Αποστολέας Θέμα: Orest Kuzyk  (Αναγνώστηκε 14109 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Orest Kuzyk
« Απάντηση #50 στις: Κυρ 10 Ιούν 2018 12:52 »
Σιδερένιος!!!
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Τρι 12 Ιούν 2018 15:57 »
ΟΥΚΡΑΝΟΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΟ «ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΙ» ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΕ Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
«Τρομερός ντριμπλέρ ο Κούζικ, θα δείτε μπάλα στον ΠΑΣ Γιάννινα»
(vid)

Ο Ουκρανός δημοσιογράφος Ρομάν Μπέμπεκ ακτινογραφεί στο gazzetta.gr τον Ορέστ Κούζικ που υπέγραψε στον ΠΑΣ Γιάννινα κάνοντας λόγο για μεσοεπιθετικό με εξαιρετική άρτια κατάρτιση και ταχύτητα. 

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός Ορέστ Κούζικ είναι το πιο πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΣ Γιάννινα υπογράφοντας για τρία χρόνια. Πρόκειται για μια... ψαγμένη κίνηση από την πλευρά του «Άγιαξ της Ηπείρου» που δούλευε για αρκετό καιρό την συγκεκριμένη περίπτωση.

Ο Κούζικ θεωρείται μεγάλο ταλέντο στην Ουκρανία, έχοντας δείξει τα διαπιστευτήρια του στην Σταλ.

Ο νεοφερμένος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Ντιναμό Κιέβο και έφτασε μέχρι την πρώτη ομάδα.

Επίσης έχει συμμετάσχει στις ομάδες νέων της Εθνικής Ομάδας της Ουκρανίας. Στην περυσινή σεζόν είχε 8 γκολ και 4 ασίστ σε 34 συμμετοχές με την Σταλ.

Ο Ουκρανός ρεπόρτερ της ιστοσελίδας FootballHub και του τηλεοπτικού σταθμού ΤV2+2, Ρομάν Μπέμπεκ ανέλυσε για λογαριασμό του gazzetta.gr τον Ορέστ Κούζικ εστιάζοντας στην ικανότητα του να ντριμπλάρει, αλλά και την ταχύτητα του.

«Ο Ορέστ Κούζικ είναι εξαιρετικός τεχνίτης. Διαθέτει πολύ καλά χαρακτηριστικά και στην Ουκρανία θεωρείται πολύ καλός ντριμπλέρ. Μάλιστα πέρυσι ήταν ο δεύτερος στη σχετική λίστα με τους κορυφαίους ντριμπλέρ του πρωταθλήματος πίσω μόνο από τον Μάρλος της Σαχτάρ Ντόνετσκ. Ο Κούζικ είναι ένας γρήγορος παίκτης, ο οποίος με την ικανότητα που έχει στις ντρίμπλες δύσκολα χάνει την μπάλα.

Όσο βρισκόταν στη Ντιναμό Κιέβο δεν κατάφερε να πάρει ευκαιρίες. Στα 20 του έφτασε στην πρώτη ομάδα, αλλά τότε παραχωρήθηκε αρχικά στην Χόβερλα και στη συνέχεια στη Σταλ όπου παρουσίασε μεγάλη βελτίωση ως ποδοσφαιριστή.

Θα έχετε διαβάσει στο διαδίκτυο πως η Τσέλσι και η Μπενφίκα τον παρακολουθούσαν και ενδιαφέρθηκαν για τον Κούζιν, όμως ο Βούλγαρος προπονητής της πρώην ομάδας του, της Σταλ, ο Νικολάι Κοστόφ το είχε διαψεύσει λέγοντας πως τέτοιου είδους δημοσιεύματα μόνο κακό μπορούν να κάνουν στον Κούζικ.

Δεν έχω ακούσει ποτέ να δημιουργεί προβλήματα στις ομάδες που αγωνίστηκε. Είναι ένας επαγγελματίας 100% που κάνει την δουλειά του δίχως να προκαλεί. Μοναδική μου ανησυχία αποτελεί η προσαρμογή του στα Γιάννινα, αφού για πρώτη φορά στην καριέρα του θα αγωνιστεί εκτός Ουκρανίας. Κατά τα άλλα είμαι βέβαιος πως θα κάνει ωραία πράγματα στον ΠΑΣ Γιάννινα».
http://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1239683/tromeros-ntrimpler-o-koyzik-tha-deite-mpala-ston-pas-giannina-vid

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Σαβ 16 Ιούν 2018 19:38 »
Τρίβει τα χέρια του με Κούζικ ο Χριστοβασίλης
Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα εκτιμά πως θα βγάλει αρκετά χρήματα από τον Ουκρανό

Η πρώτη μεταγραφή εκτός συνόρων από τις συνολικά πέντε που έχει κάνει ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν αυτή του Όρεστ Κούζικ. Οι… γνώστες, μάλιστα λένε πως πρόκειται για πολύ καλή περίπτωση.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η στήλη των παρασκηνίων της έντυπης έκδοσης του Sportime, στα Ιωάννινα ακόμα πανηγυρίζουν που τον έπεισαν. Ο 23χρονος παίζει τόσο ως δεκάρι όσο και ως εξτρέμ και δεν αποκλείεται να είναι η επόμενη μεγάλη πώληση των Ηπειρωτών.

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης, πάντως, έχει να το λέει ήδη στην πιάτσα πως του χρόνου τέτοια εποχή θα τον δίνει για επταψήφιο ποσό!

http://www.sportime.gr/parafootball/77559/trivei-ta-cheria-toy-me-koyzik-o-christovasilis/

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Σαβ 16 Ιούν 2018 23:53 »
(...)
Ο Γιώργος Χριστοβασίλης, πάντως, έχει να το λέει ήδη στην πιάτσα πως του χρόνου τέτοια εποχή θα τον δίνει για επταψήφιο ποσό![/b]

http://www.sportime.gr/parafootball/77559/trivei-ta-cheria-toy-me-koyzik-o-christovasilis/
Μη βρε pastakis, όχι έτσι απότομα...
Ο φίλος μου στον Ισθμό θα πέσει σε κατάθλιψη.
Μη γράφετε τέτοια πράγματα.
Και γενικά μη γράφετε για "περήφανες πωλήσεις" του πρόεδρα,
ελλοχεύουν κίνδυνοι στην ηλικία μας...  :P

Αλλά κι εσύ, ρε πρόεδρα,.
του χρόνου ΚΙΟΛΑΣ?
Α πα πα πα, τί killer είσαι ρε άνθρωπα?
Να προλάβουμε τουλάχιστον να τον απολαύσουμε.
Άιντε, ξεχρέωνε...

Γεια σου ayuto, παικταρά μου!  :)
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 16 Ιούν 2018 23:58 από Crimson Glory »

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Κυρ 17 Ιούν 2018 13:02 »
Ο τζεςπχι σα 1 χρονο, σε μοα βδομαδα τον πουλαει αν προλαβαινει!
Η δλεια του ειναι αλλωστε! Η μοναδικη!
Απαντησα εγω γιατι μπορει να πηγε για μπανιο ο αλλος! B-)

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Κυρ 17 Ιούν 2018 20:19 »
Εχει πολυ τσουχτρα που να μπεις στον Κορινθιακο

Σολαριουμ στην δουλεια και καμια μπυρα...Και κυριακη

Μπραβο nako.... ;)

Τον πουλαμε του χρονου 4 εκατομυρια να σπασει νεο ρεκορ τσεπωματος και ξαναπαιρνουμε απο την υποβιβασμενη ομαδα του χρονου 2 ποδοσφαιριστες της των 10 χιλιαδων

Και συνεχιζουμε να ειμαστε περηφανοι για τον ΧΒ και οχι για την ομαδα
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Τετ 04 Ιούλ 2018 20:33 »
Ορέστ Κούζικ: «Είχα προτάσεις, αλλά προτίμησα τον ΠΑΣ Γιάννινα»

Μια μεγάλη συνέντευξη σε ουκρανική ιστοσελίδα παραχώρησε ο Ορέστ Κούζικ μετά τη μεταγραφή του στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Ουκρανός ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στις προτάσεις που είχε από μεγάλες ομάδες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, την επιλογή του ΠΑΣ Γιάννινα, την προσαρμογή του εδώ και τα ελληνικά που προσπαθεί να μάθει για να συνεννοείται με τους συμπαίκτες του και για τις μελλοντικές φιλοδοξίες του.

Ακολουθούν τα βασικότερα σημεία της συνέντευξης και τα οποία έχουν άμεση σχέση με την επιλογή του ΠΑΣ Γιάννινα και το μέλλον του.

Για τις φήμες ότι υπήρχε ενδιαφέρον της Πόρτο και της Τσέλσι
: «Προσπάθησα να μην δώσω μεγάλη προσοχή σε αυτό επειδή ήταν σε εξέλιξη το πρωτάθλημα, υπήρχαν παιχνίδια μπροστά μου και έπρεπε να το σκεφτώ. Γίνονταν συνομιλίες με τον μάνατζέρ μου. Μου έδωσε όλες τις πληροφορίες, μιλήσαμε για το αν ήταν αλήθεια. Υποσυνείδητα, φυσικά, κι εσείς θα θέλετε να διαβάσετε και να δείτε τι γράφετε για εσάς. Πιστεύω ότι δεν πρέπει να το σκεφτόμαστε τι έγινε, δεν πρέπει να διαβάζουμε το Διαδίκτυο, αλλά να επικεντρωθούμε στη δουλειά μας».

Για την απόφασή του να αφήσει το ουκρανικό ποδόσφαιρο: «Το ήθελα εδώ και πολύ καιρό. Μίλησα με τον πρόεδρο για το θέμα αυτό, γιατί ήθελα να δοκιμάσω τις δυνατότητές μου σε ένα άλλο, ισχυρότερο πρωτάθλημα».

Για το τι γνωρίζει για το πρωτάθλημα της Ελλάδας: «Μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν παρακολούθησα ιδιαίτερα το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά κοίταξα ποιες είναι οι πρώτες πέντε ομάδες της βαθμολογίας και νομίζω ότι είναι ένα καλό πρωτάθλημα. Υπάρχουν τουλάχιστον 5 ομάδες που παίζουν στους ευρωπαϊκούς αγώνες και δείχνουν ένα αρκετά καλό επίπεδο ποδοσφαίρου. Σε συνεντεύξεις που διάβασα με παίκτες που έπαιξαν πρώτη φορά ή έπαιξαν παλιότερα στην Ελλάδα, όλοι λένε ότι η τελευταία ομάδα μπορεί να νικήσει την πρώτη. Γι ‘αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον το πρωτάθλημα.

Για το τι γνωρίζει για τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Ξέρω ότι έχουμε υψηλές προσδοκίες, είμαστε μια καλή ομάδα. Είναι μια ομάδα που τα πάει καλά στη μεταγραφική αγορά, σχεδόν κάθε έξι μήνες πουλάει παίκτες σε δυνατούς συλλόγους και μπορούμε να το ξανακάνουμε».

Για το πώς θα αισθανθεί ανάμεσα σε πολλούς Έλληνες και λίγους ξένους παίκτες που διαθέτει ο ΠΑΣ Γιάννινα:
«Δεν υπάρχει τέτοιο άγχος για το πώς θα επικοινωνήσω με τους υπόλοιπους. Εντάξει, κατά τη διάρκεια της σεζόν και της προπόνησης πιστεύω ότι θα συνηθίσω. Προσπαθώ να μάθω την ελληνική γλώσσα για να γνωρίζω τουλάχιστον τις κοινές φράσεις που θα χρειαστούν στην καθημερινή ζωή και τις προπονήσεις. Από όσο γνωρίζω, όλοι μιλούν καλά αγγλικά, αλλά θα μάθω και τα ελληνικά για να συνεννοούμαι με όλους τους συμπαίκτες μου»..

Για το αν είχε άλλες προτάσεις: «Ειλικρινά, υπήρχαν και μάλιστα συγκεκριμένες. Αλλά τώρα δεν έχει νόημα να μιλάμε γι ‘αυτό. Οι σκέψεις μου είναι μόνο στη νέα μου ομάδα, θέλω να πετύχω, τόσο ατομικά όσο και με την ομάδα».

Για τις δηλώσεις του μάνατζέρ του ότι η πρόταση της Σπόρτινγ Λισσαβόνας ήταν πραγματική: « Ναι, ήταν. Έχω δει τα έγγραφα της Sporting, τους όρους της σύμβασης, αλλά όταν μίλησα με τον πατέρα μου και τον μάνατζερ, συνειδητοποίησα ότι μια τέτοια ομάδα απαρτίζεται από έμπειρους παίκτες που έχουν παίξει σε μεγάλους συλλόγους. Αν κάτι δεν πάει καλά, μπορεί να σε ξεχάσουν και κανείς να μην ενδιαφέρετε αν παίζεις ή όχι. Δεν κάνεις σύμβαση ότι θα παίζεις κιόλας, αν πας σε μια μεγάλη ομάδα.

Για τη δήλωσή του σε παλαιότερη συνέντευξη ότι θα ήθελε να παίξει στη Serie A: «Δεν το κρύβω, μου αρέσει αυτό το πρωτάθλημα, όπως και οι ομάδες που παίζουν εκεί. Θα προσπαθήσω να διακριθώ στην Ελλάδα το συντομότερο δυνατό».

Για το αν έχει όνειρο να παίξει στη Ντιναμό Κιέβου και να παίξει: «Υπάρχει αυτό το όνειρο. Και ξέρω σίγουρα ότι υπήρξαν συνομιλίες ότι υπήρχε ενδιαφέρον από τη Ντιναμό Κιέβου. Αλλά ήθελα να πάω στην Ευρώπη και να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου. Ο χρόνος θα το δείξει, ίσως, θα επιστρέψω κάποια στιγμή. Το κυριότερο είναι να δείξω τις δυνατότητές μου αυτή τη στιγμή».

http://super-fm.gr/35310/orest-koyzik-quot-eicha-protaseis-alla-protimisa-ton-pas-giannina-quot/

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Τετ 04 Ιούλ 2018 20:43 »
Μιλα συγκροτημενα. Ελπιζω να δουλεψει για την ενδυναμωση του. Με βελτιωμενη αθλητικοτητα θα ειναι δυσκολο να μη προχωρησει η καριερα του συγκεκριμενου ποδοσφαιριστη.

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Τρι 15 Ιαν 2019 16:50 »
Mας χαιρετησε και αυτος....???

https://www.transfermarkt.com/orest-kuzyk/profil/spieler/353252

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Τρι 15 Ιαν 2019 17:14 »
Ακομη μια μεταγραφη του καλκοκαιριου που περασε και δεν ακουμπησε ...

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Τρι 15 Ιαν 2019 17:43 »
Πολύ δανεικός πηγε... ντετέκτιβ πρέπει να γίνουμε με τούτον εδώ τον προεδρα!!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Τρι 15 Ιαν 2019 18:46 »
Μάλλον πήγε δανεικός...Ευχαριστούμε τον ανύπαρκτο επίσημο ΠΑΣ για την ενημέρωση που δεν παρέχει.
Από χθες..

З відпустки спортклубівці виходять одразу з трьома новими виконавцями: контракт з клубом на півтора роки підписав захисник Юрій Романюк, у піврічну оренду з правом викупу прийшов атакуючий півзахисник Орест Кузик, і на умовах піврічної оренди за спортклубівців буде виступати захисник Зураб Очігава.

Орест Кузик (виступає на позиції вінгера) народився 17 травня 1995 року і є вихованцем СДЮШОР «Карпати» (Львів) та Академії київського «Динамо». Починав професійну кар’єру у молодіжних складах «Динамо» (U-21 – 46 матчів, 4 голи і U-19 – 39 матчів, 8 голів), після чого виступав на рівні УПЛ за ужгородську «Говерлу» і кам`янську «Сталь» (загалом в УПЛ зіграв 61 матч, забив 10 м’ячів, провів 4 матчі у Кубку України та зіграв ще 7 матчів, і забив 7 голів за «Сталь» U-21). Останні місяці він виступав в елітній грецькій лізі за ПАС з Яніни, за яку відіграв 4 матчі. У складі молодіжної збірної України зіграв 7 матчів, забив 1 м’яч, а у складі збірної України U-17 провів 8 матчів.

Зураб Очігава (виступає на позиції центрального захисника) народився 18 травня 1995 року – вихованець ДЮСШ «Зірка» (Київ) та ДЮСШ «Лідер» (Петропавлівська Борщагівка). За останню команду почав виступати на дорослому рівні в обласному чемпіонаті (за два сезони 43 матчі, 7 м’ячів), після чого три сезони захищав кольори маріупольського «Іллічівця» (7 матчів в УПЛ, 1 матч в Кубку України, 13 матчів в чемпіонаті U-21 і 26 матчів та 1 гол в першості U-19). Далі він потрапив до структури київського «Динамо» (УПЛ -8 матчів, Кубок України -3 матчі, чемпіонат U-21 – 30 матчів, 4 голи та у Першій лізі за «Динамо-2» -16 матчів). У минулому сезоні виступав за донецький «Олімпік» – 13 матчів, 1 гол в УПЛ. У складі молодіжної збірної України провів 4 матчі.

Юрій Романюк (виступає на позиції правого латераля) народився 5 травня 1997 року – вихованцем луцької «Волині». Саме в складі лучан він і розпочинав свою ігрову кар’єру, а останній рік грав за одеський «Чорноморець». За ці два клуби він зіграв на рівні УПЛ – 49 матчів, у Кубку України – 3 матчі, в Першій лізі – 17 матчів, у чемпіонаті U-21 – 36 матчів (2 голи)  і в першості U-19 – 46 матчів (4 голи).

Прес-служба СК «Дніпро-1»
scdnipro1.com.ua
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 15 Ιαν 2019 18:53 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος Όνομα χρήστη

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Τετ 16 Ιαν 2019 04:50 »
Στην Β' εθνικη Ουκρανιας ο Κουζικ....και απ οτι λενε οι Ουκρανοι πηγε δανεικος με οψιον αγορας.

Για να μαθουμε τα νεα της ομαδας μας πρεπει να γινουμε...ντετέκτιβ οπως λεει και ο serifis1980, η ΠΑΕ οπως παντα κοιμαται...

Φυσικα δεν περιμενα κατι καλυτερο απο μια διοικηση που δινει σημαδια ζωης μονο οταν προκειται για κονομα....εδω καλα καλα στους Ζωσιμαδες δεν ειχαν σταματησει να τριζουν τα δοκαρια και να κουνιουνται τα δυχτια απ την νιλα με την κουλα και η ΠΑΕ εσπευσε να μας ενημερωσει μεσω ανακοινωσης οτι ειναι στην διαθεση μας τα εισητηρια για το γαυρο ωστε να παμε να τους τα ακουμπησουμε...για ολα τα αλλα παραμενει παγερα αδιαφορη, ποιος ασχολειται εξαλλου με τους ιθαγενης, αστους να λενε...

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Τετ 16 Ιαν 2019 13:24 »
ΟΥΚΡΑΝΟΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΟ «ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΙ» ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΕ Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
«Τρομερός ντριμπλέρ ο Κούζικ, θα δείτε μπάλα στον ΠΑΣ Γιάννινα»
(vid)

Ο Ουκρανός δημοσιογράφος Ρομάν Μπέμπεκ ακτινογραφεί στο gazzetta.gr τον Ορέστ Κούζικ που υπέγραψε στον ΠΑΣ Γιάννινα κάνοντας λόγο για μεσοεπιθετικό με εξαιρετική άρτια κατάρτιση και ταχύτητα. 

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός Ορέστ Κούζικ είναι το πιο πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΣ Γιάννινα υπογράφοντας για τρία χρόνια. Πρόκειται για μια... ψαγμένη κίνηση από την πλευρά του «Άγιαξ της Ηπείρου» που δούλευε για αρκετό καιρό την συγκεκριμένη περίπτωση.

Ο Κούζικ θεωρείται μεγάλο ταλέντο στην Ουκρανία, έχοντας δείξει τα διαπιστευτήρια του στην Σταλ.

Ο νεοφερμένος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Ντιναμό Κιέβο και έφτασε μέχρι την πρώτη ομάδα.

Επίσης έχει συμμετάσχει στις ομάδες νέων της Εθνικής Ομάδας της Ουκρανίας. Στην περυσινή σεζόν είχε 8 γκολ και 4 ασίστ σε 34 συμμετοχές με την Σταλ.

Ο Ουκρανός ρεπόρτερ της ιστοσελίδας FootballHub και του τηλεοπτικού σταθμού ΤV2+2, Ρομάν Μπέμπεκ ανέλυσε για λογαριασμό του gazzetta.gr τον Ορέστ Κούζικ εστιάζοντας στην ικανότητα του να ντριμπλάρει, αλλά και την ταχύτητα του.

«Ο Ορέστ Κούζικ είναι εξαιρετικός τεχνίτης. Διαθέτει πολύ καλά χαρακτηριστικά και στην Ουκρανία θεωρείται πολύ καλός ντριμπλέρ. Μάλιστα πέρυσι ήταν ο δεύτερος στη σχετική λίστα με τους κορυφαίους ντριμπλέρ του πρωταθλήματος πίσω μόνο από τον Μάρλος της Σαχτάρ Ντόνετσκ. Ο Κούζικ είναι ένας γρήγορος παίκτης, ο οποίος με την ικανότητα που έχει στις ντρίμπλες δύσκολα χάνει την μπάλα.

Όσο βρισκόταν στη Ντιναμό Κιέβο δεν κατάφερε να πάρει ευκαιρίες. Στα 20 του έφτασε στην πρώτη ομάδα, αλλά τότε παραχωρήθηκε αρχικά στην Χόβερλα και στη συνέχεια στη Σταλ όπου παρουσίασε μεγάλη βελτίωση ως ποδοσφαιριστή.

Θα έχετε διαβάσει στο διαδίκτυο πως η Τσέλσι και η Μπενφίκα τον παρακολουθούσαν και ενδιαφέρθηκαν για τον Κούζιν, όμως ο Βούλγαρος προπονητής της πρώην ομάδας του, της Σταλ, ο Νικολάι Κοστόφ το είχε διαψεύσει λέγοντας πως τέτοιου είδους δημοσιεύματα μόνο κακό μπορούν να κάνουν στον Κούζικ.

Δεν έχω ακούσει ποτέ να δημιουργεί προβλήματα στις ομάδες που αγωνίστηκε. Είναι ένας επαγγελματίας 100% που κάνει την δουλειά του δίχως να προκαλεί. Μοναδική μου ανησυχία αποτελεί η προσαρμογή του στα Γιάννινα, αφού για πρώτη φορά στην καριέρα του θα αγωνιστεί εκτός Ουκρανίας. Κατά τα άλλα είμαι βέβαιος πως θα κάνει ωραία πράγματα στον ΠΑΣ Γιάννινα».
http://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1239683/tromeros-ntrimpler-o-koyzik-tha-deite-mpala-ston-pas-giannina-vid

Τελικά το διαμαντάκι αποδείχτηκε φο μπιζού....
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 16 Ιαν 2019 13:27 από pextempalla »

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Πεμ 17 Ιαν 2019 09:10 »
Παράθεση
Θα έχετε διαβάσει στο διαδίκτυο πως η Τσέλσι και η Μπενφίκα τον παρακολουθούσαν και ενδιαφέρθηκαν για τον Κούζιν

Ρε, για άλλον ενδιαφέρονταν οι τσελσομπενφίκες κι άλλον μας έφεραν. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Κούζικ ή... Κούζιν;
Κούζιν...

Καλά θυμόμουν... 
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Σαβ 25 Μάι 2019 00:36 »
Παράθεση
Πρωταθλήτρια η ομάδα του Κούζικ στη Β’ Ουκρανίας

Το Σάββατο (25/5) θα ολοκληρώσει ο Ορέστ Κούζικ τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Β’ Ουκρανίας, με την Ντνίπρο να έχει κατακτήσει πολύ εύκολα το πρωτάθλημα και να ανεβαίνει κατηγορία. Η απονομή του τροπαίου έγινε στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι, απ’ όπου και η φωτογραφία.

Ο Ουκρανός ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε σ’ αυτό το μικρό διάστημα που πήγε δανεικός στην Ντνίπρο, να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Έκανε 10 συμμετοχές, στις οποίες είχε 4 γκολ και 2 ασίστ. Επίσης συμμετείχε και σε 2 αγώνες του κυπέλλου Ουκρανίας.

Μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Ντνίπρο θα αποφασιστεί από την ουκρανική ομάδα αν θα κάνει πρόταση εξαγοράς της ρήτρας του ποδοσφαιριστή ή αν ο Κούζικ θα επιστρέψει το καλοκαίρι στα Ιωάννινα για να πρωταγωνιστήσει σε μία ακόμα άνοδο, αυτή τη φορά του ΠΑΣ Γιάννινα.
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος JIMMYPAS

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Δευ 10 Ιούν 2019 13:21 »
καλημερα, δεν ενεργοποιησε την οψιον αγορας η ουκρανικη ομαδα

απο σουπερ-φμ

Ο Ορέστ Κούζικ θα επιστρέψει στον ΠΑΣ Γιάννινα όπως δείχνουν τα πράγματα, αφού η Ντντίπρο δεν έκανε χρήση της οψιόν αγοράς του Ουκρανού και τον άφησε ελεύθερο, όπως ανακοίνωσε.

Η ουκρανική ομάδα, μετά την άνοδό της, προετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας της χώρας και προφανώς θα προχωρήσει σε πιο ηχηρές μεταγραφές, παρότι ο Κούζικ είχε μεγάλη συμβολή (13 συμμετοχές, 4 γκολ και 2 ασίστ) στην επιτυχία της ανόδου.

Βέβαια, δεν αποκλείεται το καλό αυτό εξάμηνο του Κούζικ να ενεργοποιήσει το ενδιαφέρον άλλης ομάδας, διαφορετικά στην έναρξη της προετοιμασίας ο Ουκρανός θα πρέπει να βρίσκεται πίσω στα Ιωάννινα.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Δευ 10 Ιούν 2019 14:07 »
Αν μας ανηκει εγω πιστευω θα του δωσει μια ευκαιρια ο νεος προπονητής.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Δευ 10 Ιούν 2019 14:34 »
Υποθέτω η ρήτρα αγοράς αφορούσε μόνο την Ντίνπρο. Αν δεν έρθει καλή πρόταση μέχρι να ξεκινήσουμε προετοιμασία τότε να μείνει για την επόμενη σεζόν αν κρίνει ο προπονητής ότι αξίζει μια ακόμη ευκαιρία (οι ποδοσφαιριστές από εκεί συνήθως έχουν μια δυσκολία προσαρμογής ίσως τώρα να είναι πιο έτοιμος). Αυτή η εξέλιξη θεωρώ ότι κάνει την πώληση Νικολιά ακόμα πιο επιβεβλημένη.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Τετ 17 Ιούλ 2019 22:05 »
Παράθεση
Με δύο απουσίες ξεκίνησε η σεζόν για τον ΠΑΣ Γιάννινα, που το απόγευμα της Τετάρτης έκανε την επίσημη πρώτη προπόνηση. Ο Ορέστ Κούζικ δόθηκε εκ νέου δανεικός για ένα έτος σε ουκρανική ομάδα, αυτή τη φορά σε ομάδα Α’ κατηγορίας, την Ντέσνα, που πέρυσι τερμάτισε στην 8η θέση της κανονικής περιόδου στο ουκρανικό πρωτάθλημα.
super-fm.gr

Παράθεση
Орест Кузик - гравець ФК Десна

ернігівська “Десна” продовжує підсилювати склад напередодні старту в новому сезоні УПЛ. Сьогодні гравцем “сіверян” став півзахисник Орест Кузик. Контракт з талановитим гравцем підписано терміном на один рік. Нагадаємо, що Орест пройшов із “Десною” повноцінні збори, і вже навіть встиг відзначитися в товариському матчі.

Коротка біографія

Орест Тарасович Кузик народився 17 квітня 1995 у Львові.  Футболом почав займатися з шести років. Першою його командою були львівські «Карпати», а першим тренером — відомий львівський фахівець в області дитячого футболу Микола Дударенко.

У ДЮФЛУ Кузик почав виступати за «Карпати» в сезоні 2008/09. З 18-ти матчів «біло-зелених» він зіграв у 12-ти, забив два голи. Команда Ореста, «Карпати» U-14, посіла підсумкове 6-е місце. У наступному сезоні львів’яни виграли свою групу, і вийшли у фінальну частину, де поступилися «Шахтарю». Кузик зіграв у всіх 22 зустрічах «біло-зелених» і забив дев’ять голів, будучи ключовим гравцем своєї команди. Його визнали найкращим півзахисником фінального турніру ДЮФЛУ, а також найкращим гравцем «Карпат» у команді U-15.

На талановитого півзахисника звернули увагу селекціонери київського «Динамо», і незабаром він отримав пропозицію перейти в стан «біло-синіх». На такий важливий крок у своєму житті і кар’єрі Орест зважився самостійно: «Коли ми грали у фінальній частині чемпіонату України, мене помітили селекціонери „Динамо“ і запросили сюди. Спочатку батьки переживали, але потім тато мені сказав: „Це твоє життя, тобі вибирати“. І я сам прийняв рішення перейти в „Динамо“.

Наставниками Кузика в «Динамо» стали Олексій Дроценко та Юрій Лень. Перший матч у футболці «Динамо» в ДЮФЛУ Кузик провів 4 травня 2011 року. Орест опинився в стартовому складі на гру, у якій «біло-сині» приймали чернігівську «Юність» та розгромили суперника з рахунком 9:0. Команда впевнено і далі розправлялася з противниками, а для самого Ореста найбільш пам’ятним став фінальний поєдинок сезону проти львівського УФК (2:1), завдяки перемозі в якому у віці 16-ти років він вперше став чемпіоном України у складі «Динамо».

В останньому сезоні перед випуском з Академії Кузик пропустив лише один матч, зігравши в інших 22-х, включаючи всі поєдинки фінальної стадії. Потрапивши у сформоване перед сезоном 2012/2013 «Динамо» U-19, Кузик і там став незамінним. Він — єдиний, хто зіграв у всіх 28 матчах сезону, який приніс «біло-синім» золоті медалі юнацької першості України. Так Орест вже вдруге у своїй біографії став чемпіоном України. Із сезону 2013/14 став виступати за «Динамо» (U-21) в молодіжному чемпіонаті.

Улітку 2015 року разом з низкою інших гравців «Динамо» перейшов в оренду в ужгородську «Говерлу». У Прем’єр-лізі дебютував 25 липня 2015 року в матчі другого туру чемпіонату проти «Ворскли» (1:1), у якому вийшов на заміну на 59 хвилині замість іншого «динамівця» Євгена Чумака. Наприкінці жовтня 2016 року став гравцем кам’янської «Сталі». Протягом двох сезоні був одним із кращих гравців та став лідером команди. Наприкінці сезону 2017/18, після вильоту команди в нижчий дивізіон, покинув клуб.

В червні 2018 року підписав трирічний контракт з клубом грецького чемпіонату «ПАС Яніна». (4 матчі). Взимку 2019 року перейшов до складу «Дніпро-1» і допоміг команді вийти до УПЛ (11 матчів, 4 голи).

15 червня 2019 року став гравцем чернігівської «Десни».

http://desna.football

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Πεμ 18 Ιούλ 2019 10:55 »
Παραπονιέστε χωριατάκια ότι δεν έχουμε παίκτες..
Μέχρι και δανεικούς δίνουμε λέμε....
 :)) :)) :)) :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Δευ 03 Αύγ 2020 14:33 »
Κρούσεις από το εξωτερικό για Κούζικ

Μπορεί τη φετινή σεζόν να μην αγωνιζόταν στον ΠΑΣ Γιάννινα, όμως, με τις εμφανίσεις του οι Ηπειρώτες φαίνεται ότι θα βγουν κερδισμένοι. Ο λόγος για τον Όρεστ Κούζικ, ο οποίος είχε παραχωρηθεί δανεικός στην Ντέσνα Τσερνίχιβ. Εκεί σε 21 ματς είχε ένα γκολ και τέσσερις ασίστ, ενώ συνολικά με την παρουσία του «κέντρισε» το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού.
Γι’ αυτό και στον ΠΑΣ Γιάννινα αποφάσισαν να δώσουν στον ποδοσφαιριστή ολιγοήμερη άδεια προκειμένου να έχει τον χρόνο να σκεφτεί ποιο θα είναι το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Ομάδες από την Ουκρανία και την Κύπρο έχουν κάνει κρούσεις και εντός των επόμενων ημερών θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κούζικ πήγε στα Ιωάννινα το καλοκαίρι του 2018 με την προοπτική να πουληθεί αργότερα. Για διάφορους λόγους δεν κατάφερε να προσαρμοστεί. Δεν είναι εύκολο, άλλωστε, από τη στιγμή που δεν γνώριζε καλά αγγλικά. Δόθηκε δύο φορές δανεικός και η φετινή του σεζόν μάλλον θα λειτουργήσει προς όφελος όλων. Ξεκίνησε ως μεγάλο ταλέντο την καριέρα του στην Ντιναμό Κιέβου, ενώ ήταν και διεθνής με τις μικρές εθνικές της Ουκρανίας.

Τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει αποδείξει πως ξέρει να πουλάει. Φέτος η αρχή έγινε με τον Αλέξανδρο Νικολιά και είναι πολύ πιθανό ο επόμενος να είναι ο Κούζικ.
https://www.sportime.gr/pas-giannina/pas-giannina-krousis-apo-to-exoteriko-gia-kouzik/

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Τρι 18 Αύγ 2020 23:34 »
Το "διαμαντάκι" δεν μας έπεισε.

Παράθεση
ΠΑΣ Γιάννινα: Προς FC Rukh Vynnyky ο Κούζικ

Ο 25χρονος Ουκρανός που δεν υπολογίζεται στον «Αγιαξ της Ηπείρου», αναμένεται να επιστρέψει στη χώρα του

Ο Ορεστ Κούζικ δεν υπολογίζεται στον ΠΑΣ Γιάννινα και έχει πάρει άδεια ώστε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην πατρίδα του Ουκρανού μεσοεπιθετικού, ο 25χρονος βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την FC Rukh Vynnyky, «νεοφώτιστη» στην πρώτη κατηγορία της χώρας του. 

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Κυρ 23 Αύγ 2020 19:29 »

Μέτρια πράγματα.Έχει κάποια δυνατά σημεία.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Πεμ 03 Σεπ 2020 17:41 »
Τελικά για Πάφο πάει δανεικός.
Κρίμα, αυτό το παιδί δεν φαίνεται να στεριώνει στον ΠΑΣ.
https://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1509810/pas-giannina-paei-pafo-o-koyzik