Επειδη ειναι ετσι ο καιρος θα παιξω
ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑ 1 4,00 και
ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ ΓΚΑΝΑ Χ 3,20
Καλησπέρα ...
με απόδοση 12,80 που έπιασες φαντάζομαι ότι όντως ήταν καλή η εσπέρα!
Καλημέρα και για τα αυριανά (αν και πιστεύω ότι θα τα χσουμε μιά και στα σημερινά ήμουν μέσα παρότι οι προτιμήσεις μου αποκλέιστηκαν μιά και η πρόβλεψη μου ήταν για over στο 1ο και under στο 2ο)
Οπότε αποφεύγοντας την πρόβλεψη ομάδας πρόκρισης (με σαφείς αύριο προτιμήσεις στις λατινοαμερικάνικες) :
Αργεντινή - ΔΓερμανία γκόλ - γκολ
και
Παραγουάη - Ισπανία under
Σήμερα έκανα δοκιμές και νομίζω ότι βρήκα bug σε στοιχηματζίδικα ... :
Να δίνει πχ σε ένα παιχνίδι απόδοση στο 0-0 η οποία ήταν διαφορετική από το να παίξεις σαν ένα γεγονός το συνδυασμό 0 γκόλ η α΄ομάδα ΚΑΙ 0 γκόλ η β΄ομάδα . Ελέξτε το στα στοιχηματικά sites που παίζετε... και ενημερώστε (Η πραγματικότητα ήταν ότι ελέγχαμε την περίπτωση 0,1,2,3 γκολ αλλά για να το αφήσω με πολύ μικρότερη πολυπλοκότητα έγραψα μόνο την προφανή περίπτωση του 0-0 ). Αν όντως υπάρχει διαφορά μπορείς με κατάλληλα διαλεγμένο ποσό να στοιχηματίζεις πχ
στο 0 η Α ομάδα και 0 η Β
και σε άλλο στοίχημα τους συνδυασμούς που δίνουν 1 γκόλ ή αν συμφέρει το γεγονός 1 γκολ στο παιχνίδι
σε 3ο στοίχημα τους συνδυασμούς που δίνουν 2 γκόλ ή αν συμφέρει το γεγονός 2 γκολ στο παιχνίδι
και πχ σε 4ο στοίχημα το γεγονός από 3 γκολ και πάνω
Επαναλαμβάνω ότι το bug ήταν ότι με κατάλληλη επιλογή στο κάθε στοίχημα (έστω και από διαφορετικούς books αν και το δοκίμαζα με τον ίδιο) έδινε κέρδος ανεξάρτητα αποτελεσμάτων .
Αν αποδειχθεί αυτό αλήθεια μπορεί κανείς να παίζει 1000 ευρώ την ημέρα και να έχει εξασφαλισμένα πχ 20 ευρώ κέρδος χωρίς κίνδυνο. Αυτό το ανά ημέρα μπορεί βέβαια να γίνει μεγαλύτερης συχνότητας ανάλογα με το πλήθος των μη ταυτόχρονων παιχνιδιών τα οποία βρίσκει κανείς να πληρούν τους παραπάνω όρους...!
(γουστάρω τελικό Παραγουάη - Ουρουγουάη φοβάμαι όμως επανάληψη του 1ου mundial το οποίο παρακολούθησα: 1974 ...)