Αποστολέας Θέμα: Νεόφυτος Μιχαήλ  (Αναγνώστηκε 5856 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Νεόφυτος Μιχαήλ
« στις: Παρ 17 Αύγ 2018 18:14 »
Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την συμφωνία με τον ΑΠΟΕΛ για τον δανεισμό του Κύπριου τερματοφύλακα Νεόφυτου Μιχαήλ στην ομάδα του ΠΑΣ.

Ο Νεόφυτος Μιχαήλ είναι 24 χρονών με 1.90 μ. ύψος και έχει παίξει στη θέση του τερματοφύλακα στις ομάδες των Ολυμπιακού Λευκωσίας, Θ.Ο.Ι. Λακαταμίας, της Νέας Σαλαμίς, του Άρη Λεμεσσού και του ΑΠΟΕΛ.

Ο Νεόφυτος θα έρθει με την άδεια της ομάδας του να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και μετέπειτα να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στην ομάδα του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Νεόφυτος Μιχαήλ
« Απάντηση #1 στις: Παρ 17 Αύγ 2018 18:20 »
Senior career
2013–2014
Olympiakos Nicosia  2 (0)

2014
 Lakatamia (loan) 12 (0)

2014–2015
Lakatamia 25 (0)

2015–2017
Nea Salamina 25 (0)

2017
APOEL 0 (0)

2017–2018
Aris Limassol (loan) 1 (0)

Πηγη:wikipedia

Καλως ηρθε το παλικαρι, το οποιο προφανως υπολογιζεται σαν δευτερος τερματοφυλακας...
Βελλιδης μεχρι να σταματησει η γη να γυριζει οπως καταλαβατε...

« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 17 Αύγ 2018 18:28 από pagourenko1966 »

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Παρ 17 Αύγ 2018 18:30 »
Στο youtube δεν βρήκα και πολλά πέραν από 2 βίντεο που μάλλον ανέβασε ο ίδιος

πάρτε κι αυτό για να στανιάρετε.   B-)

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Παρ 17 Αύγ 2018 18:51 »
Καλώς ήρθες Νεόφυτε!

2ος Κυπριος μετά τον Μελαναρκίτη.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Παρ 17 Αύγ 2018 19:16 »
Oτι πρεπει ηταν η ελευση αυτου του τερματοφυλακα για να κραταει σε εγρηγορση τον Βελλιδη και να μην θεωρει δεδομενη την θεση βασικου.

Αποσυνδεδεμένος ahpas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Παρ 17 Αύγ 2018 22:06 »
Ελπιζω το παιδι να κατεχει τα βασικα της θεσης γιατι πολυ γρηγορα θα κληθει να παρει θεση βασικου στην ομαδα (προβλεπω ο Βελλιδης να παιξει 5 αγωνες να κανει τον τροχονομο ως συνηθως )και μετα να παιξει ο νεος μας τερμας.Καλη επιτυχια και υγεια να εχει το παιδι και να βοηθησει την ομαδα μας.

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Παρ 17 Αύγ 2018 22:11 »
Τερματοφύλακας Βελλίδης δεν υπάρχει παρά μόνο στις συνθέσεις των ομάδων στα φύλλα αγώνα.

Καλωσόρισε το παλληκάρι και μακάρι να του δοθεί η ευκαιρία να παίξει και να δείξει ότι αξίζει.

Είτε δανεικός είτε μεταγραφή, είναι θέμα καθαρά επαγγελματισμού αν κάποιος θέλει να παίξει...

Στο κάτω κάτω έρχεται από ομάδα πρωταθλήτρια και με δομή και οργάνωση ευρωπαϊκή.

Παίξε μπαλιτσα αγόρι μου γιατί με μπακοτερμα και σκιαχτρο στο τέρμα δεν παίρνονται τα ματς.

Έχω γίνει κακός, δεν ήμουν, ο άλλος με ανάγκασε!!!!

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Παρ 17 Αύγ 2018 23:08 »
Με τις «ευλογίες» του Ντε Βινσέντι ο Μιχαήλ στον ΠΑΣ Γιάννινα!

Google+
Με τις «ευλογίες» του Ντε Βινσέντι έρχεται ο Νεόφυτος Μιχαήλ στον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι δύο τους ήταν συμπαίκτες στον ΑΠΟΕΛ μέχρι χθες και όταν ανακοινώθηκε ο δανεισμός του στον ΠΑΣ, ο Τόμας έσπευσε να σχολιάσει στο λογαριασμό της «κυανόλευκης» ΠΑΕ στο instagram «Να τον προσέχετε. Καλή επιτυχία φίλε μου», με τον Μιχαήλ να του απαντά «Ευχαριστώ αδερφέ».

Προφανώς ο Κύπριος «πορτιέρε» πήρε τις καλύτερες συστάσεις για την πόλη και την ομάδα από τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Γιάννινα, πριν πει το «ναι» στον δανεισμό του.

http://super-fm.gr/36606/me-tis-eylogies-toy-nte-vinsenti-o-michail-ston-pas-giannina/

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Σαβ 18 Αύγ 2018 01:52 »
Πήραμε δεύτερο τερματοφύλακα, αλλά δεν έχουμε πρώτο.  >:(

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Σαβ 18 Αύγ 2018 12:09 »
Δεν φταναν τα λεφτα και για μεταγραφη πρωτου τερματοφυλακα,Θα κινηθουμε για αυτον στην μεταγραφικη περιοδο του Ιανουαριου.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Τρι 28 Αύγ 2018 22:36 »
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος PAriS

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Τετ 26 Σεπ 2018 23:11 »
Με οψιών αγοράς σύμφωνα με το δημοσίευμα στο sdna!!!! :pashat:

https://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/517220/focus-toy-sdna-ston-iptameno-neofyto-mixail-toy-pas-giannina

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Πεμ 07 Μάρ 2019 15:02 »
Νεόφυτος: «Ο ΠΑΣ μου άνοιξε την πόρτα της εθνικής Κύπρου»

Ο Νεόφυτος Μιχαήλ μίλησε για την κλήση του στην εθνική Κύπρου, για την παρουσία του στον ΠΑΣ Γιάννινα τον συναγωνισμό με τον Μάρκο Βελλίδη, και την επιθυμία του να επιστρέψει στην Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Super Sport FM 104.0:

Για την κλήση του στην Εθνική:
«Εννοείται, νιώθω μεγάλη χαρά, ικανοποίηση και υπερηφάνεια. Είναι τιμή μου και είναι κάτι που ήθελα πάρα πολύ. Τώρα που έμαθα και την κλήση, νιώθω περήφανος. Είναι κάτι σπουδαίο να εκπροσωπεί κάποιος την χώρα του. Είναι δύσκολη η θέση του τερματοφύλακα. Δεν είχα παιχνίδια την περσινή χρόνιά και ήταν δύσκολο για μένα. Με την ευκαιρία που μου έδωσε ο ΠΑΣ, έδειξα ότι ήμουν έτοιμος και κλήθηκα στην Εθνική».

Για την πορεία του ΠΑΣ Γιάννινα:
«Δυστυχώς, δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά φέτος και παλεύουμε για να σωθούμε. Αυτή τη στιγμή, βρισκόμαστε σε μια θέση που οδηγεί σε μπαράζ. Γενικά όμως το κλίμα είναι αρκετά καλό. Έχουμε πολύ καλή σχέση μεταξύ μας. Η πορεία της ομάδας, δεν είναι αυτή που περιμέναμε».

Για το ότι έχει 7 συμμετοχές, 2 στο πρωτάθλημα, αντικαθιστώντας τον Βελλίδη:
«Ο Βελλίδης είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας και είναι δύσκολο να βγει από την 11άδα. Είναι ένας καλός τερματοφύλακας. Μου έδωσε όμως την ευκαιρία ο προπονητής στο κύπελλο και είδε κάτι σε εμένα, στο γήπεδο, στην προπόνηση και μου έδωσε την ευκαιρία».

Για το ότι πέρσι αγωνιζόταν στον Άρη:
«Δυστυχώς, με πήρε λίγο πίσω σε θέμα παιχνιδιών όταν ήμουν στη Νέα Σαλαμίνα, αφού ήταν ανεβασμένος και ο Βεσελόφσκι, ενώ είχα περάσει και από τραυματισμό. Στη συνέχεια, πήγα στον Άρη που έπεσε και στην β’ κατηγορία. Ωστόσο, μόνο κέρδη έχεις. Το καλοκαίρι είχαμε την πρόταση από τον ΠΑΣ και ήμουν θετικός. Προτίμησα να πάω σε μια ομάδα που θα είμαι δεύτερη επιλογή, παρά να είμαι στο ΑΠΟΕΛ, πίσω από Βάτερμαν και Ρομό. Ανήκω στον ΠΑΣ για ακόμη 3 μήνες και στη συνέχεια ότι προκύψει».

Για το αν θέλει να επιστρέψει στο ΑΠΟΕΛ:
«Σίγουρα, το ΑΠΟΕΛ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Κύπρο και παλεύει κάθε χρόνο για τίτλους και για να παίζει στην Ευρώπη. Θέλω να είμαι μέρος αυτής της ομάδας».

Για το φετινό πρωτάθλημα στην Κύπρο:
«Υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, τόσο από το ΑΠΟΕΛ όσο και από τον Απόλλωνα. Θα το παλέψουν μέχρι το τέλος για τον τίτλο. Βλέπω ανεβασμένη τη Νέα Σαλαμίνα φέτος, όμως με χαροποιεί ιδιαίτερο το ότι βλέπω κύπριους ποδοσφαιριστές να παίρνουν πολλά αγωνιστικά λεπτά».

** «Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή τερματοφυλάκων του ΠΑΣ Γιάννινα, κ. Γιάννη Πλαβούκο, για τη δουλειά και την αφοσίωσή του σε εμάς του τερματοφύλακες. Με έχει βοηθήσει αρκετά».

http://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1332302/neofytos-o-pas-moy-anoixe-tin-porta-tis-ethnikis-kyproy

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Παρ 08 Μάρ 2019 17:44 »
Παράθεση
ΚΛΗΣΗ ΝΕΟΦΥΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟΥ

Στην Εθνική Ομάδα της Κύπρου κλήθηκε ο τερματοφύλακας μας Νεόφυτος Μιχαήλ, μετά από απόφαση του ομοσπονδιακού τους τεχνικού για να συμμετάσχει στην προετοιμασία για τους προκριματικούς αγώνες του Euro2020.

Qualifying Round – Group I

Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019 / Στάδιο ΓΣΠ / 19:00

Κύπρος – Σαν Μαρίνο

Κυριακή, 24 Μαρτίου 2019 / Στάδιο ΓΣΠ / 21:45

Κύπρος – Βέλγιο

pasgiannina.gr

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Τετ 24 Απρ 2019 11:44 »
Νεόφυτος Μιχαήλ: Το deal με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Δεν είναι πολλοί οι παίκτες που ξεχώρισαν φέτος στον ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο, ο Νεόφυτος Μιχαήλ ανήκει στις εξαιρέσεις.

Αποκτήθηκε για να είναι η ρεζέρβα του Μάρκου Βελλίδη και στην πορεία τον προσπέρασε.

Ο 25χρονος Κύπριος τερματοφύλακας έχει δείξει αρκετά καλά στοιχεία και γι’ αυτό άρχισαν και τα διάφορα σενάρια γύρω από το μέλλον του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, όμως, ο δανεισμός του από τον ΑΠΟΕΛ είναι διετής. Αυτό σημαίνει πως όλα εξαρτώνται από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Και στους Ηπειρώτες τονίζουν πως ο Νεόφυτος Μιχαήλ «θα μείνει και την επόμενη χρονιά εδώ».

Γνωρίζουν προφανώς πως δύσκολα θα γλιτώσουν τον υποβιβασμό, αλλά δεν σκέφτονται να σπάσουν τον δανεισμό του, ειδικά από τη στιγμή που ο Βελλίδης μένει ελεύθερος.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη συμφωνία με τους Κύπριους υπάρχει και οψιόν αγοράς.

Συνεπώς, όλα εξαρτώνται από τον ΠΑΣ Γιάννινα και τις προθέσεις του, ανεξάρτητα από την κατηγορία στην οποία θα βρίσκεται τη νέα σεζόν.
https://www.sportime.gr/pas-giannina/neofitos-michail-to-deal-me-ton-pas-giannina/

Αποσυνδεδεμένος nkats_99

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Τετ 24 Απρ 2019 11:46 »
Μακάρι να μείνει το παλληκάρι. Πολύ καλός μας έχει σώσει αρκετές φορές και δεν είναι αεροπορία.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Τετ 24 Απρ 2019 12:20 »
Αρέσει στη Λαμία ο Νεόφυτος Μιχαήλ
Στα υπ όψη των Φθιωτών βρίσκεται ο Κύπριος γκολκίπερ σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Σαράνοφ
Η τρέχουσα σεζόν πλησιάζει στο τέλος της και σιγά, σιγά στη Λαμία ανοίγουν τη μεταγραφική τους ατζέντα.

Ο Μπόγιαν Σαράνοφ δεν είναι σίγουρο αν θα συνεχίσει να φορά και του χρόνου την κυανόλευκη φανέλα και έτσι οι Φθιώτες κοιτούν κι άλλες περιπτώσεις τερματοφυλάκων.

Μία εξ αυτών είναι και ο Νεόφυτος Μιχαήλ ο οποίος αρέσει πολύ και εξετάζεται.

Ο 25χρονος άσος θα επιστρέψει μετά το φινάλε του πρωταθλήματος στον ΑΠΟΕΛ καθώς ολοκληρώνεται ο δανεισμός του στον ΠΑΣ Γιάννινα και μένει να φανεί αν η Λαμία θα κάνει κίνηση για την απόκτησή του.
http://www.a-sports.gr/articles-218708/aresei-sth-lamia-o-neofuto-mixahl.htm

Αποσυνδεδεμένος nkats_99

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Τετ 24 Απρ 2019 14:34 »
Φοβερό ρεπορτάζ. Ο Μιχαήλ είναι δανεικός για 2 χρόνια. Ούτε αυτό δεν μπήκαν στον κόπο να ρωτησουν

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Τετ 24 Απρ 2019 15:44 »
Μηπως υπαρχει καποια συμφωνια για επιστροφη του στο αποελ σε περιπτωση υποβιβασμου..

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Τετ 24 Απρ 2019 19:21 »
Πλάκα θα χει να μας τον κλέψει η Λαμία, αν όντως υπάρχει όρος όπως αναφέρει ο Παγουρένκο. 25αρης με μια καλή σχετικά σεζόν για αυτόν, θα έπρεπε είδη να χε ψαχτεί η διοίκηση για να τον αγοράσει, κατά τη γνώμη μου. Ειδικότερα όταν ο Βελλίδης μένει ελεύθερος και ο Περιστερίδης προέρχεται από τραυματισμό. Τον αγοράζεις σου κάνει μία δύο καλές σεζόν ακόμα και τον πουλάς, άλλο που δε θέλει ο ΧΒ.

"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Τετ 24 Απρ 2019 21:11 »
Το θέμα δεν είναι αν θα μείνει ο Μιχαήλ και ο κάθε Μιχαήλ τη νέα σεζόν, το θέμα είναι πως θα θωρακιστει πλέον η ομάδα σε επίπεδο β Εθνικής και αν αποτελεί προτεραιότητα η επάνοδος. Ο Περιστεριδης είναι παίχτης που ατυχησε και αδικήθηκε. Διότι σε αυτόν οφείλεται κατά ένα μεγάλο βαθμό η πορεία του 2ου γύρου το 2016.
Επίσης σημαντικό ρόλο παίζει το χρήμα και η ιστορία της κάθε ομάδας (ο ΠΑΣ εμπνέει σεβασμό για τους παίκτες?). π.χ. τον ΑΡΗ της β Εθνικής ή τη Λαμία θα προτιμούσε ένας παίκτης? Μη διερωτηθητε. Η απάντηση θα ήταν απλή. Εδώ?

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Τρι 14 Μάι 2019 21:12 »
ΠΑΣ Γιάννινα: Ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να τερματίσει τον δανεισμό του Μιχαήλ

Στην Κύπρο στέκονται στην ύπαρξη ενός «παράθυρου» που ενδέχεται να γυρίσει τον 25χρονο γκολκίπερ πίσω στο Γ.Σ.Π.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θέλει να κρατήσει και την επόμενη σεζόν τον Νεόφυτο Μιχαήλ, εκείνος επίσης συμφωνεί σε κάτι ανάλογο, το deal για τον δανεισμό του Κύπριου γκολκίπερ είναι διετές, όμως στο νησί της Αφροδίτης κάνουν λόγο για ένα «παράθυρο», που ενδέχεται να οδηγήσει τον 25χρονο πορτιέρο πίσω στο Γ.Σ.Π.

Οπως τονίζουν σχετικά, ο «Θρύλος» έχει τη δυνατότητα διακοπής του δανεισμού του εφόσον το επιθυμεί, αλλά ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν τον υπολογίζει έστω για 2ο, αφού απλά για να πλαισιώνει την τριάδα δεν αναμένεται να το δεχθεί ο διεθνής γκολκίπερ. Πάντως ας μην ξεχνάμε την παράμετρο πως στον ΑΠΟΕΛ δεν θα έχει πολλές ευκαιρίες, ακόμη και ως 2ος, ενώ ο παίκτης θέλει να πάρει παιχνίδια αφού πλέον βρίσκεται ξανά στις επιλογές του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος. Στον ΠΑΣ θα είναι βασικός, ενώ ανάλογη ήταν και η συζήτηση που είχε ο Μιχαήλ με τον Γιώργο Χριστοβασίλη μετρά το τέλος της σεζόν, όπου και αποφάσισαν να συνεχίσουν και την επόμενη χρονιά.

Πάντως το ζήτημα, για τους Κύπριους, παραμένει «ανοικτό» και η ασάφεια μεγιστοποιείται επειδή αναμένεται να αποχωρήσει ο Βάτερμαν. Η ουσία είναι πως από Λευκωσία μεριά γίνεται λόγος ότι ο Μιχαήλ δύναται να επιστρέψει στο ΑΠΟΕΛ και το σκέφτονται.

http://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1355383/pas-giannina-o-apoel-mporei-na-termatisei-ton-daneismo-toy-mihail

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Τρι 14 Μάι 2019 21:35 »
Θεωρώ πως καλό για τον Μιχαήλ είναι να μη γυρίσει στον ΑΠΟΕΛ μιας και είναι σε ηλικία που πρέπει πια να πάρει παιχνίδια. Εδώ, αν μείνει, θα είναι βασικός. Στη θέση του θα έμενα. Αν πάντως θέλει να δοκιμάσει την τύχη του αλλού με γεια του με χαρά του. Υπάρχουν λύσεις από το εξωτερικό που μπορούμε να δοκιμάσουμε. Έχουμε την άνεση να το κάνουμε μιας και ο Περιστερίδης επιστρέφει-πρώτα ο Θεός-στη δράση ώστε να αποτελέσει αξιόπιστη εναλλακτική λύση 

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Παρ 31 Μάι 2019 19:43 »
Μιχαήλ: «Με τα τωρινά δεδομένα ξεκινάω προετοιμασία με τον ΑΠΟΕΛ και βλέπουμε»
Ο Μιχαήλ σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις στην Κύπρο (Super Sport FM 104.0) κλήθηκε να σχολιάσει μεταξύ άλλων το μέλλον του αλλά και το συμβόλαιο του με τους «γαλαζοκίτρινους», αλλά και τον δανεισμό του στον ΠΑΣ. Ο νεαρός τερματοφύλακας αγωνίστηκε επιτυχώς την περασμένη αγωνιστική περίοδο ως δανεικός στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά τα σχετικά αποσπάσματα:

Πως σχολιάζεις την παρουσία σου στον ΠΑΣ; «Αν με ρωτούσες πριν ξεκινήσει η σεζόν για το πως θα μου φαινόταν να έπαιζα 12 παιχνίδια και με καλή παρουσία, θα έλεγα ότι θα είναι δύσκολο να γίνει. Έκανα μια καλή χρονιά αν και η ομάδα υποβιβάστηκε. Είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία μου, αλλά και το ότι κλήθηκα στην Εθνική».

Πως βίωσες την πρώτη σου χρονιά αγωνιζόμενος στο εξωτερικό; «Ήταν κάτι καινούργιο για μένα. Πρώτη φορά βρήκα στο εξωτερικό. Το πρωτάθλημα στην Ελλάδα είναι ψηλού επιπέδου. Υπάρχουν ομάδες με πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές με ευρωπαϊκή παρουσία. Η ομάδα πάλευε για να σωθεί, όμως δεν τα κατάφερε. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση μου».

Ισχύει το ενδιαφέρον από τη Λαμία; «Η θέση του τερματοφύλακα είναι δύσκολη. Για μένα το σημαντικό είναι να μην χαθεί ότι έχτισα. Δεν θέλω του χρόνου να είμαι στον πάγκο και να μην παίξω ούτε σε ένα παιχνίδι. Αν υπάρχει πρόταση, εγώ θέλω να παίξω. Θέλω να αγωνίζομαι. Όσα περισσότερα παιχνίδια μπορώ, θέλω να παίξω».

Ποια είναι τα δεδομένα με τη συνεργασία σου με το ΑΠΟΕΛ; «Ο δανεισμός μου στον ΠΑΣ ήταν για δύο χρόνια. Η ομάδα υποβιβάστηκε και είναι περίπλοκο. Ο πρόεδρος της ομάδας μου είπε ότι θέλει να μείνω και του χρόνου. Με τα δεδομένα που υπάρχουν, μάλλον ξεκινώ προετοιμασία για το ΑΠΟΕΛ».

Πότε λήγει το συμβόλαιο σου με το ΑΠΟΕΛ; «Έχω ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με το ΑΠΟΕΛ. Έγινε κουβέντα του μάνατζερ μου με τον προπονητή, αλλά τίποτε περισσότερο. Ξέρω ότι με παρακολούθησαν και είναι ευχαριστημένοι, όμως δεν υπάρχει κάτι δεδομένο. Τον πρώτο λόγο έχει το ΑΠΟΕΛ, Θέλω να παίξω βασικός στο ΑΠΟΕΛ, αυτός είναι ο μεγάλος στόχος για μένα».

Πως προσεγγίζετε στην Εθνική τα παιχνίδια με Σκοτία και Ρωσία; «Είναι δύο δύσκολα παιχνίδια. Ειδικά η Ρωσία είναι μια δυνατή ομάδα. Είμαστε η Κύπρος, ξέρουμε τις δυνατότητες μας, όμως υπάρχει θέληση για το κάτι παραπάνω. Σε κάποια φάση, μπορεί σε κάποιο από αυτά τα παιχνίδια να τα καταφέρουμε. Ευελπιστούμε για το καλύτερο».

Πως σχολιάζεις το συναγωνισμό για τη θέση του τερματοφύλακα; «Άλλες χρονιές ήταν πιο δύσκολο, φέτος όμως με τα παιχνίδια που έχω, θεωρώ ότι μπορώ να προσφέρω κάτι περισσότερο στην Εθνική. Ο προπονητής θα αποφασίσει, όμως είμαι έτοιμος να βοηθήσω την Εθνική».
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Παρ 31 Μάι 2019 20:12 »
Καλη του συνεχεια