Επειδη πολυ φιλοι ριχνουν το αναθεμα στους κεντρικους αμυντικους , θα τους πω μονο τουτο( μεσα απο το γηπεδο ) :
Απο το πρωτο λεπτο η ομαδα μας επαιζε ( ισως απο επιλογη ισως και απο αδυναμια )σε λιγοτερο ενα το ενα τριτο του γηπεδου!
Στην εξελιξη του παιχνιδιου αυτο εγινε το ενα τεταρτο η και τα ορια της περιοχης , με παικτες που κυνηγουσαν σκυφτοι αντιπαλους , κλωτσουσαν οτι εβρισκαν και απλα εδιωχναν την μπαλα !!!
Απο το κεντρο μας μονο οι Λιλα και Καστρο εκοβαν , ενω Νικολιας και Τσικαρσκι ( παντελως απων ) ηταν χαμενοι στις ακρες , ο Γιακος απλα εκανε ... φαουλ οταν μπορουσε , και ο Ξυδας ζουσε το ονειρο του εκει μπροστα.
Αυτο δημιουργησε συνθηκες τεραστιας πιεσης στην αμυνα με αποτελεσμα την γρηγορη εξαντληση , σωματικη και κυριως νοητικη . Αρα ηταν ευκολο και αναμενομενο να γινουν λαθη , προσωπικα και ομαδικα .
Δεν λεω οτι η αμυνα μας φετος ειναι καλη .Δεν ειναι , και το εγραψα πριν το ματς .
Αλλα σημερα δεν μου βγαινει να κατηγορησω κανεναν απο τους 4 . Τουλαχιστον τα εδωσαν ολα , οτι ειχε δηλαδη ο καθενας.
ΥΓ 1. Οτιδηποτε εγινε μετα το 2-0 ηταν ως μη γενομενο. Η ΑΕΚ το γυρισε απο το ελαφρυ τροχαδακι στο βαδην , ενω γυρω μου οι ΑΕΚτζηδες μιλουσαν στα κινητα , σχολιαζαν τις διακοπες τους , ρωτουσαν ο ενας τον αλλον για το που ...παρκαρε κλπ .
ΥΓ 2. Πηγα με μεγαλη λαχταρα να δω την ομαδα απο κοντα , αν και οι προσδοκιες μου ηταν μηδενικες. Δεν περιμενα ποτε ομως να θελω να φυγω απο το ημιχρονο...
ΥΓ 3. Ο Ουκρανος τι λεει ρε γαμωτο ; Για να προτιμαει ... Τσικαρσκι στα πλαγια ο Πετρακης, μαλλον ανθρακες ο θησαυρος ;