Αποστολέας Θέμα: Π.Α.Ο.Κ.  (Αναγνώστηκε 64612 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pagouras83

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://4.bp.blogspot.com/-1XCSOdv_LKg/UcNVHujz3sI/AAAAAAAAe-s/etdLVi6cSfk/s1600/pistepseto.net.gif
Απ: Π.Α.Ο.Κ.
« Απάντηση #75 στις: Τετ 28 Αύγ 2013 08:57 »
E ας μην τσουβαλιάζουμε τον ΠΑΟΚ με το ΟΣΦΠ και ΠΑΟ, ταλαιπωρημένοι είναι και αυτοί σαν και εμάς,από διαιτησίες παρασκήνια και φτώχεια και κάνα δυο φορές μας βοήθησαν κιόλας.
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - pagouras83

Αποσυνδεδεμένος PASpartoo

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Τετ 28 Αύγ 2013 09:53 »
Που ΠΑΣ ρε Μπαοκ χωρίς τερμα???

Τροχονόμος ο Χακόμπο, μαλλον προς την δεξιαμερια του δεν βλέπει :P :P :P :P

και μετά υπάρχουν μερικοί από εμάς που "φωνάζουν" για τον Βελλίδη....Δλδ ο ανύπαρκτος χακόμπο είναι καλύτερός του ????

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Τετ 28 Αύγ 2013 10:04 »
E ας μην τσουβαλιάζουμε τον ΠΑΟΚ με το ΟΣΦΠ και ΠΑΟ, ταλαιπωρημένοι είναι και αυτοί σαν και εμάς,από διαιτησίες παρασκήνια και φτώχεια και κάνα δυο φορές μας βοήθησαν κιόλας.
Δεν κατάλαβα απο πότε είναι ταλαιπωρημένοι οι ...κρατικοδίαιτοι...στα τσακίδια όπως η αεκούλα μπορεί να πάει!!!
Εγω χτες πάντως ντράπηκα που στα Γιάννενα πανυγήριζαν τα γκολ του παοκ οι Γιαννιώτες....όποιος έχει ακούσει ράδιο απο θεσ/νικη γιάννενο μας ανεβάζουν χωριάτες μας κατεβαζουν
Στα τσακίδια κομπλεξικοί γαύροι του βορά
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος pagouras83

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://4.bp.blogspot.com/-1XCSOdv_LKg/UcNVHujz3sI/AAAAAAAAe-s/etdLVi6cSfk/s1600/pistepseto.net.gif
« Απάντηση #78 στις: Τετ 28 Αύγ 2013 11:04 »
Δεν κατάλαβα απο πότε είναι ταλαιπωρημένοι οι ...κρατικοδίαιτοι...στα τσακίδια όπως η αεκούλα μπορεί να πάει!!!
Εγω χτες πάντως ντράπηκα που στα Γιάννενα πανυγήριζαν τα γκολ του παοκ οι Γιαννιώτες....όποιος έχει ακούσει ράδιο απο θεσ/νικη γιάννενο μας ανεβάζουν χωριάτες μας κατεβαζουν

Γιατί μια ζωή το ΠΟΚ τον έχει ξεσκίσει για αυτό και είναι ταλαιπωρημένοι, Επειδή και εγώ πανηγύρισα τα γκολ του ΠΑΟΚ θα έπρεπε να ντρέπομαι??Τα χάρηκα τα γκόλ και πολύ στεναχωρέθηκα που δεν μπόρεσε ο ΠΑΟΚ να περάσει. Δηλαδή τι έπρεπε να κάνουν οι Γιαννιώτες για να μην ντρεπόμαστε να πανηγυρίζουν τα γκολ των Γερμαναράδων?Ελληνική ομάδα ο ΠΑΟΚ και ούτε οι οπαδοί του ούτε οι ομάδα  του μας δημιούργησαν ποτέ κάνα θέμα και επαναλαμβάνω κάνα δυο φορές μας βοήθησαν και τους βοηθήσαμε.Μην ψάχνουμε εχθρούς εκεί που δεν υπάρχουν.
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - pagouras83

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Τετ 28 Αύγ 2013 11:23 »

Πολυ αδικημενη ομαδα ο ΠΑΟΚ!!!!!

Το γηπεδο της Πυλαιας του το εκαναν δωρακι.
Τα εκαταμμυρια ευρω χρεη τους τα χαρισε ο Σαμαρας.

Ρε pagoura 83 μην τρως το παραμυθι των δημοσιογραφων της Θεσσαλονικης, για το δηθεν κατεστημενο της Αθηνας που ταχα τους αδικει. Ενταξει δεν ειναι ΤΟΣΟ ευνοημενοι οσο ο ΠΑΟ και ο ΟΣΦΠ, αλλα ειναι και αυτοι! Εμεις τι να πουμε;

Οσο για το ..ελληνικη ομαδα:

http://est1926.blogspot.gr/2011/02/blog-post_03.html

https://www.google.gr/search?q=παοκτσηδες+με+βουλγαρικη+σημαια&rlz=1C1AVSX_enGR402GR402&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=HbIdUpunIaKV7Aa0uIDwAQ&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1280&bih=705&se

https://www.google.gr/search?q=παοκτσηδες+με+βουλγαρικη+σημαια&rlz=1C1AVSX_enGR402GR402&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=HbIdUpunIaKV7Aa0uIDwAQ&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1280&bih=705&sei=KrQdUty6Is-A7Qaxu4GIBg#facrc=_&imgdii
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 28 Αύγ 2013 11:27 από ΛΑΜΙΑ FANS »
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Τετ 28 Αύγ 2013 11:28 »
ολες οι ομαδες (συμπεριλαμβανω και εμας) εχουν ευνοηθει με καποια νομο με καποια επιχορηγηση με διαιτησια με οτιδηποτε... (Αλλος λιγο αλλος πολυ αλλος πολυ λιγο αλλος εξωφρενικα πολυ)

επισης οι περισσοτερες ομαδες εχουν δεχτει αδικιες... μεχρι και ο γαυρος τις καλες εποχες του καπετανιου στον ΠΟΑ σφαζοταν...

τον ΠΑοκ τον συμπαθω(μη φανταστητε.. σε σχεση με το ΠΟΚ λεω) για 2 λογους
πρωτον εχει την καλυτερη εδρα στα βαλκανια και μια απο τις πιο καυτες στην ευρωπης
οι ανθρωποι ειναι μεν στην πλειψηφια τους ΟΥΓΚ αλλα ειναι απλα και μονο ΜΠΑΟΓΚ.

ο δευτερος λογος ειναι οτι(προτι εχει επιδοτηθει καυγαλεα απο το κρατος) ολα αυτα τα λεφτα δε πιανανε τοπο και παντα πηγαιναν στην τσεπη του εκαστωτε ιδιοκτητη.
επισης αν μια ομαδα δικαιουταν περισυ το πρωταθλημα αυτη ηταν ο ΠΑΟΚ.

τα αρνητικα τους πολλα.
ειπαμε επιχορηγησεις
εχουν στο ενεργητικο τους φονο σε γηπεδο
οι οργανωμενοι τους παντα ηθελαν να κανουν κουμαντο στην ΠΑΕ(στο σπιτι του κρεμασμενου...)
και αλλα....

Για το χθεσινο αγωνα ενα εχω να πω
με τερματοφυλακα που στα τετατετ κανει την αρκουδα
αμυνα χωνι
και τη γιομα να παει γονα δεν πας τσαμπιονς λιγκ

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Τετ 28 Αύγ 2013 11:33 »

Γιατί μια ζωή το ΠΟΚ τον έχει ξεσκίσει για αυτό και είναι ταλαιπωρημένοι, Επειδή και εγώ πανηγύρισα τα γκολ του ΠΑΟΚ θα έπρεπε να ντρέπομαι??Τα χάρηκα τα γκόλ και πολύ στεναχωρέθηκα που δεν μπόρεσε ο ΠΑΟΚ να περάσει. Δηλαδή τι έπρεπε να κάνουν οι Γιαννιώτες για να μην ντρεπόμαστε να πανηγυρίζουν τα γκολ των Γερμαναράδων?Ελληνική ομάδα ο ΠΑΟΚ και ούτε οι οπαδοί του ούτε οι ομάδα  του μας δημιούργησαν ποτέ κάνα θέμα και επαναλαμβάνω κάνα δυο φορές μας βοήθησαν και τους βοηθήσαμε.Μην ψάχνουμε εχθρούς εκεί που δεν υπάρχουν.
Pagourenko αν είχα και εγώ την μόνιμη κρατική επιχορήγηση θα έχα και γήπεδα και ομάδα και κόσμο μόνο ΠΑΣ...δεν τα είχα όμως για να τα έχουν αυτοί..έτσι έμεινα στη μιζέρια
Για μένα η καψουρα είναι μια και λεγεται ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ....ολοι οι άλλοι να πάνε να γαμηθούνε
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 28 Αύγ 2013 11:37 από KASABIAN »
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Τετ 28 Αύγ 2013 11:46 »
εννοειται αυτο ρε συ...
απλα αν μ ελεγες ποιος θελεις να παρει το πρωταθλημα ο γαυρος η ο παοκ θα σ ελεγα το δευτερο με κλειστα ματια.
αν το παιρνε πχ ο ατρομητος θα πανηγυριζα και μαζι τους..
αυτο λεω..
απο εκει και περα μονο ΠΑΣ και οι αλλοι στον καιαδα

Αποσυνδεδεμένος pagourix37

• Jr. Member
  • **
  • hasta la victoria..
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Τετ 28 Αύγ 2013 11:59 »
Εύχομαι μέσα από τα βάθη της μπλε καρδιάς μου
τις αδικίες που έχουν κάνει ΠΟΚ κ ΠΟΘ στη
ποδοσφαιρικά φτωχή και υποαναπτυκτη περιφέρεια
να τις πληρώνουν δίπλα και τριπλά στην Ευρώπη..

:) :) :)
 :mono:

Αποσυνδεδεμένος XARIS1966

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Τετ 28 Αύγ 2013 12:23 »
χ1966 στα οσα ειπε ο kasabian  για τον πανυγηρισμο των γκολ απο ΓΙΑΝΝΙΩΤΕΣ...μαλλον δεν εχουν παει καμια βολτα προς τα πανω γι αυτο πανυγηρισανε...κοντη μνημη παντως πρεπει να εχουν !περυσι στο 1-3 με την σφαγιαστικη διαιτησια και το ανυπαρκτο εμμεσο στα ραδιοφωνα τους κελαηδουσανε και ελεγαν "ελα μωρε τους χωριατες που τους αδικησε η διαιτησια...."πεντακαθαρη ηταν η φαση κλπ...." %-| %-|! ποκ και ποθ τα ιδια ειναι μη μπερδευομαστε...

απο εκει και περα αν καποιος χρωσταει σε καποιον αυτα ειναι τα μπαοκια σε εμας ....μην ξεχνιομαστε!!

Παντως επειδη με επιασε το συναισθηματικο  μου θα ηθελα να εκφρασω τη συμπαθεια μου στον πολυπαθο λαο του μπαοκ που τον εχουν τρελανει στη φαπα....παντα τετοια ρε κουφαλες!!!!παντα τετοια....

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Τετ 28 Αύγ 2013 13:31 »
αλήθεια υπάρχει ομάδα που να έχει αποκλειστεί 2 φορές στο τσου λου;Μήπως έχει ρεκόρ ο πάοκ σε αυτό;

Αποσυνδεδεμένος PASlas

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Τετ 28 Αύγ 2013 15:26 »
Ποδοσφαιρική ΔΕΚΟ οι τζέδες. Τα ίδια σκατα με τους ποκιτες ειναι.
Μια ζωή με κρατικό χρήμα.
Διαρκείας με προεκλογικο-κρατικό χρήμα του βενιζέλου και του τσοχατζοπουλου παίρναν.
Γήπεδο μπασκετ μπέχο απο το κράτος.
Χορηγίες δεπα και δεν τελειώνουν.
ΔΕΚΟ ρε σας λέω.
Και μην ξεχνιόμαστε. Φέτος παίζουν χωρίς ενημερότητα. Ούτε διακανονισμούς ούτε τπτ. Ακόμα χρωστάνε.
Και εμείς παρακαλάμε για τα αυτονόητα.
Πολύ το χάρηκα το χθεσινό. Πάντα τέτοια στους ποκ και ποθ

:mono: :mono:

Αποσυνδεδεμένος astralon

• Hero Member
  • Plavo srce
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Τετ 28 Αύγ 2013 16:18 »
-Σαν φίλαθλος του ποδοσφαίρου
ακούγοντας το ματς μεσω ραδιοφώνου
ήθελα η ελληνική ομάδα,να προκριθεί...

-Εξάλλου , για να το επεκτείνουμε
όταν παρακολουθείς ενα μάτς
όποιο κι αν είναι αυτό
μια συμπάθεια υπέρ μιας ομάδας , βγαίνει αυθόρμητα...

-Πχ... στο Μουντιάλ του 1990
όλοι υποστήριζαν την Ιταλία
του σκόρερ Σκιλάτσι
του Μπάτζιο και του Μπαρέζι....
...ενω εγώ δεν ξέρω
αλλα δεν την χώνεψα ποτέ μου
υποστηρίζοντας πάντα τους αντιπάλους της...

==============================

-Όμως ακούγοντας την Σάλκε να σκοράρει
συνέχισα να τρώω χαλλλλλαρά
και δεν μου κάηκε καρφί...

============================

-Ξαφνικά ,εντελως αυθόρμητα
μου ήρθε συνειρμικά στο μυαλό ο Κατσουράνης
που στο τελευταίο μάτς των play-off στα Γιάννενα,
ΠΑΣ-παοκ 1-2
όταν ισοφάρισε , τον είδε όλη η Ελλάδα μεσω Nova να μάς φωνάζει
''σας γαμ## μουν###να''

-Τώρα,
σου κάνει το ίδιο η Σάλκε
μ###α Πατρινέ διεθνή ποδοσφαιριστή
....(σκέφτηκα)

-Μου βγήκε λίγη αγαλλίαση στο τέλος....
-Αν δεν ξεχνάς... σε αλλάζει το ποδόσφαιρο.... ;)

KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Τετ 28 Αύγ 2013 16:27 »
Εγω στεναχωρέθηκα που φαγαν το τριτο και εχασα το στοιχημα.
 Το ειχα Χ.
(μια διαφορετική προσεγγιση)  :P :P :P :P

Τι να φωναζε ο Αρκουδας Χακόμπο στο Β γκολ???
Θα σε φαω ???  Γκρρρρρρρ!!!!   :P :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Τετ 28 Αύγ 2013 18:58 »
Παράθεση
-Ξαφνικά ,εντελως αυθόρμητα
μου ήρθε συνειρμικά στο μυαλό ο Κατσουράνης
που στο τελευταίο μάτς των play-off στα Γιάννενα,
ΠΑΣ-παοκ 1-2
όταν ισοφάρισε , τον είδε όλη η Ελλάδα μεσω Nova να μάς φωνάζει
''σας γαμ## μουν###να''

Είδες πόσο εύκολα κ γρήγορα ξεχνάμε... :(

Εντάξει η μπάλα για μας χομπι είναι την πλάκα μας κάνουμε κ τον παοκ θα δούμε κ το γαυρο για να περάσει η ώρα οκ αυτή είναι η μια όψη

Μην μπερδεύετε όμως τις σχέσεις των οπαδών των διαφόρων ομάδων κ το γεγονός ότι η μπαλα για τον κόσμο είναι τρόπος διασκέδασης...με τα οικονομικά συμφέροντα που κατά τεκμήριο κρύβονται από τις ομάδες αθήνας κ θεσ/νίκης κ λυμαίνονται το ελληνικό ποδόσφαιρο...κ κατ επέκταση τα συμφέροντα κ των άλλων ομάδων που θέλουν να έχουν πρόσβαση στην πίτα

Είδε κανένας προκοπή στο ελληνικό ποδόσφαιρο, από την διαιώνιση της καπηλείας των εγχώριων τίτλων από συγκεκριμένες ομάδες?Όταν δεν θα έχει χρυσοφόρους ομίλους για κανέναν κ επιτέλους διεξαχθεί πρωτάθλημα επί ίσοις όροις κ όχι με μπάτζετ 500χιλιάρκα ο ένας κ 20 εκατομύρια ο άλλος τότε τα ξαναλέμε.

Ξεχάσατε τον Κόκκαλη τον Μπατατούδη τον Ψωμιάδη? Βάζαν μπροστά τις ομάδες για να κάνουν τις δουλειές τους...
ο μαρινάκης ο ιβαν ο αλαφούζος είναι οι συνεχιστές τους.

Είδε κανένας γιαννιώτης καμιά προκοπή στην πόλη του κ στην ομάδα του για να χαρεί με τον μπαοκ κ το γαύρο?
Αν είχαμε τόσα χρόνια προβλήματα, εκτός από το δικό μας το ξερό κεφάλι, ευθύνες έχουν κ αυτοί...γιατί το ξεχνάμε ?
Η μόνη "χαρά" είναι όταν έρχεται ο τάδε "μαραντόνα"του ποκ ποθ... που μας κάνει κολοδάχτυλα... κερδίζει κ μετά (αν δε μας ρίξει κ τίποτα κλωτσιές) ρίχνει κ μια απαξίωση στις κάμερες της νοβα, για το χορτάρι, τους πάγκους, τα ντούς, την πόλη που του μυρίζει σαν ψησταριά (κ αυτό παοκτζής το πε αν δεν το θυμάστε) :stop:

Τώρα όπως είπα κ στην αρχή, για την πλάκα, για να περάσει η ώρα... οκ...  βλέπω μπαλίτσα  να δούμε κ κανα νεο παίκτη πως παίζουν οι ομάδες κ φυσικά αν βρώ κ κανά φίλο παόκι θα πιούμε κ τις μπύρες μας, αλλά άλλο το ένα... άλλο το άλλο...
Βέβαια ο καθένας κάνει ότι γουστάρει έτσι? γνώμες λέμε... ;)

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Παρ 30 Αύγ 2013 15:03 »
ΧΑΙΡΕ ΦΑΡΔΟΣ ΑΜΕΤΡΗΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος XARIS1966

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Παρ 30 Αύγ 2013 15:11 »
Δε θα το ελεγα ...οι πουθεναδες κληρωθηκανε με αυτην ομαδα απο το καζακσταν που για γουρι σφαζουν προβατα πριν το ματς...οποτε ετσι και κανουν εκδρομη τα μπαοκς εκει , την πουτσισανε...

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Σαβ 31 Αύγ 2013 21:55 »
το επικίνδυνο είναι να το διαχειριστούν ως φαβορί οι Παοκτζήδες... Η ελπίδα τους είναι ο σοβαρός προπονητής τους

οι ομάδες από το Καζακστάν έχουν ιδιαιτερότητες:
- εξαιρετικές έδρες
- αδυναμία να υπάρχουν φίλαθλοι από τους φιλοξενούμενους... Αναλογιστείτε συγκριτικά πόσοι Έλληνες και δή μΠαοκτζήδες ζούν στη ΒΔυτική Ευρώπη
- πάρα πολύ μακρινό ακριβό και δύσκολο ταξίδι
- εύκολα υποτιμούνται
- περίεργες καιρικές συνθήκες όταν θα πάει να παίξει ο μΠΑΟΚ
το μόνο καλό είναι ότι θα την παίξει 1η αγωνιστική με άδεια κερκίδα στην Τούμπα (και σε περίπτωση έστω και 0,5 - 0 νίκης) θα έχει εκτίσει χωρίς επιπλέον κόστος  με τα εντός έδρας χωρίς φιλάθλους

Αντίστοιχα με την Μαccabi είναι επίφοβο να υποτιμηθεί , άλλωστε μας έχει δώσει και παλαιότερα τη χαρά να αποκλείσει γαύρους και βάζελους! Επίσης όπως και με τους μεταλλωρύγχους της Σαχτιάρ, στερούνται οι μετανάστες Έλληνες της Β Ευρώπης την ευκαιρία υποστήριξης Ελληνικής ομάδας 

Η Αλκμάρ ήταν όντως η ευκολότερη ισχυρή αλλά πάλι δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι αυτό συμφέρει (πολλές φορές είναι - εκ των υστέρων κρίνοντας- καλύτερο να έχεις μία ομάδα η οποία θα πάρει όλα τα παιχνίδια μέσα έξω) ειδικά με δεδομένο ότι την έχει εντός στο τελευταίο παιχνίδι ... Επίσης υπάρχει ο φόβος μετά τα παιχνίδια με το ΧελιδωνοΠερίστερο να υποτιμηθεί ... Αν μη τι άλλο θα είναι και στο εκτός περισσότεροι Έλληνες θεατές   

Οι πρώτες 2 αγωνιστικές -ειδικά της Alkmaar- θα δείξουν πολλά , πχ Maccabi - Alkmar Χ2 θα είναι καλή εκδοχή για την πρόκριση του ΠΑΟΚ ειδικά αν στο 2ο Alkmaar - μΠΑΟΚ είναι επίσης Χ2 ...

Μην ξεχνάμε ότι όσο περισσότερους πόντους μαζέψουν Παοκια και θρήνος τόσο ευκολότερη θα είναι η πρόκριση του πρωταθλητή ΠΑΣ στους ομίλους του C.L.
ΔΚ :-)

« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 14 Σεπ 2013 07:53 από dk »

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Πεμ 05 Σεπ 2013 17:06 »
  oλη τη μερα απ το πρωι τα ραδια στη Β.Ε. παιζουν για τον Κατσε.τα χουν παρει στο κρανιο με την ενεργεια τ να φωτογραφηθει στο φατσομπουκι με μπλουζα του UCK.
  οπου βρεθεις κι οπου σταθεις αυτο ακουγεται...μαλλον πρεπει να θεωρειται τελειωμενος απο Παοκ.αν μη τι αλλο οι παοκτσηδες δειχνουν ευαισθητα αντανακλαστικα σε εθνικιστικες προκλησεις,σε βαθμο που οπως ευστοχα σχολιασε καποιος,αν δειχνανε την ιδια ευαισθησια και στα θεματα  καθημερνοτητας δε θα χαμε φτασει εδω που φτασαμε...
http://www.rthess.gr/articles_det.asp?artid=48297
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Πεμ 05 Σεπ 2013 19:00 »
Περα απο αυτη τη φωτο, εκανε και ενα σχολιο περι Μεγαλης Αλβανιας κ.λπ.

Θα εκπληξω αλλους ευχαριστα και αλλους δυσαρεστα με την αποψη μου.

Οτι υποστηριζα για τον Κατιδη, τα ιδια πιστευω για τον Κατσε...δεν θα αλλαξω αποψη.

Στην ουσια προκειται για την διαφορετικη οψη του ιδιου νομισματος, ακριβως ομως του ιδιου!

Οσο τετοιες ενεργειες μενουν ατιμωρητες και γινονται ανεκτες τοσο περισοοτερο εθνικο μισος θα διαπιστωνουμε. Μην ξεχνατε οτι (δυστυχως) οι Κατιδοκατσηδες γινονται με αυτον τροπο προτυπο για πολυ αμορφωτο και απαιδευτο κοσμο.

Τις μαλακιες περι αγνοιας, τις θεωρω αστειες και στις δυο περιπτωσεις...

Την δικαιολογια περι νεων παιδιων (20 χρονων ΓΟΥΜΑΡΙΑ εκαστος) την θεωρω γελοια!

Αποσυνδεδεμένος PasGianninaPreveza

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Πεμ 05 Σεπ 2013 21:38 »
Ολα ειναι σχετικα Λαμία. Εγω και εσύ(απο ότι έχω καταλάβει δηλαδη μπορει να και λάθος) δεν απέχουμε και πολύ απο την ηλικια του κατιδη και του κάτσε, ειναι λογικο να το βλέπουμε έτσι. Για ρώτα όμως τον jimako και τον new pas pas και τον λεμο(χωρις παρεξήγηση φυσικα μεταξυ μας  :) ) αυτοι ειναι σχολιαροπαιδα. Εγω προσωπικα μπορω να δικαιολογήσω μια τέτοιου είδους παπαρια για 20 χρονα παιδια που η μπάλα τους πήρε απο το σχολείο απο τα 14. Σίγουρα δεν δικαιολογώ κάτι Ελληναρες κλαρινογαμπρους που μεχρι χθες δεν ήξεραν τι ειναι το UCK, και ξαφνικά κανιβαλιζονται και θέλουν παντα κάποιον να κάψουν για να αποδείξουν πόσο πατριωτες ειναι.
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 05 Σεπ 2013 21:44 από PasGianninaPreveza »
Δεν σταματάμε παρόλη την αδικία, δεν σταματάμε γιατι μας χρωστά η ιστορία....

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Παρ 06 Σεπ 2013 00:35 »
Αστα να πανε κοντευω τα πρωτα -αντα!! :P :P :P

Εγω δεν δινω κανανενα συγχωροχαρτι ουτε στον ενα, ουτε στον αλλο..

Εγω δεν γουσταρω να σκοτωσω κανεναν, ουτε να του καψω το σπιτι, ουτε να του βιασω τη γυναικα, τη μανα και την αδελφη για τα κονομησουν οι Αμερικανοι, οι Ρωσοι, οι Ευρωπαιοι και οι Κινεζοι απο τα πετερλαια και τα λιμανια.

Αλλα δεν θελω να μου συμβει και το αντιθετο...

Και αν μου δεχτω την αγνοια αυτων των παιδιων..ας δουμε με τι προτυπα μεγαλωνουμε!

Με τους ....ανδρες Ρουβα και Μαζωνακη, με ολη την αηδια στις τηλεορασεις (ριαλιτυ, εκπομπες ποικιλης υλης, Τατιανες) και με τι μουσικη μεγαλωνουμε!

Η Ελλαδα του Χατζηδακη και του Θεοδωρακη, εφτασε στην ΚΑΤΑΝΤΙΑ να ακουει Παντελη Κλαψουριδη - Παραφωνιδη και την Παολα ΦωκΙα!!!!! Η πνευματικη ΥΠΟκουλτουρα και η πνευματικη παρακμη σε ολο της τοι μεγαλειο.

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Παρ 06 Σεπ 2013 09:20 »
δεν δικαιολογω ποτέ κάποιον 20χρονο - ο καθένας πρέπει να αναλαμβάνει την ευθύνη των πράξεών του . Απλά αναλογίζομαι:

- είναι για σας ιστορικά ισότιμες περιπτώσεις οι Ναζί με τον Uck
- η Ελλάδα δεν έστειλε στράτευμα στη Βοσνία ουσιαστικά υποστηρίζωντας και  τον uck   ως σύμμαχος της υπερδύναμης η οποία χρηματοδοτεί τον Uck ???
- H Παπαχρήστου και ο Κατίδης τιμωρήθηκαν από τις Ελληνικές Ομοσπονδίες από την εθνική τους ομάδα , ο Κάτσε τι σχέση έχει μιά και δεν είναι Έλληνας; εκτός αν για κάποιο άγνωστο σε μένα λόγο ζητάμε να τιμωρηθεί από την Αλβανική ομοσπονδία για την εθνική του...  Η ποδοσφαιρική αρχή μάλιστα στην περίπτωση του Κατίδη απόφυγε εντέχνως να τιμωρήσει την ομάδα του παρά τους σαφείς κανονισμούς (ακόμα τότε δεν τα είχαν συμφωνήσει να ρίξουν το αεκάκι για να το πάρει μπέχο ο κλέφτης του ΟΠΑΠ)... 

Δεν παίρνω θέση για το αν πρέπει ή όχι να τιμωρηθεί από την εταιρία η οποία τον πληρώνει - για λόγους marketing και όχι εθνικούς (μην τρελλαθούμε κιόλας)
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 06 Σεπ 2013 10:49 από dk »

Αποσυνδεδεμένος PTOLEMEOS11

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Παρ 06 Σεπ 2013 10:12 »
Αυτο που ξερουμε ολοι ειναι οτι ειμαστε ραγιαδες ,και μια ζωη θα ειμαστε , οι Γερμανοι ρημαξαν την χωρα μας την κατεστρεψαν και να που ειναι αυτοι και να που ειμαστε εμεις,
κοκοκο,
 που ειναι ο Κολοκοτρωνης , ο Καραισκακης δεν υπαρχουν αυτοι πλεον

Οσο για μεγάλη Αλβανία κλ
εμεις οι Ηπειρωτες ξεραμε καλα τους Αλβανους ανεκαθεν ,και δεν θα αλλαξουν ποτε ,τωρα τελευταια χρονια τους εμαθαν και οι υπολοιποι Ελληνες ,
Οσο πιο απαιδευτος και αμορφωτος Λαος χωρις κουλτουρα και πολιτισμο τοσο πιο κτητικος και φαντασιοπληκτος και θρασυς γινεται εις βαρος του αλλου και τοσο πιο ευκολο πιονι γινεται απο αλλους , προπαγανδα κτλ

και αυτο ισχυει για ολους τους Λαους και ανθρωπους.

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Παρ 06 Σεπ 2013 11:02 »

Ἐνημερωτικῶς πέρα ἀπό τήν μπλούζα, ἒγραψε καί κάτι ὡραῖα μηνύματα πού μᾶς ἀφοροῦν ἂμεσα, ἀφοῦ ἐάν πραγματοποιηθοῦν θά ἀνήκουμε καί ἐμεῖς οἱ Ἠπειρῶτες στήν ἲδια χώρα μέ τόν Κάτσε.
'' nuk ka kosove as cameri - magedoni KA VEQ SHQIPERI ETNIKE" JEMI NJE - RROFT SHQIPERIA ETNIKE. Te gjith LIKE / SHARE foton''
Δέν ὑπάρχει μεγάλη Ἀλβανία χωρίς τό Κόσσοβο τήν Τσαμουριά καί τήν ''Μακεδονία" Εἲμαστε οἱ πρῶτοι-Ζήτω ἡ μεγάλη Ἀλβανία.Ὃλοι LIKE/μοιρᾶστε τήν φωτογραφία

« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 06 Σεπ 2013 11:06 από drakos »