Αποστολέας Θέμα: ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2018-19  (Αναγνώστηκε 54390 φορές)

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
Απ: ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2018-19
« Απάντηση #75 στις: Πεμ 28 Φεβ 2019 15:56 »
Το παιχνίδι δεν νομίζω ότι διακόπτεται αν δεν κάνεις σέντρα (εξάλλου ούτε μισό λεπτό δεν είχε μείνει) τη στιγμή που οι παίκτες είναι στο γήπεδο. Το πολύ πολύ να πάρει κάποιος κίτρινη για καθυστέρηση εφόσον δεν έχει σφυρίξει τη λήξη...

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Πεμ 28 Φεβ 2019 16:29 »
Το παιχνίδι δεν νομίζω ότι διακόπτεται αν δεν κάνεις σέντρα (εξάλλου ούτε μισό λεπτό δεν είχε μείνει) τη στιγμή που οι παίκτες είναι στο γήπεδο. Το πολύ πολύ να πάρει κάποιος κίτρινη για καθυστέρηση εφόσον δεν έχει σφυρίξει τη λήξη...
Κάνεις λάθος σε αυτό.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Πεμ 28 Φεβ 2019 16:31 »
Δώστε το νταμπλ στον μπαογκ τώρα.Και το σούπερ καπ,το διηπειρωτικό και το διαπλανητικό.Όλοι στο Καυταντζόγλειο την τελευταία αγωνιστική να αποθεώσουμε την ομαδάρα.
Προφανής η έλλειψη επιχειρημάτων.

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Πεμ 28 Φεβ 2019 16:33 »
Αν εχτές κάποιος διαπίστωσε ότι ο διαιτητής έπαιζε γηπεδούχο και κυνηγούσε τον Πανιώνιο, είναι μακριά νυχτωμένος και παίζει άθελά του παιχνίδι εχθρικών προς τον ΠΑΣ συμφερόντων.

!!!
Αυτό που έχει καταντήσει αηδία είναι η μίρλα του ΠΑΟΚ με τη διαιτησία. Απερίγραπτοι, αρχίζω να εύχομαι να το ξαναπάρει ο γαύρος μπας και πέσουν απ' το Βουκεφάλα.
Όσο για το "παιχνίδι εχθρικών προς τον ΠΑΣ συμφερόντων" μάλλον πρέπει να το αιτιολογήσεις διότι δεν πολυβγαίνει νόημα.

H πολυπολικότητα στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος είναι κάτι που συμφέρει την κάθε επαρχιακή ομάδα. Αυτό είναι ένα αντικειμενικό γεγονός , θεωρώ ότι κάθε σοβαρό οπαδικό κίνημα θα έπρεπε να το καταλαβαίνει και δεν αναιρείται από το αν κάποιος-για τους δικούς του λόγους-πρόφτασε να μπουχτίσει από τη μίρλα του κάθε ΠΑΟΚ αλλά όχι από τη μίρλα του κάθε Ολυμπιακού και του κάθε Θεοδωρίδη (τυχαία τα παραδείγματα, για χάριν της κουβέντας και μόνο). Έχω κατηγορηθεί για αρκετά δε νομίζω όμως ότι μέσα σε αυτά να είναι η ενασχόληση με τη διαιτησία. Αν όμως θεωρεί κάποιος ότι χτες ο Πανιώνιος σφάχτηκε στις διάφορες επίμαχες φάσεις, να το συζητήσουμε. Εγώ πάντως αν ο ΠΑΣ είχε τέτοια διαιτησία σε Τούμπα, Καραϊσκάκη, Χαριλάου ή ΟΑΚΑ, θα ήμουν ευχαριστημένος. Σε μια κατάσταση που όταν ο ΠΑΣ δεν αδικεί παρουσιάζεται ευνοημένος (πχ με Απόλλωνα) ή όταν αδικείται (πχ με Άρη) αυτό το περνάνε στο ντούκου είναι τουάχιστον αφελές κάποιοι να μασανε ταραμά αποδεχόμενοι ότι μια ανταγωνιστική ομάδα (ο Πανιώνιος) σφάχτηκε σε ένα παιχνίδι που δε συνέβη αυτό. Αν αύριο ο Πανιώνιος παίρνει σφυρίγματα που θα δυσκολεύουν το δικό μας στόχο μην κλαιγόμαστε μετά. Ένα σοβαρό οπαδικό κίνημα θα αναδείκνυε το σκάνδαλο που συνέβη εχτές και αυτό ήταν ο Πανιώνιος να μην κάνει σέντρα και να μη διακοπεί το παιχνίδι εις βάρος του ώστε να υποστεί τις κυρώσεις (υποβιβασμός). Αντί αυτού κάποιοι περί άλλων τυρβάζουν. Μετά κλαίγονται για το μπαράζ του παρελθόντος. Σφάξε με αγά μου να αγιάσω...
Δώστε το νταμπλ στον μπαογκ τώρα.Και το σούπερ καπ,το διηπειρωτικό και το διαπλανητικό.Όλοι στο Καυταντζόγλειο την τελευταία αγωνιστική να αποθεώσουμε την ομαδάρα.

Εντυπωσιακό το πώς ενώ κάποιος - είτε συμφωνεί κανείς μαζί του είτε όχι- (ο ov1950 στην περίπτωση) γράφει τεκμηριωμένα την άποψή του οι υπόλοιποι απαντάνε με άναρθρες κραυγές αναφερόμενοι μάλιστα σε άσχετα θέματα όπως πχ η αναμφισβήτητη μίρλα των μΠαογΚτζήδων.
Συνήθως διαφωνώ με τον ov1950 αλλά ας γράψει κάποιος από όσους αναφέρονται για την μίρλα του μΠΑΟγΚ , το Καυτατζόγλειο της τελευταίας αγωνιστικής και άλλα άσχετα με τη συζήτηση θέματα, επί της ουσίας της συζήτησης:

"πιστεύει κανείς σας ότι χθες αδικήθηκε ο π...ρας αιώνιος;;;;"  Δόθηκε ένα penalty για το οποίο κανείς δεν μπορεί να πει αν ήταν ή όχι με σιγουριά (τείνω στο 60-40 ότι ήταν) ενώ αντίστοιχα δεν δόθηκαν άλλα νωρίτερα ... Μακάρι να είχε τέτοια αντιμετώπιση ο ΠΑΣ όχι καν στην Τούμπα αλλά έστω και στους Ζωσιμάδες και θα ήταν διαχρονικά άλλη  η κατάταξή μας στις βαθμολογίες ...
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 28 Φεβ 2019 16:37 από dk »

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Πεμ 28 Φεβ 2019 16:42 »
Εγώ προσωπικά είδα ότι ο Αστερίας και ο αιώνιος πουστ@ρ@ς το πάλεψαν.και ο ένας έφθασε μέχρι τους 4...Εμείς τόσα χρόνια το κύπελλο το έχουμε φτυσμενο..
Τώρα αν αδικήθηκε κάποιος η Όχι μου είναι αδιάφορο..
....

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Πεμ 28 Φεβ 2019 17:53 »
Αφού τα έχουμε συζητήσει όλα, ας συζητήσουμε και πως ορίζονται οι "άναρθρες κραυγές".
Απ' όσο γνωρίζω άναρθρες κραυγές είναι τα "ούστ", τα "ώξω" και κάποια τέτοια. Η μίρλα των Παοκτζήδων είναι κάτι αντικειμενικό, κοινώς μας τα έχουν κάνει τσουρέκια και καμία σχέση δεν έχει με το ποιος αδικήθηκε τέσσερις πόντους στο ένα ματς και ποιος τρία γραμμάρια στο άλλο.
Εξκιούζ μι κιόλας, η συζήτηση δεν ονομάζεται "Κύπελλο Ελλάδος 2018-19"; Ωρέ, μπας και μπήκα και μίλησα για τη μίρλα των Παοκτζήδων στο τόπικ "ΠΑΣ Cuba";
Τέλος πάντων, θα μάθω ποτέ ποια είναι τα εχθρικά προς τον ΠΑΣ συμφέροντα; Διότι αν είναι αυτά που καλλιεργούν κλίμα υπέρ του Πανιωνίου για να πάρει στο εξής καλύτερες (από τις ήδη καλές;) διαιτησίες, δε θα συμφωνήσω. Το παιχνίδι παίζεται μεταξύ ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ-ΑΕΚ και είναι ένα κακοστημένο πανάθλιο παιχνίδι τάχαμου εντυπώσεων. Μασημένη τροφή για μσκάρια με μανία καταδίωξης. Αν πάλι είναι αυτοί που θέλουν ένα ασόβαρο οπαδικό κίνημα που αδιαφορεί για το "σκάνδαλο" του μη μηδενισμού του Πανιωνίου για την άρνηση σέντρας.. ΟΚ, σηκώνω τα χέρια ψηλά.

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Πεμ 28 Φεβ 2019 18:59 »
το Σάββατο έχουμε παιχνίδι ζωής και θανάτου και εμέίς ασχολούμαστε με την διαιτησία του παοκ και του πανιωνίου...πραγματικά αδυνατώ να το καταλάβω!
Είμαι ΠΑΣ και...φοράω παρωπίδες (ναι κράξτε με), για μένα ποδόσφαιρο σημαίνει μόνο μα μόνο ΠΑΣ, δεν γνωρίζω καν αν η Βαρκελώνη και το Λίβερπουλ έχουν ομάδα ποδοσφαίρου. Για το κύπελλο 2018-2019 αποκλειστηκε η ομάδα μου και πλέον βλέπω μόνο τα παιχνίδια πρωταθλήματος πυ πρέπει να σωθώ

ΥΓ. Δεν μπορώ να κάνω αυτό που μερικοί κάνουν....ΠΑΣ και ολίγον από κάτι άλλο, οχι φίλοι μου και ο παοκ και ο οσφπ και ο παο και η αεκ και πολλοί άλλοι με έχουν κάνει να σιχαθώ το ποδόσφαιρο, δεν με ενδιαφέρουν...μόνο ο ΠΑΣ που είναι το αίμα  μου
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Πεμ 28 Φεβ 2019 19:08 »
Το να είσαι μόνο ΠΑΣ Γιάννινα δεν σημαίνει ότι δεν βλέπεις τι γίνεται γύρω σου.Να κόψουμε ας πούμε κάθε τι άλλο γιατί μόνο ΠΑΣ;Άντε πες είσαι μόνο ΠΑΣ.Οι φίλοι σου σίγουρα δεν είναι μόνο ΠΑΣ.Σίγουρα κάποιοι δεν θα είναι.Να τους κόψουμε από φίλους;Να μην μιλάμε για μπάλα;
Καλό το μόνο ΠΑΣ αλλά αυτό μην φτάσει να μας δημιουργεί άλλα θέματα.Να μην μας κλείσει σε έναν μικρόκοσμο.Χωρίς να βλέπουμε παραπέρα.

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Πεμ 28 Φεβ 2019 19:16 »
Προφανής η έλλειψη επιχειρημάτων.
Προφανής ο σκοπός που εξυπηρετείς.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Πεμ 28 Φεβ 2019 19:26 »
Οπως τα λεει ο KASABIAN

και συμπληρωνω:
Δικαιωμα του καθενως να υποστηριζει ακομη και 50 ομαδες, διακαιωμα του να εχει συμπαθειες κτλ
Εμενα ομως στα παπαρια μου.
Δεν συμπαθω κανεναν. ΜΟΝΟ ΠΑΣ.
Να πανε και να γαμηθουνε ολοι τους.
Οσο σκουπιδαριο ηταν ο γαυρος του κοκκαλη και του μαρινακη, τοσο σκουπιδαριο ηταν ο βαζελος του βαρδινογιαννη , τοσο ειναι και τωρα ο μπαοκ και η κουλα.

Ουτε εδρα θα δεχτω να αλαλξω, ουτε θα χαρω αν παρει ο παοκ ή ο γαυρος ή ο ατρομητος το πρωταθλημα.
Δεν εχω κανενα συμφερον (ΔΙΟΡΘΩΝΩ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ  να εχω κανενα συμφερον) απο το ποιος παιρνει τα πρωταθληματα και κουμανταρει λιγκα διαιτητες κτλ.

ΠΑΣ ΓΑΜΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Συνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Πεμ 28 Φεβ 2019 20:29 »
Αν εχει τα κοτσια το φορουμ ας κανει το εξης γκαλοπ
Τι ομαδα ειστε?
Και να δωσει μονές επιλογες για τουλαχιστον 30 ομαδες της ελλαδας
Αλλα να δωσει και διπλες επιλογες
Δηλαδη ΠΑΣ + κατι αλλο
Οπου κατι αλλο οι πιο δημοφιλεις 20 ομαδες της ελλαδας για παραδειγμα
Και να ψηφισουν μονο οσοι ειναι μελη μεχρι σημερα με το χερι στην καρδια
Να δουμε τι αποτελεσματα θα βγουν

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Πεμ 28 Φεβ 2019 20:32 »
Εμποδίζει κάτι τέτοιο κάποιον να τρολάρει;Άντε το κάνουμε,τι συμπέρασμα θα βγάλουμε;Αν είναι να το κάνουμε πιο επιστημονικά και μέσα στην πόλη.Γιατί να περιοριστούμε μόνο σε ένα φόρουμ.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Πεμ 28 Φεβ 2019 20:37 »
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοση βλακεια σημερα σε αυτο το τοπικ;Με μπροκολο κουνουπιδι και κινοα τσικνιζετε;

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Πεμ 28 Φεβ 2019 20:46 »
fon το έχω ξανα αναφέρει, δεν με ενδιαφέρει το ελληνικό ποδοσφαιρο παρά μόνο ο ΠΑΣ που με αυτόν κόλλησα στα πιο δύσκολα χρόνια  την δεκαετία του 90...τότε που για πλάκα όπως για ένα  κύπελο μπάσκετ γέμιζε η πλατεία από πανυγηρίζοντες ολυμπιακούς παναθηναικούς και λοιπούς .....οχι δεν μπορώ να τα ξαναζήσω και δεν μπορώ να διαβάζω σε forum πασολέδων για συμπάθειες σε άλλες ομάδες ποκ-ποθ αλλά κουβέντα να μην γίνεται αν αδικείται μια ομάδα βεληνεκούς του ΠΑΣ. Μικραίνουμε μόνοι μας (πρώτος ο πρόεδρος) την ομάδα μας.
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Πεμ 28 Φεβ 2019 21:14 »
fon το έχω ξανα αναφέρει, δεν με ενδιαφέρει το ελληνικό ποδοσφαιρο παρά μόνο ο ΠΑΣ που με αυτόν κόλλησα στα πιο δύσκολα χρόνια  την δεκαετία του 90...τότε που για πλάκα όπως για ένα  κύπελο μπάσκετ γέμιζε η πλατεία από πανυγηρίζοντες ολυμπιακούς παναθηναικούς και λοιπούς .....οχι δεν μπορώ να τα ξαναζήσω και δεν μπορώ να διαβάζω σε forum πασολέδων για συμπάθειες σε άλλες ομάδες ποκ-ποθ αλλά κουβέντα να μην γίνεται αν αδικείται μια ομάδα βεληνεκούς του ΠΑΣ. Μικραίνουμε μόνοι μας (πρώτος ο πρόεδρος) την ομάδα μας.
Ο κάθε άνθρωπος βλέπει τα πράγματα διαφορετικά.Καταρχάς δεν είδα κάποιον να εκφράζει συμπάθεια για κάποια ομάδα.Βλέπω όμως να γίνεται κουβέντα για ένα παιχνίδι κυπέλλου.Επίσης οι περισσότεροι αφού έχουν βιώσει την εποχή παντοκρατορίας του γαύρου και βλέποντας την εποχή του ιβάν,κάνουν τις συγκρίσεις.Δυστυχώς το ποδόσφαιρο μας είναι έρμαιο στις ορέξεις 3-4 προέδρων-ομάδων.Για αυτό είναι αυτό που είναι.Το να σχολιάζονται αυτά,δεν νομίζω ότι είναι θέμα συμπάθειας προς κάπου.Όχι απαραίτητα.
Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν μπορούμε να κάνουμε ποδοσφαιρική συζήτηση.Μακάρι να βλέπαμε τέτοια.Ακόμα και το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα και βλέπεις τους έλληνες να μεταφέρουν την ελληνική πραγματικότητα και εκεί.Δυστυχώς δεν μπορούμε να συζητήσουμε ποδοσφαιρικά.Ακόμα και για τον ίδιο τον ΠΑΣ.Ούτε και για τα υπόλοιπα παιχνίδια.
Το αν αδικήθηκε κάπου ο ΠΑΣ,μπορεί όποιος θέλει να το εκφράσει.Δεν το απαγορεύσαμε σε κανέναν.Αυτό που πρέπει όμως να καταλάβει αυτός που εκφράζει αυτό,είναι ότι δεν βλέπουν όλοι με το ίδιο μάτι τα πράγματα.Μπορεί απλά να διαφωνούμε.Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό.Ούτε κάνει κάποιον λιγότερο ΠΑΣολέ.Απλά διαφωνούμε.
Μπορεί κάποιος ας πούμε να σχολιάσει τις αποφάσεις του διαιτητή σε έναν αγώνα.Το έχω κάνει και εγώ.Δεν μου αρέσει να στέκομαι τόσο εκεί αλλά το κάνω.Το ίδιο μπορείς να κάνεις εσύ και ο καθένας.Το ίδιο είναι και εδώ αν θεωρεί κάποιος ότι ο ΠΑΣ αδικήθηκε.Βασικά ότι πρέπει να τιμωρηθεί ο Πανιώνιος.

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Πεμ 28 Φεβ 2019 21:20 »
Καλή Τσικνοπέμπτη και γιαννιώτκη Αποκριά, την καλύτερη του κόσμου.

Δεν έχω κάτι με OV αλλά το οτι σχολιάζουμε αν ήταν πέναλτι ή όχι το χτεσινό, πώς προκύπτει οτι αβαντάρουμε το νιόνιο; ΕΤΥΧΕ να είναι η ομάδα εναντίον της οποίας σφυρίχτηκε. Από πουθενά δεν προκύπτει κάτι τέτοιο προφανώς αλλά σε κουβέντα να βρίσκεσαι.   

Παράθεση
Ένα σοβαρό οπαδικό κίνημα θα αναδείκνυε το σκάνδαλο που συνέβη εχτές και αυτό ήταν ο Πανιώνιος να μην κάνει σέντρα

Τρομερό σκάνδαλο! ΟΥΑΟΥ! Απέχει το οπαδικό κίνημα απ' αυτό;;; ΤΣΚ ΤΣΚ... Ο αγαπημένος σου ιδιοκτήτης αε σηκώνει φράγκα απ' τα ταμεία της χωρίς παραστατικά κι όλα "μέλι-γάλα" με το οπαδικό κίνημα να κοιμάται τον ύπνο του δικαίου κι από πάνω να μην επεμβαίνει εισαγγελέας για όλα τα αισχρά που συμβαίνουν στο χώρο - κι όχι μόνο εδώ φυσικά. Το τοπικό οπαδικό κίνημα εξακολουθεί να ανέχεται όλη την παραγκολογία και αρματολογία που έχει αναπτυχθεί και δεν έχει αξιωθεί ακόμα να κάνει κουβέντα για το αν μπορεί κι αν πρέπει να αντιδράσει, απλώς απέχοντας! Είναι ένας απ' τους τρόπους, δε λέω, αλλά έγινε ανώδυνα, χωρίς να προηγηθεί το παραμικρό και χωρίς να ξέρουμε ούτε το κόστος, ούτε τι άλλο μπορούσαμε να κάνουμε. Το εγχώριο οπαδικό κίνημα εξάλλου, αποδέχεται να μαθαίνει τον πρωταθλητή μέσω ΦΕΚ κάθε Σεπτέμβρη. 

Η ΚΟΒΕ είναι ακόμα μια κρατική ομάδα όπως οι 3 των Αθηνών που σιγά σιγά κατάφεραν να αποξενώσουν, αρχικά από Αθήνα-Πειραιά κι ύστερα από την επικράτεια, τις ομάδες από τους φιλάθλους τους. Όσους -εν ΠΑΣη περιπτώσει- τις παρακολουθούσαν από κοντά, ακολουθούσαν δράσεις, εκδρομές κλπ. Πρωταθλήματα κι οι ευρωπαϊκές συμμετοχές με υπουργική απόφαση και με τα αντίστοιχα κονδύλια να εισρέουν στα ταμεία τους.

Από πάντα υπήρχε η σαπίλα και στα Γιάννενα αλλά ποτέ δεν έζησαν οι οπαδοί της την ξενέρα που τρώνε 10 χρόνια τώρα. Από πάντα κι η σαπίλα στο ποδόσφαιρο αλλά η post pap ΠΑΣοκική αβάντα στον Πειραιά δεν είχε προηγούμενο σε εύρος, ένταση, συνέχεια και... συνέπεια. Και δε χρειάζεται να διαχωρίζουμε τους πάνω επειδή τον τελευταίο τίτλο τον βρήκαν στις ανασκαφές της Αμφίπολης. Θα τον πάρουν και φέτος 400 χρόνια μετά, παίζοντας το καλύτερο ποδόσφαιρο της κατηγορίας. Ούτε να γκρινιάζουν κάθε Κυριακή χρειάζεται, ούτε να πάνε με το ζόρι (σπρώξιμο) για το ντάμπλ. Κι αν οι κάτω πήραν από 100, 80 κι 60 κάθε ένας, πήραν κι αυτοί 40. Τι αλλάζει; Είτε 100 είτε 50, η πουτάνα πουτάνα είναι (και δεν έχω τίποτα μαζί τους  B-))   

:mono:
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Πεμ 28 Φεβ 2019 21:29 »
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΑΜΙΑ 0-1
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Πεμ 28 Φεβ 2019 21:30 »
Δεν ξέρω ποιος είναι ΠΑΣ και ΠΟΚ ή ΠΑΣ και ΠΑΟΚ, εγώ όμως απόψε είμαι ΠΑΣ και Λαμία!
Κύπελο στην επαρχία μωρέ!

Αποσυνδεδεμένος RABO

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Πεμ 28 Φεβ 2019 22:02 »
Αυτοί που λένε ότι ο τερματοφύλακας είναι το 50% μιας ομάδας μαλλον εχουν δίκιο!!!!Ο τυπάς της Λαμίας έκανε σ ένα ματς όσες αποκρούσεις έχει κάνει ο Βελλίδης σ όλη του τη ζωή!!!!!!Για να το πω αλλιώς,αν η Λαμία είχε τερματοφύλακα το Βελλίδη θα είχε χάσει με 5-1, ενώ τώρα είναι στους 4 του κυπέλου.....τόσο απλά!!
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 28 Φεβ 2019 22:06 από RABO »

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Πεμ 28 Φεβ 2019 22:41 »
Αυτοί που λένε ότι ο τερματοφύλακας είναι το 50% μιας ομάδας μαλλον εχουν δίκιο!!!!Ο τυπάς της Λαμίας έκανε σ ένα ματς όσες αποκρούσεις έχει κάνει ο Βελλίδης σ όλη του τη ζωή!!!!!!Για να το πω αλλιώς,αν η Λαμία είχε τερματοφύλακα το Βελλίδη θα είχε χάσει με 5-1, ενώ τώρα είναι στους 4 του κυπέλου.....τόσο απλά!!
Tα περισσότερα βέβαια πήγαν πάνω του. Ωραία η απόκρουση του πέναλτι, αν όμως την είχε κάνει ο Βελλίδης θα σφυρίζονταν επανάληψη.

Αποσυνδεδεμένος FanaticPaS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Παρ 01 Μάρ 2019 00:44 »
Ov1950 κανε μας τη χαρη, παρε το μουφάρι σου και τραβα στο παοκμάνια
Μεγαλωσα δν εβαλα μυαλο

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Παρ 01 Μάρ 2019 06:29 »
Το παιχνίδι παίζεται μεταξύ ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ-ΑΕΚ και είναι ένα κακοστημένο πανάθλιο παιχνίδι τάχαμου εντυπώσεων. Μασημένη τροφή για μσκάρια με μανία καταδίωξης.
απομόνωσα αυτό για να μπορώ ανεπιφύλακτα να συμφωνήσω ...
Με εκφράζει ιδιαίτερα και το παρακάτω (bold και υπογραμμίσεις δικιές μου):
Ο κάθε άνθρωπος βλέπει τα πράγματα διαφορετικά.Καταρχάς δεν είδα κάποιον να εκφράζει συμπάθεια για κάποια ομάδα.Βλέπω όμως να γίνεται κουβέντα για ένα παιχνίδι κυπέλλου.Επίσης οι περισσότεροι αφού έχουν βιώσει την εποχή παντοκρατορίας του γαύρου και βλέποντας την εποχή του ιβάν,κάνουν τις συγκρίσεις.Δυστυχώς το ποδόσφαιρο μας είναι έρμαιο στις ορέξεις 3-4 προέδρων-ομάδων.Για αυτό είναι αυτό που είναι.Το να σχολιάζονται αυτά,δεν νομίζω ότι είναι θέμα συμπάθειας προς κάπου.Όχι απαραίτητα.
Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν μπορούμε να κάνουμε ποδοσφαιρική συζήτηση.Μακάρι να βλέπαμε τέτοια.Ακόμα και το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα και βλέπεις τους έλληνες να μεταφέρουν την ελληνική πραγματικότητα και εκεί.Δυστυχώς δεν μπορούμε να συζητήσουμε ποδοσφαιρικά.Ακόμα και για τον ίδιο τον ΠΑΣ.Ούτε και για τα υπόλοιπα παιχνίδια.
Το αν αδικήθηκε κάπου ο ΠΑΣ,μπορεί όποιος θέλει να το εκφράσει.Δεν το απαγορεύσαμε σε κανέναν.Αυτό που πρέπει όμως να καταλάβει αυτός που εκφράζει αυτό,είναι ότι δεν βλέπουν όλοι με το ίδιο μάτι τα πράγματα.Μπορεί απλά να διαφωνούμε.Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό.Ούτε κάνει κάποιον λιγότερο ΠΑΣολέ.Απλά διαφωνούμε.
Μπορεί κάποιος ας πούμε να σχολιάσει τις αποφάσεις του διαιτητή σε έναν αγώνα.Το έχω κάνει και εγώ.Δεν μου αρέσει να στέκομαι τόσο εκεί αλλά το κάνω.Το ίδιο μπορείς να κάνεις εσύ και ο καθένας.Το ίδιο είναι και εδώ αν θεωρεί κάποιος ότι ο ΠΑΣ αδικήθηκε.Βασικά ότι πρέπει να τιμωρηθεί ο Πανιώνιος.

και για να μιλήσω και πιο ουσιαστικά:
Το χθεσινό αποτέλεσμα όπως και η παράταση του που...ταρά αιώνιου είναι άλλη μία απόδειξη ότι ΠΡΩΤΟΣ στόχος του ΠΑΣ θα έπρεπε ΚΑΘΕ χρόνο να είναι το κύπελλο. Ούτε rotation ούτε τίποτα, ίσα - ίσα να γίνεται rotation σε αγώνες πρωταθλήματος όπου το κατεστημένο πολύ δύσκολα να σου επιτρέψει να έχεις μία πορεία διάρκειας έτους και να διεκδικούμε ΠΑΝΤΑ τη διάκριση μέσω του κυπέλλου όπου υπάρχουν λιγότεροι αγώνες και ούτως ή άλλως ακόμα και με μέτρια απόδοση φθάσεις στους 8 ή στους 16...
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 01 Μάρ 2019 06:46 από dk »

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Παρ 01 Μάρ 2019 06:32 »
Ov1950 κανε μας τη χαρη, παρε το μουφάρι σου και τραβα στο παοκμάνια
Αυτό γράφτηκε κατόπιν σχολίου μου πως στην απόκρουση του Σαράνωφ στο πέναλτι του Φορτούνη δίνεται επανάληψη...
Τις προσβολές από ορισμένους, έχω δείξει πού ακριβώς τις γράφω και αν ιδρώνει τ' αυτί μου από τέτοιες μεθόδους.
Θα ήθελα όμως να σημειώσω πως οι ευχές για υποβιβασμό της ομάδας δε μου προκαλούν τόση έκπληξη (τα ψυχολογικά θέματα είναι μάστιγα στην εποχή μας) όσο τα κλαψουρίσματα κάποιου "φανατικού" για χάρη του ... Πανιώνιου σε παιχνίδι μάλιστα που δεν αδικήθηκε ο Πανιώνιος. Τόση ευφυΐα και τόσος σεβασμός στην ιστορία που οσονούπω θα κλαίνε κάποιοι και για τον υποβιβασμό του ΟΦΗ

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #98 στις: Παρ 01 Μάρ 2019 10:11 »
Είπε:

Ένα σοβαρό οπαδικό κίνημα θα αναδείκνυε το σκάνδαλο που συνέβη εχτές και αυτό ήταν ο Πανιώνιος να μην κάνει σέντρα και να μη διακοπεί το παιχνίδι εις βάρος του ώστε να υποστεί τις κυρώσεις (υποβιβασμός).

Σε ένα σενάριο όπου όλα θα έχουν κριθεί, η ομάδα βάζει πούλμαν (για να πάει στη Θεσσαλονίκη να παίξει εκτός με τον ΠΑΟΚ) για να μεταβεί όποιος θέλει και να καθίσει σε συγκεκριμένο κομμάτι της εξέδρας χωριστά από τους αντίπαλους, αποζημιώνει όλους τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας κατά το 50% του ποσού που είχαν καταβάλει πριν ξεκινήσει η σεζόν και ταυτόχρονα βάζει στο ταμείο της ένα μεγάλο καθαρό ποσό (πχ 500.000) που θα δεσμευτεί ότι θα πάει προσθετικά στο μπάτζετ που προορίζεται για την ενίσχυσή της, τότε, έγραψα ότι αυτό το σενάριο, όχι μόνο θα ήταν θεμιτό αλλά και επιβεβλημένο. Έγνοια οφείλει να είναι η ενίσχυση της ομάδας και όχι η προπαγάνδα κι ο σανός του κάθε αντίπαλου.

Τα λόγια είναι περιττά την ώρα που χωρίζουμε...
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Παρ 01 Μάρ 2019 10:13 »
Ούτε rotation ούτε τίποτα, ίσα - ίσα να γίνεται rotation σε αγώνες πρωταθλήματος
Θα κάνω μια επισήμανση χωρίς να σημαίνει ότι διαφωνώ με το σκεπτικό σου. Η Λαμία εχθές αλλά και στο πρώτο ματς, έκανε νομίζω rotation για να προφυλάξει/ξεκουράσει παίκτες για το πρωτάθλημα.