Αποστολέας Θέμα: Πρωτάθλημα Superleague 2018-2019  (Αναγνώστηκε 102118 φορές)

Συνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2018-2019
« Απάντηση #25 στις: Τρι 07 Αύγ 2018 18:14 »
Γεια σου ορέ Απόλλωνα, γεια σου ορέ Λαμία, γεια σου ορέ Ατρόμητε.
Μπορεί να μην πουλιούνται τα παιχνίδια σας, αλλά καθαρίζει για την πάρτη σας το Δημόσιο.
Άιντε και μονιμότητα !
Για ψάξτε το με κανάν ΑΣΕΠ.
Έννοια σας, πληρώνει η γριούλα στα Κάτω Ραβένια και στο Σκλούπο τέλος ΕΡΤ, κι ο μήνας έχει εννιά....

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Τρι 07 Αύγ 2018 18:23 »
Ο Έλληνας φορολογούμενος λοιπόν θα πληρώσει τον Αλαφούζο που χρωστάει φόρους εκατομμυρίων στο Ελληνικό δημόσιο.Επίσης θα πληρώσει τον Καρυπίδη που χρωστάει μισθούς μηνών σε εργαζόμενους και έχει οδηγήσει εκατοντάδες κόσμο στην ανεργία.Δεν θέλω να μπω στην διαδικασία που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν τα χρήματα αυτά.Απλά ρωτάω;Τα χρήματα όλων εμάς των Ελλήνων πρέπει να πηγαίνουν σε ένα απαξιωμένο προιόν και σε χέρια μεγαλοεπιχειρηματιών;

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Τρι 07 Αύγ 2018 18:26 »
Προς το παρόν έχω να δηλώσω οτι θα δω σπιτάκι μου με τα πιτσιρίκια 7 παιχνίδια εκτός έδρας του ΠΑΣ. Το αν ήταν καλή ή κακή η κίνηση της ερτ θα φανεί στη σούμα.
Από μαλακιες σε αυτό το κανάλι έχουμε πληρώσει άπειρες. Τουλάχιστον τώρα θα έχω και κέρδος. -5€ από την καφετέρια*7αγώνες. Βγήκε ο χρόνος της έρτ.
Και δε θα'ακουω τον κάθε μακάκα γιαννιωτοβάζελο να σχολιάζει την ομάδα μου.

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Τρι 07 Αύγ 2018 19:39 »
έλα πείτε την αλήθεια oτι και να γράφετε παραπάνω, όλοι το σκεφτήκατε λίγο αυτό που λέει ο Tsimendos

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Τρι 07 Αύγ 2018 20:54 »
Ξαναλεω που ειναι ιδιωτικοι καναλαρχες ντε??????????

Δεν απανταει κανεις

Να υπενθυμισω επισης  επι μεταδοσης ΕΡΤ σε παλιοτερα χρονια ειχαμε ρεκορ εισητηριων σε ολα τα γηπεδα για καθε ειδους δικαιολογια που κυκλοφορει

Βεβαιως αν στην θεση της ΑΕΛ και του ΑΡΗ ηταν ο ΠΑΣ αλλα θα λεγαμε
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Τρι 07 Αύγ 2018 21:04 »

Δεν απανταει κανεις

Να υπενθυμισω επισης  επι μεταδοσης ΕΡΤ σε παλιοτερα χρονια ειχαμε ρεκορ εισητηριων σε ολα τα γηπεδα για καθε ειδους δικαιολογια που κυκλοφορει

Το ότι κανένας ιδιωτικός καναλάρχης δεν δίνει αυτά τα λεφτά και τα δίνει η ΕΡΤ δεν σε προβληματίζει;
Το πρόβλημα δεν είναι αν θα κόψουν εισιτήρια οι ομάδες.Το πρόβλημα είναι γιατί να χρυσοπληρώνουμε όλοι ένα πρωτάθλημα της πλάκας.Προσωπικά δεν θα είχα πρόβλημα αν η ΕΡΤ έβγαζε τα έξοδα και είχε κέρδος από αυτό.Όμως αυτά τα ποσά,αν ισχύουν,δεν βγαίνουν με τίποτα.Μην κοροιδευόμαστε.Εδώ ολόκληρο μουντιάλ βλέπαμε και δεν είχαν διαφημίσεις να βάλουν.Βλέπαμε τα άπαντα της ΕΡΤ σε διαφημίσεις.
Το ίδιο ισχύει αν ήταν και ο ΠΑΣ μέσα σε αυτές τις ομάδες.
Έχουμε φάει τόσα μνημόνια.Δεν θα πληρώνουν μια ζωή οι μαλάκες γιατί καταντάμε μαλάκες.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Τρι 07 Αύγ 2018 21:08 »

Δεν απανταει κανεις

Η λεξη ΚΕΡΔΟΣ σου λεει κατι;

Τα ιδια θα λεγαμε. Η πλειονοτητα των μελων του φορουμ σε τετοα θεματα εχει σωστη κριση

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Τρι 07 Αύγ 2018 21:20 »
Αλλα για πες μου γιατι δεν τα εσκασε η nova τα λεφτα ντε?
Εσυ θα μου πεις γιατι δεν μπηκανε ελευθερα καναλια(γιατι σου εχω ετοιμη την απαντηση)?
Και θα μου εξηγησεις βεβαιως αμα νομιζεις πως εσυ δεν πληρωνεις τους ιδιωτικους καναλαρχες?Ελα σε περιμενω και εδω
Επισης να μου δωσεις τους ισολογισμους της της ΕΡΤ επι αυτης της κυβερνησης και αμα επιβαρυνεται ο λαουτζικος?
Να μου δωσεις τα ρεκορ εισπραξεεων των γηπεδων επι καθε χρονιας και τηλεοτικων καναλιων?
Να μου πεις εσυ και οι υπολοιποι αμα  τα ιδια λεγατε αμα δεν ειχε ο ΠΑΣ τηλεοπτικο συμβολαιο
Και επισης να μου βρεις μια χωρα εστω και χωρα τριτου κοσμου που υπαρχει ομαδα χωρις τηλεοπτικο συμβολαιο?

Aυτα γιατι στην κριτικη πρωτοι ειμαστε

p.s pastakis αυτο που λες αγγιζει τα ορια επιστημονικης φαντασιας..Αστο
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 07 Αύγ 2018 21:23 από ayuto1966 »

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Τρι 07 Αύγ 2018 21:24 »

Δεν απανταει κανεις

Η λεξη ΚΕΡΔΟΣ σου λεει κατι;

Τα ιδια θα λεγαμε. Η πλειονοτητα των μελων του φορουμ σε τετοα θεματα εχει σωστη κριση

Φεσωμα Ελληνικου λαου κοντα στο 1 δισεκατομυριου ευρω απο ελληνικα ελευθερα καναλια σου λεει ΚΑΤΙ(και λιγα λεω)

Λεπτομερεις φανταζομαι

Και προσεξε μιλαμε για δις οχι για μυρια γιατι εκει κρυβεται ο διαολος
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 07 Αύγ 2018 21:29 από ayuto1966 »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Τρι 07 Αύγ 2018 21:29 »
Αλλα για πες μου γιατι δεν τα εσκασε η nova τα λεφτα ντε?
Εσυ θα μου πεις γιατι δεν μπηκανε ελευθερα καναλια(γιατι σου εχω ετοιμη την απαντηση)?
Και θα μου εξηγησεις βεβαιως αμα νομιζεις πως εσυ δεν πληρωνεις τους ιδιωτικους καναλαρχες?
Επισης να μου δωσεις τους ισολογισμους της της ΕΡΤ επι αυτης της κυβερνησης και αμα επιβαρυνεται ο λαουτζικος?
Να μου δωσεις τα ρεκορ εισπραξεεων των γηπεδων επι χρονιας και τηλεοτικων καναλιων?
Να μου πεις εσυ και οι υπολοιποι αμα  τα ιδια λεγατε αμα δεν ειχε ο ΠΑΣ τηλεοπτικο συμβολαιο
Και επισης να μου βρεις μια χωρα εστω και χωρα τριτου κοσμου που υπαρχει ομαδα χωρις τηλεοπτικο συμβολαιο?

Aυτα γιατι στην κριτικη πρωτοι ειμαστε

p.s pastakis αυτο που λες αγγιζει τα ορια εοπιστημονικης φαντασιας..Αστο
Έχεις σκεφτεί ότι οι συγκεκριμένοι δεν τα βρήκαν στο οικονομικό με την νόβα;Γιατί όσο θυμάμαι η νόβα μίλαγε για ψαλίδια στα συμβόλαια.Όλα τα χρόνια.
Γιατί κάποιο ελεύθερο κανάλι πρέπει να μπει και να αγοράσει το ελληνικό πρωτάθλημα;
Τα υπόλοιπα προβλήματα που υπάρχουν με τους ιδιωτικούς καναλάρχες δεν σταματάνε να υπάρχουν και είναι ξεχωριστός τομέας από τον συγκεκριμένο που συζητάμε.Το ένα δεν αναιρεί το άλλο.
Εσύ που τα ψάχνεις δεν έχεις βρει τέτοια πράγματα;Τα οικονομικά λέω.Από όταν η ΕΡΤ αγόραζε τα φιλικά του καλοκαιριού με τις διάφορες μπυραρίες που έπαιζε το ποκ και ήταν υπερτιμολογημένα μέχρι σήμερα.Δεν είναι μόνο τα έξοδα για την αγορά των αγώνων.Είναι και οι μεγαλοδημοσιογράφοι-αναλυτές,ποκίτικη Κυριακή.
Δεν συζητάμε για τα εισιτήρια εδώ.Τα εισιτήρια τα ίδια θα είναι.Το ίδιο τραγικά όπως τα προηγούμενα χρόνια.
Τα είπαμε για τον ΠΑΣ να μην τα ξαναλέμε.
Τα περισσότερα χρόνια το πρωτάθλημα γίνεται χωρίς οι ομάδες να έχουν κανάλι προβολής.Να σου θυμίσω εδώ ότι κάποτε ο Κολέμπας είχε μείνει με τις επιταγές του άλφα ντίτζιταλ στα χέρια.Την συνέχεια φαντάζομαι την ξέρεις.Κανόνι.Είναι κάποιος αναγκασμένος να δώσει τηλεοπτικό συμβόλαιο στις ομάδες;Αν ναι γιατί;Είναι όμορφες;

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Τρι 07 Αύγ 2018 21:30 »
Ayuto για την ταμπακερα θα πεις τιποτα ή θα γενικολογεις;

Αποσυνδεδεμένος trollit

• Sr. Member
  • never thinking always drinking
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Τρι 07 Αύγ 2018 21:31 »
ρε φον τι χρυσοπληρώνουμε???

6 ευρώ το δίμηνο....

και εμείς μπορεί να ήμασταν σε αυτή τη θέση!!!

πλέον μιλάμε για  καρμιριά!!!

ωραία τα ποιήματα ..αλλά 56 ευρώ δεν μπορεί να δώσει ο νεοέλληνας το μήνα...

πάλι κάποιο πρόβλημα έχει η ιδιωτική αδιαλλαξία...
but our life’s are so cool...

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Τρι 07 Αύγ 2018 21:31 »
Κανένα ιδιωτικό κανάλι δεν θα έδινε λεφτά για την Σουπερ Λίγκα.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Τρι 07 Αύγ 2018 21:32 »

6 ευρώ το δίμηνο....

Που αναφέρονται τα ποσά και πως βγαίνουν.

Αποσυνδεδεμένος trollit

• Sr. Member
  • never thinking always drinking
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Τρι 07 Αύγ 2018 21:44 »

6 ευρώ το δίμηνο....

Που αναφέρονται τα ποσά και πως βγαίνουν.

πεστα τοτες... και για το πρωτάθλημα που δεν μας ταιριάζει....
but our life’s are so cool...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Τρι 07 Αύγ 2018 21:47 »
Οπα

Ξεκινας το ποστ κραζοντας το κρατικο καναλι και μετα μου λες οτι τα ελευθερα καναλια ειναι ξεχωριστος τομεας....

Σοβαρα?????????

Aπο ποτε δεν μπαινουνε στην εξισωση τα ελληνικα ελευθερα καναλια

Αυτοι δεν το παιζουνε απλες κραζοντας ολημερις και ολυνυχτις το κρατικο καναλι
Οριστε που ειναι τα κοτσια τους ντε

Αλλα ναι στα ιδιωτικα καναλια που χρωστανε τα μαλλιοκεφαλα τους και πολλαπλασια(και μποορεις να το ψαξεις )στον λαουτζικο κουβεντα.......Ε λοιπον fon θα σε δυσαρεστησω αλλα το ιδιο πραγμα κανεις και εσυ

Λοιπον κουιζ(και ξερεις οτι ειμαι βαρεμενος και τα ψαχνω καθοσον μου αρεσει να μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι)

Ψαξε μονο το μεγκα ποσα φραγκα εχει φεσωσει το ελληνικο κρατος

Αλλα επιμενεις και δεν απαντας σε καμια ερωτηση απο τις οποιες εκανα

Και να σου κανω μια επισημανση πως και ο Ταγματαρχης(ετσι νιομιζω δεν το λενε τον τρομπα της nova)ειναι ιδιωτης

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Τρι 07 Αύγ 2018 21:48 »
trollit Η ΕΡΤ για να δώσει αυτά τα 16 εκ από που θα τα πάρει;Όπως όλα τα έξοδα της ΕΡΤ.Τα χρέη της ΕΡΤ που πάνε;
Από όσο ξέρω και ο κρατικός προυπολογισμός από δικά μας χρήματα βγαίνει.
Για το πρωτάθλημα έχω γράψει ουκ ολίγες φορές ότι είναι για τα μπάζα.Για τα ακριβά εισιτήρια επίσης έχω γράψει ουκ ολίγες φορές.
Που μας οδηγεί όμως αυτή η συζήτηση.Άντε εγώ έγραψα.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Τρι 07 Αύγ 2018 21:56 »
Οπα

Ξεκινας το ποστ κραζοντας το κρατικο καναλι και μετα μου λες οτι τα ελευθερα καναλια ειναι ξεχωριστος τομεας....

Σοβαρα?????????

Αλλα ναι στα ιδιωτικα καναλια που χρωστανε τα μαλλιοκεφαλα τους και πολλαπλασια(και μποορεις να το ψαξεις )στον λαουτζικο κουβεντα.......Ε λοιπον fon θα σε δυσαρεστησω αλλα το ιδιο πραγμα κανεις και εσυ

Λοιπον κουιζ(και ξερεις οτι ειμαι βαρεμενος και τα ψαχνω καθοσον μου αρεσει να μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι)

Και να σου κανω μια επισημανση πως και ο Ταγματαρχης(ετσι νιομιζω δεν το λενε τον τρομπα της nova)ειναι ιδιωτης
Σου έγραψα ότι δεν θα είχα πρόβλημα αν η ΕΡΤ είχε κέρδος από αυτό αλλά δεν έχει.Μπαίνει μέσα.Διαχρονικά από τα αθλητικά μπαίνει μέσα.
Σου έγραψα γιατί πρέπει κάποιο κανάλι να αγοράσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος;Είναι όμορφες οι ομάδες;Τι είναι;Είναι κάποιου είδους υποχρέωση;Γιατί αν είναι υποχρεωτικό,υπάρχουν ομάδες μέχρι το Γ τοπικό.Αν το πάμε έτσι.Περιμένω να δω την απάντηση σου στο θέμα.
Το ότι τα ιδιωτικά κανάλια φέσωσαν το κράτος,τι σχέση έχει με την συγκεκριμένη συζήτηση που κάνουμε;Έγραψα παραπάνω ότι το ένα δεν αναιρεί το άλλο.Μάλλον δεν το πρόσεξες.Εδώ στο συγκεκριμένο νήμα συζητάμε για το πρωτάθλημα και για τα τηλεοπτικά του πρωταθλήματος.Αν είναι να πιάσουμε εδώ και τα άπαντα στην αρχαία Ελλάδα.Κάπως θα τα συνδέσουμε.Το πρωτάθλημα πόλεων του 444 πΧ δεν είχε δημοσιογραφική κάλυψη.Διάβασε λίγο τι σου γράφει ο άλλος.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Τρι 07 Αύγ 2018 21:59 »
Αyuto1966 έχω μία απορία.Γιατί υπερασπίζεσαι τόσο φανατικά τις κυβερνητικές αποφάσεις ακόμα και αν αυτές είναι λανθασμένες κατά γενική ομολογία;

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Τρι 07 Αύγ 2018 21:59 »
Λοιπον για να τελειωνουμε

Ειναι αδικια να μην εχουν τηλεοπτικο συμβολαιο αυτες οι 7 ομαδες

Γιατι καλλιστα σε αυτες τις 7 ομαδες μπορει να βρισκομασταν και εμεις.........Βγαλε τον Βαζελο που ειναι λερα αλλα ομαδες σαν την Λαρισα(που την αντιιπαθω για πολλους λογους)Παναιτωλικο,Αρη θα ηταν αδικια

Και εφοσον το επαιζαν Κινεζοι τα ιδιωτικα καναλια,καλα εκανε η ΕΡΤ και τους μαζεψε

ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ

Δεν υπαρχει ομαδα Α εθνικης σε ολακερη την Ευρωπη που εμεινε αστεγη  τηλεοπτικα

τελος η κουβεντα

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Τρι 07 Αύγ 2018 22:02 »

Γιατι καλλιστα σε αυτες τις 7 ομαδες μπορει να βρισκομασταν και εμεις.........Βγαλε τον Βαζελο που ειναι λερα αλλα ομαδες σαν την Λαρισα(που την αντιιπαθω για πολλους λογους)Παναιτωλικο,Αρη θα ηταν αδικια

Και εφοσον το επαιζαν Κινεζοι τα ιδιωτικα καναλια,καλα εκανε η ΕΡΤ και τους μαζεψε

ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ

τελος η κουβεντα
Δεν απαντάς.Γιατί πρέπει να έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο;Από που προκύπτει η υποχρέωση κάποιου να δώσει τηλεοπτικό συμβόλαιο;
Εσύ ξέρεις γιατί δεν τους έδωσε συμβόλαιο η νόβα;Αναρωτήθηκες μήπως ζητούσαν την Άρτα και τα Γιάννενα;Μήπως τα 16 εκ τα ζήταγαν από την νόβα,η οποία δεν τα δίνει;Βρέθηκε ένας υπουργός να τα δώσει;Όπως έδιναν κρατικές επιχορηγήσεις και αγόραζαν διαρκείας κάτι μακεδονομάχοι.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Τρι 07 Αύγ 2018 22:03 »

ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ

τελος η κουβεντα
Πολύ δυνατό αυτό το επιχείρημα.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Τρι 07 Αύγ 2018 22:07 »
Οπα

Σοβαρα?????????

Σου έγραψα ότι δεν θα είχα πρόβλημα αν η ΕΡΤ είχε κέρδος από αυτό αλλά δεν έχει.Μπαίνει μέσα.Διαχρονικά από τα αθλητικά μπαίνει μέσα.
Σου έγραψα γιατί πρέπει κάποιο κανάλι να αγοράσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος;Είναι όμορφες οι ομάδες;Τι είναι;Είναι κάποιου είδους υποχρέωση;Γιατί αν είναι υποχρεωτικό,υπάρχουν ομάδες μέχρι το Γ τοπικό.Αν το πάμε έτσι.Περιμένω να δω την απάντηση σου στο θέμα.
Το ότι τα ιδιωτικά κανάλια φέσωσαν το κράτος,τι σχέση έχει με την συγκεκριμένη συζήτηση που κάνουμε;Έγραψα παραπάνω ότι το ένα δεν αναιρεί το άλλο.Μάλλον δεν το πρόσεξες.Εδώ στο συγκεκριμένο νήμα συζητάμε για το πρωτάθλημα και για τα τηλεοπτικά του πρωταθλήματος.Αν είναι να πιάσουμε εδώ και τα άπαντα στην αρχαία Ελλάδα.Κάπως θα τα συνδέσουμε.Το πρωτάθλημα πόλεων του 444 πΧ δεν είχε δημοσιογραφική κάλυψη.Διάβασε λίγο τι σου γράφει ο άλλος.

Λοιπον η ΕΡΤ οπως ξερεις ειναι θεματικο καναλι

Τουτεστιν θα δειξει συναυλια κλασικης μουσικης,θα δειξει  τον Κωσταλα με τον πατιναζ,θα δειξει κολυμβητικους αγωνες,θα δειξει χαντμπλολ,θα δειξει πολο ,θα δειξει Βολει (που το γουσταρω αφανταστα,σπανιο μεν και ας ειμαι μειοψηφια) μεχρι και μπαλετο μπολσοι για εκλεκτικα κοινα

Με λιγα λογια καλως επεκτεινετε σε  ψαγμενα κοινα   σαν κρατικο καναλι και ας μην εχει τηλεθαεαση και αυτο ειναι δικαιο

Αρα καταλαβαινεις πολυ καλα πως δεν κινειται με την  agb

Γιατι εσυ μπορει να μην ασχολεισε με τον Πολο αλλα μπορει αρκετοι να γουσταρουνε το αθλημα αυτο και ας ειναι  αδικημενο απο τηλεθαση

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Τρι 07 Αύγ 2018 22:08 »

ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ

τελος η κουβεντα

Κανένα ιδιωτικό κανάλι δεν θα έδινε αυτά τα λεφτά. Αρά κακώς τα έδωσε και η ΕΡΤ.

Τι σημαίνει "ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ" και "τέλος η κουβέντα"; Ότι έχεις μια γνώμη, δεν τη συζητάς, δεν την αλλάζεις, δεν τη διαπραγματεύεσαι και περιμένεις να συμφωνήσεις οι άλλοι μαζί σου;
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Τρι 07 Αύγ 2018 22:11 »
Οπα

Σοβαρα?????????

Λοιπον η ΕΡΤ οπως ξερεις ειναι θεματικο καναλι

Τουτεστιν θα δειξει συναυλια κλασικης μουσικης,θα δειξει  τον Κωσταλα με τον πατιναζ,θα δειξει κολυμβητικους αγωνες,θα δειξει χαντμπλολ,θα δειξει πολο ,θα δειξει Βολει (που το γουσταρω αφανταστα,σπανιο μεν και ας ειμαι μειοψηφια) μεχρι και μπαλετο μπολσοι για εκλεκτικα κοινα

Με λιγα λογια καλως επεκτεινετε σε  ψαγμενα κοινα   σαν κρατικο καναλι και ας μην εχει τηλεθαεαση και αυτο ειναι δικαιο

Αρα καταλαβαινεις πολυ καλα πως δεν κινειται με την  agb

Γιατι εσυ μπορει να μην ασχολεισε με τον Πολο αλλα μπορει αρκετοι να γουσταρουνε το αθλημα αυτο και ας ειναι  αδικημενο απο τηλεθαση
Μπαλέτο Μπολσόι τι ώρα έχει;