Αποστολέας Θέμα: Π.Α.Ο.Κ.  (Αναγνώστηκε 64647 φορές)

Αποσυνδεδεμένος serjohn

• Full Member
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Ο.Κ.
« Απάντηση #200 στις: Κυρ 04 Ιαν 2015 13:39 »
οκ...
γραφεις και κρινεσαι....ειναι μπεναλντι λες και τελος....και στον παπαδοπουλο δεν ειναι γιατι δεν τρωει κλωτσια στο γονατο....κομπλε
Δεν είπα ότι δεν είναι. Φυσικά και τρώει κλωτσιά. Αλλά αυτό το πέναλτυ δύσκολα θα δίνονταν στον νιόνιο ή μια επαρχιακή ομάδα. Αυτό λέω. Επίσης πιστεύω ότι ο καράφλας θα μπορούσε και να μείνει όρθιος αν ήθελε.

οκ.....βλεπεις πιο μπεναλντι του πανιωνιου....ενω ο παπαδοπουλος τρωει κλωτσια στο γονατο του σηκωμενου ποδιου...αλλα μπορουσε να μην πεσει....
οκ λοιπον....πιο μπεναλντι του πανιωνιου και το οφσαιντ αυτο που ειναι πεντακαθαρη παραβαση δινεται μονο στον παοκ και τον οσφπ....νο προμπλεμο

παντως αν οντως βλεπεις ειναι δυσκολο να μπερδευεις τον κολοβο με τον ιμπαγασα :P

και τελικα ευνοηθηκε ο παοκ....ολα καλα κι ολα ωραια....

« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 04 Ιαν 2015 13:59 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #201 στις: Κυρ 04 Ιαν 2015 13:44 »
Το οφσάιντ δεν ήταν πεντακάθαρο πόσο μάλλον μέσα στο παιχνίδι που ο επόπτης βγάζει αποφάσεις σε κλάσματα δευτερολέπτου. Αλλά εσύ έχεις το replay και τραβάς και τη γραμμή και μιλάς για κεφάλια. Σου λέω: αυτό το οφσάιντ δεν θα δίνονταν αν ήταν ανάποδα οι φανέλες.

Ναι ο Κολοβός. Μου κόλλησε ο Ιμπαγάσα στο μυαλό λόγω της κόκκινης που νομίζω ήταν σωστή η δεύτερη κίτρινη παρά τις διαμαρτυρίες.

Αποσυνδεδεμένος serjohn

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #202 στις: Κυρ 04 Ιαν 2015 13:51 »
Το οφσάιντ δεν ήταν πεντακάθαρο πόσο μάλλον μέσα στο παιχνίδι που ο επόπτης βγάζει αποφάσεις σε κλάσματα δευτερολέπτου. Αλλά εσύ έχεις το replay και τραβάς και τη γραμμή και μιλάς για κεφάλια. Σου λέω: αυτό το οφσάιντ δεν θα δίνονταν αν ήταν ανάποδα οι φανέλες.

Ναι ο Κολοβός. Μου κόλλησε ο Ιμπαγάσα στο μυαλό λόγω της κόκκινης που νομίζω ήταν σωστή η δεύτερη κίτρινη παρά τις διαμαρτυρίες.

το οφσαιντ που λες στην ροη του παιχνιδιου πρεπει να εισαι προκατειλημμενος για να πεις δεν ειναι οφσαιντ....ο παικτης κανει κινηση κατα μπροστα ενω ο αμυνομενος δεν κουνιεται....ειναι ηδη το μισο σωμα μπροστα την ωρα που κρινεται αν ειναι οφσαιντ ή οχι και στο επομενο δεκατο φαινεται ενα μετρο μπροστα με την μια....και ειναι και ο επιτιθεμενος απο την πλευρα του εποπτη οχι ο αμυνομενος για να τον μπερδεψει....αν θελεις το καταλαβαινεις αν δεν θελεις δεν το καταλαβαινεις....δεν ειναι ουτε οριακο ουτε στην ιδια ευθεια....
το μπεναλντι μας ειναι πιο μπεναλντι απο του πανιωνιου και εγω δεν θα εδινα κανενα....

τωρα οκ....παμε παλι...γαυρος του βορρα και σφαγη του πανιωνιου....παιρνοντας μπεναλντι οτι ναναι για να κανει το 1-2

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #203 στις: Κυρ 04 Ιαν 2015 14:02 »
τωρα οκ....παμε παλι...γαυρος του βορρα και σφαγη του πανιωνιου....παιρνοντας μπεναλντι οτι ναναι για να κανει το 1-2

Μπα όχι. Εγώ χαίρομαι που κερδίσατε τον νιόνιο και εύχομαι να πέσει (επιτέλους).
Απλά δεν ήταν εμφατική η νίκη αυτή εντός έδρας ομάδας που κάνει πρωταθλητισμό, ενώ ο νιόνιος είχε και πολλές κλασσικές ευκαιρίες μέσα στο παιχνίδι.
Αυτή η νίκη αφήνει αιχμές για διαιτητικά λάθη και πιθανή αλλοίωση αποτελέσματος.

Αποσυνδεδεμένος serjohn

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #204 στις: Κυρ 04 Ιαν 2015 14:04 »
αλλο το δεν παιξαμε μπαλα αλλα το καλυτερο ο πανιωνιος....
κι αλλο το διαιτητικο θεμα.....αν καποιος πρεπει ντε και καλα να θεωρειται οτι τον κυνηγησε ο ρεφερι ειναι ο παοκ.....με μπεναλντι οτι ναναι το 1-2.....τωρα θελεις να βλεπεις οτι το οφσαιντ δινεται μονο στον παοκ και τον οσφπ ενω ειναι πεντακαθαρο....δικαιωμα σου...

https://www.youtube.com/watch?v=zi4qZGg67z8

απο το 45 δευτερολεπτο και μετα βλεπουμε οτι οντως τετοιο οφσαιντ κατα του παοκ και υπερ του πανιωνιου δεν δινεται ποτε....

γελαν και οι πετρες....αλλα λεμε λεμε...γραφουμε γραφουμε....κατι μενει....

η μια φαση καμια υποψια για οφσαιντ ουτε καν αμφισβητησιμη δινεται υπερ του πανιωνιου και κατα του παοκ και εχθες ειχαμε καθαρο οφσαιντ απλα δυσκολο και να χαμε να λεγαμε αλλα ειχαμε σφαγη

EDIT

ΥΠΑΡΧΕΙ ένα κουμπάκι που γράφει τροποποίηση. Για να διορθώνετε τα ποστς ή να συμπληρώνετε κάτι που ξεχάσατε. Συνεχόμενες απαντήσεις θα διαγράφονται στο εξής.
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 04 Ιαν 2015 14:17 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #205 στις: Κυρ 04 Ιαν 2015 14:19 »
https://www.youtube.com/watch?v=zi4qZGg67z8

απο το 45 δευτερολεπτο και μετα βλεπουμε οτι οντως τετοιο οφσαιντ κατα του παοκ και υπερ του πανιωνιου δεν δινεται ποτε....

γελαν και οι πετρες....αλλα λεμε λεμε...γραφουμε γραφουμε....κατι μενει....

η μια φαση καμια υποψια για οφσαιντ ουτε καν αμφισβητησιμη δινεται υπερ του πανιωνιου και κατα του παοκ και εχθες ειχαμε καθαρο οφσαιντ απλα δυσκολο και να χαμε να λεγαμε αλλα ειχαμε σφαγη

Σε αυτή τη φάση ο παίκτης του παοκ ήταν εμφανώς μόνος του. Δεν υπάρχει αμφισβήτηση ως προς τη θέση του. Τώρα αν η μπάλα προήρθε από κεφαλιά παίκτη του παοκ ή από τον τέρμα δεν είναι εμφανές, ΑΛΛΑ αν ήρθε από τον τέρμα τότε μιλάμε για φάουλ πάνω στον τέρμα από τον παίκτη του παοκ καθότι τον εμπόδισε να διώξει την μπάλα όπως θα έκανε κάθε τέρμας.
Μιας και βάλθηκες να ψάξεις το παρελθόν ψάξε καλά και αγώνες με τον ΠΑΣ. Θα δεις π.χ. ένα καταφανέστατο πέναλτυ που γίνεται στον Μπακαγιόκο και πολλά άλλα μαργαριτάρια. ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ να κοιτάς το παρελθόν οπότε θα σε συμβούλευα να μην το κάνεις.

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #206 στις: Κυρ 04 Ιαν 2015 14:27 »
Ρε παιδες αν θελουμ οπωσδηποτε να κολλησουμε το γαυρος του βορρα στα παοκια, το χθεσινο δεν ειναι και το πιο καταλληλο ματς για να βγαλουμε αποδεικτικα στοιχεια...
οσο ηταν μπεναλτ το πρωτο τοσο ηταν και το δευτερο και τερμα η κουβεντα...και οι δυο Κολοβος και καραφλομυτογκας βουταν πριν τους μαρκαρουν οποτε ισοπαλια στις μαλακιες του Δελφακη
το οφσαιτ ειναι οριακα ,επομενως στο οριο του στατιστικου λαθους δε μπορεις να μιλησεις για προθεση ,χωρια οτι η υποδειξη ηταν εντελει σωστη...
εγω πιστεψα οτι το ποσταρισμα του φιλου Λαμια εγινε για να τσιμπησουν τα καρντασια γιατι ειχαμε καιρο να τα ιδουμε ... :)
το γενικοτερο κλιμα σε μπουγατσοκαφετεριες ειναι οτι η νικη επιτευχθηκε δυσκολα και στις λεπτομερειες και γι αυτο δεν πεταν στα ουρανια ,αλλα μαλλον προβληματσμενους τους ειδα..επισης σημειωσαν το παθος και το φανατισμο που εδειξαν στο παιγνιδι τους οι νιονιοι,κατι που δε συμβαινει στα ματς της γαυροπαρεας και σ αυτο δεν εχουμε αντιλογο...οποτε αστε το μην το κουραζετε αλλο το θεμα...
εχουμ αγωνα σημερα λεμε ... :pas:

....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος serjohn

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #207 στις: Κυρ 04 Ιαν 2015 14:32 »
ωχ παναιτσα μου για το πιο πανω ποστ....οκ τετοιο οφσαιντ παιρνει μονο ο παοκ και ο οσφπ και αναποδα δεν δινοταν...οκ στο βιντεο που ποσταρισα υπαρχει επιθετικο φαουλ....

ρισπεκτ πασπα....τα ειδες οπως ειναι απλα κι ομορφα...δεν ειναι δυσκολο...μπαλιτσα βλεπουμε....ουτε επιστημη ειναι...

καλο ματσακι σημερα....ας παιχτει μπαλιτσα και ειδωμεν τι θα κανετε....με την νικη ευχομαι

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #208 στις: Κυρ 04 Ιαν 2015 14:46 »
ωχ παναιτσα μου για το πιο πανω ποστ....οκ τετοιο οφσαιντ παιρνει μονο ο παοκ και ο οσφπ και αναποδα δεν δινοταν...οκ στο βιντεο που ποσταρισα υπαρχει επιθετικο φαουλ....

Σίγουρα θα υπάρχουν ανάποδα σφυρίγματα αλλά αυτό μάλλον δεν ήταν. Ο επιθετικός ήταν σε μη αμφισβητούμενη θέση σίγουρα και όχι στην ίδια ευθεία (κεφάλια, ποδάρια και σούπα μούπες). Άρα απομένει το ποιος του έδωσε την πάσα.
Ο τέρμας ναι είναι λογικό να δίνει πάσα με τα χέρια στον επιθετικό εφόσον δεν έχει παρεμποδιστεί μέσα στη μικρή περιοχή.... lol

Αποσυνδεδεμένος LuNaTiC7

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #209 στις: Κυρ 04 Ιαν 2015 14:52 »
Για τα πέναλτι σε κανονική ροή του αγώνα μου φάνηκαν και τα δύο τραβηγμένα...
Το offside στο τέλος μου φάνηκε για καθαρό γκολ...

Το όλο mood του αγώνα ήταν να σφυρίζουμε λίγο τον μπάοκ γιατί από ότι αποδείχτηκε ήταν ο μοναδικός τρόπος που μπορούσε να απειλήσει...

Κατά τα άλλα διανύουμε το "καθαρότερο" πρωτάθλημα των τελευταίων ετών... Βέβαια σε λίγο παίζει και ο Ολυμπιακός ας μη βιαζόμαστε !

Καλή χρονιά σε όλους btw... υγεία και όλα τα άλλα θα τα βρούμε

Αποσυνδεδεμένος serjohn

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #210 στις: Κυρ 04 Ιαν 2015 14:52 »
οκ επιθετικο φαουλ χωρις να τον ακουμπα κανεις και ακυρωθεν γκολ στον πανιωνιο χθες...σκανδαλο....μονο στον παοκ και στον οσφπ αυτα....βλεπε μπαλιτσα ρε μαν να το χαιρεσαι χωρις να βλεπεις οτι θελεις να δεις....
α και μπεναλντι πεντακαθαρη παραβαση στον κολοβο ειχαμε χθες...μην ξεχασω...

ο τερματας οταν κανει μαλακια και διωχνει οπου ναναι λοιπον παρεμποδιζεται και ειναι επιθετικο φαουλ...μονος του μαλακια διωξιμο δεν μπορει να κανει....επιχειρημα....

Αποσυνδεδεμένος serjohn

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #211 στις: Κυρ 04 Ιαν 2015 14:55 »
ο λουνατικ ειδε παοκ στο μουντ του αγωνα με περισσοτερα φαουλ υπερ του πανιωνιου με κατοχη 60% υπερ του παοκ....
και φυσικα καθαρο το ακυρωθεν του πανιωνιου....
διαβασε και πρωταθλητη το εχω ποσταρει πιο πανω....
2 μουφα μπεναλντι πηρε χθες ο παοκ....πες και για το δευτερο....

και η κωλοπετεινιτσα να παρει το πρωταθλημα αγορι μου μεσα στην βρωμια ειναι...αυτο το καθαρο το φετινο εσεις το λετε μονοι σας....ολοι οι υπολοιποι ψοφαμε απο την μποχα

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #212 στις: Κυρ 04 Ιαν 2015 14:59 »
οκ επιθετικο φαουλ χωρις να τον ακουμπα κανεις και ακυρωθεν γκολ στον πανιωνιο χθες...σκανδαλο....μονο στον παοκ και στον οσφπ αυτα....βλεπε μπαλιτσα ρε μαν να το χαιρεσαι χωρις να βλεπεις οτι θελεις να δεις....
α και μπεναλντι πεντακαθαρη παραβαση στον κολοβο ειχαμε χθες...μην ξεχασω...

ο τερματας οταν κανει μαλακια και διωχνει οπου ναναι λοιπον παρεμποδιζεται και ειναι επιθετικο φαουλ...μονος του μαλακια διωξιμο δεν μπορει να κανει....επιχειρημα....

Το βίντεο δεν δείχνει τπτ καθαρά οπότε μόνο λογική μπορούμε να βάλουμε εδώ. Μπορεί να βρήκε τη μπάλα και ο παίκτης του παοκ που ήταν μπροστά από τον τέρμα. Μπορεί και όχι. Ο επόπτης που ήταν πίσω πίσω δεν μπορούσε να δει, αυτό είναι σίγουρο. Εγώ αν ημουν τέρμας και δεν παρεμποδιζόμουν θα έδιωχνα καλύτερα και με γροθιές. Άρα λογικά μάλλον παρεμποδίστηκε. Εσύ λες ότι έκανε μαλακία ένας παίκτης επαγγελματίας. ΟΚ. (και φυσικά υποθέτεις ότι ο παίκτης του παοκ δεν έκανε τπτ εκεί πέρα και έπαιζε τρίλιζα).

Αποσυνδεδεμένος serjohn

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #213 στις: Κυρ 04 Ιαν 2015 15:02 »
ελα οκ....δεν κανουν μαλακιες οι επαγγελματιες παικτες.....ουτε αυτογκολ βαζουν....ουτε πασα δινουν σε αντιπαλο μπροστα στην εστια....ουτε οι τερμαρηδες διωχνουν οπου ναναι και τρωνε γκολ οτι ναναι....

κομπλε ρε...μην προσπαθεις αλλο....επιχειρηματολογησες....ειναι να αναρρωτιεσαι γιατι τοσος κοπος και τοσο να ξεμπροστιαζεσαι....ειναι να αναρρωτιεσαι.....καλο μεσημερι παιδες και με την νικη....δεν ασχολουμαι αλλο με την χθεσινη σφαγη του γαυρου του βορρα....διαβαστηκατε

Αποσυνδεδεμένος LuNaTiC7

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #214 στις: Κυρ 04 Ιαν 2015 15:04 »
Με την κατοχή δεν νίκησε κανείς...
Θυμήσου το Ajax - Vazelos κατοχή 85%-15% με τελικό σκορ 0-1 και εκατομμύρια άλλες περιπτώσεις στην ιστορία του ποδοσφαίρου.
Sorry αλλά έχω σταματήσει να διαβάζω εφημερίδες εδώ και πολλά χρόνια και πλέον είμαι "καθαρός" και από την ανάγνωση των εξώφυλλων περίπου εδώ και 20 μέρες.

Αν δε μπορείς να καταλάβεις το mood ενός αγώνα θα σου προτείνω να βλέπεις λίγο περισσότερο ποδόσφαιρο και όχι μόνο τα παιχνίδια του μπαοκ.

Για τα πέναλτι είπαμε ότι και τα 2 μου φάνηκαν ψιλο-μούφα... όμως είμαι Ολυμπιακός και η γνώμη μου δε μετράει υποθέτω...

Οπότε τζάμπα έρχεσαι να κάνεις διάλογο... κάνε ένα τοπικ με την άποψη σου πες εδώ στα παιδιά να το κάνουν pin και να το κλειδώσουν να μη κάνουμε reply να το βλέπεις να χαίρεσαι.

Αποσυνδεδεμένος serjohn

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #215 στις: Κυρ 04 Ιαν 2015 15:10 »
κομπλε...αρκει να απαντας και σε οτι σε γραφουν....δεν ειπε κανεις για κατοχη και το αποτελεσμα του αγωνα....για την ατοχη και τα φαουλ λεμε....και το μουντ....περισσοτερα κερδισμενα ο πανιωνιος....γκε γκε που πας να με το παιξεις κι αντικειμενικος αγορι....
κουιζακι....βρες αγωνα στο καρασικακης που ο αντιπαλος εχει περισσοτερα κερδισμενα φαουλ.....για να σε βοηθησω πρεπει να πας τουλαχιστον 10 χρονια πισω.....
και βρες και γενικως σε οποιαδηποτε εδρα στην ελλαδα αγωνα που ειχες εσυ περισσοτερα κατα φαουλ....

ενα θελω...οχι πολλα....

Αποσυνδεδεμένος LuNaTiC7

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #216 στις: Κυρ 04 Ιαν 2015 15:15 »
Δε θέλω να κάθομαι να ψάχνω χαζομάρες ειλικρινά ... βρες εσύ άμα έχεις όρεξη αντίστοιχο παιχνίδι της Bayern στη Γερμανία, της Μπαρτσελόνα στην Ισπανία και της Χ αντίστοιχης ομάδας στο τοπικό της πρωτάθλημα...
Μπορεί να βρεις ομοιότητες...  δε ξέρω !

Αποσυνδεδεμένος serjohn

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #217 στις: Κυρ 04 Ιαν 2015 15:21 »
ωωωωωωω.....
ναι.....και η μπαγερν και η ρεαλ και η γιουβεντους και την φετινη περιοδο εχουν ματς που εχουν κανει περισσοτερα φαουλ απο τον αντιπαλο και εχουν παρει και περισσοτερες καρτες απο τον αντιπαλο....
απο την αλλη δεν υπαρχει πρωταθλημα στην ευρωπη που ομαδα μεσα στις τεσσερις πρωτες να εχει περισσοτερα φαουλ κατα της απο υπερ της στο συνολο....

στην μποχα σου εδω που την βλεπουμε καθαρη και καλα τη λιγκα επειδη δεν εισαι πρωτος...ο παοκ  πριν την χθεσινη αγωνιστικη ειχε 210 φαου κατα και 150 υπερ και ο παναθηναικος 210 κατα και 180 υπερ.....τα δικα σου δεν στα βαζω....δεν ασχολεισαι με αυτα αλλωστε....

καλο κυριακατικο απογευμα

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #218 στις: Κυρ 04 Ιαν 2015 15:21 »
κομπλε ρε...μην προσπαθεις αλλο....επιχειρηματολογησες....ειναι να αναρρωτιεσαι γιατι τοσος κοπος και τοσο να ξεμπροστιαζεσαι....ειναι να αναρρωτιεσαι.....καλο μεσημερι παιδες και με την νικη....δεν ασχολουμαι αλλο με την χθεσινη σφαγη του γαυρου του βορρα....διαβαστηκατε

Ο καθένας έχει τις αντιλήψεις του. Κανένας δεν ξεμπροστιάζεται επειδή παραθέτει τη σεβαστή γνώμη του, εκτός πιθανώς από αυτόν που φωνάζει ότι ξεμπροστιάζεται ο άλλος για να τον μειώσει. Ξένο φόρουμ είναι για σένα οπότε δεν σε πειράζει.
Ευχαριστούμε για την ευχή. Φαντάζομαι προέρχεται επειδή σε φιλοξενήσαμε εδώ και όχι επειδή σας 'απειλεί' ο βάζελος.  ;)

Αποσυνδεδεμένος serjohn

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #219 στις: Κυρ 04 Ιαν 2015 15:24 »

Ο καθένας έχει τις αντιλήψεις του. Κανένας δεν ξεμπροστιάζεται επειδή παραθέτει τη σεβαστή γνώμη του, εκτός πιθανώς από αυτόν που φωνάζει ότι ξεμπροστιάζεται ο άλλος για να τον μειώσει. Ξένο φόρουμ είναι για σένα οπότε δεν σε πειράζει.
Ευχαριστούμε για την ευχή. Φαντάζομαι προέρχεται επειδή σε φιλοξενήσαμε εδώ και όχι επειδή σας 'απειλεί' ο βάζελος.  ;)

ποσως με καιει....σε παιζω και στοιχημα για το οτι θα το παρει ο γαυρος....με οτι αποδοση μου προσφερεις για να εισαι καλυμμενος...

Αποσυνδεδεμένος LuNaTiC7

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #220 στις: Κυρ 04 Ιαν 2015 15:26 »
 Με πολύ πολύ πρόχειρη ματιά τα περισσότερα παιχνίδια ΕΝΤΟΣ έδρας τα φάουλ είναι σχεδόν μοιρασμένα με μικρό προβάδισμα στον γηπεδούχο Ολυμπιακό που αναλογικά τα θεωρώ λογικά με τα ποσοστά κατοχής τα οποία τόσο ασπάζεσαι...

http://www.superleaguegreece.net/el/game/olympiacos-ofi-1415020

Πάρε και το ένα μοναδικό ματσάκι που ζήτησες... κομπλέ ?

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #221 στις: Κυρ 04 Ιαν 2015 15:28 »
Αν serjohn  ο φετινός γαλυρος σου πάρει το Πρωτάθλημα, είσαι άξιος της μοίρας σου! (και δεν στο λέω για να σε πειράξω)

Οι μεταγραφές του Ιανουαρίου θα δείξουν κάποια πράγματα!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος serjohn

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #222 στις: Κυρ 04 Ιαν 2015 15:28 »
ολεεεεεεεεε.....
δεν ασχολεισαι και καθισες κι εψαξες....

ειδαμε το φως.....

Αποσυνδεδεμένος LuNaTiC7

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #223 στις: Κυρ 04 Ιαν 2015 15:29 »
Ασχολήθηκα γιατί λες γενικότητες και ανακρίβειες...
Έχεις να σχολιάσεις κάτι επί τούτου ή τσάμπα έψαξα ?

Αποσυνδεδεμένος serjohn

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #224 στις: Κυρ 04 Ιαν 2015 15:31 »
Αν serjohn  ο φετινός γαλυρος σου πάρει το Πρωτάθλημα, είσαι άξιος της μοίρας σου! (και δεν στο λέω για να σε πειράξω)

Οι μεταγραφές του Ιανουαρίου θα δείξουν κάποια πράγματα!

ρε μαν...δεν ριχνει φραγκα ο ρωσος κι εχουμε αναγκη απο παικτες....τι να κανομεν....μπορει να περιμενει να ξεκαθαρισει τι και πως στην επο....μπορει να ειναι παπαρολογος....

και να το χασουμε...το χασαμε...σιγα και τι εγινε....εδω απο ηττα απο την παναχαικη στην τουμπα εχω χασει πρωταθλημα...αδιαφορη παναχαικη....παοκ εισαι