Αλλα για πες μου γιατι δεν τα εσκασε η nova τα λεφτα ντε?
Εσυ θα μου πεις γιατι δεν μπηκανε ελευθερα καναλια(γιατι σου εχω ετοιμη την απαντηση)?
Και θα μου εξηγησεις βεβαιως αμα νομιζεις πως εσυ δεν πληρωνεις τους ιδιωτικους καναλαρχες?
Επισης να μου δωσεις τους ισολογισμους της της ΕΡΤ επι αυτης της κυβερνησης και αμα επιβαρυνεται ο λαουτζικος?
Να μου δωσεις τα ρεκορ εισπραξεεων των γηπεδων επι χρονιας και τηλεοτικων καναλιων?
Να μου πεις εσυ και οι υπολοιποι αμα τα ιδια λεγατε αμα δεν ειχε ο ΠΑΣ τηλεοπτικο συμβολαιο
Και επισης να μου βρεις μια χωρα εστω και χωρα τριτου κοσμου που υπαρχει ομαδα χωρις τηλεοπτικο συμβολαιο?
Aυτα γιατι στην κριτικη πρωτοι ειμαστε
p.s pastakis αυτο που λες αγγιζει τα ορια εοπιστημονικης φαντασιας..Αστο
Έχεις σκεφτεί ότι οι συγκεκριμένοι δεν τα βρήκαν στο οικονομικό με την νόβα;Γιατί όσο θυμάμαι η νόβα μίλαγε για ψαλίδια στα συμβόλαια.Όλα τα χρόνια.
Γιατί κάποιο ελεύθερο κανάλι πρέπει να μπει και να αγοράσει το ελληνικό πρωτάθλημα;
Τα υπόλοιπα προβλήματα που υπάρχουν με τους ιδιωτικούς καναλάρχες δεν σταματάνε να υπάρχουν και είναι ξεχωριστός τομέας από τον συγκεκριμένο που συζητάμε.Το ένα δεν αναιρεί το άλλο.
Εσύ που τα ψάχνεις δεν έχεις βρει τέτοια πράγματα;Τα οικονομικά λέω.Από όταν η ΕΡΤ αγόραζε τα φιλικά του καλοκαιριού με τις διάφορες μπυραρίες που έπαιζε το ποκ και ήταν υπερτιμολογημένα μέχρι σήμερα.Δεν είναι μόνο τα έξοδα για την αγορά των αγώνων.Είναι και οι μεγαλοδημοσιογράφοι-αναλυτές,ποκίτικη Κυριακή.
Δεν συζητάμε για τα εισιτήρια εδώ.Τα εισιτήρια τα ίδια θα είναι.Το ίδιο τραγικά όπως τα προηγούμενα χρόνια.
Τα είπαμε για τον ΠΑΣ να μην τα ξαναλέμε.
Τα περισσότερα χρόνια το πρωτάθλημα γίνεται χωρίς οι ομάδες να έχουν κανάλι προβολής.Να σου θυμίσω εδώ ότι κάποτε ο Κολέμπας είχε μείνει με τις επιταγές του άλφα ντίτζιταλ στα χέρια.Την συνέχεια φαντάζομαι την ξέρεις.Κανόνι.Είναι κάποιος αναγκασμένος να δώσει τηλεοπτικό συμβόλαιο στις ομάδες;Αν ναι γιατί;Είναι όμορφες;