Αποστολέας Θέμα: ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2018-19  (Αναγνώστηκε 54375 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
Απ: ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2018-19
« Απάντηση #50 στις: Πεμ 24 Ιαν 2019 18:44 »
Αυτο π γινεται στο γλέντι κωλε δεν το έχω ματαδει.
Τσατσος Εργοτέλης 1-1 στο 72 κι ο τσατσος έχει πάρει ΤΡΙΑ ΜΑΙΜΟπεναλτι κι έχει ευστοχήσει στο ένα!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #51 στις: Πεμ 24 Ιαν 2019 22:38 »
Δυσκολότερα του αναμενομένου πέρασαν στην επόμενη φάση τα φαβορί των σημερινών επαναληπτικών.

Και ο Εργοτέλης και η Λαμία, επικράτησαν τσάτσου και βάζελου εκτός έδρας στα πέναλτι, αφού κανονικός αγώνας και παράταση τελειωσαν με το σκορ του πρώτου αγώνα (1-1 και 1-0 αντίστοιχα).

Έχω την εντύπωση ό,τι στο γλεντικωλέ, ο κόρακας έδωσε πέναλτι υπέρ του τσάτσου και στη διαδικασία των πέναλτι, δεν είμαι σίγουρος όμως  :)

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Παρ 25 Ιαν 2019 11:02 »
Η Λαμία τον έχει κάνει πελάτη το βάζελο, ενώ αντίθετα εμείς όταν τους αντιμετωπίζουμε συνήθως κάνουμε από τα χειρότερα παιχνίδια μας.....

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Παρ 25 Ιαν 2019 12:09 »
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΚ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΛΑΜΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Παρ 25 Ιαν 2019 14:09 »
Παναθηναϊκός-Λαμία: Λάθος του Παπαπέτρου, ανοιχτό για ένσταση!
Τι προέκυπτε από την ΚΕΔ, τον Περέιρα και την ΕΠΟ για την απόφαση του Παπαπέτρου να μην γίνει τέταρτη αλλαγή στην παράταση! Περιθώριο ένστασης οι δύο ομάδες μέχρι την Δευτέρα...

Εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι και την μεγαλή επιτυχία της Λαμίας που προκρίθηκε στα πέναλτι στο ματς με τον Παναθηναϊκό, η ρεβάνς του ΟΑΚΑ σημαδεύτηκε και από το μπέρδεμα που δημιουργήθηκε μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας.

Ο Γιώργος Δώνης και ο Μάκης Χάβος σήκωσαν παίκτες για ζέσταμα (τον Κουλιμπαλί πιο συγκεκριμένα ο τεχνικός του Παναθηναϊκού) ώστε να κάνουν τέταρτη αλλαγή κάτι το οποίο προβλέπεται από τους κανονισμούς της FIFA. O τέταρτος διαιτητής αφού αρχικά τόνισε πως μπορούν να γίνουν κανονικά οι αλλαγές, ήρθε ο Τάσος Παπαπέτρου για να ανακαλέσει. Οπως ενημέρωσε σχετικά ο «άρχοντας» της αναμέτρησης τους δυο προπονητές παρότι ο κανονισμός είναι εγκεκριμένος και περιλαμβάνεται στο καταστατικό των διοργανώσεων παγκοσμίως, μετά την εφαρμογή του στο Μουντιάλ 2018, αυτό δεν έχει συμβεί από την ΕΠΟ, που έχει εγκρίνει την αλλαγή, όμως δεν την έχει συμπεριλάβει στο καταστατικό του Κυπέλλου!

Ομως αυτό ήταν το λάθος του Τάσου Παπαπέτρου μιας και τελικά ο κανονισμός προβλέπεται από τον ΚΑΠ κάτι το οποίο έκανε γνωστό και η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της!

Πλέον μένει να μάθουμε εάν θα κάνει ένσταση μία από τις δύο ομάδες (προφανώς και δεν θα κάνει η Λαμία αλλά ούτε σε αυτήν της δόθηκε το δικαίωμα της αλλαγής) και φυσικά για το αν θα τιμωρηθεί ο Παπαπέτρου από την ΚΕΔ, κάτι που είναι ανοιχτό και πιθανό!
Πάντως δικαίωμα ένστασης υπάρχει μέχρι την Δευτέρα.
gazzetta.gr

ΕΠΟ: «Ο κανονισμός για την 4η αλλαγή υπάρχει στον ΚΑΠ»
Κανονικά ίσχυε αλλά δεν εφαρμόστηκε ο κανονισμός της 4ης αλλαγής (μετά και το μπέρδεμα στο ματς Κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Λαμία), βάσει της ανακοίνωσης της ΕΠΟ που ξεκαθάρισε ότι οι Έλληνες διαιτητές είχαν παρακολουθήσει σεμινάρια για τα νέα δεδομένα στο ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Αναφορικά με το θέμα της εφαρμογής του νέου κανονισμού για την 4η αλλαγή ποδοσφαιριστή στη διάρκεια της παράτασης των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, διευκρινίζει τα εξής:

Το Διεθνές Ποδοσφαιρικό Συμβούλιο (IFAB) έλαβε την απόφαση για την εφαρμογή της 4ης αλλαγής στην παράταση, και η FIFA την ανακοίνωσε τον Μάρτιο του 2018 και την έθεσε σε ισχύ στους «κανόνες του παιχνιδιού» από την 1η Ιουνίου 2018.

Η FIFA εφάρμοσε για πρώτη φορά την 4η αλλαγή στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, τον Ιούνιο του 2018.
Η Ε.Π.Ο., παρότι η εφαρμογή της απόφασης δεν είναι υποχρεωτική για τις εθνικές ομοσπονδίες, βάσει του άρθρου 2 κανόνας 3 των «κανόνων του παιχνιδιού» (έκδοση 2018-19), μετά από πρόταση της Επιτροπής Διοργανώσεων εναρμονίστηκε με τον κανονισμό αυτό, με απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της στις 21 Αυγούστου 2018.

Η απόφαση της Ε.Ε. κοινοποιήθηκε με επίσημο έγγραφο την αμέσως επόμενη ημέρα, στις 22 Αυγούστου 2018, στις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων, τα Σωματεία που μετέχουν στο Κύπελλο Ελλάδος (με μέριμνα των οικείων Ε.Π.Σ.), τη Διεύθυνση Αγωνιστικού, την Κ.Ε.Δ. και την Πειθαρχική Επιτροπή.

Ο Διευθυντής Εκπαίδευσης της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας κ. Σταύρος Τριτσώνης περιέλαβε το νέο κανονισμό στην ύλη του σεμιναρίου για τους Αξιωματούχους Αγώνα Α΄ και Β΄ κατηγορίας, τον Αύγουστο του 2018 στο Καρπενήσι, και Γ΄ κατηγορίας στην Αθήνα.

Κατόπιν αυτών, είναι προφανές ότι η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. και η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας εναρμόνισαν άμεσα και με τον προσήκοντα τρόπο τον οικείο κανονισμό με τα διεθνώς κρατούντα.

Η περαιτέρω διαχείριση της υπόθεσης άπτεται των αρμοδιοτήτων της Κ.Ε.Δ.
gazzetta.gr

Παναθηναϊκός: Δεν κάνει ένσταση για την αλλαγή
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού επιλέγουν να μην κυνηγήσουν την παράλειψη του Παπαπέτρου με την 4η αλλαγή.

H απόφαση του διαιτητή, Τάσου Παπαπέτρου, να μην επιτρέψει τέταρτη αλλαγή στον Παναθηναϊκό και στη Λαμία στη διάρκεια της παράτασης αποδείχτηκε εσφαλμένη. Η ΚΕΔ διευκρίνισε ότι ο Αθηναίος ρέφερι λειτούργησε αντίθετα με τον κανονισμό και θεωρητικά, παρέχεται η δυνατότητα επανάληψης της αναμέτρησης εφόσον κατατεθεί ένσταση από μία από τις δύο ομάδες.

Πρακτικά, ο άμεσα ενδιαφερόμενος είναι ο Παναθηναϊκός, αφού η Λαμία προκρίθηκε και θεωρείται απίθανο να αμφισβητήσει ένα ματς από το οποίο πήρε αυτό που ήθελε. Άρα δημιουργείται το ερώτημα πως θα ενεργήσουν οι άνθρωποι του Τριφυλλιού και αν θα επιδιώξουν δεύτερη ευκαιρία για την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου;

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι στον Παναθηναϊκό δεν έχουν ασχοληθεί με την προοπτική της ένστασης. Στο Τριφύλλι γνώριζαν ότι δικαιούνταν τέταρτη αλλαγή, από τη στιγμή που το ματς με τη Λαμία πήγε στην παράταση και το επισήμαναν στον Παπαπέτρου. Ωστόσο, τουλάχιστον προς το παρόν, δεν σκοπεύουν να κυνηγήσουν την υπόθεση και αποδέχονται το αποτέλεσμα στο γήπεδο.
sport24.gr
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 25 Ιαν 2019 14:18 από pagourenko1966 »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Παρ 25 Ιαν 2019 17:35 »
Λεφτά για την ένσταση έχουν;

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Τετ 06 Φεβ 2019 21:35 »
ΛΑΜΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3 - 3
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ 2 - 1

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Πεμ 07 Φεβ 2019 23:07 »
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 0 - 1
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΚ 0 - 1

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Τετ 27 Φεβ 2019 00:30 »
AEK - AΤΡΟΜΗΤΟΣ 3 - 0

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Τετ 27 Φεβ 2019 20:23 »
Ο αστέρας πέρασε ο πουστ...αιώνιος το παλεύει....
Άρα ΠΑΣ.. :stop: :stop: :stop:
....

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Τετ 27 Φεβ 2019 20:29 »
Ο αστέρας πέρασε ο πουστ...αιώνιος το παλεύει....
Άρα ΠΑΣ.. :stop: :stop: :stop:

1-1 είχαν έρθει στο πρώτο παιχνίδι;

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Τετ 27 Φεβ 2019 21:09 »
Δεν ξέρω.. απλά είδα ότι το παλεύουν...
Άρα=Α ρε....
....

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Τετ 27 Φεβ 2019 22:11 »
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 4-1
ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 4-1 (παράταση)

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Τετ 27 Φεβ 2019 22:57 »
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 4-1
ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 4-1 (παράταση)

ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 4-2

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Τετ 27 Φεβ 2019 23:23 »
Νομίζω για το ίδιο λάθος στην Ιταλία προχτές, το κοράκι τιμωρήθηκε με 3 αγωνιστικές εκτός και δεν ξανασφυρίζει Ίντερ.

Ο λουτσέσκου ξαναγκρινιάζει και δεν ντρέπεται καθόλου.
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Πεμ 28 Φεβ 2019 06:38 »
Εγω πεναλτι ειδα οτι ηταν οπως πεναλτι ηταν κ στο πρωτο ημιχρονο το οποιο δεν καταλογιστηκε. Βλεπω ομως πως η οψιμη συμπαθεια που αναπτυχθηκε προς τον Πανιωνιο (!!!) τυφλωνει...

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Πεμ 28 Φεβ 2019 08:40 »
Εγω πεναλτι ειδα οτι ηταν οπως πεναλτι ηταν κ στο πρωτο ημιχρονο το οποιο δεν καταλογιστηκε. Βλεπω ομως πως η οψιμη συμπαθεια που αναπτυχθηκε προς τον Πανιωνιο (!!!) τυφλωνει...

100 πέναλτι είδα που δεν έδωσε στον ΠΑΟΚ. Τραβήγματα, σπρωξίματα, κλπ, σε κάθε στημένο, όπως είχαν δώσει πέναλτι εναντίον μας, απλά ο νιόνιος είναι του συστήματος και σε αυτόν δεν τα σφυρίζουν. Εξάλλου έπρεπε κάπως να κουραστεί ο ΠΑΟΚ με την παράταση μπας και στο πρωτάθλημα του κόψει βαθμούς ο βάζελος.

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Πεμ 28 Φεβ 2019 10:01 »
χεστήκαμε για το παοκ-πανιωνιος.....αλλά τόση αγάπη από μερικούς για την ΚΟΒΕ(που λέει και mikkael_sin) με κάνει να νομίζω οτι είμαι στο paokmania.gr
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Πεμ 28 Φεβ 2019 10:32 »
Η συμπάθεια σου προς τον ΧΒ και τους κολλητούς του πραγματικά είναι εντυπωσιακή.Εκτός αν ισχύουν αυτά που ανέφερε ο Κούγιας και προετοιμάζεις το έδαφος για την ομαλή μετάβαση...

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Πεμ 28 Φεβ 2019 10:46 »
Συγγνώμη που κάποιοι εμπιστεύονται τα μάτια τους αντί να παίρνουν γραμμή από αλλού.
Εγώ θα υπενθυμίσω ότι τις προηγούμενες αγωνιστικές κάποιοι παρουσίασαν τον ΠΑΣ ότι έσφαξε τον Απόλλωνα στη φάση που καταλογίστηκε χέρι στον τερματοφύλακα και σε επόμενη αγωνιστική το χέρι που έκανε ο αμυντικός του Άρη πνίγηκε από κάποια ΜΜΕ. Αν εχτές κάποιος διαπίστωσε ότι ο διαιτητής έπαιζε γηπεδούχο και κυνηγούσε τον Πανιώνιο, είναι μακριά νυχτωμένος και παίζει άθελά του παιχνίδι εχθρικών προς τον ΠΑΣ συμφερόντων.

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Πεμ 28 Φεβ 2019 11:29 »
Αν εχτές κάποιος διαπίστωσε ότι ο διαιτητής έπαιζε γηπεδούχο και κυνηγούσε τον Πανιώνιο, είναι μακριά νυχτωμένος και παίζει άθελά του παιχνίδι εχθρικών προς τον ΠΑΣ συμφερόντων.

!!!
Αυτό που έχει καταντήσει αηδία είναι η μίρλα του ΠΑΟΚ με τη διαιτησία. Απερίγραπτοι, αρχίζω να εύχομαι να το ξαναπάρει ο γαύρος μπας και πέσουν απ' το Βουκεφάλα.
Όσο για το "παιχνίδι εχθρικών προς τον ΠΑΣ συμφερόντων" μάλλον πρέπει να το αιτιολογήσεις διότι δεν πολυβγαίνει νόημα.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Πεμ 28 Φεβ 2019 12:51 »

Του Κρέσπο είναι πέναλτι, του Μανθάτη όχι!

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Πεμ 28 Φεβ 2019 13:00 »
Μπαογκ μπαογκ

Ουστ...

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Πεμ 28 Φεβ 2019 14:00 »
Αν εχτές κάποιος διαπίστωσε ότι ο διαιτητής έπαιζε γηπεδούχο και κυνηγούσε τον Πανιώνιο, είναι μακριά νυχτωμένος και παίζει άθελά του παιχνίδι εχθρικών προς τον ΠΑΣ συμφερόντων.

!!!
Αυτό που έχει καταντήσει αηδία είναι η μίρλα του ΠΑΟΚ με τη διαιτησία. Απερίγραπτοι, αρχίζω να εύχομαι να το ξαναπάρει ο γαύρος μπας και πέσουν απ' το Βουκεφάλα.
Όσο για το "παιχνίδι εχθρικών προς τον ΠΑΣ συμφερόντων" μάλλον πρέπει να το αιτιολογήσεις διότι δεν πολυβγαίνει νόημα.

H πολυπολικότητα στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος είναι κάτι που συμφέρει την κάθε επαρχιακή ομάδα. Αυτό είναι ένα αντικειμενικό γεγονός , θεωρώ ότι κάθε σοβαρό οπαδικό κίνημα θα έπρεπε να το καταλαβαίνει και δεν αναιρείται από το αν κάποιος-για τους δικούς του λόγους-πρόφτασε να μπουχτίσει από τη μίρλα του κάθε ΠΑΟΚ αλλά όχι από τη μίρλα του κάθε Ολυμπιακού και του κάθε Θεοδωρίδη (τυχαία τα παραδείγματα, για χάριν της κουβέντας και μόνο). Έχω κατηγορηθεί για αρκετά δε νομίζω όμως ότι μέσα σε αυτά να είναι η ενασχόληση με τη διαιτησία. Αν όμως θεωρεί κάποιος ότι χτες ο Πανιώνιος σφάχτηκε στις διάφορες επίμαχες φάσεις, να το συζητήσουμε. Εγώ πάντως αν ο ΠΑΣ είχε τέτοια διαιτησία σε Τούμπα, Καραϊσκάκη, Χαριλάου ή ΟΑΚΑ, θα ήμουν ευχαριστημένος. Σε μια κατάσταση που όταν ο ΠΑΣ δεν αδικεί παρουσιάζεται ευνοημένος (πχ με Απόλλωνα) ή όταν αδικείται (πχ με Άρη) αυτό το περνάνε στο ντούκου είναι τουάχιστον αφελές κάποιοι να μασανε ταραμά αποδεχόμενοι ότι μια ανταγωνιστική ομάδα (ο Πανιώνιος) σφάχτηκε σε ένα παιχνίδι που δε συνέβη αυτό. Αν αύριο ο Πανιώνιος παίρνει σφυρίγματα που θα δυσκολεύουν το δικό μας στόχο μην κλαιγόμαστε μετά. Ένα σοβαρό οπαδικό κίνημα θα αναδείκνυε το σκάνδαλο που συνέβη εχτές και αυτό ήταν ο Πανιώνιος να μην κάνει σέντρα και να μη διακοπεί το παιχνίδι εις βάρος του ώστε να υποστεί τις κυρώσεις (υποβιβασμός). Αντί αυτού κάποιοι περί άλλων τυρβάζουν. Μετά κλαίγονται για το μπαράζ του παρελθόντος. Σφάξε με αγά μου να αγιάσω...

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Πεμ 28 Φεβ 2019 15:54 »

!!!

H πολυπολικότητα στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος είναι κάτι που συμφέρει την κάθε επαρχιακή ομάδα. Αυτό είναι ένα αντικειμενικό γεγονός , θεωρώ ότι κάθε σοβαρό οπαδικό κίνημα θα έπρεπε να το καταλαβαίνει και δεν αναιρείται από το αν κάποιος-για τους δικούς του λόγους-πρόφτασε να μπουχτίσει από τη μίρλα του κάθε ΠΑΟΚ αλλά όχι από τη μίρλα του κάθε Ολυμπιακού και του κάθε Θεοδωρίδη (τυχαία τα παραδείγματα, για χάριν της κουβέντας και μόνο). Έχω κατηγορηθεί για αρκετά δε νομίζω όμως ότι μέσα σε αυτά να είναι η ενασχόληση με τη διαιτησία. Αν όμως θεωρεί κάποιος ότι χτες ο Πανιώνιος σφάχτηκε στις διάφορες επίμαχες φάσεις, να το συζητήσουμε. Εγώ πάντως αν ο ΠΑΣ είχε τέτοια διαιτησία σε Τούμπα, Καραϊσκάκη, Χαριλάου ή ΟΑΚΑ, θα ήμουν ευχαριστημένος. Σε μια κατάσταση που όταν ο ΠΑΣ δεν αδικεί παρουσιάζεται ευνοημένος (πχ με Απόλλωνα) ή όταν αδικείται (πχ με Άρη) αυτό το περνάνε στο ντούκου είναι τουάχιστον αφελές κάποιοι να μασανε ταραμά αποδεχόμενοι ότι μια ανταγωνιστική ομάδα (ο Πανιώνιος) σφάχτηκε σε ένα παιχνίδι που δε συνέβη αυτό. Αν αύριο ο Πανιώνιος παίρνει σφυρίγματα που θα δυσκολεύουν το δικό μας στόχο μην κλαιγόμαστε μετά. Ένα σοβαρό οπαδικό κίνημα θα αναδείκνυε το σκάνδαλο που συνέβη εχτές και αυτό ήταν ο Πανιώνιος να μην κάνει σέντρα και να μη διακοπεί το παιχνίδι εις βάρος του ώστε να υποστεί τις κυρώσεις (υποβιβασμός). Αντί αυτού κάποιοι περί άλλων τυρβάζουν. Μετά κλαίγονται για το μπαράζ του παρελθόντος. Σφάξε με αγά μου να αγιάσω...
Δώστε το νταμπλ στον μπαογκ τώρα.Και το σούπερ καπ,το διηπειρωτικό και το διαπλανητικό.Όλοι στο Καυταντζόγλειο την τελευταία αγωνιστική να αποθεώσουμε την ομαδάρα.