Ας μας πει ο OV εάν ισχύει;
Αν συμφωνεί;
Αν αποδυναμώνεται η ομάδα έτσι;
Την άποψή μου για τον Κάστρο την έχω εκφράσει σε πολλά σχόλια, μερικά εκ των οποίων μπορείς να διαβάσεις και στις σελίδες αυτού του νήματος. Την έχω μάλιστα εκφράσει ακόμα κι όταν η θετική αποτίμηση της ποδοσφαιρικής αξίας του Κάστρο δεν ήταν και πολύ δημοφιλής.
Από εκεί και πέρα:
Υπάρχει κάπου το ηχητικό ή έστω η απομαγνητοφώνηση όσων φέρεται να δήλωσε ο συγκεκριμένος κύριος; Ή αρκεί να βγει κάποιος χρήστης και να δηλώσει οτιδήποτε κοτσάροντας από δίπλα "το είπε ο τάδε"; Θα ήσουν ευχαριστημένος με κάτι τέτοιο; Ο χρήστης chilly θα ήταν ευχαριστημένος αν κάτι ανάλογο γινόταν εις βάρος του;
Στη περίπτωση που είπε κάτι ο όποιος Σκούμπος, Σκουμπρής κτλ. Είμαστε απολύτως σίγουροι για την αξιοπιστία του; Έχει επαληθευτεί πολλές φορές; Είναι γνωστός για τις πληροφορίες που βγάζει πρώτος;
Αν δεν είναι, είστε ικανοποιημένοι όταν παραμονές μιας πολύ κρίσιμης εβδομάδας με τρεις αγώνες, ένας εκ των οποίων ο επαναληπτικός με τον παναθηναϊκό- βγαίνει κάτι (πέφτω από τα σύννεφα) για να επηρεαστεί η ηρεμία της ομάδας και κάποιοι-ελπίζω όχι εσύ-σπεύσανε να το υιοθετήσουνε;
Πόσες φορές από τον περασμένο Μάιο και μετά, πουλήθηκαν λόγου χάρη Κρισμάν και Νικολιάς; Δε βαρεθήκατε; Έχετε κάποιου είδους ένδειξη ότι η διοίκηση δεν εισακούει τις εισηγήσεις του προπονητή; Ο Χουτεσιώτης για παράδειγμα, αποκτήθηκε το καλοκαίρι επειδή η διοίκηση δεν άκουσε τον προπονητή;