Αποστολέας Θέμα: Π.Α.Ο.Κ.  (Αναγνώστηκε 64640 φορές)

Αποσυνδεδεμένος LuNaTiC7

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Ο.Κ.
« Απάντηση #250 στις: Παρ 09 Ιαν 2015 23:04 »
:( Δυστυχώς πρέπει να είμαι ο μόνος που δεν τον γνωρίζω :(
Μάθε μας σε παρακαλώ

Αποσυνδεδεμένος serjohn

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #251 στις: Σαβ 10 Ιαν 2015 22:03 »
τρομερη μπαλα η αρμαδα του αα και του αγαθιαρη ρωσου......

ακομα και με σφαγη απο τις λιγες με 3μπαλο εφυγες....

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #252 στις: Σαβ 10 Ιαν 2015 22:08 »
Όσο εχθρική και να ήταν η διαιτησία δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τον ΠΑΟΚ. Ήττα με κατεβασμένα τα χέρια.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος serjohn

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #253 στις: Σαβ 10 Ιαν 2015 22:12 »
το εγραψα....συνοθυλευμα....
αλλο το ενα αλλο το με το ζορι να εισαι πισω απο το 9....με 2 σφυριγματα για οσκαρ...

ουτως ή αλλως θα χαναμε....δεν τραβαει η ομαδα εδω και καμποσο καιρο....αλλα βλεπεις κατι ανθρωπινα λαθη και απλα καταλαβαινεις.... 8)

τουλαχιστον βγαζουμε κανα φραγκακι  ::)

Αποσυνδεδεμένος LuNaTiC7

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #254 στις: Σαβ 10 Ιαν 2015 23:02 »
Και όμως υπήρχε κάτι χειρότερο σήμερα από την ομάδα του μπάοκ ... η ανακοίνωση της παε...
Όλα τα σχόλια απο κάτω στο sport24 που είδα τουλάχιστον δε μασάνε κουτόχορτο.
Ενθαρρυντικό αυτό.

Αποσυνδεδεμένος serjohn

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #255 στις: Σαβ 10 Ιαν 2015 23:25 »
λες και μιλας με 10χρονα που τρωνε ξυλο στο σχολειο και ξεσπαν στο φορουμ....
δεν παει μονο για σενα λουνατικ μονο γενικως και για τους γιαννιωτες εδω το λεω....

γραφεις και με τονους και γραφεις μπαοκ....και οι γιαννιωτες το ιδιο γενικως με αλλες ομαδες....καποια πραγματα με ξεπερναν...

αντε να σε γραψω και γω gay-ros....πωπω....τρομερο

Αποσυνδεδεμένος LuNaTiC7

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #256 στις: Κυρ 11 Ιαν 2015 00:30 »
Σε πειράζει που γράφω με τόνους ? Δεν το έπιασα ! :)
Δεν έχει να κάνει με την ηλικία νομίζω είναι το πως έχεις μάθει κάποια πράγματα να τα γράφεις ή να τα λες...
Γράψε με όπως αγαπάς... Εκεί θα τα χαλάσουμε ?

Κανένα σχόλιο για την ανακοίνωση παίζει ? :) :)

Αποσυνδεδεμένος serjohn

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #257 στις: Κυρ 11 Ιαν 2015 00:34 »
διαφωνω....το μουντ του αγωνα ηταν σφυραμε και λιγο παοκ....
το μπεναλντι που μας εχουν ζαλισει τα μπαοκια ειναι ο ορισμος και δεν βλεπω κοντρολ και με τα 2 χερια του γιαννιωτα...

ανθρωπινα λαθη υπερ του παοκ αλλα δεν εκριναν το αποτελεσμα

Αποσυνδεδεμένος LuNaTiC7

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #258 στις: Κυρ 11 Ιαν 2015 01:23 »
Καλά το πας
Μαθαίνεις !

Αποσυνδεδεμένος Garcia5

• OtherFans
  • Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #259 στις: Σαβ 17 Ιαν 2015 22:50 »
ΓΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ

- Πέτσινο πέναλτι
- Κανονικό γκολ του Πανιωνιού που ακαυρώθηκε.
- Ο Πανιώνιος έπαιρνε φαούλ μόνο με αίτηση.
- Στο φύσημα του αέρα και από ένα φάουλ στον ΠΑΟΚ.
να τοποθετηθεις για την διαιτησια στα 2 τελευταια παιχνιδια με τριπολη και καλονη

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #260 στις: Κυρ 18 Ιαν 2015 01:44 »
Σας τα είπε πριν το ματς ο πελάτης μου

Παράθεση
Ο γαύρος κανει οτι μπορεί για να ταλαιπωρεί το άθλημα, πληρώνοντας την έλλειψη ομοιογένειας. Αν περάσει από Τρίπολη, μπορεί και πρωτάθλημα ο Αναστασιάδης. Εύκολο πρόγραμμα έχει στο β' γύρο.

Σας έδωσε και στανταράκι να βγάλετε κανα ψιλό

Παράθεση
Παιχτικά είναι άσσος αλλά...

Έχετε δικαίωμα να ωρύεστε για τη διαιτησία εναντίον σας με "υπαιτιότητα" του γαύρου, όπως ακριβώς και όλοι οι υπόλοιποι. Και μην ξεχνάτε, όπως έχετε εσείς δικαίωμα να πάρετε πρωτάθλημα αλλά θα βγείτε δεύτερος, έχω κι εγώ δικαίωμα να βγω δεύτερος. Στην τελική σας έριξα 3 με "σβηστές" κι αν είχα άλλους 16 σαν κι εσάς διαχρονικά, θα ήμουν ο πολυνίκης του θεσμού.

Γιατί ευνοηθήκατε σκανδαλωδώς εναντίον της κομοτηνής κύριε; πήρατε 2 βαθμούς που δεν αξίζατε και αυξήσατε τη μεταξύ μας διαφορά. Γιατί; αυξήσατε τη διαφορά μεταξύ υμών και του έντιμου κυρίου πανόπουλου, ο οποίος έριξε 7 ορτύκια και 4 στην παοκάρα. Γιατί; πήρατε το ματς στο αγρίνιο με μηδέν σφύριγμα έδρας και αυξήσατε τη διαφορά απ' τους καννίβαλους, που επίσης έχουν δικαίωμα στη 2η θέση. Γιατί;

Τα σφυρίγματά σας τα παίρνετε κι εσείς κύριε. Μπείτε επομένως να τα γράψετε αυτά στα φορουμ των γαύρων του πειραιά κι όχι εδώ. Εμείς έχουμε κι αυτούς και τους άλλους και τους τρίτους κι εσάς κι εκείνους... Όλους τους κρατικοδίαιτους βορείου και νοτίου Ελλάδος.

Σε ποιον να τα πούμε; 

Ασχολούμαστε μαζί σας ακόμα, μόνο γιατί έχετε αίσθηση του χιούμορ. Ψάξτε εχθρούς αλλού.

Μετά τιμής,
MS, δικηγόρος του ΛΑΜΙΑ FANS     

"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #261 στις: Κυρ 18 Ιαν 2015 09:44 »
Στην Τρίπολη, το πεναλντι δεν ήταν, και το πρώτοι γκολ του Αστέρα ήταν χέρι, αλλά δυσδιάκριτο για τον διαιτητή. Αλλά ακύρωσε έστω και εκ των υστέρων δυο καθαρά γκολ στην Τρίπολη. Αγωνιστικά το ματσάκιον ήταν για 5 - 0.

Στην Μυτιλήνη, πέναλτι δεν υπάρχει στο τέλος, αλλά ο Κάτσε το ανοίγει το στοματάκι του και επειδή δεν είναι και κανένα καλό παιδί, πιθανόν να έβρισε, επομένως μπορούσε να τον αποβάλει.

Υ.Γ. Πέφτει ο Σαμαράς και κλάμα ο Ιβάν!!!!!

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #262 στις: Κυρ 18 Ιαν 2015 09:59 »
Ο Ιβάν είχε 3 στόχους:

Ευρώπη
Πρωτάθλημα
Κύπελλο

Και τα 3 με τον Θερμοσίφωνα... άντε και καλές προσφυγές.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #263 στις: Πεμ 05 Φεβ 2015 23:43 »
Παράθεση
Ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ, “Θύρα 4” προτρέπει τους παίκτες της ομάδας “... να ξεχάσουν τα χριστιανικά ήθη του προπονητή” ενόψει Ολυμπιακού και να πωρώσει τους οπαδούς των Θεσσαλονικέων, τονίζοντας πως “... όποιος πάει στο γήπεδο καλό είναι να αφήσει την ψυχραιμία του στο σπίτι και να έρθει στην Τούμπα με τα όπλα του, δηλαδή φωνή και πάθος”.

Η ανακοίνωση της "Θύρας 4":

«Ο αγώνας με τον γαύρο είναι ένας από τους 13 τελικούς που απομένουν. Η μόνη διαφορά με τους υπόλοιπους 12 είναι ότι αυτό το ματς είναι από σήμερα ΑΣΟΣ. Ο Άσος θα έρθει είτε αγωνιστικά είτε εξωαγωνιστικά. Προτρέπουμε τον κόσμο να μην δείξει καθόλου ανοχή στο στημένο κοράκι που θα ορίσουν τα σκυλιά του Μαρινάκη.

Επίσης όποιος πάει στο γήπεδο καλό είναι να αφήσει την ψυχραιμία του στο σπίτι και να έρθει στην Τούμπα με τα όπλα του, δηλαδή φωνή και πάθος. Προτρέπουμε τους παίκτες μας να ξεχάσουν τα χριστιανικά ήθη του προπονητή μας και να αντιμετωπίσουν τους γαύρους με μίσος, ποδοσφαιρικό… Η οργή μας για τα όσα έχουμε δει ας ξεσπάσει στους παίκτες τον προπονητή και την διοίκηση της ομάδας-εγκληματικής οργάνωσης. Την Κυριακή θα ισχύσει ο ΝΟΜΟΣ της ΤΟΥΜΠΑΣ και αν δεν έρθει το πρέπον αποτέλεσμα…»
newsit.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #264 στις: Πεμ 05 Φεβ 2015 23:46 »
Γιατί κάτι μου λέει με κάτι τέτοια το ματς είναι διπλό;

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #265 στις: Παρ 06 Φεβ 2015 00:02 »

Πρέπει να επέλθει ηρεμία στον δικέφαλο όχλο (πριν το ματς) που άλλα του φταίνε και αλλού ξεσπάει... ο Γαύρος έχει ανάγκη από πρόσωπο και όχι από βαθμούς και τα μπαόκια (που στέλνουν δανεικούς - αγύριστους στον Τσάτσο και την τρώνε λεβέντικα από τον ψόφιο) είναι τόσο προβατάκια και ευκολόπιστα, που θα πανηγυρίσουν το τεράστιο 2/πλό...     
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #266 στις: Παρ 06 Φεβ 2015 00:41 »

Δεν ξέρω γιατί αλλά η ανακοίνωσή τους μου άρεσε πολύ!
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #267 στις: Παρ 06 Φεβ 2015 09:48 »
Απλά ...εμετοί και γραφικοί...

mpakoulieros το συμφωνώ κατά λάθος έπεσε
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #268 στις: Παρ 06 Φεβ 2015 10:04 »

Τι ακριβώς σου αρέσει; Ότι αν δεν κερδίσουν θα αρχίσουν να δέρνουν; Μάζεψε τότε 50 φίλους σου καις ζήτα τους να σε δείρουν αφού σου αρέσει. Ή ότι πρέπει να κερδίσουν με κάθε τρόπο; Η για τα εγκλήματα του γαύρου λύση είναι βία; Θα εφαρμόσουμε φασιστικές πρακτικές Χ.Α; Θα λυθούν τα προβλήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο έτσι; Αν πιστευείς πως ναι, η Θύρα 4 Νεάπολης επέστρεψε τα εισιτήρια που πήρε, πάρε 1 και εσύ και πήγαινε και δείρε. Την Δευτέρα θα έχει καθαρίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #269 στις: Παρ 06 Φεβ 2015 10:15 »
Διόρθωση...

Πρέπει να επέλθει ηρεμία στον δικέφαλο όχλο (πριν το ματς) που άλλα του φταίνε και αλλού ξεσπάει... αν και ο Γαύρος έχει ανάγκη από πρόσωπο και όχι από βαθμούς και τα μπαόκια (που στέλνουν δανεικούς - αγύριστους στον Τσάτσο και την τρώνε λεβέντικα από τον ψόφιο...) είναι τόσο προβατάκια και ευκολόπιστα, που θα "πανηγυρίσουν" το τεράστιο 2/πλό, όσο και τον Ι... ο Παόκ τείνει μαθηματικά προς Άρη αν ο Ιβάν (διοίκηση της ομάδας-εγκληματικής οργάνωσης) τα πάρει εκείνα που δεν έχει και με όλες τις αερητζήδικες επιχειρηματικές του δραστηριότητες που βρήκαν πρόσφορο έδαφος στο τρύπιο φορο-οικονομικό μας σύστημα....

Κατ' αρχήν τα μπαόκια είναι άμπαλα... όταν χάνουν με καλή διαιτησία (δεν έπαιξαν τα κωλόπαιδα...), όταν κερδίζουν με ευνοϊκή διαιτησία (τι μπαλάρα ρε πούστη μου...) και απειλούν τώρα εμμέσως το ποδόσφαιρο και ομάδα τους, επειδή ακριβώς αναγνωρίζουν το διεφθαρμένο κράτος του Γαύρου και εξυπηρετητών του στα αυτοδιοίκητα και μη του ποδοσφαίρου, που οι ίδιοι θα ήθελαν να κατέχουν την εξουσία του, αλλά ο Ιβάν είναι μόνο στα παραμύθια τους τελικά.

Ποιός?
Ο Μπαόκ, ο πελάτης του "Γιάννενου". 

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #270 στις: Παρ 06 Φεβ 2015 11:33 »
«Στο πλαίσιο της αναβάθμισης του ρόλου της ΔΕΑΒ και της πάταξης της βίας ο Υφυπουργός Πολιτισμού αρμόδιος για θέμα Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, έδωσε εντολή η ΔΕΑΒ να συμμετέχει με τρεις παρατηρητές στο επικείμενο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός οι οποίοι θα καταθέσουν τις εκθέσεις τους», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΓΓΑ το βράδυ της Πέμπτης (5/2).

http://www.a-sports.gr/articles-65664/me-trei-parathrhte-h-deab-sthn-toumpa.htm#.VNSKBp2sVqU

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #271 στις: Παρ 06 Φεβ 2015 15:48 »

Τι ακριβώς σου αρέσει; Ότι αν δεν κερδίσουν θα αρχίσουν να δέρνουν; Μάζεψε τότε 50 φίλους σου καις ζήτα τους να σε δείρουν αφού σου αρέσει. Ή ότι πρέπει να κερδίσουν με κάθε τρόπο; Η για τα εγκλήματα του γαύρου λύση είναι βία; Θα εφαρμόσουμε φασιστικές πρακτικές Χ.Α; Θα λυθούν τα προβλήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο έτσι; Αν πιστευείς πως ναι, η Θύρα 4 Νεάπολης επέστρεψε τα εισιτήρια που πήρε, πάρε 1 και εσύ και πήγαινε και δείρε. Την Δευτέρα θα έχει καθαρίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Λαμία ακατάσχετη ηθικολογία. Το έχουμε ξαναπεί. Τι είναι καλό τι είναι ηθικό έλεος πια. Μερικές φορές εδώ μέσα νιώθω ότι είμαι σε εκκλησία ή στις Πανελλαδικές του Κ.Κ.Ε. στα '70ς.

Και εγώ αν μπορούσα θα ήθελα να σπάσω τα μούτρα του Μαρινάκη. Εγκλήματα έχουν γίνει και ποια η δικαιοσύνη;

Είναι λύση βέβαια το ούγκα μπούγκα; Προσωπικά δεν ξέρω να απαντήσω. Δεν μπορώ να κατακρίνω όμως όσους το κάνουν έχοντας υποστεί σφαγές και αδικίες για μισό αιώνα. Και δεν μιλάω μόνο για τον Μπαοκ.

Τουλάχιστον είναι μια διέξοδος και αυτή στο ξεφτιλισμένο και καραστημένο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #272 στις: Παρ 06 Φεβ 2015 18:33 »
Η κοινή και απλή λογική δεν είναι ηθικολογία.

Η δικαιοσύνη είναι εξαρτημένη από τις εκάστοτε κυβερνήσεις.  Προσοχή λοιπόν στο τι ψηφίζουμε.

Δεν είναι λύση η βία. Γιατί η λύση, λύνει προβλήματα δεν προσθέτει αλλά όπως σε αυτήν την περίπτωση.

Και αν κάποιος θέλει να βιαιοπραγήσει να είναι διατεθειμένος να πληρώσει των πράξεων του. Όχι μετά τηλ. στον Πρόεδρο ή στον Βουλευτή να γλιτώσουμε.

Πέρα από αυτό μιλάμε για οπαδικούς στρατούς που πολύ αμφιβάλλω αν το κίνητρό τους είναι η αδικία και οι σφαγές και όχι η γραμμή που έχουν πάρει από την διοίκησή τους να δημιουργήσουν κλίμα πριν τον αγώνα.

Πονηρέψου κιόλας και σκέψου ότι είναι πολύ βολικό για τος κυβερνώντες να διοχετεύεται η βια στα γήπεδα.

Υ.Γ. Έκανε πανελλαδικές το ΚΚΕ το 70;

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #273 στις: Παρ 06 Φεβ 2015 20:13 »
(...)
Υ.Γ. Έκανε πανελλαδικές το ΚΚΕ το 70;

Τις Β'  Πανελλαδικές, που για να περάσεις έπρεπε να γνωρίζεις την εξίσωση Γκράμσι και την εις άτοπον απαγωγή της ριζοσπαστικοποίησης του 68.

Τα Μπαόκια, να αφήσουν το νταηλίκι στο σπίτι και να πάνε "σούσα και λο" στην Τούμπα... και οι Γαύροι στα αυγά τους.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #274 στις: Κυρ 15 Φεβ 2015 22:15 »
Ευτυχως που υπαρχει και ο Παοκ και ξεχναμε τα δικα μας χαλια
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS