Αποστολέας Θέμα: ΟΣΦΠ - ΠΑΣ Γιάννινα  (Αναγνώστηκε 20150 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PasGianninaPreveza

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΟΣΦΠ - ΠΑΣ Γιάννινα
« Απάντηση #175 στις: Τρι 04 Σεπ 2018 18:18 »
Ενω ο πετρακης εχει κατσει σε παγκους μεγαλων ομαδων Νεα Ιωνια, Μαλια, Ηροδοτος,φοβερες ομαδες και οταν βγηκαμε ευρωπη ηταν με ενσταση κατα του πανιωνιου οχι με βαση τους βαθμους που ειχαμε μεσα στο γηπεδο και παραλιγο να γινουμε ρεζιλι και να αποκλειστουμε απο τους ερασιταχνες της Οντ με τρια γκολ στο δευτερο ημιχρονο.Αυτη ειναι η αληθεια .Με χριστοπουλο η ομαδα επαιζε ωραιο ποδοσφαιρο βγηκε ευρωπη με βαση τους βαθμους που μαζεψε  μεσα στο γηπεδο και λογω χριστοβασιλη πεταχτηκε εξω.Πλεον ο προεδρος ειναι μανατζερ πωλησης παικτων παντελονιαζει το χρημα δεν εχει οραμα και παθος για την ομαδα ο πετρακης στον κοσμο του αλλα νταλων σε ολα τα επιπεδα και οι παικτες χαμενοι στο πουθενα παιζουν σαν δημοσιοι υπαλληλοι και λογικο ποιος να τους μεταδωσει παθος ο προεδρος που για να τον ακουσης πρεπει να φορας ακουστικα βαρηκοιας η ο ζαννης που ειναι σαν κερινο ομοιωμα ακινητος και αμιλητος στον παγκο πλακα κανουμε?Δεν γλιτωνουμε φετος με δαυτους ξυπνατε και δειτε την πραγματικοτητα.Περιμενετε να κερδισουμε στη ριζουπολη?Αν παρουμε το χ θα ειναι επιτυχια ετσι οπως ειμαστε περσυ χασαμε και τα 2 ματς με αυτους.

Είδαμε και τον "προπονηταρά" τον Χριστόπουλο. Γυρόλόγος κατάντησε. Στην Καλαμάτα Γ΄Εθνική.

Άλλο ρόστερ είχε ο Χριστόπουλος, άλλο ο Πετράκης. Με δύο λόγια: Ο Χριστόπουλος το μόνο που έκανε είναι να τους κουμανταρει σωστά. Τίποτα παραπάνω.
Βασικα αν θυμαστε ο Χριστοπουλος πριν αναλαβει ως πρωτος προπονητης(χωρις καν αδειοδοτηση) ηταν ο υπεθυνος σκαουτινγκ. Το ροστερ οχι μονο το διαχειριστηκε με τον καλυτερο τροπο(5αδα αλλα και το καλυτερο ποδοσφαιρο της συγχρονης ιστοριας) αλλα και σε μεγαλο βαθμο το εχτισε ο ιδιος. Η αποτυχια του σε αλλες ομαδες οπου δεν καλεστηκε να χτισει ομαδες αλλα να διαχειριστει κρισεις δεν μου λεει τιποτα. Αλλη δουλεια η μια αλλη η αλλη. Κατ εμε μακαρι να τον ξαναδουμε καποια στιγμη στο τιμονι της ομαδας.
Δεν σταματάμε παρόλη την αδικία, δεν σταματάμε γιατι μας χρωστά η ιστορία....

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #176 στις: Τετ 05 Σεπ 2018 15:12 »
Το πέναλτι δεν θα το σφύριζε ο κόρακας αν ήταν ανάποδο. Θυμάμαι μάλιστα μια χρονιά που ο Βαρούχας εξηγούσε γιατί δεν ήταν πέναλτι σε παρόμοια περίπτωση για κάποια ομάδα ΠΟΚ: έλεγε ότι η απόσταση ποδιού-χέρι είναι πολύ μικρή για να υπάρξει αντίδραση, άρα ήταν ακούσιο το χέρι. Ακριβώς ίδια περίπτωση αλλά σε εμάς το σφύριξε πέναλτι το κοράκι.

Παρεπιπτόντως, είδε κανείς τις φάσεις στον αγώνα καπνά-φίδια όπου ο διαιτητής σε παρόμοια φάση δεν έδωσε πέναλτι υπέρ του οφη; Το αναφέρω γιατί ενισχύει αυτό που είπα παραπάνω.

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #177 στις: Πεμ 06 Σεπ 2018 11:06 »
Τον Βελλίδη να τον ξαναβάλετε βασικό στο επόμενο ματς.
Πετράκη, 2 χρόνια τώρα μας πονάνε τα μάτια από τη μπάλα που βλέπουμε. Το ότι δεν το κατέχεις το άθλημα το έχουμε καταλάβει.
Έχεις κάνει πολλές άστοχες δηλώσεις μετά από παιχνίδια, αλλά μετά το τελευταίο ατόπημα θα έπρεπε μέχρι τώρα να έχεις υποβάλει την παραίτησή σου.
Είσαι ο νέος Κόβης και απορώ πως σε ανέχονται ακόμη.

Αποσυνδεδεμένος redwolf71

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #178 στις: Πεμ 06 Σεπ 2018 11:42 »
Ο Βελλιδης με τα 5 τεμαχια τα τελευταια εφτασε τα 23 με αντιπαλο τον γαυρο. Ελπιζω να μην τον δουμε να τα 100στησει.....

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #179 στις: Πεμ 06 Σεπ 2018 12:37 »
Παράθεση
. Η αποτυχια του σε αλλες ομαδες οπου δεν καλεστηκε να χτισει ομαδες αλλα να διαχειριστει κρισεις δεν μου λεει τιποτα.

τον πλατανια τον πηρε απ την αρχη ...εκανε ο ιδιος τις μεταγραφες και μαλιστα ειχε παρει κ περιοδο χαριτος μεχρι οκτωβριο αν θυμαμαι καλα...και μολις περασε η περιοδος χαριτος και η ομαδα δεν ειχε σταυρωσει νικη τον εδιωξαν...

αυτα για την ιστορια

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #180 στις: Πεμ 06 Σεπ 2018 12:42 »
Πετράκη, 2 χρόνια τώρα μας πονάνε τα μάτια από τη μπάλα που βλέπουμε. Το ότι δεν το κατέχεις το άθλημα το έχουμε καταλάβει.
Έχεις κάνει πολλές άστοχες δηλώσεις μετά από παιχνίδια, αλλά μετά το τελευταίο ατόπημα θα έπρεπε μέχρι τώρα να έχεις υποβάλει την παραίτησή σου.

Για πες μας πόσα χρόνια μας κράτησε ο Κόβης στην Α΄Εθνική;

Για πες μας πόσες φορες μας έβγαλε Ευρώπη;

Για πες μας πόσους πάιχτες εβγαλε;

Για πες μας ποσες φορες βραβευτηκε ως καλύτερος προπονητης της σεζον;
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #181 στις: Πεμ 06 Σεπ 2018 14:26 »

Ο Κόβης μόλις είπε τέτοιες παπαριές πήρε τον πούλο. Το ίδιο θέλω και για τον Πετράκη και για κάθε άλλο που κάνει τέτοιες δηλώσεις.
Όλες οι ερωτήσεις που παραθέτεις απλά δε με ενδιαφέρουν ούτε θα τις βάλω σε ζυγαριά.

Αποσυνδεδεμένος Scales4

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #182 στις: Πεμ 06 Σεπ 2018 16:47 »
Περι συγκρισης 1ου και 2ου προπονητη σε μια ομαδα, θα σας πω παιδες οτι πλεον δν υπαρχει (κατα την γνωμη μου) αυτος ο διαχωρισμος οπως τα παλαιοτερα χρονια. Υπαρχει τεχνικο τιμ, κ το ιδανικοτερο θα ειναι ο ενας με τον αλλο να αλληλοσυμπληρωνονται , οποτε δν μου λεει κ πολλα ποιος εστησε την ομαδα σε καθε παιχνιδι αρκει η ομαδα να ειναι στημενη καλα. Το οτι ο δευτερος προπονητης μπορει να εχει φτωχο βιογραφικο αλλα να ειναι ικανος μπορει να γινει γιατι πολλες φορες απο συγκυρια κ "τυχη" καποιος μπορει να παρει μια ευκαιρια καλη στην λαριερα του να αναδειχτει ενω καποιος αλλος οχι. Αλλα η συνεργασια ολου του προπονητικου τιμ σε συνδιασμο με το ποσο ικανοι ειναι οι επιμερους προπονητες  ειναι το ιδανικο.
2ον. Για το χριστοπουλο εγω πιστευω οτι ηταν η αρχη ενος κυκλου της ομαδας να βαλει γερες βασεις κ για τις επομενες χρονιες. Η ομαδα επαιξε πολυ καλα, κ ανεβηκαμε επιπεδο. Για το οτι μπορει σε επομενη ομαδα να απετυχε υπαρχουν 1.000.000 διαφορετικοι λογοι πιθανοι. Βεβαια σε περασμα χρονων δν εκανε καμια αλλη τρομερη χρονια καπου για αυτο ισως ειμαι λιγο σκεπτικος.
Αλλα θα σας θυμισω οτι υπαρχουν απειροι προπονητες που δν εχουν κ καμια τρομερη ικανοτητα αλλα ειναι παντα στις επαλξεις για διαφορετικους λογους. Για να λεμε ομως κιολας τα πραγματα οπως ειναι ο Πετρακης ποτε δν ηταν κ ο Ομπραντοβιτς στον παγκο. Ποτε δεν φωναζε ποτε δν κοουτσαρε με κανενα τρελο παθος, ειναι αλλο στυλ. Οποτε τωρα ξαφνικα μας επιασε γιατι ειναι σαν βαλσαμωμενος. Το μοναδικο που με κανει να ανησυχω ειναι οτι συνηθως οταν καποιος ειναι πολυ καιρο στην ομαδα ερχετε κ καποια ειδος κουραση. Δν ξερω κατα ποσο εχει βαρεθει?! να πω ξενερωσει?! να πω? που αν συμβαινει κατι τετοιο θα επρεπε αυτοματως να σταματησει απο μονος του.  Αν νιωθεις οτι δν μπορεις να αλλαξεις κατι στην ομαδα, αλλαζεις εσυ.! Αλλα αν δν ισχυει κατι τετοιο δν βλεπω λογο για παραιτηση. (τουλαχιστον τωρα) 

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #183 στις: Παρ 07 Σεπ 2018 09:29 »
Περίμενα σήμερα το πρωί να διαβάσω την μονολεκτική απάντηση του ΛΑΜΙΑ, ένα ΝΑΙ ή ένα ΟΧΙ, για το αν πρέπει να φύγει ο Πετράκης μετά τις δηλώσεις που έκανε και αντί γι αυτού είδα ότι έχει σβηστεί και το ποστ της ερώτησής μου.
Αν έσβησες το ποστ μου επειδή δυσκολεύεσαι να απαντήσεις, είσαι πραγματικά απαράδεκτος.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #184 στις: Παρ 07 Σεπ 2018 10:05 »
Περίμενα σήμερα το πρωί να διαβάσω την μονολεκτική απάντηση του ΛΑΜΙΑ, ένα ΝΑΙ ή ένα ΟΧΙ, για το αν πρέπει να φύγει ο Πετράκης μετά τις δηλώσεις που έκανε και αντί γι αυτού είδα ότι έχει σβηστεί και το ποστ της ερώτησής μου.
Αν έσβησες το ποστ μου επειδή δυσκολεύεσαι να απαντήσεις, είσαι πραγματικά απαράδεκτος.

1. Το μην. σου όπως την απάντηση που σου είχα δώσει την έσβησε άλλος διαχειριστης γιατί η κουβέντα ξέφυγε.

2. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, να μου υπαγορεύεις και να μου υποδεικνύεις το πως θα απαντήσω. Αυτό είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!

3. Τη συζήτηση για την προπονητική αξία του Πετρακη και άλλων προπονητών του ΠΑΣ, εσύ τη ξεκίνησες και όταν στριμώχτηκες γύρισες το φύλλο στις δηλώσεις του με τον γαυρο.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #185 στις: Παρ 07 Σεπ 2018 11:36 »
1. Δε νομίζω να ξέφυγε η κουβέντα. Αφορά καθαρά τις δηλώσεις του Πετράκη μετά το συγκεκριμένο αγώνα.

2. Δε σου υπαγορεύω πως θα απαντήσεις, αλλά η ερώτηση είναι συγκεκριμένη. Έτσι όταν βλέπω να προσπαθείς να ξεφύγεις της απάντησης γενικολογώντας, προσπαθώ να σου περιορίσω το πλαίσιο να μη γράφεις ότι θέλεις.

3. Διαφωνούμε κάθετα για την προπονητική αξία του Πετράκη. Εσύ τη βλέπεις άσπρη και εγώ μαύρη. Σε αυτό δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε ποτέ. Ούτε θεωρώ ότι στριμώχτηκα σε κάτι.

Επανερχόμενος στο θέμα υπενθυμίζω ότι παρόμοιες δηλώσεις είχε κάνει ο Κόβης και όλοι έπεσαν να τον φάνε και έφυγε κακήν κακώς. Ο Πετράκης γιατί θα πρέπει να έχει διαφορετική αντιμετώπιση όταν λέει τα ίδια πράγματα;

Εμένα μου ήρθε αηδία όταν τον άκουσα να λέει ότι όλα τα είδε καλά πριν φάμε τα 2 τελευταία γκολ.
Όταν ο προπονητής σου δηλώνει ότι είναι ευχαριστημένος να τρώει 3 γκολ, πρέπει να φύγει με κλωτσιές ακόμα και αν στην προηγούμενη περίοδο είχε καερδίσει το κύπελλο ή το πρωτάθλημα. Αυτή είναι η άποψή μου.

Υ.Γ.: Την απάντηση που είχες γράψει στείλτη μου με π.μ. αν είναι να στη διαγράψουν πάλι.

Αποσυνδεδεμένος ahpas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #186 στις: Παρ 07 Σεπ 2018 16:33 »
Πεστα χρυσοστομε pexteballa με αυτον τον πετρακη που μπλεξαμε .Ξυπνατε μερικοι αν δεν φυγει γρηγορα την κατσαμε τη βαρκα.Ειναι δυνατον στα 60 του χρονια να μαθαινει προπονητικη στη καμπουρα μας?Οπου πηγε δεν στεριωσε πουθενα πιο ειναι το εργο του οι επιτυχιες του?Οτι ανεβασε 2 ομαδες απο το τοοπικο στην γ εθνικη.Γελαει ο κοσμος.Ανεκδοτο ειναι οτι υπαρχει 4-5χρονια σε μας.Οταν με  το καλο φυγει φετος γιατι και τα βοδια{χριστιμπιλ)καποτε ξυπνανε να δω που θα παει και για  ποσο θα τον κρατησουν να το θυμηθητε αυτο που λεω μακακες σαν τον κιτσο δεν θα ξαναβρρει.Ο Χριστοπουλος μετα απο εμας δεν τα πηγε αλλου καλα αλλα στα πελε μου εγω ξερω οτι με αυτον ειδα μπαλιτσα και αποτελεσματα ενω επι πετρακη βλεπω το τιποτα και το λιβανισμα του ποσο καλος ειναι ο εκαστοτε αντιπαλος μας και οτι το ηθελε περισοτερο απο εμας η ιδια κασετα σε επαναληψηΕσυ σαν προπονητης τι κανεις για να εμπνεεις τους παικτες σου να παιζουν με παθος και να τα δινουν ολα,πως νιωθουν οταν ακουν εσενα να λες αφτα τα λογια το εχεις σκεφτειι αυτο?Αλλα ειπα δεν γνωριζεις τα βασικα και σε τακτικη και σε ψυχολογια παικτων.Αν ειχες λιγο τσιπα θα ειχες πσραιτηθει σε φτυνουν και εσυ νομιζεις οτι βρεχει.Δεν βλεπετε μερικοι οτι οποτε μεινουμε πισω στο σκορ δεν μπορουμε να το γυρισουμε το ματς ,οτι δεν ξερει να διαβασει ενα ματς κατα τη διαρκεια του και οτι κανει αλλαγες οτι ναναι ειναι ψεματα?,εδω και ο pasas που ειναι υποστηρικτης του πετρακη ομολογησε οτι στην προετοιμασια δουλεψε μονο το4-4-2 και τωρα διαβαζω οτι σκεφτεται το 3-5-2 αν ειναι δυνατον μονος του αυτοδιαψευδετε και τα εχει κανει σαλατα .τωρα  διαπιστωσε οτι δεν μας ταιριαζει το συστημα?Ολες οι μεταγραφες εγιναν για να παιξουμε με 4-4-2 γιαυτο πηρε τοσους εξτρεμ και οχι κεντρικους αμυντικους αρα τωρα ΜΟΝΟΣ του σου λεει οτι εκανε ΛΑΘΟΣ σχεδιασμο ολα λαθος.

Συνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #187 στις: Σαβ 08 Σεπ 2018 19:21 »
13/16 ομάδες της ΣΛ ( όλες πλην ΠΑΟΚ ) θα είχαν 2/2 ήττες με τέτοιο ξεκίνημα.
Άρα Ζημία = Μηδέν.
Όλα καλά λοιπόν, μιας και είναι θεμελιώδης νόμος στη ζωή ότι τα χαστούκια νωρίς βοηθάνε στο μέλλον, γιατί μόνο έτσι μαθαίνεις και γιατί βγαίνουν οι παθογένειες στην επιφάνεια όταν πρέπει, κι όχι όταν είναι πια αργά.

Οι δικές μας παθογένειες φάνηκαν να είναι :
1) Έλλειψη παίχτη που να πατάει στην αντίπαλη περιοχή. Χάρη στα όσα είδαμε, αποκτήθηκε ο Κλάους ( πολύ καλή κίνηση θαρρώ).
2) Οι στόπερ θέλουν δουλειά. Καλά που εκτέθηκαν με τους απίστευτα ποιοτικούς παίχτες των ΑΕΚ και ΟΣΦΠ, παρά να τρώγανε πακέτο από τίποτε μέτριους. Τώρα προβλέπω να φυσάνε και το γιαούρτι.

Στον αγώνα με ΟΣΦΠ, η ομάδα έπαιξε ευχάριστα διαφορετικά, με πίεση ψηλά ! Θεωρώ ότι με ένα καλό φορ, ομάδες χαμηλού επιπέδου την περασμένη Κυριακή, θα τις είχαμε κάνει μια χαψιά.

Έχω παρατηρήσει, ότι όταν μια ομάδα οπουδήποτε στον πλανήτη χάνει από ένα δυνατό αντίπαλο, στη συνέχεια, αν τυχόν παίξει με αδύνατο, τον κατατροπώνει. Με άλλα λόγια, βάσει παρατήρησης, προβλέπω καλή εμφάνιση και νίκη με τον Απολλωνάκο.

Θεού θέλοντος, καιρού επιτρέποντος, πάντοτε.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #188 στις: Δευ 10 Σεπ 2018 10:33 »
13/16 ομάδες της ΣΛ ( όλες πλην ΠΑΟΚ ) θα είχαν 2/2 ήττες με τέτοιο ξεκίνημα.
Άρα Ζημία = Μηδέν.
Όλα καλά λοιπόν, μιας και είναι θεμελιώδης νόμος στη ζωή ότι τα χαστούκια νωρίς βοηθάνε στο μέλλον, γιατί μόνο έτσι μαθαίνεις και γιατί βγαίνουν οι παθογένειες στην επιφάνεια όταν πρέπει, κι όχι όταν είναι πια αργά.

Οι δικές μας παθογένειες φάνηκαν να είναι :
1) Έλλειψη παίχτη που να πατάει στην αντίπαλη περιοχή. Χάρη στα όσα είδαμε, αποκτήθηκε ο Κλάους ( πολύ καλή κίνηση θαρρώ).
2) Οι στόπερ θέλουν δουλειά. Καλά που εκτέθηκαν με τους απίστευτα ποιοτικούς παίχτες των ΑΕΚ και ΟΣΦΠ, παρά να τρώγανε πακέτο από τίποτε μέτριους. Τώρα προβλέπω να φυσάνε και το γιαούρτι.

Στον αγώνα με ΟΣΦΠ, η ομάδα έπαιξε ευχάριστα διαφορετικά, με πίεση ψηλά ! Θεωρώ ότι με ένα καλό φορ, ομάδες χαμηλού επιπέδου την περασμένη Κυριακή, θα τις είχαμε κάνει μια χαψιά.

Έχω παρατηρήσει, ότι όταν μια ομάδα οπουδήποτε στον πλανήτη χάνει από ένα δυνατό αντίπαλο, στη συνέχεια, αν τυχόν παίξει με αδύνατο, τον κατατροπώνει. Με άλλα λόγια, βάσει παρατήρησης, προβλέπω καλή εμφάνιση και νίκη με τον Απολλωνάκο.

Θεού θέλοντος, καιρού επιτρέποντος, πάντοτε.

Θεωρητικά όσα γράφεις ισχύουν αλλά όχι για την περίπτωση ΠΑΣ.
Για το πρώτο σκέλος συμφωνώ ότι 13/16 ομάδες θα είχαν ήττες, όχι όμως με τον εξευτελιστικό τρόπο που χάσαμε εμείς. Θα πατούσαν και λίγο περιοχή, θα έκαναν και κάποιες ευκαιρίες, ίσως να έβαζαν και κάποιο γκολ.....
Για το τελευταίο σκέλος διαφωνώ απόλυτα. Θυμάσαι πέρυσι που λέγαμε θα τελειώσει το δύσκολο πρόγραμμα και θα μαζέψουμε πολλούς βαθμούς από τους αδύνατους; Ε, τα κατακέφαλα πήγαν σύννεφο......

Αποσυνδεδεμένος Scales4

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #189 στις: Τρι 11 Σεπ 2018 00:38 »

Ο Κόβης μόλις είπε τέτοιες παπαριές πήρε τον πούλο. Το ίδιο θέλω και για τον Πετράκη και για κάθε άλλο που κάνει τέτοιες δηλώσεις.
Όλες οι ερωτήσεις που παραθέτεις απλά δε με ενδιαφέρουν ούτε θα τις βάλω σε ζυγαριά.
Ο Κοβης με το που ηρθε ειπε τετοιες παπαριες, ο Πετρακης ειναι χρονια. Αστοχη συγκριση

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #190 στις: Τρι 11 Σεπ 2018 09:03 »
Ο Κοβης με το που ηρθε ειπε τετοιες παπαριες, ο Πετρακης ειναι χρονια. Αστοχη συγκριση

Το θέμα είναι το πότε τις λες τις παπαριές ή αν τις λες;

Δηλαδή τον Κόβη που τις είπε καθόμενος για 2η αγωνιστική στον πάγκο μας τον κρεμάμε, ενώ τον άλλο που έχει κάτσει για 5 χρόνια τον δικαιολογούμε;
Κανένας από τους 2 δε δικαιολογείται, αλλά αν ήταν να δώσω ελαφρυντικά σε κάποιον θα έδινα στον Κόβη και το δικαιολογώ ως εξής.
Όταν είναι ο άλλος καινούριος στον πάγκο μιας ομάδας θα προσπαθήσει να βρει κάτι να πει για να πιαστεί να κρατήσει τη θέση του. Του Κόβη τόσο του έκοβε, που του ήρθε αυτό στο μυαλό και το είπε σαν δικαιολογία.
Ο Πετράκης έχοντας τόσα χρόνια εδώ δε δικαιολογείται να το πει σε καμιά περίπτωση. Υποτίθεται ότι ξέρει σε ποια ομάδα είναι προπονητής και ότι ξέρει ποιες είναι οι δηλώσεις που μας πειράζουν και δε θέλουμε να ακούμε. Του τα έχουμε γράψει κιόλας μετά από πολλά ματς για τις άστοχες δηλώσεις του, όπως πχ. ο άλλος το ήθελε πιο πολύ ή ο άλλος τον είχε πιο μακρύ (αυτό είναι δικό μου). Οπότε αν μετά από τόσα χρόνια συνεχίζει να λέει ακόμη τέτοιες μπαρούφες, δεν υπάρχει καμία επαφή....

Αποσυνδεδεμένος FanaticPaS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #191 στις: Τετ 12 Σεπ 2018 20:21 »
Πάντος ιδιο μουστάκι εχουν
Μεγαλωσα δν εβαλα μυαλο