Αποστολέας Θέμα: Π.Α.Ο.Κ.  (Αναγνώστηκε 64705 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Ο.Κ.
« Απάντηση #100 στις: Παρ 06 Σεπ 2013 11:38 »
ελατε με τον κωλο αλβανοι....
οπως θα ερθουν και οι δικοι μας να ελευθερωσουν τη Β. Ηπειρο

Υποδουλα κρατη σε Αμερικη και Γερμανια
και οι λαοι τους ονειρευονται και επεκτατηκοτητα
δεν κοιταμε που και εμεις και αυτοι εχουμε παραχωρησει ολη μας την εδαφικη ακεραιοτητα...
αιντε καλημερες.........

φατε παραμυθι και πεστε για υπνο
κανει καλο στις κυβερνησεις

Αποσυνδεδεμένος Anton

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Παρ 06 Σεπ 2013 14:53 »
Κάθε λιμάνι και καημός, κάθε καημός και δράκοι....

Η παράθεση, από την ανακοίνωση της Θύρας 4, καθότι πάνω στη βιασύνη σας για "αυτόνομη" ενημέρωση την ξεχάσατε

Παράθεση
...Ας ξεκινήσουμε δίνοντας μία συμβουλή σε όλους τους νέους αθλητές που φοράνε την φανέλα του ΠΑΟΚ. Τα «παιχνιδάκια» στο ίντερνετ, οι φαντασμαγορικές δηλώσεις, τα πολλά λόγια, τα χρωματιστά παπούτσια και τα μοδάτα τατουάζ, ποτέ δεν βοήθησαν κάποιον παίκτη να ανεβάσει την απόδοση του. Αντιθέτως, πολλές φορές κατέστρεψαν καριέρες. Από εκεί και πέρα, για το θέμα που δημιουργήθηκε με αποκλειστική ευθύνη του παίκτη μας, θέλουμε να πιστεύουμε πως υπάρχουν στα αποδυτήρια κάποιοι πιο έμπειροι ποδοσφαιριστές, το προπονητικό τιμ και οι κάθε λογής αρμόδιοι που θα αναλάβουν να μάθουν στους νεαρούς ότι πρέπει να κρατάνε τα πολιτικά τους πιστεύω για τον εαυτό τους, ή, αν δεν μπορούν να το κάνουν, να αναλαμβάνουν την ευθύνη των πράξεων τους. Μέση λύση δεν υπάρχει.

Πάμε τώρα και στις αντιδράσεις όλων αυτών που θέλησαν να διοχετεύσουν τα εσωτερικά τους κόμπλεξ από 3 χρόνια αδράνειας, υποτέλειας και σκληρού κυβερνητικού σεξ πάνω σε ένα νεαρό παίκτη. Όλοι αυτοί που παρακολουθούν με μία εκπληκτική απάθεια την καταστροφή των ζωών τους, την οριστική κατάργηση των λιγοστών κοινωνικών παροχών και την επικράτηση των βάρβαρων πολιτικών ακραίας λιτότητας ξεσηκώθηκαν από το πληκτρολόγιο. Αυτή η παράξενη συνομοταξία δουλοπρεπών ανθρώπων, που έχουν γίνει οικονομικά πειραματόζωα και ανέχονται να τους κυβερνάνε ένα μάτσο ηλίθιοι τηλεπλασιέ και πνευματικά ανάπηροι πολιτικοί. Αυτοί που έχουν βαλθεί να παραμείνουν θεατές στην προσπάθεια των «ηγετών» τους να γυρίσουν την Ελλάδα στο 1960, αποφάσισαν ότι χρειάζεται ακόμα ένα εύκολο θύμα για να ξορκίσουν την αψυχολόγητη απάθεια που τους έχει πλακώσει....

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Παρ 06 Σεπ 2013 17:14 »
Ολοι οι χωρες του κοσμου προοδευουν,εδω στα βαλκανια ειμαστε χιλια χρονια πισω με τις οπισθοχωρημενες μας αντιληψεις....Αιντε ταγαρια σας αφηνω να ξαναονειρευτερειτε Κων/πολεις και Μ.ασια,εγω παντως με εθνικισμο και μισαλοδοξια δεν τρεφομαι.....

Μου λεγεται καποτε ενας Βουλγαρος που ετυχε και τον γνωρισα στην πρακτικη μου ασκηση

''Φιλε ειτε εισαι Βουλγαρος,ειτε Ρουμανος,Ελληνας,Τουρκος,Σερβος,Αλβανος και και ,ολοι τα ιδια σκατα ειμαστε....Και τον ρωταω για ποιο λογο το λεει..Και μου αποκρινεται

Δεν τα βλεπεις ρε φιλε...Λιγο μυαλο αν ειχαμε ολοι στα βαλκανια θα ειμασταν ο παραδεισος του  ανθρωπινου γενους αλλα βλεπεις ολοι μας στα βαλκανια σκεφτονται πως θα φαμε λεφτα στην πουστια,στο πως θα εξαπατησουμε τον διπλανο μας,και το πως θα βολευτουμε χωρις να δινουμε σημασια για τον γειτονα μας και το μονο που μας ενδιαφερει ειναι η παρτυ μας......''

Αδικο?ναι θα που τα ταγαρια
Γιατι κατα την αποψη τους εμεις ειμαστε οι καλυτεροι,οι γαμηστεροι,οι εξυπνοτεροι και παει λεγοντας

Στο κατω κατω στην προκειμενη περιπτωση του Κατσε να πανε να μαμηθουν και τα εθνικια των Αλβανων και τα δικα μας...Οσο για την Ηπειρο μας,μας θυμηθηκαν ολοι απροσμενα βρε παιδι μου

Μας προστατευει το Αθηνοκεντρικο κρατος την Ηπειρο μωρεεεεεεε...Τοσα χρονια μες την πολυτελεια ζουμε,για αυτο ειμαστε και το φτωχοτερο διαμερισμα της Ευρωπαικης ενωσης!!!Ρε δε παν να @@@@ κ οι δυο χωρες....

Εμας μας θυμουνται μολις γινεται κανα σκηνικο μονο, και τους πιανει κιολας τους περισοτερους χαμουτζηδες ο πατριωτισμος τους!!!Αστε ρε

Ο Αλβανος εχει προβλημα,ο Τουρκος εχει προβλημα.ο Σκοπιανος εχει προβλημα,ο Βουλγαρος εχει προβλημα,οι εβραιοι εχουν προβλημα,ολοι εχουν προβλημα με εμας.....Μας θελουν το κακο μας!!!!Εμεις ειμαστε οι καλυτεροι,εμεις ειμαστε οι αγιοι

Αρε βαλκανιοι.....

Η Ηπειρος ειναι αυτονομη ζωνη....Η Ηπειρος ειναι η δικια μας Τζαμαικα και ας μην την πιασει κανενα φασισταριο στο στομα του..Απλα και κατανοητα
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 06 Σεπ 2013 19:05 από ΛΑΜΙΑ FANS »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Παρ 06 Σεπ 2013 19:04 »
Σβηστηκε η αναφορα του ayto, για τον drako και το ποστ του drakou. Του Anton Το πηρε η μπαλα με το προηγουμενο.

Αποφυγετε εκφρασεις και χαρακτηρισμους, προς αλλους συνφορουμιτες!

ΚΑΝ΄ΤΕ ΔΙΑΛΟΓΟ! ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΠΟΝΔΙΑ ΘΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΠΙΟ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ!

ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Παρ 06 Σεπ 2013 20:49 »
Αν ΠΑΣ στην Αλβανία -μεγάλη ή μικρή δεν έχει σημασία- θα καταλάβεις γιατί οι άνθρωποι εκεί έχουν τόση ανάγκη από τέτοιες μαλακίες, έκδοση χαρτών με πράγματα που βλέπουν στον ύπνο τους και λοιπές παπαριές. Το ίδιο θα καταλάβεις αν ΠΑΣ στα Σκόπια και τη Βουλγαρία. Το να ασχολείσαι με τέτοια "κουφά" σε μια χώρα σαν την Ελλάδα (ναι, την Ελλάδα) το 2013 είναι ντιπ αλλοπρόσαλο.

Απ' όταν ο Ενβέρ άφησε το μάταιο τούτο κόσμο, ανθίζουν ιμπεριαλιστικές τάσεις και κινήσεις στη γέιτονα χώρα. Από την άλλη βέβαια, απολαμβάνουμε κάθε Κυριακή Εμιλιάνο "και τα μυαλά στους κοκοφοίνικες" Βίλα... Ανταποδοτικό όφελος.

Βγες και συ ρε λεβέντη μου με μια μπλούζα Candy Candy να σκολάει όλο αυτό.
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Παρ 06 Σεπ 2013 21:01 »

εχουν και οι Τουρκοι αυτην την μεγαλη ιδεα του μεγαλου κρατους

http://4.bp.blogspot.com/_OoR3cXZpxbY/SjOvs_qP4vI/AAAAAAAABos/2sGzFxwT3jI/s400/fft28_mf188264.Jpeg

Οπως και οι Σκοπιανοι

http://eagainst.com/wp-content/uploads/2012/01/mk_karta_1913a.jpg

Και οι Βουλγαροι

http://4.bp.blogspot.com/_x-GCBzJ4ttw/TG0zllOWw0I/AAAAAAAABzM/Go7s3YZrOCw/s1600/bulgaria_saint_stefan.jpg

Αλλα δεν θα το πιστεψετε....Δεν εχουν βλεψεις μονο οι απολιτιστοι αλλα εχουμε και εμεις ταχα μου οι πολιτισμενοι
οι Ελληνες
http://blogs.sch.gr/tgiakoum/files/2009/12/1234.jpg
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 06 Σεπ 2013 21:08 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Πεμ 12 Σεπ 2013 15:41 »
http://www.efsyn.gr/?p=109137 

Τους ήρθε από κει που δεν το περίμεναν. Με μια εξαιρετική ανακοίνωση ο «Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΟΚ Θύρα 4» έβαλε στη θέση της τη Χρυσή Αυγή, η οποία επιχείρησε να εκμεταλλευτεί πολιτικά το θέμα που προέκυψε όταν ένας Αλβανός ποδοσφαιριστής της ομάδας πόζαρε με φανέλα του .

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Παρ 13 Σεπ 2013 00:17 »
Βρήκαν ασχολία τώρα εκεί πάνω κι ο ένας θα καίει τα γραφεία του άλλου. Α, η χρυσή αυγή θα πάρει κι ένα 5% λιγότερο... 
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Παρ 13 Σεπ 2013 00:47 »
Βγες και συ ρε λεβέντη μου με μια μπλούζα Candy Candy να σκολάει όλο αυτό.

Janina - Kerkiras 1-0

Andi Lilës με τους fan (ΠΑΣ) του.

Κάτσε καλά ... καμμία σχέση.

Παράθεση
(...)
Δημ: Τι σε εντυπωσίασε περισότερο σήμερα;
Λίλα: Δύο πράγματα, οι πανηγυρισμοί σε όλη την πόλη και οι Αλβανοί φίλαθλοι στο γήπεδο.
Δημ: Πώς αισθάνθηκες όταν είδες τόσους πολλούς Αλβανούς με σημαίες μέσα στο γήπεδο;
Λίλα: Αισθάνθηκα εξαιρετικά συγκινημένος, αλλά ακόμα πιο συναρπαστικά ένοιωσα στο κέντρο της πόλης, όπου πήγαμε να γιορτάσουμε με τους φιλάθλους μετά το παιχνίδι, όπου ένας είχε και μια "kuqezi"( κοκκινόμαυρη σημαία). Με τον Εμιλιάνο νιώθαμε σαν να βρισκόμαστε σε μια αλβανική πόλη, δεν αισθανόμασταν να παίζουμε σε ξένη χώρα.
(... για Ευρώπη ...)
Λίλα: Μπορώ να πω ότι αυτό είναι ένα μεγάλο επίτευγμα για τον σύλλογο σε οικονομικό επίπεδο, για την αύξηση των εσόδων του. Μπορώ να πω ότι η ομάδα της φετινής σεζόν έγραψε ένα ωραίο κομμάτι στην ιστορία αυτού του συλλόγου και είμαι πολύ υπερήφανος γι 'αυτό.
(...)
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 13 Σεπ 2013 01:14 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Παρ 13 Σεπ 2013 22:50 »
8 παίκτες ο Παόκ στην Εθνική μας ... φράαααγκααααααα
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #110 στις: Πεμ 19 Σεπ 2013 22:11 »
soccerplus.gr
Παράθεση
«Ενα χρόνο περιμένουμε το κράτος, έτοιμα 20 εκατ. για χρέη, 80 για επενδύσεις»

Με τους συγκεντρωμένους οπαδούς έξω από την αίθουσα, όπου παρέθεσε συνέντευξη τύπου ο Ιβάν Σαββίδης, να φωνάζουν εν χορώ το όνομα του διοικητικού ηγέτη του Δικεφάλου του Βορρά, ο ομογενής επιχειρηματίας προχώρησε στις εξαγγελίες του για την Αναγέννηση του ΠΑΟΚ που θα έρθει με μια σειρά από μεγάλα έργα μαζί βέβαια με την τακτοποίηση των οφειλών της ΠΑΕ.

«Η ΠΑΕ με τον Ιβάν Σαββίδη πραγματοποιεί μεγάλες επενδύσεις με ένα σύνολο 25 εκατομμυρίων. Από αυτά τα 12 εκατομμύρια πήγαν στο δημόσιο. Το ποσό των 10 εκατομμυρίων αφορά οφειλές προς τρίτους και τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος.
Έχουν γίνει βελτιωτικές εργασίες στη Τούμπα που κόστισαν 1,5 εκατομμύριο ευρώ, αλλά και 500 χιλιάδες ευρώ για τα έργα στην Μεσήμβρια.

Το πενταετές πλάνο θα φέρει επένδυση 80 εκατομμυρίων. 25 εκατομμυρίων για αθλητικό κέντρο, 40 εκατομμύρια για την ανακατασκευή της Τούμπας. 15 εκατομμύρια για έργα αθλητικής ανάπτυξης.
Η έκταση του αθλητικού κέντρου θα περιλαμβάνει, γήπεδο για την δεύτερη ομάδα, γήπεδα προπόνησης, ξενώνες, κλειστό γήπεδο πέντε χιλιάδων θέσεων και ξενοδοχείο 50 δωματίων.
Θα υπάρχουν εγκαταστάσεις ιαματικής θεραπείας για την ομάδα, αλλά και για το κοινό. Θα είναι θεραπευτήριο 100 δωματίων.
Οσον αφορά στην Τούμπα: Νέο μεταλλικό κέλυφος και νέο στέγαστρο για όλους, Επεκτείνεται η πτέρυγα διοίκησης, πιο πολλές σουίτες, 35 χιλιάδες θέσεις, νέοι χώροι εστίασης και μέριμνα για στάθμευση. Μέσα από την επένδυση των 80 εκατομμυρίων θα δημιουργηθούν 1000 θέσεις εργασίας με τον ΠΑΟΚ να καταβάλει 10 εκατομμύρια ευρώ ετησίως στην πολιτεία από φόρους».

Στη θέρμη το αθλητικό κέντρο

«Θέλουμε ενιαία στάνταρ στην προετοιμασία και καταβολή υποτροφιών στα μέλη των Ακαδημιών. Εκτιμούμε ότι μόνο στην Ελλάδα θα συμμετάσχουν 1500 παιδιά. Η βασική εστία των Ακαδημιών θα στεγαστεί στην περιοχή της Θέρμης. Δίπλα θα είναι το προπονητικό κέντρο και το κέντρο αποκατάστασης της ομάδας. Θα συνδυάσουμε θερμές πηγές και αύρα θάλασσας. Προτείνουμε αρχικά να αξιοποιήσουμε 220 στρέμματα γης, στη δεύτερη φάση 600 στρέμματα. Συνολικά σε 7-8 χρόνια θα επενδυθούν 150.000 εκ. ευρώ και θα δημιουργηθούν νέες 1000 θέσεις εργασίας».

Για τα χρέη

«Χωρίς να λύσουμε τα μακροχρόνια προβλήματα του ΠΑΟΚ, δεν βλέπω το λόγο να συνεχίσουμε εδώ. Τα προβλήματα της ελληνικής πραγματικότητας, είναι αυτά που αντιμετωπίζουμε και εμείς. Η χώρα έχει ανάγκη επενδυτές από το εξωτερικό και εμείς είμαστε τέτοιοι. Η Ελλάδα έχει ανάγκη τα χρήματα και εμείς τα φέρνουμε, λέμε πάρτε τα. Λέμε πώς θα επενδύσουμε και με ποιους όρους και προϋποθέσεις. Όχι, δεν επενδύουμε σε αγαθοεργίες. Όλοι λένε ότι αγαπάνε το ποδόσφαιρο και τον ΠΑΟΚ. Ενδεχομένως ήρθε η στιγμή να αποδείξουν την αγάπη στον ΠΑΟΚ με ενέργειες και πράξεις.

Θέλουμε η λάσπη που συγκεντρώθηκε στο σώμα του ΠΑΟΚ να καθαριστεί. Δυστυχώς, το κράτος βρίσκεται υπό την επιρροή της τρόικας. Οι αποφάσεις της τρόικας δεν είναι απόλυτη λύση για την Ελλάδα.

Τα χρέη του ΠΑΟΚ στις 30/6/2013

3,5 εκ. ευρω ληξηπρόθεσμα χρέη προς το κράτος

6,5 εκ. ευρώ προς αθλητές

και 5,5 εκ. ευρώ σε τρίτους  30/6/2013

Σύνολο: 15 εκ. ευρώ

Δεν θέλουμε να πληρώσουμε τα πρόστιμα, δεν μπορούμε, δεν γίνεται να υλοποιηθούν για τον ΠΑΟΚ, τέτοιες πρακτικές είναι πολύ αρνητικές. Χωρίς να κάνουμε τίποτα δεν θα μπορέσουμε να βελτιώσουμε την κατάσταση. Από τότε που δηλώσαμε ότι είμαστε έτοιμοι να πληρώσουμε άμεσα ένα ποσό για τα χρέη πέρασε ένας χρόνος και δεν έγινε ούτε ένα βήμα. Στη λήψη της απόφασης, ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να καταβάλλει το κεφάλαιο και κάθε χρόνο 10 εκ. ευρώ σαν ετήσιους φόρους.
Με αυτό τον τρόπο, τον πρώτο χρόνο από την υλοποίηση της απόφασης ο δημόσιος προϋπολογισμός θα πάρει από τον ΠΑΟΚ ένα ποσό άνω των 20 εκ. ευρώ και θα είναι η έναρξη για την υλοποίηση του προγράμματος των 80 εκ. ευρώ, από το σύνολο των 150 εκ. ευρώ που θέλουμε να επενδύσουμε στον ΠΑΟΚ. Όλα αυτά δεν αξίζουν την προσοχή του κράτους;».

Εμείς δεν θα ρίξουμε τον ΠΑΟΚ

«Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να εφαρμόσω τις τακτικές που εφαρμόζονται στην Ελλάδα για τις οφειλές των ομάδων, δεν θέλω να χάσω τον χρόνο του ΠΑΟΚ. Πάνω στα χρέη του ΠΑΟΚ έχουν μπει πρόστιμα και πλέον υπάρχει αύξηση της οφειλής πάνω από 200% και σήμερα μας λένε λοιπόν ότι θέλουν 33 εκ. ευρώ. Δεν θέλουμε σαν ΠΑΟΚ διαγραφή των οφειλών, την παραδοσιακή οδό, να μην πληρώσει κανείς τίποτα, να κατεβαίνει κατηγορία και να χάσει ο ΠΑΟΚ δύο με τρία χρόνια και μετά να είμαστε στην Α' κατηγορία καθαροί. Είπαμε πριν από έναν χρόνο στην κυβέρνηση ότι είμαστε έτοιμοι να πληρώσουμε τα χρέη του ΠΑΟΚ. Δίνουμε 11 εκ ευρώ, αν δεν τα θέλετε δεν θα πάρετε τίποτα, αλλά αυτό σταματάει την ανάπτυξη του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα τμήμα της οικονομίας της Ελλάδας. Δεν θέλω να πληρώσω εκείνα τα χρήματα που κατά την γνώμη μου είναι ανήθικα, δεν θέλω να πληρώσω την αύξηση 200%. Σε πολλά οικονομικά πεδία της Ελλάδας συμβαίνει αυτό, αλλά για τον ΠΑΟΚ δεν διαγράφονται. Μήπως το κάνουν αυτό κάποιοι που δεν θέλουν ο ΠΑΟΚ να γίνει μεγάλη ομάδα; Δεν θέλω να πω γεια σας. Σήμερα ήρθα εδώ γιατί ήθελα να βγάλω μία κραυγή της ψυχής μας. Εγώ μπορώ να μην πληρώσω αλλά δεν μου το επιτρέπει η συνείδησή μου. Είπα τον πρωθυπουργό να με πάρει ως παράδειγμα. Απαιτούμε την ίδια συμπεριφορά για όλα τα μέλη του ελληνικού ποδοσφαίρου. Βρισκόμαστε μπροστά στην επόμενη καταστροφή του ποδοσφαίρου».

Κάποιοι παίζουν παιχνίδια

«Υπάρχουν κάποια θέματα που δεν θέλω να συζητήσω, επειδή οι σκέψεις μου μπορεί να αποδυναμώσουν την σκέψη μας. Όταν λοιπόν κάποιος βρίσκεται με πολλά προβλήματα, επιτρέπεις τον εαυτό σου να αγχωθείς και ενισχύεις την θέση των απέναντι. Δεν θέλω να σας πω τα ονόματα, μιλώντας όμως για το ολιγοπώλιο του ποδοσφαίρου, νομίζω τα έχω πει όλα. Δεν φοβάμαι εκείνους που παίζουν αυτά τα παιχνίδια, το πρόβλημα είναι ότι έχουν συνενωθεί με το κράτος και δεν μπορείς αυτό να το λύσεις με βία, μόνο μέσω διαλόγου. Μία εβδομάδα πριν είχα κουβέντα με τον κ. Σαμαρά, όλα αυτά τα αντιλαμβάνεται και είμαι πεπεισμένος ότι η απλή λογική λέει ότι αυτό είναι σωστό, τους λέω πάρτε 11 εκ. ευρώ».
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Παρ 20 Σεπ 2013 09:06 »
Παράθεση
Δίνουμε 11 εκ ευρώ, αν δεν τα θέλετε δεν θα πάρετε τίποτα, αλλά αυτό σταματάει την ανάπτυξη του ΠΑΟΚ.
Ο ΠΑΟΚ είναι ένα τμήμα της οικονομίας της Ελλάδας..

Η απειλή.

Παράθεση
Δεν θέλω να πληρώσω εκείνα τα χρήματα που κατά την γνώμη μου είναι ανήθικα, δεν θέλω να πληρώσω την αύξηση 200%.
Σε πολλά οικονομικά πεδία της Ελλάδας συμβαίνει αυτό, αλλά για τον ΠΑΟΚ δεν διαγράφονται.

Ουτε εγω πασιαμ' αλλά ο νομος ετσι οριζει.
Τι εισαι εσυ και εισαι παραπανω απ' τον νόμο??
Επειχειρηση δεν εχεις? Λεφτα δεν βγαζεις??
Οι μαλακες που σε ακολουθουνε, και πληρωνουνε τις προσαυξησεις για το οικοπεδάκι του παππού στο χωριο, γιατι δεν σε εχουν παρει με τις πετρες ακόμα??

και το Κυριότερο
ΠΩΣ ΠΗΡΕΣ ΑΔΕΙΑ ΦΕΤΟΣ???

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #112 στις: Παρ 20 Σεπ 2013 09:32 »
Να δημιουργήσω και εγώ χρέη και να πω ότι είναι ανήθικα και δεν τα πληρώνω;;;

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Παρ 20 Σεπ 2013 09:58 »
Να ξεκαθαρίσω οτι ουτε ήμουν, ούτε είμαι, ούτε θα γινω ποτε παοκτζης. Το ανήθικο της υπόθεσης, για κάποιον που δεν είναι Ελληνας και δεν γνωρίζει, είναι οτι το κράτος(ο θεος να το κάνει κράτος) χρεώνει 1,5% το μήνα για χρέη προς αυτό-τοκογλύφος-, ενώ όταν χρωστάει σου κάνει και κούρεμα στα χρωστούμενα για να σου τα πληρώσει. Για τοκο βέβαια ούτε λόγος. Δεν νομίζω πως αν κάποιος έλεγε στον σαββίδη, πλήρωσε 15μύρια και κλείσαμε, να μην τα πλήρωνε.
Το μεγάλο ερώτημα που παραμέναι είναι, πως ο γαύρος του βορρά πήρε άδεια, αφου χρωστάει;;;;

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Παρ 20 Σεπ 2013 10:52 »
Το μεγάλο ερώτημα που παραμέναι είναι, πως ο γαύρος του βορρά πήρε άδεια, αφου χρωστάει;;;;

Στο κλειδωμένο Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ – ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ …

Παράθεση
Παράθεση
Δεν είναι δυνατόν ο κ. Δημητρίου να επιμένει στην φορολογική ενημερότητα την οποία αποδεδειγμένα έχει ο ΠΑΣ και από την άλλη να έχει θετική εισήγηση για τον ΠΑΟΚ που αποδεδειγμένα σύμφωνα με τις δηλώσεις του Σαββίδη δεν την έχει.
B.V.
Κάποιος που καταλαβαίνει τι λέει εδώ???
Παράθεση
Ως και η Γκοντσαρέβα η εντουροκάπουλη βγήκε με δηλώσεις: «Τους δίνουμε χρήματα και τα αρνούνται … και την κατάσταση που βρίσκεται το κράτος».

"Είδα ότι ο ΠΑΟΚ είναι στο χείλος της καταστροφής και αποφάσισα να τον βοηθήσω να ζήσει"

Ο Ιβάν φέρεται να είχε υπόσχεση της κυβέρνησης  (τώρα, ποιας από όλες … ) για ρύθμιση  χρεών  της εταιρίας και για το λόγο αυτό προχώρησε στη συγκρότηση αιρετής διοίκησης.
Δηλ., ο λόγος που ο Ιβάν του 71,5% μετοχών (με 10 εκ. και 15 εκ. σε 2η φάση!!!) δεν είναι πρόεδρος … είναι τα χρέη.
Δεν είναι βλάξ … ο διακανονισμός είναι βασικός στόχος και προοπτική του στον Παόκ … το αν θα παραμείνει.

"Τα χρέη του ΠΑΟΚ είναι και δικά μου".

Ποια θα ήταν αυτή κυβέρνηση που θα ρύθμιζε χρέη ΑΕ με ευνοϊκούς όρους εκατέρωθεν και δε θα γενίκευε τη ρύθμιση σε όλες τις χρεωμένες ΑΕ της χώρας … δύσκολο να το απαντήσω.

Το ερώτημα είναι … με ποιο σκεπτικό αυτό το κράτος δέχεται τον Ιβάν ως εγγυητή του Πάοκ από τη στιγμή που αυτός θεωρείται «τρίτο πρόσωπο» … ενδεχομένως λόγω ΑΜΚ.
Δεν εξηγείται διαφορετικά …

Αλλά και ΑΜΚ να έχεις κάνει (λέω ...), η τρύπα στο Δημόσιο δεν κλείνει  (Νόμος Ορφανού) … και  από τη στιγμή που τα χρέη των 19 εκ. ή 28 εκ. ξεπαγώνουν (μόλις αποκτάς αιρετή διοίκηση) … η μη αδειοδότηση είναι θέμα για συζήτηση, χωρίς χαρτί εξόφλησης χρεών.

Το σίγουρο είναι ότι Ιβάν και Στουρνάρας  το συζήτησαν και αντιπαραβάλλουν  διαφορετικά μεγέθη χρέους … τεράστια διαφορά στα νούμερα.

Ενδεχομένως και να τα έχει όλα εντάξει, για αδειοδότηση (ανεξαρτήτως "του χρέους") ... αλλά κανένα ΜΜΕ δεν έπιασε το θέμα αυτό ποτέ, ούτε καν δίκην δικηγόρου του διαβόλου.
Αυτό είναι που κάνει απορία ...

Ενώ το Χριστοβασίλη τον ξεσκόνιζαν ... για σύλληψη στα Γιάννινα και για αντισύλληψη στη Γλυφάδα, με την Εφορία.

Υ.Γ.: Τι λέτε, μασάμε με τη βαζελομάδα του Πάοκ φέτος?

« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 20 Σεπ 2013 10:57 από New Pas. Pas »

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Παρ 20 Σεπ 2013 15:02 »
Από το επίσημο κανάλι του Πάοκ στο youtube

Βίντεο με τις αλλαγές που έχουν γίνει ως τώρα στην Τούμπα

Οι αλλαγές στο γήπεδο της Τούμπας

Και βίντεο με αυτά που προγραμματίζουν συνολικά

Η παρουσίαση του πενταετούς πλάνου ανάπτυξης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τον κ. Ιβάν Σαββίδη
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος PasGianninaPreveza

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Τετ 25 Σεπ 2013 22:28 »
Τα παοκια κατάφεραν να τιμωρηθούν ακομα και σε κεκλεισμένων αγώνα. ΠΑΟΚ εισαι  :P δεν θα δουν ούτε το σεντόνι του Europa αυτοι ρε..
Δεν σταματάμε παρόλη την αδικία, δεν σταματάμε γιατι μας χρωστά η ιστορία....

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Τετ 09 Οκτ 2013 18:47 »
Από το επίσημο κανάλι του Πάοκ στο youtube

Η παρουσίαση του πενταετούς πλάνου ανάπτυξης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τον κ. Ιβάν Σαββίδη

Παράθεση
ΠΑΟΚ: σιωπή από Στουρνάρα, επαφές για τη Θέρμη
Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013
http://www.enet.gr/?i=news-room.el.home&id=391044

(...)
Χθες, πάντως, εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ συναντήθηκαν με τον δήμαρχο της Θέρμης, Θόδωρο Παπαδόπουλο, για το θέμα του αθλητικού κέντρου και όπως του μετέφεραν ο Σαββίδης βιάζεται να προχωρήσει το θέμα.

«Το ξέρω πολύ καλά πως βιάζεται, αλλά εμείς πρέπει να τηρήσουμε τους κανόνες της νομιμότητας και της διαφάνειας. Πρόκειται για δημόσιο διαγωνισμό, μην το ξεχνάτε», δήλωσε ο Παπαδόπουλος, τονίζοντας παράλληλα και τους γραφειοκρατικούς μηχανισμούς που μοιραία υπάρχουν ενώπιον του έργου...

Κ.Κ.

Παράθεση

Γιατί ο Πούτιν “άδειασε” τον Σαββίδη
http://www.antinews.gr/2013/08/24/225072/

(...)
Όπως και να’ χει, για να «αξιοποιήσει» ακόμα και αυτές τις μεσαίου –για τα οικονομικά δεδομένα της Ρωσίας- επιπέδου δυνατότητές του στην Ελλάδα, χρειάζεται καλές «διασυνδέσεις» και επιρροή.

Και, όπως όλοι οι επιχειρηματίες που αποζητούν επιρροή, αγοράζουν μια ποδοσφαιρική ομάδα, το ίδιο έκανε και αυτός με τον ΠΑΟΚ. Αρκεί όμως, αυτό για να πείσει ότι μπορεί να γίνει «μεγάλη δύναμη»; Το άδειασμα εκ μέρους του Ρώσου προέδρου, του στέρησε τα πολύτιμα «παράσημα» του «ανθρώπου του Πούτιν».

Ιβάν ... ο ΔΕΚΟς μας άνθρωπος.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Πεμ 10 Οκτ 2013 20:25 »
Στον Π.Α.Ο.Κ. Ευθυμίου και Μπούμπας
Τελικά τους νεαρούς παίκτες από την περιοχή της Ηπείρου και από τα Γιάννενα τους βλέπουν φαίνεται σκάουτερ από ομάδες της Βόρειας Ελλάδας.

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν ανακοίνωσε την απόκτηση δυο νεαρών παικτών 14χρονο Βασίλη Ευθυμίου (φωτο), διεθνή με την Εθνική Παίδων, που θα ενσωματωθεί στην ομάδα Κ-15. Το δεύτερο μέλος είναι ο 12χρονος Κωνσταντίνος Μπούμπας  που θα ενταχθεί στους Θεσσαλονικείς το καλοκαίρι του 2014.

Η ανακοίνωση:

Δύο νέους ποδοσφαιριστές από την περιοχή της Ηπείρου απέκτησε ο ΠΑΟΚ για τα Τμήματα Υποδομής του. Στο δυναμικό της ομάδας Κ15 εντάχθηκε ο Βασίλης Ευθυμίου (17.03.1999), ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Δόξα Γαρδικίου, είναι μέλος της Μεικτής Θεσπρωτίας και στην προεπιλογή της Εθνικής Παίδων. Ο 14χρονος αγωνίζεται στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής.

Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον ΠΑΣ Μετσόβου για την μεταγραφή του Κωνσταντίνου Μπούμπα (25.04.2001) που θα αγωνίζεται πια με την ομάδα Κ13. Ο 12χρονος μέσος είναι μέλος της Μεικτής Ηπείρου και μπήκε στο πρόγραμμα σταδιακής ένταξης στην Ακαδημία του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, στο πρώτο στάδιο θα έρχεται στη Θεσσαλονίκη για μία προπόνηση την εβδομάδα και το παιχνίδι του Σαββατοκύριακου κι από το καλοκαίρι θα φιλοξενείται στους ξενώνες του Δικεφάλου, όπου διαμένει ήδη και ο Βασίλης Ευθυμίου.
passports.gr

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Δευ 14 Οκτ 2013 14:02 »
καλά να πάθουμε.... :(

το Μπούμπα τον έχω δει να αγωνίζεται και στην προπόνηση με τον μικρό μου γιο...

όλοι οι αντίπαλοι φωνάζαν το Μπόυμπα πιάστε κι αφήστε τους 'αλλους!!!!

πολύ τρέξιμο, επιμονή, τρίπλα, κάθετη μπάλλα, σουτ πολύ καλός ο μικρός... ασταμάτητος
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος XARIS1966

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #120 στις: Δευ 14 Οκτ 2013 17:24 »
Τα συγχαρητηρια μου στη διοικηση....ευτυχως κανατε κονε με τα τοπικα σωματεια για να παιρνουμε πιτσιρικια!! Τρομαρα σας.... :stop:

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Δευ 14 Οκτ 2013 17:35 »
Πλάκα κάνετε τι θα το έκανε το 12χρόνο η ΠΑΕ;

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: Δευ 14 Οκτ 2013 17:57 »
Παράθεση

συγχρονο ποδοσφαιρο φιλος...οι ρεαλ κλεινει 9χρονα...τι λες τωρα...

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: Δευ 14 Οκτ 2013 18:02 »
Παράθεση

συγχρονο ποδοσφαιρο φιλος...οι ρεαλ κλεινει 9χρονα...τι λες τωρα...
Έχει η ΠΑΕ τμηματα υποδομής;

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: Δευ 14 Οκτ 2013 18:19 »
ΠΑΟΚ
Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Κατσουράνης, Τζιόλης, Τζαβέλλας, Νίνης, Σπυρόπουλος ...

Εθνική Ελλάδος ρέστα ... κάτω τα χέρια από την Μπαοκάρα.