Αποστολέας Θέμα: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ - ΦΙΛΙΚΑ 2018-19  (Αναγνώστηκε 50270 φορές)

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ - ΦΙΛΙΚΑ 2018-19
« Απάντηση #125 στις: Σαβ 04 Αύγ 2018 21:34 »
Οι τόσοι τραυματισμοί είναι τυχαίοι ή οφείλονται σε είδος προπόνησης;
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #126 στις: Σαβ 04 Αύγ 2018 21:48 »

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Σαβ 04 Αύγ 2018 22:18 »
Ο Κρισμάν έχασε 2-3 πολύ καλές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν του βγήκε το γκολ, αλλά φαίνεται ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.

Συνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Σαβ 04 Αύγ 2018 23:21 »
Δεν ξερω ... ειμαι πολυ προβληματισμενος φετος.

Εχω την αισθηση οτι ειμαστε λιγο ...’’ αλλα αντ’αλλων ‘’ .

Και δεν μπορω να το προσδιορισω καλυτερα ...

Δεν ξερω αν φταινε οι πολλες απουσιες , οι οποιες μαλιστα αυξανονται ...

Η ισως το γεγονος οτι οι μεταγραφες μας ειτε δεν εχουν δειξει κατι το ιδιαιτερο εως τωρα , ειτε δεν εχουν δειξει ... απολυτως τιποτα λογω τραυματισμων.

Ερχεται και η επερχομενη φυγη Κοντε και κανει ακομη πιο μαυρα τα πραγματα μεσα μου.

Οπου παρεμπιπτοντως εξακολουθω να μην καταλαβαινω γιατι παιζει βασικος στα φιλικα...

Αποσυνδεδεμένος pas-pan

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Κυρ 05 Αύγ 2018 00:13 »
Δεν είδα το παιχνίδι, ούτε καν στιγμιότυπα! Είδα μόνο το γκολ. Δε θέλω να φανώ γκρίνιαρης χωρίς καν να έχω δει την ομάδα, αλλά βλέποντας τη συγκεκριμένη φάση, ελπίζω να μην έχουμε πάλι τα περσινά στη θέση 1.

Τέλος πάντων, αντε να αρχίσει το πρωτάθλημα γιατί 3 μήνες έως τώρα είναι ήδη πολλοί!!

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Κυρ 05 Αύγ 2018 11:19 »
Μαύρο χάλι ήμασταν στο πρωτο, ούτε μια φάση της προκοπής δεν κάναμε.
Και τα τετατετ και που βγήκαν ούτε σουτ δεν εκαναν.

Άλλαξε η εικόνα στο δευτερο, με τον Νικολια φουλ μπακ, και τον Ξυδά.
Απο την άλλη μεριά ο Σιόντης εξαφανισμένος.
Μου άρεσε ο 26 (Πήλιος;) από τους μικρούς.
Πολυ καλος και ορεξάτος ο Κριζμάν.

Από τους Κακουμπα, Καστρο και Λεό δεν επαιξε κανένας.
1500 -1800 άτομα, με πολλά μικρά, γυναίκες κλπ.
Μακάρι να συνεχιστεί αυτό και στα επίσημα παιχνίδια.
Ως γνωστόν ο Γιαννιώτης ειναι του "όπου μπέχο τρέχω"

Φιλικά ειναι, δοκιμές γίνονται, οι άλλοι έπαιξαν με την βασική ομάδα μέχρι το 60-65, επόμενο ήταν να φανούν καλύτεροι.
Αλλά με Βινταλ και Γιάκο δυο 10αρια δεν πας πουθενά.
Πολυ καλός απο αυτους το 11 (Ντίαζ)

Τες πά.
Τό αλλο Σάββατο πάλι εδώ
Καλή Κυριακή.

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Κυρ 05 Αύγ 2018 11:41 »
Ο παρα πολυς κοσμος εστω μπεχο, καταρριπτει το επιχειρημα πως και τζαμπα να το βαλει το εισιτήριο 1500 θαναι στο γηπεδο: Αποδειχτηκε με εμφατικα πως δεν ισχυει σε καμια περιπτωση!

Θα πρεπει ομως η παρουσια τοσου μεγαλου αριθμου φιλαθλων να ΣΥΝΔΥΑΣΤΕΙ με το γεγονος πως μετα απο χρονια ο προεδρος ΚΑΙ απο αναγκη - καθως πεφτουν 3-  να παρει αρκετους νεους παιχτες και αυτους πηγε να δει ο κοσμος.Δικαιωση των γκρινιαρηδων βλεπω εδω ;)

Στα αγωνιστικα το ανεφεραν ολοι πως θα μας βοηθησει πολυ ο Κρισμαν.
Πολλες αλχημιες εγιναν και λιγα συμπερασματα μπορουν να βγουν.

Φωναζουμε για ποιοτητα στα χαφ χρονια τωρα. Νικολιας και Κρισμαν μαζι με Πεδρο την εχουν!
Πιστευω πως το στοιχημα θα ειναι ο Καστρο.Αφου δεκαρι δεν υπαρχει- ουτε Γιακος ουτε Βιδαλ- μπορουν να μας την παρεχουν παροτι ειναι ιδιαιτερως φιλοτιμοι, αν ο Καστρο σε ρολο 8αριου δεν μας την δωσει δυσκολα παλι να δουμε μπαλα. Απο τρεχαλα, πιεση θαχουμε μακαρι ομως να βλεπουμε και λιγο ομορφο ποδοσφαιρο που βοηθα στο να ερχεται κοσμος στο γηπεδο!

Παμε στα επομενα φιλικα τωρα με ενσωματωση αυτων που δεν επαιξαν λογω προβληματων!

Αποσυνδεδεμένος PASaris

• Global Moderator
  • Sr. Member
  • Elite Member
    • Προφίλ
    • PAS Forum
« Απάντηση #132 στις: Κυρ 05 Αύγ 2018 15:40 »
Ένα πρώτο συμπέρασμα, αφού για πρώτη φορά φέτος βλέπω την ομάδα.

- Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κρίνει κάποιος το χθεσινό ματς ως ματς. Δηλαδή, να πεις ποιος ήταν καλύτερος, ποιος έπαιξε καλά τακτικά κλπ.
Το ζητούμενο για μένα ήταν να διακρίνω ατομικά ποιος φαίνεται να μπορεί και ποιος όχι.

- Η εκτίμησή μου, Κυριακή 5 Αυγούστου, είναι ότι μέσο επιθετικά είμαστε καλά. Με δεδομένο ότι μένει ο Κόντε, είμαστε πολύ καλά. Μου άρεσαν πολύ Ξυδας και Γκριεζμαν. Ο Νικολιάς μπορεί να σου βγάλει φάσεις με την ικανότητα του στο 1vs1,ενω περιμένω να ξαναδώ τον Ουκρανό.

- Το πρόβλημα για μένα είναι στο κέντρο της αμυνας. Το Μιχαήλ - Τζημοπουλος είναι ένα δίδυμο που το έχουμε δει με τα υπέρ και τα κατά να είναι γνωστά. Εκτιμώ ότι αν η ομάδα πορευτει σε αυτή τη θέση χωρίς άλλη μεταγραφή, τα περσινά ατομικά λάθη θα πολλαπλασιαστουν και θα χάσουμε βαθμούς που θα μπορούσαμε να πάρουμε απ την επίθεση.

Περισσότερα εν καιρώ, να δούμε και τον Κάστρο.
Η στρατηγική χωρίς τακτική, είναι η πιο αργή πορεία προς τη νίκη,
η τακτική χωρίς στρατηγική, είναι ο θόρυβος πριν από την ήττα.
Σουν Τσου(Κινέζος Στρατηγός, 544 π.Χ. - 496 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος ahpas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Κυρ 05 Αύγ 2018 17:29 »
Ειδα στο passports το φιλικο μου αρεσε το οτι σε σχεση με περσι παιζουμε χωρις γιομες απο την αμυνα μπροστα.Παιζουμε με την μπαλα κατω.Επιθεση βασικοι φορ κοντε κριζμαν στα πλαγια νικολιας ξυδας για ταχυτητα αμυντικα χαφ καστρο και σιοντης η λιλα πισω οι παικτες ειναι γνωστοι.Τερμα προτιμω περιστεριδη απο βελλιδη αν και θα επρεπε να παρουμε μεταγραφη βασικου.ΓΩΓΟΣ το νεο πουλεν που θα τσεπωσει πολλα φραγκα ο προεδρας το πολυ μεχρι το τελος του επομενου πρωταθληματος αν οχι του φετινου .

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Δευ 06 Αύγ 2018 09:38 »
λίγα λόγια για το φιλικό
Λογικά η ομάδα που κατεβάσαμε στο 1ο ημίχρονο είχε τους βασικούς που θα έπαιζαν και σε επίσημο παιχνίδι με δεδομένες τις πολλές ελλείψεις της ημέρας λόγω των τραυματισμών.

Ο Παναιτωλικός παρουσιάστηκε πολύ πιο έτοιμος από εμάς ιδίως στο δημιουργικό κομμάτι.
Είχε καλύτερη κυκλοφορία μπάλας, έπαιζε με την μπάλα κάτω, έβγαινε σε γρήγορες αντεπιθέσεις είχε το γκολ, είχε δοκάρι και κάποιες άλλες ευκαιρίες σε αντίθεση με εμάς που δημιουργικά δεν κάναμε σχεδόν τίποτα.
Εκτός αν θεωρήσουμε ευκαιρίες το σουτ που τελικά δεν έκανε ο Βιδαλ βγαίνοντας τετ α τετ και το πλασέ που πάλι δεν πρόλαβε να κάνει ο Κόντε όταν βγήκε απέναντι από τον τερματοφύλακα του Αγρινίου. 
Ουσιαστικά στο 1ο ημίχρονο τελικές μηδέν.

Στο 2ο ημίχρονο είμασταν σαφώς καλύτεροι από αυτούς γιατί απλά τα πιτσιρίκια τα δικά μας είναι πολύ καλύτερα από τα πιτσιρίκια του Παναιτωλικού. Δεν υπήρχε όμως καμιά περίπτωση να παίξουν αυτές οι ομάδες με αυτές τις  ενδεκάδες σε επίσημο μάτς, ούτε καν σε αγώνα κυπέλλου.

Τα συμπέρασμα που έβγαλα εγώ είναι ότι είμαστε ακόμα αρκετά πίσω στο τακτικό κομμάτι και φυσικά σε αυτό φταίνε οι πολλοί τραυματισμοί. Επίσης φαίνεται να είμαστε αργοί στο κέντρο της άμυνας. Ιδίως ο Μιχαήλ βλέπω να είναι και λίγο ασταθής.

Θετική μου φάνηκε η παρουσία του Κρισμαν που δείχνει σαν να είναι καιρό στην ομάδα και αναλαμβάνει επιθετικές πρωτοβουλίες, αντίθετα με τον Κουζικ που δείχνει να χάνεται στην άκρη του γηπέδου.

Όσων αφορά τον κόσμο να πω και εγώ ότι ήταν αρκετός και δεν το περίμενα λόγω της ημέρας.
Βέβαια στο γήπεδο οι συνθήκες ήταν αρκετά καλές γιατί η κερκίδα είχε σκιά σχεδόν στο σύνολό της και φυσούσε ωραίο αεράκι.
Δεν ξέρω πόσος θα ήταν βέβαια ο κόσμος αν το εισιτήριο είχε για παράδειγμα 3 ευρώ, αλλά από την άλλη ο ΠΑΣ δείχνει να έχει αρκετό κόσμο που τον παρακολουθεί έστω και χωρίς να έρχεται στο γήπεδο και θέλει απλά αυτό το κάτι παραπάνω για να πάρει την απόφαση να έρθει.

Και αυτό το κάτι παραπάνω δεν γίνεται βέβαια με εισιτήρια αξίας 20 και 25 ευρώ

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Δευ 06 Αύγ 2018 10:33 »
Οι τόσοι τραυματισμοί είναι τυχαίοι ή οφείλονται σε είδος προπόνησης;

Ως άσχετος από προπονητική-ιατρική-φυσιοθεραπεία δε μπορώ να απαντήσω. Συνοψίζω μόνο τα δεδομένα:
- Ο Λεό ήρθε με πρόβλημα. Δεν το απέκτησε εδώ. Πλέον είναι εντάξει και από σήμερα θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα.
- Ο Παμλίδης τραυματίστηκε από μια κλωτσιά που έφαγε σε ένα δίτερμα 2 μέρες πριν φύγουμε για το Καρπενήσι. Τότε μου είχε φανεί τόσο ασήμαντο που δεν το ανέφερα καν.
- Τσικάρσκι, Αποστολόπουλος και Κακούμπα είχαν προπονηθεί κανονικά την παραμονή του φιλικού και δεν γνωρίζω γιατί δεν παίξανε. Το συνηθέστερο σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να προφυλάχθηκαν επειδή νιώσανε κάποια μικρή ενόχληση και να επανέλθουν σήμερα.
- Τα μόνα μυϊκά προβλήματα, που συνήθως προβληματίζουν τις ομάδες, είναι του Κάστρο και του Βασιλάκη. Βέβαια και οι 2 αντιμετωπίζουν ελαφριά τραβήγματα κι όχι κάτι σοβαρό (όπως π.χ. θλάση).

Το κακό είναι ότι το Σάββατο βγάλαμε ακόμα 2 προβλήματα. Ο Μπουκουβάλας, ο οποίος τραυματίστηκε στη φάση του γκολ (φαίνεται να κουτσαίνει στο βίντεο) και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο, κι ο Γιάκος ο οποίος έφαγε μια κλωτσιά χαμηλά στον αστράγαλο και ζήτησε αλλαγή. Αποχώρησε κουτσαίνοντας στο τέλος.

Λογικά η ομάδα που κατεβάσαμε στο 1ο ημίχρονο είχε τους βασικούς που θα έπαιζαν και σε επίσημο παιχνίδι με δεδομένες τις πολλές ελλείψεις της ημέρας λόγω των τραυματισμών.

Δε νομίζω να ισχύει. Για παράδειγμα δεξί μπακ ο Ντόλοβατς σε επίσημο παιχνίδι δε θα ξεκινούσε ποτέ των ποτών, ούτε σε ματς κυπέλλου. Και τον αναφέρω γιατί άθελά του το παιδί έγινε η αιτία του 80% των αμυντικών προβλημάτων που είχαμε στο 1ο ημίχρονο και ανακάτεψαν όλη την ομάδα. Σε επίσημο ματς θα έπαιζε είτε κάποιος από τους μικροτραυματίες που προφυλάχθηκαν, είτε ο Σιόντης, είτε ο Λίλα. Λογικά θα ξεκινούσε και ο Νικολιάς στα άκρα, πιθανώς κι ο Κρισμάν στην μπροστινή δυάδα.
Οι μόνοι που πήραν προβάδισμα 11άδας με βάση τον τρόπο που χρησιμοποιήθηκαν στο φιλικό είναι ο Βελλίδης που έπαιξε 60 λεπτά αντί 30 του Περιστερίδη και οι 2 στόπερ οι οποίοι παίξανε μαζί για 70 λεπτά παρότι οι εναλλακτικές τους ήταν διαθέσιμες. Προφανώς κι ο Κόντε με back up τον Λουκίνα, εφόσον δεν φύγει. Στις άλλες θέσεις μείνανε όλα ανοιχτά: Στα άκρα της άμυνας λείπανε σχεδόν όλοι και δεν βγάλαμε άκρη, στα χαφ δε μπορούμε να πούμε κάτι αφού με Κάστρο απόντα και Σιόντη αναγκαστικά σε θέση μπακ δεν υπήρχε συναγωνισμός, στα άκρα είμαστε μεταξύ Κούζικ-Βιδάλ-Ξύδα-Νικολιά (περιμένοντας από σήμερα και τον Λεό) για 2 θέσεις, και ο 2ος φορ παίζεται μεταξύ Ξύδα-Κρισμάν και Παμλίδη μόλις γυρίσει.

Κεφάλαιο Γώγος
Τον έχω σχολιάσει πολλές φορές για το χάρισμά του με τη μπάλα στα πόδια.
Θα παραπέμψω στο video του passports που αναφέρθηκε παραπάνω.
https://youtu.be/SDoAB0YM4FY

Στο 46:25 παίζει κάθετα και βρίσκει τον φορ
Στο 47:15 με μια προσποίηση αδειάζει 2 παίχτες που πήγαν να του κάνουν παγίδα (το χάνει η κάμερα, αλλά το καταλαβαίνει όποιος κοιτάξει τους 2 Παναιτωλικούς) και διατηρεί την κατοχή χωρίς να πανικοβληθεί ή να διώξει (όπως διώχνανε συνεχώς οι Παναιτωλικοί στην κερκίδα)
Στο 48:05 βγάζει διαγώνια πάσα που καταλήγει σε μεγάλη ευκαιρία του Κρισμάν.

Αυτά στην πρώτη του εμφάνιση μπροστά στον κόσμο, σε ηλικία 17 ετών και 1 μήνα, στα πρώτα 5 λεπτά συμμετοχής. Καθημερινά κάνει πολύ πιο δύσκολες ενέργειες από αυτές. Τέτοια τεχνικη κατάρτιση σε στόπερ, σε συνδυασμό με το κορμί και την ωριμότητα που έχει, δεν τα βρίσκεις στην ηλικία του.

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Δευ 06 Αύγ 2018 10:34 »
Καλημέρα σε όλους!
Παρακολουθώ τις συζητήσεις του forum χρόνια και αποφάσισα να συμμετέχω κι εγώ σε αυτές.
Φέτος μετά από χρόνια υπάρχει νομίζω ένα αρκετά γεμάτο ρόστερ με πολλούς παίκτες σε όλες τις θέσεις. Έχουμε νέα παιδιά από τις ακαδημίες τα οποία φαίνεται να έχουν πολύ ταλέντο και γενικά πιστεύω θα έχουμε μια ωραία χρονιά.
Να κάνω 2 ερωτήσεις όμως μήπως έχετε ακούσει κάτι παραπάνω από εμάς στην Αθήνα.
1. Γιατί έχουμε τόσους τραυματισμούς και φέτος;
2. Υπάρχει πιθανότητα να ανανεώσει ο κόντε ή θα μείνει (αν μείνει) μέχρι να λήξει το συμβόλαιο;

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Δευ 06 Αύγ 2018 11:01 »
Στο θέμα της προσέλευσης του κόσμου, να μην ξεχνάμε ότι είναι εποχή που υπάρχουν στην περιοχή αρκετοί απόδημοι ΠΑΣολέδες που διψούν για να δουν την ομάδα και σίγουρα αρκετοί εκ των θεατών του Σαββάτου ανήκουν σε αυτή την κατηγορία.

Η ομάδα έχει παγιώσει εδώ και 3 χρόνια τους γνωστούς 2185 θεατές που πάνε στο γήπεδο βρέξει χιονίσει και εννοείται πως ακόμα και δωρεάν είσοδο να βάλει η ΠΑΕ, σε ματς με το Λεβαδειακό, π.χ. Σάββατο 15.00 δεν θα είναι και πολύ περισσότεροι στο γήπεδο.

Για το δίδυμο Μιχαήλ-Τζημόπουλου έχω γράψει πριν το φιλικό, επειδή πολύ απλά δεν χρειάζεται δίπλωμα προπονητικής, ούτε διαπιστευτήρια για να γνωρίζεις ότι δεν μπορούν να σταθούν οι δυο τους σε υψηλό επίπεδο Super League και θα τους κάνουν γιο-γιο σε κάθε ευκαιρία παίκτες τρεχαντήρια που θα τεθούν αντίπαλοι.

Μεγάλο ρόλο στο βαθμό στον οποίο θα εκτεθούν θα παίξει αφενός ποιον παίκτη θα έχουν μπροστά τους και ποιους παίκτες θα έχουν στα πλάγια.
Θεωρώ δεδομένο ότι πίσω τους θα έχουν το Βελλίδη, ανεξαρτήτως του αν θεωρώ καλύτερο τερματοφύλακα τον Περιστερίδη.
Αυτό από τη μια δημιουργεί ανασφάλεια, από την άλλη λειτουργεί θετικά ως προς τη "διοίκηση" της άμυνας, κάτι στο οποίο ο Βελλίδης είναι καλός.

Έχουμε να δούμε πολλά και ενδιαφέροντα φέτος, αλλά αυτό που εγώ κυρίως προσδοκώ είναι επιτέλους μετά από καιρό, λίγο ορθολογική επιθετική ανάπτυξη και ταχύτητα.

Ο μικρός Γώγος έχει πάρει την τεχνική κατάρτιση απ'τον πατέρα του, που ήταν (και είναι) ένας μικρός μάγος με τη μπάλα στα πόδια.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Δευ 06 Αύγ 2018 11:09 »
Καλημέρα σε όλους!
Παρακολουθώ τις συζητήσεις του forum χρόνια και αποφάσισα να συμμετέχω κι εγώ σε αυτές.
Φέτος μετά από χρόνια υπάρχει νομίζω ένα αρκετά γεμάτο ρόστερ με πολλούς παίκτες σε όλες τις θέσεις. Έχουμε νέα παιδιά από τις ακαδημίες τα οποία φαίνεται να έχουν πολύ ταλέντο και γενικά πιστεύω θα έχουμε μια ωραία χρονιά.
2. Υπάρχει πιθανότητα να ανανεώσει ο κόντε ή θα μείνει (αν μείνει) μέχρι να λήξει το συμβόλαιο;
Για τραυματισμούς δες λίγο παραπάνω.Τώρα για Κόντε,όπως όλοι,είμαστε στην αναμονή να δούμε τις εξελίξεις.Στο νήμα του Κόντε μπορείς να δεις λίγο πολύ τι ισχύει αλλά είναι λίγο πολύ τα γνωστά.

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Δευ 06 Αύγ 2018 13:05 »
GIWRGIS ειμαι απο αυτους που δεν πηγαν στο γηπεδο.....γενικα σε τετοιες περιοδους δεν πηγαινω γιατι ειναι ακομα πολυ νωρις...και ξερω και πολλους που δεν πηγαν ειτε γιατι ειναι διακοπες ειτε γιατι ειχαν αλλες δουλειες ειτε για τον ιδιο λογο με εμενα

εγω νομιζω πως η προσελευση ειναι ακρως ενθαρυντικη

στο θεμα κοντε δυστηχως βιωνουμε το χειροτερο σεναριο....ουτε μενει ουτε φευγει

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #140 στις: Δευ 06 Αύγ 2018 14:27 »
Ευχαριστώ για την ενημέρωση ΠΑΣας!
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: Δευ 06 Αύγ 2018 16:01 »
Καλημέρα σε όλους!
Για τραυματισμούς δες λίγο παραπάνω.Τώρα για Κόντε,όπως όλοι,είμαστε στην αναμονή να δούμε τις εξελίξεις.Στο νήμα του Κόντε μπορείς να δεις λίγο πολύ τι ισχύει αλλά είναι λίγο πολύ τα γνωστά.
Ευχαριστώ!
Ελπίζω όσο περνάνε οι μέρες να είναι πιο κοντά η ανανέωση.

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #142 στις: Δευ 06 Αύγ 2018 20:14 »
Διπλή προπόνηση σήμερα μετά το χθεσινό ρεπό. Πριν λίγο τελείωσε η απογευματινή.
Απουσιολόγιο: Κάστρο, Παμλίδης, Λίλα και Μπουκουβάλας δεν εμφανίστηκαν. Το ίδιο και ο Μπετρά, πράγμα που σημαίνει πως δεν αργεί η ανακοίνωση της αποδέσμευσης. Κακούμπα και Λεό βγήκαν στην αρχή, αλλά σε συνεννόηση με τους προπονητές πήγανε στο γυμναστήριο για ατομικό πρόγραμμα εφόσον δεν ήταν έτοιμοι να παίξουν σε δίτερμα τακτικής.
Επέστρεψαν Βασιλάκης, Τσικάρσκι και Αποστολόπουλος.

Ο Πετράκης κράτησε τους υπόλοιπους 20 που χρειαζόταν + 4 τερματοφύλακες (ο υπό δοκιμή δεν εμφανίστηκε σήμερα) και έκανε σε όλη τη διάρκεια της προπόνησης τακτική πάνω στο 4-4-2. Δε ξέρω τι κάναμε στο Καρπενήσι, αλλά στις προπονήσεις του ΠΕΑΚΙ που βλέπω ήταν η πρώτη φορά φέτος που δουλέψαμε αποκλειστικά πάνω στην τακτική του συστήματος. Στατικές φάσεις δεν έχουμε δουλέψει ακόμα καθόλου, αλλά αυτές πάντα μπαίνουν στο τέλος.
Οι δύο ομάδες παίζανε εναλλάξ κατοχή μπάλας VS πίεση και αντεπίθεση. Η δουλειά γινόταν περισσότερο πάνω στην πίεση και την αντεπίθεση, παρά στην επιθετική ανάπτυξη, αφού σε αυτό το κομμάτι άκουγα τις οδηγίες του προπονητή.

Έδειξε από σήμερα την 11άδα της Τετάρτης στο Αγρίνιο ο coach (εκτός αν έχουμε πάλι καμιά απουσία της τελευταίας στιγμής). Σε όλη τη διάρκειας της προπόνηση πήρανε κίτρινο φανελάκι βασικού οι παρακάτω:

Βελλίδης

Αποστολόπουλος

Τσικάρσκι

Τζημόπουλος

Μιχαήλ

Σιόντης

Γιάκος

Νικολιάς

Βιδάλ

Κόντε

Κρισμάν

Απέναντί τους οι αναπληρωματικοί με την παρακάτω διάταξη-σύνθεση:

Περιστερίδης

Σκόνδρας

Πήλιος

Γώγος

Βασιλάκης

Παπαδόπουλος

Λιάσος

Κούζικ

Ντόλοβατς

Λουκίνας

Ξύδας

Θα δούμε αν αύριο μπει κάποιος άλλος παίχτης από τους απόντες. Όπως και να'χει μάλλον οδεύουμε προς την πρώτη σοβαρή δοκιμή κανονικής 11άδας για φέτος. Θα' χει ενδιαφέρον.

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Τρι 07 Αύγ 2018 11:16 »
PASas μια ερωτηση μιας και παρακολουθεις σχεδον το συνολο των προπονησεων της ομαδας την δεδομενη χρονικη περίοδο.
Περά του Γώγου που τον θεωρώ παικτη της 1ης ομαδας, την καλυτερη προετοιμασια μεχρι στιγμης απο τους μικρους την κάνει  ο Λιασος ή ειναι εντυπωση μου?

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: Τρι 07 Αύγ 2018 11:43 »
Ο Λιάσος θεωρώ πως μετά τον Γώγο είναι σίγουρα ο περισσότερο έτοιμος να αγωνιστεί. Κυρίως σωματικά, που είναι συνήθως το πρόβλημα στην αρχή. Το έδειξε και στο φιλικό του Σαββάτου όταν πέρασε αλλαγή. Δε φαινόταν διαφορά "παιδιού" με παίχτη. Τα πηγαίνει εξαιρετικά.
Πιο ευχάριστη έκπληξη νομίζω πως είναι ο Πήλιος, ο οποίος δεν είναι καν επαγγελματίας. Αυτός όμως, όπως και ο Παπαδόπουλος, είναι ακόμα πίσω αθλητικά και σωματικά. Φαίνεται η ποιότητά του, φαίνεται όμως και "παιδί" όταν έρχεται να τον μαρκάρει ο έμπειρος αμυντικός. Οταν τους τζαρτζάρανε ή τους παίζανε δυνατά  είχανε πρόβλημα και οι δύο. Και ήταν απλά  φιλικό... Θέλουν περισσοτερη δουλειά και υπομονή από τους άλλους, αλλά έχουν ισάξιες προοπτικές.
Έτοιμος σε αυτό το κομμάτι είναι ο Βασιλάκης, που δυστυχώς έχασε 3 βδομάδες από την προετοιμασία και έμεινε λίγο πίσω. Επανήλθε και μακάρι να προλάβει τα επόμενα φιλικά.
Τέλος, δεν αισιοδοξω καθόλου για τον Βενετικίδη όπως είχα ξαναπεί στην αρχή. Δεν είναι τυχαίο ότι δεν έχει παίξει ούτε ενα λεπτό ως τώρα στα φιλικά. Μονο αυτός κι ο Μπετρά από τους μη τραυματίες. Αίσθησή μου είναι ότι θα πάρουμε τρίτο τερματοφύλακα. Κάναμε ήδη μια δοκιμή και κυκλοφορούν κάποια ονόματα 20χρονων από τη football league.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: Τρι 07 Αύγ 2018 12:06 »
H ομαδα δεν θελει τριτο τερματοφυλακα,πρωτο θελει

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: Τρι 07 Αύγ 2018 14:02 »
Μίνι Τουρνουά αντί φιλικών

Με σκοπό τη διευκόλυνση του προγράμματος προετοιμασίας της ομάδας ενόψει της νέας χρονιά η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την ακύρωση του φιλικού που θα διεξαγόταν το Σάββατο 11/08 με την Παναχαϊκή, με σκοπό την διοργάνωση μίνι τουρνουά την Κυριακή 12/08 στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής ανάμεσα στις ομάδες του ΠΑΣ, της Παναχαϊκής και των Τρικάλων.

Πιο συγκεκριμένα την Κυριακή 12/08 με ώρα έναρξης 17:45, θα διεξαχθούν 3 45λεπτα μεταξύ των ομάδων του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ,  της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ και των ΤΡΙΚΑΛΩΝ.

17:45 – 1ο 45λεπτο – 1ο Ζεύγος

18:45 – 2ο 45λεπτο – 2ο Ζεύγος

19:45 – 3ο 45λεπτο – 3ο Ζεύγος.

Τα ζεύγη των ομάδων θα προκύψουν μέσα από κλήρωση τη μέρα του αγώνα.

Πρακτικά όλες οι ομάδες θα παίξουν από δύο 45 λεπτά με σκοπό την προετοιμασία των ποδοσφαιριστών τους
http://pasgiannina.gr/agones/mini-tournament-8-2018/

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: Τρι 07 Αύγ 2018 19:21 »
Λεό, Κάστρο και Κακούμπα τρεξανε σήμερα μόνοι τους.
Στους άλλους χθεσινούς απόντες προστέθηκε σήμερα κι ο Κόντε, ο οποίος θα μείνει εκτός αποστολής για το αυριανό φιλικό. Κάποιος από τους Ξύδα ή Λουκίνα θα τον αντικαταστήσει στη χθεσινή 11άδα. Στη σημερινή προπόνηση δεν έγινε διτερμα ή τακτική και η ομάδα περιορίστηκε σε ένα χαλάρωμα. Λίγο κορόιδο, μερικά τελειώματα, μακρινά σουτ, σέντρες για τους τερματοφύλακες και παιχνίδια με τη μπάλα για τους χαφ.

Δυστυχώς λόγω των απουσιών ούτε αύριο θα μπορέσουμε να κάνουμε μια καλή πρόβα. Οι απουσίες οδήγησαν και στην ακύρωση ουσιαστικά του ενός από τα δύο φιλικά του σαββατοκύριακου, αφού δεν συμπληρώνουμε 2 11άδες.
Γενικώς έχουν φέρει ένα μπέρδεμα σε μια κατά τα άλλα πολύ οργανωμένη από νωρίς προετοιμασία. Ακόμα και η καθυστέρηση στην τοποθέτηση του ταρτάν αναγκάζει την ομάδα να μην παίξει τα φιλικά στην έδρα της.

Προσαρμογή από νωρίς στα δύσκολα, θα πει κάποιος που το βλέπει από την ανάποδη.

:mono:

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: Τρι 07 Αύγ 2018 20:51 »
Υπαρχει καποιος  σοβαρος λογος που πρεπει να γινει το αυριανο φιλικο.Με τοσες απουσιες θα βγαλει σοβαρα  συμπερασματα ο προπονητης;

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #149 στις: Τρι 07 Αύγ 2018 20:52 »
Χρειάζεται αγωνιστικός ρυθμός από τους παίχτες.Δεν γίνεται μόνο με προπονητικά διπλά.