίκτης κοιτάει το συμφέρον του και αφού το βρήκε όπως νομίζει στη Λετονία, δεν μπορείς να του πεις κάτι. Τι σχέση έχει τώρα αυτό με τον Γιαννίκη μόνο εσύ το κατάλαβες. Και δεν είπα τπτ για τον χβ. Και συμφωνώ οτι η μεγαλύτερη ξενέρα για μένα είναι να φύγει ο Γιαννίκης το καλοκαίρι. Το αν έχει ερωτηθεί ο Γιαννίκης για την συγκεκριμένη φυγη το έχει διασταυρώσει κάποιος; το αν ο ποδοσφαιριστής δεν θα ήθελε να προσφέρει τις υπηρεσίες του αν δε γινόταν η μεταγραφή και το είπε στο Γιαννίκη το έχει επίσης διασταυρώσει κάποιος;
Υπάρχει ποδοσφαιριστής που θα του πεις, θέλω να μείνεις και να βοηθήσεις μέχρι το καλοκαίρι αλλά το καλοκαίρι θα πάρεις 50-70 χιλιάρικα λιγότερα και θα δεχθεί; Εγώ στη δουλειά μου θα του έλεγα, να πα να μαμηθείς και συ και η ομάδα σου γιατί εγώ θέλω τα λεφτά. Το θα μείνω γιατί είναι ο ΠΑΣ και αγαπάω την ομάδα μάλλον δεν έχει καμία λογική.
Δεν είπα ότι ανέφερες για τον Γιαννίκη, αλλά λέω με την (εσφαλμένη λογική σου κατ εμέ) το ίδιο θα μπορούσε να γίνει και με τον οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή, προπονητή κτλ! Μιλάμε φίλε για επαγγελματικό ποδόσφαιρο που υπάρχουν συμβόλαια που καταχυρώνουν τα δικαιώματα και των ποδοσφαιριστών αλλά και των εταιριών-εργοδοτών τους. Με την ίδια ΛΟΓΙΚΗ μιλάω ,δεν λέω ότι το είπες, να βγει και ο ΧΒ να ζητήσει τα λεφτά που έδωσε στον Λεό αυτά τα 2.5 χρόνια , γιατί τώρα που σε θέλω εγώ , εσύ θες να φύγεις.....Είναι σοβαρά πράγματα αυτά???? Από αυτά που λέτε φίλε μερικοί αντιλαμβάνομαι πόσο σοβαρά βλέπετε τον ΠΑΣ σαν επαγγελματικό σωματείο με κάποιες προοπτικές και όχι σαν τον Καραισκάκη Άρτας. Με αυτή την ΛΟΓΙΚΗ το ξαναλέω ( πες μια ομάδα Α εθνικής που τα κάνει αυτά)σου φαίνεται λογικό να ανανεώσει ο Γιαννίκης???? Και σε ρωτάω, αυτό που σε ρώτησα πριν. Μπορεί και ο Γιαννίκης να ήταν ξενερωμένος τον Γενάρη, μπορεί να είχε πρόταση( μπορεί και όχι), έπρεπε να τον πουλήσει όπως τώρα που μου λές για τον Λεό καλά έκανε??? Το καλοκαίρι ρε φίλε ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ! Δεν είπα να μείνει εδώ να κοιτάει το Μιτσικέλι με ανοιχτό το στόμα! ΓΙΑ ΤΩΡΑ ΠΕΣ ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΠΑΣ! ΠΕΣ ΜΟΥ ΈΝΑΝ ΛΟΓΟ! ΕΝΑΝ!
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 28 Φεβ 2021 13:42 από tr7 »

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Κυρ 28 Φεβ 2021 13:42 »
Με την κατάσταση που επικρατεί από αποψη υποδομών και αναγκών του συγκεκριμένου προπονητή, οχι δεν περιμένω να μείνει. Και ο ΠΑΣ απέχει πολύ από το να θεωρηθεί επαγγελματικό σωματείο με όλη τη σημασία της λέξης, ποδοσφαιρικά πάντα. Μακάρι να αλλάξει αυτό, αλλά δεν το βλέπω σύντομα.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Κυρ 28 Φεβ 2021 14:01 »
Δεν είχα προλάβει την τροποποίηση. Όχι δεν έκανε καλά, αλλά ο Λεό προφανώς θέλει να πάρει παραπάνω λεφτά και να παίξει CL. Τέτοια ομάδα το καλοκαίρι δεν θα έβρισκε σίγουρα.

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #95 στις: Κυρ 28 Φεβ 2021 14:05 »
Εκτός ,αν του έσκασε μια καλή οικονομικά πρόταση( σε 3 μηνες ελεύθερος και παεί στην Λετονία, δεν ξέρω αν μπορούμε να το πιστεύουμε αυτό, αν έχει δλδ λογική να πιστεύουμε κάτι τέτοιο), και πάει να τα επενδύσει αυτά τα χρήματα στην ομάδα το καλοκαίρι έμπρακτα( φτιάχνει προπονητικό, κρατάει Γιαννίκη, πάει να ανεβάσει το μπάτζετ σε ικανοποιητικό βαθμό κτλ). ΑΝ τα κάνει αυτά το καλοκαίρι, τότε ανακαλώ όπως είπα και πριν, γιατί θέλω να είμαι όσο γίνεται με τα δεδομένα που έχω στην διαθεσή μου, δικαιος και με τον ΧΒ!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Κυρ 28 Φεβ 2021 14:11 »
Αυτό που βλέπουμε και με τον Λεό είναι ότι αρπάξει ο τάχας μας.Δεν βλέπουμε κάποιο σχέδιο από την διοίκηση για το αύριο.Μπορεί να έχει σχέδιο αλλά δεν έχει παρουσιάσει κάτι τέτοιο.Με βάση την προϊστορία όμως προβλέπουμε το άμεσο και πιο μακροπρόθεσμο μέλλον.
Στο μόνο που ελπίζουμε είναι στο άστρο Χβ να βγάλει λαγό από το καπέλο.Γιατί φαντάζομαι δεν περίμενε κανείς να βγάλει λεφτά από τον Λεό.Βέβαια αυτό το άστρο στο μόνο που βοηθάει είναι σε εφήμερες χαρές.

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #97 στις: Κυρ 28 Φεβ 2021 14:12 »
Δεν είχα προλάβει την τροποποίηση. Όχι δεν έκανε καλά, αλλά ο Λεό προφανώς θέλει να πάρει παραπάνω λεφτά και να παίξει CL. Τέτοια ομάδα το καλοκαίρι δεν θα έβρισκε σίγουρα.
Συγνώμη , αλλά στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και συμβόλαια, δεν είμαστε βρήκα φως και μπήκα, βαρέθηκα, έφυγα! Ούτε είναι σελίδα Leo fans, είναι εδώ. Μακάρι το παιδί να πετύχει και να κάνει καριέρα σοβαρή ( προφανώς εννοώ και εκτός Λετονίας), να πετύχει αυτά που θέλει, αλλά για μένα προέχει ο ΠΑΣ από το να πάρει κάποια χιλιάρικα λιγότερα ο εκατομμυριούχος μετά το τέλος της καριέρας του Λεο και κάθε Λεό! Σεβασμός ναι σε όλους όσους τίμησαν την ομάδα , αλλά προέχει για εμάς ο ΠΑΣ και όχι πόσο μεγάλη καριέρα θα κάνει ο κάθε Λεό!
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 28 Φεβ 2021 14:16 από tr7 »

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Κυρ 28 Φεβ 2021 14:37 »
Εμένα μου άρεσε πολύ σαν ποδοσφαιριστής. Αν ήταν και γκολτζης θα έπαιζε στην Ρεάλ όχι εδώ.

Μπορεί να φανεί η απουσία του, μπορεί και όχι αυτό θα φανεί... Το θέμα είναι πως για άλλη μια φορά η διοίκηση είναι λίγη. Δεν έχει ούτε το όραμα ούτε τα χρήματα να κρατήσει παιχτες που θα είχαν μια αξία πώλησης στην χειρότερη περίπτωση αφού το να φτιάξει έναν σταθερό κορμό παιχτών ο Χριστοβασίλης δεν παίζει

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Κυρ 28 Φεβ 2021 14:39 »
Φυσικά δεν υπάρχει κανένα σχέδιο από τη διοίκηση, όπως δεν υπάρχει σχέδιο σε καμία σχεδόν ελληνική ομάδα, πλην γαυρου που μετά από 25 χρόνια βιασμού του ποδοσφαίρου έχει την άνεση ακόμα και να έχει σχέδιο, ίσως και της Τρίπολης.
Εντύπωση θα έκανε να υπήρχε σχέδιο και όραμα.