Αποστολέας Θέμα: ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ [3η αγωνστικη]  (Αναγνώστηκε 21964 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ [3η αγωνστικη]
« Απάντηση #50 στις: Παρ 14 Σεπ 2018 10:17 »
Καλημέρα παιδιά
Τελικά μια μέρα πριν δεν έχει γίνει κάτι με εισιτήρια
Μπορείτε να πείτε που θα βρεθείτε ή γενικότερα αν γνωρίζει κάποιος προς ποια κερκίδα θα είμαστε;

Αποσυνδεδεμένος LOYZETSNOS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Παρ 14 Σεπ 2018 11:53 »
Εισητηρια φαντάζομαι στο πέταλο στη γωνία όπως πάντα στο συγκεκριμένο γήπεδο... Παρόλο που δεν έχουν πει κάτι κάθε χρόνο παίρνουμε στο συγκεκριμένο γήπεδο... Άρα δε νομίζω να υπάρχει κάποιο θέμα φέτος... Αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω πάντως ας μας πει... Ραντεβού στη Ριζούπολη!!!  :pas:

Αποσυνδεδεμένος ΔΗΜΗΤΡΗΣ

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Παρ 14 Σεπ 2018 11:55 »
Πάντως πέρυσι είχαν βγει τα εισητήρια στο viva.gr....
Μέχρι στιγμής όμως, σιγή ιχθύος...Το ίδιο και στο site του Απόλλωνα

Αποσυνδεδεμένος Penultimo

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Παρ 14 Σεπ 2018 14:31 »
Μολις πήρα τηλέφωνο στην παε του Απόλλωνα. Το παιδι μου ειπε θα βγει σχετικη ανακοινωση για τα εισιτηρια και τους φιλοξενούμενους. Ανεπίσημα μου ειπε ναι θα παρουμε και τιμη 10 ευρω. Η θυρα λογικα θα ειναι η 6. Αν μπορει καποιος ας ανεβασει φωτο των θυρων του γηπεδου. Επίσης αύριο οσο το δυνατόν νωρίτερα στο γηπεδο γιατι θελει και αμκα

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Παρ 14 Σεπ 2018 14:41 »
Μολις πήρα τηλέφωνο στην παε του Απόλλωνα. Το παιδι μου ειπε θα βγει σχετικη ανακοινωση για τα εισιτηρια και τους φιλοξενούμενους. Ανεπίσημα μου ειπε ναι θα παρουμε και τιμη 10 ευρω. Η θυρα λογικα θα ειναι η 6. Αν μπορει καποιος ας ανεβασει φωτο των θυρων του γηπεδου. Επίσης αύριο οσο το δυνατόν νωρίτερα στο γηπεδο γιατι θελει και αμκα

η ΘΥΡΑ 6 ειναι στο πεταλο της Ριζουπολης και στα πλαγια... Στο κορνερ...
Εχουν φτιαξει ειδικο χωρο και εκει βαζουν τους φιλοξενουμενους

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Παρ 14 Σεπ 2018 15:01 »
Το ξερω vourbiani. Το λεω για να εχει καποιος που δεν ξερει εικονα του γηπεδου.

Αποσυνδεδεμένος papari7

• Sr. Member
  • -Και από τις μεγάλες; -Μόνο ΠΑΣ ρε φλώροι
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Παρ 14 Σεπ 2018 15:40 »
Εισητηρια θα δωθουν κανονικοτατα στο ΠΑΣ και συντομα θα υπαρξει ανακοινωση.

Πως είσαι τόσο σίγουρος;

Vourbiani, δεν μας είπες που έμαθες για τα εισιτήρια φίλε;   >:(
"Δεν μας μέτρησες καλά κουφάλα, είδες τρία απ' τα περίεργα παιδιά μα έρχονται κι άλλα"

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Παρ 14 Σεπ 2018 16:53 »

Για τη διευκόλυνση όσων θέλουν να παρακολουθήσουν τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, (Σάββατο, 15/09/2018, 19:00) για την 3η αγωνιστική ημέρα, του πρωταθλήματος της Super League, στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας», η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ενημερώνει:

Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου, από τις 10:00 έως τις 17:00 από τα γραφεία της ΠΑΕ στη Ριζούπολη. Επίσης με ηλεκτρονική έκδοση μέσω της ιστοσελίδας fcapollon.gr, μέσω της ιστοσελίδας viva.gr και των σημείων πώλησης που διαθέτει, καθώς και μέσω τηλεφώνου στο νούμερο εξυπηρέτησης της Viva - 11876.

Το Σάββατο η διάθεση θα συνεχιστεί από τα εκδοτήρια που θα λειτουργήσουν έξω από την Θύρα 1 και Θύρα 3 στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας» από τις 13:00.

Για τους φιλάθλους του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ που μεμονωμένα θα βρεθούν στο γήπεδο Γεώργιος Καμάρας θα διατίθενται εισιτήρια στη Θύρα 6-7 με τιμή 10,00€. Εκδοτήριο εισιτηρίων για τη Θύρα 6 θα λειτουργεί έξω από την Θύρα 3.

* Για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, η είσοδος θα γίνεται από το κλειστό γυμναστήριο του γηπέδου.

Τιμές εισιτηρίων:

Θύρα Ε (VVIP) τιμή εισιτηρίου 30,00 €
Θύρα Ε (VIP) τιμή εισιτηρίου 20,00 €, παιδικό (10-15 ετών) 5€
Θύρα 1 τιμή εισιτηρίου 15,00€, παιδικό (10-15 ετών) 5€
Θύρα 2 τιμή εισιτηρίου 15,00€, παιδικό (10-15 ετών) 5€
Θύρα 10 τιμή εισιτηρίου 10,00€, παιδικό (10-15 ετών) 5€

Για τους φιλάθλους του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Θύρα 6 τιμή εισιτηρίου 10,00€
Θύρα 7 τιμή εισιτηρίου 10,00€

http://www.fcapollon.gr/news/ola-ta-nea/35/@3374.aspx?returnpage=%2fcms%2f1-Home0-Page.aspx%3fpage%3d0
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 14 Σεπ 2018 16:55 από pagourenko1966 »

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Παρ 14 Σεπ 2018 17:06 »
Μεμονωμένα λεει αρα η ΠΑΕ παλι δεν ζητησε εισητηρια. Ή κανω εγω λαθος?

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Παρ 14 Σεπ 2018 17:14 »
Παράθεση
Σάββατο 15/9 στη 2Β.
Μαζευόμαστε από νωρίς.
Βάλτε τις μπλούζες σας, φέρτε τα κασκόλ σας. Μπύρες θα έχουμε εκει!

Υ.Γ. Ανεξάρτητα με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδια του ΠΑΣ με την διοίκηση τους και τα εισιτήρια στα εκτός ματς, εμείς θα τους περιμένουμε να πάρουμε θέση στην εξέδρα και να φωνάξουμε για τις ομάδες μας.

Keep the fire burning
Basso Rango Ultras
Basso Rango Ultras

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Παρ 14 Σεπ 2018 17:21 »

Πως είσαι τόσο σίγουρος;

Eισαι περιεργός φιλε μου?
Ασε που σε κοβω και λιγο ειρωνικο!!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Παρ 14 Σεπ 2018 17:29 »
Τελευταία προπόνηση σήμερα πριν από το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή Ελλάδας με τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο γήπεδο Γ.ΚΑΜΑΡΑΣ αύριο στις 19.00.

Για σήμερα η ομάδα είχε παιχνίδια υποομαδικής τακτικής και στη συνέχεια στατικές φάσεις υπό τις οδηγίες του προπονητικού team.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας μας κ.Πετράκης ανακοίνωσε την 20-μελή αποστολή για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, τους:

ΒΕΛΛΙΔΗ, ΜΙΧΑΗΛ Ν., ΜΙΧΑΗΛ Α., ΤΖΗΜΟΠΟΥΛΟ, LILA, ΣΚΟΝΔΡΑ, ΣΙΟΝΤΗ, ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ, ΝΙΚΟΛΙΑ, ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ "ΚΛΑΟΥΣ", CASTRO, VIDAL, ΓΙΑΚΟ, ΜΥΣΤΑΚΙΔΗ, KRIZMAN, KUZYK, CIKARSKI, BAPTISTE, ΞΥΔΑ.

Αρχηγός της αποστολής ο Διευθυντής Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ.Νιαρχάκος.

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας.
PAS Giannina FC (φωτογραφίες)

« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 15 Σεπ 2018 15:07 από pagourenko1966 »

Αποσυνδεδεμένος papari7

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Παρ 14 Σεπ 2018 17:47 »

Πως είσαι τόσο σίγουρος;

Αναρωτιέμαι απλά φίλε μου.
"Δεν μας μέτρησες καλά κουφάλα, είδες τρία απ' τα περίεργα παιδιά μα έρχονται κι άλλα"

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Παρ 14 Σεπ 2018 22:07 »

Πως είσαι τόσο σίγουρος;

Και φανταζομαι φιλε μου οτι εσυ οταν αναρωτιεσαι το κανεις θυμωμενα εεε? Για αυτο και η φατσουλα??

Υ.Γ. Εχω γνωστους στον Απολλωνα και μου το ειχαν πει απο τις αρχες της εβδομαδας...

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Παρ 14 Σεπ 2018 22:56 »
Δεν ζηταμε σε Πανιωνιο
Ερχονται Πανιωνιοι στο Ζωσιμαδες
Δεν ζηταμε σε Λεβαδειακο
Παμε μοναχοι
Δεν ζηταμε σε Ατρομητο τελευταια
Παμε μοναχοι
Δεν ζηταμε σε Τριπολη
Παμε μοναχοι
Δεν ζηταμε με Καραισκακη
Πηγαιναμε μοναχοι μας και τελεταια δυο χρονια δεν παμε καθολου  και ερχονται Γαυροι στο Ζωσιμαδες
Δεν ζηταμε στο ΟΑΚΑ με ΑΕΚ
Ερχονται ΑΕΚτζηδες στ οΖωσιμαδες
Λαμια δεν ζηταμε
Ερχονται Λαμιωτες στους Ζωσιμαδες

Το τρωει στορι εδω και χρονια συνεχιζεται!!!!
Να τους χαιρομαστε και να τους ''χαιροσαστε''

Ενα τεραστιο μπραβο στους blue Disorder για την ανακοινωση γιατι τα παιδια εχουνε μπρικια...Γιατι ΣΦ και και πρωην συνδεσμιακα κινηματα κοιμουνται ορθιοι απλα,που ακουστηκε συνδεσμιακο κινημα και να μην ζητα τα αυτονητα να πουμε????????????

΄
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 14 Σεπ 2018 23:01 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος papari7

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Σαβ 15 Σεπ 2018 02:57 »

Πως είσαι τόσο σίγουρος;

Και φανταζομαι φιλε μου οτι εσυ οταν αναρωτιεσαι το κανεις θυμωμενα εεε? Για αυτο και η φατσουλα??

Υ.Γ. Εχω γνωστους στον Απολλωνα και μου το ειχαν πει απο τις αρχες της εβδομαδας...

Κοίτα, με τα λίγα που σαπέρνω έκανα σύνδεση των παρακάτω posts:

Στην Ριζούπολη (τo 2017) ο οργανωμένος κόσμος του ΠΑΣ εκπροσωπήθηκε από το West side Squad που
υπάρχει τα τελευταία 8 χρόνια στην Αθήνα και είναι η μόνη οργανωμένη κίνηση αυτήν την στιγμή στην Αθήνα

Στο θέμα του πανιού για τον Ντασιο που είναι και σημαντικότερο κατά την άποψη μου,ειναι νομίζω ξεκάθαρο πως τα κάθε 4-5 ατομα που εμφανίζονται στο γήπεδο ως παρέα δεν μπορούν να σηκώνουν πανια με ότι μηνύματα τους κατέβει
χωρίς πρώτα να συνεννοηθούν με τον οργανωμένο κοσμο του ΠΑΣ.

Οι Αθηναίοι που λες και ξαναλες δεν ξερω ποιοι είναι, η μάλλον επειδή ξερω πολύ καλα ποιοι είναι σου συνιστώ
να αποφεύγεις τις γενικεύσεις και να μιλας για αυτά τα 4-5 ατομα που θέλουν μονοι τους να κάνουν κατι διαφορετικο.
Εμφανίστηκαν πέρυσι με ένα Αθενς κλαμπ πανι, τους έδειραν (δείτε χαρά!!!) και τους το πήραν στο Περιστερι και εμφανίζονται πλεον με ένα νέο μπλε πανακι και δηλώνουν κατι άλλο.

Μπορεί να γράφτηκαν από άλλο πληκτρολόγιο αλλά αν παραθέσω και κάτι άλλα post θα καταλάβει κανείς την σύνδεση και τον δεσμό μεταξύ εσού και του ser.

Συνεπώς, και για να το κλείσω: Μήπως ρε συ vour όλη τη βδομάδα κρατάς τις πλεροφορίες μόνο ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣ,;

Μήπως, δεν έχεις κονέ μέσα στην ΠΑΕ του απόλλωνα αλλά σε κάποια άλλη ΠΑΕ, λέω εγώ τώρα, με το χαζό μου το μυαλό;

Μήπως όλους αυτούς τους ΠΑΣολέδες που αγωνιούν όλη τη βδομάδα για τα εισητήρια τους έχεις γραμμένους εσύ και οι πληροφοριοδότες σου στην ΠΑΕ (του απόλλωνα έτσι, μην με παρεξηγήσεις), και κρατάς τις πλεροφορίες για πάρτη σου.

Όχι τίποτα άλλο αλλά η ιστορία του ΠΑΣ είναι γεμάτη από παραδείγματα οπαδών που δέχονται πλεροφορίες από την ΠΑΕ (του Απόλλωνα εννοείται) και από άλλους που μένουν στην απ έξω. Ξες απ' αυτούς τους "όχι οργανωμένους".

Yποθέσεις όλα αυτά φίλε, χωρίς ειρωνίες, μην το πάρεις στραβά. Υποθέσεις, στα πλαίσια της ειλικρίνιας και της εμπιστοσύνης μεταξύ οπαδών!

Επαναλαμβάνω. Υποθέσεις φίλε! Ίσως να το κάνεις και για την ασφάλεια μας. Μη τύχει και βρεθούν και τίποτα 4-5 παληκάρια και φάνε και ξύλο και μετά δεν μπορούν οι προστάτες του κόσμου να κοιμηθούν το βράδυ από τη στενοχώρια τους. Που έφαγαν μάπες παλικάρια του ΠΑΣ ντε. Που φάγαν ξύλο και κάποιοι το χαίρονται! Το χαίρονται ρε! Το λένε και χύνουν Λέω εγώ τώρα. Μην τυχόν και θες να απομακρύνεις τους "μη οργανωμένους" για να τους προστατεύσεις...

« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 15 Σεπ 2018 03:06 από papari7 »

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Σαβ 15 Σεπ 2018 09:57 »
Παράθεση
Χουάντερσον, Βάσιτς, Κύργια, Βαφέας, Κοντοέ, Μάντζιο, Ναδάλες, Πέδρο, Σικαμπάλα, Μπεντινέλι, Λούκιτς, Τζανετόπουλο, Γκίνο, Τριάδη, Στάθη, Γκονζάλο, Ντ' Ούρσο, Ελ Χέλβε.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Σαβ 15 Σεπ 2018 10:21 »
Έπρεπε να πάει 15 Σεπτέμβρη για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα για Μας...

...άιντε παλικάρια μου Καλή αρχή!!!

:pas: :pas: :pas:
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Σαβ 15 Σεπ 2018 10:23 »
Απαιτώ βελτιωμένο ΠΑΣ!
Θέλω ΝΙΚΗ!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Σαβ 15 Σεπ 2018 10:47 »
Απ' ότι φαίνεται, όντως για μας τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα.
Ευχόμαστε βεβαίως να ξεκινήσει με νίκη
γιατί από τον πάτο της βαθμολογίας ξεκινάει άσχημα.

Πρώτη παρουσία και για τον κόσμο η σημερινή.
Παρόλο που είναι τηλεοπτικό και από ελεύθερο κανάλι
πιστεύω πως θα έχει.

Χρειάζεται και στήριξη όμως η ομάδα, μην το ξεχνάμε αυτό.

Σχετικά εύκολη η πρόσβαση στο γήπεδο και με συγκοινωνία
και με αυτοκίνητο.
Συμπαθής έδρα, με την απαραίτητη προσοχή πάντα, βεβαίως..

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Σαβ 15 Σεπ 2018 11:19 »

Πως είσαι τόσο σίγουρος;

Κοίτα, με τα λίγα που σαπέρνω έκανα σύνδεση των παρακάτω posts:

Στην Ριζούπολη (τo 2017) ο οργανωμένος κόσμος του ΠΑΣ εκπροσωπήθηκε από το West side Squad που
υπάρχει τα τελευταία 8 χρόνια στην Αθήνα και είναι η μόνη οργανωμένη κίνηση αυτήν την στιγμή στην Αθήνα

Στο θέμα του πανιού για τον Ντασιο που είναι και σημαντικότερο κατά την άποψη μου,ειναι νομίζω ξεκάθαρο πως τα κάθε 4-5 ατομα που εμφανίζονται στο γήπεδο ως παρέα δεν μπορούν να σηκώνουν πανια με ότι μηνύματα τους κατέβει
χωρίς πρώτα να συνεννοηθούν με τον οργανωμένο κοσμο του ΠΑΣ.

Οι Αθηναίοι που λες και ξαναλες δεν ξερω ποιοι είναι, η μάλλον επειδή ξερω πολύ καλα ποιοι είναι σου συνιστώ
να αποφεύγεις τις γενικεύσεις και να μιλας για αυτά τα 4-5 ατομα που θέλουν μονοι τους να κάνουν κατι διαφορετικο.
Εμφανίστηκαν πέρυσι με ένα Αθενς κλαμπ πανι, τους έδειραν (δείτε χαρά!!!) και τους το πήραν στο Περιστερι και εμφανίζονται πλεον με ένα νέο μπλε πανακι και δηλώνουν κατι άλλο.

Μπορεί να γράφτηκαν από άλλο πληκτρολόγιο αλλά αν παραθέσω και κάτι άλλα post θα καταλάβει κανείς την σύνδεση και τον δεσμό μεταξύ εσού και του ser.

Συνεπώς, και για να το κλείσω: Μήπως ρε συ vour όλη τη βδομάδα κρατάς τις πλεροφορίες μόνο ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣ,;

Μήπως, δεν έχεις κονέ μέσα στην ΠΑΕ του απόλλωνα αλλά σε κάποια άλλη ΠΑΕ, λέω εγώ τώρα, με το χαζό μου το μυαλό;

Μήπως όλους αυτούς τους ΠΑΣολέδες που αγωνιούν όλη τη βδομάδα για τα εισητήρια τους έχεις γραμμένους εσύ και οι πληροφοριοδότες σου στην ΠΑΕ (του απόλλωνα έτσι, μην με παρεξηγήσεις), και κρατάς τις πλεροφορίες για πάρτη σου.

Όχι τίποτα άλλο αλλά η ιστορία του ΠΑΣ είναι γεμάτη από παραδείγματα οπαδών που δέχονται πλεροφορίες από την ΠΑΕ (του Απόλλωνα εννοείται) και από άλλους που μένουν στην απ έξω. Ξες απ' αυτούς τους "όχι οργανωμένους".

Yποθέσεις όλα αυτά φίλε, χωρίς ειρωνίες, μην το πάρεις στραβά. Υποθέσεις, στα πλαίσια της ειλικρίνιας και της εμπιστοσύνης μεταξύ οπαδών!

Επαναλαμβάνω. Υποθέσεις φίλε! Ίσως να το κάνεις και για την ασφάλεια μας. Μη τύχει και βρεθούν και τίποτα 4-5 παληκάρια και φάνε και ξύλο και μετά δεν μπορούν οι προστάτες του κόσμου να κοιμηθούν το βράδυ από τη στενοχώρια τους. Που έφαγαν μάπες παλικάρια του ΠΑΣ ντε. Που φάγαν ξύλο και κάποιοι το χαίρονται! Το χαίρονται ρε! Το λένε και χύνουν Λέω εγώ τώρα. Μην τυχόν και θες να απομακρύνεις τους "μη οργανωμένους" για να τους προστατεύσεις...

Δεν θα δωσω συνεχεια στο ποστ σου αν και θα μπορουσα να απαντησω σε ολα αυτα τα "συνωμοσιολογικα" που γραφεις μια και εχουμε κρισιμο ματς και δε θα κατσω να ασχοληθω με το γιατι εγω μαθαινω κατι που εσυ δε μπορεις και απο που.
Κρατα ομως τα παρακατω:
-Δεν ημουν σε συνδεσμο ποτε αλλα εχω γνωστους.... Αυτο δε σημαινει οτι εκπροσωπω καποιον
-Αν εχεις προβλημα με την Παε ή με τους συνδεσμους επαυθυνσου εκει. Μην μιλας εδω για να σε ακουσουν αλλοι
-Στο παιχνιδι με τον Απολλων που ανεφερες δεν ημουν καν στο γηπεδο αλλα εκτος Ελλαδος.
-Στοχοποιεις ατομα σε αυτον τον καφενε και το κανεις προσωπικο ανεβαζοντας τον τονο στα ποστς σου γεωμετρικα.Προχωρας με ηρωνιες και μετα το φτανεις στις προσωπικες υβρεις.Το εκανες με τον ΛΟΚΟ στο παρελθον, ετοιμαζεσαι να το κανεις με μενα τωρα.
-Ποτε δεν ημουν ανθρωπος του ξυλου και του μπαχαλου. Το απεχθανομαι και το αποφευγω με καθε τροπο. Οποτε σε τετοιους ειδους συμπεριφορες παντα θα με βρισκουν απεναντι. Αν ομως δεν υπαρχει αλλη επιλογη, θα προστατεψω τον εαυτο μου με καθε τροπο, οργανωμενο ή μη, με την αναλογη παρεα ή οταν μου δωθει η ευκαιρια.

Ελπιζω να σε δω στο γηπεδο να φωναξουμε για την ομαδα και ολα αυτα να πανε στο recycle bin του καφενε. Ελπιζω και ευχομαι να βρεις ανταποκριση στο δικαιο αιτημα σου, εσυ και η παρεα σου και να παρεις τα εισητηρια που θελεις. Στοχος ομως στην οποια διενεξη σου δε σκοπευω να γινω και θα ηθελα να το σεβαστεις αυτο

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Σαβ 15 Σεπ 2018 12:19 »
Κανονίστε να γίνεται κόκκαλο πριν το ματς και να μην μπορείτε να βγάλετε φωνη  :pas: :joker:

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Σαβ 15 Σεπ 2018 12:57 »
Εγώ πάντως που δεν μίλησα με κανέναν
ήμουν σίγουρος πως θα υπήρχε κερκίδα για το κόσμο του ΠΑΣ
και φέτος, όπως και τα προηγούμενα χρόνια.
Όπως συμβαίνει σχεδόν σε όλες τις έδρες της Αθήνας
τα τελευταία πολλά χρόνια, που το θυμάμαι, ανεξαρτήτως νόμων,
με εξαίρεση 2-3 περιπτώσεων.

Οπότε δεν καταλαβαίνω την αντίδραση, για την αντίδραση.

Εκτός βεβαίως και αν τα παιδιά αχπάν, είναι κοντά στα είκοσι
οπότε δικαιολογούνται να έχουν την αίσθηση της αμφισβήτησης
και δεν το λέω με καμία ειρωνική διάθεση, έτσι ήμασταν και εμείς
όσο ήμασταν σε αυτήν την ηλικία..

Αφήστε τα αυτά και πηγαίνετε γήπεδο, όσοι είστε κοντά,
τα άλλα είναι άνευ ουσίας.. :)

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Σαβ 15 Σεπ 2018 13:10 »
Το θέμα είναι ότι δυστυχώς πια δεν παίρνουμε εισιτήρια για τις περισσότερες έδρες της Αθήνας δυστυχώς.... Βέβαια στο συγκεκριμένο γήπεδο συνήθως παίρνουμε άρα ξέραμε ότι θα έχουμε... Το θέμα είναι τι θα γίνει με τις άλλες έδρες (βάζελο, ατρόμητο και πανιωνιο), διότι 2 παιχνίδια στην Αθήνα χάθηκαν όπως και να έχει... Ελπίζω η επιστολή των παιδιών να βρει ανταπόκριση...  :pas:

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Σαβ 15 Σεπ 2018 13:20 »
Ελπίζω να μην γυρίσουμε σε μαύρες εποχές βρυκολάκων αν και το όλο σύστημα τους αναδημιουργεί κάθε λίγο και λιγάκι.
Επίσης ελπίζω να μην έχουμε άλλες γραφικότητες που είχαμε στο πρόσφατο παρελθόν σε παιχνίδια στην Αθήνα.

Βλέπω ότι υπάρχει πρόθεση να μαζευτεί κόσμος.Καλό αυτό.Βγάλτε καμιά καλή φωτό της κερκίδας.Κατά προτίμηση χωρίς σβησμένες φάτσες και διάφορα τέτοια κόλπα.Να φανεί η κερκίδα.Μετράει σαν εικόνα αν θέλεις να φέρεις περισσότερο κόσμο.
Τα τσίπρα και οι μπύρες είναι μπόνους σε όλη την φάση.