"Όταν κάτι συμβεί μία φορά είναι πιθανό να συμβεί και δεύτερη. Αν όμως συμβεί και δεύτερη είναι βέβαιο ότι θα συμβεί και τρίτη, και τέταρτη και ...".
Προς Κο Μυστακίδη:
1η. Στο παιγνίδι με το βάζελο, σε μια πολλά υποσχόμενη αντεπίθεση, που ο ίδιος, εμφανέστατα, ήταν τρία μέτρα οφσάιντ, πήρε τη μπάλα "με το έτσι θέλω" από το Νικολιά που ερχόταν από πίσω, στερώντας μας μια πιθανή ευκαιρία για γκολ.
2η. Στο παιγνίδι με τον Ατρόμητο, στο πρώτο ημίχρονο και σε θέση μέσα αριστερά, έχουμε κερδίσει φάουλ, για το οποίο "ερίζει", για το ποιος θα το εκτελέσει, με τον Βιδάλ. Τη λύση εκεί την έδωσε ο πάγκος που έδιωξε από το φάουλ τον Μυστα και έδωσε εντολή στο Βιδάλ.
3η. Εχθές πάλι, σε φάουλ που κερδίσαμε, και πάλι "με το έτσι θέλω", πήρε τη μπάλα να εκτελέσει, ενώ υπήρχε ο Γιάκος που ανέλαβε να το κάνει, δημιουργώντας σχετικό "επεισόδιο" - ατυχώς εδώ ο πάγκος "έκανε την πάπια".
Κύριε,
τον επιθετικό μας δεν τον θέλουμε με "χεσμένο βρακάκι" να αποφεύγει την περιοχή, χτυπώντας φάουλ και κόρνερ, πολύ περισσότερο όταν μας έχει δείξει - τουλάχιστον μέχρι τώρα - ότι δεν είναι και Πλατινί.
Περισσότερο όμως, και πάνω από όλα, από τον όποιον παίκτη μας, ειδικά το νεοφερμένο, απαιτούμε να δείχνει σεβασμό προς τους συμπαίκτες του, την "οικογένειά" του. Ο Γιάκος "έχει φάει ένα κάρο σκατά" γι` αυτή την ομάδα, έχει προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρει, και με τα όποια ελαττώματά του, έχει δουλέψει, έχει βελτιωθεί, έχει αποκτήσει μια ευχέρεια στις εκτελέσεις των φάουλ κοντά στην περιοχή, και σε κάθε περίπτωση είναι πολύ παλαιότερος και εμπειρότερος, οπότε εφόσον ο "πάγκος" δεν παίρνει θέση, εσύ οφείλεις να τον σέβεσαι, ακόμη και αν πιστεύεις ότι κάνει λάθος - αυτό αργότερα υπάρχει προπονητής που θα το κρίνει.
"Μειράκιο", ποιος είσαι εσύ που "ακυρώνεις" τον παλιότερο - εν δυνάμει αρχηγό - συμπαίκτη σου, με τα καμώματά σου;;; Οκ, να ξεπεράσεις τα ψυχολογικά σου, να "ξεμπουκώσεις", αλλά όχι σε βάρος της ομάδας και των συμπαικτών σου. Ακόμη και ο Αθανας δείχνει πιο ταπεινή συμπεριφορά - μέχρι τώρα, τουλάχιστον.
Αν ήμουν προπονητής σου - λέμε τώρα - θα σε "ξέχεζα" και στον επόμενο επίσημο αγώνα θα ήσουν εκτός, μπας και βάλεις μυαλό. Δεν θέλω να απαιτείς, θέλω να κερδίζεις.
ΥΓ 1. Ποτέ δεν ήμουν ο φανατικότερος θαυμαστής - ποδοσφαιρικά εννοείται - του Γιάκου, αλλά έλεος πια με αυτό το παιδί ... Μια το πέσιμο των οπαδών πέρυσι, δυο το εκάστοτε ανάθεμα σε αυτόν από τους "γιαννενάρες", τρεις η συμπεριφορά του Μυστα απέναντί του, νισάφι πια ... Για συνέλθετε ... Λίγος σεβασμός γαμώτο ...
ΥΓ 2. Κάποιος που παρακολούθησε το ματς εχθές, μπορεί να μας πει, ποδοσφαιρικά, τι είδε από τον Ευαγγέλου - εκτός από τα λάθη του στα γκολ, αυτά τα είδαμε και εμείς οι "απόντες" - το μικρό Ουκρανό και τον Keeper μας, μπας και έχουμε κάποια εικόνα τους;