Σας τα είπε πριν το ματς ο πελάτης μου
Ο γαύρος κανει οτι μπορεί για να ταλαιπωρεί το άθλημα, πληρώνοντας την έλλειψη ομοιογένειας. Αν περάσει από Τρίπολη, μπορεί και πρωτάθλημα ο Αναστασιάδης. Εύκολο πρόγραμμα έχει στο β' γύρο.
Σας έδωσε και στανταράκι να βγάλετε κανα ψιλό
Παιχτικά είναι άσσος αλλά...
Έχετε δικαίωμα να ωρύεστε για τη διαιτησία εναντίον σας με "υπαιτιότητα" του γαύρου, όπως ακριβώς και όλοι οι υπόλοιποι. Και μην ξεχνάτε, όπως έχετε εσείς δικαίωμα να πάρετε πρωτάθλημα αλλά θα βγείτε δεύτερος, έχω κι εγώ δικαίωμα να βγω δεύτερος. Στην τελική σας έριξα 3 με "σβηστές" κι αν είχα άλλους 16 σαν κι εσάς διαχρονικά, θα ήμουν ο πολυνίκης του θεσμού.
Γιατί ευνοηθήκατε σκανδαλωδώς εναντίον της κομοτηνής κύριε; πήρατε 2 βαθμούς που δεν αξίζατε και αυξήσατε τη μεταξύ μας διαφορά. Γιατί; αυξήσατε τη διαφορά μεταξύ υμών και του έντιμου κυρίου πανόπουλου, ο οποίος έριξε 7 ορτύκια και 4 στην παοκάρα. Γιατί; πήρατε το ματς στο αγρίνιο με μηδέν σφύριγμα έδρας και αυξήσατε τη διαφορά απ' τους καννίβαλους, που επίσης έχουν δικαίωμα στη 2η θέση. Γιατί;
Τα σφυρίγματά σας τα παίρνετε κι εσείς κύριε. Μπείτε επομένως να τα γράψετε αυτά στα φορουμ των γαύρων του πειραιά κι όχι εδώ. Εμείς έχουμε κι αυτούς και τους άλλους και τους τρίτους κι εσάς κι εκείνους... Όλους τους κρατικοδίαιτους βορείου και νοτίου Ελλάδος.
Σε ποιον να τα πούμε;
Ασχολούμαστε μαζί σας ακόμα, μόνο γιατί έχετε αίσθηση του χιούμορ. Ψάξτε εχθρούς αλλού.
Μετά τιμής,
MS, δικηγόρος του ΛΑΜΙΑ FANS