Αποστολέας Θέμα: Sandi KRIZMAN  (Αναγνώστηκε 6354 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Sandi KRIZMAN
« Απάντηση #25 στις: Τετ 22 Ιαν 2020 22:39 »
"Τελειώνει" ο Κριζμάν
Θέμα ωρών φαίνεται πως είναι το διαζύγιο με τον Σάντι Κριζμάν.

Ο Κροάτης αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν και απομένουν τα διαδικαστικά ώστε να λυθεί και τυπικά η συνεργασία.
sportsioannina.gr

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Πεμ 23 Ιαν 2020 01:01 »
Τα ψυχολογικά του ο ένας κ σταματάει, "τελειώνει" κ ο αλλος,το έχω πει εγω ο ΛΟΚΟ έχει χαθεί γιατί κάνει προετοιμασία για να βγει η χρονιά.... τελικά δεν είμαστε εμείς ο καφενές,ο ΠΑΣ είναι...
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Πεμ 23 Ιαν 2020 06:59 »
δεν ενθουσιάστηκα όταν τον αποκτήσαμε - πάντα ελπίζοντας σε κάτι καλύτερο.

Η απόδοσή του συνολικά ξεπέρασε τις (δικές μου) προσδοκίες.
Ακόμα και αν σε 2-3 πρόσφατα παιχνίδια δεν ήταν καλός συνολικά έδειχνε ότι είναι από τους ελάχιστους οι οποίοι ξεχωρίζουν ποιοτικά μιας και η κατηγορία (και το δικό μας έμψυχο δυναμικό) είναι τόσο χαμηλής ποιότητας.

Είναι επιεικώς απαράδεκτο:
- να λύνονται συμβόλαια 3ετή (αν είναι και αυτό αλήθεια)
- να γράφονται κακόβουλες κριτικές (αδυνατώ να πιστέψω ότι είναι κάποιος τόσο κρετίνος που σχολιάζει τόσο άσχημα -βασικούς μάλιστα- παίκτες της ομάδας). Εκτιμώ ότι ο μόνος λόγος σχολιασμού της απόδοσης του Κρίσμαν με βάση τους τελευταίους 2-3 αγώνες είναι για να προετοιμαστεί το έδαφος για να διακοπεί το συμβόλαιο από το Χριστοβασίλη ο οποίος αν μπορούσε θα αποδέσμευε οποιονδήποτε έχει την απαίτηση να πληρώνεται για τις υπηρεσίες του. Νομίζω ότι μας αποδυναμώνει περαιτέρω ενδεχόμενη διακοπή της συνεργασίας με τον παίκτη. 

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Πεμ 23 Ιαν 2020 10:59 »
Η ποιότητα του Κροάτη σε σχέση με τους περισσότερους παίκτες της ομάδας είναι αναμφίβολη. Και η γενική απόδοσή του επίσης.
Η κριτική όμως πάει στη διάθεση που δείχνει στα παιχνίδια ειδικά στα 2-3 τελευταία και όχι στην επίδοση.  Κάνει μπαμ ότι δεν κυνηγάει τις φάσεις.
Βέβαια μπορεί αυτό να είναι αποτέλεσμα αν του χρωστάει λεφτά ο ΧΒ, αλλά και έτσι να είναι θα έπρεπε να δείχνει περισσότερο επαγγελματισμό ειδεμή θα δυσκολευτεί να βρει αλλού μεγαλύτερο συμβόλαιο.

Αποσυνδεδεμένος pasforever

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Πεμ 23 Ιαν 2020 11:46 »
Kαι πού φάνηκε η ποιότητα ή η απόδοσή του στα τελευταία πόσα  ματς; Στο πώς κοιτάζει από μακριά τις φάσεις ή  στις πετυχημένες του μεταβιβάσεις;
Οσοι είδαν την Ϊμπιζα (Γ'Εθνική Ισπανίας) στο ματς με τη Μπαρτσελόνα θα κατάλαβαν τι παίκτες έπρεπε να διαθέτει ο ΠΑΣ. Αλλωστε από Γ Εθνική Ισπανίας δεν ήρθε και ο Κόντε;     

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Τρι 11 Αύγ 2020 15:29 »
Κρίζμαν: «Καλή η προετοιμασία, αλλά χρειαζόμαστε και αγώνες…»

Ένας από τους παίκτες – βαρόμετρα για την πορεία του ΠΑΣ Γιάννινα στην επιστροφή του στην Super League θα είναι ο Σάντι Κρίζμαν.

Ο 31χρονος Κροάτης επιθετικός ήταν ο περσινός πρώτος σκόρερ των Γιαννιωτών, μαζί με τον Γάλλο Λέο, την περσινή σεζόν και καλείται με την εμπειρία του να δώσει λύσεις στη γραμμή κρούσης της γιαννιώτικης ομάδας.

Από το Καρπενήσι, όπου βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, ο Κρίζμαν μίλησε στον «ΠΡΩΙΝΟ ΛΟΓΟ» και τον ανταποκριτή μας Δημήτρη Κολλημένο για τους στόχους του, τις μεταγραφικές προσθήκες που χρειάζεται η γιαννιώτικη ομάδα, τη συνεργασία του με τον Αργύρη Γιαννίκη, αλλά και την αγωνιστική απραξία λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και τους αγώνες που χρειάζονται οι παίκτες στα πόδια τους.

Η συνέντευξη του Κρίζμαν

Σάντι, φέτος είναι ο τρίτος χρόνος σου στην ομάδα. Πιστεύεις ότι πήρες τη σωστή απόφαση να μείνεις στον ΠΑΣ μετά τον υποβιβασμό και να συμμετέχεις στην Super League 2;

-Όχι, πιστεύω ότι έπρεπε να είχα φύγει. Ήταν το μεγαλύτερο λάθος στην επαγγελματική μου καριέρα το γεγονός ότι έπαιξα σε αυτή την κατηγορία, αλλά δεν είχα διαφορετική επιλογή, ήταν προσωπικός ο λόγος. Δεν θέλω να αναλύσω παραπάνω το γιατί, αλλά πιστεύω ότι ήταν πισωγύρισμα για μένα.

Ο ΠΑΣ επιστρέφει στην Super League. Ποιο είναι για σένα το σημείο-κλειδί που χρειάζεται να έχει η ομάδα για να μην ξανακινδυνεύσει;

-Πιστεύω ότι πρέπει να κινηθούμε έξυπνα στις μεταγραφές και να μην κάνουμε λάθη. Χρειάζονται ποιοτικές μεταγραφικές προσθήκες. Σίγουρα υπάρχουν στην κατηγορία ομάδες με καλύτερη ποιότητα από εμάς, αλλά υπάρχουν κι ομάδες που μπορούμε να τις παλέψουμε στα ίσια. Μπορεί να μην μπορέσουμε να ανταγωνιστούμε τις 4-5 πρώτες ομάδες, αλλά με τις υπόλοιπες οι πιθανότητες είναι 50-50 σε κάθε ματς. Αν πάρουμε καλούς παίκτες, μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί με τις υπόλοιπες 9-10 ομάδες.

Πέρυσι ήσουν πρώτος σκόρερ μαζί με τον Λέο. Ποιοι οι προσωπικοί σου στόχοι για την σεζόν που έρχεται; Πόσα γκολ πιστεύεις ότι μπορείς να βάλεις;

-Αυτό εξαρτάται από την ομάδα και από τον τρόπο που θα αγωνιζόμαστε, όχι από μένα προσωπικά. Εγώ μπορώ να εγγυηθώ ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να σκοράρω. Το σημαντικότερο είναι να έχουμε την υγεία μας και δεν με ενδιαφέρει αν σκοράρω εγώ αποκλειστικά, μου αρκεί να πηγαίνει καλά η ομάδα και να πετυχαίνει τους στόχους της σε κάθε αγώνα. Θα είναι δύσκολη φέτος η κατηγορία και πρέπει να παλεύουμε κάθε παιχνίδι μέχρι το τέλος του.

Η πανδημία του κορωνοϊού επέδρασε αρνητικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο όπως και στην πατρίδα σου στην Κροατία; Αισθάνεσαι ασφαλής στα Γιάννινα;

-Οι δύο χώρες μοιάζουν πολύ σε πολλά θέματα. Ελπίζω να περάσει γρήγορα όλο αυτό το κακό με τον κορωνοϊό γιατί η περσινή χρονιά ήταν πραγματικά καταστροφική. Για μένα είναι πολύ δύσκολο να μένω χωρίς αγώνες. Προπονήσεις συνέχεια ΟΚ, αλλά έχουμε μείνει 6 μήνες χωρίς αγώνες και αυτό είναι πολύ δύσκολο. Οι προπονήσεις γίνονται για να παίζεις αγώνες, άρα είναι δύσκολο να προπονείσαι μόνο χωρίς να παίζεις παιχνίδια. Είναι ψυχολογικά κουραστικό να προπονείσαι ενώ ξέρεις ότι δεν μπορείς να αγωνιστείς λόγω των συνθηκών. Η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου είναι οι αγώνες. Αυτό που έγινε πέρυσι στην Super League 2 ήταν πολύ κουραστικό. Στην αρχή μας είπαν ότι θα παίξουμε τέλος Σεπτεμβρίου με την Παναχαϊκή.

Στη συνέχεια σταματήσαμε και ουσιαστικά παίξαμε Οκτώβριο μετά από 2,5 μήνες προετοιμασία. Μετά τον Μάρτιο σταματήσαμε λόγω κορωνοϊού και κάναμε προπονήσεις χωρίς λόγο για αρκετό καιρό. Όταν επανήλθαμε μας είπαν να κάνουμε προπονήσεις γιατί θα παίζαμε τέλος Ιουνίου για να παίξουμε τουλάχιστον 5 παιχνίδια.

Τελικά το πρωτάθλημα σταμάτησε οριστικά και δεν παίξαμε ούτε έναν αγώνα. Καταλαβαίνεις ότι είναι κουραστικό και ψυχοφθόρο όλο αυτό.

Πώς είναι μέχρι τώρα οι προπονήσεις της ομάδας και πως είναι τα πράγματα στο Καρπενήσι;

-Καλά πάμε μέχρι στιγμής. Προσπαθούμε να αφομοιώσουμε νέα πράγματα που μας λέει ο προπονητής και βάζει νέα στοιχεία στο παιχνίδι μας. Χρειάζεται αρκετή δουλειά από όλους μας γιατί είναι και μεγαλύτερες οι απαιτήσεις της κατηγορίας. Μένουν ακόμα 2-3 προπονήσεις εδώ στο Καρπενήσι και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά.

• Ποια η σχέση του με τον Αργύρη Γιαννίκη και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο;

-Καλές είναι οι σχέσεις μου, όχι μόνο με τον πρώτο προπονητή, αλλά και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο και με τους συμπαίκτες μου. Όλα είναι καλά και πιστεύω ότι έχουμε καλή και επαγγελματική συνεργασία.

Του Δημήτρη Κολλημένου- αναδημοσίευση από την εφημερίδα"ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ"

http://passports.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=30834:%CE%BA%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%BC%CE%B1%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%AE-%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B5%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AC-%CF%87%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CE%B6%CF%8C%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%B3%CF%8E%CE%BD%CE%B5%CF%82&Itemid=138

Κουράστηκε να κάθετε λέει. Έχει εξαντλήσει την λέξη κάθομαι σε κάθε έννοια. Μοϊκάνα μου  R E S P E C T  :dab:

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Τρι 11 Αύγ 2020 16:50 »
Απο την 1η αγωνιστικη εδειχνε με  το μπλαζε υφακι του οτι δεν ειχε καμια διαθεση να παιξει με τον ΠΑΣ στην SL2

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Τρι 11 Αύγ 2020 17:15 »
Τουλαχιστον ο τυπος ειπε αυτο που σκεφτεται ,εν αντιθεσει με το 99,9% των κλωτσοσφαιριστων που το μονο που δεν ειναι ιδιο στις συνεντευξεις τους ειναι το ...ονομα του συνεντευξιαζομενου ...

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Παρ 02 Ιούλ 2021 23:47 »
Ο Κάναντι πήρε τον Κριζμάν στην Αλταχ (pic)

Ο πρώην φορ του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα θα συνεχίσει στην ομάδα της Αυστρίας του 51χρονου κόουτς
Ο Σάντι Κριζμάν δεν έκανε καλή σεζόν στον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα και αποχώρησε, καθώς δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιό του. Ο Κροάτης επιθετικός βρήκε ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του καθώς θα συνεχίσει στην Αλταχ του Νταμίρ Κάναντι.

Η αυστριακή ομάδα όπου προπονητής της είναι ο πρώην κόουτς του Ατρόμητου, ανακοίνωσε σήμερα (2/7) την προσθήκη του 32χρονου που εκτός του «Αγιαξ της Ηπείρου» έχει παίξει και στην ΑΕΛ.

https://www.gazzetta.gr/football/superleague/2020837/o-kananti-pire-ton-krizman-stin-altah-pic
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 02 Ιούλ 2021 23:55 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Σαβ 03 Ιούλ 2021 10:38 »
keep walking Σάντι!

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Σαβ 03 Ιούλ 2021 12:25 »
keep walking Σάντι!
Χαχα επικό.
Πάντως είμαι της άποψης ότι αν για κάποιο λόγο εκεί τρέχει και δεν περπατάει μια χαρά μπάλα θα παίξει. Είναι ποιοτικός παίκτης ο Σάντι και μπάλα ξέρει, τώρα το γιατί ήταν τόσο ξενερωμενος φέτος είναι άλλη κουβέντα.
Καλή του συνέχεια όπως και να χει.

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Σαβ 03 Ιούλ 2021 22:42 »
Εκτός από την χαίτη σου ρε μπαγάσα (πέρα από την αξία σου σαν παίχτης και τι θα μπορούσες να προσφέρεις αν ήθελες πραγματικά να παίξεις  B-) ) εμένα θα μου λείψει και αυτή η μισοαλήτικη, μισοξενέρωτη και συνάμα πονηρή παιδική ματιά σου, φυσιογνωμία που θυμίζει παλιό μαντράχαλο μαθητή γυμνασίου (τυπάρα αλλοτινών εποχών) που βαριέται την ζωή του στο τελευταίο θρανίο που έχει μείνει στην ίδια τάξη 6 χρόνια, φορώντας κάθε μέρα ακόμα και στην γυμναστική το ίδιο βυσσινί φλάι και τα ίδια ξεσκισμένα δίπατα dr martens με κόκκινο και μαύρο κορδόνι, 6 σκουλαρίκια στο ένα αυτί, 3 στο άλλο, μισοπεσμένη την αλήτικη χαίτη γιατί έρχεται γκαζωτός με το glx (πάντα χωρίς κράνος να μην χαλάει και το μαλλί) με αγαπημένες συνήθειες εκτός την κοπάνα, την τράκα τσιγάρων από συμμαθητές και την κλωτσιά στο θρανίο την ώρα του μαθήματος και να αρέσκεται στην φράση «Πάλι εγώ; Εγώ δεν έκανα τίποτα κυρία.» Και ποτέ μα ποτέ να μην τον πιστεύει κανείς και να γελάνε οι άλλοι μαζί του ακόμα και οι καθηγητές γιατί κατά βάθος πίσω από αυτή την μουτσούνα κρύβεται ένα καλό παιδί αλλά και ένας μέγιστος τεμπελάκος.

Εκεί που θα ΠΑΣ έτσι για αλλαγή κοίτα να ΠΑΙΞΕΙΣ μπάλα δεν σε πήραν τα χρόνια.  ;)
Είναι κρίμα να λειτουργείς σαν παλτό ενώ δεν είσαι.

Τα νέα για το τέλος μιας εποχής φτάσανε και στην παγουρομάνα Αργεντινή. Ο Τσάβες σιούρξε και βγήκε στις πλατείες του Μπουένος Άιρες και αλυχτάει σαν λύκος για τον τελευταίο των Μοϊκανών. Στο 1:40 ο σπαραγμός φτάνει ως τα Γιάννενα. Το Μιτσικέλι κλαίει, κλαίμε και εμείς μαζί.