Εγω πιστευω πως θα γινει η αναδιαρθρωση κανονικα .
Αλλωστε για τους ιδιοκτητες των ομαδων ( πχ για τον δικο μας ) δεν θα αλλαξουν τα πραγματα δραματικα . Εγγυημενα εσοδα θα εχουν απο ΕΡΤ , θα μειωσουν αναλογα τα εξοδα του και ολα καλα .
Αλι απο τους φιλαθλους που θα στενοχωριουνται και θα χασουν τον υπνο τους για καποια βραδια .
Κατ'εμε , η μονη ελπιδα να παμε σε μπαραζ ( απευθειας σωτηρια την εχω διαγραψει εδω και μηνες ) ειναι να πεσει ο ΟΦΗ , οποτε τρεις ομαδες ( Λαρισα , Λεβαδειακος και ΠΑΣ ) θα παλεψουν για την αποφυγη της 14ης θεσης .
Εαν σβηστει η ποινη του ΟΦΗ - οπως εχω ξαναπει - δεν νομιζω οτι μπορουμε να παρουμε τους απαραιτητους βαθμους και να περασουμε δυο ομαδες στην βαθμολογια ( Απολλωνας πεσμενος ) . Ειδικα εαν λαβουμε υπ'οψιν μας οτι με ΟΦΗ και λεβαδειακο παιζουμε εκτος , ενω με τον Αστερα εαν κανουμε μια μετρια εμφανιση με λιγες ευκαιριες και λαθη στην αμυνα ( ως συνηθως δηλαδη ) θα χασουμε .
Ελπιζω οι Παικτες μας και ο Πετρακης να ειναι πιο αισιοδοξοι απο μενα ( φτανω και στην κλιμακτηριο ...) και να κανουν το καθηκον τους σε ολα τα ματς με πιστη , παθος και ενθουσιασμο , αρχης γενομενης το Σαββατο .
Και εαν σωθουμε απευθειας να μου κανουν ολοι μαζι κωλοδαχτυλα
Υ.Γ. Το μπαραζ ΔΕΝ θα ειναι καθολου ευκολο , ανεξαρτητως αντιπαλου .
Κατ'αρχην , αυτος που ερχεται απο την Β παιζει παντα με πιο πολυ παθος , θεληση και κυριως αισιοδοξια και καλη ψυχολογια .
Περα απ'αυτο , εμεις θα εχουμε τελειωσει τις υποχρεωσεις μας ενα μηνα πριν , και εαν κρινω απο την δουλεια που ( ΔΕΝ ) εγινε κατα την διακοπη των Χριστουγεννων , η ομαδα εχει πολλες πιθανοτητες να παρουσιαστει ως σκορποχωρι .
Τελος , πιστευω οτι ολοι οι παικτες που ληγουν τα συμβολαια τους και δεν θα ανανεωθουν , οι δανεικοι η οι ''απροσδιοριστου '' θα την εχουν κοπανησει , οπως π.χ. Μανος , Κλαους ( ??? ) , Παντελιτς ( ???) κλπ .
Σιγα μην καθησει καποιος να προπονειται εναν μηνα στα Γιαννενα εαν προκειται να φυγει στο τελος της χρονιας ...